Új privát üzeneted érkezett!

Anikó!
Fúúú, három margaréta van a hasadban!
Kívánom, hogy a kisfiad hamarossan örülhessen a kistesó(k) jövetelének!
Hogy tudsz pihenni? Biztosan a kisfiad és a párod is sokat segít!

Angel!
Én is a reménykedôs-várakozós(ezt nagyon jól írtad) vagyok. :wink:
Nekem pénteken volt az elsô inszemem, de nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz a várakozás...

Katyerina!
Egyetértek veled a doktornôvel kapcsolatban! Nekem nagyon szimpatikus, megnyugtató a személyisége!

Loislane!
Remélem mára már jobban vagy!!! És minden rendben!

Melcsi!
Mi volt a Kaáliban? Miben maradtatok?

Tegnap találkoztam a mindenórás barátnômmel és a kisfiával, akivel sokat játszottunk, sokat emelgettem(elfeledkeztem magamról
:oops: ). Szóval, 14kiló, szerintetek ez nagy baj?

Kellemes péntek estét!

Reménykedô Lona
lona1

Angel! Örülök, ha ott is emberségesek. Nekem nincsenek ottani tapasztalataim, Debrecenből már vannak, és mivel 2 éve is ott voltam, a doki már tudja milyen szurira hogy reagálok, így maradok ott.

Jójó, értem, h jön a teszt! De Anikó írt valami progiszurit. Az mi? Beültetés után is folyamatosan kell szurkálódni? A férjem kezd belejönni, de nekem minden este egy stressz, ha jön a fél 8! :oops:

:?: Lehet egy anyagias kérdésem? Kinek mennyiben van egy program?

:?: Hallottatok valamit arról, hogy valaki kezdeményezett valami olyasmit, hogy nagyobb támogatást kaphassunk ezekre a szurikra?! Tud valaki valamit erről? Mert úgy láttam a blokkon, hogy továbbra is csak 50%-os, így én idén elsőre 72 ezret hagytam a patikában! :(

Csibe
csibe73

csibe!!!
most is van utiköltség-támogatás!!!!!!
a háziorvos adja a nyomtatványt,te kitöltöd+1 kísérő, és a doki aláírja,a lányok lepecsételik.én is így járok, majdnem 40000-et kapo 4 útért!!!!!
ezért fizeted a tb-t!!!!
ne hagyd magad!
progiszuri!
terhességmegtartó inj.
mi eddig 400 ezernél tartunk kb.de ebbe még az inszemek pesten,a vizsgálatok és a tesztek is benne vannak+hálapénz.
utiktg nincs!
lola29

Jajj Lányok! :D

Annyira jó ez a fórum! Olyan klassz, ahogy így bíztatjátok egymást, ahogy olvasom a reménykedő csajszik levelét, szinte érzem, hogy remegő kézzel gépeltetek. És mikor olvasom, h valaki már ott van a küszöbön, egy lépésre a babácskától.... annyira jó! Még csak a 3. napi szurizásnál tartok, de már sokat merítek Belőletek! :lol:

Hát én így "frissen" is Mindenkinek nagyon szorítok, mindegy melyik fázisban tart!!!!

Csibe
csibe73

Lona,
akkor egyszerre reménykedünk-várakozunk! :)

Jövő pénteken neked is teszt? :wink:

Én egész jó bírom! :) Csak tényleg az a fura, hogy nem érzek semmit... azt hittem, szét fognak vetni a hormonok, hogy vmi olyasmi lesz ez az időszak is, mint a punkció után...

Csibe,
ja, a progiszuri! Hú, arra majd Anikó válaszol! Én olyat nem kaptam, csak Utrogestant.

Az ár egyénileg változhat. Nekünk kb 100-ezerre jött ki, és ebben már a fagyasztás is benne van!
angel37

Szia Lola29!

Tündér vagy! Gyors, lényegretörő! :)
Te honnan hová jársz? Mert én Szolnok mellől, Abonyból (Pest megye) Debrecenbe. Talán ezért nem akarnak nekem adni? Mert mehetnék Pestre is?

Köszke

Csibe
csibe73

CSIBE!
B.GYarmatról győrbe járok.abonyban lakik egy volt csoporttársam gáspár anita.ismered?
lola29

Sziasztok Lányok!

Megtaláltam az üdülőben az Internet-szobát. :lol:
Annyira izgultam, hogy kivel mi történik, hogy nem bírtam, és benéztem a topicba!
Táblázatot most nem tudok feltenni, de kijegyzeteltem, hogy mik a fejlemények, és amint lesz rá lehetőség, felteszem a javított változatot.

Gabibi! :)
Gratulálok! :D

Anikó! :)
Nagyon ügyesek vagytok! Drukkolok, hogy ilyen jól folytatódjon a dolog! :D

Csibe! :)
Üdv közöttünk! :D

Most ennyi!
Holnap megint beugrom!

Puszi mindenkinek:
Kismókus

u.i.: Én mikor voltam Krizsánál említettem neki a topicunkat. Azt mondta, hogy tud róla, de nem olvassa.
kismokus

Angel!

