Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Lyutka,Sőt neked még az Eger-Budapest is,retur!/na jó,csak vicceltem/ :lol: :lol: :lol:
Mindenkinek:KITARTÁS!!!!!és millió drukk!!!!! :wink:
Jó éjszakát! :!: :)
taptau

Sziasztok! Jó reggelt mindenkinek!

Taptau, ha ezen múlna, hogy utánna legyen kisbabám, akár 10x is oda-vissza Bp -Eger :D , de most talán elég lesz a félmaraton.

Üdv mindenkinek!
:wink:
lyutka

Jó reggelt lányok!

Kriszti nagyon ügyesek vagytok :) Örülök, hogy ilyen pozitiv vagy, csak igy tovább :) Talán ma elkaplak msn-en :)

Brigii köszi szépen, akkor ezek szerint megkukkoltál másik topicon :)

Most megyek gyors rendet rakok mert jön a védőnő :) ne érje szó a ház elejét :)

Mindenkinek további szép napot, és mind nagyon ügyesek vagytok :)
chesti

Jó reggelt Mindenkinek!

Védőnő sztori:

Lakásfestés közepén egyszercsak csöngettek: védőnéni arra járt és benézett!!!! :)
mot

Szép napot mindenkinek!!!
Chesti, akkor majd beszélünk...

Mot,
legalább látta a védőnéni, hogy minden elő lesz készítve a babafogadásra!Egy szava nem lehet!!! :lol:
Herpeszügy rendeződött?
Vendég

Kriszti :)

Lekopogom, úgy néz ki, hogy minden okés herpesz ügyben!

Jó hétvégét Mindenkinek!

:)
mot

Elnézést kérek, hogy ismét az utroról kérdezek: de még annyit szeretnék megtudni, hogy ha inszem után elkezdi szedni valaki, addig kell folytatni, míg el nem kezdődik az új ciklus? Létrejött terhesség esetén folytatni kell? Abba lehet csak úgy váratlanul hagyni, vagy fokozatosan kell visszaállni?
Ezek az információk igazából még nem nekem kellenek, de már én is szereztem utrot, ezért puhatolózok.
Jó hétvégét!
edua

Szia Édua!

Igen,végig kell szedni,terhesség esetén kb.12.hétig/én addig kaptam/
ha nem sikerült,akkor persze abba kell hagyni.

Jó éjszakát! :)
taptau

Sziasztok Lányok és Mot papa,

gyorsan benéztem hozzátok, mert kb. 1 óra múlva indulunk nyaralni! :D:D:D:D:D:D:D

Igazából csak jó kívánságokat szeretnék osztani, előre egy hétre, hogy elég legyen mindenkinek :D

Babatapik: Kriszti drága, bár a kicsikéid biztos vagyok benne, hogy nagyon jól kapaszkodnak, egy kis segítség biztos nem árt, úgyhogy milliónyi babatapit küldök Neked, és persze legalább ennyi megadrukkot!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Persze mindenkinek küldök még mindent, amire szüksége van:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :)

Remélem, mire hazajövök még több szivecske lesz a táblázatban!

Legyetek jók, mindenkinek tengernyi puszit küldök, vigyázzatok magatokra. Jövő vasárnap jelentkezem, fényképes élménybeszámolóval :D

Sziasztok! Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Kriszti:
Sokat gondolok Rád és drukkolok nagyon, és várom hogy a jóhírt megerősítsék a BMC-ben.
Most már én is kicsit jobban vagyok, képzeljétek nincs hányingerem, ezt alig hiszem el. (gyorsan le is kopogom).
Szerintetek injekciók nélkül lehet nekem is tüszőérésem? És lehet tüszőrepedés a 10. napon? Nagyon szúrt éjjel a múltkor a hasam, és arra gondoltam hogy lehet érnek a sejtek, vagy valami ilyesmi.
Na jó nem fárasztalak titeket, gondolom hétvégén úgysincs itt senki.
Legyetek jók, drukk MINDENKINEK!!!
Jó hétvégét!
:D
esperanza

Sziasztok!
Hazaértünk a buliból, hát, többet nem vállalom be.Egész nap ülni elég fárasztó volt, és iszonyatosan szurkál a pocim...Hazajöttünk,és gyorsan ágynak is dőltem...

