Új privát üzeneted érkezett!

Épp akartam írni Esztinek, hogy látom, ő is félidős, és bele kell húzni.

Lányok!
MINDENKINEK nagyon-nagyon szép, pihentető, hasznos, boldog hétvégét kívánok. Anyuéktól vasárnap még biztos be fogok nézni.

Pusza Kép
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a szíves fogadtatást.Nagyon aranyosak vagytok.

Valóban két és fél év nagyon hosszú idő, főleg annak aki nagyon akarja. Igen a kivizsgálások már elkezdődtek. Voltam vérvételen, ahol hormonszintet néztek. Eredmény: a prolaktin szint magas (tejtermelő hormon). A doki szerint ez egy másodlagos meddőséget is okozhat. Egy bromocriptin nevű gyógyszert kell szednem. Még csak most állítja be a gyógyszer szintet.A mellék hatások elég szörnyűek voltak,de hálistennek már elmúltak. Szeptemberben kell visszamennem, akkor megint elküld egy vérvételre. Remélem akkor már minden rendben lesz. A párom is megy kivizsgálásra és remélem, hogy ott is minden OK. Persze azért próbálkozunk ezerrel,hátha... (9 cn)

Hangyi
hangyolca77

Hangyi!
Szia, Üdv a klubban. :lol:
Itt sok jó tanácsot kaphats majd, és nagyon jóa társaság is. Remélem nem kell most már sokáig várnod a babára, mert 2,5 év az sok idő.

Angie!
Megnézted a cikket?
Neked is jó hétvégét. :)

Zsúka!
Sajnálom. :(
Mikor kellett volna megjönnie?

Kép
narco

Sziasztok lányok!
Tul vagyunk a beültin és 3 pötty csücsül a pocakomba! :D
Arik vagytok hogy gondoltatok rám 1-kor!De sajnos másfél orát csuszott a tranzakcio!És most értünk haza!Este még benézek kicsit elfáradtam!

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!
gratulálok!Kívánom, hogy minden rendben legyen!Puszi.

Hangyi!
Én is üdvözöllek.Képzeld, nekem is magas prolaktint mértek tavaly ősszel, de nem nagyon magasat.Elmentem egy felnőtt endokrinológushoz, és abba alaborba meg jót mértek.Nem nyugodtam meg, mentem egy harmadik laborba is, és ott is jó volt az étrék.Pedig majdnem engem is teletömtek gyszerekkel.Nem elbizonytalanítani akarlak, de én így jártam.Igaz, hogy a vérvétel gyerekkórházba volt, mert ott dolgoztam, de aprolaktint azt kiküldték a Nyírőbe, ott csinalták a vizsgálatot.Szóval ahány labor, annyi féle eredmény.Mennyire volt magas?Ha csak kicsit, attól még terhes lehet vki, mondta nekem a doki, hogy azt is nézni kell, hogy az a hormontöbblet csak szabadon kering a vérben, vagy receptorokhoz kötődik.Mert ha kering, akkor nem csinál semmit.És az alacsonyan emelkedett értéknél lehet alkalmzni gyógynövényes oldatot is, amit receptre lehet kapni, tehát nem humbug.
Remélem azért hamar rendeződik ez nálad, és hamar összejön a babóca!

Zsúka!
Akkor ez már biztos? :(

Én most megyek, elutazunk anyósékhoz 7végére, de lehet, hogy ott benézek hozzátok.

Kellemes 7végét mindenkinek!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Panka és többiek!
A prolaktin érték csak akkor értékelhető, ha egész ciklusbeli profilt csinálnak 3 naponkénti vérévétellel, mert napszakonként, és állandóan változik. Itt csak azt lehet megmondani,. hogy a ciklusban átlagosan magasabb volt, mint átlagban kellett volna lennie. Nem a laborok mérnek más-más értéket. Úgyhogy ne hagyjátok magatokat. Csak azt éppena TB nem nézi jó szemmel, de hát ez van.

