Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Nicika!
De jó látni tikteket is. Szintia hatalmasra nőt. Milyen súlyban van most?
Csak azért érdekel mert az én Bogim még kissebbnek született, s ha igy folytatja 5 hónapos korára már triplázni fog.

Petri!
Jó költözködést és gyere minél hamarabb!

Lányok!
Van két Liberós nyuszikám. Kell valakinek?

Voltunk ma állatkertben. Hát több volt a rosz mint a jó tapasztalat. Boglárkámnak meg egy idő után lefagytak a ramok, és jobbnak látta alukálni egyett. Majd mikor felébredt, szinte kiértünk az állatkertből.
Tegnap óta be nem áll a szája. Ennyit még nem hallottam beszélni, mint miota itt van a nyagyapja.

Csema!
Olyan szép családod van. A multkor megmutattam a képeket apának az iwiw-en. Hát ő is díjazta őket.
Méltán büszke anyuka lehetsz! :D
Vendég

Szép estét Anyócák!

Csak egy gyors bekukk.:)

Szüleim elmentek, de amíg itt voltak egy percet nem tudtam a gép előtt lenni, mert állandóan nyomták a gamét felváltva. :) Mint a gyerekek… :)

Szüleimmel:

Kép

Nagyon szépek a babák! Ügyesek, okosak, bátrak… :) Mint mindig.:) Anyucik is. Bocseszka nem fogok mindenkinek írni, mert esek össze.

Alexet pénteken elvittük Dévény Annás masszírozásra. Sajna azért nem fordul még semerre, mert lazák az izmai. Nem vészes, azt mondta a csajszika, h kb 4-5 kezelés, és utoléri magát. Szóval nem lusta, és ettől féltem, de megnyugtatott, h ne essek kétségbe. Elvileg nem kellene vinnünk, de sanszos, h ha kúszni próbál majd, akkor a lábát nem fogja használni, és elég lenne majd akkor vinni. Vagy marad így minden, és akkor később fog mindent csinálni. Szegénykém nagyon sírt, de tudtam, h „jó” neki, amit csinál vele, és mire haza érünk, elfelejti az egészet. Mindenesetre apa legközelebb nem szeretne jönni. :( De úgy döntöttünk apával, h inkább gyorsan elvisszük. Nem hiszem, h ártunk vele, h elvisszük, sőt. 1 alkalom elég volt, h tegnap 2x elfordult az oldalára, ma meg átfordult a hasáról a hátára.:) Szal most boldogságos vagyok!

Esztipeszti!
Istennő vagy, h beugranál értünk. Nagyon hálás lennék érte.:) Babakocsi? Az is kell? Én alapból nem is akartam vinni. Vagy csak ágyikónak kellene?

Petri!
Sajnálom, h nem leszel. Vigyázz magatokra, és a kicsajodra! Drukk, h hamar tudj jelentkezni az új lakásból! Nagyon jó érzés ám! ;)

Puszi mindenkinek! Szép álmokat! :)

Kép

Kép
nancsika

Nici, Csema, Becsi: De jóóóó,hogy jöttetek :D Gyöngyörűek a csajok, és nagyon nagyok, ügyesek! Ha tudtok, gyertek gyakrabban :wink:

Becsi, Elismerésem a kitartásodhoz, hogy még fejed a tejecskét! :D

Petri, :( Várunk vissza! :wink:

Edit, Én is kíváncsi lennék, ha megosztod velünk.... Tali esetleg,ha jövünk haza az őszelésből? Vagy,ha megyünk...az hétvége... :wink: Na, majd kitaláljuk,hogy szorongassam meg Levit :D
Apa még nem szalad, de szép lassan reméljük :D Tiszta recés seb az orrom (állandóan összecsókolja a fejem :D /mármint Boti/), de nem tudom, mivel csinálja... :roll:

Meli, Ha esetleg még nem ígérted el, én szívesen venném a nyuszikat :D Hajrá tesóproject! Nálunk szerintem nem lesz még egyhamar, legalábbis még így gondolom :lol:

Tünde, Üdv itthon! Utólag is boldog névnapot Patrinak :D KÉPEKET!!!!

Era, Hát, nem semmi mekkora fiad van! Gratula! És tényleg gyönyörűek a szemei! További jobbulást Neked!

Mariann, Boti is akkora,mint Istvánka, de nekem is olyan nagynak tűnik. ÉN nem bánom,hogy nem hízik már úgy, mint a topic óriásbabái, mert én így sem nagyon bírom már! És legalább beindult a mozgásfejlődés rendesen! Istvánka is nagyon ügyes,hogy ül! Gratula Neki! Neked további gyógyulást!

Petra, Piri :(

Babci, Szupi,hogy bejött a csajnak a pép! Végre Lilkónak is fogára való :wink:

Annácska, Boti is beállt teljesen az ötszöri kajára. Bár a hozzátápival megborítom néha a menetrendet :oops: :roll:

Ildikém, küldhetnék online a talira készülő sütiből :wink: Jajjj, de sajnálom ilyenkor,hogy ilyen messze vagyunk....

Vali, Boti tegnap volt tiszta kettyós! Ma mintha kicserélték volna, vigyorgott egész nap mindenen, mint a tejbetök :D Egyre gyakrabban ilyen, annyira jó lenne, ha már így is maradna (persze egy-egy nyügis nap azért belefér, de többségben maradjon!!!)

Cory, Legalább nem tud arra hivatkozni a leendő munkáltatód,hogy fiatal nő vagy, ezer tutkó,hogy elmégy szülni (persze nem lehetetlen :wink:)... stb. :D

Vok Eszter, :? :( Ezután már csak jó jöhet...

Mamacka, Jó,hogy te is jöttél! Mi is törölgetjük kamillával a váladékot Botinak, de csak kb. hetente, kéthetente (mikor úgy látom,hogy aktuális). :oops: De úgy látjuk, nálunk sem lesz gond!

Angi, Mizújs a tejkővel???

Eszti, Benyó szalad már? :wink: Tartja még az újdonsült jó szokását? :D
Bocsi, aki kimardt! Képtelenség...

Anita
Kép
Kép
_anita_

Ami szembeötlött: Ildikém, természetesen Te küldhetnél :oops: :D Apával szolidaritok, így semmi esélyem ilyen fincsiségre...

Nancsi: Sajnálom a Drágát :( Tuti,hogy jót csináltok amúgy! Gratula a forduláshoz! :D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Köszönjük a gratulációkat. Átadtam Martinnak.

A hátam még bírja, ugyanis szegénykémet, nem sokat cipelem. Általában "fekve" szeretgetem. A személyi "hordára" az apa.
Ő sokat szokta ringatni, fáj is a háta...........

