Új privát üzeneted érkezett!

Ayse!
Te nem nagyon tudtál eddig olyat írni, amivel unszinpatikus lettél volna nekem! :)
Gondolkozom rajta, hogy saját felelősségemre kérem a kezelések szüneteltetését.
Azalatt az 5 hét alatt, amíg nyaraltunk, Nati kezelések nélkül is szépen fejlődött, nem stagnált a fejlődése.
Kíváncsi lennék, saját erőből mire megy.

Más!
3 éves unokaöcsém aranyköpései nagyszülői felügyelet alatt:
Ül a bilin, kakilt. Anyukám kérdezi tőle, hogy végzett-e, mire Boldizsár: "Még nem, most pisilek is, hogy a kaki ne legyen egyedül!" :lol:

Más alkalommal, ismét a bilin:
Kakilt egy hosszabb, meg egy rövidebb darabot.
Feláll, belenéz a bilibe, majd azt mondja:
"Kakáltam egy Anyát a gyerekével" :lol: :lol:

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Bocsi lányok, hogy nem válaszolgatok, azért olvasok ám, de most kicsit ki kell kapcsolnom, úgyhogy inkább művelődöm, meg ilyenek :)
Má szinte csak panaszkodni járok, mint a vénasszonyok :oops:
Mi lesz még később? :roll:

Gyors hírek:
Ma reggel elkezdtük szedni az Ospent, Máté lefeküdt fél tízkor aludni. Fél egykor ébredt, jókedvűen ugyan, de telistele kiütéssel a füle mögött és a nyakán. Felhívtam a dokinénit, aki azonnali megálljt parancsolt a gyógyszert illetően, és egy negyed kalciumtabit, és kérte, hogy menjünk be a tanácsadóba fél kettőre. Addigra már a hasa-háta is teli volt, kaptunk Fenistil cseppet, és továbbra is szedni kell a kalciumot.
Három lehetőség van:
1. penicillin-érzékenység az Ospen hatására
2. három nap láz - három nap pötty
3. egyéb vírusfertőzés

Holnap háromra viszem őt a rendelőbe, kíváncsi vagyok, mi lesz ebből. A háromnapos izébigyó azért is lenne logikus, mert tegnap óta nincs láza, amit akárhogy is számolok, három napot jelent... Csak a pöttyök késtek egy napot, valamint a torka meg a mandulája is nagyon piros, úgyhogy nemtom.

Egyébként jókedvű, csak enni nem akar még mindig. Mondjuk a levesemből elkunyizott négy-öt kocka krumplit, de csak úgy kellett, ha ő ehette :D

Pusztok!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Duda!

Unokaöccs dumáján betojtam, hogy stílszerű legyek.

Szerintem Nati kezelőjével meg lehet beszélni, azokat, amiket nekünk is leírtál.
Lehet, hogy nem hülyeség elvinni egy orvoshoz és akkor szakember által megnyugtatva, megerősítve dönthetsz.

Nati teljesen jól meg fog tanulni járni, beszélni, biztos vagyok benne.

ayse

Sis, csináld meg légyszi!

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Tünde, Duda,
Köszönjük a szülinapi köszöntéseket Beni számára! :)

Igen, ma volt Beni 5. szülinapja! Olyan nagy fiú már! :) :)
Apa kivett egy nap szabit és elmentünk kirándulni. Komppal átmentünk Visegrádra, ott miniboboztunk, kirándultunk, fociztunk. Utána ebédeltünk finomat. Jó kis nap volt. :) :)
Tortája szombaton lesz, akkor jönnek a vendégek. Ma csak két mesekönyvet kapott előajándéknak, a többit szombaton. :)

Sis,
Máténak további jobbulást!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Jucc, Ayse
Szerintem is jó Lili és Balázs súlya is. Beni 18 kiló és 111 centi. Most a nyáron nőtt 4-5 centit és hízott egy kilót.

Duda,
Unokaöcsi dumája nagyon jó. :)

Szigeti talizók
Nagyon jók a képek. Úgy néz ki, hogy a gyerkőcök nagyon élvezték a pikniket, persze gondolom az anyukák is! :)

benianyu

Sziasztok!

Tünde
Zita térdenjárássegítője nagggyon jó!

Judit
Köszönöm! Hihetetlen, hogy tavaly a szülinapomon, még nagy pocakkal ünnepeltünk!
Gratula a 3. foghoz.