Anikó!
Hát mejdnem elsírtam magamat, ami nálam nem nehéz.
nagyon örülök, most már csk az kell, hogy szépen megtapadjanak. Nagyon szorítok, és imádkozom.
:wink:

Kép
narco

Sziasztok :)
Brill :)
Sajnos mindig közbe jött valami és nem tudtam menni a talikra. Meg hát két gyerkőccel nem olyan könnyű elindulni itthonról :lol:

Angie :)
Bízom benne, hogy követed a példám :D

Zsuka :)
Akkor a drukkokat holnap reggelre időzítem :)

Anikó :)
Gratulálok a 3 kis porontyodhoz :) Pihengess, most ez a legfontosabb :)
Kismanók kapaszkodjatok nagyon anyuciba, mert már nagyon vár titeket :D
Kép

Este még jövök, de most mennem kell kispasit táplálni :lol:

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Megjöttem az UH-ról.

PöttömBaba 12 mm és szépen ver a kicsi szivecskéje!!!

Apával is összeismerkedtek!!!

Mátrának még a múltkor megígértem, hogy szívhang után lesz vonalzó, íme:

Mátra! Szorítok Nektek, hogy mihamarabb Te is kitehesd a vonalzódat!!!

kacsa14

Brill, Angie!
Hát megpróbálunk tevékenykedni, de nem tudom, hogy tényleg középidőben vagyok-e. A legutóbb 26 napos volt a ciklusom, aztán, hogy most mennyi lesz, fogalmam sincs. Azért a biztonság kedvéért megpróbálunk minél többet együtt lenni.

Anikó!
Szorítok neked! Ilyenkor nem kell fegküdni?

Eszti
babafalva.hu vonalzó
szti77

Nárcisz!
Köszi a prolactin infót, ezt nekem így nem mondták, hogy ingadozik.És csak 1x volt nézve :? Még jó, hogy nem hagytam magam!Még azt is kitalálták, hogy jóindulatú agydaganatom van!Szegény férjem jobban kibukott mint én :( Aztán se MR, semmi.Mindegy, el van felejtve.

Kacsa!
Gratulálok!Jó a vonalzód is, végre! :D
Ugye milyen gyorsan nőnek?Szerintem az én bébikém már közelíthet a 4 cm felé, ha másfél hete volt 3.2 cm. :D
Szerdán megyünk Pestre, ott bemegyek a volt melóhelyre, és agyon Uh-ztataom magam, mert ott ismernek, és képeket is fogok kérni!Bizony! :lol: És jön Tomika is!Aztán persze pénteken Debrecembe is elmegyek a kötelező 12. hetire.Egy kis potya nem árt.Remélem.

Jó éjt, megyek a 3. műszakomba aludni.(volt ma de., és du. alvás is, most az esti köv. :lol: )

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok lányok!

Brill!
Én nem is tudom,hogy mehetett ki a fejemből a szülinapod! Kép
De utolag is nagyon nagy szeretettel kivánok nagyon boldog szülinapot! Kép

Eszti!
Köszönöm!
De feküdni kell és én be is tartom! Kép

Annácska!
Köszönöm a képet nagyon jol esett!

Kacsa!
Gratulálok a kis dibi-dobihoz! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Millió puszi mindenkinek.

Nagyon hiányoztatok. Köszönöm az együtt sírást-nevetést mindenkinek. Végig futottam az elm,últ hét termését, de nem tudok mindenkinek írni.

Szóval minden úgy történt, ahogy a lányok leírták. Most az ikres elmélet kerekedett felül, és az orvosok tárt karokkal állnak és versenyeznek egymással, hogy ki lesz az okosabb. Most jó, hogy haza jöhettem és kicsit azt tehetemm, amit szeretek. Vigyáézok magamra, boldog vagyok.
Holnap többet írok, mert most eszem, oihi és indulás. Este apa (?), aki még nem is tudja, hoigy itthon vagyok :lol:

Az újaknak:
Kép

Anikónak:
Kép

Brillnek:
Kép

Pupynak:
Kép

Mindenkinek:
Kép
mátra

Sziasztok!

Panka és Narco!

Az én prolaktin szintem a felső határ majdnem kétszerese volt 45,3 , a labor által kiadott táblázat szerint a max. 27,0. De az ingadozásról nekem sem beszélt, majd rá fogok kérdezni ha megyek. Köszi az infot.

Mátra!

Gratulálok!!!És nagyon vigyázz magadra!! :D

Anikó !

Te is vigyázz magadra!