Igen, úgy t?nik eggyütt haladunk :D
Nekem 18-án pénteken volt az inszem, az a 0. vagy az elsô nap? :oops:
Szerintem pénteken tesztelek. Te is tesztelsz vagy vérvételre mész?
Vagy mindkettöt igénybe veszed?
Mától én sem érzek semmit, eddig éreztem a hasam, mintha nehéz kavics lenne benne,és néha a petefészkeim viszkettek :shock:
Ma már nagy a csend... de jobban tenném, ha nem figyelgetném ennyire magam, mert az önhipnózis nekem nagyon megy :?
A closti nagyon rossz hatással volt a hangulatomra. Úgy hatott, mint valami igazságszérum. Alapvetôen konfliktuskerülô, kedves ember vagyok, de kibújt belôlem a kisördög és még az élô fába is belekötöttem :twisted:
Gyôztem utána a családtól elnézést kérni, szerencsére nagyon megértôek voltak.

Remélem a tünetmentességed azt jelenti, hogy minden jól elrendezôdött már odabent és a babó(k) már mélyen a paplan alatt pihen(nek) és növekszik(növekednek)!! :wink:

Kismókus!
Jó üdülést!

Lola!
Holnapra +++ tesztet kívánok!

Lona
lona1

Angel! Kivárom én is a 14.napot úgy döntöttem.Legalábbis ma így gondolom. :) De viszont nagyon félek.Ma úgy összebalhéztunk a párommal,hogy szinte egész nap sírtam.Szerintem már a sok hormon is kihat az idegrendszeremre.Nem is ismertem magamra! Félek,hogy ez miatt nem fog sikerülni!Ezek után már csodálkoznék,ha pozitív lenne az a teszt!

Csibe! Szió! Drukkolok Neked én is,hogy most sikerüljön!
andrea23

Sziasztok

Hát elég izgalmas dolgok történtek itt mióta nem jártam erre.

Anikó
gratula a 8 emberkédhez, és nagyon de nagyon vigyázz magatokra.
Egyébként mire jó az az olajos szuri?

Gabibi
gratulálok és te is nagyon de nagyon vigyázz magatokra

Lola
bizakodjál, remélem nagyon hogy két csíkod lesz szombaton
Tényleg van a vidékieknek utiköltség térítés, nekem tavaly-tavalyelőtt erről senki nem szólt 1 szót sem, pedig nagyon de nagyon jól jött volna ha az a kis pépnz is megmarad

Loislane
remélem hogy már nagyon jól vagy, kitartás, és meg lessz a gyümölcse

Kiscsillag
remélem hogy nagyon de nagyon hamar egyet fogsz érteni Melcsivel

Katyerina
sok sok hatalmas kalappal a szeptemberhez

Csibe
mi tavaly ill. tavaly előtt jártunk vidékről a Pesti Kaáliba de nekünk sem ott sem a körzeti orvos nem mondta, hogy létezik utiköltség térítés.
Mi dr. Krizsához jártunk és remélem hogy még fogok is, csak jókat tudok róla mondtani minden szempontból. Hiába van sok betege akkor is tudja mindig hogy kivel mi van. Mi pl. már a legelső alkalommal megbeszéltük, hogy ha bármi kérdésem - bajom van rögtön hívom, és ha a bemutatkozás után megmondom hogy hol lakom akkor ő egyből fogja tudni hogy ki vagyok, és ez így is volt, mindig tudta napra készen bármikor hívtam hogy ki vagyok és hogy velünk mi a helyzet. Úgy hogy legalábbis ő nála nem futószalagon mennek a dolgok, legalábbis szerintem.
Anyagiak: nekem csak a gonal-f került 100.000 + a többi, mire a bébi megszületett mindennel együtt a-tól - z-ig kb min. fél milliónál tartottunk. Ja ekkor a gyereknek még nem volt 1 db pelenkája sem. Úgy hogy az még +.

Angel
Akkor már csak szűk 1 hét és tesztelsz te is. Hát nagyon remélem, hogy neked is 2 csíkod lesz.

Zseboroszlán
Remélem hogy ti nagyon jól vagytok, pihenjetek sokat.

Szép álmokat mindenkinek

Erika
erika13

Sziasztok ismét!

Kicsit kiszálltam, h a férjem is garázdálkodhasson a gépen. Ja, és persze a szurikat is beadta. Hát, ma először rosszul lettem, miközben a Decapeptilt adta be. Lehet, h rosszul szúrt? De nem fájt, csak épp rosszul lettem. Vagy a stressz?

Lola29!
Akkor tulképpen Te is járhatnál Pestre, talán az közelebb lenne. Neked a háziorvos simán adott utiköltséges papírt? Nem bánnám, mert amiket írnak a csajok.... hát a gatyánk rámegy. Erre gyűjtögettünk... de kitart-e a pénzünk?

Kismókus!
Köszi! Jó Neked, h pihenhetsz! Tedd helyettünk is! :)

Andrea23!
Köszi, rám is rámfér, ahogy mindannyiunkra! ;o)

