Új privát üzeneted érkezett!

100ezer?Nem rossz órabér!Nem is értem egyáltalán miért dokit fogadnak,mért nem szülésznőt...Nem hiszem ,hogy ha megfogadtam volna az orvost akkor többet lett volna ott velem.Főleg ha pl. ő az ügyeletes.

Kép

Kép
hajnus

Aki velem együtt volt, az utolsó 10 percre ért be a doki.
Na, de jó, és fizethette mert megfogadta.

Én sem fogadtam senkit, mert a szülésznő egyedül aki foglalkozik veled szerintem. Ha meg baj van, úgyis a legjobb tudásuk szerint csinálnak mindent + összecsődítik az egész kórházat (lásd Nicika)
Vendég

Köszönöm Levi már jobban van este még kellett neki hűtőfürdőt csinálni meg fél 11-kor kúpot adni neki,de eddig "lekopogom kopp-kopp"nincs láza.De viszont enni nem akar.Megitta a reggeli kakaóját és kész.

100ezer forint.Te atya ég!!!! :evil: :evil:
Osztom Vero véleményét,hogy a szülésznő csinál mindent ő van ott veled elejétől a végéig a doki csak beugrik megnézni mennyire vagy már kitágulva.Én megfogadtam a dokimat,mert nagyon megvoltam vele elégedve,de ha nem fogadsz meg senkit akkor kijön az a baba valahogy.Mi 20.000-et adtunk neki ami bőven elég.De ugye vannak dokik akiknek megvan a tarifájuk.Nálunk a főorvosnak megvan ikreknél 80.000ft egy gyerek 50.000ft.
Szal én bőven elégnek tartok 10-20.000ft nekik.
Épp eleget keresnek a magánrendelésükön
Vendég

Olyan édes ahogy apa kezében kiterül és a mosolygós pedig gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű baba!!!!!!!!! :D :D :D :D :D
Vendég

Sziasztok! :)

Jesszus, mennyit írtatok, jegyzetelnem kellett, de így is lehet lesz, ami kimarad... :(

Gabó,
Levi ezen is hamar túl lesz, mint mindenen, stramm kis kölyök! :) Szép, egészséges nagyfiú lesz belőle, aki majd vigyáz az én pici kislányomra! :) :)

Erika (Rik),
én is Berkeshez jártam és elégedett voltam vele. Ha lesz baba, ha nem, hozzá fogok menni bármilyen ügyben.
Azóta, hogy elköltöztünk Sopronból, nem nagyon tudom mi történt Erzsiékkel... :(
És mi az a Bözsike-díj? Ki kapja? Úgy értem gondolom a diákok, nem?

Zsani,
milyen boltja volt Erzsinek a Várkeren?

Erika,
és Alíz hogy van? Jó fej védőnőtök lehet, ha ilyen jól el tudtok dumcsizni. És ilyenkor csak babás téma, vagy mindenféle?

Csilla,
isteniek a képek, a gyerekeid pedig angyalok! :) :)
Nekem is ajánlotta a védőnő azt a zacsis port, azt mondta akkor, ha nem válik be a répa. Hááát, eddig nem nagyon. Az elős alkalommal nyelte szépen, de most már nem. Kaksik sem csökkentek túlzottan... :?

Eszti,
én tinike voltam, mikor eljöttünk Sopronból, utáltam mindenkit, hogy el kell jönni a városból, a nyüzsiből falura. :( De most már nem mennék vissza. Néha hiányzik a nyüzsi, bent is van a seggemben a mehetnék, de csak csínjával. :)
Helyes anyud háza, pont neki való. Nekünk ilyen ripsz-ropsz házunk van, nagyon hamar meglett. :)
Szonja lánykád meg egy tündér! :) Hogy mosolyog akis huncut! :)

Hajnus,
Dorka nem nyúl a füléhez többet, mint máskor, ha piszkálja is, akkor sem azt a részét, ahol a fülbevaló van, hanem feljebb ütögeti. De ezt csinálta korábban is. :)
És Bence korábban nem is aludt el egyedül? Mert mi is ezzel küzdünk állandóan.Isti meg... :D A kiskamaszok, akik úgy gondolják, hogy ők már nem is azok! :)

Zsanett (Ábibaba)
üdv itt közöttünk, gyere, ha van időd és mesélj! :)
Nekem egy 4 hónapos kislányom van, aki jééé, pont ma 4 hónapos! :) Dorka. Hegykőn lakunk 8 éve, korábban én is soproni voltam.
És igggen, nyüzsög ez a topik! Ha nem jövök fél (vagy egy napig) már lehetetlenség követni! :) :)

Vero,
Jajjjj, megint milyen király képek Ivánróóól!! :) :) Aranyos! :) Én azt bírom, ahogy tud nézni!! :) És Apával is fürdött vagy csak ő bugyolálta be utána?

