Új privát üzeneted érkezett!

Zsanett!
Igen Szonja április 1-én született Csilla Mírájával együtt.Onnan ered a több mint barátságunk. :D
3 múlt áprilisban.
Mit tanítassz?Eddig hol tanítottál?
Én Kópházán lakom a férjemmel és a kislányommal.Soproni vagyok de a férjem kópházi és itt építkezett.Én meg utána jöttem.Sopronban dolgozom egy fogászaton asszisztensként.Imádom a melómat csak kicsit hosszú.Reggel elmegyek 8-kor és este 6 körül érek haza. :(
Ne is gondolj olyanra,hogy útálni fognak.Biztosan örülnek majd egy fiatal tanárnőnek.Mi annak idején nagyon örültünk a fiatal oktatóknak. :D

Jó éjt mindenkinek!
Kép

KépKép
eszti76

Jó estét!

Zsanett,jobbulást!Már mér utálnának?Kezdetnek elmesélheted,hogy milyen béna voltál,ezen majd jőt nevettek :lol: :lol: :lol: és oldódik a hangulat :lol: :lol:

Eszti,én semmilyen sport iránt nem érzek késztetést :lol: sajnos.Én is imádok enni.Ha Istit szeretném megnézetni fogorvossal hová kell vinni?Iskolafogászat?Tavaly év elején elvitték őket,de csak annyit mondott a fogorvos,hogy mossa sokat :? Szeretném én is hallani,hogy minden rendben.A tejfogai nagyon rosszak voltak.egészen kicsi korától vasat kapott,mosni annyira alaposan nem tudtuk.Először lekopott tőle a zománc,majd elől egyszerűen elkoptak.Ezért szeretném,hogy ezek már szépek legyenek.

Soproni nőgyógyász témához:
Munkatársam tegnap szült.Nem tudom kihez járt(nem
emlékszem,majd megkérdem),de terhesgondozásra is maszekba.E hét hétfőre volt kiírva,tegnap reggel 8-kor a kórházban elfolyt a magzatvíz.Zavaros volt.Este fél6-ig hagyták kínlódni,a baba feje elakadt.Végül hívott vkit az orvos(szerintem Csécseit),akit mondta,hogy mehet a császár.Este 8-kor lett meg a baba.Most mondjátok meg mire jó ez?

Teszek mai képeket:
Bence Anyósommal:

Kép

Kép

Kép
hajnus

Bence és a sütőtök: Kép

Kép

Kép
hajnus

Gyorsan dobok fel pár képet, ezeket az állóképeket egyszerübb ide felraknom.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok,

Eszti,
németet tanitok.
Csillát én is ismerem a második gyerekig :) Zórát sajnos nem.
A Deák téren játsziztunk sokat.

Kriszti,
hiányozott a Vörös család Olaszországban? :lol:

Hajnus,
köszi szépen. Ez jó ötlet, tényleg elmesélem nekik :D

Látom a nőgyógyászokról van szó. Én nem is mertem itt szülni, Pestig mentem egy jó dokiért.

Megyek aludni, jó éjszakát!

Ha majd találkozom Rékával aki a topikot inditotta, szólok neki nézzen be. Csodálkozni fog Ő is.
ábibaba

Ja azt elfelejtettem írni,hogy a köldökzsinór többszöra kicsi a nyakára volt tekeredve.

Szia Kriszti!Üdv újra itt.Gondolom nem sok kedvetek volt hazajönni.Szuper jók a képek.Noel hogy élvezte!A "feldobós" kép is nagyon jó!

Kép

Kép
hajnus

Szép jó reggelt!!!

Kriszti, micsoda jó képek!!
Nagyon tetszik a feldobós, meg ahol apa nyakán, hasán gyerek. Jól ki van súlyozva. :lol: Klassz hogy jó időtök volt, és a gyerekek is élvezték. Gondolom ti meg kellemesen elfáradtatok. Szép hely lehetett, már amennyi háttérkép van. :lol:

Hajnus, Bence akkor szereti a sütőtököt. Az az arc.... :lol: Adtál neki babapiskótát?
A fogász témához nem tudok szólni.
Szegény munkatársad. :roll: De végül minden rendben van, igaz? Kisfiú, kislány?
Kíváncsi vagyok ki az az állat..... :x

Zsanett(Ábibaba)
Biztos ügyes leszel a suliban. Csak természetesen! :wink:
A futásról én is lemondtam már rég, mert 100 méter után kész vagyok.
Ma állítólag tornázni megyek a Katussal. :shock: :lol: Ugye???
Rajtam is 5 kiló maradt. És mind a hasamon, meg a hátsómon. :cry:

Ma asszem lemegyünk a doktornőhöz, mert Alíz reggel annyira köhögött. Most alszik, majd felébred és meglátom mi legyen. Nyügi is aranyom.