Állandóan, pörög-forog( hátról-hasra, hasról - hátra, egyenesből-keresztbe, stb.). A legjobban már az idegesíti, ha hasrafordul és nem éri el a tárgyakat. Ilyenkor nagyon pipa, és velem kiabál :P
A mai nap, már behúzta a lábait maga alá, és kinyomta a popsiját.
Látszik, hogy már bosszantja a fekvés, inkább ülne.
Remélem, már lassan sikerül neki magától is.
Kis segítséggel:
Kép

Még nem olvastam vissza teljesen......

Lesz valamikor újabb találka?
Mi is szivesen mennénk, ugyanis Martinban pezseg a "mindent látni és mindenről tudni" kedv. Ezért, már itthon, szinte nem is jó neki. Folyamatosan, mennünk és látnunk kell. :P :P :P

Meli!
Nálunk is lassan beindul a tesó project. Kedden megyek a nőgyógyászhoz. Megnézetem magam, hogy minden rendben van -e, mielőtt beköltözik a pociba a kistesó.

Ja, 3 hete, mi is elintéztük a babakötvényt. Nekünk is 20 perc volt, de az a papírmennyiség.....! Mindegy, ez is kész.

HOlnap megyek az OEP-hez, ugyanis szept. 6-án lejár a GYÁS. Remélem, nem fognak sokat tökölni....

Jó éjt, szép napot!

Üdv

Era

KépKép

KépKép
lingelera

Sziasztok!

Babcika: onnan veszem észre, hogy zavarja Istvánkát a túlsúly, hogy amikor kúszik, akkor utána nagyon liheg. :oops: Meg hát még mindig nem fordul hasról hátra, amit már nagyon kellene

Cory: köszi a megnyugtatást a súlypara miatt.

Próbálok képet tenni.

Kép .

Kép

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Mariann!

Istvánka nagyon ügyes és tündéri.
Szerintem se aggódj a súlya miatt, lassan úgyis elhagyja....!
Amúgy, meg nagyon jó ál neki!!! :) :) Nagy fazon... :D

KépKép

KépKép
lingelera

Sziasztok :)
Meli :)
Látom már most nagy segítség a lány a konyhában :D

Nicika :)
Szinti baba nagyon édes :)

Vali :)
Szerintem sem éhezik a fiam, csak a család idegel ezzel :?
Tejem is van bőven,mert még mindig fejek napi 3-4,5 decit :lol:
Egyébként most este megint 200-at tankolt :D

Petri :)
Sajnálom, hogy nem fogsz tudni jönni :( Talira esetleg el tudtok jönni? Tudom, hogy nem a szomszédban vagyunk, de esetleg :roll:

Nancsika :)
Rosszat biztos nem tesztek a tornával és jobb megelőzni a bajt :)
Apát megértem. Nálunk is csak én hordtam Annamarit tornázni, mert a család többi tagja nem bírta :?
Gratula a forgáshoz :D

Edit :)
Jó felcsigáztam itt a csapatot, hogy mit is csinálsz valójában :wink: :lol: :lol: :lol:

Anita :)
Nekem jó ez az ötszöri evés, ráadásul teljesen kiszámítható :D
Boti miket eszik? Főzelékeket kap már?

Era :)
Nagyon ügyi Martin, hogy már mászni akar :D
Peti is inkább "ülve" szereti szemlélni a világot :lol: Ha jól belegondolunk igazuk van, uncsi csak háton feküdni :lol:
Tali lesz szeptember 29-én pénteken az Ikeában.
Drukk a kistesó projekthez :D

Mariann :)
Nagyon édesen ül Istvánka :D

Na lépek is, mert reggel csípőszűrésre kell mennem :?
Szép álmokat :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Szép hajnalt,

Felébredtem, apa szegény még dolgozik, így kiültem mellé szolidarítani :cry: Tegnap este már úgysem tudtam jönni, hulla voltam, most megpróbálom bepótolni.

Petri: Nagyon sajnálom, hogy nem tudsz már jönni :( Biztos rossz lehet feladni a fórumozást, az ember totál függővé tud vállni, és olyan jó, hogy van kivel "beszélgetni". Az új lakáshoz nagy gratula, remélem minél hamarabb visszatérsz :)

Meli: Meddig van ott apukád? Cuki Bogi, hogy így örül neki :) Aliznak a nagyobbacska gyerekek jönnek be, annyira tud rájuk vigyorogni, meg sikongatni :lol:

Nancsika: Az a 4-5 torna hamar lemegy, és biztos, hogy Alexnek csak jót teszel vele. Később is ugyanígy sírna, és sztem jobb, ha minél előbb kezelik. Ti is hetente jártok?

Anita: Megvolt apának a varratszedés a hétvégén? Tud már kicsit Botizni? :)

Era: Ti aztán nem vesztegetitek az időt :shock: Remélem mindent rendben talál a doki, és indulhat a kistesó projekt :) 2007 nyári babás leszel? :lol:

Mariannka: Sztem is tök jól áll Istvánkának ez a súly :) ... és milyen édesen mosolyog :lol:

Annácska: Leadod a tejcsit, vagy magatoknak fagyasztod? Nagyon szép mennyiségeket tudsz még fejni :shock: Én csak ámulok és bámulok :shock:
Annamarit hozod kedden?

Ennyire tellett most tőlem, rugdosom közben apát, hogy fekügyjön le végre :evil: Ma megyünk a suliba megvenni Vincének a könyveket, meg visszavisszük a kölcsönmérleget a Minimanóba :)
Nézzek (vegyek) valakinek valamit?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Jó reggelt. :)

Nancsi, ma hívlak és egyeztetünk, kb. úgy érünk, mint a múltkor. Nem mennék majd fel, mert Benyó elalszik, míg kiérünk, szóval majd csörgök, lejöttök, Alex beszerel, Nancsi beül, és uzsgyi tova Gödöllő, okesz???
Jól tettétek a Dévény Annát, aki odajárt, eddig mindenkinek sokat használt, pár alkalom után is. :)

Era, Mariannka, hihetetlen, hogy van olyan anyuci is, akinek a duci babája a "gond"... :wink: Általában mindenki azzal küszködik, hogy miért nem hízik a babóca.

Petri, hajrá net újra!!! :)

Anita, bizony-bizony, lassan egy hete tartja fiacskám jó szokását, este fél 9-től reggel 7-ig. Lehet, hogy ma elmegyek én is koncertre egy barinőmmel :wink: :lol:

Annácska, tyű, még mindig ilyen sokat fejsz? Leadod? Akkor tejcsi gond nincs, ez megnyugtató.