Hangyi
hangyolca77

Sziasztok!

Sziszka!
Isten éltessen!!! Kép Kép

Aniko!
Köszönöm utólag is! :D
Vigyázz magatokra! :) Visszaszámlálás indul! Kép
Lettek fagyik?

Mátra!
Neked is köszi!
Továbbra is csak azt tudom írni, hogy óvatosan..., de Te is tudod! :wink:
Olyan jó a "régi" életkedvtől szétrobbanó Mátrát olvasni (és hallani :) )!

Zsúka!
Drukk oda is! Kép

Pupy!
Az idő eddig oké! :D (többet nem tehetek Kép )

Szép napot Mindenkinek!
Puszó
Brill Kép
brill

Aniko! :D

Köszi a medence dicseretet! Pihizzel sokat, nagyon szoritok ertetek!
Nekem ma 2.cn. Mar vartam..azaz nem vartam, de tudtam, hogy megjön.

Matra! :D

Ez egyszerüen hihetetlen! Azaz inkabb csodalatos! Nagyon örülök!!!

Niki! :D

Szegeny, tenyleg szörnyü lehetett egy ev bizonytalansag, hogy mikor lesz mar verge jo minden lelet…
Ami a kertet illeti, teljesen igazad van! Mertt tenyleg nagyon szep tud lenni, es nagyon jo ott idözni, de iszonyat mennyi munka van vele. Mindig van mit csinalni. Mert raadasul elöl is van egy kis viragos kert, oldalt pedig rozsak. A gaz meg csak nö :lol: Amugy en is mindig panelben eltem, gondolhatod milyen furcsa volt elöször.

Narcisz! :D

Nagyon jol hangzik, ahogy leirtad a kokusz matracot. Biztos nagyon egeszseges. Az ember ugy van vele, hogy inkabb fizet kicsit többet, de kenyelmes es egeszseges is legyen, föleg, hogy a gyerekröl van szo.
Igen, jo nagy a kert, en megelegednek a focicsapat egy ötödevel is :lol:
Fakat ültettünk az iden, csak az nem latszik a kepen, dobok egy olyat ahol latszanak.
A többi reszt majd jövöre alakitgatjuk, meg fontolgatjuk hogyan tovabb.

Zsuka! :D

Nagyon szoritok, hogy a magazin dijazza a kertedet, mert igazan megerdemled!
Igen, igazabol az a mervado amit az orvos mond. Atalaban nem adnak rögtön hormonokat, hanem antioxidansokat javasolnak, mert sok esetben az is eleg. Mint peldaul nalunk is. Nekünk a legelsö sp.gramma aprilisban keszült, 15mill/ml az augusztus eleji pedig 24mill/ml!!! Tehat latod van valtozas a vitaminoknak köszönhetöen. Csak sajnos a motilitas meg mindig gyenge, 20% a 25-30% helyett. De ezen majd az en H.S.G.-m utan segitenek. Ma mar 2.cn :(

Angie! :D

Na szoval: Lejartuk a labunkat medence utan. Fehervaron: Praktiker, Brico, Baumax , Budaörsön ugyanez a Story. Meg kerekböl is csak a picik voltak, mert julius vegere minden normalis nagysagu medence elfogyott.
Aztan utolso elötti nap mentünk meglatogatni egy babas baratnömet, szoba jött, hogy nem talaltunk medencet, mire a ferje ket perc alatt letelefonalta nekünk, hogy masnap mehetünk egy helyre ahol van meg harom, az egyik a mienk :)

Az üzlet elött egyebkent kb ötvenszer elmentünk mar, de kivülröl meg nem mondod, hogy ott ilyesmit is tartanak. Föleg nyilaszarokkal foglalkoznak.
Tehat: SHS GLOBAL Epitö, Kereskedelmi es Szolgaltato Kft. 8000 Szekesfehervar, Szarcsa u. 13.
Tel.szamot sajnos nem talaltam.
A medence meretei: 7.3x3.66x1.2, es 172.800 ft. Volt egy kicsit nagyobb is, de szerintem ez is böven eleg.
Igen, sajnos ezek a dolgok eleg gazosak tudnak lenni, meg akkor is ha jol beszelsz egy idegen nyelvet. Peldaul mikor dokihoz megyünk stb. Meg jo, hogy mindig ott van velem a ferjem. Mert valahogy a tudattol, hogy ott van batrabb leszek.
Ige, nekem a következö lepes a H.S.G. illetve elötte meg meg kell ismetelnem a kenet-vizsgalatot pont a H.S.G. miatt.
Nagyon szoritok Neked is, hogy minel elöbb beinduljanak a dolgok! Egyebkent hamarosan en is 35 leszek, ugyhogy nem vagy egyedül :wink:

Hangyi! :D

Üdv. közöttünk! Mielöbbi pocakosodast kivanok Neked!