Erika13!
Na igen, anno nekünk sem a dokik mondták, hanem egy ismerős, hogy erre figyeljünk, mert jár! Úgyhogy most én is megpróbálom ismét, és ha Te is ismét jársz majd, próbáld meg Te is! Minél többünknek sikerül az utiköltséget is kijárni/visszakapni - annál jobb! Ahogy Lola írta: ezért fizetjük a TB-t! Végtére is 14 éve dolgozom aktívan, letettem már egy kis pénzt az asztalukra! Hadd ne írjam, hogy kiket miben támogat az állam... Mi pedig - még támogatások mellett is - mi pénzt kifizetünk, és vagy összejön, vagy nem. És még szenvedünk is érte, utazgatunk, izgulunk, szabit kérünk, vagy betegácsit... szóval legalább akkor a lehető legtöbb támogatást sajtoljuk már ki belőlük! Tudom, magamért a Férjemért és a születendő Gyermekünkért teszem/tesszük, önként és dalolva! :)
Neked azért már jó, és örülök, hogy van egy kis prüntyőkéd. Az ilyen sikerek adnak erőt nekünk, akiknek még sehol semmi...
Dr. Krizsáról már többektől olvastam, gondolom Ő egy jó orvos lehet. Most igazából már azért nem szeretnék Debrecentől elpártolni, mert Bodnár Dr. Úr már tudja, hogy mire hogy reagál a szervezetem. Ha máshová mennék, újra elkezdődne elölről a "tapogatózás", hiszen "átlagot" kap mindenki az elején, aztán jön a személyre szabás. Neked elsőre sikerült?

Köszönöm a kedvességeteket és a befogadásotokat, mindenkinek nyugodt, szép, babás álmokat kívánok! :lol:

Csibe
csibe73

Szia Csibe!
Üdv közöttünk!
Kérdésedre én annyit tudok válaszolni, hogy nekünk kb.160.000 volt legutóbb a Gonal-f-es long protokoll. De ha sikerül, akkor ez az összeg eltörpül majd mire felnő a gyerek :lol:
Kiscsillag!
Már a kanyarnál tartasz? Akkor szeptemberben ültet? Nagyon kivánom, hogy megismerd Te is a jó doktort erről a gyerekcsináló oldaláról! De ha megnézed a sikerlistát, láthatod, hogy nagyon a topon van! Én személyesen pedig annyit mondhatok hozzá, hogy a 4-ből 2x sikerült nekem összehoznia!
Különben novemberben Kuala Lumpurba megy 3 hetes konferenciára, hogy még tovább bővitse a tudományát.
Emiatt, na és a miómám miatt az azonnali kezdés mellett döntöttünk, szeptember 7-én szurjuk az 1. Suprefactot. Semmilyen vizsgálatot nem kért, elfogadta az ezelőttieket mindenestől. Ennek külön örülök. Hangsulyozta, hogy nem a korom a bibi, hanem a dög mióma, ami bármelyik hónapban elkezdhet növekedni, bár az utóbbi 2 évben nem mozdult, de ez nem biztositék :( Emiatt a minél hamarabbi kezdést javasolta.
Anikó!
Szóval visszakaptad Te is őket! És még fagyi is lett a kistesóknak!
Légyszives vigyázz rájuk, csuri!
Loiska!
Lement a lázad?
Angel, Lona, Andrea!
Drukkok, ++++++++++ energiák és a csuri Nektek is!
Andi, légy türelmes! Az biztos meghozza a szerencséd!
Lola!
Remélem hogy holnap mégis + lesz az a teszt!

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Üdv Lányok!
Anikó!
Gratula a három prücsökhöz!!! Ügyi voltál nagyon!!!!!
Csibe!
Üdv nálunk!! Nekem 140 ezerben vannak eddig csak a gyógyszerek ennél a lombiknál. Nekem ez az útiköltség-dolog tök új. Nem hinném, hogy többel beleszállnának a gyógyszertámogatásba államilag, sőt nekem a Krizsa doki azt mondta, hogy az 5-ről háromra akarják csökkkenteni az államilag támogatott próbálkozások számát. Remélem lesz ott valami értelmes ember, aki megfúrja ezt az elmebeteg ötletet.
Lola!
Te adtál hálapénzt? A kaáliban??? Kinek, ha megkérdezhettem?
Melcsi!!
Huhh, jól belehúztok akkor!! Nekem is van egy miómám, de nálam ez nem akadályozza a dolgokat. Mondjuk a'szem kívül van, vagy ilyesmi. Olyan van egyáltalán??? :D
Köszi mindenkinek az érdeklődést!! Tegnap, pár órával később szépen lement a lázam. Nyugodt éjszakám volt. De reggel :oops: :roll: !!! Úgy 7 kürül felébredtem, ki akartam menni a fürdőszobába, de egyszerűen nem bírtam, annyira szédültem és olyan hányingerem lett, hogy örültem, hogy nem esek le az ágyról. Egy idő után vissza tudtam aludni, és mire felébredtem, már semmi bajom nem volt. Volt már valamelyikőtökkel ilyesmi??? Csak az Utrot szedem szájon át, meg kétnaponta Choragon-szurit, még kétszer. Erre mondjuk nem emlékszem, hogy bárki írta volta, hogy neki is kell. Valami ötlet??

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok

Jó reggelt ezen a "gyönyörű" reggelen

Csibe
igen nekünk 1-sőre sikerült, de nektek kitartás és csak pozitív gondolkodás, és mielőbbi babázást - drukk ezerrel

Melcsi
akkor ha jövőre visszamennénk kistesóért akkor nem kéne mégegyszer végigcsinálni a hormonos vérvételeket, azt a sok ampullás vérvételt - pl. ADS, Hepatitis, Vércukor stb., elfogadja azokat az eredményeket amiket tavaly vittem neki? Hát az nagyon jó lenne

Ioislane
én úgy emlékszem, hogy a hálapénzről alákellett írnunk egy papírt, hogy nem adunk, de én már előtte is érdeklődtem akiknek már sikerült erről a kérdésről, és mindenki azt mondta, hogy nem adtak

Hát szép hétvégét mindenkinek, és mégszebbet sokaknak, főleg azoknak akik ma ill. a jövő héten a 2db csíkot várják. Nagyon remélem, hogy kívánságuk teljesül.

