Sziasztok!
Próbálok egy kicsit írogatni, bár csak fél kézzel, mivel Beni a bal cicin csüng
Köszönöm az újabb gratulációkat és Benikém dicsértetét!
Tudom, én hogy milyen gyönyörű, de azért jó mástól is hallani
Bettus, Évi, Bunny!
Gratulálok a Babákhoz! Sok boldogságot és sok tejecskét!!!
Bettus!
Benikém ugyanolyan méretekkel született, mint Kittid!
És hasonló gyorsasággal is
Csengő!
Igen, volt vizeletvizsgálatunk, ami szerencsére negatív lett. Mi először a Heim Pálba kaptunk még a kórházi gyerekorvostól beutalót, de az itthon dokinéninkkel megegyeztünk, hogy a SOTE I-re megyünk vissza, ahol az uh-ot is megcsinálják és jó az újszülöttkori nefrológia. Holnap egyeztetek időpontot a dokival.
Nálunk a jobb oldali vesemedence 1,2 cm-es, a bal oldali 1,4 cm-es. Tágulat konkrét értékét nem adták meg. Viszont valami sűrű folyadék jellegűt is láttak bennük. A gyerekorvosunk szerint azon kell szurkolni, hogy ne a vesét és a hólyagot összekötő vezetékek szűkülete okozza a vese- ill. vesemedence tágulatot. Persze próbálunk a legjobbakra gondolni!!!
Ti hová mentek vissza kontrollra?
Viola!
Hidd el, lesz ott több tejecske!!! Nagyon sokat számít a saját magadba vetett hited, a nyugalmad! Én csak tudom, hisz Marcinál én nagyon sokat küzdöttem. Amikor egyik nap már oda jutottam, hogy "na, akkor holnaptól tápszer" és lélekben lenyugodtam, másnap reggel két szétdurranni akaró cicivel ébredtem! Amit a Lányok írtak a tejcsinövelésre, cirka én is azt írtam volna! (1 liter söröcske nálam is itt figyel már végszükség esetére
) Hajrá!!!
Szopihossz: nekem is mondták, hogy max. félóra legyen a szopi, de Beni szinte végigalussza a napot és én keltem szinte mindig a szopihoz. Ha valamennyire fel is kel, akkor is pár perc és alvás van, de közben azért szívja rendesen. A lényeg, hogy nálunk cirka 1 óra (!) a szopi, de nem tudok mit tenni. Próbálom keltegetni (arcát csipkedem, fújkálom a pofiját, csikizem a talpát), de tojik a fejemre. Marcinál is ez volt a helyzet, aztán ahogy erősödött, egyre éberebbé vált, úgy csökkent a szopi ideje is. Hát sokat nem segítettem, de talán megnyugtattalak, hogy nem lesz ez mindig így.
Iza!
Drukkok mennek ezerrel a babaprojekthez!
Drukk a sógornődnek is kijár!
Rönci!
Én is számolgattam a kórházban, hogy ha normálisan engednek haza, akkor éppen nem fogunk találkozni, és így is lett
Persze annak örülök, hogy rendesen hazaengedtek
Mamy!
Még egyszer gratulálok! Geszti gyönyörűségesen szép kislány!
Krisszi!
Neked is gratula még egyszer a gyönyörű sötét hajú Ricsihez!
Kata!
Ügyes vagy a Lányok szopija terén! És a Csajszikák is nagyon ügyesek, hogy ennyire hagynak Téged minden megcsinálni
Tűzmanó!
Gratula a lakás eladásához!
Vigyázz Magadra a költözködés során!!! Tudod, én is ezt csináltam az utolsó időben, mármint dobozoltam!
Napraforgó!
Gratulálok a Fiúk gyarapodásához! Nagyon édesek a képen
Bürokrácia
Benikém áldott jó gyermek! Szinte az egész napot átalussza, ha nem, akkor viszont folyamatosan kézben, illetve cicin szeretne lenni. Nem ejtették a fejére, ugye?!
Ahogy Violának is írtam, ezzel a folyamatos alvással azért egy kicsit nehézkessé teszi a szopit, mivel piszkálgatni kell, hogy dolgozzon is a szájacskájával. Végeredményben szépen eszik, van sok-sok pisis pelus és annál több kakis. Apropó, ajánlani tudom mindenkinek befektetési céllal vásároljon Libero részvényeket, mivel a cég jövője tutira biztosított, ami Benikém kakatermelését illeti!
Hihetetlen, de úgy kakil, ahogy mi levegőt veszünk
A születési súlyát is visszanyerte, sőt már meg is haladta!
Viszont az éjszakákat elég nehezen viselem, mivel ha magam mellé veszem szopizni, szerintem egyszerre bealszunk, aztán ahogy felébredek és beraknám az ágyába, kb. 5 perc múlva már bömböl. És az egész kezdődik előről: magam mellé, alvás, stb. Így lényegében az egész éjszakát lapraszerelve töltöm, ami elég fárasztó. Remélem ezt a szokását minél előbb elhagyja!
Marci egyszerűen imádja: folyamatosan csókolgatja, ölelgeti, simogatja, nagyon édesek együtt! Segít Beni tisztába tevésekor (kenegeti a popsit), fürdetésénél. Ja és előszeretettel magyarázza Neki, hogy is kell szopizni: nagy erővel hamm-hamm hangokat ad ki
Persze folyamatos felügyeletet igényel Marci, mivel már Beni szemecskéjét is próbálta megvizsgálni
Rakok majd fel képet Róluk.
Mindenkinek mennek a drukkok, akik igénylik így a Babák érkezése előtt! Persze a gömbölyödéshez is minden jót!
Puszi: Melinda