Sziszka!
Nagyon Boldog Születesnapot kivanok! :D

Kacsa!

Ez szuper! Biztos nagyon jo erzes volt latni es föleg hallani is! :D

Puszi mindenkinek!
Judit
jucmuc

Sziasztok!
Csak roviden: Matra: orulok neked, vigyazz nagyon magadra!

Pupy! Sok szerencset a hazaseletben, par perc es eleted nagy lepeset teszed meg! Puszi nektek!

Aniko: sok sikert neked, most nagyon ugyelj magadra es a pici emberkekre:)

Mindenki: ne haragudjatok, hogy nem irok tobbet, gondolok ratok, csak ki kell kapcsoljam magam:) Tovabbra is latens olvaso maradok:)
PUSZI!!!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Jucmuc!
Sajnálom,hogy megjött! Kép

Nomi!
Örülök,hogy jelentkeztél!

Szisszka!
Nagyon boldog szülinapot! Kép

Pupy!
Drága,most nagyon nagyon izgatott lehetsz!Gyönyörű idő lett! Kép
Dukkolok,hogy gyönyörű és felejthetetlen legyen! Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok Lányok!

Most csak röviden, mert anyuéktól írok, és máris indulok haza.

Pupy mindenkit nagyon puszil. Reggel még azért izgult, hogy milyen lesz az idő, mert akkor nagyon esőre állt, és hogy a haja el fog-e készülni a fényképeszkedésre. A napocska azóta odaért, és bizonyára a haja is gyönyörű lett.

Anikó!
Nagyon örülök a pöttömök miatt. Most azért drukkolok, hogy veled maradjanak. Pihizzél nagyon sokat, és szeptember 7-ig sok türelmet kívánok.

Mátra!
Úgy de úgy de úgy örülök.

Brill!
Mennek a szurik?

Bogárka!
Örülök, hogy benéztél. Sokat gondolok rád. Vigyázz magadra, és ha úgy érzed, gyere még.

Na mára ennyi voltam. Most futok haza, mert hamarosan hazaér a férjem is, és nekünk ma este még nagyon sok dolgunk van... :wink:

Pusza,
Vendég

Sziasztok!

Angie!
Június vége óta minden nap jövök és írni is szoktam!
Én biztos kipróbálnék mindent a babáért, mint ahogy tettem azt addig, amíg össze nem jött a babó!Legyen az gyógyszer v. Kaáli, v.koponya ct., v. vérvételek tömkelege, stb.

Annácska!
Köszönöm az infót a teával kapcsolatban!
Remélem lehet kapni, szétnézek!

Brill!
Zabszemeffektus néha rámtör, de belevaló csajként várom a végét! :wink:
Tali: :cry:

Mátra!
Nagyon szorítok! :D

Zsúka!
Azért okt.12.körülig van még idő, de tényleg elkezdhetem vágni a centit! :lol:

Évi!
Virág nagyon édes! :lol:

Szép estét! :D

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Aniko! :D

Narcisz! :D

Kepet elfelejtettem, most potolom:
Kép
Kép
Kép

Teszek fel otthon keszülteket is:
Kép
Kép
Kép
jucmuc

Pupy!

Rengeteg sót egyetek meg együtt! :lol:

Anikó!

Nagyon örülök, remélem jövőre babázunk 8)

Mátra!

Ment privi.

Évi!

Virág nagyn édi, és egyáltalán nem csontkollekció ahogy elnézem.