Erika
erika13

Csibe! Ti most hol is tartotok? Azt izomba kell szúrni igaz? Nekem azt mondta a doki,hogy azt sem,mint ahogy a Gonal-t sem,nem lehet rosszul beadni.

Melcsi! Próbálok,de olyan nehéz!

Loislane! És,te hol is tartasz most?Bocs,ha már írtad. Csak azért,mert beültetés után nekem is kellett Choragon két naponta.Kaptam egy egészet rögtön beülti után.Utána meg kétnaponta kellett még 3-szor fél ampullát.

Erika! Te hogy csináltad,hogy sikerült elsőre?Én is úgy szeretném!Meg gondolom mindenki!Nektek mi volt a baj?Éreztél valamit beülti után?
andrea23

Jo reggelt lányok! Kép

Lois! :D
Sokat gondoltam rád,hogy hogy vagy és lement e a lázad! Kép
Nekem volt ilyen Coragonos injekciom a beültetés után!Igaz nem a mostaninál.De mivel az HCG hormon és azért érzed ezeket a tüneteket!Emeli a sárgatestet és beinditja a progit! Kép

Lona! :D
Köszönöm!
Te pihengetsz az inszem után?
Mit szedsz?Utrot vagy Duphastont?

Katyerina! :D
Ügyes voltál,hogy igy bekukkantottál! Kép
Én is szeretem a doktornőt nagyon kedves és figyelmes!
Viszont azt nem jol tudják a csajok hogy a Krizsa doki a legeredménesebb!Itt nálunk a forumon igen!
Az én nőgyogyim jo barátnőm és utánajárt a dolgoknak mielött orvost választottunk (statisztika meg a pontos adatok ellenőrzésére sem volt rest)és a doktornő a legjobb a Kaáliba!
Ezt nem azért irtam le,hogy bárkit is megbántsak,csak hivatalosan ezek az adatok!

Csibe! :D
Sajnos nem tudok az utiköltséges dologban segiteni!
Nekem most kb.130.000 körül van eddig ez a lombik!
A progi a terhesség megtartásához kell és nekem egy specko vizsgálaton a SOTÉN jöttek rá hogy az utrobol nem szivodik fel csak kb. a 10% nálam!És mivel minden beavatkozásnál utrot kaptam igy most változtatott a doktornő a gyogyszereken és most szuriba kapom!
De azt tudnod kell,hogy én pajzsmirigy beteg vagyok és bizinyos hormonokkal gondom van! :(
Ezért volt ez nálam!

Melcsi! :D
Akkor hamarosan beindulnak a dolgok nálad is!!!!!!!!!!!
Figyeltelek de sajnos már nem lehettetek ott mert nem láttalak!A férjed megismertem volna!

Lola! :D
Mikor tesztelsz?

Angel! :D
Ügyi vagy hogy ilyen kis türelmes vagy!

Kiscsillag! :D
Nagyon szépen haladsz! :D
Azért nem ismered Krizsa doki „gyerek-csinálo” oldalát mert neked most fog babát "csinálni"! :wink:

KépKépKépKép
aniko24

Szia Anikó! Te hogy állsz most? A képen az a Te gyermeked?
andrea23

SZiasztok!

Lona,
A beültetés a 0. nap!
Egy nappal járok előtted, nekem 17. csütörtökön volt! :wink:
Elhoztam egy tesztet, de azon gondolkodom, hogy szerintem oda fogok pofátlankodni egy vérvételre is a biztonság kedvéért, bármit is fog jelezni a teszt!
Szóval nálad is nagy a csend... nálam is :?
Bízzunk benne, hogy ez nem a semmit jelenti! :D

Andrea,
így döntöttél végül? :wink: Kitartás, már csak 4 nap! :)

Erika,
köszi! :D

Melcsi,
köszi a csurit! :D
Szept 7 start! :) Reméljük a mióma nyugton marad!

Lois,
szegény, rossz lehetett, de akkor már jól vagy! :)
Én csak 1 Choragont kaptam még a beültetés napján, azóta csak az Utro.

Anikó,
magam is csodálkozom, mert általában nem jellemző! :) Lehet, hogy csak félek látni az eredményt :?
Nahát az progis dolog! Ez a pajzsmirigyed miatt van?

Kismókus,
nyaralj jól! :)
angel37

Szia Andrea!
Nekem tegnap volt az ET. és most pihengetek!Ez a második lombikom.
Igen ő a kisfiam!Ő még akkor fogant amikor még minden rendben volt nálam!
Remélem már rendezödött az otthoni légkör és szent a béke! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Angel! Úgy döntöttem én is a 14.napon tesztelek. Az a baj minden percben mást gondolok.De ami tuti,hogy a hétvégét kihagyom.És hétfőn lehet megpróbálkozom eggyel.Szerdán meg mégeggyel. Te miért csak a beültetés napján kaptál Choragon injekciót? Ezt ők vajon mi alapján dönthetik el?Én is kaptam aznap egy egy ampullát(szerdán),de nekem kellett kapni még pénteken,vasárnap meg hétfőn fél ampullával. Te hogy birod?Nem izgulsz?