Sis
Máténak gyógypuszikat, Neked nyugodt menekülés- és bulizásmentes alvást biztosító manókat küldök!

Andi
Unokaöccs beszólásai
Biztosan többször leírtad, de szita agyam nem jegyezte meg, mi volt (lehetett) az oxigénhiány oka?

Kép
Kép
thomasanne

Kapcsolgatunk a xarabbnál xarabb tévéműsorok között.
TV2 2 másodperces megtekintése után azt hittem, ez a film A méret a lényeg 2., kiderült, tévedtem: a Döglött dákó :lol:

Szörnyű!!!!
Annyi jó film van pedig!!!

ayse

Ayse,
Ha olyan sok jó film lenne a tévében, hogyan dumálnánk itt esténként? Én magamnak már be sem kapcsolom, annyi a sz@r. Majd, ha lesz újra Vészhelyzet, akkor keddenként egy órára. :)

benianyu

Sziasztok!

Benianyu,
Beninek nagyon boldog szülinapot!!! :)

Prüntyi,
priv ment, kész a regisztráció! :)

Többiek,
köszi a vudukat!!! :)

Pusztok!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

Nemrég értem haza, egész nap Ildivel Panrdorfban, meg Bécsben vásároltunk. :)
A Sándor gyerekeket is vittük, akiket nagyon meg lehet dícsérni, mivel tökéletesen jól bírták a maratoni shopping túrát.
Abszolút nem jellemző, hogy Ildi vásárolgatna velük, ezért még hozzászokva sincsenek, így külön szuper volt, hogy ilyen jól bírták. Hazafele az autópályán tört el kicsit a mécses mind a kettőnél, de este 9-korr ez már érthető :D

Sis!
Nagyon sok gyógypuszit küldök Máténak, remélem hamar meggyógyul!

Benianyu!
Beninek én is nagyon-nagyon Boldog Szülinapot kívánok!!!!!!! :) :)

Ayse!
Tegnap volt Született feleségek is a TV-ben, remélem azt nézted azért! :lol:

A szigeti tali nagyon jó volt, gyerekek is jól érezték magukat, tényleg menjünk, amíg ilyen jó az idő.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sis, Barbi,
Köszönjük! :)

benianyu

Sziasztok!

A teljesség reménye nélkül próbálok reagálni, szólok előre! :oops:

Tünde
Zita térdelés-segítője nagyon vicces! Meg apa viziparadicsoma is! :lol:

Duda
Unokaöcsi :lol:
Tornát hogy bírjátok?

Barbi
Miket vettetek?

Sziget tényleg jó lehetett!

Sis
Szegény Máténak jobbulást!

Velünk:
HOlnap megyünk a Madárházba sajnos. Marci ma megint olyn keményet kakilt, hogy megint vérzett a popója. Úgy sírt(unk).
Lehet, hogy belső aranyér, de remélem,hogy "csak" egy repedés amit tudunk orvosolni.

Prüntyi
HOgy megy a sétálgatás?

Befizettük a nyaralást! szept. 12-19, Rodosz, Faliraki.
Annnyira remélem, hogy tök jó lesz! A barátnőmékkel megyünk, az Ő kisfiúk fél évvel idősebb.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci!
Szegény Marci :( Nem is értem, mert ő olyan sokat iszik, mitől ilyen kemény a kaki?
Rodosz :D Biztos nagyon szupi lesz!
Vettem egy szandit, egy táskát (hasonló kicsit, mint a tied :) ), napszemcit, hajcsatot, Gabinak pólót, fiúknak játékot, anyumnak a mexx-ben 10 euroért gatyát és kardigánt, body shopban testradírt, testápolót, meg még mit is???? :lol:
Kakaót Leonnak, meg fagyasztott tenger gyümölcseit.
Azt hiszem kb. ez a lényeg :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Jópofák lehetnek a vásárfiák! :lol:
Szerintem hajlama van Marcinak a székrekedésre. Egy időben sok banánt és krumplit evett és lehet, hogy attól alakult ki először. Aztán az elsőtől kirepedt és azóta vissza tartja mert tudja, hogy fáj ha kakil. És attól még jobban megkeményedik. És ismét kihasad. Ördögi kör.... Remélem sikerül túljárni az kör eszén :cry:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Jó estét!

Egész nap nem tudtam feljönni a netre, szarakodik a gépem, remélem, a halála előtt ezt még meg tudom írni...