Esperanza,
miért ne lenne spontán peteérésed??MOst hogy tele van a szervezeted hormonokkal, bármi lehetséges!Egyébként nekem uh-val is sokáíg nézték a peteérést, és volt, hogy a 10. napos Uh-n azt mondta a doki, már kb. 2 nappal azelőtt megvolt a peteérés! Én is nagyon meglepődtem, de biztos van ilyen!
Úgyhogy semmi sem kizárt!Tessék hinni!Annak pedig örülök, hogy már jobban vagy!!!! :)
Vendég

Szép napot mindenkinek!!

Hol van mindenki? Sziesztázunk??

További szép vasárnapot mindenkinek.
Vendég

Sziasztok!
Kriszti,
bárcsak én tudtam volna ilyen pozitív lenni....Olyan szupi,mennek a drukkok......
Akkor szept 1-én tudjuk meg?Állítólag az jó jel,ha szurkál a pocak.Tőlem mindenki ezt kérdezte mikor vártuk az eredményt,hogy nem szurkál-e,mert az állítólag jót jelent.De szupi lenne.Küldök tapit +++++++++++++++++++++++++++++++++
Esperanza,
Ha októberben kezdesz,akkor lehet talizunk,mert valószínű én is csak akkor megyek.Majd figyellek,a te képed felismerhetőbb,mint az enyém...
Én hormonszedés utáni középidőben voltam UH-n és egy csomó érett tüszőm volt,annak még egy-két ciklusig kitart a hatása,ugyhogy gyurjatok rá a spontán témára addig is......

Kép
lukrécia

Bibar,
Holnap.....:-)
Gyűjtsd az erőt!

Kép
lukrécia

Lányok, ha érdekel valakit a Reality tv-n pont ilyen lombikos beavatkozásról van szó! Vagyis eseteket mutatnak be!
Vendég

Lukrécia
felkészültem :D :shock:

Kriszti
nekünk sajna nincs reality,de ha valami érdekes van akkor oszd meg velünk :lol:
már nincs sok az eredményhirdetésig,hogy érzed magad??drukkolok ezerrel.

nagyon eltünt mindenki!!!!!!!!hol vagytok csajok???????????

bibar

Lukrécia:

Igen én is gondoltam rá, hogy hátha maradt még bennem egy kis hormon és esetleg történik valami, de én csak reménykedni tudok a spontán dologban. Nem sok esélyt adok ennek, ugyanis hormonok nélkül egyáltalán nincs tüszőérésem. :?
Remélem találkozunk októberben, addig azért jó lenne valami felismerhetőbb fotó rólad, hogy tudjam kit is kell keresnem a BMC-ben. :)
Kriszti:
A mi kis pozitív csajunk = KRISZTI :D
esperanza

Lukrécia, nektek fagyis lesz most? Vagy újra stimu???
Köszönöm a drukkokat!

Bibar,
végülis, a stimut kisérték végíg, valamint UH-nál magyarázott a doki, és magát a leszívást....De sz@r lehetett, altatás nélkül csinálták, háááát, én nem vállaltam volna be!Leszívás, altatás nélkül???Így is fájt utána, közben nem szerettem volna érezni a fájdalmat!
Egyébként jól vagyok, tervezgetem a konyhánkat,szerkesztem a táblázatunkat, most alakítom át, aztzán dobol is egyet,olvasgatok, lekötöm magam, nem is gondolok arra, mikor kell menni!Épp ma beszéltem Chestivel, és belém hasított, hogy már csak 4 nap, 5-öt alszunk, és megtudom!
Remélem még itt vannak, sokszor érzem, hogy bekeményedik a pocim, főleg ha sokat sétálok, és néha enyhe hányingerem van!De ez van a leszívás óta, nem tulajdonítok neki nagy jelentőséget.
Minden reggel, este van pocaksimi, pocakpuszi apától, esténként fürdésnél kényeztetem őket... :lol: :lol:
Szóval élem a mindennapjaimat, mintha tök természetes lenne, hgy itt vannak!!!(mert itt vannak)!! :lol: :lol:
Ha valami folytán mégsem, akkor is boldog leszek, hisz csodálatos 2 hetet töltöttem kismamiként, és edzünk a folytatásra!
(De erre nem lesz szükség)! Ennyi babaragacstól, meg babatapitól, már nem is tudnának elszaladni! Kép
Vendég

Esperanza,
köszönöm!!!!Jót mosolyogtam a beíráson! :lol: :lol:
De nem mindig volt ez így! A stimu utolsó hetében majdnem feladtam!!Elszakadt a cérna, kijött a közel 1 hónapos szorongás, stressz, majd 3 napíg bőgtem, (azt nem lehetett sírásnak nevezni)!Most kiürültem, és csak a boldogsághormonjaim maradtak!
Remélem októberben neked is csak a boldogsághormonok maradnak!!!!!!Nagyon drukkolok hogy így legyen!!!