Anikó! Nagyon édes! Drukkolok,hogy meglegyen a második gyerkőcöd is.És most mi a probléma nálatok? Szerencsére úgy ahogy rendeződtek a dolgok.Most valahogy nyugodtabb vagyok,hogy kisírtam magam.
andrea23

Andrea,
ha hétfőnél nem bírod tovább, akkor már esetleg meg lehet próbálni, végülis 12. nap! :wink:

Nem tudom, miért csak egy Choragont kaptam, de ha Krizsa doki mondta, akkor biztos így van jól! :wink: Nem tudom, mi alapján döntik el, talán mert sok petesejtem lett, de lehet, hogy ez hülyeség :roll:

Dehogynem izgulok! :shock: :lol:
angel37

Sziasztok Lányok.

Kicsit el voltam tűnve, mert túrázni voltam a tátrában utána meg jól lebetegedtem... :x , de most már, hogy tudtam jönni dolgozni, sikerült kicsit visszaolvasni benneteket :D
Hétfőn voltunk a Kaáliba és 08.28-án kell kezdeni a Suprefact-ot, én még sose adtam be magamnak szurit az első kettőt a barátnőm adja, de a doki azt mondta, hogy ez simán megtanulható, és hogy én is- vagy a párom is, be tudja majd adni... ez tényeg így van? :oops: Ezért a gyógyszerért most nem kellett "olyan" sokat fizetni 7500 Ft volt. Megkérdezhetem, hogy azért jön ki olyan sokra a lombik, mert majd a következő féle - fajta gyógyszerek lesznek nagyon drágák? 09.08-án kell majd visszamenni akkor nézi meg a Kovács, hogy miden rendben és akkor írja fel a köv adag szurit, de nem tudom menniy pénzt vigyünk rá, vagy azt már gyógyszertárban kell kiváltani?
Bocsánat, hogy ilyen sokat kérdezek... :oops:
Judit
pbj12

sziasztok!

mindig megtud valami újat az ember! :D Szóval ez az utiköltséges dolog ez nekem is új! Valaki leírná hogy mi is ez és hogy lehet kérni. Meg milyen távolságokra jár, mert azért gödöllőről is fogy a benzin rendesen!

Anikó!
:D nagyon izgulok érted! folyamatosan szorítok!
A doktornőt nekem is a nőgyógyászom javasolta, akiben 100%-ig megbízom. De eddig tényleg nagyon jó tapasztalataink vannak vele, mire kijövök a vizsgálóból addigra a férjemmel kedélyesen beszélgetnek és eddig minden hülye kérdésünk és tudatlanságunkat helyre rakta!:D azért krizsa dokit is szeretem a hallottak alapján, de remélem nem járok olyan sokáig a kaáliba, hogy személyesen megismerjem :D

Angel!
mindjárt teszt! érted is izgulok!
hú annyi mindenkiért izgulok! aztán meg csodálkozom, hogy magas a prolaktin szintem :D

Melcsi!
akkor majdnem egyszerre startolunk, pár nap eltérés! Akkor lehet hogy még összefutunk a kaáliba! :D
bár én inkább reggel korán járok...

katyerina

pbj!

a gonal f drága, ami a suprefact után jön, nálam. Az olyan 50e forint körül van!

katyerina

Pbj,
tényleg így van! :wink: A második Suprfecatot magamnak adtam már be, a harmadik pedig egyenesen élmény volt! :lol:

Igen, a Gonal drága cucc.

Katyerina,
köszi az izgulást! :D
Ne is mondd a prolaktint! :wink:
angel37

Sziasztok

Andrea
Nálunk mindkettőnkel baj van (petevezetékek-kiskatonák), sajna mindkettőnknek csak lombikkal lehetséges, a spontán az orvosi csoda lenne.
Én már az első injekciótól kezdve beszélgettem vele-velük- előszőr hogy minnél több petesejtem legyen, majd hogy érjenek, hogy terjmékenyüljenek meg, majd hogy tapadjon meg legalább 1, és persze végig amíg megnem született mindig volt valamiért aggódni.
Nekem a beülti kb. 1/2 12-kor volt és már késő délutántól jó 2 hétig nagyon rosszul voltam - úgy általánosan minden rossz volt a közérzetem, hányingerem meg olyan dolgok amikre ált. a terhesek panaszkodnak semmi, de minden más igen.

Pbj
majd a Gonal-F lesz drága - receptre adják, attól függ hogy milyen nagy adagot írnak fel neked, nekem tavaly 100.000 Ft-ba került összesen. Én 3 adagot vettem ebből 2- 25000-es, volt és 1-50000-es. Semmi nem olyan drága szerintem mint a Gonal-F. Van akinek kevesebb kell, de én hallottam olyat is akinek jóval több kellett. Úgyhogy csak jó sok pénzzel indulj el. De ha a Délihez mész ott tavaly mindig volt és kártyával is lehet fizetni.