nadine81

Ja, mi 30-at adtunk a dokinak, nemtom elég-e, nekem az volt. :) Valszeg neki is, mert hetekkel később is vadul köszöngetett a folyosón, kérdezte mi újság. Ennyi azért jár nekünk! :D
Szülésznőt azért nem fogadtunk, mert azt mondták mindegyik normális. Azok is voltak. Pont váltásba csöppentem, így kettőt is megismertem közelebbről (és ők is engem :)), ők jó fejek, aranyosak voltak.

nadine81

Vero,
húúú, én bármit meghallgatok ám a Berkesről, nem baj az, ha rossz... :D :twisted: :D

Erika,
basszus elfelejtettem a listát!!! :shock: Mindjárt.....

nadine81

Erika,
ment a lista.

nadine81

Na megjön apa és tűzünk az ügyeletre.Levi megint lázas"ami tudom az oltás meg a fogai miatt van"jön kettő""De a jobb szeme nagyon be van durranva és az is aggaszt,hogy nem eszik semmit.Inni iszik,de szerintem azt sem eleget hiába erőltetem.Most alszik a prücsköm,de megint tűz forró.
Majd meglátjuk,de inkább lássan orvos! :( :(

A 30-is épp elég,először mi is annyira gondoltunk aztán pont nem volt pénzünk így lett 20.000FT.
Vendég

Basszus Gabó,
remélem hamar rendbe jön és a dokinéni mond és ad valami okosat!!!!!!!

nadine81

Iván ma 3, Ágnes pedig 2 hónapos! :)

Ezt én onnan tudom, hogy.... :D :D :D

Ja, Vero azt akartam kérdezni, hogy Ivánnak nem érzékeny a bőre, ahogy anno Ároné az volt?
Tesztek vmit a fürdővizébe?

nadine81

sziasztok

zsanett(ágibaba)
szia!igen,én is ismerlek(no és az édes,szófogadatlan ábi)-még emlékszem.ábel még mindig olyan tűzrőlpattant?gondolom már dolgozol,ő meg oviba jár.a zsilipbe,vagy máshová?és andi id itt van(igaz mostanában ritkábban,mert 2 hónapos a harmadik babájuk-biztos emlékszel rájuk is,a gyerekek márton és janka,no meg mostmár ágnes).mi meg már bp-en élünk(én haldoklok :cry: ).péter itt kapott normálisan fizető munkát(villamosvezető lett,de már a tanfolyamon felajánlották neki a győri főiskolát,de ő nem akar már tanulni.én azért megpróbálom rábeszélni,mégiscsak normálisabb munkája lehetne diplomával.meg olyan esze van,mint a borotva,ki kellene használnia).még ott laktok anyósomkkal szembeni utcában?(nem emlékszem a nevére,de most ott is épült valami új háztömb).és miért vagy ágibaba?csak nem jön kistesó ábinak?írj magatokról :P

viol
akkor tényleg próbáld meg a smecta port,az max 2 nap alatt helyrehozza a pici gyomrát.nagyon hatásos.

eszter
kérem a fotót emailben is,oké?09.03-ig lehet a rossmannból occccsssssó képet rendelni,csináltatnék belőle.
és mindenkinek:
A LEVES VALÓBAN NAGGGYYYON FINOM VOLT,SZECSŐ AZÓTA IS KÉR OLYAT TŐLEM!!!majd csak megpróbálom én is(csak félek,nehogy szétessen a gombóc :oops: :shock: )

szülés és pénz:nálunk csak szecső született pénzért(de azt a miskolci dokit imádtam,évek óta hozzá jártam).aztán költöztünk sopronba,míra csak úgy megszületett,zóránál meg eszter volt a segítségem,nem az orvosok,szülésznők.de egyébként a szülésznők tényleg nagyon aranyosak arra,van egy különösen kedvenc,de most nem jut eszembe a neve(foglalkozik homeopátiával és zóra születésekor megvédett a nagy vágástól)olyan középkorú és kedves+van egy fiatal,kedves,ő talán helga,hédi,vagy valami ilyesmi.no mindegy,lényeg,hogy megszületnek dugipénz nélkül is.és tényleg,ha meg baj van,úgyis jön mindenki segíteni,okoskodni

andi
ágnesnak boldog 2 hónapot!no meg sok pihenést a hétvégére.holnap reggel megyünk miskolcra,haza,de már szerdán jövünk is

hajnus
ugyanis nálunk is már 1.-én kezdődik a suli,szerdán könyvosztás,csütörtökön évnyitó,pénteken tanítás után délután még szülői értekezlet is.szóval ezek miatt csak jövünk-megyünk anyukámhoz.de legalább ez is lesz,pici kikapcsolódás a nagy őrület előtt :lol: :lol: :lol:

jó pihit mindenkinek

betegsekedő babáknak pedig gyógyulást!biztos adnak levinek is gyógyszert,lehet,hogy kötőhártyagyuszija van.arra is kap antibiotikumot,meggyógyul hamar!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Sziasztok!