Ayse, nem is tudtam erről a 19 kilós minimumról a sulihoz. Mi van, ha van egy jófejű, iskolaérett, de nagyon sovány gyerek, aki csak 18 kiló? Vagy ez lehetetlen? hat-hétéves korra tuti eléri mindenki a 19-et? Gőzöm sincs...

Sis, szegény Máténak további gógypuszik!

Juci, Marcinak is hasonlók! Nagyon sajnálom szegényt, és aggódó anyukáját is!
A nyaralás biztos szuper lesz!

Benianyu, gyönyörű nagyfiadnak nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!

Barbi, irigykedem a soppingolás miatt, jó kis nap lehetett!

Ayse, én is szörnyülködtem egy sort a ma esti kínálaton. Maratoni vasalás volt a programom, és azt tévézve szeretem, amúgy én se nagyon kapcsolom be. De a Kultúrház mindig tetszik. És elfogyott a vasalnivaló hegy!!! Nem hittem volna ezt a hét elején.

Eltűntek az emotikonjaim, mindenki képzeljen vigyorgó fejeket a neve mellé!

Jó éjt!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Juci, nagyon jól! :lol: Sis segítségével végre felteszek egy kis videót :)

Sis, PÜ-ment :oops: :lol: Jobbulást nektek!

Szülinapos babákat meg Isten éltesse!

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok.

Mi még mindig anyukáméknál tanyázunk!Nincs sok kedvünk hazamenni,olyan jó itt!!Bár még a lakás sincs kész.

Benianyu.
Benit az isten éltesse nagyon-nagyon sokáig!!

Lányok!
Úgy veszem észre,hogy kifogyóban van a ciciből a tejcsim!Ha nem adok majdnem lefekvés előtt valami laktató kaját Melinek akkor a cicitől már nem alszik el.Előtte ilyet nem csinált.Ti honnan tudtátok hogy mikor lett kevés a tejcsi?Még ilyenkor s szoktak tápszert felirni??
Köszi aki válaszol!!

ancsi26

Sziasztok!

Tegnap voltam dokinál, volt egy kis ijedtség: a hétvégi rosszullétnek meg lett az eredménye, megrövidült a méhnyakam. Azt nem tudta eldönteni, hogy kinyíltam-e, így ma be kellett mennem hüvelyi uh-ra, szerencsére zárt vagyok. És megvolt a 18. heti genetikai is, minden ok, és háát, nem Julcsi lesz. :wink:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Majd este jövök bővebben ugyanis Balázs céges bulira megy és enyém a gép.

Tünde

Hurrá, hurrá, hurrá. Mármint a nem Julcsihoz. Majd meglátod, hogy a világon soha senki nem nézett és nem is fog nézni rád olyan szeretettel, áhítattl, csodálattal, mint a fiad. Én már harmadikra sem szeretnék kislányt, csak apa, hogy neki is legyen egy bérence. :lol: :lol: :lol:
Ez a méhnyak rövidülés viszont nem tréfa dolog. Nekem Bazsikával rövidült meg a 35. héten, amikor megmásztuk a Visegrádi kilátót. A dokim csak annyit kérdezett, hogy valóban úgy éreztem-e, hogy feltétlenül most kell a panorámában gyönyörködnöm. Aztán szigoró fekvés következett két hétig. Csak wc-re kelhettem fel, még enni se. Kicsit figyelj oda magadra a következő napokban. Magne B6-ot szedsz? Nekem az nagyon bevált. Szinte a 20. héttől szedtem mindkét fiúval folyamatosan.

Barbi
Lacika 8-kor!! kelt, 3/4 9-kor visszafeküdt és 12-ig aludt még egyet, most már megint nyűglődik. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A többit majd este bővebben.

Ja csak még annyit, hogy

Juci
Rodosz gyönyörű és Faliraki a legszebb része. Az a fehér homokos tengerpart. Csak tátogtam, mint hal a parton.

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Képzeljétek, beszakadt Marci álla ma reggel! :cry:
A kis hülyémnek mászás közben kicsúszott a keze és az állára esett. Egyből üvöltött, de nem sokáig.
Csak azt láttam, hogy vérzik vhol és még mindig...
Aztán felfedztem egy kb 2 cm-es nyílást az állán.
Mentük a Madárházba, ahol 1,5 óra várakozás után beragasztották Neki... Hát mit mondjak, nem bántak vele úgy mint a hímestojással... A popóját meg sem mutattam. Szóltam a dokinéninek, hogy szeretném vmi normálisabb helyre vinni popó ügyben...

