Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Itt vagyok! Jelentkezem! :lol: :P

Kelimoni: Nem miattad tüntem el! :P

Pirinyocska: Gratulálok a babához, sok boldogságot kívánok nektek! :lol:

Helyzetjelentés: vettünk autót! :P :lol: :P :lol: Jupppiiijjjééé! Életünk első kocsija. Indul az iskola, megtörtént a melóváltás stb Most már ha csörögni fog a telcsi, csak gurulni kell. :lol:

Puszika mindenkinek

KépKép
ancsúr

Kelimoni!

Most olvastam amit írtál! Nem is értem, mi zajlik a háttérben?! :( Lemaradtam valamiről? Én nagyon sajnálnám, ha nem írnál többé, teljes mértékben osztom véleményem marci_anyuval!
Nekem is fontos, hogy itt vagy, kérlek gondolt át mégegyszer!

Puszi, gilice!

KépKép
gilice

Kelimoni, mit történt, én ezt nem értem. Nem szeretném ha eltűnnél a topicról, remélem nem is teszed. Biztos sokan vélekednek így.

Én azért nem írtam sokáig (ezt jeleztem is), mert hat hétig anyósoméknál voltunk bölcsiszünet miatt, a munkahely pedig (érthető módon) nem támogatja a privát netezést. :D
Ezért volt a távirati stílus.

Napsugi, határozatunk már megvan hónapok óta, csak a hugi kell hozzá. :lol:
Az a gondom, hogy nincs digitális gépünk, ezért nem olyan egyszerű a fénykép. Most majd videózok és onnan megpróbálok képet áttölteni.

Elutazunk egy hétre ismét, majd csak hétvégén leszünk újra.
Nem Kelimoni miatt nem írok.
Jövő hét végén leszek újra. Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok.

Kép
Kép
atan

Sziasztok Lányok!

Tegnap előtt délután hazajöhettünk végre a kórházból!!!! :lol:
Mint később kiderült, nem Noel egészségi állapota volt a probléma (azt mondták, még figyelik a sárgaság miatt, ami amúgy már lement), hanem 5-6 nővérke és a Főnéni kevés volt ahhoz, hogy az osztályon lévő 3 babát felügyelje és az adminisztráció is meglegyen!!! :twisted:
Én totál idegbaj voltam, hogy hogy hivatkozhat az egészségügyi állapotra,mikor a FIAM teljesen egészséges, hogy van pofája ilyet mondani, mikor egyszerűen csak nincs kedve időben rendezni a papírokat :twisted:
De végre ITTHON VAGYUNK!!!!!!!!!!!! :P :P
Az első éjszaka nagyon fárasztó volt, manókának fájt a pocija, de a mai már sokkal jobb volt, nagyon mohón eszik a drága, már 3310 gramm a súlya. Jobb esetben a 80 ml Milumill HA-t simá benyomja. :)
Szerintetek édeskömény teát mennyi idős kortól adhatok? A kórházban azt mondták nem kell semmi a tápszer mellé, de ha így fáj a poci, kevés lesz a sii és a dédelgetés :cry:
Már nagyon várom, hogy bemutathassam nektek!!!
Majd később még jövök!
Pirinyocska és Noel :P
pirinyocska

Kelimoni!
Nem vagyok egy fél napot, és mit kell itt olvasnom:(((

Csatlakozom marci_anyu, amneris és a többiek véleményéhez.

Ahol ennyi nő van, ott nem mindenki fog kijönni mindenkivel, nem mindenki bír mindenkit ugyanannyira, de ez ne legyen indok arra, hogy visszahúzódj.
szuperboszi

Pirinyócska!
Akkor most nálatok minden tiszta babaillat, igaz?
Milyenek voltak az első napok?
Édeskömény teáról nem tudok nyilatkozni, már nem emlékszem, mikortól lehet, de majd a többiek biztos felvilágosítanak.
Várjuk a jelentkezésedet:)
szuperboszi

Pirinyocska!

Nagyon sok boldogságot Noelhez, de jó hogy otthon vagytok! :D
Nekünk pocakfájásra az Espumizán emulzió jött be legjobban, de az Infacol is jó. Ha nagyon mohón eszik, valószinű, hogy sok levegőt nyel, ezek a szerek segítik a levegő távozását! :lol:

Sok puszi: Gilice

KépKép
gilice

Kelimoni! Hát ne hogy mááááá ne írjál! A nyáron én is nagyon ritkán tudtam csak jönni, jobbára technikai okokból, de természetesen nem miattad! Micsoda sületlenség ez?! :shock: Bár nem tudom mi zajlott a háttérben, de teljesen egyetértek a többiekkel! Nincs olyan nőcis társaság ahol ne lennének időnként "viharok a biliben", de ezk elmúlnak és az élet ugyan úgy megy tovább. Sajnálnám ha nem írnál többet nekünk! :?

Pirinyócska! Máté is eléggé hasfájós volt az elején és mi az Infacol-lal próbálkoztunk, meg a pocak masszírozással Babynos ánizs-köményes masszázskrémmel (DM-ben is lehet kapni), több-kevesebb sikerrel. Az édesköményteára emlékeim szerint az van írva, hogy 4 hós kortól, de ha csak 2-3 szemet teszel 1dl vízhez, akkor szerintem nem árthat Noelnek! Nálunk az igazi nagy változást az hozta, amikor Máté már napközben is csak 4óránként evett, mert kiderült, hogy attól fáj a pocakja, hogy a következő etetésig nem ürül ki teljesen. Ez kb. 2,5-3 hónaposan volt, szóval kitartás!