Hazaértünk, nagyon szuper volt!
Gyönyörű minden, majd teszek képeket, csak még a gépen vannak.:)

Agya ég , mennyit írtatok, a képeket megnéztem, nagyon édesek a gyerekek.

Próbálok vissza olvasni!

katus78

Viol,
nem is adok esélyt hogy kiüthesse valami. Gyógyszertári fürdetőt használok (hydrofil nonionic) + a doki írt fel valami testápolót az is gyógyszertárban készül, nem lehet rá allergiás. Popsiját csak egyféle kendővel törlöm, de azt se használnám csak a kórházban azzal törölték és nem lett semmi baja. A haját is a hydrofillel mosom. Ruhákat mosószódával mosom, ecetes vízzel öblítem (nincs ecet szaga, viszont semlegesíti a mosószermaradványokat).
Hát így. :P

Szegény Levi, remélem a doki kideríti mi baja, és hamar jobban lesz. :cry:
Vendég

Ja, nem együtt fürödtek ám, hanem a Laci fürdette, csak meleg volt!
Vendég

Minden babának boldog hónapfordulót!

Husinak sok gyógy-puszit küldök.

Viol,Bence is szokta matatni a fülét. :roll: ,főleg,ha aludni készül.

Szia Katus,hiányoztál! :D

Megyek,nézzük Istivel a Szellemírtókat.Ő még nem látta.

Kép

Kép
hajnus

Na megjöttünk a dokitól jelentem olyan faszt fogtunk ki,hogy ha netán még valamikor vinnem kéne és ez a baromarcú lesz nem fogom bevinni.A diagnosztizálás:láz-jön a két szemfoga+oltás+étvágytalanság+valami enyhe vírus!Kapott a szemére cseppet meg kálciumot.Hál isten ennyi.
Némelyik orvos tiszta hülyének nézi az embert.Kérdezi mennyi a láza mondom neki 38,5 erre adtam-e neki valamit mondom Nurofent erre és honnan tudom,hogy most lázas mondom neki,mert érzem,hogy tűz forró a homloka.Erre ő megmérte és 38,9-volt.Lehet,hogy Levi az első gyerekem,de azért nem kéne hülyének nézni az embert.Ja a másik meg,hogy nagyon durva volt a gyerekkel és bunkó.Nem is értem hogy az ilyen fazskalapoknak hogyan jutott eszébe,hogy gyerekorvos legyen.Meghogy lehet neki fürdőt csinálni.Mondom csináltam tegnap,de 10-perc után megint felszökött a láza.Hát úgy nézett rám,hogy azt hittem kiesik a fasz a szájából.Na röviden ennyi.
A három picurnak Bolgod évfordulót!

katus!Örülök,hogy jól éreztétek magatokat és itt vagy végre.
Vendég

fazskalapoknak-faszkalapoknak
Vendég

Sziasztok!

Zsanett!
Én Kópházán élek a férjemmel és a 3 és fél éves kislányommal Szonjával(és anyósékkal egy udvarban de külön házban)Eredetileg soproni vagyok.Fogászati asszisztensként dolgozom Sopronban idestova 11 éve.
Van képed az albumban?

Gabóca!
Remélem Levivel minden oké!Mit mondott a doki?
Javulást a kis Husinak!
Kép

Katus!
Nem írtad miért nem mentetek a hegyekbe. :(
Élménybeszámolót kérek!Kis mosolygós barátom jól viselte a kiruccanást?

Viol!
Én 25ezret szántam a a dokinak de végül csak egy részét kapta meg mert a másik részét odaadtam a szülésznőnek mert ő tett értem a legtöbbet.

Csilla!
A Vilma a homeos.A másik nem az Erni(Ernesztina)akire gondolsz?Ő volt bent nálam.Nagyon aranyos és segítőkész csaj!

KépKép
eszti76

Gabóca!
Minden doki egy fasz mostanában?Tudod,utálnak dolgozni,ráadásul ügyelet.....!Komolyan mondom nem is értem az ilyen miért megy orvosnak?Menne inkább aktatologatónak,ott nem kell senkivel foglalkoznia.

KépKép
eszti76

Ez így igaz ahogy írod!
Vendég

Hello!

Jól esett, hogy örültök nekem! :) Köszi! :)

Zsani!

Jaj nagyon sajnálom kicsi Virágot, szegénykém, csatlakozom a többiekhez a szakértő témában.
Te meg ne gondolj ilyeneket! Nem te vagy a hibás!!!!!!!!!!!!
:!: :!: :!:

Gabó!