Sziasztok

Szép napot mindenkinek

Erika
erika13

Angel! Nekem is Krizsa a dokim.És persze,hogy úgy van jól ahogy ő mondja! :wink: Remélem úgy fejeződik be a programunk,ahogyan azt várjuk!És megéri ez a nagy várakozás,és izgulás! Neked is ez az első?Lehet már vagy 20-szor megkérdeztem... :oops:

Pbj12! Én is féltem,hogy oldom meg a szurikat.Nekem az elsőt megmutatta egy asszisztenső,utána a többit már mind magamnak adtam be,és én sem hittem,de hidd el nagyon egyszerű.De azért tényleg jó,ha először megmutatja valaki.Ahogy Katyerina írta,ha Te is Gonal-t kapsz(én is azt kaptam)az 50ezer Ft és nekem nem is volt elég egy belőle.Igaz nem kellett mégegyet 50ezerért venni(az )00-as),hanem a kisebből(300-as),az meg 18ezer körül van.Abból kellett nekem még kettő.Ja!A Kaáliban is meglehet venni(én utólag tudtam meg),de gyógyszertárban is kiválthatod,de ott általában nincs raktáron,megkell rendelni és kb egy-két nap múlva megérkezik.
andrea23

Erika! Akkor az baj szerinted,hogy nekem semmi bajom? Azt leszámítva,hogy vannak hirtelen magambafordulós pillanataim,aztán marha jókedvem,egyszer csak idegbeteg vagyok!Amúgy jól vagyok! :lol:
andrea23

Sziasztok

Hogy hogy nincs semmi bajod? Szerintem ahány ember annyi féle képpen éli meg a dolgot. Szerintem vannak akik meg sem érzik a dolgot, mások meg végig szenvedik. Nem elég neked hogy állandóan hangulatváltozásaid vannak? Én nem tudom milyen lehet ez, de szerintem neked sem a legjobb, és talán a párodnak még nehezebb ezeket a hangulatváltozásaidat megélni. De lesz majd jobb is.
Ja én nem csináltam itthon tesztet, hanem be mentünk a párommal a Kaáliba vérvételre, a tesztet meg vissza adtam ott a pultnál lévő egyik hölgynek. És kedvenc dokink Krizsa mondta meg hogy a vérvétel alapján babalesz, és hogy 2 hét múlva mehetünk babnézőbe hogy hányan vannak. Én nem idegesítettem magam azon hogy fog e sikerülni vagy nem, én bíztam benne, de csak a vérvétel napján gondoltam arra, és miközben ott ültünk és vártuk az eredményt hogy mivan ha mégsem. Csak arra gondolj hogy igen igen igen, de ha mégsem akkor sem keseredj el, bízz a következőben. (mondom én ezt akinek szerencsére sikerült)

De én nagyon drukkolok nektek is és a többieknek is, hogy mindenkinek sikerüljön a dolog.

Bízz magadban!

Erika
erika13

Andrea,
igen, első!
Nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz a nagy várakozás vége! :)
angel37

Anikó!
Igen a végére én is ezt sakkozatam ki, hogy a hcg-től lehet, azóta kaptam újabb szurit, várom az émelygést.
Andrea!
Nekem ez a beültetés utáni harmadik nap, én is ugyanúgy kapom a Choragont, mint te.
Tök jó, az össszes többi fórumon megy az orvosgyalázás, meg rémtörténetek, itt meg azon megy a diskurzus, hogy kinek van szuperebb orvosa..... :lol: :lol: :lol:
Pbj!
Sajna jól mondják a lányok, a Suprefact ára csepp a tengerben. Én úgy látom általában így írják fel:
Kapsz egy 900-as Gonalt (50000 e). Valakinek nem is kell több, ezt hat napi adag (Napi 150). Aztán Uh, és ha nem elég fejlettek, akkor jön a többi. VAnnak kisebb kiszerelések, nekem sajna kellett még két 450-es (2x25000 e), ez még négy napra elég, mert itt már 225-öt szúrtam. Aztán nekem volt még plusz egy nap 225, de mivel ilyen egység nem volt tollban, ezért kaptam 3*75-öset rendes fecskendőben (kb. 15000) Az elsőt kiválthatod akárhol, minden gyógyszertárba meghozzák egy napon belül szerintem, de amikor mész Uh-ra, akkor általában rögtön be kell szerezni már aznapra és akkor olyan helyre kell menni, ahol tutira van. Én ezt a Délis gyógyszertárat nem próbáltam, de ott tutira van, még a schöpf-méreiből is oda küldenek mindenkit. Nem tudtam pontosan hol van, hol tudok parkolni, ilyesmi. A legbiztosabb ott a Kaáliban megvenni, ott is mindig volt, csak legyen nálad készpénz.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Erika! Köszi az infókat!Oké,bízok magamban,de én szerintem majd a tesztet csinálom meg.Azzal nem kell várni.Bár tudom a vérvétel az biztosabb.Biztos nagyon jó lehetett hallani Neked,ahogy a dokink közölte veled az eredményt! Nagyon jó babavárást kívánok Neked!

Angel! Én is,én is!!! :wink:

Loislane! Akkor hajrá! szorítok Neked!
andrea23

Sziasztok

Andrea
Én szerencsére már túl vagyok rajta, nekünk épp ma 16.02 perckor lett 7 hónapos a Pici Bogárkánk. De azért köszi szépen a jó babavárást, mert ha, és én nagyon reménykedem benne hogy a férjem véleménye megváltozik és akkor jövőre tényleg szeretnék még várni (terhes lenni) 1-2 manócskával.

És mégegyszer megy neked és a többieknek is ezerrel a drukk.

Erika
erika13

Melcsi!
Köszi a drukkokat :D
Nemsokára kezdtek :) , de jó! Akkor minden úgy alakult, ahogy szeretted volna, remélem továbbra is így lesz!

