Új privát üzeneted érkezett!

Athiz: Gyerekorvosi ügyelet csak délután 18-tól van (vagy 16-tól???) nemtom de tuti, hogy csak késődélutántól....
De ugye a szem az nem játékszer bakker. Úgy be volt dagadva hogy nem látott ki!
Reggel amikor felkeltünk, váladékozott, de az elég gyakori Violánál, szépen kamillával lemostam, nem tulajdonítottam neki jelentőséget, mert nem először fordul elő....
Tegnap reggel elmentem a házidokimhoz, mert ugye készülünk hármaskára, és én Violával súlyos toxémiás voltam, és ezt elkerülendő kértem beutalót belgyógyászati szakkivizsgálásra! Mire visszaértem a dokitól akkora dagadt be a szeme. Gondoltam ha 1-2 óra alatt ennyire bedagad akkor mi lesz itt még????
Ezért dobbantottam a kórház felé, mert eddig ott velünk mindig nagyon rendesek voltak....
Hát eddig!
Igazából megértem hogy be vannak szarva. Mindenhol leépítések várhatók, félnek, nehogy őket rúgják ki, igyekeznek kurvára betartani a szabályokat!
Oké, na de emberség is van a földön, talán!!! :shock: :?
És veletek végülis mi van??? Vagyis Szilárddal?????

Áfi: Hát hogy képzeled Te azt, hogy akkor leszel beteg, amikor xy van ügyeletben??????? Miért nem akkor amikor a saját dokid???
Amúgy ennél már csak az a jobb, amikor időpontot kell kénri a gyerekorvoshoz! Honnan tudom előre, hogy mikor lesz beteg a gyerekem???? Volt már rá példa, hogy beteg volt a Bogim, és csak másnapra kaptunk időpontot............. :shock: :? :evil: :cry:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Ceni, a sima gyereko. ügyeleten viszont adhatnának ugye beutalót a gy.szemészetre, csak erre gondoltam. Mondjuk ez sem egyszerű! Viszont ha mentővel szállíttatad volna be a gyerkőcöt, akkor is beutaló kéne???? Szerintem nem! Egyszerűen hihetetlen ökrök ülnek abban a szaros parlamenti székben, vagy mit tudom én már, hogy kik döntenek ilyen ügyekben, de az biztos, hogy elmebetegek! :roll:
Vendég

Csajok ide olyan szívesen írogatok, ti nagyon profik vagytok hőmérő ügyben és mindig jó tanácsokkal láttok el!

Megvettem életem első LH-tesztjét :) , de a DM-ben csak Corax volt. Állítólag ez a márka nem túl megbízható, li. a Corax terhes tesztről ezt konkrétan hallottam. Na mind1, tán a célnak meg fog felelni. Megnézem majd ketté lehet-e vágni, úgy talán tudok vele spórolni.

Iszogatom szorgalmasan a cickafarkfű-palástfű-anticandida-kamilla teát. Mondjuk kb. 2 nagy bögrével iszom naponta belőle, az nem túl sok. Azt olvastam, hogy a palástfűből az ajánlott napi mennyiség nem több, mint 2 bögre, mert károsíthatja nagyobb mennyiségben a májat. Hát arra nincs szükségem, pláne hogy a pajzsmirigy-gyógyszerem sem a legjobban hat a májra.

Az előző 38 napos spontán ciklusomnak baromira örülök, mert előtte hónapokig nem mensiztem, talán egyszer Norcoluttal.

Mi a babaprojektet áprilisban kezdtük, de aztán kiderült a PCO- és később a pajzsmirigy-túlműködésem is. Talán inkább az utóbbi a fő oka a cikluszavaromnak.

A fentieket azért leírtam, ne csak úgy kérdezgessek itt néha.