Gabó, veletek mi van? Levi meggyógyult??

Erika

Kép
Kép
nercsi

Jo reggelt!

Kriszti--

Szerintem mi nem ismerjük egymást...Én soproni vagyok,ágfalvin lakom,két gyerkőcöm van.Réka10 lesz okt.-ben,Petra 19 hos.Igazi eleven lurkok,akik leszivják az embert...
Merre voltatok a tengerparton????Mennyi ideig?Merre laksz Te?

Zsani!

Ez az inszalagszakadás nem semmi.Hogy tudsz sertepertélni otthon???Van segitséged???
Nekem nem kell futnom (sajnos),én vékony vagyok,sajnos.Higgyétek el,hogyannak se jobb aki vékony,mert az meg hizni szeretne,de,nem megy.Nem birok annyit enni,hogy hizzak.Nagyon rossz nekem az,hogy talizom vkivel és azt mondja,jaj Erika milyen sovány vagy!!!!
Higgyétek el nem jo érzés!!!!Én van,hogy visszavágom,Te meg hiztál sokat ugye???
SZÉGGYELLEM!!!!!Nincs cicim se,elment a szopival eggyütt.
Én szeretnék 10 kg felesleget higgyétek el!!
Le se irom mennyivel szültem ,mert kinevettek.

Nercsi!

Nem tudjuk merre mennénk szivesen lakni.Szeretnénk uj lakást,de nnyira hülye helyn épülnek,nagyon kint a városbol.Na jo ez is kint van ahol lakom,de innen a Jereván 20 perc gyalog.Ott el tudok mindent intézni.Mondjuk a Pihenőről merre mehetnék 20 perc alatt???Szoval lehet használt lesz belőle.Igen hirdetjük,de nem kapkodnak érte.Vagy nincs az embereknek pénze(ahogy nekem se)vagy tényleg ennyire sok lakást akarnak eladni és pang a piac.
Én visszamennék a Jerevánra is,Gyermekkorom szinhelyére,de a Gyula nincs elragadtatva tőle...

Sziasztok!!
Vendég

Katus!

Köszi,hogy segitettél.Probálkozom...
Ha most nem sikerülne,akkor megköszönöm hogy felteszed őket!!! Kép Kép
Vendég

Sikerült!!![/quote]
Vendég

Jó reggelt!

Köszi az érdeklődéseket.Annyi változás,hogy csak estére lázasodik be,de fizikailag nagyon le van gyengülve és a szem is nagyon csúnya tiszta vérvörös faszán kijött nála a kötőhártya ezzel küzdünk.Enni szinte semmit nem eszik már 3-napja.Az oltás óta még anyásabb lett mint volt már néha nem bírom annyira csüng,de majd csak elmúlik ez is.

Katus!Nagyon jók a képek fincsi lehetett a torta.Milyen szép ajándékokat kapott Máté?
Elküldenéd az emilt megint,mert val.színű apa kitörölte.

Eszti!Honnan a jó b...s francból akarsz te 10!!!!!!!!!!kilót lefogyni azt mond meg nékem.Aranyosak a gyerekek a képeken.El is hiszem,hogy 4-gyerek mellett kipurcantál hisz néha még eggyel is alig bír az ember.Pl.Levi most épp itt hisztizik a lábam alatt.

kola!Ugye milyen jól tetted,hogy elmentél meg a férjed is?Ez kellett mind a kettőtöknek.

ábibaba!Ne félj menni a suliba hisz te vagy a tanár ők meg a gyerekek.Olyanon meg teljesen felesleges rágódni,hogy szeretni fognak-e v. sem.Persze,hogy szeretni fognak. :D :D
Ja és nem te voltál a béna hanem járda. :lol:
Kriszti!Jó,hogy újra itt vagy!!A képek nekem is nagyon teszenek főleg a dobálós és a cipelős.

Hajnus!Nagyon édes Bence a képeken.