Loislane!
Örülök, hogy láztalan vagy! Éljen!

Anikó!
Duphastont szedek, 3x1-et. Nagyon örülök neki, hogy szedhetem, mert fô félelmem a kevés progesteron.
Pihenés... elvileg pihenhetnék, a suli csak jövô héten kezdôdik, de az inszem utáni nap eljött a sógornôm egész hétvégére és vele mászkáltunk egész nap a városban( 20-ai hétvége volt). Sôt még a tragikus kimenetel? t?zijátékot is láttuk, szerencsére csak az ablakból, de soha nem fogom elfelejteni a menekülô embereket. Az inszem fizikailag nem viselt meg, szóval próbálok mindent ugyanúgy csinálni mint eddig. Na azért ez nem mindig sikerül :oops:
Hogy vagy tegnap óta? Hogy érzed magatokat :wink: ?

Angel!
Szerintem is jobb a vérvétel, az a biztos!Ha jólértem, csütörtökön mész vérvételre?
Igen, reméljük, hogy ez a nagy csend azt jelenti, hogy már jól bevackolták magukat a gyerkôceink és most pihenik ki az eddigi fáradalmaikat! :wink:

Erika!
Remélem a férjed hamar kötélnek. A kistesó pedig példát vesz a nagytesóról és elsôre megkapaszkodik ô is!

Gabibi!
Hogy érzed magad?

Lola :?:

Kellemes szombat estét mindenkinek!

Lona
lona1

nem sikerült sajna
loislane!
a kaáliban nem adtam hálapénzt.még a szabolcsban bp-en,ott megmondták az orvosok a szemedbe.
csibe!
az anyósom a háziorvosom,még jó hogy ad utiktg papírt!!!!!
kiír táppénzre,amikor akarom,de sajna ezt a mhelyemen is tudják!!!
köszi mindenkinek a biztató szavakat!!!!
lola29

Andrea,
minden órával közelebb vagyunk egy kicsit! :wink:

Lona,
bár így lenne, ahogy mondod! :D

Igazából a doki a tesztet mondta, a vérvételt nem.
Arra oda lehet menni csak úgy? Vagy be kell jelentkezni?

Lola,
sajnálom! :( :(
angel37

Lola!
Sajnálom nagyon! Kép

Angel!
Nekem azt mondta a doktornő,hogy csak oda kell menni a vérvételre.Nem kell bejelentkezni!Nagyon drukkolok! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Lola!
Kívánom, hogy hamar megvígasztalódjon a lelked!
Kitartás!

Lona
lona1

Helló Csajszik!
Egy napig nincs itt az ember, máris tele az oldal!

Útiköltség:
Én 2 éve jártam le a debreceni Kaáliba, ami kb. 150 km-re van tőlünk, Pest úgy 90-re, így hát már akkor sem szívesen adták, de adták, most viszont azt mondta az orvos, hogy szigorítottak rajta. Aki nem ismeri, annak annyit róla, hogy akár vonattal, akár autóval mész, bemész a körzetidhez, és a betegállományod mellé kérsz egy utiköltséges papírt is. (sajna nem tudom a pontos nevét, de megértik, mit akarsz). A probléma ott van, hogy mostanában már csak nagyon indokolt esetben adnak, (vagy protekcióval :) Lola29 :) )és valószínűleg csak a Hozzád legközelebb eső intézménybe. De azért én mindenkit arra bíztatok, hogy kérje a dokitól, hátha kap. Bizony mi is kaptunk akkoriban egy "autós papírra", ami 4 útra szólt, úgy 20e Forintot. Nem mindegy!

Anikó!
Akkor Neked nyilván speckó ez a progiszuri, gondolom ahogy a többi szuri mennyisége, ez is egyénre szabott, h mit kap az ember. Hát akkor tessék szépen megtartani azt a kis pöttyöcskét a pocódban! Hajrá progiszuri! :)

Andrea23!
Nem, bőr alá kapom mindegyiket. Ma is megkaptam az adagomat, ma a Menopurból 1 adag, Decapeptylből 1/2 adag, Gonal F-ből 150 egység. Ma semmi bajom nem volt. Lehet, h pszichikailag voltam rosszul tegnap? Minden esetre úgy csináljuk, hogy vacsi előtt kapom, h ne kavarodjon fel a gyomrom, meg csak a köldököm feletti részbe adja a férjem. Bocsi, hogy így kirészletezem, de gondoltam, ha leírom, esetleg tudsz (vagy Valaki tud) ötletet, mi lehet a baj. Te/Ti hogy adjátok be?

Melcsi!
Köszi, és tökéletesen igazad van, nyilván sok százezret elkölt majd az ember egy olyan gyönyörűségre, mint a Te szépséged a képen! :)

Mindenki!
Hallottatok/olvastatok Dr. Lázár Erikáról? Állítólag itt is van valami Róla. Ő az, aki kb. 30 éve kutat a meddőség ügyében, a meddő párok 1/3-át tudja "meggyógyítani" az általa felfedezett injekcióval. Akinek nem szervi eredetű a prblémája (Nekem az, mert 2 méhen kívüli terhességem volt), annak sokat segíthet! Sőt, ahogy hallottam, a lombik előtt is segíthet ez a szuri, mivel nagyobb eséllyel marad meg "tiszta" gyulladás- és fertőzésmentes méhben a kis poronty. A Meglepetés c. újságban olvastam erről (Détár Enikő van a címlapon). Ott egyébként leírt néhány emailcímet, leírom, hátha valakit érdekel
www. lombikbaba
maximanet
babanet
angyalokszulei
nlcafe.hu
Én megyek is, és utánanézek kicsit.