Kicsi Levinek jobbulást!
Kép
Mátét is a szemfogak viselték meg legjobban, még egy van nekünk vissza, pont most.

Erika!

Alíz remélem az óta sem lázas!
Milyen lemezek vannak nálad?

Viol!

Oké, hozd a lemezeket és készítem! :)
Nagyon cuki Dorka a fülbevalóban, nagyon tetszik!

Erika (rik)

Nagyon szép kislányaid vannak!
Mi a Füredi sétányban lakunk másfél éve, előtte a Lővér krt-on laktunk albérletben 1 évig.

Szemizo!

A te gyerekeid is nagyon szépek! Nagyon tetszik a kép Miráról.

Eszti!

Szonja is nagyon szép, aranyos kis pizsis!:)
A hegyekben voltunk, csak nem ott ahová indultunk, majd este leírom és e mailban elküldöm.
Máté nagyon élvezte, nagyon jó gyerek volt, hát igen tud viselkedni idegen helyen, aludt, mint a tej :lol: :lol: :lol:

Vero!

Nagyon szívesen a köszöntést Ivánnak :lol: :lol: :lol:
Gyönyörű!

Hajnus!

Hát igen mi is sokszor összekülönbözünk anyukámékkal!
De hát nem is lenne jó, ha mindenkinek ugyan az lenne a véleménye. :lol:

Ági!

Én csak most tudom küldeni a +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++
energát!
A cd-en meg ne problémáz, nem nagy úgy!!!!!!!!!!!

Új-régi Zsani! :)

Üdv!

katus78

Sziasztok!

Gabó, jobbulást Levinek!!!
Úgy látszik mostanában a bunkók vannak ügyeletben mindenhol. :?

Alíznak már nincs baja. :lol: :lol: :lol:

Viol, köszi a listát, majd írom mit szeretnék. :lol: :lol:
A védőnő tényleg jó fej, mindig kávézunk, aztán 5 perc babatéma, aztán minden féléről beszélgetünk. Ő eléggé szófosó típus, úgyhogy nála egy látogatás minimum fél óra. :lol:

Katus, örülök, hogy jól sikerült a kiruccanás, mégha nehézkesen is indult.
Az Üvegtigris, meg a Más világ van nálam. Már van lemez, úgyhogy átírjuk, aztán hétfőn viszem.

Zsanett, üdv itt!!! :lol: :lol:

Ma sógornőm volt itt 2 gyerekkel, úgyhogy jól kibeszéltünk mindent, nagyot sétáltunk. Aztán miután elmentek elvittem a Petit meccsre, Alíz alszik, renováltam a lakást, most meg itt nyomom. :lol:
Holnap meg ebédre vagyunk hivatalosak, egy baráti házaspárnak lesz a 25. házassági évfordulója. :lol:
Nem kell főzni!!!!! :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Gabó, Eszti, Viol, Ági!

Küldtem Kép :)

Jó éjt!
Kép

katus78

Sziasztok!
Nem voltam egy napig és annyit irtatok,hogy jegyzetelnem kellett.Lehet hogy igy is kihagyok valamit,akkor bocsi....

nercsi

A Szilveszter ilyen és kész,pont ahogy irtad....Ahányszor találkoztunk(egy honapba kb.6-szor),mindig megkérdezt,maga gyereket akar,vagy beállitjuk a ciklusát.Ugy éreztem,abszolut nincs is ott lélekben.Valahogy abszolut nem volt a helyzet magaslatán...
A pénzes témához szeretném irni,hogy a Berkes,jol halllodd!!!!nem fogadta el tőlem a pénzt!!!!!!!Ez annak volt köszömhető,hogy megismerkedtem vele előtte a barátnőm által.Nagyon kinos volt ahogy ott dugdostam a 20000ft-os boritékot,ő meg dugdosta vissza,hogy kölcsem a babára inkább.Szoval én rá nem tudok rosszat mondani...A szülésznőt nem fogadtam meg igy nem is adtam neki pénzt,pedig nagyon emberséges,talpraesett nő volt.Bea azt hiszem a neve.(duci,nagydarab nő)
Ja és még a tri-regolt kérdezted,hogy attol lett-e a bajom.Azt mondta a doki,mindenképpen a hormonjainkra hat.Sajnos van akinek(pont én) elmarad tőle,mert kikapcsolja teljesen a szervezetet.Most nem szedek semmit,és nem is fogok soha tőbbet.!!!