Puszika,
di_ti

Obea! Nálunk a keresztlányom kishugánál diganosztizáltak szívzörejt, de az ismételt vizsgálatoknál azt mondták, hogy nem komoly és idővel kinövi majd.
di_ti

Obea, a mi fiunknál is van szívzörej. Két évesen voltunk vele utoljára vizsgálaton, akkor azt mondták nincs ezzel kapcsolatban semmi teendőnk, nem kell több vizsgálatra vinni (még akkor is megvolt a szívzörej). Arra kell figyelnünk, hogy ha élsportoló akar lenni akkor alaposan meg kell vizsgálni, hogy alkalmas-e. Hozzáteszem az átlagnál sokkal élénkebb, és nem ül meg egy pillanatra sem a fenekén. :D

Kép
Kép
atan

Kelimóni: az a véleményem, hogy aki internetezik, azon belül fórumozik, annak tisztában kell azzal lennie, hogy létezik az övén kívül más vélemény is. Ezért fórum. Sőt, az is benne van a pakliban, hogy megbánthatják, akár akaratlanul is. Ezt általánosságban mondom, mert őszintén szólva egyetlen hozzászólásodban sem találtam semmi bántót (sőt a többiekében sem)! Mi, akik ezt a topikot látogatjuk, "ugyanonnan jövünk, ugyanoda tartunk", ugyan mi érdekünk lenne megbántani egymást???? Szerintem ezzel mindenki ugyanígy van, én legalábbis senkiről nem feltételezem, hogy bántani akarna (és persze viszont :) ).
Mindenkinek megvan a maga véleménye, azt bátran elmondhatja és mindenki tudja, anélkül, hogy ezerszer le kellene szögezni, hogy ott van a sorok előtt-között-mögött: " szerintem ". Mindenki annyit vesz magára, fogad el a vélemények közül, amennyit jónak lát.

Ha NEKED fontos, hogy itt légy (nekem igen!), akkor ne zárd ki Magad ebből a társaságból!! Bocsánatot kértél azoktól, akiket akaratlanul megbánthattál (szerintem ugyan ilyesmire nincsen szükség, ld. előző fejtegetésem :lol: ), lépjünk ezen túl!

És ne fossz meg Gergő képeitől!! :lol: :lol:

Kata

Ui.: Én is hagytam már ott egyébként ideiglenesen topikot a velem szemben alkalmazott (alaptalanul) bántó hangvétel miatt, aztán rájöttem, hogy 1. úgysem fogok tudni senkinek sem maradéktalanul megfelelni, 2. nem is akarok :), 3. csak magamat büntetem.

Remélem, zavaros voltam, de érthető. :wink: :lol: :lol:
rkata

Sziasztok!

Kelimóni!
Háttérolvasó vagyok ebben a topikban már jó ideje, de sose tapasztaltam, hogy valaha is bántó módon írtál volna! Írásaidból a szeretet árad és a boldogság... Véleménye meg nem egyezhet mindenkinek és csak az veszi magára aki magáénak érzni...
Egyébként nézd csak! Gondlom Kata sem szerette volna direkt zavarosra írni... :lol: de mégis ebben reménykedik... Látod, két oldalról nézhető a dolog, hiszen biztos lehetek abban, hogy nem ez a lényege a mondatának és egy szó rossz helyre került...

üdvözlök mindenkit és bocsi.

Kép
sasha

Kedves Kelimóni!

Kérlek ne menj el a fórumról. Nem tudom mi történt de abban biztos vagyok senkit nem bántottál meg.

Gyere vissza kérlek.

Kép

Kép
töltike

Kelimoni! Nagyon sajnálnám, ha nem olvashatnálak és nem láthatnám Gergő baba szép képeit! :cry: :cry:
Egy másik fórumon én is jártam már így, mint Te! Egy kicsit erősebb szavakat használtam és máris férreérthető volt. A hanglejtés sokat számít, de az itt nincs és ezért gyorsan férre lehet érteni. Biztos megtudjátok beszélni a problémát, és remélem maradsz, mert itt mindenki nagyon szeret! :wink:
Puszi

Kép
vivi1

Sziasztok!

Kelimoni! A lányok már mindent leírtak, én csak ismételni tudnám őket, de a neked címzett e-mailben is leírtam mit is gondolok erről. Itt is kérlek arra, hogy ne menj el, szeretünk téged! :)

Gabszi! Nem a korodra gondoltam, mikor azt írtam, hogy bölcs vagy! :) Tényleg annak tartalak! :)

Mindenkinek nagyon szívesen a cipőlinket! :)

Szép vasárnapot lányok!
Vendég

Sasha, ez egy poénos mondat akart lenni, ezek szerint nem sikerült... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nem, baj, úgyis az előző mondatokban van a lényeg. :)

Vivi1: valóban nem tudjuk mindig pontosan visszaadni azt, amit gondolunk (ez a írásbeliség átka, bár én még gyakran szóban is félreérthető vagyok :) ), de Te ott sem bántottál meg senkit, hiszen nem személyeskedtél. Az, hogy a vélemények különböznek, természetes dolog, ezen nem szabad, nem érdemes megsértődni (ezt írtam is Neked utána), inkább az okulnivalót kell belőlük kihámozni (ahogy Te is tetted :) ).
rkata

Rkata! Igazad van, nem kell megsértődni! Én email-ben, meg telefonon tisztáztam a dogot. :wink: :D

Kép
vivi1

Jaj, bocsi a sok hibáért!

