Sziasztok!
Megvagyok, itt vagyok, köszi, aki hiányolt. Szóval tegnap tetézésképp összevesztünk a férjemmel, úgyhogy rohadt egy estém lett, viszont végre nem csak 3,5 órát aludtam éjjel. Reggel anyu ébresztett a telefoncsörgéssel, miszerint 5 perc múlva itt van
. Gyorsan magamrakaptam a rucimat, azóta már megjártuk az Auchant, vettünk 3 kisebb bőröndöt a nyaralásunkhoz. Reggel pedig már nem is mértem hőt, hiszen úgy sem fogom méricskélni a nyaralás alatt, és úgy döntöttem, ezt a ciklust hagyom magától beteljesedni. Megpróbálok csak a pihenésre és a családra összpontosítani, talán sikerül kikerülni a mókuskerékből!
Az orvosi vizsgálataimat utazás utánra hagyom, most ezzel már nem tudok foglalkozni. Egyébként megmutattam múltkor a nődokinak a hőgörbéimet, és teljesen jónak látta, azt mondta, elvileg azzal nincs baj.
Gizmi, szerintem tesztelj bátran holnap, hiszen már a 12. DPO-n leszel, nem hinném, hogy a ciklushossz ezt befolyásolná!
Nagyon drukkolok, és remélem, babás lettél!
Ceni, neked is drukkolok, és remélem, nálad is járt a gólya!
A babádat meg puszilom, hamar gyógyuljon meg szegénykém!
Áfonya, tök jó lehetett a lazulásotok, így könnyebb folytatni!
Remélem, mire visszajövök a nyaralásból, neked is 2 csíkos teszted lesz!
Okr, a te görbéd is nagyon ott van a topon, millió drukk!!!
Malackám, neked is drukkolok, hogy elkapjátok a peteérést, és gyönyörű babád legyen belőle!
Babancs, Judithappy nektek is sok-sok szurok és puszi!
És mindenkinek sok puszi és drukkhegyek!