Sziasztok!
Jesszus, mennyit írtatok, jegyzetelnem kellett, de így is lehet lesz, ami kimarad...
Gabó,
Levi ezen is hamar túl lesz, mint mindenen, stramm kis kölyök!
Szép, egészséges nagyfiú lesz belőle, aki majd vigyáz az én pici kislányomra!
Erika (Rik),
én is Berkeshez jártam és elégedett voltam vele. Ha lesz baba, ha nem, hozzá fogok menni bármilyen ügyben.
Azóta, hogy elköltöztünk Sopronból, nem nagyon tudom mi történt Erzsiékkel...
És mi az a Bözsike-díj? Ki kapja? Úgy értem gondolom a diákok, nem?
Zsani,
milyen boltja volt Erzsinek a Várkeren?
Erika,
és Alíz hogy van? Jó fej védőnőtök lehet, ha ilyen jól el tudtok dumcsizni. És ilyenkor csak babás téma, vagy mindenféle?
Csilla,
isteniek a képek, a gyerekeid pedig angyalok!
Nekem is ajánlotta a védőnő azt a zacsis port, azt mondta akkor, ha nem válik be a répa. Hááát, eddig nem nagyon. Az elős alkalommal nyelte szépen, de most már nem. Kaksik sem csökkentek túlzottan...
Eszti,
én tinike voltam, mikor eljöttünk Sopronból, utáltam mindenkit, hogy el kell jönni a városból, a nyüzsiből falura.
De most már nem mennék vissza. Néha hiányzik a nyüzsi, bent is van a seggemben a mehetnék, de csak csínjával.
Helyes anyud háza, pont neki való. Nekünk ilyen ripsz-ropsz házunk van, nagyon hamar meglett.
Szonja lánykád meg egy tündér!
Hogy mosolyog akis huncut!
Hajnus,
Dorka nem nyúl a füléhez többet, mint máskor, ha piszkálja is, akkor sem azt a részét, ahol a fülbevaló van, hanem feljebb ütögeti. De ezt csinálta korábban is.
És Bence korábban nem is aludt el egyedül? Mert mi is ezzel küzdünk állandóan.Isti meg...
A kiskamaszok, akik úgy gondolják, hogy ők már nem is azok!
Zsanett (Ábibaba)
üdv itt közöttünk, gyere, ha van időd és mesélj!
Nekem egy 4 hónapos kislányom van, aki jééé, pont ma 4 hónapos!
Dorka. Hegykőn lakunk 8 éve, korábban én is soproni voltam.
És igggen, nyüzsög ez a topik! Ha nem jövök fél (vagy egy napig) már lehetetlenség követni!
Vero,
Jajjjj, megint milyen király képek Ivánróóól!!
Aranyos!
Én azt bírom, ahogy tud nézni!!
És Apával is fürdött vagy csak ő bugyolálta be utána?