Puszi Mindenkinek, babás álmokat, nyugodt éjszakát!

Csibe
csibe73

Lola!
Nagyon sajnálom, :( és további kitartást kívánok, a következőhöz rengeteg erőt! :? Ja és persze pénzt! Sajnos az is bejátszik!
Puszika!

Csibe
csibe73

Csajszik!
Utánanéztem a szurinak, a neve: Gynevac. Orvosi rendelvényre, patikában kapható. Jelzem, mikor megláttam, hogy mi a neve, rájöttem, hogy én sok évvel ezelőtt már kaptam 5-öt, sajna popsiba, úgyhogy rosszul is voltam időnként, de én már csak ilyen vagyok. Viszont kb. fél évre (hosszú terhességmentes évek után) a szurik után terhes lettem. Az más másodlagos, hogy akkor volt az első méhen kívülim, de ez nem a szuri miatt volt!
Szóval: www.gynevac.hu

Jó éjt, és jó olvasgatást!

Csibe
csibe73

Anikó!
Csak a férjemet ismernéd meg? És Pörit :roll: ? Mivelhogy vinni szoktuk. Most pláne. Nem mondjuk meg senkinek, a multkor sajnos voltak ellnedrukkereink, akik szerint minek is nekünk, stb.... Ezért most csak itt a babaneten árultam el, hogy kezdünk, tehát pssssszt. És sajnos a legfőbb ellenlábasaink ezügyben épp a szüleim.
Ringasd a bébinekvalókat szépen!
Erika!
A vizsgálatok fél évig érvényesek, szóval előlről kell kezdened majd! Nekem is meg kellett csináltatni májusban, most viszont még jók.
Pbj!
A Déli patikában mindig minden van, csak parkolni nem tudsz... A Kaáliban általában van Gonal, kp-re.
Nekem ezelőtt 160 ezerben volt cakk-pakk.
Loiska!
Örülök hogy már láztalan vagy! Küldök 1 privit!
Katyuska!
Mi ált. 1/2 11-re szoktunk időt kérni, mert akkor Pörit kényelmesen el tudom rendezni, és odafelé alussza délelőtti álmát. Talán azért összefutunk, lehet hogy pont együtt lesz punkció vagy ET?
Andrea!
Nekem össz. 4 Choragont kellett szurni ET után. De az elsőnél csak 1-et, mégis sikerült maga a beülti.
Lola!
Sajnálom :cry: Remélem a következő lesz a Tiétek!
Angel, Andrea, türelem! Már nem sok van, minden perc közelebb visz!

melcsi1967

Erika! Bocsi,már nem tudom észbe tartani ki hogy tart.Akkor gratulálok a babukádhoz és boldog szülinapozást! :D Hogy látod hajlik rá a párod valamelyest?

Lola! :cry: :cry: :cry:

Angel! Igen,igen! Képzeld a párom azt mondta,hogy meg ne tudja,hogy elöbb tesztelek,mint szerda.Úgyhogy marad pontban a 14.nap. Utána meg Te is! De izgi! :wink:

Nekem is a Suprefactot hason a bőr alá kellett meg a gonal-t is adni.De szerintem mindenkinek oda kellet.űAmúgy nekem azt mondta doki,hogy nem is lehet elrontani.De miért nem próbálod beadni Te saját magadnak?Szerintem úgy jobb!Én magamnak adtam be ezeket mindig.Egyedül a Choragont nem,mert azt a popsiba kell,azt nem is tudnám.
andrea23

Melcsi! Hanyadik beülti sikerült? Ne haragudj,csak olyan sokan vagytok,hogy nem nagyon tudom követni.De után nézek.Lassan jegyzetelek mindenkiről! :wink:
andrea23

Andrea!
Az első sikerült, csak sajnos a 22. héten itthagyott minket.
2. nem sikerült.
3. sikerült, abból lett Pöri.
4. nem sikerült.
Most lesz az 5. Fiam szerint mivel minden 2. sikerül nekem, akkor tehát ez sikerülni fog.

melcsi1967

helló!
köszi a biztató szavakat.
csak megsúgom, hogy tegnap 35. nap abbahagytam az utrot önként dalolva a 3 nega teszt után.azt mondták csak a vérvétel után!
várom a mensit.ideje már.
melcsi!
mennyi mindenen mentetek ti is keresztül!!!!
különben marha érdekes,talán az inszemek után jobban kibuktam, mint most .edződöm!!!!
lola29

Melcsi! Hát igen,erre még egy matematikus is azt mondaná,hogy sikerülni fog!!! Hajrá!
andrea23

Szép vasárnapot mindenkinek!

Lányok!
Nem néztétek meg a Gynevac oldalát? Valaki találkozott már ezzel a injekcióval?

Andrea23!
Sajnos képtelen vagyok magam megszúrni! Egyszerűen rosszul leszek tőle. De ameddig a férjem beadja, nincs gond! A popsis szurit meg majd egy nővérke ismerős!

Csibe
csibe73

helló!
tud nekem vki segíteni abban, ha nem sikerül a lombik, honnantól számolják a hónapot?
a beültetéstől?vagy a mensitől?
fontos lenne
lola29

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?