Kép
vivi1

Drága Kelimoni
Nekem nagyon fontos vagy, ha ritkán is írok.
Szeretlek Kép Gyere :!: :!: :!:

Megjegyzés: Én sem Kelimoni miatt nem írok.

Drága Többiek :P
Majd jövök, de ezt én sem hagyhattam szó nélkül.

Tegnap nagyon jól éreztük magunk a maciknál. Reggel Miklóska fakanállal etette a Brumiját :lol: Kép

Ölel mindenkit: Süni
renóca

Kata!
De sikerült, de ezzel is csak szemléltetni szerettem volna, hogy a szöveg értelmezése egyéni is lehet és akár több szemszögből megvilágítható... Lehet én nem fejeztem ki magam megfelelően, a poén pedig tényleg vicces volt, nevettem... tényleg! :lol: Na mindegy a lényeg,az az, hogy a hangsúly lenne a fontos egy-egy írásban is, de az nincs, így könnyű akár 1 mondatot 3 féle képpen értelmezni

Kelimóni, irigykedem, hogy ennyire szeretnek téged a topiktársaid és még a háttérben is vannak minden bizonnyal páran, akik nagyon szeretik nézegetni a fényképeket és a vicces írásaidat. Elkerülhetetlen, sőt lehetetlen úgy írni, hogy senki se értse félre, vagy szabja át a maga ízlésére azt amit leírva olvas. Ez olyan mint egy regény. A főhőst mindenki másképp képzeli el.

Kép
sasha

Kedves Kelimoni!
Kérlek írj! :)

Puszil:
Kata

Kép
Kép
ruszlána

Drága Kelimoni!

Kérlek, maradj velünk, nagyon hiányoznál, nem is beszélve Gergőről. :) Nem tudom, hogy ki és mit mondott, de szerintem véleményed sosem volt bántó, sőt senki véleményét sem találtam még itt bántónak. Különbözőek vagyunk, különböző véleménnyel, de ez a topik szerintem pont az elfogadásról is szól. Szóval ne foglalkozz azzal az egy véleménnyel, hisz látod itt mindenki szeret és most mindenki aggódik, hogy el akarsz tűnni.

Személy szerint én nagyon sokat köszönhetek neked és Gergőnek! Ugye emlékszel erre még? Jó, hogy vagy!

Tirza
tirza

Tviky!
Boldog házassági évfordulót! :D
Mi 9-én megyünk a léghajóra, 23-a nem lett jó, lagziba megyünk.

Süni!
Utólag nektek is sok boldogságot kívánok!
Miklóskát le sem tagadhatnád, annyira hasonlít rád! :D

Marci bokszkesztyűs képén jót vigyorogtam, a kukacos sem volt semmi! :D Eléképzeltelek téged is bukósisakban! :lol:

Jiny!
Dórika tiszta apja, hihetetlen mennyit nőtt! :D

Kavicska!
Az alacsony sorszámunk gólyahíres különleges sorszám, félroma babára várunk. :) A tegyeszes sorszámunk 99, most mondtuk meg ott is, hogy a baba származására toleránsak vagyunk, erre azt mondták, hogy akkor így sokkal előrébb vagyunk, de ennél is még sokkal előrébb vagyunk, mivel kisfiút is vállalunk. :) Számomra ez megdöbbentő, mert azok a kevesek közül akik vállalnak félroma babát, nagyon sokan csak kislányt akarnak.
Kitartást a költözködéshez, láthatunk majd az új fészekről fotókat?

Napsi!
A kislány már jobban van, az apukájával él, később bejött ő is a kórházba, aztán amikor aznap telefonált egy ismerősöm a kórházból, hogy magához tért a kislány, akkor bevittem kocsival az apját. Lehet, hogy hétfőn már haza is engedik, nagyon nagy szerencséje volt.

Voltunk pénteken a hair c. előadáson a sóstói stadionban, sajnos az első felvonást félbe kellett szakítani, mert egy férfi szívrohamot kapott, utána már nem tudtam nagyon a darabra koncentrálni, mert végig az járt a fejembe, hogy szegény eljött szórakozni, aztán lehet, hogy véget is ért az élete.
Aztán amikor tegnap bent voltam a kórházban látogatni, akkor kifelé jövet találkoztam az egyik kollégámmal, aki mondta, hogy most hozták be a fiát a mentők, agyvérzést kapott 36 évesen, és lehet, hogy nem tudják megmenteni.
Annyi baj van állandóan. Olyan rövid az élet, minden apróságnak örülni kell! Megfogadtam magamnak, hogy ezentúl sosem leszek elégedetlen, nem fogok panaszkodni. Hisz miért panaszkodnék, van egy (maga módján :wink: :D ) szerető férjem, egy kutyusom, aki imád, egy szép házam, és nemsokára babánk is lesz. Mi kell még a boldogsághoz?! Ennek örömére elkezdtem a babaruhákat kimosni. :D
tirza

Tirza!

Olyan jó volt olvasni a hozzászólásodat :D Nagyon örülök neki, hogy így gondolkodsz. :D Sokan már csak későn veszik észre milyen rövid az élet és mi mindent lehetett volna másképp megélni.Én is hajlamos vagyok sokat panaszkodni, elégedetlenkedni, de akkor igyekszem arra gondolni, mennyi mindent kaptam már az életben és mennyivel jobb lenne,ha a panaszkodás helyett azoknak tudnék segíteni, akik nálam sokkal rosszabb helyzetben vannak.

Köszönöm azoknak, akik megnyugtattak a szívzörejjel kapcsolatban.Jó érzés hogy nem vagyunk egyedül a problémával, bár az még jobb lenne, ha mindenki egészséges lenne.