Ági és Reni is otthon vannak már ugye?
Hiányoznak!! :lol: :lol:

Na megyek megküzdök a Husival cseppentni kell a szemébe.
Mi lesz majd ha újra lázat kell neki mérnem!!!Már előre félek.
Vendég

Na ezt művelte ez a kurva oltás a Husival.
Így néz ki.Szép mi?!Olyan mérges vagyok mint az állat,hogy egy oltás ilyet művel. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Kép
Vendég

Kriszti!Van jópár képem Miráról és Noelről ha megadod az emiledet szívesen átküldöm!
Vendég

Kriszti!
Üdv itthon!Hamar eltelt ugye?Tudtatok kirándulni is?
Nem felejtettem el a CD-t.Valamegyik este meló után felétek megyek haza és bedodom.Elötte hívlak.
Nagyon jók lettek a képek.Iszonyú magasra dobta a férjed Mírát.

Rik!
Küldöm a 10 kg feleslegemet!

Gabóca!
Imádlak!
Szegény kis eleven Husi,teljesen le van törve.Jól bedagadt a szemecskéje.Remélem hamar túljut rajta.Nem egyszerű a szemcsepegtetés ugye?Szonjával mindíg küzdöttem ha cseppenteni kellett.Az oviból kb 2 havonta hozott haza valami szemnyavalyát. :(

KépKép
eszti76

Eszti!Hát nem egyszerű.Ordított egy sort bírtam lefogni.
Úgy sajnálom,de muszáj! :( :( :(
Na megyek,mert felébredt!!
Vendég

Még sem csak köhögött!!
Vendég

Tegnap ismét Ivánkáztam egy picit.Rakok fel képeket.
Iván bébi és öcsém:
Kép
hancúr:
Kép
no comment:
Kép

KépKép
eszti76

Sziasztok!

Erika,ma reggel vettem babapiskótát,kettőt megevett míg hazaértünk :lol: Most megyek és kitakarítom a babakocsit. :lol:
Tegnap este beszéltem a munkatársammal.Már szopizik a Picurka.Kisfiú,Márk.

Szegény kicsi Levi hogy el van anyátlanodva.. :cry: Nem is csodálom,hogy ideges vagy.A ti orvosotokhoz nem viszed el?

Rik,nagyon szépek a lányaid.Mi is viszonylag kinn lakunk a városból,az Aranyhegyen,tavaly vettük.De szerintem már semmi sincs olyan messze,nekünk is kb.20 perc a város.Én szeretem,hogy nem kell örökké az autókat hallgatni és tiszta a levegő.

Kép

Kép
hajnus

Hello!

Gabó!

Nagyon sajnálom kicsi Husit, minél előbbi jobbulást, gyógyulást kívánok neki.
Küldöm az emailt mindjárt.

Rik!

Örülök, hogy sikerült feltenned a képeket, nagyon aranyosak a lányok, a nagyi van még a képeken?
De jó neked, tudom te meg nem így érzed! Mindenki mást szeretne, mint amilyen, ez van.

Eszti!

10kg?????????????????? Hát szerintem tök jól nézel így ki. Max 5kg de az is sok!!!!!!!!!!!!!!!!
Hát nem csodálom, ha kidőltél, belekóstolhattál a nagycsaládosok mindennapjaiba.

Kriszti!

Üdv itthon, nagyon szuperek a képek! Örülök, hogy jó időtök volt, nekünk is egész jó volt, ahhoz képest, hogy végig esőt mondtak, csak 1 délután esett.

Erika!

Megyünk ám, készülj lelkiekben, én mindig kidöglök!:)
Remélem Alíznak nem lesz semmi baja.

Ábibaba!

Jobbulást neked is!
Sajna még nem vagyok veled kapcsolatban, képben, 4 éves a kisfiad, és németet tanítasz, ha jól emlékszem.
Merrefelé laktok?
Előtte hol dolgoztál?
Soproni vagy?
Hogyhogy Pesten szültél?
Én Pécsett, én sem voltam megelégedve az itteni dokikkal, meg hormon problémáim vannak, itt meg nincsenek éppen a helyzet magaslatán, tapasztalataim alapján.

Hajnus!

Nagyon aranyos Bence, ahogy kanalazza a tököt!
Tejpéppel mi a helyzet? Fogak?

Akit kihagytam bocsi!

katus78

Gabóca!
Gyógyszert is kapott a szemcseppen kívül?
Sok-sok gyógypuszit küldünk neki Szonjával!
Kép

KépKép
eszti76

Eszti!De jók a képek!!!! :D :D
ezen a képen meg tiszta Vero!! :lol: :lol:
Látom nagyon bírja egymást Öcséd meg Szonja.

