Kati:látod mindenki hiányol,aztán meg mikor itt vagy,akkor meg se kép se hang a fórumon
De hát ez ma természetes,hisz hétvége van és mindenki apárjával turbékol.Rajtam kivül
Az enyim ma is dolgozik.Csak egy barátnöm eljött és elmentünk vásárolni.Vettem a Lénának öszre ruhát.Mindig elöre vásárolgatok,mert ha késön veszem észre,hogy valamilye nincsen,akkor biztos,hogy nem kapok neki,amit szeretnék.Még van is használtcuccunk,amit kaptunk,de ez a méret már nagyon kevés.Hisz ilyenkor már jobban nyüvödik a ruha,aztán utánna nem igazán lehet tovább adni.
Nem nálunk itt nem tudok tárolóról,ahová bekérözhetnék a kocsival.Na meg drága kocsim van és tojnék,hogy ellopják.
Mindegy kibirom ezt a pár hónapot.
Ez a csaj aki itt volt,ugy megdobálta a Lénát és ugy örült neki.Én meg mindig vigyázva bánok vele,mint a tojással,na várjon csak ,mától nincs kimélet!!!
Most meg kinyiffant,remélem felkel fürdeni.
Az éjjel fél 1-kor keltett.
Tiszta hülye ez az idöjárás.Mikor lefektetem olyan meleg van a szobába,hogy nem merem ráadni a zsákot.Csak betakarom.Igy lerugja magáról,és a nyitott ablaknál éjjel ugy kihül a szoba.Szerintem fázott és azért kelt fel.Ma kinem nyitom az ablakot,ha mefulunk se.
Kati:szerintem is várj a hozzáetetéssel,ha van elég tejed.Bár nemkem let volna.Tudod mibe kerül a tápszer,meg az üvegek???Na meg az álandó sterilizálás.Ezt te mind megspórolhatod és még egészségesebb is lesz a Mira.A te helyedbe várnék 6 hónapig.Én is olyan hamar elkezdtem zöldséget gyümölcsöt,aztán ma pl. meg se akarta enni a sárgarépát,pedig szereti.Igy megint össze vissza eszünk
Na meg arról nem beszélve,hogy a melled az mindig készen megfelelö hömérsékletben áll.Igy meg melegitgetni kell a kaját,Télen nem lesz könnyü valahova menni,ahol nem tudom felmelegiteni.
De te tudod.Majd rájössz,ha elkezded és fogyik a tejed
Szerintem viszont a mell nem a terhességtöl hanem a szoptatástól megy tönkre,mert ismerk olyan embert aki nem szoptatott egy napot se és szépek maradtak a mellei.Nekem szerintem a pumpa tette tönkre
De ha a Léna ettöl egészségesebb lett,akkor szarok a melleimre.Spórolok,és megint megcsináltatom ,de akkor biztos jó nagy párnát rakatok bele!!!Pamela A.Meg fogja irigyelni
Na eleget beszélgettem magammal
Puszi mindenkinek,aki benéz