A múltkor volt szó tejpép, és gabonapép dolgokról, én most vettem Bencének Holle kölespépet (olyan, amit a múltkor Ildi belinkelt), gluténmentes, tejmentes, és íze sincs, a gyümibe teszem bele. Nem olcsó, de biztosan tartalmas. A főzibe is lehet tenni, ha valaki úgy akarja, vagy simán vízzel pépként, de szerintem az marha ízetlen lehet. Gyümibe Bence simán megkajolta. :)

Most megyek, puszi mindenkinek

VASILDI: kéne valami cím, vagy legalább privibe egy telószámot küldj, mert így nemtom, hova menjünk holnap!!! :)
Vendég

gyors leszek:

Jó reggelt!!(azért köszönni köszönök) :lol:

Küldök telószámot, címet priviben mindnekinek, vagyis a sofőröknek :lol:
De azt találtam ki, hogy inkább kimegyek a tescóhoz egy adott időpontban, aztán, mint a karaván, jövünk haza.
Valaki meg felveszi Editet a hévnél, mert az én 3 gyermekem mellé nem férnénk be Levistől :lol:

JÓ AZ, HA TALIZUNK A TESCÓNÁL??????
Az az M3-tól is könnyen megtalálható, Eszti, ha Nancsit hozod, akkor Dunakesziről Fót-Veres irányban jöttök, vagy autópálya???
Anna, a 3-asról meg tök egyszerű idetalálni :wink:

Szóval akkor aki jön: :D
NANCSIKA+ESZTI
ANNA+BARTIKA
VALI A CSALÁDDAL
EDIT HÉVVEL
TÜNDE
MÁS?????????????????????????

Küldöm a számot mindjárt,meg azért a címet is :wink:
vas

Sziasztok!

Petri: sajnálom, hoyg nem leszel. Remélem, az új helyen minél előbb lesz netetek :) Addig meg jó babázást :D

Nancsi: örülök, hogy nem nagy a gond :) INkább most néhány fájdalmas kezelés, mint később mozgásgondok! Gratulálok a forgolódáshoz :)

Anita: ja, az tuti, csak nem tudom, mit fog szólni, ha odamegyek, hogy 36 évesen kezdő munkavállaló vagyok. Ha meg még szülök, akkor még idősebb :)

Mariannka: Liza 6,5kg, és valami komolyabb megmozdulás után ő is liheg :) Neki is komoly megerőltetés, és nem hiszem, hogy a túlsúlya miatt csinálná ;)

Eszti: ugyan nem pép, de baromi ízetlen a kölesgolyó (dm-es), és döbbenetesen rá voltak izgulva anno a 3-4 éves gyerkők is, mikor Zsoma azt kapott.

Velünk nincs semmi extra, Liza folyamatosan mozgásban van, mindne érdekli, de legfőképpen a babák. Legyen az játék vagy igazi, neki mindegy, de azokra azonnal rámozdul. Most meg még alszik, este fél 11 óta :)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

VasIldi és a többiek!
Jó talizást holnapra. :D:D
Csináljatok sok-sok képet és közben gondoljatok ránk is. :)

Meli!
Hajrá!!!! :D Remélem összejön külső segítség nélkül a tesó! :D Aztánm, ha már megvan, akkor ráértek azon gondolkodni, hogy hogy tovább. :D

Mariann!
Tündéri István! :D Ügyesen ül nagyon! :D És az a mosoly hozzá. :) Te hogy vagy? Nem gyengültél le nagyon a vírus miatt?

Anna!
Mostanában pótlpd az első időket, amikor nem jöttél??? :lol: Tök jó, hogy ilyen sokat írsz. :D:D:D
MI volt a csípőszűrésen?

Petri!
Sajnálom! :( Telcsiszámod meg van valahol? Talira jó lenne, ha el tudnátok jönni!!!!!!! Remélem még olvasol bennünket!

Linegra!
Csatlakozom a Martin dícséretekhez! Hatalmas baba!!! :D Jók a nyaralós képek is. :)

Nancs!
Te tiszta apukád vagy. :D eztet most nagyon megállapítottam ám. :D:D:D Örültek a nagyszülők a babaázásnak? :D

Vali!
Megnyugodtál már? Mennyit eszik most a csaj?

Rólunk:
Hannának szerda óta zöld a kakija. Voltunk vele 2x is már dokinál. Kisilabizáltuk, hogy nagy valószínűséggel az én általam beszedett antibika (a gyulladásra, ami izomgörcs) kiírtotta a bélflóráját és ezért van. És az antibika miatt még nem is volt értelme mintát venni. Szombat óta kapja a Normaflor-t, de egyenlőre még csak 1x volt sárga neki. Szerintem fogyott is, bár ezt lehet, hogy csak bebeszélem maganak már. Ha még ma is zöld lesz neki és nem tisztul, mehetünk megint dokinénihez és mintavétel, labor, lelet, meg ilyenek. Szóval :(:(:( egyébként a kedélyállapota jó, vigyorog, mint a tejbetök, nem fáj semmije, jókat alszik, szóval szerintem egészséges. (remélem)

Még jövök

Eszter
Kép
Kép
vok

Vok, fel a fejjel, Bencének is volt zöld kakija (máig nem tudjuk mitől), beszedett egy egész doboz Normaflore-t, a tenyésztése negatív volt,aztán egyik napról a másikra újra sárga lett. (Most már megint nem sárga, de az már a gyümi miatt... :wink: )

Ildi, nekem jó a Tesco, mi nem autópályán megyünk szerintem, mert ezért nem vennék matricát. És akkor mikor?
Mi kb. 10 körül érnénk Nancsival.

Cory, a kölesgolyó itt van a fejemben, hogy mondtad, de azt Benyó még nem ehet, addig meg ez is jó. Van még ebben a Holle-ban rizspép is, az is glutén és tejmentes, de én azt nem vettem, mert a főzibe úgyis rizst kap Bence.

Na, csók
Vendég

Eszti: csak azért mondtam a kölesgolyót, mert semmi íze, de ezek a lókötők imádták :)

cory
Budapest

Hello,

köszönöm mindenkinek a tejköves segítséget! Anita Neked meg pláne hálás köszönet! Fejtem esténként és most már jobb. :)
Era,
Te hogy állsz ezzel? Nagyon helyes a nagyfiad! Szép a súlya!
Babetta,
szerintem tök jó, hogy elmész 1 napra dolgozni. Nálam ez kivitelezhetetlen lenne és egyelőre nem is vágyom vissza. Mikor mész, szeptembertől?
Nici, Csema, Becsi,
nagyon szépek a csajok!! De jó, hogy jöttetek!
Eszti,
ezt a holle terméket rendelted vagy bioboltban vetted?
Anita,
hogy van apa? Boti?
Nancsi,
barátnőm kisfiának is ez volt a baja és aztán jártak DA-hoz és gyorsan segített neki. 8-10 hónaposan kezdett el forogni, mászni, kúszni. Most meg 1,5 évesen gyönyörűen jár stb. Szóval fel a fejjel!!!
Vok,
drukkolok Hannának nagyon!!! Szegénykék!