Pussz

Kép
babancs

Babancs,
hát nagy titkot nem árulok el ha elmondom hogy mi ismerjük egymást. :) Sőt azt a topikot ahol te laksz, a mai napig napi rendszerességgel olvasom, így én mindig tudom mi van veled. :)

A vendégeim még nem jöttek meg, a takarítást be tudtam fejezni. Nem mondom hogy nem lehet belekötni, de szerintem Enikő születése óta nem volt nálunk ilyen rend, főleg hogy a kedvenc játéka a pakolás, ha rendet akarnék nonstop rámolhatnék utána. Hát rámoljon a fene! Viszek majd ki a borospincéhez fotómasinát, egy-két jólsikerült képet pakolok fel élménybeszámolóval egybekötve. Remélem nem kell sofőrödnöm mert akkor nekem ugrott a borozás, ha egy mód van rá lepasszolom az öreg szamara (Iván a neve) kulcsait hamar :D
Vendég

Kép [/img]

Kép
babancs

Babancs, hát neked sem a legjobbak a paramétereid (bocs, hogy ezt írom!), de csigavér (mint a tickeredben :lol: ), mert úgy tudom, ezek gyógyítható dolgok, sőt szerintem hamarosan megtapasztalhatod az anyaság minden örömét és bánatát! :wink:

Áfonya, remélem, már kortyolod a fini borocskát! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Pár percre nézek csak be, mert megyünk karneválozni :lol:

Babancs: én is a DM-es Corax LH teszttel próbálkoztam 3 ciklusban is, de egyértelmű pozitívat egyszer sem mutatott, pedig a ferty-s görbéim alapján volt peteérésem. Mondjuk a mostani hónapban eleve túl korán kezdtem el a tesztelést, mert csúszott a pé-m (sosem szokott), így kidobtam az ablakon 2200 ft-ot pozitív eredmény nélkül. Kicsit ideges lettem, úgyhogy nem ruháztam be mégegy adagba.
Különben nem lehet szétvágni, mert műanyag tokban van. Vagy le akarod róla szedni a műanyagot?
Úgy tudom a rossmann-os LH tesztet lehet kettévágni...Az is 5 db-os, de kb. 500 ft-tal drágább, mint a Corax.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szia áfonyaa!!

Köszönöm, hogy segítettél!!! :lol:

Bár megtaláltam ugyan az oldalt, de nem jöttem rá, hogy hova kellene kattintanom ahhoz, hogy görbét tudjak csinálni! :( :( :(

Ha esetleg lesz időd, s kedved, akkor megteszed, hogy megírod nekem!!!

Előre is köszönöm: Judit
judithappy

Hát még nem mentünk ki mert a banda második turnusa még nem ért ide. Sebaj, a Manót már lepasszoltam a mamához, csak holnap délután megyünk érte. A fini borocskáról... hát én speciel nem szeretem a bort, kizárólag az alkoholtartalma miatt kortyolgatom, persze mértékkel.
Szezso,
szerintem ha szétpattintod a műanyagot akkor szét tudod vágni, a terhestesztnél legalábbis ugyanolyan csík van műanyagházban mint azok amiket műanyag nélkül árulnak, és sokban ez sem különbözik ami a külsejét illeti.
Babancs,
ebből a görbéből még akármi is lehet pár nap múlva! :)
Vendég

Judit,
melyik oldalra találtál rá? Athiz tud neked segíteni, az én nyelvtudásom sem az igazi, van neki is MSNje, biztos szívesen felvesz és akkor könnyebben, gyorsabban meg tudjátok oldani.
(És akkor nekem sem jön most pár napig szemrehányás hogy nem tud kibontakozni miattam.)
Vendég

Judithappy, ha netán Áfonya helyett én is megfelelek, szívesen segítek, ha épp Ő nem ér rá. Persze Áfi, tiéd az elsőbbség! :wink:
Vendég

Athiz,
Igazán nagylelkű vagy, de épp most ajánlottalak...
Ha van kedved a másik hőmérősben leírhatnád lépésről lépésre részletesen a regisztrációt, és néhány kulcsszót, és akkor csak hivatkozni kéne...
Vendég

Hát úgy vagyok vele, ha októberig nem jön össze a babó, akkor megyek a mindentudó családi szupi nőgyógyászhoz, aztán tán ad egy kis Clostyt. A sógornőm is attól lett terhes, pedig az ő ciklusa rendben volt.

Áfonyaa!

