Aniko!
Köszi a medence dicseretet! Pihizzel sokat, nagyon szoritok ertetek!
Nekem ma 2.cn. Mar vartam..azaz nem vartam, de tudtam, hogy megjön.
Matra!
Ez egyszerüen hihetetlen! Azaz inkabb csodalatos! Nagyon örülök!!!
Niki!
Szegeny, tenyleg szörnyü lehetett egy ev bizonytalansag, hogy mikor lesz mar verge jo minden lelet…
Ami a kertet illeti, teljesen igazad van! Mertt tenyleg nagyon szep tud lenni, es nagyon jo ott idözni, de iszonyat mennyi munka van vele. Mindig van mit csinalni. Mert raadasul elöl is van egy kis viragos kert, oldalt pedig rozsak. A gaz meg csak nö
Amugy en is mindig panelben eltem, gondolhatod milyen furcsa volt elöször.
Narcisz!
Nagyon jol hangzik, ahogy leirtad a kokusz matracot. Biztos nagyon egeszseges. Az ember ugy van vele, hogy inkabb fizet kicsit többet, de kenyelmes es egeszseges is legyen, föleg, hogy a gyerekröl van szo.
Igen, jo nagy a kert, en megelegednek a focicsapat egy ötödevel is
Fakat ültettünk az iden, csak az nem latszik a kepen, dobok egy olyat ahol latszanak.
A többi reszt majd jövöre alakitgatjuk, meg fontolgatjuk hogyan tovabb.
Zsuka!
Nagyon szoritok, hogy a magazin dijazza a kertedet, mert igazan megerdemled!
Igen, igazabol az a mervado amit az orvos mond. Atalaban nem adnak rögtön hormonokat, hanem antioxidansokat javasolnak, mert sok esetben az is eleg. Mint peldaul nalunk is. Nekünk a legelsö sp.gramma aprilisban keszült, 15mill/ml az augusztus eleji pedig 24mill/ml!!! Tehat latod van valtozas a vitaminoknak köszönhetöen. Csak sajnos a motilitas meg mindig gyenge, 20% a 25-30% helyett. De ezen majd az en H.S.G.-m utan segitenek. Ma mar 2.cn
Angie!
Na szoval: Lejartuk a labunkat medence utan. Fehervaron: Praktiker, Brico, Baumax , Budaörsön ugyanez a Story. Meg kerekböl is csak a picik voltak, mert julius vegere minden normalis nagysagu medence elfogyott.
Aztan utolso elötti nap mentünk meglatogatni egy babas baratnömet, szoba jött, hogy nem talaltunk medencet, mire a ferje ket perc alatt letelefonalta nekünk, hogy masnap mehetünk egy helyre ahol van meg harom, az egyik a mienk
Az üzlet elött egyebkent kb ötvenszer elmentünk mar, de kivülröl meg nem mondod, hogy ott ilyesmit is tartanak. Föleg nyilaszarokkal foglalkoznak.
Tehat: SHS GLOBAL Epitö, Kereskedelmi es Szolgaltato Kft. 8000 Szekesfehervar, Szarcsa u. 13.
Tel.szamot sajnos nem talaltam.
A medence meretei: 7.3x3.66x1.2, es 172.800 ft. Volt egy kicsit nagyobb is, de szerintem ez is böven eleg.
Igen, sajnos ezek a dolgok eleg gazosak tudnak lenni, meg akkor is ha jol beszelsz egy idegen nyelvet. Peldaul mikor dokihoz megyünk stb. Meg jo, hogy mindig ott van velem a ferjem. Mert valahogy a tudattol, hogy ott van batrabb leszek.
Ige, nekem a következö lepes a H.S.G. illetve elötte meg meg kell ismetelnem a kenet-vizsgalatot pont a H.S.G. miatt.
Nagyon szoritok Neked is, hogy minel elöbb beinduljanak a dolgok! Egyebkent hamarosan en is 35 leszek, ugyhogy nem vagy egyedül
Hangyi!
Üdv. közöttünk! Mielöbbi pocakosodast kivanok Neked!
Sziszka!
Nagyon Boldog Születesnapot kivanok!
Kacsa!
Ez szuper! Biztos nagyon jo erzes volt latni es föleg hallani is!
Puszi mindenkinek!
Judit