Lassan mennem kell, majd még igyekszem képet felrakni Grétiről.

Sziasztok
obea
obea

Kép [/img]
obea

Örökbeanyuk és akik még írtak nekem! :)

Felhívták a figyelmemet, hogy olvassak be a topikra.
Nagyon köszönöm a véleményeteket, aranyosak vagytok. Ne haragudjatok, hogy így felborogattam a fórum életét és ha rossz napot okoztam Nektek.
Számomra megerősítés, hogy mégsem vagyok az a sárkány. :)
Mégis arra kérlek Titeket, értsetek meg, időre van szükségem, hogy rendezzem belül a dolgokat. Ígérem, fogok jelentkezni.
Most viszont tennem kell magamért, hogy ismét jól érezzem magam.
Már ez egy nagy lépés, amit itt olvashattam. Meghatódtam rendesen.

Kelimoni

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Elmegyünk egy kicsit kikapcsolódni és mire jövök haza!!? :shock:
Hát mi van itt kérem? :roll:

Móni!
Nem próbálod meg helyre hozni a félreértést azzal (v. azokkal?), akivel történt? Lehet, hogy valami tök piti ügyről van szó, és csak jól félre értettétek egymást? :roll:
Egyébként nagyon jó lélek helyrebillentő módszert tudok: CSOKOLÁDÉ!!!
És még egy kis lélek helyrebillentés: Zsófi már fekszik az ágyában, de még nem alszik, a kocsiban sokat aludt. És most hallom, hogy énekel, de nem ám akármit: (bocsi de inkább nem angolul írom) Ví vör, ví vör (ez egy Quin nóta! Hát nem édi! :lol:

Egyébként nagyon jó napunk volt ma, voltunk egy rokonnál. Kingus nagyon fél a kutyáktól és hát bizony itt volt egy igen csak kicsinek nem mondható kutyus. Először nagyon félt tőle, ki sem mert menni a kertbe. Aztán apával megsimogatták és onnantól kezdve már sima ügy volt. Ne tudjátok meg, mi úgy örültünk neki a férjemmel. :D (most már a Kingus is énekel :lol: )

Tviky!
Nagyon boldog házassági évfordulót!!!

És mindenki másnak is, aki most tartja!!! Vagy mostanában! :lol:

Tirza!
Én is úgy gondolom, ahogyan Te, nagyon rövid az élet, mindennek örülni kell. Sokszor eszembe jut egy ált. isk. tanárnénim, aki azt mondta, hogy a férjével mindig úgy fekszenek le este aludni, hogy mindent megbeszélnek, és sohasem haragosan. Ki tudja mire ébrednek reggel!?

Obea!
Jó, hogy idetaláltál. Nekem a piros ruhás, fekete cipős kép a kedvencem! Nagyon szép kislányod van!

(Zsófi még mindig énekel!)

Na jó megyek, mert már sok lesz belőlem!

De valamit még elfelejtettem:
Marci anyu! Nagyon megkésve, de annál nagyobb szeretettel kívánok neked nagyon sok boldog szülinapot, és bocsi!!! :oops:
Kép

kizsó

Sziasztok!

Hát akárhogy akartam tegnap este jelentkezni......szaporodtak a magyarok :D és amikor nem szaporodtak,akkor a már jelenlevők reklamáltak.
Ma aludtam egy kicsit ,a délutánt pedig a házikó szépítésével töltöttük.Mivel a párom dolgozott Apu felfúrta a karnizsokat a háló és a gyerekszobára,én pedig feltettem a fehér függönyöket.Most is összeszorul a torkom,ha belegondolok,hogy mennyire jól néz már ki.Hihetetlen,hogy végre saját otthonunk lesz.

Obea!

A szívzörejjel kapcsolatban csak annyira tudlak megnyugtatni,hogy tényleg nem vagytok egyedül a világban.A férjemnek is van,és az apunak is.A katonaságról mindketten lecsúsztak emiatt(amit annyira nem bánnak azért),de teljesen jól vannak,nem okoz problémát nekik.
Gondolom voltatok kardiológián,kardiológiai ulrahangon.Ha ott megnyugtattak,akkor nem hiszem hogy van miért aggódni.Persze az is lényeges hogy mi okozza a zörejt.Ha egy billentyűcske,akkor nem szokott gond lenni,ha lyuk van a sövényen a két szívfél között,akkor a lyuk mérete és esetleges spontán záródása lényeges.
Gondolom a kardiológián visszahívtak titeket pár hónap múlva kontrolra.
Egyébként nem látszik Grétán,hogy bármi problémája lenne a szépségnek.

Tirza!

Nagyon tetszik a gondolkodásod!
Egyébként én is gondolkodtam azon(mivel mi leírtuk, hogy roma származású babát nem szeretnénk)hogy nem is tudom miért kötöttük ki ezt, (tegnap született egy kis kínai baba és ő döbbentett rá) én annyit gondolkodtam már azon,hogy én szívesen felnevelnék kis "félvér" babát is.(Persze ehhez nem csak én kellek.Arra viszont nem emlékszem hogy apával ezt megbeszéltük -e már.De elővesszük a témát.Én arra is gondoltam,hogy kis kínai vagy kis néger babát is szívesen fogadnék.Annyira édesek.Bár szerintem minden baba annyira édes.És igazán úgysem tudja az ember,hogy milyen babával hozza össze a sors.De biztos vagyok benne,hogy mindegyiket lehet szeretni,és a szeretet minden egyéb akadályt legyőz.