(puregon meddig jó bontva, hűtőben? Nekem van kb. 50 egység...aug.7-én bontottam ki, ha kell ingyen odaadom valakinek)
A decapeptylem már Zsókucié....
Nagyon jó szívvel adom, hátha szerencsét hoz valakinek!!!
Vendég

Nos, kicsit átalakítottam a táblázatot...Már sokszor elfoglalta a fél oldalt, akkora volt, így kénytelen voltam tömöríteni egy kicsit!
A kismamikat nem szerettem volna kivenni,így ők terhességi idejük sorrendjében előre kerültek, kissé összetömörülve(azok akik nem jelentkeztek már régóta, ők a végére kerültek).
Továbbá úgy alakítottam ki a táblázatot, hogy az éppen aktuális események kerültek előre...Ez értelemszerűen mindig változik, talán így könnyebb lesz figyelni, kik is vannak a középpontban...(Most speciel én, de remélem hamarosan követ Esperanza, és többiek!!!)
Teszek is föl egyet, de ha nem tetszik valakinek, vagy van valami jó ötlet, szivesen fogadom!!! :lol: Kép Kép
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek! :)

Kriszti : )
Nagyon jó a táblázat!!!! :)

Lakásfestés zajlik, lakás káosz!!! De mindjárt vége!!! Holnap szabin leszek elkezdem a nagytakarítást :) Hurrá!!!!

Péntek 4D!!!!

Kellemes napot!!!

mot

Kriszti, táblázat okés :) Ügyes csajszi vagy te :) Hamarosan találkozunk a másik táblázatban :)

Mindenkinek további kellemes napot, ahogy látom szeptemberben mindenki neki indul :) Mi lesz itt jővő nyáron, nagy babaesők :)
chesti

Sziasztok Lányok! :lol: és Mot!

Úgy látom valami van a levegőben,ez a szeptember termékeny hónap lesz :!: :!: :!: :!: :!: Ki fog akkor ebbe a topicba írni?Sebaj ez legyen a legnagyobb problémánk! :roll:
Kriszti,megy a mega DRUKK :!: :!: :!: :!: :!: Vigyázz magatokra!

Mindenkinek szép napot :!:
taptau

Sziasztok!
Mot, Chesti, köszönöm!!!

Mot,
kellett nekem herpeszről beszélni...A szám jobb alsó szélénél már ott is csücsül...Úgyhogy marad a fogkrémes megoldás!

Chesti,
remélem én is nagyon, hogy pénteken átkerülök hozzátok is!!! :lol: :lol:

Taptau,
köszi!!!Nagyon vigyázok!!!Szépen nevelgetem embriócskáimat! :lol:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Kriszti! Remélem pénteken már hivatalosan is boldog kismama leszel. Az új táblázat nagyon tetszik!

Mindjárt itt van szept. 4., már nagyon várom. Tudnátok néhány hasznos infót írni az első beszélgetésről? Annyit tudok, hogy az eddigi leleteimet kell vinni, és legyek türelmes, mert sokat kell várni. Ha szóltam a bejelentkezéskor, hogy Wiegandt doktor úrhoz szeretnék menni, akkor már ezen a megbeszélésen találkozok vele, vagy csak a vizsgálatok után? Remélem, már most!

Előre is köszi a válaszokat!

Üdv: Lyutka
lyutka

Lyutka, Köszi!!ÉN is ebben bízom!!!

