kicsit vissza tudtam olvasni...
Tünde vigyázzatok magatokra!!! én is magne B6 és diaphyllin kúrán voltam félidőtől végig, volt gey kényszerpihenős intermezzo is
Eszti mellett nem tudom elképzelni, remélem nem lesz rá szükség.
Natinak és Máténak gyors jobbulást kívánunk!
Duda! teljesen átérzem, amit írtál a tornáról, nagyon nehéz lehet. én is úgy örültem, amikor mondta a nő, hogy akkor most megint elenged minket. én azt gojndolom, hogy sokat segített az Esztinek, és biztos vagyok benne, hogy Natinak is sokat segít a torna. azért hajlamosak a túlzásra is, mert pl. mondtam, hogy ESzti nem eszi a darabosakat, benyúlt a szájába, és megállapította, hogy az egyik pofija feszesebb, mint a másik, és megmutatta, hoigy hogyan tágítgassam otthon. gondolhatod... Eszti enyhén szólva nem rajongott az ötletért, hogy a szájában valaki tágítja az egyik arcfelét, úgyhogy úgy döntöttem ezt tuti nem fogom csinálni, nem hiszem, hogy ezen múlik a darabos kajálása.
a mi gyógytornászunk is járatta Esztit, de nem azért, hogy siettesse, hanem azért, hogy lássa, hogy hogyan teszi a lábait egymás után, és hogy segítse (nem sokat ment vele).
én is azt gondolom, hogy beszélj a gyógytornásszal, én sem gondolom, hogy egy kis szünettől visszafejlődne Nati. és mi lenne, ha egy másik dévényest is megkérdeznél, az nagyon gáz?
na most megyek aludni, tényleg , jóéjt:)
egyébként én tegnap Babbal és Tofival álmodtam:) nem emlékszem a részletekre