Mindenkitől bocsi, csak a táblát néztem meg az utolsó üzeneteket. Mi nagyon jól éreztük magunkat, Kinga pláne, szupi volt. Ezen a törpén mindig elcsodélkozok. Nem nyafogott, pörgött ezerrel éjjel meg aludt, élvezte, hogy mindig történik valami, szól a zene, fiatalok jönnek mennek, játszanak, virágok mindenhol, kutya, szitakötő, madár, meg úgy sokminden csuda, mint pl. akvárium a nagy kedvenc.:lol: Fényképek majd lesznek. Kofa megbetegedett ezért egy nappal előbb jöttünk haza. Majd mesélek, de most nagyon fáradt vagyok.

Pusza mindenkinek:

Juca

tjuca

Uj ciklus, csinaltam vonalzot is. Milyen?

Judit

Kép
Kép
jucmuc

Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24

Írtam eg yhosszú üzit és elszállt. Nincs idő mégegyszer leírni... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Puszi mindenkinek indulnom kell.
Remélem hamarosan jövök.
mátra

Sziasztok!

Nagyon gyors bekukk, míg Csöpp alszik...

Mátra!!!
Ez egyszerűen hihetetlen, hogy mit produkál a sors... Nem megy ki a fejemből! Nagyon remélem, hogy minden rendben lesz Veletek!!! Mikor mégy újra dokihoz?

Anikó!
Örülök, és nagyon drukkolok, hogy minden simán menjen!!! És tudod: pihi-pihi-pihi!!!

Zsúka!
Szerintem várj még egy kicsit, és tesztelj újra (persze ha közben nem jelentkezik Miki bácsi...).

Kacsa!
Gratulálok a szívhanghoz! Ugye milyen jó érzés? :)

Éva!
Virágszál gyönyörű csajóca! :)

Jucmuc!
Jó a vonalzód, remélem, mielőbb babás lesz! :)

Mi jól vagyunk, holnap kapja Kende babám a két hónapos oltását, remélem, nem lázasodik be majd tőle... Kíváncsi leszek, hogy bírja, a kórházban már így is kapott annyi szurit, hogy másnak egy életre elég lenne... :( Mindegy, cicit visszük magunkkal, egy kis vigasztalás mindig jól jön! :D

Pusszancs mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Köszi Norwell! Remelem en is, hogy hamarosan babas vonalzom lesz! :D Holnapra kitartas Kende babanak!

Rolly!

Mi van veled? Jol vagy?

Kép
Kép
jucmuc

Evi 79!

Nagyon szep a pici lanyod! :D

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Teszek fel egy 8+0-s bendő fotót!

Pocinak még azért nem nevezném, mert inkább puffadt hasika, de azért én már látom PöttömBaba lakásnövesztését is! :D

Kép

kacsa14

Kacsa!

Tök jó a pocakod, és ez már nem puffadás :twisted: Vagyis remélem nem úgy becézitek a kicsit, hogy Pufi :twisted: 8)

Most nagyon nem pörög a topik. Lassan kellene végleges dátum, meg helyszín nem gondoljátok? Már csak a logisztika miatt is, mert nálunk nem olyan egyszerű ám az 8) Na megyek, mert most fürdetünk. Az elmúlt másfél óra nagyon lassanb telt. Nem megy még ez a téli időszakra való átállás nekünk. Nyáron ilyenkor jöttünk meg a sétából, fürcsi kaja és alvás. Most ugye nem sétálunk előtte, és maradt az űr, amit szenvedés tölt ki. Ötletek ennek leküzdésére???

Na tényleg mwegyek, mert most Kofa aktívan kopaszodik és őszül :roll:

tjuca

Sziasztok Drágáim!

Immáron mint feleség jelentkezem be hozzátok!! :lol: :lol: :lol:
Csak átfutottam az utolsó oldalt és láttam,h sokat gondoltatok rám, nagyon köszönöm rettentően jól esik. Nagyon jó volt az esküvő a szertartások meghatóak voltak, és az időjárás is kegyes volt hozzánk. Pont mikor mentünk a fotózásra kisütött a nap. A videónk 3 hét múlva lesz kész, a fotóink viszont holnapra, legkésőbb keddre kész. :lol: Kedden megyünk haza és cd-n kapjuk mega képeket így majd rögtön fel is tudom rakni nektek.
Amint hazaértünk jelentkezem és leírok mindent.