Nekem először ilyeneket kérdeztek, volt e nőgyógy műtétem, terhességem, cisztám, szedek e valamilyen gyógyszert állandóan, régen szedtem-e, ha igen, mit...
Valamint mi is vittünk minden laboreredményt, de 1 cikluson belűl nem volt 3 vérvételem, (3.; 21; 24. napi vérvétel)így azt meg kellett csináltatni, pajzsmirigyre vetettem vért(azt is kérdezte volt-e, mikor), mikor volt utoljára nőgyógy. rákszűrés, HSG-t csináltak e már,valamint nagy labort mikor csináltak utoljára, vércsoportodról van e papírod, nálunk p.fészek tumorról is érdeklődtek, volt e a családban, vagy valamilyen tumor, cukorbetegség, magas vérnyomás...férjednél legalább 2 X-i spermavizsgálat, és nála minden rendben -e , urológusnál járt-e, családban tumoros megbetegedés, és mióta próbálkoztok spontán babával!
Azt hiszem ennyi, nekünk nagyon alapos volt Szűcs Dr.....De lehet ezt doktora válogatja!

Bocsi, ha hosszú és unalmas lett! Ha eszembe jut még valami, leírom!
Vendég

Sziasztok csajszik! :D

Látom zajlik az élet rendesen ezen a topikon is, sok az új "arc", ami jó is meg nem is. :? Szerintem tök jó, hogy tudtok segíteni egymásnak. Nekem annak idején nagyon sokat segített a sorstársak biztatása, más ezt nem is értheti. :) Most kicsit fura így visszanézni, mintha ezer éve lett volna, főleg, hogy csak nagyon néha van időm még olvasni is, nemhogy bekapcsolódjak. :wink:
Szóval kitartás lányok, mindíg csak előre és a türelem meghozza a gyümölcsét. :D

Puszi mindenkinek
és jók legyetek
zuzmó

Zuzmo,
jó látni!!!!Szoktam olvasgatni a Ti babás topikotokat is, én is nyomon követem a sorsotokat!!!
Sajnos új arc mindig van, de belőlünk lesz a ti topikotok!!!Türelmesek vagyunk!
Remélem nyugodt, kiegyensúlyozott a babókád, és nem sok gondot okoz maminak! :lol:
További szép pocakosodást!
Vendég

Kriszti:
A péntek a TE NAPOD!!! :D
Pfúú már úgy izgulok (jobban, mint Te)
esperanza

Sziasztok!

Esperanza,
bizony, mindjárt itt van péntek!Eddig elrohant az idő, de szerintem innenstől nem fog!
Eddig sikerült is lefoglalnom magam, de már a végére értem minden dolgomnak. Remélem nem kezdek el agyalni...
Néha érzem, hogy van pocim, meg cicim, (ami rendes mensinél is szokott lenni), olyankor elmélázok, hogy remélem még itt vannak!!!! :lol:
Vendég

Szia Kriszti!

Olyan érdekes, mert benned sokkal jobban bízok, mint magamban. Ahogy így leírtad, hogy megkaptad a babákat, ők tényleg ott vannak, csak az a kérdés, hogy ott is maradnak-e? Ez annyira hihetetlen, de én tök el tudom képzelni, hogy ott vannak a pocódban és növekednek. :D
Aztán megpróbállak "behozni", szerintem nekem most volt(van) peteérésem, "dolgozunk" a projekten, jövőre pedig együtt sétáltatjuk a picúrokat! :D
esperanza

Sziasztok!

Kriszti! Köszönöm a sok hasznos infót! Van egy halom papírom, majd átnézem őket.

Üdv: Lyutka
lyutka

Esperanza, húúú, bárcsak igazad lenne!!! :lol: Az biztos, hogy akkor sokat fogunk csavarogni, míg férjeink keresik a pénzt! :lol: :lol:
Egyébként én is elhiszem, hogy itt vannak, vagyis mikor visszakaptam őket, akkor ugye fotót is adtak!(mint láttátok), és ez bizonyította, hogy biztos bekerültek a jó helyre!!
Talán én ezért hiszek benne, mert láttam! :lol:
Kívánom, hogy Nektek is legyen ilyen sikeres a "project", és legalább nem egyedül sétálok -e nagyvárosban!!! :lol: :lol:
De azt hiszem a mi kettőnk bizakodását is felúlműlja páromé!
Ő aztán nagyon hisz bene, hogy tényleg itt maradtak nálunk a kis tündérkék! :wink:
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Lyutka :)

W. dokival fogsz találkozni, de ne várj lelki masszázst, hogy így-megy úgy. Gépel majd mint az állat és elhadarja a menetrendet!!! :)
Pörög az egész, de eredményes és ez a lényeg!!! :)

Sok-sok türelem az ücsörgéshez!!!!

Kriszti :)
Még egymillió babatapit küldök!!!!!! :)
mot

Sziasztok!