Zsanett

Én nemrég ota vagyok itt,de nagyon helyesek a csajok.Szeretek ide feljönni.
Az én lányaim 2 honap mulva 10 a Réka,Petra pedig 19 honapos.Mindkettő nagyon erős személyiség,akaratosak,energia vámpirok!!!Soproni vagyok,Ágfalvi ltp.-en lakom:( Remélem nem sokáig,mert ez egy másfél szobás lakás amit szeretnénk eladni,és nagyobbat venni.

Vero

a dokik el vannak szállva.Most jöttek ujak(én nem ismerem őket).Lehet azokhoz mennek most majd többen,aztán rájönnek,hogy meg kell becsülni a kismamákat,és a kedvükbe kell járni ahhoz,hogy fizetősek legyenek.Én mostanábn akit kérdezek az mind számomra ismeretlen nevü dokikat mondanak akihez járnak...

Nadin

a Bözsike dijat nov.-ben az adventi vásáron adják át,a legszebb rajzpályázatos gyermeknek.Látnod kéne,hogy ezek a gyerekek micsoda mesteri munkákat adnak le ilyenkor!!!Nem vicc,tényleg,mi olyant nem tudunk rajzolni!!!

Katus

huuuuu,mindent tudok rolad már (ami publikus)csak azt nem tudom hány gyerkőcöd van???Jo a Füredin lakni?Mi a Torna utcában laktunk ez a lakás előtt.Nagyon jo az a környék,minden a seggünkbe volt!!!

Sziasztok!!
Vendég

Csilla,
akkor asszem tényleg kipróbáljuk azt a port. Lehet, hogy tényleg szar íze van, de a cél érdekében mindent! :)
Max nem az orrán át próbálom beadni! :D :D :D

Vero,
ja, azt gondoltam, hogy nem együtt fürödtek a fiúk, úgyis azt kérdeztem, hogy ő fürdette-e. :)
És ez a sok elővigyázatosság azért van, mert az ő bőre is érzékeny lenne, vagy csak biztos, ami biztos alapon?
Ahogy most ránéztem a kis Iván fotóra a szalagja mellett, egyből az jutott eszembe, hogy Ivánka is milyen rohamosan nő, mennyit változott, pedig nemrég még érted izgultunk, hogy mikor lesz, közben meg már Andiék is meglettek... Őrület! :)

Hajnus,
akkor ezek a gyerkőcök fölöttébb szeretik hajtogatni a fülüket! :)

Katus,
üdv újra itthon kis Hazánkban és a babaneten, remélem minden okés volt! :) Mindjárt nézem a mailt.

Gabó,
b@szki, de szerencsétlen lehetett az a doki! :evil: Lehet, hogy ő a doki, de te vagy az Anya, valamit te is tudhatsz, mondjuk már a gyereked rezdülésiet is. Az sem egy uccsó szempont.

Erni tényleg nagyon aranyos szülésznő, és van egy Hilda is, ő is. Ő magas, vékony, hosszú hajú.

Erika,
akkor Peti tényleg nagy meccses! :) Nálunk ma apukámat csalták el. Úgy hallottam nyert a Sopron. :)

Mi ma du anyóséknál voltunk, meg sógornőméknél, most este pedig bontottunk egy fini édes borocskát. :D Nyamnyam.

nadine81

bocs az kimaradt itt az előbb,hogy hogy vannak a betegeskedők???Jobbulást mindegyikőjüknek!!!!
Vendég

Erika (Rik),
én is annál a Beánál szültem! :)
"Energiavámpírok": ez jóóó! :D :D :D
Különben meg tényleg félelmetes, hogy a gyerekek hogyan tudnak rajzolni!!! Egy-kettőben van akkora tehetség, hogy ihajj.

Na jóccakát Mindenkinek!! :)

nadine81

Ja, a képkicsinyítést én úgy csinálom, hogy bemegyek abba a mappába, ahol a képek vannak, megnyitom ugye dupla klikkel a képet. Na. A fenti menüben vagy miben, van olyan, hogy File, Edit, View, Image, stb. Legördítem az Image-t. Abban kiválasztom a Resize-t. Megnyílik egy kis ablak, ott lehet beállítani a kép méretét. Én a kép hosszabbik oldalát kb 570 pixelre szoktam állítani, nekem úgy a jó, úgy valszeg el is fogja fogadni a babanet. Na, amikor ez megvan, elmentem. Legödítem a File-t, ott pedig a Save As-t szoktam, mert meg akarom tartani az eredeti képet is, nemcsak a kicsinyítettet. Dióhéjban, konyhanyelven ennyi. Én sem vagyok számítógépes zseni, én is csak úgy lestem el itthon... :) Ja, és nekünk angolul van, angolul meg nemtok, csak megjegyeztem, hogy ezeket kell megnyitogatni... :) Próbáld meg, én ennyit tudok. Párod nem tud segíteni? Csak a tűzfal a probléma?

nadine81

És Krisztiék meddig vannak a "csizmában"? :)
Kriszti, merre jártok? Nem ám nem akartok hazajönni!!! :D

nadine81

Köszi Nadine,probálom most öket feltenni.Férjem a játékokhoz ért ,ehhez nem !! :lol:
Probáltuk,de nekünk magyarul ir ki mindent,ezek a kifejezések nincsenek is.Milyen verziod van?Nekünk xp professional van.

