Ildi: Megkaptam a címet, meg a telcsiszámot. Mi biztos, hogy 11 előtt nem érünk oda, szal ránk ne várjatok, majd egyből hozzátok megyünk
Cory: Gratula Liza nagy alvókájához
Vajon ma este is ilyen kis ügyi lesz?
Eszter: Remélem tényleg csak átmeneti Hannánál ez a zöld kaki
Ha minden okés a csajszival, akkor nem hiszem, hogy "a hiba az ő készülékében van", valszeg az antibiotikum a ludas.
Nem tudom, hogy Aliz mennyit eszik, mától már mérlegünk sincs, a múltkor is csak kíváncsiságból mértem le azt az egy kaját
Mindenesetre 2 óránként cicire teszem, hagy turbózza fel a tejcsit. Nem tudom, hogy több-e már, én nem érzek semmi extrát, reggel kicsit keményebb a cickó, de napközben tiszta lötyi
Tudom ez nem számít, nem is idegesítem magam, Alizka is nyugis, kaki is van megint, szal megnyugodtam
Babcika: Egyszer egy talira muszáj nektek is eljönnötök, mert az nem lehet, hogy ne tudjam egyszer meggyömöszölni a lányod
Annyira cukipofa, és valahogy előttem van, ahogy visong a kajáért
Barti: Na mennyi lett a mázsálás eredménye?
Scullyx: Laura nagyon komolyan nyomja már a számítógépezést
Sajnos nem tudom, hogy mitől lehet nála, hogy nem kell a másik cici, de elég gyakran előfordul másnál is, ahogy olvastam itt a topikon. Drukkolok, hogy csak átmeneti legyen nála.
Boscó: Nekem a többséggel ellentétben a játsziszőnyeges kép tetszik a legjobban
Jól néz ki a fagyasztótok
Évi: Boldog féléves szülinapot Dórinak
Kb egy hónapja Aliz is harap szopi közben, de én is azonnal elveszem tőle a cicit, ha rákezdi
Már így is kisebesített, szal nem is bírom, mert annyira fáj olyankor
A legújabb meg az, hogy ha már dolgozni kell a tejcsiért, akkor elkezd fújtatni, mint egy gőzmozdony
Vagy egész egyszerűen ahelyett, hoyg szívná, fújja a cicit
Babetta: Na majd holnap jóóóóóól kifaggatunk, nem úszod meg
Annácska: Tök jó, hoyg Petike csípőjével minden OK
Annamarit sajnálom
Remélem találtok valami jó megoldást. A doki elég egy bunkó példány volt
55 liter?????
Annyi tejcsit el sem tudok képzelni
Nancsika: Nekem olyan lassú az az oldal, hoyg nem tudom kivárni, míg betöltődik
Nem tudod pontosan, hogy hanyadik oldalra kattintsak? Akkor megpróbálnék egy újabb voksot nyomni a fiatalúrra
Faby: Tyűűűűű te szegény
Én 2 hete játszottam el ugyanezt
Nekem az segített, hogy az esti szopi előtt forró vízben maszíroztam, és utána jó hosszú időre rácsatlakoztam Alizra. Remélem te is hamar rendbejössz! Majd írj, hogy mi van veled!
Meli: Miért kellett végrendeletről beszélni? Csak nem beteg az apukád?
Anita: Fényképezőt én már előkészítettem, csak aztán nehogy itthon maradjon a nagy kapkodásban
Aliznak még mindig nincs egy darab foga sem. Ahelyett, hogy neki nőne, a bátyja kezdte el potyogtatni
Mindjárt dobok fel egy képet, hoyg milyen hiányosan kaptam vissza a mamáéktól.
Vali