Hajnus!Ma 4-ig rendel val.színű elviszem hozzá csak nem akarom a gyereket megint megríkatni,mert mihelyst ráteszem arra az ágyra máris ordításba kezd.De a szemét meg kéne mutatnom neki.
Ha nem eski az eső beviszem a levegő úgyis jót tesz neki és szerintem ez a szemcsepp nem igazán használ neki.
Hol van Aranyhegy?Mekkora a házatok?Mennyi volt?
Vendég

Katus!
Téged is imádlak! :D
Nem írtad mit kapott a Máté az első szülinapjára!

KépKép
eszti76

Katus!Köszi szépen!!

Eszti!Csak kálciumot,de az meg volt itthon.
Ha felébred átadom neki a pusziaitokat. :D :D :D
Vendég

Halihó! :)

Alszik a lányom, vagyis csak bólogat, remélem tudok maradni. Visszaolvasok és jövök. :)

nadine81

Katus!SZerdán megyünk haza felugrom a CD-vel és akkor még Krisztinek lógok csak azt nem tudom neki hogyan fogom eljuttatni/olyat veszek amilyet ti használtok/!

Nercsi!Írj ám mi van Alízzal?Elviszed dokihoz?
Vendég

Tényleg!Megtudta nézni valamelyikőtötk a Marsot?Mi sajna nem,mert esett az eső!! :( :( :(
Vendég

Na ma ment a sógornőm beiratkozni az ELTére két gyerek mellett 3-év suli pompás lesz.Kiváncsi leszek,hogy fogja bírni főleg,hogy minden héten kell neki menni.De enélkül meg nem taníthat középiskolában.Jó mi?!
Még jó,hogy én nem vagyok ilyen okos különben képezni kéne magam ami nehezemre esik pláne ha valami nem érdekel.Az éretségit is nagy nehézségek árán raktam le meló melett.Soha nem járnék újra ennyit suliba.
A fog. az más,mert az érdekel.
Ti szenvedtek ilyenben,hogy sulit elvégezni akármilyet?
Van pár ismerősöm akik amíg otthon vannak a gyerekkel mennek fősulikra.
Vendég

Ime pár kép a nyaralásról, hátha kedvet kaptok ausztriához, szerintem gyönyörű, kedves emberek, és nem drága!
szállásunk
Kép

Ez a szuper hintaló volt Máté kendvence.

Kép

Kecskék a ház udvarán, volzak még nyuszik, és tengeri malacok is.

Kép

Norvég kis haver, ők voltak még rajtunk kivül.
Kriszti ilyen franko kis szamarat, ti hol vettetek?

Kép

Lámák utközben az egyik legelőn

Kép

Kép

Játszószoba a szálláson.

Kép

Szobánk

Kép

Kilátás a szobából

Kép

Kedvenc kiscica

Kép

Kép Kép Kép

Biciglit is adtak a háziak, lehet nagyokat bringázni is.
Kép

katus78

Jesszus... :)

Először is fantasztikusaka aképek, a szülinapos, a nyaralós, a családias, minden, minden! :)

Erika (Rik),
hát passz, hogy nekünk milyen verziónk van, de látom már sikerült feltenni őket! :) Ügyi! És nagyon szép gyerkőceid vannak neked is! :)

Eszti,
10 kg???? Honnan?? Én is csodálkozom. De ugye mi mindig elégedetlenek vagyunk magunkkal... :)
Azért szupi volt bébiszitterkedni, mi? :) És találtál valamit az asztal alatt, amíg aludtál?? :D :D :D

Vero,
Levi nősülni készül!! :) Ez jóóó volt! :) Jók a képek, amiket Eszti feltett a pasiaidról! :)

Katus,
jajj, Máté is de aranyos, a kis szülinapos nagylegény!! :) :) Volt belemászás a tortába? Vagy okosan eszegette? :)

Zsani,
örülök, hogy jól érezted magad a barátnőiddel, ha ötig maradtál, akkor nem semmi buli lehetett! :) Hol voltatok? Virág nem hiányolt titeket éjszaka?

Erika,
Erzsinek asszem rákja volt, de mindenhol... Úgy tudom, amikor (most nyers leszek) felnyitották műtétnél, hogy próbáljanak vmit tenni, úgy ahogy van, hozzá sem tudtak nyúlni, mert mindenhol áttétes volt már... Ezt azt hiszem anyujkája mesélte anyukámnak.