Jaj,valaki segitsen ehhez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

S.o.s!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Jo reggelt!
Tegnap én zártam,ma én nyitom a dumcsit!

Vero!!!!!!!!

Nézegette az albumot,és rájöttem mi ismerjük egymást!!
Az Áronnal,meg az én Rékámmal eggyütt jártunk Terhestanácsadásra!!!!Aztán meg később vettük észre,hogy az Áron apuja felőli nagyszülök a mi kertszomszédjaink.Ott is taliztunk anno,az Árpi báéknál.Nézd meg az efeletti albumba a képemet,aztán rámismersz(remélem).Látom férjhez mentél azota,és megszületett az Ivi baba.Gratulálok hozzá!!!!Áron hogy fogadta???Melyik suliba jár???

szia(sztok)!!
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Rik!
Vero az öcsém felesége.Ivi baba pedig a keresztfiam. :D

Gabóca!
Levi,hogy van?

Katus!
Nem jött meg az emailed! :cry:

Nemrég jöttünk haza Balfról mert az unokabátyám 3 csemetéjére vigyáztam míg ők báloztak.Éjfélkor még kergetőztünk a lakásban most meg mindjárt lebucskázom a székről,olyan álmos vagyok.

KépKép
eszti76

Rik,
Én is így gondolom, kérdeztem is hogy nem -e 96-ban szültél.
(Milyen rég volt!!!!!!! :shock: )Emlékszem rád a kertetekből is. (Azóta sok minden történt, többek közt elváltam. A férjem, és az Ivi apuja az Eszti76 öccse. :lol: ) Áron most elvileg a szülinapját ünneplik az Árpibá rokonsággal (többieknek: Árpibá a volt férjem apukája), épp a kertjükben. Őket nagyon szeretem, és sokat van ott az Áron, sőt a Marika a kicsit is meglátogatta, nagyon aranyos nőci!!
NAgyon szépek a lányaid!!! Áron Hunyadis!
Réka hová jár? Gondolom Fenyő tér...

Viol,
Igen, nagyon durva!! Múltkor visszaolvastam amikor még vártuk csak a babákat, és tök kevesen voltunk, és a Levi volt a legnagyobb baba fél éves!!!!!!!!! :shock: :shock: :lol: :lol: Most meg nősülni készül! :wink: :lol: 8)

vicces video: http://videa.hu/play.php?v=Faqm6sb4rzOM7fkm
Vendég

Hello!

Eszti!

Újra elküldtem a freemailes címedre.

Gabó!

Remélem Levi jobban, van.

Rik!

Nekünk egy éves kisfiúnk van Máté.
Nagyon szeretünk itt lakni a Füredin, tényleg minden az ember seggében van. :lol:
Ti miért költöztetek el?

Kicsinyítés:
Én kíválsztom a képet, jobb egérrel ráklikkelek, és akkor választom a szerkesztést
Majd a kép, utána a nyújtás, döntést.
Itt ad meg mekkorára akarod kicsinyteni, hogy pele férjen a 600×600 as megengedett nagyságba, próbáld meg az 50%-ra.
Ezután mentsd el más néven, és kész is.
Remélem érthető voltam, ha nem megy, küld csak el nekem emailban és majd, feldobom.
tanti78@gmail.com

Íme egy-két kép az első szülinapról:
Kép Kép Kép Kép

katus78

pele=bele :lol:

katus78

Sziasztok!

Vero

Az Árpi bájék tényleg nagyon normálisak.Hát az Áronnak nincs jo ideje a kerti bulihoz!!!Hallottam akkoriban,hogy elváltál a volt férjedtől,és sajna a többit is...
Nem irtad,viszont hogy az Ivivel milyen a viszonya az Áronnak???Nálunk 8 év a korkülönbdég a lányok közt de imádják egymást.Petra első szavai közt a Réka van....
Ja és igen a Fenyőtéribe jár a lányom.Jo suli,csak nehéz,szerintem....

Katus!

Igen a Torna utcában nagyon szerettünk,de az csak egy szobás volt!!Férjem nevén volt,szerettünk volna abbol már lépni...Hát nem találtunk anno nagyobb uj épitésüt éppen,igy lett ez a 40 nm.Aztán rá egy honap mulva pedig engedték a használt lakás vételét is kedvezményes hitelre.Sajna akkor már nem tudtunk mit csinálni.Ettől félek most,hogy eladjuk aztán nem lesz jobba amásik...Bennem vana félsz...