A próféta szóljon belőled! A volt hőgörbémre emléxel? Azt mondtad ezek a fűrészfogak nem jó jelek, aztán rá pár napra olyan szép lett a görbe, hogy még pé is lett.

Nem nagyon van időm visszaolvasni, de van köztetek valaki aki szed/vagy szedett Clostyt?

Ja és a Corax ha tényleg ilyen szar, akkor ablakon kidobott pénz volt.
Már megtapogattam, tényleg műanyag.

Na mind1, ha érzem, hogy görcsölget a petefészkem, meg leesik a hőm, akkor ráhajtunk a dologra. Az elmúlt ovulációt sajnos elszalasztottuk, mert olyan kis kuka voltam, hogy nem jöttem rá a pé-re..csak pár nappal rá, mikor a csajok mondták, meg a fertility kimutatta.

Kép
babancs

Babancs,
Én szedek Clostyt a stimu mellé, de szedtem magában is 2 hónapig. Miért kérded? Valamit tudni akarsz róla? Nem hormon ha ettől félsz, csak kicsit becsapja a hormonszint-érzékelőidet, és így több hormont termel a tested, így stimulál peteérést. Nagyon sok embernél hatásos, nekem is van konkrét ismerősöm aki 1 év próbálkozás után az első Clostys hónapjában lett terhes. Nekem sajna nem segít, de nagyon sok embernél hatásos.
Vendég

Áfonyám, egy cseppnyi szemrehányást sem tettem neked! Csak mindig olyan kis szemfüles vagy, hogy én mire a géphez érek, Te már ügyesen válaszoltál is. Egyátalán nem bánom, ha válaszolgatsz, hiszen én sem tudok mindig itt lenni, csak gondoltam, hogy éppen háziasszonykodsz, és nem fogsz tudni válaszolni, de tévedtem.

És hát persze hogy segítek, ha bárki hozzámfordul, néha még akkor is, ha nem tőlem kérdeztek. :lol:

Babancs, hát nálam összesen egyszer mutatott totál pozitívat a Rossmannos LH teszt, viszont többször 2 csíkosat, amiből tudtam, hogy hamarosan meglesz a peteérés! Szerintem azért jó találmány, csak sajna tényleg drága. Mi többen a netről rendeltünk, csak oda dombornyomott kártya kell, hogy működjön a dolog. :wink:
Vendég

Nem félek a Clostytól, csak tapasztalatokra voltam/vagyok kiváncsi, mert lehet rá fogok a Clostyra szorulni.

Köszi!

Kép
babancs

Sziasztok!

Most értem haza csavarorgni voltunk.
Gyerekek ezt a csíkszerkesztés, valaki szájbarásgosan le tudná nekem írni, hogy mi ez és hogyan működik. Bocsi de nem tudok idegen nyelvet így a segítségeteket kérném.

Ti mikor tesztelnétek a helyemben? (vagy ezt már lehet, hogy kérdeztem?)
gizmixxx

Szia Gizmi!

Szerintem a 12. DPO előtt nem érdemes "kockáztatnod" egy teszttel, de tőled függ, meddig bírod cérnával! Nekem ma van a 12. DPO, és a tesztem negatív (persze lehet, csak azért, mert nincs baba :cry: ), úgyhogy rajtad áll!

A csíkszerkesztésben mi az, amit nem tudsz?
Vendég

Hol, hogyan tudok terhes görbéket nézegetni a fertilityn???
gizmixxx

Athiz!

Köszi a gyors választ.
Csíkszerkesztés=semmit!!!!!!!!!!!
Mire jó???????
gizmixxx

Belépsz a fertybe, és felül rákatt a Chart Gallery feliratra, ott pedig megkeresed picit lejjebb a pregnancy chart feliratot, és rákatt, máris nézegetheted őket. A köv. oldalt egészen lent, a next page gombbal tudod fellapozni, ha jól emlékszem!
Vendég

Athiz!