Tegnap voltam a központban és sajnos lefújta Szűcs doki a szeptemberi lombikomat, mivel a hiszteroszkópiám a múlt héten volt és el kell telnie kb. 6 hétnek a műtét után. :cry: :cry: :cry:
Mindegy...Azt hiszem Ők nem tudják milyen szörnyű állandóan ez a várakozás. :(

Immunológiai vizsgálaton nem tudjátok pontosan mit néznek? :?:
A vérvételi papíron hogy van megjelölve ?
Azt mondta a doki,hogy nem találja a véreredményeim között sem az immunológiát sem a prolaktint/pedig erre emlékszem,hogy be volt jelölve/ ; erre tegnap újra vettek vért (egész nap fájt a bal karom mert két hét alatt már 4-szer szúrták meg; tegnap rögtön kétszer mert először nem jött belőle semmi.) Szerintem már nincs is vérem. :wink:
Ezt mondtam a nővérkének is és azt mondta, hogy tényleg nagyon sűrű és igyak több folyadékot. :shock:

Még valamit nem értettem tegnap; a doki szerint sok az antitest a véremben ami valószínűleg abból adódik,hogy nekem A-RH negativ a vérem a magzaté pedig akit júniusban elveszítettem RH pozitiv.
De ha jól tudom erre kapjuk az anti D injekciót a műtét után, hogy ne képződjenek ilyen antitestek. Nem értem!!!! :?:

Bocs ha kicsit hosszúra sikerült!

Kriszti :D
Nagyon-Nagyon szorítok Nektek péntekre!!!!++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Üdv.Mindenkinek!

Kismoni
kismoni

Sziasztok!

Mot, köszi az újabb infókat. Legalább felkészülten megyek és nem ér váratlanul a szituáció. Persze, hogy is lenne idejük az orvosoknak lelkizni ennyi "beteggel" a nyakukban. A végeredményre koncentrálok! Mi határozza meg a szólítási sorrendet (az érkezés v. valami más...? :wink:
lyutka

SZIASZTOK CSAJOK!

TI MIT HALLOTTATOK ARRÓL, HOGY JÖVŐRE INGYEN LESZ A LOMBIK?
ÁLLÍTÓLAG AZ ELSŐ 3 TELJESEN INGYENES LESZ (GYÓGYSZEREK + INJEKCIÓK IS) ÉS CSAK EZT A HÁRMAT ÁLLJA AZ ÁLLAM, HA EZALATT VALAKINEK NEM SIKERÜL TEHERBE ESNIE UTÁNA MINDENT Ő FIZET (KB:600-800 EZER FT)
VÁROM A VÁLASZOKAT
KÖSZÖNÖM
esperanza

Sziasztok!

Esperansa ezt,hol hallottad?Egyébként is nagy változások lesznek az egészségügyben!
De miért pont 3-mat?Eddig a tb. azért támogatott 5-öt,mert a statisztikák szerint ennyiből volt ált. eredmény.
Az inszemről nem beszéltek???

üdv.
taptau

Taptau:
Valamelyik fórumon olvastam, vagy itt, vagy a családineten, lehet hogy innen írta valaki...stb. Szóval nem tudom, ezért is érdekel, hogy ez tényleg így van-e?
esperanza

esperanza
én is olvastam egy fórumon,de ott valaki bennfentes kinyomozta hogy kacsa az egész,igy megnyugtatott.szerintem sem igaz.

kismoni
én is ezt utáltam a legjobban,nekünk minden nap éveknek tünik.
de ne szomorkodj,már a cél elött vagy.

Kriszti
mi ujság?már csak 2 nap és megtudod.hogy vagy?szoritok neked nagyon!!!!!!!

lyutka
neked is drukkolok hogy minden rendben legyen 4.-én

kismamik
mindig olvaslak titeket a másikon,azért jó ha ide is irogattok,ti vagytok a követendö példáink.

velem semmi nincs,ma vagyok 32. napon,mostanában kell megjönnie,remélem elöbb- utobb Zuzmó példáját követem és spontán összejön.
bizom most nagyon az akupunkturába és a gynevacba.ha meg nem ott van 6 db fagyibabám :D :D :D

lsikerüljön már megint valakinek,az olyan jó :lol: :lol: :lol:

puszi

bibar

Sziasztok!!
Kicsit eltüntem ma, de még a felújjítás óta volt 1-2 elmaradt dolog, amit meg kellett csinálni, és 1-2 lyukat még furni kellett...szóval idáíg eltartott!
Szét volt szedve alakás, ezért is nem tudtam előbb jönni, de már kész minden!
Persze én csak nyugisan takarítottam, nem emeltem, festegettem.

