Helló Csajszik!
Egy napig nincs itt az ember, máris tele az oldal!
Útiköltség:
Én 2 éve jártam le a debreceni Kaáliba, ami kb. 150 km-re van tőlünk, Pest úgy 90-re, így hát már akkor sem szívesen adták, de adták, most viszont azt mondta az orvos, hogy szigorítottak rajta. Aki nem ismeri, annak annyit róla, hogy akár vonattal, akár autóval mész, bemész a körzetidhez, és a betegállományod mellé kérsz egy utiköltséges papírt is. (sajna nem tudom a pontos nevét, de megértik, mit akarsz). A probléma ott van, hogy mostanában már csak nagyon indokolt esetben adnak, (vagy protekcióval
Lola29
)és valószínűleg csak a Hozzád legközelebb eső intézménybe. De azért én mindenkit arra bíztatok, hogy kérje a dokitól, hátha kap. Bizony mi is kaptunk akkoriban egy "autós papírra", ami 4 útra szólt, úgy 20e Forintot. Nem mindegy!
Anikó!
Akkor Neked nyilván speckó ez a progiszuri, gondolom ahogy a többi szuri mennyisége, ez is egyénre szabott, h mit kap az ember. Hát akkor tessék szépen megtartani azt a kis pöttyöcskét a pocódban! Hajrá progiszuri!
Andrea23!
Nem, bőr alá kapom mindegyiket. Ma is megkaptam az adagomat, ma a Menopurból 1 adag, Decapeptylből 1/2 adag, Gonal F-ből 150 egység. Ma semmi bajom nem volt. Lehet, h pszichikailag voltam rosszul tegnap? Minden esetre úgy csináljuk, hogy vacsi előtt kapom, h ne kavarodjon fel a gyomrom, meg csak a köldököm feletti részbe adja a férjem. Bocsi, hogy így kirészletezem, de gondoltam, ha leírom, esetleg tudsz (vagy Valaki tud) ötletet, mi lehet a baj. Te/Ti hogy adjátok be?
Melcsi!
Köszi, és tökéletesen igazad van, nyilván sok százezret elkölt majd az ember egy olyan gyönyörűségre, mint a Te szépséged a képen!
Mindenki!
Hallottatok/olvastatok Dr. Lázár Erikáról? Állítólag itt is van valami Róla. Ő az, aki kb. 30 éve kutat a meddőség ügyében, a meddő párok 1/3-át tudja "meggyógyítani" az általa felfedezett injekcióval. Akinek nem szervi eredetű a prblémája (Nekem az, mert 2 méhen kívüli terhességem volt), annak sokat segíthet! Sőt, ahogy hallottam, a lombik előtt is segíthet ez a szuri, mivel nagyobb eséllyel marad meg "tiszta" gyulladás- és fertőzésmentes méhben a kis poronty. A Meglepetés c. újságban olvastam erről (Détár Enikő van a címlapon). Ott egyébként leírt néhány emailcímet, leírom, hátha valakit érdekel
www. lombikbaba
maximanet
babanet
angyalokszulei
nlcafe.hu
Én megyek is, és utánanézek kicsit.
Puszi Mindenkinek, babás álmokat, nyugodt éjszakát!