Eszti----

Gratula neked is a kis keresztfiadhoz.Most már értem azt a mondatodat,hogy szeretjük a mi kis Ivi babánkat!!!

Erika
Vendég

Katus!

Sajna most sem kaptam meg az emailedet. :cry: :cry: :cry:
Leírom még egyszer a címemet:szonja2003@freemail.hu vagy szonja2003@citromail.hu.
Nem értem miért nem kapom meg. :cry: :cry:
Édes mosolygós kis barátom,hogy meg volt illetődve a tüzijáték láttán.
Nagyon tetszik nekem a kis csávó!Mit kapott?

Rik!
Most az egész család a kis Ivánt babusgatja.Amikor apukám is és én is ott voltam Veroéknál szinte úgy kellett könyörögnöm apámnak,hogy adja már oda nekem is az Ivánt ne csak ő ringassa.Többet nem is megyek vele együtt.De ugyanez a helyzet ha anyunál vagyunk.Persze Szonja meg kicsit féltékeny.Ha Iván az ölemben van mindíg szekál,hogy:mit cipeled az a gyereket?meg:mit ölelgeted azt a gyereket?Persze ő is odavan Ivánért az uncsitesójáért de rajtam nem osztozik szivesen.

Teszek fel pár képet a tegnapi napunkról.:
Ő Tamara a Szonja 2unokatesója és egyben az unokabátyám lánya:

Kép
a háttérben Tamara egyik bátyuskája Domonik és a focipálya:

Kép
Rájuk vigyáztam ma éjjel.

KépKép
eszti76

Bocs mindenki, most csak gyorsan személyeskedek,

Eszti,
Délután akkor mennénk, ha jó még!
Nem vagyok otthon válaszonál itt légyszi!

Mégegyszer bocs mindenkitől!!
Vendég

Oké!
Gyertek!Várunk titeket!
puszi

KépKép
eszti76

Sziasztok!Katus aranyosak vagytok a képeken!
Hajni!Virág fogalmam sincs mikor mehet oviba.A doki azt mondta most nem lenne jó ha összeszedne valami légúti fertőzést a friss sebére.Addig igényelhetem a gyest megint mert műtét utáni szövödménye volt.Meg hát ugye a vérátömlesztés sem tett neki jót állitólag.10napon belül volt 3 altatása az se igazán nyerő.EZ Nem igazán jó mert a gyes nem egy hatalmas összeg.De hát Virágom egészsége a legfontosabb.Majd lesz valahogy reméljük.
Tegnap este nagyon de nagyon jól éreztem magam.Reggel 5re értem haza.Jó volt a lányokkal lenni.Virág az anyósnál aludt és még most sincs itthon.Apa is elment a haverjaival.Pénteken volt a névnapja és azt ülték meg.
Viol!Bözsikének ajándék boltja volt a várkeren.Nagyon szerettem ott dolgozni.Bözsikével nagyon jó barátságba voltunk ,a mai napig hiányzik.Mindent megtudtam vele beszélni.Amikor Virág született egyszerre jött be a kórházba.Borzalmassan elbánt vele az élet.Köpni nyelni nemtudtam mikor a férje felhívott és mondta,hogy meghalt.Jó beteg volt de bíztam abba ,hogy meggyógyul ahogy ő is bízott.A két gyönyörű kislányát nagyon sajnálom.
kola2

Gabó!Levi jól van?
kola2

Domonik=Dominik

KépKép
eszti76

Sziasztok!!

Zsani, de jó hogy jó volt a buli. :lol: :lol: Apa is meg te is egyet kikapcsoltatok. És ha már Virág is elment anyóshoz aludni, akkor már nincs nagy gond. :lol:

Bocsi hogy bekérdezek, de sokat írtok erről a Bözsikéről. Miért halt meg ilyen fiatalon?

Viol, köszönöm, ment a válasz.

Rik, új lakást szeretnétek megint? Merre keresgéltek? Áruljátok már a lakásotokat?
Nálam is az a Bea lehetett benn, kicsit foghíjas volt. Györik Bea??? Valami hasonló. De remélem legközelebb is ők lesznek, mert nagyon értették a dolgukat. A szakmait nem tudom, de lélekben sokat segítettek.
A doki tényleg nem sok vizet zavart, és ha tudnám hogy a második is ilyen simán megy mint az első nem is fogadnám már meg. De az meg jó, ha az ember szülni megy, és tudja melyik orvos lesz, nem csak reménykedik, hogy esetleg nehogy xy legyen az ügyeletes.

