Sziasztok!
Bocsi, hogy így elmaradtam, de elkapott egy hányós, hasmenéses vírus.
BAlával ANyum tartja a frontot. Már jobban vagyok, bár még háborognak a beleim. SIkerült végig hánynom a hajamat.
Örültem, hogy elérek a wc-ig, s amikor kinyitom a szemem, akkor látom csak, hogy a derékig érő hajam a wc-ben, s hogy sikerült rátermelnem. Azt hittem nem jól látok. Most már jót röhögök rajta.
Az a vicces, hogy állandóan össze van fogva a hajam. Persze akkor pont nem. Na mindegy.
Ági!
Üdv közöttünk!
A tejelapasztásra fizikai segítség az Urtica Urens 12CH (narancssárga dobozos) homeobogyó. De azt hiszem Biankánál inkább a lelki elválasztás lesz a nehezebb. Ahhoz pedig tényleg a következetesség kell. Biztos nem lesz egyszerű, de fel a fejjel!
Melba!
A mocorgások számára írd be, hogy sok. Az nem konkrét, de kielégítő válasz.
(Csak vicc volt).
Már csak 34 nap? De izgi!
Remélem Orsiék már babáznak, s minden rendben ment ma nekik a beindítással, s a szülésnél is. Drukk-drukk-druk!!!
KAta!
Köszi a táblát!
A hiányzó adataink a következők: 2005.05.12., 3450g, 54 cm, 41. héten indított szülés, mely császárral végződött.
Ügyesek vagytok, hogy nem nőtt a tágulat.
Morzsa!
Majd megkérdem a barátnőm, náluk mekkora volt a tágulat anno. Most makk egészséges a kislegény. Úgyhogy nyugi!
Kki!
Sajnálom, hogy a baciteszt pozitív lett.
De a lényeg az, hogy ma már van rá orvoslás, amivel megvédhető a Pici. Nem lesz semmi gond!
Babakocsi: fontos az önsúly! Én sem BKV-zok, de éppen elég a kocsiba ki-, meg beemelni, és a séták alkalmával az aluljáróknál is megszakad az ember, mire felcipeli a gyerkőccel együtt. Főleg, ha még az alsó kosárban is van valami. Mi egyszer jártunk úgy, hogy bevásároltam, teli a kocsi, alul fölül, s elromlott a lift. Riasztottam Apát, hogy jó lenne, ha előbb elindulna hezefelé, mert lentragadtunk. Inkább vártam rá fél órát.
Tena bugyi: nekem bevált.
Hálóing: nem vagyok hálóinges, de a kórházban jól jött és a köntös is.
Hajszárító: a derékig érő hajamat reménytelen lett volna megmosni a kórházi körülmények között, meg a hasmetszésem sem engette volna (csak előrehajolva tudom megmosni). Ennek ellenére nagyon jó ötlet, mert már alig vártam, hogy hazaérjek és megmoshassam. Ha kitudjátok vitelezni adolgot, akkor hasznos cucc a harmadik táskában.
Babaruha: mi csak a hazamenetelhez vittünk be saját rucikat. Pedig volt, hogy egy nap 4x is átöltöztettem BAlát. S nem szóltak érte, hogy már megint ruhát kérek.
Pelus: Pampers nekünk sem vált be, se kicsinek, se nagynak. Libero kicsinek jó volt, meg most az Up&Go-s változata nagyon jó, de amit nagyon tudok dícsérni, az a Huggies. Bármelyik korszakban jó volt, s bevált. Gumis a dereka, így jól illeszkedik. De ez babafüggő is. Mármint az alkatától. Amit viszont mi észrevettünk, hogy Liberóból és Huggiesból is fogtunk ki selejt szériát, s azok mind az Auchanból származtak leakciózott termékként. Mivel kétszer így jártunk, már a nem akciós pelust sem merem ott megvenni. Inkább a DM. A bababónusz programjukon (jelentkezni kell rá, ahogy megszületett a pici), meg a pontgyűjtő akciójukon úgy is sokat lehet spórolni. AMikor összegyűlik a 15 pont, azaz jogosult lesz az ember a 15%-os kedvezményre, akkor telepakolom a kosarat pelussal, meg bébikajával, meg minden egyébbel (öblítő, mosószer, ...). Így van hogy olcsóbb lesz minden, mintha máshol, más akcióban vettem volna meg.
Húha, mennem kell, BAla felébredt
(3 órát aludt egy huzamban, már azt hittem baj van. NAgy ritkaság, hogy ennyit aludjon egy nap.)
Puszi: Timi