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci

Nekem a dokinénim eleve azt mondja, hogy kerüljük el a Madarászt ha csak tehetjük.

Egysze Bazsi lázas volt, persze szombaton éjszaka és beszaladtunk vele a Madarász éjszakai ügyeletére. 1/4 órával a váltás előtt érkeztünk. A doktornő meg sem akart vizsgálni, hogy most megint papírmunka lesz neki, mondta, hogy várjuk meg a váltást. Hát nem rakta zsebre, amit a vizsgálat után tőlem kapott. Mondtam neki, hogy inkább hova menjen az, aki ilyen paraszt, hogy egy lázas beteg kicsi babát még várakoztatni akar, hogy ne legyen papírmunkája. Az utolsó a gyermekorvosi állás volt, amit ajánlottam neki. Persze csak a vizsgálat után volt nagy pofám nehogy megszadizza Bazsikát.

Nekem a Bethesdával nagyon jók a tapasztalataim. Esetleg oda próbáljatok meg valami kapcsolatot keresni.

Kép
Kép Kép
sildike

Ildi, a Magne B6-ban csak 50mg magnézium van, olyan tablettát írt fel a dokim, amiben 500mg van, ebből kell szednem 3*1-et, és kaptam egy asztmásoknak való spray-t, ha keményednék, azt fújjam be a számba, simaizom-görcsoldó. És hordjam magamnál mindig...
Nekem nem kell feküdnöm, Zitát próbáljam nem hasból emelni, és mehetek 1 hét múlva horvátokhoz, ha nem lesz panaszom.
Azért Neked a 35. héten sokkal naygobb nyomást gyakorolt a baba a méhszájadra, mint nekem most a kissrác.
Olyan fura, én annyira lányt vártam, persze így is jó lesz, hazavisszük majd. :wink: De olyan megható volt, ahogy megláttam a himbilimbit, még mielőtt a doki mondta volna, tök egyértelmű volt!
Képzeljétek, itt Győrben, a kismama fekszik az ágyon, és szembe velem van egy nagy monitor, mellettem egy szék apukának, és moziztunk mind a hárman (Zita is velünk volt).
Eddig nyakkitekeréssel lehetett látni a doki monitorját.

Juci, jajj, szegény Marcika! Igazi mediterrán szerető, sztem csajra gondolt, amikor a harci sérülést szerezte! Zita is sokat tanyál így, ahogy írtad, de eddig megúsztuk 2 lila-zöld folttal az állán.
Vendég

Tünde!

Óriási gratula a fütykösöshöz!!!!

Most akkor mondhatod a párodnak, hogy Neked is van fütyid!!! :lol: :lol: :lol:
(az enyém szokott néha erre való hivatkozással nem részt venni valamilyen házimunkában)

Méhszájzárvatartó vudu elindult!!!!

ayse

Sziasztok!

Tünde :) Tőlem is hatalmas gratula a fiúcskához!!! Én is mindig lányt vártam, bár a másodiknál már sokkal jobban, és hamarabb / azonnal/ örültem, amikor megtudtam, hogy fiú :) Tényleg fantasztikusak a fiúk, és imádják az anyjukat :) Így meg méginkább szupi, hogy lány már van, összehasonlítási alap is lesz :) Én sem bánnám, ha akár négy fiam is lenne, de közben azért kíváncsi vagyok, milyen lenne, ha lányom is lenne. Úgyhogy jön, aminek jönnie kell, mindennek örülök :) / Apa nálunk is jobabn szeretné a lányt/.

Juci :) Marci álla :( Szegényke, mennyi baja van. Gergő is csinál ilyen pofáraeséseket a nagy rohanásban, de még nem volt baj belőle. Madarász :( Nekünk a Heim Pálra mondta a dokinéni, hogy nem ajánlja, a Bethesdáról én is csak jókat tudok mondani, de az I. sz. Gyermekklinika is jó állítólag, mi csak a gasztrot ismerjük, az valóban tuti :)

Szép napot!
Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Ja, az kimaradt, hogy Tünde :) vigyázz Magatokra, az azért jó, hogy megúsztad a fekvést, és a nyaralás is mehet, szorítok, hogy minden a legnagyobb rendben menjen egészen a végéig!

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok!

