Lukrécia, nektek fagyis lesz most? Vagy újra stimu???
Köszönöm a drukkokat!
Bibar,
végülis, a stimut kisérték végíg, valamint UH-nál magyarázott a doki, és magát a leszívást....De sz@r lehetett, altatás nélkül csinálták, háááát, én nem vállaltam volna be!Leszívás, altatás nélkül???Így is fájt utána, közben nem szerettem volna érezni a fájdalmat!
Egyébként jól vagyok, tervezgetem a konyhánkat,szerkesztem a táblázatunkat, most alakítom át, aztzán dobol is egyet,olvasgatok, lekötöm magam, nem is gondolok arra, mikor kell menni!Épp ma beszéltem Chestivel, és belém hasított, hogy már csak 4 nap, 5-öt alszunk, és megtudom!
Remélem még itt vannak, sokszor érzem, hogy bekeményedik a pocim, főleg ha sokat sétálok, és néha enyhe hányingerem van!De ez van a leszívás óta, nem tulajdonítok neki nagy jelentőséget.
Minden reggel, este van pocaksimi, pocakpuszi apától, esténként fürdésnél kényeztetem őket...
Szóval élem a mindennapjaimat, mintha tök természetes lenne, hgy itt vannak!!!(mert itt vannak)!!
Ha valami folytán mégsem, akkor is boldog leszek, hisz csodálatos 2 hetet töltöttem kismamiként, és edzünk a folytatásra!
(De erre nem lesz szükség)! Ennyi babaragacstól, meg babatapitól, már nem is tudnának elszaladni!