Húúú, már csak tényleg 2 nap, vagyis csak másfél, mert péntek délben már szerintem tudom!
Eddig nem volt időm agyalni rajta, de mostmár jár az agyam, vajon mi lehet "odabent"!! Remélem minden rendben, ott vannak, jól érzik magukat!
Nagyon lassan fog eltelni a holnapi nap!Már 13. naposak lesznek, és ha akartak már megtapadtak!
Úgyhogy köszönöm mindenkinek a drukkokat, de most még jobban szorítsatok!!!
Puszi érte!
Vendég

Sziasztok!

Kriszti, rajtam nem fog múlni. Hiper-szuper-mega drukkokat küldök nektek! Nekem is tetszik a hozzáállásod(otok). Már csak 1 nap. Holnap ilyenkor már levették a véred. Nem tudod, hogy lesz-e már Szűcs? Kitől tudod meg az eredményt?
Nagyon szuper a táblázat. Ügyes vagy.

Esperanza, lehet spontán peteérésed. Egyetértek azzal, hogy a hormonok még 2-3 hónapig is dolgozhatnak benned. Talán emlékszel még, meséltem, hogy a második terhességem stimulált ciklus után spontán jött össze. Előtte nekem sem volt gyógyszer nélkül pé-m. Így utólag már tudom, hogy rögtön a + teszt után utrogestant kellett volna használnom, de akkor nem gondoltam erre. Kevés volt a progi, szegénykémnek esélye sem volt. Hajrá nektek!!!!

Rólunk annyit, hogy jövő hét pénteken megyek 12. heti Uh-ra. Nem is részletezem, hogy mennyire várom már.

Továbbra is drukkolok mindenkinek! Lent még sok-sok hely van.
share

Share:
Örülök, hogy jelentkeztél. És köszi az infót. Várom a csodát. :)
Kriszti Drága:
HOLNAP RAJTAD A VILÁG SZEME!!!
:D :D :D
esperanza

Lányok, tudom, hogy alig ismertek, mert keveset írok, (de sűrűn olvasok) úgy gondoltam, nem érdekes az én történetem, ahol a legnagyobb esemény egy "terminált együttlét"es hónap lett volna az elős lépés éppen mostantól. De már nem is lett rá szükség, mert kiderült, hogy terhes vagyok :lol: :oops: :lol: :lol: :lol: Kedden állapították meg a BMC-ben, azt hittem, valami bajom van, mert most először fel kellett mennem az emeletre (ott még sosem jártam) Zeke dr várt (mennyire szeretem most őt!!!!), és közölte, hogy a vizelet teszt eredménye +. Előtte az otthoni tesztekkel 2x negát sikerült csak produkálnom.
Még most sem hiszem el - jó, egy kicsit mégis - nagyon izgulok, hogy marad-e a baba, nem lesz-e baj. Még csak a 37. napon vagyok.

Szeretnék kérdezni valamit: megvásároltam már a Puregon 300-ast, de teljesen felbontatlanul áll a hűtőszekrényben. Sajnos nem állok túl jól, így ingyen nem akarnám adni, de ha valakinek 10.000.-Ft-ot megér, felajánlanám. (16.300.-Ft volt) Pesten el tudom juttatni, aki kéri. A hozzá járó (azt hiszem 6 db) tűn felül vettem hozzá plusz 4-5 db tűt is, azt is adom. Szóljon, akit érdekel! Privát: kun.ed@citromail.hu

Másik: koraterhes tapasztalataim: nap közbeni enyhe émelygés, álmosság (bár inkább álmodozás :) ) és hasfájás. Főleg erre lenneék kiváncsi, nem baj, hogy fáj a hasam? :roll:
Nagyon izgulok, és férjemmel együtt határtalan az örömünk!
Kéretik a táblában is javítani! :)
edua

Sziasztok :)

Hajnalban indulunk horvátba, persze ott is szar idő van, ez az én formám nehog ymár csobbani tudjak véletlenül se :) mindegy kiruccanásnak sem lesz rossz.