Millió puszi!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok :)
Pupy :)
Elsőként köszöntelek itt, mint férjes asszony :D
Nagyon sok boldogságot és bőséges gyermekáldást kívánok Nektek
:D

Éva :)
Nagyon édes Virág baba :)

Juca :)
Örülök, hogy ilyen jól sikerült a kiruccanásotok :)
Nincs nagyon tippem mit lehetne csinálni. Majd csak át áll Kinga az új rendszerre :)

Kacsa :)
Nagyon kis helyes a pocakod :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Anikó!

Drukkolok nagyon!

Mátra!

Ez nem semmi! :roll: Neked is megy a drukk!

Nekem 3.cn :( Én ezt már nem értem.
Régen jelentkeztem, de azért olvasgattalak Benneteket.
Közben 2 éves lett a lányom,szeptember 11-én megyek vissza dolgozni :( ,Mama vigyáz rá. Olyan hamar elrepült ez a két év.
Építkezés halad, már 96 %-os készültségben vagyunk.
Üdv Mindenkinek!

Kép
Kép
sosi

Narco!
Nem adjuk vissza, megvettük. Még garancia is van rajta, és nem is használta akitől vettük, mert kettőt kapott. Nem beszélt nekik össze a család.

Anikó!
Beszéld meg picúrokkal, hogy nagyon kapaszkodjanak.

Mátra!
Jó téged ilyen boldogan erre látni! Nagyon vigyázz magatokra! Most belegondoltam, hogy a három gyerkőc mellé lett volna még egyből kettő! Huh.

Jucmuc!
Nálunk a kert az a párom reszortja lesz, már kiosztottuk, kivéve a terasz oldalán egy kis sziklakertet, de idén még se időnk se pénzünk nem lesz a kertrendezésre, úgyhogy ez alól mentesülünk még.

Évi!
Örülök, hogy szépen belerázódtok a mindnenapokba. Nagyon édes Virág a képeken.

Csibe!
Te egy hős vagy, hogy leküzdöd a zabszemet :) Én majdnem 4 héttel vagyok mögötted, de már néha én is pánikolok.

Juca!
Én már nem csodálkozom Kingán, Te se tedd, jók a gének :)

Norwell!
Kendének kitartás, bár ő is jófiú, híven a topichoz, szerintem tuti hős lesz az oltás alatt és után is.

Kacsa!
Az a felirat valami hihetetlen jó lett :)

Pupy!
Akkkor most már én is nagyon sok boldogságot kíánok nektek! Előre babonából nem tettem!
Várjuk a képeket! :)

Sosi!
Akkor épp kerüljük egymást én meg most megyek szeptembertől táppénzre. Kitartás.

Mindenkinek szép napot!
Üdv

Niki és Zalán
Kép
A világ anya szemével
kancellar

Jó reggelt Lányok!

Sosi!
Jó hogy jelentkeztél. A mensit sajnálom. Mióta próbálkoztok a másodikkal? Kislányodnak nagyon boldog szülinapot kívánok. Lehet, hogy érdemes lenne egy hormonvizsgálatot kérned, mert anyukámnak is úgy jött az öcsém, hogy kapott pár progi szurit. Néha szülés után felborul egy kicsit a rendszer.
A házhoz gratulálok. Mikor költöztök? Jaj de jó nektek! Én majd megőrülök a türelmetlenségtől. Már én is költöznék befele, de a miénken még a gépészeti munkálatokat végzik. Nov 1-ig kell kitartanom.

Jucmuc!
Köszönöm szépen a medence leírását és a bolt címét. Mindenképpen fel fogom keresni őket, viszont lehet, hogy mi egy mérettel kisebbet vennénk, ha van olyan, mert minél nagyobb a medence, annál nehezebben melegszik fel a víz benne. A mensit sajnálom, de mostmár hamarosan itt van a kivizsgálás ideje. Már én is nagyon várom. Kitartás mindkettőnknek!!!

Juca!
Várjuk a képeket! Kinga babó egy angyal!

Mátra!
Fránya gép. :evil: :evil: Majd írok sms-t!

Majd még jövök, most belevetem magam az e-mailjeimbe.
Puszi,
Vendég

Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24

Niki!
Nagyon tetszik az új vonalzód!
2 hónap, és kibújik Buborék!
Angie
Vendég

Sziasztok!