Talisok, ha nem jönnék holnapig, akkor nagyon jó szórakozást! Nekem most jön 2 napra a 20 éves öcsém (tehát 2 gyerekem lesz).
angi79

Sziasztok!!

Csak gyors bekukkolok!! :) Anyuéknál vagyunk Lilivel,Apa éjszakás volt,így most alszik. :? Itt pedig öcsikém a gépbitorló! :? MAjd vmikor jövök ma. 8) :lol:

Csak gyorsan átfutottam az írtakat.Pár szó a teljesség igénye nélkül :oops:

Mariannka-Lili az 5 kiló 80-jával is liheg :lol: :lol:

Cory-Akkor Liza most először átaludta az éjszakát?Vagy azért az éjszakai nasicici megvolt? :wink:

Vok-Zöld kaki,hasmnemés volt nálunk a foghírnök.Normaflort neki :!: Rá két hétre kb. kibújt a fogacska. :lol: 8)

Rólunk:Lili egy nagy zabagép,csak cicizni ne kelljen.Tegnap próbáltuk a krumpli-öszibarack kettőst,azt is szerette.Este fél 7 körül pedig bevágott 80 mili tejcsiből pépet :) Minden kanál érkezését hangos ováció kísér,még a kis feje is vörösödik annyira koncentrál. :) 9-kor persze azért szopizott.Eléggé örülök!! :)

Na puszka,majd "gyüvök" :lol: Szép napot mindenkinek.
Vendég

Hello Csajszikák!

Ildi! Mennyi idő az út odáig? Mármint a Tescoig? Mert akkor úgy kell megbeszéljük Annácskával! Én örülnék, ha 10-kor indulhatnánk innen Zuglóból, de mi 5 percre lakunk az M3-as bevezetőjétől. Akkor Pötyi a délelőtti alvását legalább letudná itthon és nem lenne olyan zizi...

Mondjuk jó lenne, ha jobb idő lenne! Ha emlékezetem nem csal, jó kis kert van Ildiéknél! :)

Petri! Ha még olvasol! Várunk vissza!!! Aztán hátha még nem kapcsolják ki!!!

Vok! Javulást HAnna babának (miket beszélek, nincs is baja!!), az a lényeg, hogy jó a kedve, jókat alszik, stb. Csak hát a sok felesleges tortúra, ami ezzel jár. :( Sajnálom!!!! Drukkolok, hogy besárguljon az a kaki!!! :)

Cory! Milyen furi ez a súly dolog is! Pötyi csak 200 grammal kevesebb Lizánál és nem liheg, sőt... inkább filigrámnak tűnik...

Rólunk: nem tudom mi ütött Pötyibe. MOstanában alig eszik, minden alkalommal "tömni" kell. Pedig rengeteg tejem van. Dől a szájába. Nappal olyan, mintha nem is lenne éhes. Aztán éjjel meg megint fenn volt 3x, volt, hogy másfél órával az utolsó kaja után. És nem csak nyammog, hanem zabál. :shock: Nem értem egyszerűen. Lehet, hogy az esti tejem nem elég kalóriadús neki? De eddig az volt? Ma este van heti mázsálás, kíváncsi leszek hízott-e, de kétlem. Ez megy már 2 hete...

Na megyek, mert az édes lányom ma úgy gondolta nem alszik csak egy szűk órát és mikor épp én is lepihentem volna, felébredt. :(

Barti

Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Laura pénteken hasra fordult, délutánra már vissza is tudott fordulni. Annyira tetszik neki, hogy azóta állandóan forog.

Tanácsot kérnék! Megműtötték a csuklómat, így most már 2 hete állandóan valakinek segítenie kell Laura emelgetésénél, mellrerakásnál, pelenkázásnál. A szoptatás is elég nehézkes a műtött oldalon, de azért eddig ment. Viszont most pár napja, ahogy arra az oldalra tesszük, rögtön elkezd sírni. Először azt hittem, hogy kényelmetlen, de most már mindenhogy próbáltam és ha az a mellem a második (két mellből szoptatok), akkor rögtön ordít és nem is akar már enni.
Miért lehet ez szerintetek? Biztos érzi, hogy nem ölelgetem annyit, mert néha az elalvás előtt is ordít és csak a karomban alszik el (ami most kicsit bonyolult).

Kép Első átfordulás

Kép Számítógépezem

Kép Telefonálok

KépKép
KépKép
scullyx

Babci: nem, volt már átaludt éjszakánk, de akkor azért 6-7 körül átjött közénk szopizni.

Scullyx: nekem Balu utasította el az egyik mellemet. Nem tudom, miért, de elég volt neki a másik is.

cory
Budapest

Sziasztok!

Jó olvasni Titeket!
A babucikák nagyon cukik! :lol:

Scullyx:Fannika is sokszor alig akarja elfogadni a jobb cicim!Fogalmam sincs miért! :cry:

Petri:nagyon sajnálom hogy nem leszel egy ideig!Vigyázzatok magatokra,és gyere közénk gyorsan vissza!Jó költözködést!

Babcika:Örülök hogy Lilinek ízlenek a kajcsik! :lol:

Vok.Remélem nincs semmi gond Hannának!Ha jó a kedve az már egy jó jel!

Annácska:Engem is érdekelne mit csinálsz a tejcsivel.Én eddig fagyasztottam,és azt meg nem veszik át,ismerősöm meg nincs akinek jelenleg kellene!És én inkább a régebbiektől szeretnék megszabadulni!

Mariann:Nagyon tetszik Istvánka!A kis Húsgombika!Hogy bírod?

Babcika:Én is most azt vettem észre Fannikán,hogy napközben alig eszik!Ráadásul az éjszakát napok óta végigalussza,úgyhogy nem tudom biztos elég e neki amennyit eszik.Ma lemérem,mert gyanús nekem a kis bestia!Ma pl.1/2 7-kor kelt,este 1/2 9-től.

Csema:Jó hogy írtál magatokról!

Nicika:Ti is szépen megnőttetek!Hol jártál eddig hogy nem írtál?!

Meli:sajnálom hogy beköszöntött Piri.De sok sikert így a kistesó projekthez! :lol:

Irigy vagyok hogy holnap taliztok!Drukkolok hogy jó idő legyen rátok!!!!!

Magunkról majd este írok,most lépek mert szopizni óhajt a lánykám.Remélem nem 5 percig fog tartani!
Vendég

Sziasztok!

Kicsit nem jövök hétvégén, aztán alig bírom felvenni a fonalat :oops: Sajnos nem tudok mindenkinek személy szerint írni, pedig szeretnék, így csak gyortsan emlékezetből.

A babák tündériek, öröm rájuk nézni. Szinte napról-napra ügyibbek!

Mariannka!