Tünde!
De jó, gratulálok a fiúcskához! :)
Én is ilyen felosztást szeretnék majd! :roll:
Jó bika gyógyszert kaptál :? Örülök, hogy nincs nagy baj és megúsztad a fekvést! Zita mellett érdekes lett volna kivitelezni!
Apa büszke magára?

Juci!
Szegény Marci! Rájár a rúd! :(
Remélem most már jobbra fordulnak a kis dolgai!
A tornával küzdünk, fentebb olvashatsz erről! :) :wink:

Ildi!
Tessék neked is elmesélni, mi mindent vásároltál! :) Legalább had sárguljunk már egy kicsit! :wink: Édik a fiúk, hogy ilyen jól bírták a túrát!

Nati sajna megfázott kicsit. Illetve inkább talán tőlem kapta el a kórságot. Nappal jól eljátszik, jó a kedve is, de az éjszakáink brutálisak. Két napja óránként felsír és alig tudom megnyugtatni.
Magunk közé vettük és így tudtunk kicsit aludni.
Szegénykém amint meglátja a sterimart és a porszívót, már ordít.
Nagyon sajnálom, de inkább most sírjon, mint később valami szövődmény miatt.
Adok neki cebiont, szívjuk az orrát, van még valakinek valami tuti náthaüző tippje?

Andi&Nati

KépKép
duda

Andi

Ha sárgulni akarsz hát legyen:

1 Tommy Hilfigger mellény (ezüst) évek óta álmom, de 140 euro-ért nem vettem meg eddig, most le volt értékelve 30-re

2 mexx gatya 7-9 eur

1 mexx felső netommennyi

1 champions felső magamnak

1 sípulcsi apának

1 papucs Bazsikának (ugyanis elfelejtettünk neki cipőt vinni :lol: :lol: :lol: )

1 kantáros gatyó Bazsinak

2 pár harisnya Bazsinak

1 játék Bazsinak és Lacinak is, hogy nyugisak legyenek a vásárlás többi ideje alatt

plussz még kakó, kávé, tenger gyümölcsei, stb az Interspárban.

Ja és két gyönyörű bokor krizantém a kertbe.

Amit a legjobban sajnálok, hogy a Calvin Klein-ben azt hittem, hogy 1-et fizet kettőt kap akció van, aztán a tesóm ma mondta, hogy 77 %-os árengedmény + egyet fizet kettőt kap akció van. 20 eFt-ért vett 4 melltartót, 4 trikót, 8 bugyit és 4 gatyót a barátjának.
:evil: :evil: :evil: :evil: Pedig mi is benéztünk Barbival.

Amúgy nem volt igazán nagy durranás, ami igazán jó volt azt persze nem értékelték le, de már a két gatya visszahozta a benzin árát.

Viszont nagyon érdemes kimenni a Huma-ba a játékboltba. Nagyon jó igazán igényes játékok vannak. Nem mondom, hogy olcsóbb, mint itthon, de a választék... Csak :roll: :roll: :roll: :roll: Barbival.

Kép
Kép Kép
sildike

Kismamák

A Huma-ban a H&M-ben nagyon jó kismama rucik vannak. Akciós is van elég sok 15 eur körül voltak farmerok, meg más gatyók, felsők. Normál áron 19 euro körül vannak cuccok.

Kép
Kép Kép
sildike

Ildi!
Úúúúúúúúúúúúúúúúú!!!!!! Én is akarok vásárolniiiiiiiiii!!!!!!!!!

Biztos nagyon klassz cuccokat vettetek és ennyiért tényleg megérte! :wink:

Andi&Nati

KépKép
duda

Andi

Egyrészt megérte másrészt meg egy más világ van odakint. Igaz, hogy csak 50 km, de más a minősége még az ice teának is.
Tiszta röhej, vagy inkább szomorúság.

Kép
Kép Kép
sildike

sziasztok!
jó rég írtam :( néha el bírok idáig kullogni a gép elé, de írásra már nem futja.
Esztinek egyszerre jön a két felső foga, ettől az éjszakáink elég pocsékok (eddigi 2 helyett min. 4x ébred), és most már harapja is a cicim. tegnap volt a mélypont. legalábbis remélem, hogy ennél máűr nem lehet rosszabb. olyan, mint mikor egészenb pici volt és csak kézben akart aludni, azzal a különbséggel, hogy szinte mindig csak én vagyopk jó neki. ennek nagyon örülök, épn is imádom, hogy pont éjjel jöjjön rá az anyásság....
majdnem minden nap voltak nálunk vendégek, szombaton hajnali egyig, már majdnem hazaküldtem őket, annyira fáradt voltam. napközben meg alig várom, hogy elaludjon a lány, húzok én is aludni, apa már kérdezte is, hogy beteg vagyok-e :?