Az ígért képek:
http://kofa.smugmug.com/gallery/1774404/1/91048854 innentől
vagy a csibetáborról az összes: http://kofa.smugmug.com/gallery/1822062

azért pár kedvenc:
Csata előtti tájkép mögött látható az új asztalunk is:)
Kép

A már említett cabrio üzemmód. Volt, hogy órákat nézelődött így, és vigyorral nyelvnyújtással díjazta a történteket, na meg jó nagyokat kurjantott.
Kép

És végül hazatértünk után a kisasszony cenzúrázta, hogy mi kerülhet fel a netre. Ami mehetett, arra vigyorgott :twisted: A kis Nárcisz 8)
Kép

Na a többi a linkeken.

Most megyek, igyekszem még jönni, amint időm engedi, meg nekiugrok a szennyesnek, és a már tisztának, amit vasalnom kell :roll:

Pusza

tjuca

Jo reggelt lányok! Kép

Pupy!
Én is szeretettel üdvözöllek mint asszonyt! Kép

Sosi!
Köszönöm a szoritást!
Nagyon sajnálom a menzit! Kép
Boldog szülinapot a kislányodnak! Kép

Niki!
Nagyon jo az uj vonalzod! :D

Angie!
Remélem jol telt a hétvége!

Norwell!
Szoritok Kendebabának a szurihoz!Szegénykém!Azért ez anyát is megviseli! Kép

Kacsa!
Komoly pocakod van már!
Már én is látom pöttömbaba lakosztályát! Kép Alakul! :wink:

Jucmuc!
Nagyon helyesek vagytok a képen!

Juca!
Sajnálom Kofát! Kép Jobbulást neki!

KépKépKépKép
aniko24

Olyan kérdésem lenne, hogy akiknek van bordűr a gyerekszobában az milyen magasra tette? Tegnap ezen agyaltunk, mert még nem tudjuk lemérni a kiságy magasságát és én szeretném afölé rakni. Apósom 110 centit saccolt az lehet?

Új vonalzó köszöni bókokat, mégiscsak magyarul van :)

Niki és Zalán
Kép
A világ anya szemével
kancellar

Kanci!

Alsó széle 1,05 felső 1,20-on van a bordűrnek. A festő nagyon belőtte, mert nálunk akkor még a kiságy csak tervben volt, bölcsőztünk a másik lakásban. Úgyhogy nagyon jól tippelt az apósod!

tjuca

Juca!
Köszi a gyors választ. Épp nézegettem a fotóitokat és onnan jutott eszembe, mert tényleg jó helyen lett nálatok. A párom először feltette volna a plafonsarokba a bordűrt a gyerekszobában is (hálóban úgy lesz). Aztán csodálkozott mikor lehurrogtam, hogy azt hogyan fogja látni Buborék :) Pasik....

Niki és Zalán
Kép
A világ anya szemével
kancellar

Juca!
Az még puffadás szerintem, mert PöttömLak a szeméremcsont felett domborodik, még a puffadtpocak csúcspontja alatt jóval.

Pupy!
Üdv újasszony!
Várujk nagyon a fotókat!!! Meg a beszámolót!

Reggel rókakoma ismét benézett, úgyhogy megtekintettem a reggelim mindösszesen 2 falatját én is kétszer tekintettem meg. Ráadásul tiszta takony vagyok. A házidoki csak nézett rám, hogy ő akkor most mit tegyen. Hát gondoltam, hogy mégicsak jobb, ha megnéz ... Szóval ott ültem vagy 1,5 órát a semmiért, ill. azért hogy jól megfájduljon a pocim. Úgyhgoy megyek is és vízszintesbe teszem magam!

kacsa14

Hellóhalló!

Na megjöttek a keresztelős képek is, csak győzzétek nézegetni :twisted: Most remélem kitartanak a képek jó ideig!

Itt láthatóak: http://ruszkaipeter.myphotoalbum.com/vi ... me=album04

tjuca

Kacsa!