Nagyon ügyesen ül Istvánka, látszik, hogy nagyon büszke az új tudományára :) Egyébként nekem a gyerekorvosunk azt mondta, hogy ő még akkor se aggódik, ha a baba csak 8 hónaposan kezd forogni, ha egyébként nincs baj vele. Attól meg még messze vagytok :)

Eszter!

Innentől kezdődnek majd a jó dolgok, mert most a rosszból bőven kijutott nektek... Jobbulást neked, sárgulást Hanna kakijának :) A héten a mai nap és a péntek kivételével minden nap ráérek, nem tudom, nektek aktuális-e a tali.

Petri!

Nemááááá :( :( :( Hiányozni fogsz... Remélem gyorsan sikerül elintézni a netet az új lakásban!

Nancsi!

Kitartást Alexnek a tornához! Az a pár alkalom tényleg gyorsan eltelik. Hajrá!

Én kicsit besz@rtam... Alig eszik a lányom :( Legtöbbször elég neki egy cici, pedig eddig mindig kettőből evett. És nagyon harap :( És karmol is... Már előre félek minden szopitól, hogy vajon szétmarcangol-e, vagy nem :( Egyszer kap csak délelőtt egy kis gyümölcsöt, de az se sok, újabban kb. 70-80 mili. Létezik, hogy benyomja ezt az adagot, és utána egész nap nem éhezik meg annyira, hogy kelljen mindkét cici?! Mert nem tűnik éhesnek, de nekem akkor is elképzelhetetlen. Úgyhogy most foggal-körömmel ragaszkodom az éjjeli szopihoz, hogy maradjon még, mert akkor aztán horpadtra szívja a cickókat.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok

Ildi
Dobj egy címet nekem is. Megnézem, hogy jutok oda gyalog ,mert ahogy elnézem senkihez nem férek be a kocsiba. Ha nagyon gáz gyalog, lehet hogy kihagyom. Mert attól félek mire ti találkoztok a tesconál és utána még valaki majd eljön értem ,addig én 1órát állok a hévmegállóba.

Barti
Ha 10-kor indultok 11 előtt nem igen értek oda.

Milyen kis kíváncsiak vagytok a munkám illetően.
Semmi különleges , egyetemen dolgozom nem tanárként, hanem egy büfét vezetek. Így megtehetem, hogy csak egy picit dolgozzak ,azt nem írom, hogy hol, mert nincs kedvem reklámozni magam a világhálón. Szóban bárkinek elmondom.

Anita
Csak sikerül egyszer a tali.

Petri
Várunk vissza

Eszter
Hannának mennek a gyógymanók, hogy elmúljon a zöldecske.

Angi
Szeptember közepétől megyek. Ha olyan lenne a munkahelyem eszembe se jutna visszamenni .de itt nagyon jó a társasság és szívesen megyek Apjára meg nyugodtan bízom ,egy fél percig nem aggódom értük.

Lányok veletek meg holnap szóban ,ha minden jól megy.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

megjöttünk tecsóból, visszavittük a mérleget(legalább ezen nem parázok többet) :lol:

Barti, szerintem 10-kor kéne talizni már itt .De az baj lenne, ha Pötyi a kocsiban aludna????
Az nem elég neki??? :D

Edit, ne izélj már, valaki kimegy eléd, és kész. :D
Gyere azzal a hévvel, ami 9.28-kor indul Szilasról, és 9.42-kor van a Szabadság téren.
Majd akkor én kimegyek eléd.
Valahogy majd benyomorgunk.
Miben hozod Levust????
Legfeljebb Leventét(az enyémet)itthon hagyom, vagy a szomszédba átdobom.
Ne aggódj már :lol: :lol: :lol:
vas

Sziasztok :)
Na akkor most újra bepötyögöm amit írtam, mert Peti egy mozdulattal kitörölt mindent :lol:

Vali :)
Annamarit nem viszem mert az már nagyon sok lenne :wink:
A tejet eddig elvitték, de lassan már magunknak is rakok félre :)

Eszti :)
Anyatejgyőjtőbe nem akartam leadni, mert az nagyon bonyolult lenne, inkább olyan babáknak adom, akiknek szüksége van rá :)

Eszter :)
Szerintem Hanna kali miatt ne aggódj :)
Van mit pótolnom :wink: Mostanában egy kicsit szakítok magamra is időt, bár Peti már megint reklamál :D
Peti csípője rendben van :)

Babcika :)
Lili nagyon édi lehet, ahogy sikitozik a kanál láttán :lol:
A cicizésről nem fog leszokni, mert kell nekik az anyai közelség :) Annamari az esti szopcsit hagyta el a legkésőbb :)

Barti :)
Nem lehet, hogy kicsit felcselérte a kisasszony a napszakokat és délelőtt azt hiszi, hogy éjjel van :wink:
Este is egy mellből kap vacsit? Az is lehet, hogy kevés neki az egy cici és ezért kell éjjel :)

Scullyx :)
Miért kellett megműteni a csuklódat?
Lehet, hogy a tartás nem jó Laurának és azért utasítja el a cicit :)
Ne izgulj, mert azt is megérzik ezek a kis lulkók :wink:
Nagyon szép a kisasszony :)

Boscó :)
Tőlem lefagyasztva vitték az anyukák.
Majd megkérdezem hogy nem kell -e valamelyiknek még egy kis kiegészítés :)

Évi :)
Boldog fél éves szülinapot Dóri babának :)
Kép
Lehet, hogy jön a foga Dórinak és ezért edzi az ínyét a ciciden :? Határozottan mond neki, hogy ez így nem jó addig amíg harap ne add neki. Annamarinál én bekészítettem a kisujjamat a szája csükcskéhez és ha harapott már azonnal nyitottam is ki száját. Gyorsan rájött, hogy ha harap akkor nincs tejcsi.

Ne viccelj, valahogy összeszedünk :)
Olyan nincs, hogy kimaradj a buliból :lol:

Voltunk reggel csípőszűrésen Petivel. Minden rendben van :)
Viszont ha már ott voltunk megmutattam Annamarit is. A doki szerint elég gáz a gerince és a lába :cry: Újra kell neki gyógycipő, meg csoportos gerinctorna és egyéni fejlesztés :cry:
Persze a Magyaregészségügy megint remekelt. Egyéni fejlseztést csak délelőtt tudnak csinálni, amikor is Annamari suliban van :? Így a szülő nyugodt szívvel választhet, hogy egészség vagy tudás :x
Most még egy kicsit padlón vagyok, de majd összeszedem magam :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