Negatív lett a teszted, és megse jött. Akkor most mi van???
Tuti én is így fogok járni. Megint csak kezdem magam beleélni, aztán majd jön a piroska.
Mert ez most nagyon úgy néz ki, hogy egy hosszú ciklus.
Athiz te, hogy érzed nálad mi lesz????
gizmixxx

Gizmi, most mire is gondolsz konkrétan? Mert már nem teljesen vili, mit is kérdezel.
Vendég

Gizmi, gőzöm sincs mi lesz, ha tudnám, én lennék a bölcs Salamon, vagy Nostredamus! :lol: Mindenképpen szeretném, hogy baba legyen a dologban, viszont ha nincs, akkor nagyon nagy kicseszés velem a nyaralásunk miatt! :roll:
Vendég

Csajszik!

Kinek, mit segíthetek?
MSN: talosgy@freemail.hu
Most ráérek

Kép
zölddisznó

Coca, légyszi, szúrj belém egy kést vagy ilyesmi! Ebben segíts!

Ezt csak azért írom, mert megjött! :cry: :evil: :cry: :cry: :cry: :evil:

Persze gondoltam, hogy ez lesz, miért is lenne más ez a ciklus, mint az eddigiek??

Rohadt életbe! De utálom magam!

Bocsi lányok, most megyek, és iszom egy pár korty alkoholos itókát, és fejbelövöm magamat...
Na jó, nem lesz olyan mázlitok! :wink:
Vendég

ÁÁÁÁÁÁ! BRRRRRRR! Francba Miki!

Üdvözlöm a pohár fenekét!

Kép
zölddisznó

Athiz!

Most jött meg, az fasza :twisted: :twisted: :twisted:
én is felvagyok készülve a utánad a legrosszabbra, már nincs is kedvem terhes görbéket nézni, úgyse azon múlik, hogy összejön vagy sem, csak ez a rohadt várakozás teljes kicsinál. Holnap elmegyek veszek tesztet, és hétfőn reggel megcsinálom nem érdekel. Természetesen ha addig nem jön meg.

Coca!
Hogyan töltsem el még ez a két napot, hogy úgy teljen el, észre sem vettem.
Az a baj, hogy semmihez nincs kedvem, mert mindem gondolatom e- körül forog, azthiszem ha megjön most .....nagyot fogok csalódni.
gizmixxx

Athiz
Most olvasom! :( Nagyon sajnálom! :cry:
Sztem a luth. fázosid elég rövidke!11-12 nap,ha jól számítom.Szal ezt a görbét egy dokinak meg kellene mutatni,mert lehet progipótlással megoldódna a babásodás!

Sajnálom,hogy nincs több időm olvasgatni,de mindenkinek megy a drukk a babáért!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Holnap rakok görbét én is!

KépKép

KépKép
okr

Athiz!

Nagyon sajnálom!!!!!

Okr!

Régebben sokkal többet volttál köztünk, és mindig nagyon jókat írtál.
Nagyon hiányzol (nekem) gyere légszives gyakrabban.

Üdv:

Gizmixxx
gizmixxx

Sziasztok!!!

ATHIZ

Ne szomorkodj, majd legközelebb biztosan összejön!!(Én is tudom, hogy milyen érzés!!!, Sőt nekem előző hónapban már petezsákom is volt, de aztán a vitalitás kontrollra eltűnt, felszívódott!)

Ha esetleg tudnál nekem útmutatót adni a görbe készítéshez, azt nagyon megköszönném!!!:)

Minden jót nektek!!!
Szép estét!!

Judit
judithappy

Athiz!

Én is sajnálom, ugyan sokat nem tudok érdemben hozzászólni, mert még nem követtem nagyon a sorsotokat.
Valahol mindig egy kis sorscsapásként éli meg egy nő, ha megint elment egy hónap eredmény nélkül. Na nem akarok itt filozofálni, de a sógornőm is bőgve fakadt, mikor a 2. clostys hónapja után is megjött neki.
Nem kell feladni!

Kép
babancs

Athiz: rettenetesen sajnálom! :cry: :cry: :cry: :cry: Új hónap új remények új drukkok ezerrel+++++++++++++++
Closty nem lenne jó ötlet? :roll: Próbáltad már??????

Gizmixx: nektek IS tovább nagyon nagyon soksok drukkkkk ++++++++++++++++++
Hétfői helyzetjelentést nagyon várjuk!!!!!