Látom nem vagyok egyedül azzal ,hohy nem hagyom az utolsó percre a bevásárlást.
Nekem annyira jól esik böngészni a kis ruhák között.
Mindig amikor valamit találok jó áron,akkor azt megveszem.Van babahordozónk,kiságyunk+kókuszmatracunk,ruhácskáink,pléd,fürdőlepedő,cumisüvegek....Szóval teljesen lököttnek éreztem magam sokszor amikor rámjött a vásárlás...de annyira jó érzés.Már alig várom,hogy összezserelhessük a kiságyat,és berendezhessük a babaszobát.

A házról majd teszek fel képeket,főleg a gyerekszobáról.Annyira jópofa bordűrt találtam,bár szerintem minden második gyerekszobában ez figyel,mert az OBI-ban csak ilyen van.De nekem akkor is gyönyörű.

Szertnék abban segítséget kérni tőletek,hogy a Gólyahírhez ha szeretnénk beadni az önéletrajzunkat,miket kell tartalmaznia. Persze az alapokon kívül van-e valami különleges amiről írni kell.Kézzel vagy géppel (mindegy -e ). Email-ben vagy postai úton kell-e elküldeni.Fényképet kell -e mellékelni.
Mosthiretelen ennyi jutott eszembe.majd ha valami beugrik,én is beugrom kérdezni.

Ma estére azt hiszem eldugulok,mert reggel korán kell kelni(még jó hogy szabin vagyok) :lol: :roll:

Jó éjt mindenkinek!
Sziasztok!
kavicska

Sziasztok Lányok!

Egy képpel ugrottam még be lefekvés előtt! Íme az én habtestű leánykám fürdés után:

Kép A kis Pucér-pecér... :)

KépKép
amneris

Obea,Kavicska üdv!
Kavicska mi földiek vagyunk ám! ( Mármint mi is fejér megyében lakunk.)

Pár új kép:

Roli így ül az asztalban:
Kép

Pár napja tanult egy új szót, ami a mindennapi kommunikációban abszolút elengedhetetlen. Ez a szó a csííz, amit ilyen fültől-fülig vigyorral mond itt éppen az asztalban állva:
Kép

Ja és az egyik kedvencem- kicsi a rakás anyán:
Kép
steiff

Sziasztok lányok!

Szuper hétvégénk volt :lol:
Norisz minden napunkat elvarázsolja:))) Hihetetlen mennyire okos:) Tegnap megkerestek régi ismerőseink, mert kiderült, hogy valószínű csak örökbefogadással lehet gyermekük...
Kiscsibész Noriszunk teljesen odavolt értük, produkálta magát rendesen, el sme volt hajlandó mozdulni mellőlük, nevetgélt, vigyorgott, labdával dobálta őket, kukuccsolt nekik.. egy szóval teljesen elvarázsolta őket!!!
Nagyon örültem neki, mivel a férj még nem nagyon tudja elfogadni az örökbefogadás tényét, vagyis inkább ő még nagyon bízik a saját gyermek érkezésében....
Sokmindent sikerült tisztázni, de azt hiszem kisfiam mindent elintézett:)))
Ínvitáltuk őket a Feneketlen Tóhoz, ill, ide a fórumra is!!!

Gilice!:)
Mindenképpen megkapjátok, legfeljebb postán!:)
Mindig elolvadok a képeitektől!!!!!!!:)))))))))

Csöpke!:)
Örülök neki, nagyon remélem hogy jelentkezel sűrűbben is!!:))

Ancsúr!:)
Nagyon jó volt dumcsizni!!!!:)
Örülök a munkának, de én azért tudom , hoy mi a kicsi Szíved álma..!! Szorítok!!;)

Kelimóni!:)
Látod-látod, mondtam én neked, hogy nagyon sokan szeretnek a fórumon és hiányoznál!!!:):)

Atan!:)
Ezt nem is tudtam... Írtad már a fórumon is??? Annyira örülök ennek!!! Mikor Noriszt "elraboltad" a családos találkozón, akkor mondtam is a Tamásnak, hogy annyira kellene nektek egy tesó, mert annyira szeretitek a gyerekeket.. És annyira éreztem, hogy azért a tesó az nagyon hiányzik!!:))))
Most ennek nagyon örülök, remélem mihamarabb érkezik a Gólya!!!:)
A fényképet nagyon várom!!!

Pirinyócska!:)
Legyetek nagyon-nagyon Boldogok!!!:))))
És minden időt hazsnáljatok ki, mert nagyon gyorsan elrepül az első év!!!
Bár gondolom ezt nem is kell írnom, hisz már annyira vártátok Noel-t!!!:)))
Nagyon szép neve van!! Van neki története is??? Mármint a névválasztásnak??

Rkata!:)
Legújabb kép Vincusról nagyon édes!! Tiszta apuci, jól látom??? :))

Tirza!:)
Örülök, hogy jobban van a kislány!!:))
Tényleg, nagyon rövid az élet, és annyira kiszámíthatatlan mikor mi történik!!!
Családunkban is előfordultak/előfordulnak nagyon elszomorító dolgok(egészségügyi), de én igazából nem vagyok az a szomorkodós tipus, nem szeretek panaszkodni...!!!
Sokszor rájövök, hoyg nincs fontosabb az egészségnél, és a családi szeretetnél!!! Ha mindez megvan, Boldog emberek vagyunk!!!!
Sőt, nagyon félek, hogy esetleg a sok-sok lombik nem marad nyom nélkül nálam sem, ezért is megyek sokszor vizsgálatokra, ellenőrzésre...
Szeretném megélni, hogy kisfiam felnő, és Boldog emberré válik, ez minden anyuka álma, hát nekem is!!!! De még mennyire!:)))
Remélem mihamarabb szükség lesz a frissen mosott holmikra!!:)

Obea!:)
Nagyon édes Gréti!!!