Kriszti kérlek irj sms-t nekem holnap, mert nem bírom ki keddig annyira izgulok értetek :) nagyon nagyon drukkok hidd el :)

edua imádom az ilyen "töténeteket" :) Zuzmónál is mikor olvastam valami melegség önti el a testem, és csak mosolygok :) Nagyon gratulálok nektek, és remélem látunk téged a másik a topicban is szorgoskodni majd :)
A hasad teljesen ok ha fáj rendeződik át a babukára, ezek ilyen mensiszerű görcsök voltak nálam legalábbis, de valaki szinte semmit nem érez abból ahogy felkészül a teste a kis babukára :)
Én sokat aludtam :) napi 14-15 óra meg sem kottyant, talán ovis koromban aludtam annyit :)

Bibar :) nem csak olvasni hozzászólni is lehet ám a másik topicban :) én is hiszek amugy az akupunkturában, és miér tis ne sikerülne nektek :)

Mindenkinek sok sok kitartást, és ne hagyjátok hogy az idő befolyásolja a hangulatotokat :)
chesti

Köszönöm szépen chesti! Hezitáltam, hogy egyáltalán bejelentsem-e, olyan ritkán jöttem írni, de főleg azért nem, mert eléggé levert voltam a hónapról-hónapra észlelt sikertelenség miatt. De aztán belegondoltam, hogy nekem is erőt adott, ha bárkinek sikerült, és olvashattam. Persze, sajgott kicsit a szívem, hogy miért nem én következtem a sorban, de szinte faltam a terhességeitek történetét.
Amúgy nálunk is az a recept jött be, hogy ne is figyeljünk oda. Mindenre figyeltem előtte, most meg hosszú kihagyás után újra sportoltam, nem számolgattam a napokat, és akkorát túráztunk a beágyazódás környékén, hogy majdnem belehaltam :wink: Ezért is hihetetlen az egész. És el nem hittem volna, hogy beválik. Nálunk csak egy utazás miatti kényszerhelyzet volt, amúgy nem terelődött volna el egykönnyen a figyelmem, mert azt csak mondani könnyű.
Igyekszem akkor nem aggódni a fájások miatt, tényleg, pontosan úgy van, ahogy írod Chesti: mensis, feszítő, kisebb görcsök.

Kriszti, én is nagyon szorítok!
edua

Sziasztok!

Edua,
veled kezdem....Megkönnyztelek!Komolyan mondom,annyira megható, hogy sikerült!!!! Nagyon örülök neki!És nagyon nagy gratula!!!!!Remélem holnap én is követni fogom példádat!!Táblázat javítva!

Most kezdek elbizonytalanodni...Néha szurkál a pocim, és fáj, mintha megjönne, érzékeny a cicim, de semmi több!!Ma már 13 naposak!Nem kellene valami tünetnek lennie??Van olyan pillanatom, hogy azt érzem, igen itt vannak(mint most is, )de mikor érzem a szúrásokat azt hiszem nem...
A végén fogok megőrülni????Alíg bírom kivárni a holnapot!Holnap ilyenkor már boldog kismami leszek!(?)
Bocsi ha kicsit nyavajgós lettem, de most kicsit kezdek parázni...
Eddig csak egy gondolat volt, hogy talán igen, talán nem, de nem agyaltam rajta!Most pedig???!!!
Tiszta hülye vagyok!Itt vannak és kész!És holnap hivatalosan is kismami leszek!!!!!(elvégre miért ne lehetnék benne a 30 % sikerességben! :wink: )

Dobok egy táblát:
Kép Kép
Vendég

Kriszti, kedves vagy. Nagyon drukkolok!
edua

Sziasztok!

Hát , csak kapkodom a fejem ,mi minden történt.
Esperansa,köszi ,én is remélem hogy ez mégsem így lesz jövőre a lombiknál.

Édua,neked nagy-nagy gratula!!!!!!!!!!Mostmár gyere a másik topicba is.

Kriszti,csak semmi bizonytalanság,úgy mint eddig,pozitívan!

Egyébként a Doki szokta megmondani./ha pedig bent van a biológus is, az már jót jelent/Legalábbis így szokták csinálni.
Millió megadrukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pusszancs!
taptau

Taptau,
köszike, igyekszem kitartani, csak kicsit gyomoridegem van!!!!
Neked Szűcs doki mondta meg a jó hírt? És bent volt a biológus is????
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?