A hétvégén vidéken voltunk, szóval azért nem jöttem (már ha hiányoztam valakinek). Mindjárt elkezdek visszaolvasgatni.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Ildi
Néztem a térképen, hát gyalog tényleg messze van. :shock: :wink: Ha jó neked úgy, akkor ott vagyunk 9.42-re szabadság téren. Kocsival megyünk, de bárhova befér, mert 3 kiló.
Ja lehet, hogy nem fogsz megismerni, mert ma rövidre vágják a hajam. :shock: :lol:
Indulunk is lassan, mert Budaörsön vágják le.
Este még benézek.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Livi
Persze ,hogy hiányoztál. Még talira is hívtunk. :lol:

Anna
Ezek nem jó hírek :cry:
De azért én eldicsekszem vele, hogy Te 43 liter tejcit adtál más babáknak. . :shock: :wink:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Már 55 liternél járok :lol: :lol: :lol:

annácska

Anna!
:( Ezek nem túl híerk! :(:( És hogy lehet az,h ogy csak délelőtt tartanak ilyen órát? Délután senki se tart? :( Nem tudom az ilyet megérteni. Vidd a gyereket nyugodtan magántornászhoz, mert ő a pénzért ráér, vagy mi??? De közben fizetjük a tb-t, meg adót, meg miden sz@rt... :(

Évi!
Jó a hét, csak még a kocsi miatt nem tudom megmondani, hogy mikor jó. Ha midnen úgy jön össze, akkor holnap viszem a kocsit és akkor talán megmondják, hogy mikor tudják kicserélni a zárat.

Hanna:
Köszönjük a drukkokat!
Úgy néz ki, hogy talán már hat a Normaflore és elkezdett világosodi neki. Még nem akarom elkiabálni, de reménykedem. Majd a következőnél kiderül. :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Ja, nem is meséltem. Ma elmentem,h ogy a keresztelőre leadom az adatokat.... felkötöttem magamra a csajt és elindultunk. Tök jó volt. :D Élveztük mind a ketten. Erre csak ma van zárva az iroda. :D:D

És persze nincsen kész a szombatra ígért jegyzőkönyv se, így a kocsit se tudom vinni a szervízbe. :evil:
És még mindg nem nyertem a lottón, pedig egy ilyen pehszéria után ez a minimum... :lol:

Most meg majdnem odaégettem a brassóit... unom... :evil:

Eszter
Kép
Kép
vok

Eszter :)
Pontosaníez a helyzet. Fizessek magán gyógytornászt :(
Most akkor kapszkodj meg! Még cipőt sem írt, mondván ezt minden sarki cipész meg tudja csinálni! :evil:
Áhhhh! Kár is róla beszélni!

annácska

Anna!
Mivan????? Minden sarki cipész tud gyógycipőt csinálni? Hát menjen a fenébe az ilyen! De az mennyibe kerül már! És egyébként is, erre vannak szakosodott cipészek!!! Hülye!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Nincsen a környéken más ortopéd orvos?

Eszter
Kép
Kép
vok

Na végre!
nekem nagyon lassú most a Babanet!

Hamarabb jöttem most mint gondoltam,pedig tanulnom kellene ezerrel,meg vasalnom.De gyorsan elmesélem hogy voltunk szombaton lagziba!Tök jól bírta Fannika.Fürdés és vacsi után hamar elaludt a kis drágám.Nem igazán tetszett neki a hangzavar,ezért sokat voltunk kinnt a teraszon/az étterem teraszán/Mi visszamentünk még,a sógórnőm vigyázott Fannikára.De szerencsére nem volt semmi gond.Hajnal 1-kor mentünk haza!Olyan furcsa volt itthonhagyni,még csak az apjára hagytam rá eddig,és rossz volt hogy nem mi vigyázunk rá.De nagyon rámfért egy kis kikapcsolódás!Fél 2-kor lefeküdtem aludni,és fél 5-ig hagyott is aludnom.Hát nem aranyos?Teszek néhány képet,ezek a napokban készültek! Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Ez a tejcsim egy része! Kép
Vendég

Annácska: ez nagyon durva. Az egy dolog, hogy minden sarki cipész meg tudja csinálni, de erre jár OEP támogatás, nem??? A torna meg no comment :(
Folyamatosan fejsz?

Boscó: nem semmi ez a tartalék? Mit csinálsz vele?

cory
Budapest

Cory:Arra az esetre tartogattam,mondjuk ha pl.elapadna a tejem,vagy nagyon kevés lenne!De nagyon szerencsés vagyok,mert elég Fannikának,és még fejni is tudok napi 4-5 decit.Bár a napokban kevesebbet tudtam 2-3.Most a régebbieket odaadnám akinek szüksége van rá,de itt a közelben ilyen nincs!Inkább adják a tápszert a gyereknek!Én ezt nem értem.,Nekem ha nem lett volna tejem,bármibe is került volna,vettem volna anyatejet!Hát meg jó lesz majd főzelékbe.Nekem azt mondták fél évig nincs semmi baja.De én ha féléves koráig tudom szoptatni,az nekem nagy megnyugvás lesz!Na meg persze ameddig csak lehet,de most még aza kitűzött cél.
Vendég

Boscó: ha eddig nem volt gond a szopival, akkor most már nagyon-nagyon el kell rontani, hogy gond legyen :) A tej csak úgy nem apad el. VAn, hogy rövid időre kevesebb (pl hányós vírus), de az sok szopival visszatornázható. Volt rá példa itt a topicban is jócskán.

cory
Budapest

Boscó, nincs annyi főzelék a világon, amihez ennyi tejcsi kellene :wink:
Sok öribabás családba várnak anyatejet, ők még vidékre is képesek lemenni, hogy anyatejet adhassanak a frissen örökbefogadott picibabáknak. :) Esetleg itt a babaneten öribabás topicon (már ha van ilyen) megnézheted. :)
Vendég

A segítségetekre volna szükségem.
Ma meg szerettem volna venni a Színes Bulvár Lapot, mert ugye van benne a Pénz Piramis játék, és ma van benne 30 nyerőszám. Sajnos egész Sopronban nem kaptam egy szem lapot sem.
A lényeg: Valaki meg tudná adni nekem a 30 nyerőszámot?
Nagyon hálás lennék!

KépKép
nicika

Annácska!

Ennek az ortopéd orvosnak, ha kettővel több lenne az IQ-ja, már lehetne sültkrumpli :evil: Mellesleg még segítőkész is :evil:
53 liter tejet adtál le?! Ekkora mennyiséget elképzelni se tudok :lol: Ügyi vagy!

Boscó!

A te fagyasztód se semmi! Én is ilyen poharakban fagyasztottam a tejcsit :)
Fannika nagyon szép, azon a fürcsis képen különösen tetszik :) Te is nagyon csinos vagy!

És köszönjük szépen mindenkinek a féléves szülinapi gratulációkat :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!!