Kizsó!:)
Férjem teljesen odavan a lánykáidért!!!:)) Quenn rajongó egyébként...:D :)))
Ők a példaképek!!!
Mi is betartjuk ezt a dolgot a férjemmel, mindig megbeszélünk lefekvés előtt mindent!! Nme is tudnánk úgy elaludni:)))

Kavicska!:)
Várjuk a képeket!!:)) Milyen jó dolgod van a munkahelyeden:)))
Mindegy szerintem, hoyg mivel írod az Önéletrejzot, jelentősége inkább annak van amit írsz... Lehet hogy az életet adó kéri, de ha nem, akkor is gondolom, hogy Gabika ebből az írásból tud rólatok mesélni az Életetadónak!!!
Nme kell regényt írni, de az benne legyen amit ti fontosnak tartotok!!
A Gólyahírnél nincs személyes találkozó külön, (ill. van a Gólyahíres találkozó örökbefogadásra váróknak...), ezért szerintme fontos, hoy legyen kialakult képe rólatok Gabikának, ill. az Életetadó ezt is kérheti, tudod van aki így választ szülőket a gyermekének...
(Persze ha most nincs éppen képetek, ha később külditek az nem baj ám! :wink: )
Csakis POSTA!!!!

Amneris!:)
nagyon jól tetted, hogy beugrottál:) Annyira szépséges Zitus!!:)

Steiff!:)
Huuúúú micsoda képek!! Az utolsót nagyon irigylem, de elkezdtük mi is Norisszal a rakás épitését!!:))))

Erről jut eszembe, holnap megyünk pszichológiai tesztre...:)

Nagyon szép hetet, sok puszi mindenkinek!!!
Napsi

KépKép
napsugaracska

Sziasztok!

Obea: Az unokahuginak is volt szívzöreje, és teljesen kinőtte a drága, sőtt még súlylökő is volt. :lol: És nekem is van szívzörejem, ami mellett sportóló voltam, és tényleg nagyon-nagyon ritkán lehet észrevenni. Legtöbbször el se kapták, hogy van ilyenem. :P Állítólag a sok sporttól megedződött nekem, bár most elég lazsa életmódot folytatok. :roll: :wink: Na és ez a nézés!

Kelimoni: Gondold csak át, de ne sokáig gondolkozzál! :P :lol: Ha elfogyott a csoki, gyere! :lol:

Napsugi: :lol: :P Köszi. :lol: Remélem, hogy az igazi szívem álma tényleg nem várat olyan soká, minden nap egy örökkévalóság, mindhiába terelgetem más irányba az eszemet. :roll: :?

Amneris: :lol: Tényleg habtestű a kis csöppség! :lol: :P

Steiff: :lol: Van még hely rajtad? :lol: Úgy látom már legyőznek a lurkók. :P

Renóca: Volt egy kis méz is a fakanálon? :lol:

Tegnap egy barinémnél voltunk, még a fősulis szobatársak, a tőzsgyökeresek minden nyáron összejárunk, hol itt, hol ott. Az vendéglátó bariném leányzója rögtön kiválasztott és akkorát játszottunk. :lol: :P Nagyon édes volt, egyfolytában gagyogott, és ha megértettem mit akar, felsikított örömében, a kezeit összecsapta és nevetett. Azt hittem egy az egyben megeszem. :P Olyan volt, mintha minden egyes megértett gesztus után megdicsérne: Hogy látod nem is olyan nehéz ez, megy ez neked! :P :lol:

Kizsó: Az éneklés tart még? :lol: :P

KépKép
ancsúr

Kelimoni

Komolyan mondom nem is értem, hogy mi történhetett. Engem sem Te, sem senki más nem sértett meg ezen a fórumon. Különben is a kommunikáció a verbális és nonverbális összetevőkből ál. Figyelembe kell venni, hogy itt nem látjuk egymást, nincsen mimika, nincsenek gesztusok, tehát benne van a pakliban a félreértés lehetősége.

Én hasonló szitukra mindíg azt szoltam mondani, hogy túl öreg vagyok már ahhoz, hogy minden szavamra külön odafigyeljek, és túl rövid az élet, ahhoz, hogy haraggal töltsük.

Móni! Nem tudom kivel keveredtél konfliktusba, de ne vedd a szívedre. Gyere vissza hozzánk mielőbb!

Puszillak és ölellek!!
Tviky

Kép
tviky

Drága Kelimoni!

A többiek már mind leírták, amit én is gondolok erről a kérdésről.
Ha azok a valakik, vagy VALAKI aki miatt nem szeretnél jönni, nem tud elviselni téged, rajta kivül MI MINDANNYIAN SZERETÜNK ÉS HIÁNYZOL!Igaza van Kizsónak, amikor nyaraltál én is alig vártam, hogy újra gyere!!! :lol: :lol:

Nincs mit gondolkodni erről szerintem:legfeljebb annyi,hogy minden háttér kapcsolatot szakíts meg azzal, aki képtelen arra, hogy a tőle eltérő véleményeket figyelembe vegye vagy tolerálja.
De ne minket büntess, légyszí más "okossága" miatt!!!!!!!!!!