Tünde, mi is gratulálunk a kis fütyishez!!!! :D
pár hete majdnem bejeletkezett a mi Kisbencénk, de aztán mégsem, pedig lélekben elkezdtem készíteni apát (és magamat is :wink: )

KépKép
KépKép
and

Juci, szegénykém! :cry: és mi a baj a popsival? a szokásos?

Sis, PÜ-ment

Tüncsi alszik :)
Kép

Tüncsi jár :)
Kép

Kép

Kép
prüntyi

Tünde gratulálok a kislurkóhoz! Ezek szerint neve még nincs...:)

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi, de ééédes az alváspóz! És nagyon ügyi Tüncsike! Tényleg, rendben a haja? Jobb a bőre?
Vendég

Prüntyi, a Julcsi kilőve... :wink:

Köszönöm mindenkinek a gratulációt!
Vendég

kicsit vissza tudtam olvasni...

Tünde vigyázzatok magatokra!!! én is magne B6 és diaphyllin kúrán voltam félidőtől végig, volt gey kényszerpihenős intermezzo is :( Eszti mellett nem tudom elképzelni, remélem nem lesz rá szükség.

Natinak és Máténak gyors jobbulást kívánunk!
Duda! teljesen átérzem, amit írtál a tornáról, nagyon nehéz lehet. én is úgy örültem, amikor mondta a nő, hogy akkor most megint elenged minket. én azt gojndolom, hogy sokat segített az Esztinek, és biztos vagyok benne, hogy Natinak is sokat segít a torna. azért hajlamosak a túlzásra is, mert pl. mondtam, hogy ESzti nem eszi a darabosakat, benyúlt a szájába, és megállapította, hogy az egyik pofija feszesebb, mint a másik, és megmutatta, hoigy hogyan tágítgassam otthon. gondolhatod... Eszti enyhén szólva nem rajongott az ötletért, hogy a szájában valaki tágítja az egyik arcfelét, úgyhogy úgy döntöttem ezt tuti nem fogom csinálni, nem hiszem, hogy ezen múlik a darabos kajálása.
a mi gyógytornászunk is járatta Esztit, de nem azért, hogy siettesse, hanem azért, hogy lássa, hogy hogyan teszi a lábait egymás után, és hogy segítse (nem sokat ment vele).
én is azt gondolom, hogy beszélj a gyógytornásszal, én sem gondolom, hogy egy kis szünettől visszafejlődne Nati. és mi lenne, ha egy másik dévényest is megkérdeznél, az nagyon gáz?

na most megyek aludni, tényleg , jóéjt:)

egyébként én tegnap Babbal és Tofival álmodtam:) nem emlékszem a részletekre :(

KépKép
KépKép
and

csak pár sort írok,mert én is hulla fáradt vagyok(mint And :lol: :cry: ).....

Tünde,
NAGYON GRATULÁLOK A KISFIADHOZ!!! :D :D :D
Fiús mamának lenni nagyon jóóóóóóó! :wink: (és persze lányosnak is,a kettő együtt meg a legjobb! :wink: :lol: )
Vigyázz és pihizz,amennyit csak bírsz,nekem a 23.héttől volt ez a galiba,de megúsztuk,én is Daphyllint szedtem majdnem végig.

Barbi,
vásárlás rulez! :lol:
Nagyon jókat vettél! :wink:

Benianyu,
BENIT ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG!!!!
SOK PUSZIT AZ ÖTÉVES NAGYFIÚNAK! :D

Juci,
szegény Marcika! :cry:
Nagyon sajnálom,jobbulást kívánunk.
Görögország. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Sis,
Mátémanócskának is gyógypuszák.

Prüntyi,
Tüncsin behaltam!!!lol: :lol: :lol:
És ilyenkor visszatuszkolod a kis husit? :D

na,megyek aludni,mert nagyon fáradt vagyok,mostanában Mazsi is nagyon sokszor kel éjjelente és se ma se tegnap nem aludt du.két órát(ahogy szokta),mert ide-oda kellett mászkálnunk és így jól leamortizálódtunk estére mindketten.
Meg mostanában sosem kerülök ágyba éjfélnél előbb..... :(
annamami

Annamami, igen, ha már mélyen elaludt vissza tudom rakni :lol:

Tünde, hát nagyjából, azért azt látom, hogy sűrűn száraz a fejbőre és vakarássza, de nem tudom mit csináljak, mert krémezni nem tudom.