Katus, Máté meg van illetődve. Olyan drága. Azért ez nagyon komoly dolog!!!! 1 éves lett!!! És tudja!!! :lol: :lol:

Eszti, alszol már az asztal alatt? 3 gyerek lefárasztott rendesen mi?
Nagyon helyes lányod van. Vagány kiscsaj. Nem lesz könnyű dolguk a pasiknak.

Gabó, mi van Levivel???

Niki!!!! Megvagytok??????

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok,
köszi mindenkinek az üdvözlést :D

Igen én Sopronban lakom a Jókai utcában, és igen Csilla Ábi még most is oiyan kis tűzrőlpattant :lol:
Azért persze már komolyodott, nemrég mondta nekem: "De anya nekem mál vége van a vad kolszakomnak"
Egyébként nem is tudtam, hogy van harmadik bébitek, meg Andiéknak is.
Jól érzed magad Pesten?

Nagyon szép gyerekeitek vannak!
Majd ha kiismerem magam itt a rendszerben, és lesz időm, teszek fel én is képeket.
És az anyukák is nagyon csinosak :)
Rajtam sajnos van +5 kg, ezért eljárok futni, vagyis csak jártam :(
Tegnap futás közben kibicsaklott a bokám, nagyon fájt rá sem tudtam utána lépni. Sajnos azóta sem, ezért elmentem ma a kórházba. Inszalagszakadás. 6 hétig lesz rajtam egy fűzős merevitő. Csodálatos.
Szerdán és csütörtökön mennem kellet volna a Wieseni fesztiválra dolgozni, azonkivől most kezdek a Vendéglátóban holnap.
Nagyon béna vagyok :(

Üdv mindenkinek
Zsanett

Ui. : Másik Zsani téged Zsaninak hivnak itt? Akkor én lehetnék Zsanett, vagy ahogy neked jobban tetszik :)
ábibaba

Nercsi!
Még bírom!Igaz csaltam mert ebéd után lefeküdtem egy picit a Szonjával.
4 gyermek volt tegnap este mert a Szonja is velem volt.Igaz a 2 nagyfiú okosan egyedül elnyugodott.A kiscsajjal küzdöttem csak egy kicsit de jól elfáradtak Szonjával és egy pillanat alatt elaludtak velem a nagy ágyban.
Bözsi tanítónő volt a Fenyőtéri suliban.Meghatározó egyénisége a sulinak.Pörgött mindíg ezerrel.
Azt tudom,hogy beteg volt de,hogy konkrétan mi azt nem tudom.Talán Zsani tudja.

Zsani!
Örülök,hogy ki tudtatok egy picit(nagyon)kapcsolódni.
Szépen,lassan aztán fel is tudjátok dolgozni a történteket.
Merre jártatok?

Katus!
Köszi,megkaptam az emailt.Én is írtam.

Kép

KépKép
eszti76

Zsanett!
Javulást a fránya inszalagnak!Egy pillanat aztán megvan a baj.
A vendéglátó sulit kezded el?Estin?
Ábel mennyi idős?
Rajtam pedig jelenleg 10kg felesleg van amit próbálok elmúlasztani de valahogy nem jön össze.Olyan jó enni.Tanulva a te példádból akkor én futni meg sem fogok próbálni. :D :D :D Soha nem is éreztem rá késztetést de most,hogy veled ez történt még úgy sem érzek eme sport iránt mint eddig. :D :D

KépKép
eszti76

Szia Eszti,
én sem imádtam az elején futni, de most már megszerettem, és ettől tényleg lehet fogyni. Na most már mindegy :(

Ábel 4 múlt áprilisban, már nagyfiú :D
Kicsit elevenebb az átlagnál, de imádnivaló.
Lehet, hogy a te Szonjád is áprilisi?

A Vendéglátóban tanítani fogok, de már nagyon félek.
Mi lesz, ha nem bírok velük, vagy útálni fognak?

Te merrefelé laksz?
Ha már irtad, akkor bocs, egyenlőre nem ismerem ki magam a sok hozzászoló között :oops:
ábibaba

Sziasztok Csajok!

Tegnap megjöttünk már csak még nagyon elvagyok havazva. Holnap már remélem képben leszek és visszaolvasok.

Szia Zsanett! Örülök, hogy jöttél, majd írok mailt és lesz sok-sok kép, fényképeztem ezerrel.

Amúgy tök jól éreztük magunkat, kellemesen csalódtam, picit tartottam két gyerekkel elmenni de olyan jól eljátszottak. Noel is elsö perctöl kezde imádott a tengerparton. Csak figyelni kellett mert ízlett Neki a homok. :lol:
Az idönk jó volt, az elsö és az utolsó nap volt borus de végig strandoltunk. Mondjuk nem látszik, nem lettünk barnák. Szállásunk marha jó volt és a kaja is böséges, fincsi volt.

Holnap jövök! :wink:

KépKép
KépKép
mirama

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?