Jesszus...
Először is fantasztikusaka aképek, a szülinapos, a nyaralós, a családias, minden, minden!
Erika (Rik),
hát passz, hogy nekünk milyen verziónk van, de látom már sikerült feltenni őket!
Ügyi! És nagyon szép gyerkőceid vannak neked is!
Eszti,
10 kg???? Honnan?? Én is csodálkozom. De ugye mi mindig elégedetlenek vagyunk magunkkal...
Azért szupi volt bébiszitterkedni, mi?
És találtál valamit az asztal alatt, amíg aludtál??
Vero,
Levi nősülni készül!!
Ez jóóó volt!
Jók a képek, amiket Eszti feltett a pasiaidról!
Katus,
jajj, Máté is de aranyos, a kis szülinapos nagylegény!!
Volt belemászás a tortába? Vagy okosan eszegette?
Zsani,
örülök, hogy jól érezted magad a barátnőiddel, ha ötig maradtál, akkor nem semmi buli lehetett!
Hol voltatok? Virág nem hiányolt titeket éjszaka?
Erika,
Erzsinek asszem rákja volt, de mindenhol... Úgy tudom, amikor (most nyers leszek) felnyitották műtétnél, hogy próbáljanak vmit tenni, úgy ahogy van, hozzá sem tudtak nyúlni, mert mindenhol áttétes volt már... Ezt azt hiszem anyujkája mesélte anyukámnak.
Zsanett,
sajnálom a szalagodat. Én nem futok, sajnos, velem ilyen nem fordul elő.
Attól még sportolhatnék... De...
Húúú, én vendéglátós voltam ám!
Elment vmelyik némettanár?
Kriszti,
üdv itthon, nagyon jók a képek!!
Nagyon jól éreztétek magatokat, igaz? Tusz vmi linket arról, hogy hol voltatok? A szállodáról.
Hajnus,
Bence is nagyoin édes ahogy eszeget!!!
Én azokat a nagy csodálkozó szemeit szeretem!
Gabi,
hát, a te fotódra most csak azt tudom mondani, hogy basszus....
Szegény Levi, látni is rajt, hogy el van kenődve...
Szegénykém... Remélem hamar rendbejön!!
Erika és Katus,
leírnátok nekem ide vagy privibe, hogy egészen pontosan hol laktok? Utca, házszám, odajutás, stb...
Már táskában vannak a filmek, viszem holnap. KOntroll után mennénk, annak meg ki tudja mikor van vége, múltkor egész hamar végeztünk, ötödikek voltunk. Remélem hamar végzünk, nem akarok belekontárkodni egy sétába sem. Ha vmelyikőtöket nem találnánk otthon, akkor a másiknak viszem az összes lemezt, ti úgyis gyakrabban találkoztok, majd átadjátok egymásnak. Ha meg senkit nem találok otthon...
Remélem vki csak lesz.
Időpontot szívesen mondanék, de passz. Hát 2 előtt semmiképp, talán fél 3 után vmikor.