Sziasztok lányok!
Szuper hétvégénk volt
Norisz minden napunkat elvarázsolja:))) Hihetetlen mennyire okos:) Tegnap megkerestek régi ismerőseink, mert kiderült, hogy valószínű csak örökbefogadással lehet gyermekük...
Kiscsibész Noriszunk teljesen odavolt értük, produkálta magát rendesen, el sme volt hajlandó mozdulni mellőlük, nevetgélt, vigyorgott, labdával dobálta őket, kukuccsolt nekik.. egy szóval teljesen elvarázsolta őket!!!
Nagyon örültem neki, mivel a férj még nem nagyon tudja elfogadni az örökbefogadás tényét, vagyis inkább ő még nagyon bízik a saját gyermek érkezésében....
Sokmindent sikerült tisztázni, de azt hiszem kisfiam mindent elintézett:)))
Ínvitáltuk őket a Feneketlen Tóhoz, ill, ide a fórumra is!!!
Gilice!:)
Mindenképpen megkapjátok, legfeljebb postán!:)
Mindig elolvadok a képeitektől!!!!!!!:)))))))))
Csöpke!:)
Örülök neki, nagyon remélem hogy jelentkezel sűrűbben is!!:))
Ancsúr!:)
Nagyon jó volt dumcsizni!!!!:)
Örülök a munkának, de én azért tudom , hoy mi a kicsi Szíved álma..!! Szorítok!!;)
Kelimóni!:)
Látod-látod, mondtam én neked, hogy nagyon sokan szeretnek a fórumon és hiányoznál!!!:):)
Atan!:)
Ezt nem is tudtam... Írtad már a fórumon is??? Annyira örülök ennek!!! Mikor Noriszt "elraboltad" a családos találkozón, akkor mondtam is a Tamásnak, hogy annyira kellene nektek egy tesó, mert annyira szeretitek a gyerekeket.. És annyira éreztem, hogy azért a tesó az nagyon hiányzik!!:))))
Most ennek nagyon örülök, remélem mihamarabb érkezik a Gólya!!!:)
A fényképet nagyon várom!!!
Pirinyócska!:)
Legyetek nagyon-nagyon Boldogok!!!:))))
És minden időt hazsnáljatok ki, mert nagyon gyorsan elrepül az első év!!!
Bár gondolom ezt nem is kell írnom, hisz már annyira vártátok Noel-t!!!:)))
Nagyon szép neve van!! Van neki története is??? Mármint a névválasztásnak??
Rkata!:)
Legújabb kép Vincusról nagyon édes!! Tiszta apuci, jól látom???
)
Tirza!:)
Örülök, hogy jobban van a kislány!!:))
Tényleg, nagyon rövid az élet, és annyira kiszámíthatatlan mikor mi történik!!!
Családunkban is előfordultak/előfordulnak nagyon elszomorító dolgok(egészségügyi), de én igazából nem vagyok az a szomorkodós tipus, nem szeretek panaszkodni...!!!
Sokszor rájövök, hoyg nincs fontosabb az egészségnél, és a családi szeretetnél!!! Ha mindez megvan, Boldog emberek vagyunk!!!!
Sőt, nagyon félek, hogy esetleg a sok-sok lombik nem marad nyom nélkül nálam sem, ezért is megyek sokszor vizsgálatokra, ellenőrzésre...
Szeretném megélni, hogy kisfiam felnő, és Boldog emberré válik, ez minden anyuka álma, hát nekem is!!!! De még mennyire!:)))
Remélem mihamarabb szükség lesz a frissen mosott holmikra!!:)
Obea!:)
Nagyon édes Gréti!!!
Kizsó!:)
Férjem teljesen odavan a lánykáidért!!!:)) Quenn rajongó egyébként...
))
Ők a példaképek!!!
Mi is betartjuk ezt a dolgot a férjemmel, mindig megbeszélünk lefekvés előtt mindent!! Nme is tudnánk úgy elaludni:)))
Kavicska!:)
Várjuk a képeket!!:)) Milyen jó dolgod van a munkahelyeden:)))
Mindegy szerintem, hoyg mivel írod az Önéletrejzot, jelentősége inkább annak van amit írsz... Lehet hogy az életet adó kéri, de ha nem, akkor is gondolom, hogy Gabika ebből az írásból tud rólatok mesélni az Életetadónak!!!
Nme kell regényt írni, de az benne legyen amit ti fontosnak tartotok!!
A Gólyahírnél nincs személyes találkozó külön, (ill. van a Gólyahíres találkozó örökbefogadásra váróknak...), ezért szerintme fontos, hoy legyen kialakult képe rólatok Gabikának, ill. az Életetadó ezt is kérheti, tudod van aki így választ szülőket a gyermekének...
(Persze ha most nincs éppen képetek, ha később külditek az nem baj ám!
)
Csakis POSTA!!!!
Amneris!:)
nagyon jól tetted, hogy beugrottál:) Annyira szépséges Zitus!!:)
Steiff!:)
Huuúúú micsoda képek!! Az utolsót nagyon irigylem, de elkezdtük mi is Norisszal a rakás épitését!!:))))
Erről jut eszembe, holnap megyünk pszichológiai tesztre...
Nagyon szép hetet, sok puszi mindenkinek!!!
Napsi