Háát most eléggé le vagyok maradva olvasás téren,így nem is tudok reagálni mindenkinek. :oops:

Annácska-Ez a tejmennyiség! :shock: Irigy vagyok,bár foghatom Lilire is,aki nem igazán nagy tejcsigyáros! :? :wink: Elképesztő hanyagság ez a dokitól! :twisted: Sztem is vidd másik orvoshoz!Tulajdonképpen mi a baj a lánykáddal?Én erről még lemaradtam :oops: Az a baj,hogy az esti szopi is abból áll,hogy amíg dől a tej szopizik,aztán rácuppan az ujjára,amíg el nem alszik,addig nem tudom a cicit visszacsempészni a szájába.Elég egyedi eset a csaj. :(

Boscó-Fannika nagyon cuki!! :) Nekem is a fürcsis kép tetszik,mikor lebeg a haja a vízben!! :) :) Hangosan felnevettem,mikor megláttam.Háát neked is van ám tejcsid dögivel :shock: :shock: Az én 120 mili/nap bizony elbújhat,na jó nem is a 7. hónapban kell nekiállni fejni. :roll: :oops: De ezt csak azért csinálom,hogy ne apadjon el a tejcsi.

Cory-Mi esetünkben mi igazán a teendő,mármint,ha a gyerkőc hanyagolja (már) a cicizést.Ő most választja el magát?Vagy ez egyszercsak megszűnik? :roll:

Két kép Liliről:
Nem tudtunk teljesen egyedül ülős képet csinálni,mert,ha meglátja a fényképezőgépet,soha nem azt csinálja,amit kéne:
Kép
És egy teliszájból nevetős:
Kép
Vendég

Csajok!

Alex itt ült az ölemben az előbb, és nézegettük a KisCsajokról a képeket! Hát Fannika nagyon bejött neki.:) Vigyorgott rá ezerrel, elkezdett dumálni neki, és kis szemérmesen a kezét a szájához tette, és hol rám nézett, hol a Fannikára.:) De Lilkót is szemügyre vette.:)

Kész vagyok, olyan aranyos volt, h majdnem megzabáltam.:) Apja el is vette, nehogy megegyem.:D

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!

Csak kukk.

Sikerült összeszednem egy jó kis mellgyuladást, 40 fokos lázam van, gyógyszer sem viszi le egyelőre. Az egész mellem egy nagy csomó, egyelőre nem tudom kimasszírozni. Fáj mint állat.

A képeket végignéztem, gyönyörűek a bébik. :)

Évi, Dórinak nagyon boldog fél éves szülinapot! :D

Szép estét mindenkinek!

faby

Kép Édes kicsi Dóra baba! Sok boldog féléves szülinapocskát!

Ma du elment apukám haza :( Kissé a mainap nem volt olyan vidám, mert végrendeletről, stb beszéltünk.

Boglárkám meg egész nap matirgál a szájacskájában. Szerintem a foga, habár nem duzzadt az ínye, de tudom, h a fogcsírák, már mocoroghatnak.
Vettem rá neki Panadol baby szirupot, meg valami Calgél kencét. Szirupot még nem kapott, azt majd csak vég szükség esetén. A kence nekem jónak tünik, mert utána meg is nyugodott. Majd kb. 2 óra mulva ismét nyügölődött.

Fanni baba és Lili baba cuki édesek vagytok! Hogy csináljátok???

Anita: ha privibe megadod a címet hova küldhetem, akkor postázom. Ha meg nincs határidőhőz kötve a játék, akkor eztán neked szálítom őket, csak szólj, h álljal le :wink:
Vendég

Csak gyorsan én is :oops:

Dóricica baba: Boldog fél éves születésnapot Neked!!! :D

Annácska, Boscó: Ezek a tejmennyiségeke... :shock: Gratula! Én megbántam, hogy leálltam "anno" :roll: a fejéssel, a következő bébinél ügyibb leszek :wink:

Csillus: :( Jobbulást!

Meli: Köszike! :D Írom a címet! :wink:

Fannika, Lilkó és minden bébi cukipofa, gyönyörűségek!

Nancsi: Tudtam még szavazni Alexra! :wink: Hajrá!

Scullyx: Én passzolom. Bár Botuskám nekem is csak egy cicit részesít ismét előnyben, a másikat folyton kiköpdösi :roll:

Vok Eszter: Mennek a gyógymanók Hannának! Hajra sárga kaksi :D

Edit: Nagyon remélem,hogy vmikor összejön :wink:

Cory: Én is kíváncsi lennék arra, amit Babci kérdezett. Érdekes, tegnap több főzit kapott Boti, mégis ugyanúgy kelt hajnalban, meg követelte a kaját (még gyakrabban), ma próbáltam újra többet ciciztetni (mert ráfért a tejmennyiségre :?), és így is jó volt neki. De van,hogy hiába akarom ciciztetni, nem kell neki, a főzi viszont csúszik... Érthetetlen...

Egyébként minden ok jelenleg nálunk. Ülés már tök jól megy. Élvezi nagyon a kölyök! :D Igyekszem majd lencsevégre kapni :wink:

Még sem lett kevés, de közel sem teljes... :oops:

Alina, Bori, Titati, Borcsa, Ági, Vikó, Keksz, Nyúlanyó, Rita, Olgo, Bettiflame, Medike....stb. mi újság nálatok????

HOLNAPRA JÓ TALIT!!! KÉSZÍTSEN BE MINDENKI FÉNYKÉPEZŐT, ÍGY EGY CSAK LESZ NÁLATOK :wink: VÁRJUK A KÉPEKET!!!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Cory: most néztem,hogy extra hozzászólást írtál délután :D

Scullyx, most jutott még eszembe,hogy nem válaszoltam Neked a múltkor :oops:, a Karos Spa-ba megyünk. Ott voltatok estleg???

Anita
Kép
Kép
_anita_

Mostanra sikerült végigolvasni mindent!

Gyöngyi: jó nyaralást Nektek! Sajnálom a betörést. :(
A barátnőmékhez törtek be pár éve és még a csapokat is leszerelték, semmi nem maradt a lakásban
Ilyenkor a stomszédok nem látnak semmit??? :roll:

Vok: nem semmi pech széria :( Most már kilábalsz belőle remélem!!!

Nálunk is volt pár hete ilyen.
Kifogyott Petinek útközben a benzin a kocsiból és eltolta a benzinkútig. Nem vette észre és kiesett a mobil a zsebéből, amire ráment egy kamion (sajnos jó drága vadi új volt). A benzinkútról jött kifelé, amikor elévágtak és nagyott kellett fékezni, az autó tele volt bútorlappal és kitörte a hátsó ajtó üvegét.
Akkor megbeszéltük, hogy csak ócska telcsit fogunk használni.

Anita: férjnek további gyógyulást!!! Boti is biztos megérezte a bajokat, de ezután csak vidámságot kívánok Nektek!!!!