Ja és már nem mossuk a kádat, de szinte minden babafürdőre kijön a csalánkiütés...:( csak nem olyan sok mint múltkor...csak pár pötty...az nagy gáz?

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok.

Senki nem válaszolt nekem?? :( :cry:

Tünde.
Gratula a fütyköshöz!!

ancsi26

Ancsi, megnéztem mi volt a kérdés...szopi ügyben szerintem ha már csak nyammog, akkor valszeg kevés neki, vagy már nem kell neki, előfordulhat, hogy elkezdte magát elválasztani...ne erőltesd ha nem kéri...
Tápi, nekem a védőnő mondta, hogy jó ha 2 éves koráig még legalább napi 1x legyen tápi.

Kép

Kép
prüntyi

Sis, köszi, sikerült! :lol:

Íme, ahogy Tüncsi járkál, és a kis Anna is rajta van aki 7 hónapos múlt...
http://s114.photobucket.com/albums/n261/Pruntyi/

Kép

Kép
prüntyi

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi!
Megnéztem Tüncsikét, nagyon ügyes! Nem vacakolt sokat, hamar nekiindult! :D
Az alvós képe tündéri! :lol:

Ancsi!
Én Natinak tejpépet adok este vacsira. Kb. 130ml-t eszik meg és aztán még szopik is. Igy elég neki éjszakára.
Ha már fáj, amikor szívja, akkor valószínűleg tényleg kevesebb a tejed. De szerintem majd egy évesen nem is kell, hogy a szopival lakjon jól egy baba.

And!
Hú, szegény, nem lehetnek könnyűek az éjszakáitok! :(
Hihetetlen, mennyi energia van ezekben a babákban!
Nati is harapott amikor kibújt az első 1-2 foga, de szerencsére gyorsan leszokott róla! Picit erélyesebben rászóltam, és ráfújtam az arcára.
Pzita javasolta még, hogy ha minden kötél szakad, be kell fogni a gyerek orrát és akkor kénytelen elengedeni a cicit. Nálunk erre nem volt szükség!
Natinak most 7 foga van és nem is érzem, amikor szopik. :)
De tudom, hogy nagyon fájdalmas! :cry:
Nem tudom, milyen másik Dévényeshez fordulhatnék Nati ügyében, így inkább a saját gyógytornászunkkal beszélek majd kedden, ha megyünk. Az alapítványon belül máshoz vinni kínos lenne, "házon kívül" pedig nem ismerek mást.

Sis!
Hogy van Máté?

Andi&Nati

KépKép
duda

megkönyörültek rajtam odafennt, mert tegnap Eszti szépen elaludt szopi után, utána 4x ébredt, de csak 2x szopizott, a másik kettő csak felsírás volt, amire én ugyan felébredtem, de ő nem :) remélem lassan visszaáll a régi rend.

Duda, csak azért vetettem fel a másik dévényes lehetőségét, hátha máshogyan ítéli meg. magamból indultam ki, én a munkában is túlbiztosítom magam, hátha pont egy ilyen gyógytornászt fogtatok ki. ami jó is meg nem is... de igazad van, én is beszélnék előbb a saját gyógytornásszal (mint ahogy írtam is ezt is), mégiscsak ő ismeri Natit az elejétől kezdve! kíváncsian várom, hogy mit mond! jó lenne, ha partner lenne benne!!!
addig is kitartás, tudom, hogy nagyon nehéz, most már olyan okosak ezek a nagylányok.
nem tudom írtam-e, az Eszti az utlsó órákon azt csinálta, hogy rám nézett és keservesen sírt, aztán hátranézett és hirtelen abbahagyva a sírást gyilkos pillantásokat vetett a gyógytornászra, aztán megint rám nézett és üvöltött, ezt ismételgette. hát ezt nagyon nehéz volt nézni :( :( :(

Annamami sorstárs :) remélem nektek is jobb volt a tegnap éjjel!

Tüncsi nagyon vagányan trappol! :) :) nagyon ügyes!