Szeretetettel várom, hogy megrágd a soraimat és felbukkanj: Gabszi

Kép
Kép
ggabszi

Látod, a szeretettel szót is dupláztam!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ggabszi

Ja, és még annyi, ha nem bukkansz fel hamarosan felhívlak telcsin és jaaaaj lesz neked! Irgum-burgum! ( Ez most egy komoly fenyegetés!!!)

Kép
Kép
ggabszi

Ja, és még azt nem értem az egésszel kapcsolatban, hogy az a VALAKI vagy VALAKIK miért priviben elégedetlenkednek, és bántanak?
Szerintem ez nem szép dolog ( márhogy ilyen iskolásan fogalmazzak), nekem, ha valakivel bajom van, azt nyíltan elintézem, ha tévedtem bocsánatot kérek...stb.
Milyen gyerekes viselkedés ez, hogy valakinek azt irjuk magánban, hogy miattad nem jövünk, vagy jövök bibi, bibi!
És ezért még te szégyenkezel és te veszed magadra???

Nem vitát akarok kirobbantani, csak rosszul esik, hogy megbántottak....

Kép
Kép
ggabszi

Bár csak beleolvastam es nem tudom mi tortent de Rkata irasat olvastam es nagyon egyet ertek vele!!!!Kelimoni kerlek kerlek irjal!!!!!Szeretlek es en mindenkit szeretek itt!Igaz ossze vissza irok es nem is mindig valaszolok de ennek ellenere ugyerzem ide tartozok es itt szeretnek a sok sok hibamal is!!!!!!!Eez a forum igy kerek velunk veled!!!!!!!!Na most el is olvasom az elozo oldalakat mi is tortent .Ugye nem een vagyok a bibis!
móncsi+3

Bár csak beleolvastam es nem tudom mi tortent de Rkata irasat olvastam es nagyon egyet ertek vele!!!!Kelimoni kerlek kerlek irjal!!!!!Szeretlek es en mindenkit szeretek itt!Igaz ossze vissza irok es nem is mindig valaszolok de ennek ellenere ugyerzem ide tartozok es itt szeretnek a sok sok hibamal is!!!!!!!Eez a forum igy kerek velunk veled!!!!!!!!Na most el is olvasom az elozo oldalakat mi is tortent .Ugye nem een vagyok a bibis!
móncsi+3

Sziasztok!
Mégegyszer is köszi mindenkinek a gratulációt, bocsi, de nem sorolok fel mindenkit egyenként!
Ma nagyon megnyugodtam, beigazolódott ugyanis, hogy Noel nem hasfájós, csak azért sírt, mert én "gonosz", tapasztalatlan anya :roll:
erőltettem a kajálást, miután elaludt, tegnap már nem így volt, így is szépen megette az adagját 3 óránként és szuper volt az éjszaka!!!!! :P :P :P
Volt itt a doki és a védőnéni, mindent maximálisan rendben találtak, őket is elvarázsolta csöpp fiacskánk! :P

Napsugaracska:
a névválasztás Apától ered, mivel a Noel név jelentése Karácsonykor született, a Karácsony pedig a szeretet és ajándékozás ünnepe, Ő pedig a világon a legnagyobb ajándék! :P :P :P

Puszi minden Törpének és Anyucinak!
Pirinyocska
pirinyocska

móncsi+3

Sziasztok

Most csak egy gyors bekukk

Apa is nagyon megörült a szombati tali lehetőségnek. Ti mikor mentek? Mi 10-12-ig tudnánk ott lenni. Délben Miklóska már aludni szokott, az osztálytalálkozóm pedig 1-kor lesz Vácon. Kik jönnek délelőtt???

Kelimoni
Ugye ti is jöttök :!: :!: :!:

Üdv Süni
renóca

Ma Kelimoniéknál voltunk vendégségben! :-) Kaptunk Tőlük képeket, ezeket gyorsan felteszem, hogy gyönyörködhessetek a csemetéinkben!

Kép Készül a nagy gitáros :-)

Kép A művészúr :-)

Kép Marcianyu nagyon élvezte, hogy megdögönyözhette Gergőt! :-)

Kép ... és Marci nagyon élvezte Gergő játékait! :-)

KépKép
KépKép
marci_anyu

Sziasztok!

Este még nem is tudtam, hogy majd a próféta fog szólni belőlem...
Hát csajok, mi ma reggel nagy szirénázásra ébredtünk! :cry:
Kinéztünk, hogy hova mennek az autók, és sajnos a házunk előtt álltak meg.
Hátul a játszó felé gomolygott a füst, a lépcsőházba nem lehetett kilátni!
Itt toporogtunk a férjemmel, hogy most mit csináljunk. Ébresszük a gyerekeket, vagy nem? Meneküljünk vagy ne?
Aztán vártunk, mi lesz.
Szerencsére a tűzoltók jól végezték a munkájukat, és hamar eloltották a tüzet.
Zsófi felébredt a szirénázásra, Kingus végig aludta az egészet.
Utolag úgy gondolom, hogy nem is baj, hogy nem vittük le őket a füstgomolyagon keresztül, mert csak jól megijedtek volna! :(
Hogy mi történt azt még nem tudjuk, de egy idős néni meghalt! :cry:
Látjátok, tényleg nem tudhatja az ember mire ébred reggel! :(
Bocsánat, hogy ilyen rossz dolgokat is leírok ide, de ezt most ki kellett írnom magamból!

Szombaton mi is megyünk a talira, mivel mi visszük anyut, úgyhogy mi már korán ott leszünk! :)
De jó lesz megint találkozni veletek!!! :D

Egyébként tegnap fél tízig ment a dalolászás! :lol:

kizsó

Sziasztok

Hűűűűűű Kizsó :(:(:(
Ez tiszta horror, még szerencse hogy , ilyen ügyik voltak a tűzoltók.
Nem semmi ijedség lehetett :(:(:(

Naninga
naninga

Sziasztok!!!