Vali: egyetértek telefon témában, én még életemben nem használtam másra

Patríciával szerencsém van, mert világ életében lefekszik magától 8-kor és 7 körül kel, egyedül felöltözik, összekészül és 10 perccel indulás előtt szól, hogy vigyük suliba. Volt már olyan, hogy nem tudott minket felébreszteni, aztán elsétált a suliba :oops:

Meli: köszi a karneváli képeket!!!

Mariannka: most akkor már nem olyan nyűgi Istvánka??

Faby: jobbulást!!!!!
A nagytalira jöhetnek férjek, legalábbis az enyém biztos jön!! :)

Annácska: sajnállak Benneteket Annamari miatt, nálunk is vannak gondok Patríciával (persze nem olyan súlyos), bokasüllyedése van és a lábujjai elferdültek, gerincferdülése is van és a szeme nagyon rossz.
6.5-os dioptriás :( :cry:

Mamacka: megint nagyon jó képeket csináltatok!!

Petri: kívánom, hogy minden rendben legyen a gyerekekkel!!!

Évi: biztosíthatlak, hogy nem csak neked maradt löttyedt a pocid!!!
Az enyém olyan pacalos.

Boscó: még mindig tetszik Fanni! :lol:

MINDEN BABAKÉP NAGYON ARANYOS!!!!!!!!!!

Éjjeli ébredés: Dorina is magától szokott le, pedig én azt hittem ő még 10 évesen is fog éjjel szopizni :lol:
1 éves kora körül már nem kelt fel, vagy csak nagyon ritkán.
Azóta is van hogy kb. 1 hónapban 3szor éjjel felsír vagy átjön, de hamar visszaalszik.
Ráadásul mi kipróbáltunk minden módszert (esti túletetés, kifárasztás, ágy máshova helyezése...) Mondjuk sírni nem hagytuk, de ezt nem bánom!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Reggel még bekukkantok, de a lényeg:

10 ÓRAKOR TESCO PARKOLÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Boscó, zseniálisak a képek :D
És az a tejmennyiség!!!!
Behalok tőle :shock:

Anna , az 55 liter is elképesztő :shock:
Orthopéd orvos meg bek**hatja :evil: :evil: :evil:
De majd holnap kibeszéljük :roll:

Cuki pofa Lili hogy vigyorog :lol: :lol: :lol:

Dórinak meg boldog fél évet!!!!
Kép

Csilla, nem mondod, hogy neked is most van mellgyuszid????
Neked is, Valinak is ilyen későn lett. Azt hinné az ember, ilyenkor már nincs is :roll:

Anita, aksi már feltöltve a fényképezőgéphez holnapra, süti meg már készen van :D (holnap küldöm on-line) :D :D

Most megyek, alszok :wink:

Jó ájszakát
Kép
vas

Ildi: Megkaptam a címet, meg a telcsiszámot. Mi biztos, hogy 11 előtt nem érünk oda, szal ránk ne várjatok, majd egyből hozzátok megyünk :)

Cory: Gratula Liza nagy alvókájához :) Vajon ma este is ilyen kis ügyi lesz? :roll:

Eszter: Remélem tényleg csak átmeneti Hannánál ez a zöld kaki :evil:
Ha minden okés a csajszival, akkor nem hiszem, hogy "a hiba az ő készülékében van", valszeg az antibiotikum a ludas.

Nem tudom, hogy Aliz mennyit eszik, mától már mérlegünk sincs, a múltkor is csak kíváncsiságból mértem le azt az egy kaját :roll: Mindenesetre 2 óránként cicire teszem, hagy turbózza fel a tejcsit. Nem tudom, hogy több-e már, én nem érzek semmi extrát, reggel kicsit keményebb a cickó, de napközben tiszta lötyi :( Tudom ez nem számít, nem is idegesítem magam, Alizka is nyugis, kaki is van megint, szal megnyugodtam :)

Babcika: Egyszer egy talira muszáj nektek is eljönnötök, mert az nem lehet, hogy ne tudjam egyszer meggyömöszölni a lányod :) Annyira cukipofa, és valahogy előttem van, ahogy visong a kajáért :lol: :lol: :lol:

Barti: Na mennyi lett a mázsálás eredménye?

Scullyx: Laura nagyon komolyan nyomja már a számítógépezést :) Sajnos nem tudom, hogy mitől lehet nála, hogy nem kell a másik cici, de elég gyakran előfordul másnál is, ahogy olvastam itt a topikon. Drukkolok, hogy csak átmeneti legyen nála.

Boscó: Nekem a többséggel ellentétben a játsziszőnyeges kép tetszik a legjobban :)
Jól néz ki a fagyasztótok :)

Évi: Boldog féléves szülinapot Dórinak :)
Kb egy hónapja Aliz is harap szopi közben, de én is azonnal elveszem tőle a cicit, ha rákezdi :evil: Már így is kisebesített, szal nem is bírom, mert annyira fáj olyankor :( A legújabb meg az, hogy ha már dolgozni kell a tejcsiért, akkor elkezd fújtatni, mint egy gőzmozdony :lol: Vagy egész egyszerűen ahelyett, hoyg szívná, fújja a cicit :shock:

Babetta: Na majd holnap jóóóóóól kifaggatunk, nem úszod meg :lol:

Annácska: Tök jó, hoyg Petike csípőjével minden OK :) Annamarit sajnálom :( Remélem találtok valami jó megoldást. A doki elég egy bunkó példány volt :(
55 liter????? :shock: :shock: :shock: Annyi tejcsit el sem tudok képzelni :roll:

Nancsika: Nekem olyan lassú az az oldal, hoyg nem tudom kivárni, míg betöltődik :( Nem tudod pontosan, hogy hanyadik oldalra kattintsak? Akkor megpróbálnék egy újabb voksot nyomni a fiatalúrra :)

Faby: Tyűűűűű te szegény :( Én 2 hete játszottam el ugyanezt :( Nekem az segített, hogy az esti szopi előtt forró vízben maszíroztam, és utána jó hosszú időre rácsatlakoztam Alizra. Remélem te is hamar rendbejössz! Majd írj, hogy mi van veled!

Meli: Miért kellett végrendeletről beszélni? Csak nem beteg az apukád? :(

Anita: Fényképezőt én már előkészítettem, csak aztán nehogy itthon maradjon a nagy kapkodásban :wink:

Aliznak még mindig nincs egy darab foga sem. Ahelyett, hogy neki nőne, a bátyja kezdte el potyogtatni :roll: Mindjárt dobok fel egy képet, hoyg milyen hiányosan kaptam vissza a mamáéktól. :lol:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Na így néz ki most az én kicsi fiam :) Folyton elkap a röhögőgörcs, ha ránézek. Szerencsére nem veszi zokon, hanem még rá is játszik :lol: Szereti hülyíteni az anyját :wink:
Kép

Remélem senkinek nem lesznek tőle rémálmai :lol:

Jó éjt,

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?