Végső elkeseredésemben én sósmogyin és chipsen éltem, meg olvasom, hogy nálad nem jött be a hideg ital sem. Házidokim nekem annó még azzal tetézte, hogy bocsi, de egyéni szocprobléma, hogy beteg vagyok, most csak a gyerek érdekli, úgyhogy tűrjek és szenvedjek. Szóval kúráld magad teával, meg gőzölj, ha bírod. Jobbulást! És hidd el az már pocak, egy natúr felfújódott has feljebb van! Ez is fújódik, de a progesztoron csinálja :wink:

tjuca

Juca!
Valszeg a hideg ital tette taccsra a torkomat és onnan ment fel a cucc az orromba is.
Persze tűrök én, csak azt nem tudtam, hgoy lmi az, ami még az én szenvedésem és mi az, ami esetleg már bánthatja Pöttömöt is. Gondoltam, mégiscsak jó, ha meghallgatja a tüdőmet + ajánl vmi. házipraktikát, de még a Bioparoxot is én mondtam neki!

De ez van, megyek főzök egy teát és ledőlök.

Na progi-ból nekem van extra adag is, napi 2 szem Duphaston személyében. :D

kacsa14

Sziasztok!

Pupy!

Sok boldogságot, esztendőre apróságot :) Legyetek nagyon-nagyon boldogok!!!

Anikó!

Sokat gondolok rád, annyira szeretném, hogy sikerüljön! Biztos ügyesek lesznek a manók, és erősen kapaszkodnak :)

Juca!

Kofának jobbulást! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat a táborban, Kinga meg egy nagyszerű csaj :)
A fürdés előtti időben nálunk is nagyüzemi nyűg van, az a nap legpörgősebb része. Hihetetlen kreativitást igényel. Mire összes játékot végigpróbáljuk addigra eljön a fürdésidő. Nálunk ez 7 óra, tovább nem lehet húzni, mert addigra már kotta álmos a csaj. Ez van... Felváltva hurcolásszuk a senekét, lovacskázunk, hintázunk, birkózunk, meg ami még eszünkbe jut.

Mátra!

De jó, hogy itthon vagy! Apa mit szólt hozzád? Biztos örült neki, hogy végre "szabadlábon" vagy :)
Hogy vagy? Doktorbácsi mikor szeretne újra látni?

Évi!

Virág nagyon szép kicsicsaj! Ügyes vagy a képfelrakással, de ha nincs időd, vagy bármi, akkor szívesen felteszem ám a csajoknak!

Kacsa!

Tök jó a pocisképed, alakul ám a királyi lakosztály :) Az a felirat meg állat jó ötlet :) Jót vigyorogtam :)

Hangyi!

Üdv a csapatban!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Pupy!
Én is nagyon gratulálok! Nekünk ma van a 2. házassági évfordulónk! Kívánok nektek mihamarabbi gyermekáldást!:)

Évi!
Isten éltesse Dórikát!

Anikó!
Drukkolok a Pöttömöknek!

Mi jól vagyunk, a doki szerint hamarabb meglesz a babánk. 20-a helyett lehet, hogy már 10-e körül! Nagyon beékelte kis fejét a drága. Sűrűn járok most már vizsgálatra és nst-re.
A bababirodalom kész, este vagy holnap, a párom segítségével rakok fel képeket.

Szép napot MIndenkinek!
Bogi
dbogica

Bogi!

Dorci köszöni szépen a köszöntést, nekem is tiszta ünnepélyes hangulatom van ma :) Nektek pedig boldog házassági évfordulót :)
Nemsokára kibújik a picikéd, de jó, aztán mire észbe kapsz, ő is fél éves lesz :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Te jó ég!!!
Dórika MÁR 6 hónapos ?!?!??? Megáll az eszem, hogy mennyire repül az idő (és nekem még senki nem csücsül a hasamban :()
Isten éltesse Dórikát!! Küldök neki egy puszit!

Juca!
Megnéztem az összes képet, de amire a végére értem, még éhesebb lettem. Még legalágg 200-at meg tudtam volna nézni, annyira cuki a kislányod. Gyönyörű szép szemei, na és az a frizura. Olyan csak neki van egyedül a világon. A 64-es számú képet nem akarod ide is feltenni? Az annyira cuki, ahogy csücsörít.

Kacsa!
Küld át nekem rókakomát, nálam szívesen látott vendég lenne.

Pupy!
Üdv a feleségek klubjában (nem a születettekében :))
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?