Zsanett,
sajnálom a szalagodat. Én nem futok, sajnos, velem ilyen nem fordul elő. :shock: :? :D Attól még sportolhatnék... De... :)
Húúú, én vendéglátós voltam ám! :) Elment vmelyik némettanár?

Kriszti,
üdv itthon, nagyon jók a képek!! :) Nagyon jól éreztétek magatokat, igaz? Tusz vmi linket arról, hogy hol voltatok? A szállodáról.

Hajnus,
Bence is nagyoin édes ahogy eszeget!!! :) :) Én azokat a nagy csodálkozó szemeit szeretem! :)

Gabi,
hát, a te fotódra most csak azt tudom mondani, hogy basszus.... :( Szegény Levi, látni is rajt, hogy el van kenődve... :( Szegénykém... Remélem hamar rendbejön!!

Erika és Katus,
leírnátok nekem ide vagy privibe, hogy egészen pontosan hol laktok? Utca, házszám, odajutás, stb... :) :) :)
Már táskában vannak a filmek, viszem holnap. KOntroll után mennénk, annak meg ki tudja mikor van vége, múltkor egész hamar végeztünk, ötödikek voltunk. Remélem hamar végzünk, nem akarok belekontárkodni egy sétába sem. Ha vmelyikőtöket nem találnánk otthon, akkor a másiknak viszem az összes lemezt, ti úgyis gyakrabban találkoztok, majd átadjátok egymásnak. Ha meg senkit nem találok otthon... :D Remélem vki csak lesz. :D Időpontot szívesen mondanék, de passz. Hát 2 előtt semmiképp, talán fél 3 után vmikor.

nadine81

Katus ez gyönyörűűűűű!!! :) :) :) Basszus!!!!! :) :) :) És ez hol van és mennyiért és jujj!!! :) :) :) Milyen szobátok volt!!! Még kiságy is? Hol bukkantatok erre a szupi helyre?

nadine81

Eszti!

Tőlünk kapott itthon tortát, lufit, meg egy alvós Macit, amit majd emlékbe szeretnénk eltenni! :)
Tudod beszéltük múltkor a túlzásokba, nem akarunk, esi, úgyhogy vissza fogjuk magunkat! :)
Lufinak örült a legjobban:)

Mamamáktól tortát, könyvet, játszó szőnyegszerűt az a színes műanyagot, nem tudom mi a neve, meg hát ágyneműt, nem lehet elég korán ilyen szuper dolgokat kapni :lol: :lol: :lol:

katus78

Ja, azt én is akartam kérdezni Krisztitől, hogy hol vették azt a kék gumilovat vagy szamarat vagy akármit? Tök jó anyaga van, meg amúgy is! :) Tök jó!

nadine81

Ja, Katus
a Csak szex és más semmi-t még mindig nem kaptam vissza :? , szal az most kimaradna, bocsika. Igyekszem a körmére nézni az illetőnek, aztán majd egy másik alkamlommal... Még egyszer bocsi!!!

nadine81

Viol!

Katalogusban, de az interneten is fent vannak, majd este megtudakolom a Jocótól az oldal cimét.
Egy éjszaka reggelivel(ami bőséges) 20euro,50 cent fejenként, Máténak ingyen.

katus78

Viol!

Várlak, nem megyünk sétálni délután.
Nem gond a film, majd lesz anélkül sex itthon :lol: :lol: :lol:

Küldöm emailban a cimet, tel számomat tudod ugye?

katus78

Katus!
Tényleg nagyon szuper helyen voltatok!Nagyon szép a szobátok és a környék is.Még játszószoba is volt!Ezt nevezem én teljes kényelemnek.
Mennyibe került egy éj/fő?
Mit kapott Máté a szülinapjára? :evil:

Gabóca!
Ha gondolod a Krisztinek szánt CD-t add osa Katusnak én meg felugrom érte és elviszem amikor az enyémet is.
Jó lesz így?

Viol!
Az ágyig azért sikerült elbukdácsolnom,ott aludtam el. :D :D :D :D
Ja,és téged is imádlak!

KépKép
eszti76

Gabó, Viol!

Ment az Kép

katus78

Eszti!

[quote="Eszti"]M írta:Esztiit kapott Máté a szülinapjára?

Kicsit feljebb már leírtam, biztos nem frissítettél! Látom azért megviseltek a gyerekek :lol: :lol: :lol:

katus78

Katus,
hol érdemes parkolni arrafelé? Ott annyi minden van, hogy hűűű. Elit mozi felé? Vagy Ikva, Fenyő?
A szállás tényleg nm drága. És gyönyörűűűű!!! Tényleg!!! :) :) :)

Eszti,
:D :D :D

nadine81

Viol!