Nekem még mensi sehol, csak fájdogál a hasam! Nem tudom eldönteni, hogy most mi van! :shock: Bár elég stresszes volt az ulóbbi 1 hetem! Lehet azért késik......... Kb 2 hete fájdogál a hasam egyébként....

Szépszerelmes jóccakát

ceniko
Szeged

Athiz,
:( :( :(
Csak egy rövid bekukk mert jön a banda csülköt enni hozzánk, bográcsban lesz megfőzve az udvaron. A tegnapi szalonnasütős buli eszméletlen jó volt, ettünk szőlőt, sütöttünk saslikot nyárson, ittunk bort, és annyit de annyit nevettünk!!! Éjfélig voltunk kinn, most nemrég ébredtünk. Teszek fel pár képet, engem ne keressetek mert én fotóztam, a fehér pólós szakállas a férjem.
Kép

Kép

Kép
Vendég

Jó reggelt!

Na asszem ez a hőgörbém nem lesz túl eredményes. Ma is össze-vissza ébredtem. Mértem 7kor, akkor 36,2 volt..9-kor ébredtem fel legközelebb, akkor már 36,7 volt. Beírtam a 2 eredményt 2 különböző táblázatba, időponttal együtt. Majd valahogy kianalizálgatom magamnak. De így nagyon gáz, mert egy időpontban kéne mindennap mérni. Nagyon bízom benne, ha lesz pé megint jelzi valamilyen kis petefészek fájdalommal, mint az elmúlt hónapban.

Áfonyaa!

Jók a képek! Jó party lehetett! Aranyos a férjed!

Kép
babancs

Jó reggelt, jó csülközést!

Szóval jó buli volt. Rádfért! Mi most kelegetünk.

Kép
zölddisznó

Babancs!

Fej-fej mellett haladunk. Én is 12. cn-en vagyok. Gyerünk, húzzunk bele!

Kép
zölddisznó

Kép

Jó reggelt mindenkinek!
gizmixxx

Gizmó! Teszteljél máááááárrrrrr!

Kép
zölddisznó

Gizmó ez nagyon babásnak tűnik!! Teszt??

Zölddisznó oké, belehúzunk!

Kép
babancs

Jó reggelt!

Nekem mai tesz - :( Mensi még sehol :shock:
A Violámmal éjszakáztam úgy kb hajnal 3ig, nagyon sírt, lázas volt és nyűgös! Mostmár mindkét szeme begyulladt:( reggelre az orra is folyik :cry: :cry: Nagyon el van kenődve szegény. Fél 10ig hagytak a gyerekeim aludni :lol: mondjuk ez az éjszakai műszak után nem esett rosszul ;)

Áfi: Hű télleg jó buli lehetett! Derégen sütöttünk már szalonnát.... mondjuk itt a panelban elég macerás :? :lol: Alig várom, hogy elköltözzünk innen.....

Gizmi: Ez király :D :D :D :D Hajrá hajráááááááá

Athiz: Jól vagy???

Coca, Babancs: Nagyon drukkolok csajok! Tényleg húzzatok bele ez parancs :lol: :wink:

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Coca: nem merek még tesztelni, szerintem korai lenne még csak 11. dpo-nál tartok.

Áfi: jó folytatás kívánok. :lol: :lol: :lol:

Ceniko, Babbancs: köszi a drukkokat :wink: :wink: :wink: :wink:

Athiz: merre vagy.

Okr: hol a táblád?????
gizmixxx

Gizmixxx
Remek a görbéd!Lassan már tesztelhetsz is ,amihez nagy drukk+++++++++++++++++++++++!
Köszi,hogy hiányolsz,de mostanában alig van időm netezni :( ,így a topikokat sem tudom igazán nyomonkövetni!

Áfonya
Szuper jó buli lehettett! :D

A mostani görbém,végezetül:
Kép

KépKép

KépKép
okr

Igaz Gizmi, én csak a 32 napot néztem!
Amúgy hány naposak szoktak lenni a ciklusaid?

Athiz biztos családozik! Jól teszi.

Csülökszagot érzek!!!

Kép
zölddisznó

Okr!

Teszteltél már?
lemaradtam valamiről?