Kelimoni!!! Bár tudod már a véleményem erről az egészről, azért itt is kérlek!!!! Látod mennyien szeretnek és várnak, és még mennyien vannak akik "csak" olvasnak.

Pirinyocska! Nagyon szép nevet választottatok a kisfiatoknak!!!

Tviky! Jobban vagy már kicsit?? Jöttök a hétvégén??

Kizsó!! Hihetetlen, hogy ez megtörténhetett... Kiderült már, hogy mi okozta a tüzet? Megsérült valaki?

Mi jól vagyunk. A kanalazást egyenlőre hanyagoljuk... Próbálunk forogni is, és ma először nyúlt a csörgőjéért, majd meg is fogta. :) És fel is tud már ülni úgy, hogy nem fogom a kezét, csak ő kapaszkodik az ujjaimba.

Kép

KépKép
jiny

Sziasztok!

Találjátok ki, mit evett Zsófi vacsorára? :lol: :lol:
Kép
Kép
Kép
Kép

kizsó

Elmesélem nektek, milyen ügyes voltam ma...

Kelimoniékhoz mentünk látogatóba délelőtt. Nem túl régi a jogsim, de már egészen bátran közlekedünk Marcival, ezért is vállaltam be ezt az utat a város másik végébe. Nem is volt semmi gond, csak a lakótelepen tévedtünk el, a cél előtt... Sejtettem, hogy hol vagyok, csak azt nem tudtam, hogy kerülök a kacskaringós utcákon oda, ahova szeretnék. Ment előttem két srác egy kocsival, mikor ők félreálltak kiintegettem nekik, hátha tudnak segíteni. Letekertem az ablakot az anyósülésnél, ott állt meg az egyik fiú miközben navigált. Fogalmam sincs mit csinálhattam, de egyszercsak beindult az ablaktörlő, sőt az ablakmosó folyadék is... Gyerekek! Beterítettem a fiút, a feje, a karja, a haja, minden tiszta vizes hab lett... Őrült mentegetőzésbe kezdtem és miközben (gondolom) újra elkezdtem hadonászni, megint meglöktem a kart és újra beterítettem a fiút.. :oops: Hát, már nem volt annyira őszinte a mosolya... :lol: :lol:
Tíz percig röhögtem...

KépKép
KépKép
marci_anyu

Kizsó

Tejföl ?????????? :):):):):):)

Naninga
naninga

Már fáj a hasam a röhögéstől, Marcianyu!!!

Ott látom a bajuszodon, most lesz neked jajjj, Zsófika!
(A megfejtés: túrógombóc+tejföl???)

Zsófi babának semmi gyümölcslé kóstolgatás nem tetszik, úgyhogy maradt a tápszer...nem sietünk sehová...úgy is jó húsban van a drága! :lol:
Folyamatosan hasra fordul és már majdnem vissza is fordult.
Hason fekve szereti legjobban tanulmányozni a játékokat, nagyon sokáig tartja magát,a kezét előrenyújtja és megfogja a játékokat, matat.
Szóval, összefoglalva ez Zsófi tudománya mind, mind. Ja, és + a mai hiszti, mert az volt ám, nem kicsi!!!
( Nem tudom, mi volt a baj... :cry: )

Megvan az új anyakönyv+TB kártya+lakcímkártya. Hihetetlen öröm.

Kép
Kép
ggabszi

Marci anyu: Nekem már több mint 10 éve van jogsim, de kb 7 éve nem vezettem. Írtam, hogy vettünk autót, és ma hasonló dolgokat műveltem, este jöttem haza anyukámtól, azt hittem a lámpát kapcsoltam fel, de nem, (jegyzem eddig ladát vezettem ezelőtt és trabantot, azokban nem volt ennyi kütyü) Még szerencse hogy a bátyám követett kocsival. Villogot szegény, én meg azt hittem csak a szemem káprázik, mire rám is dudált, na jó megálltam. Bátyó kérdi, hogy nem baj, hogy lámpa nélkül megyek? Na én meglepődtem, hogy akkor mit is kapcsoltam be? Ok, bekapcsoltam megyek tovább, alig megyek 5 métert, egy biciklis káromkodik de piszokul. Hogy mi van h.. gyerek tán nem látsz? Na én ezt nem értettem, jött a villanás hátulról, megint megálltam, jön bratyi, már szakad a röhögéstől, és meg kérdi: Nem lesz ez a fény egy kicsit sok? A biciklis azért szált le mert nem látott. Gondolom sejted már, hogy országútival mentem. :roll: :? :lol: Na mire megtaláltam a helyes kütyüt, akkorra volt nagy nevetés, és még eztán jött a garázsba tolatás, ami nem egyszerű mert gödör van
és el kell törni az utat. Szóval a bratyi ezért követett. :P :lol:

Jiny: Úgy néz ki nem tudtam veled beszélni, de még se kocsival megyünk, mert fogalmunk sincs hol lehet parkolójegyet venni, majd most felderítjük és aztán legközelebb. Pedig én azzal akartam.. :? :P És anyuval el kell rakni a befőttet, szóval időbe haza kell érni. :roll: Majd máskor beugrunk ha nem jön össze. :wink:

Kizsó: Örülök, hogy nem lett nagyobb baj, és minden rendben veletek. Nem tudom mi, de a tejföl a tippem! :P :lol:

KépKép
ancsúr

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?