Az Eszti engem úgy informált, hogy a Papréten hátul ingyen lehet parkolászni a Zsinagóga környékén, vagy még hátrébb, ezt ő tudná pontosan megmondani!
De hogy napközben ott van -e :?: :roll: hely azt nem tudom,ha nincs akkor az Elit mozi az szuper mert vele szemben van szinte a ház.

katus78

Felébredt, megyek! Majd még jövök!!

Katus,
oks!!

nadine81

Ha még nem unjátok, újabb képek otthoni szülinap a mamánál:

Kép Kép Kép Kép

katus78

Katus!Fantasztikus ez a hely ilyet én még csak a TV-ben láttam meg most fényképen.Mindíg is vágytam egy ilyen helyre,de én nem tudok németül és ezért nem is szeretek Ausztriába járni.Nem jól érzem magam ha nem értem mit beszélnek körülöttem.
Gondolom Máté is nagyon élvezte.
Az első szülinapra nem is kell annyi mindennel elhalmozni a gyereket,mert ugysem tud még minden kapott dolgot értékelni.

Eszti!Oké így jó lesz köszi!

Viol!Sima kontroll lesz?
Vendég

Katus!Jaj,de nagyon jók a képek!!Az alsó képen elmondod melyikőtük melyik szülője?
Vendég

Sziasztok!

Alízt mégse vittem orvoshoz, mert már nem köhög. Reggel nem tudom mi volt. Lehet csak valami irritálta a torkát? Miután aludt egyet délelőtt, elmúlt. :shock: Szivat itt engem. :lol:

Gabó, Levinek jobbulást! Aranyom milyen bágyadt!!
Valamit én is tanulnék, de még nem tudom mit. Lehet jövőre elkezdek valamit. Igazából mást nem szívesen csinálnék, mint a hivatásom, esetleg ahhoz valamt plusszba. De én is lusta vagyok ám! :lol:

Húúú Katus nagyon szuper lehetett!!!! Igen szép!!! Látom jó idő is volt. Kellett a zsák?? Vagy mi a neve? Anorák?

Milyen helyes Iván baba. Eszti, nagyon jól áll a kezedbe! :lol: Szépek!!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Katus!
Igen,kicsit figyelmetlen és tompa vagyok azóta! :D :D :D
A Pap réten inkább ne álljon meg senki mert engem is megbüntettek.Ma jött meg a csekk. :cry: :evil: :cry: :evil:
A Balfi utca végig ingyenes.Most én is oda állok mert kicsit sokba kerülne reggel8-tól este 6-ig parkolójegyet vagy bérletet venni.

KépKép
eszti76

Gabó!

Jocó mögött az én anyukám, meg apukám áll, apukám mellett a Jocó nagybátya, anyósom, sógornőm, és a Jocó nagymamája van még a képen.
Sajnos Jocó apukája, már nem él. :cry:

Eszti!

Sajnálom, hogy megbüntettek! :evil: A szemetek! :evil:
Ha nincs hely, megdumálhatjuk, hogy beállhatsz a garázsunkba, ha nincs itthon az autó.

Látod Viol, milyen hülye vagyok, te is beállhatsz! :lol:
Csak csörögj, mert le kell mennem a garázsba kinyitni az ajtót!

Erika!

Örülök, hogy nem köhög Alíz!

katus78

Nercsi!Örülök,hogy nincs semmi baja ALíznak.Én mindjárt indulok a husival a dokinőnkhöz,mert ebben a faszkalapban nem bízom egy re csúnyább a szeme.Na most épp a táskámat pakolássza ki.
Vendég

Katus!Nagyon hasonlítassz apukádra.
Vendég

Katus!
Köszönöm,hogy beállhatok!Egyelőre jó a Balfi street mert ennyi séta nekem is kell. :D
Fiatal a Jocó huga!

Nercsi!
Hála az égnek,hogy Alíz már nem köhög.

Gabóca!
Szegény kicsike.Remélem a doktor néni mond majd valami okosat és Levi lelkét sem nyomorgatja meg.

Rik!
A képen ő biztosan anyukád mert hasonlít rád(vagy te rá :D )A Jerevánon van mert ismerős a konyha elrendezése.Ráhibáztam?
Helyesek a csajsziid!

KépKép
eszti76

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?