Kép
zölddisznó

Coca!

Holnap talán tesztelek, de párom azt mondja még korai.
Az elmúlt 5 hónapban a leghosszab ciklusom 34 napos volt.
De tavaly volt 36 napos is. Egy biztos ilyen görbém még nem volt, ami egyenes vonal.

Okr!

Fej-fej mellett haladunk. te is a 32. napnál tartasz bár ahogy látom neked 35 naposak szoktak lenni a ciklusaid.
gizmixxx

Csajszik, én úgy izgulok!

Kép
zölddisznó

Coca
Semmiről sem maradtál le :D Még nem teszteltem,majd vmelyik nap!

Gizmixxx
Igazából utóbbi időben 30 naposnál hosszabb ciklusom nem volt,de most,hogy nem volt closty később volt a p.é :oops:
Gondolok majd rád holnap,és szorítok nagyon!!!!!(ha tesztelsz,ha nem) :lol:

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Megvagyok, itt vagyok, köszi, aki hiányolt. Szóval tegnap tetézésképp összevesztünk a férjemmel, úgyhogy rohadt egy estém lett, viszont végre nem csak 3,5 órát aludtam éjjel. Reggel anyu ébresztett a telefoncsörgéssel, miszerint 5 perc múlva itt van :shock: . Gyorsan magamrakaptam a rucimat, azóta már megjártuk az Auchant, vettünk 3 kisebb bőröndöt a nyaralásunkhoz. Reggel pedig már nem is mértem hőt, hiszen úgy sem fogom méricskélni a nyaralás alatt, és úgy döntöttem, ezt a ciklust hagyom magától beteljesedni. Megpróbálok csak a pihenésre és a családra összpontosítani, talán sikerül kikerülni a mókuskerékből!

Az orvosi vizsgálataimat utazás utánra hagyom, most ezzel már nem tudok foglalkozni. Egyébként megmutattam múltkor a nődokinak a hőgörbéimet, és teljesen jónak látta, azt mondta, elvileg azzal nincs baj.

Gizmi, szerintem tesztelj bátran holnap, hiszen már a 12. DPO-n leszel, nem hinném, hogy a ciklushossz ezt befolyásolná!
Nagyon drukkolok, és remélem, babás lettél! :wink:

Ceni, neked is drukkolok, és remélem, nálad is járt a gólya! :wink: A babádat meg puszilom, hamar gyógyuljon meg szegénykém!

Áfonya, tök jó lehetett a lazulásotok, így könnyebb folytatni!
Remélem, mire visszajövök a nyaralásból, neked is 2 csíkos teszted lesz!

Okr, a te görbéd is nagyon ott van a topon, millió drukk!!! :D

Malackám, neked is drukkolok, hogy elkapjátok a peteérést, és gyönyörű babád legyen belőle! :D

Babancs, Judithappy nektek is sok-sok szurok és puszi!

És mindenkinek sok puszi és drukkhegyek! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Athiz: sajnálom, hogy Piroska (rohadjon ki a krumplija egyébként) eltévedt az erdőben és Hozzád érkezett :( Múlt hónapban engem is úgy szivatott le a hőm, hogy mensi előtt pár nappal leesett, majd rögtön vissza is ugrott...Csak hogy még az utolsó pillanatig reménykedjen az ember lánya!

Gizmix és Okr: szupi a görbétek!!!

Áfi: csak pasik voltak a partitokon? :) Rajtad kívül, persze?

Babancs: Áfi írta, hogy talán ki lehet szedni a műanyagból a Coraxot és úgy szétvágni...Különben a Corax tájékoztatóban benne van, hogy ha pozitív, attól még nem biztos, csak valószínű a pé, ha negatív, attól még lehet pé-d.

Zöld Coca: drukk a pé-hez

Szia Neked is Judithappy!!!

A mai nap örömünnep, a ferti kidobta a csalit, 5 napra visszakaptam a VIP tagságot! Először nem is értettem, mi az a sok színes dolog a görbémnél
:lol:
Kép

Na, további jó hétvégét mindenkinek!
És persze szurok megy mindenkinek, akinek szüksége van rá!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?