Ancsi, asszem lassan minket is érint a téma, de még nem tudom a stratégiát. asszem jövő héten elmegyünk a dokinénihez és kifaggatom.
a ciciharapdálás, éjjeli ébredések miatt én hajlanék arra, hogy egy éves korára (ahogy lehet már tejet kapnia) csak a lefekvés előtti szopi maradjon, aztán az se, persze csak akkor, ha az Eszti is egyetért. szerintetek ez eretnekség? engem is érdekelnek a vélemények.

KépKép
KépKép
and

And!
Nati még 2x szopizik, reggel és este. Nekünk ez így kényelmes.
A reggeli szopit talán már nem igényelné feltétlenül, az estit viszont igen. Nem is tudom, mivel "pótlom" majd az esti szertartásunk ezen részét.
Szerintem mindenki addig szoptasson, amíg szívesen csinálja!
Én nem ítélnék el azért senkit, mert úgy dönt, hogy elég belőle. Ennek nyilván sok oka lehet.
Ugyanakkor, ha nem haragszol meg, a véleményem az, hogy a harapásról és az éjszakai ébredésekről másképp is le lehet szoktatni Esztit, nem kell, hogy a szoptatás áldozatul essen. Egyáltalán nem biztos, hogy ha nem szoptatod már, végig alussza az éjszakát.
Majd elmesélem, mire jutottunk a gyógytornásszal kedden! :roll:

Andi&Nati

KépKép
duda

Köszönöm a további gratulációkat fütykös ügyben! :wink:
Már nem tudom, ki kérdezte, de Apa roppant büszke, és hát Ő az elejétől mondta, hogy fiú van a pocakban! Bevallom, amíg nem volt bennem állandóan egy fütyi, kevesebb bajom volt... :lol: :lol: :lol:
Ugye, Juci? :wink:

Ancsi, én asszem nem vagyok kompetens a témában. :(

Prüntyi, Tüncsi nagyon vagány, tök ügyes! Szted hamarabb elkezdett járni, hogy kapta a járássegítőt?

Én ma se voltam a toppon, kicsit keményedtem, már minden ok. Szerdáig kaptam Apától haladékot, hogy eldöntsem, menjünk-e 1 hét múlva Horvátországba...

Kép
Vendég

Tünde, szerintem segített neki...
Zita nagyon szép ebben a ruciban!

Jaaaaaaaaaaaa és környékbeli (és nem környékbeli) lányok! ezt nézzétek!
http://www.kincs.info/jatszohaz/jatszohaz.html

Kép

Kép
prüntyi

Lányok!

Aki tud jó receptet vadhúshoz (még nem tudom, hogy vaddisznó vagy őz) az ossza meg velem, köszi!!!!
Vendég

Kicsit lemaradtam, nem nagyon tudom követni az eseményeket, de azért igyekszem mindennap olvasgatni.

Tünde, pihenj sokat, vigyázz magadra nagyon!
Hogy értette az orvosod, hogy ne hasból emeld fel Zitát? Én most nem nagyon tudok odafigyelni arra, hogy kimélő életmódot folytassak, remélem, nem is lesz rá szükség. Azért apa készitett egy feljárót a 8 lépcsőre, ami a házban a lift előtt van még. Remélem, nem lesz rosszindulatú szomszéd, aki leszerelteti.

Tüncsi tüneményes fekve és állva is. Milyen ügyes!

Máténak jobbulást kivánok, Natinak is, bár ha jól olvasom, már szinte túl is van a dolgon.

Julcsi is megfázott, szörcsög szegény, most félóránként felsir, mert nem kap levegőt az orrán szegénykém. Remélem, nem fog belázasodni. olyan kiszámithatatlan az idő mostanában és estefelé tényleg hűvös van.

Most mondta egy kismama barátnőm, hogy akart kérni rubeola és toxoplazma szűrést (én is kértem Julcsival), és nem utalták be, mert az orvosok nem tehetik, drága a sok vizsgálat. Eszméletlen, ami mostanában történik az egészségügyben. És ez nem csak ezzel van igy, hanem a rákos beteget CT vizsgálatával is, maximálva lett a végezhető vizsgálatok száma, bár az orvos és a gép is többet birna. Bocs, a második rész nem ide tartozik, de nagyon mérges lettem.

Remélem, nem lesz nagyon rossz éjszakánk a megfázás miatt. Szegény kis manóm sokszor csak felsir és már vissza is alszik, kis hős, a fogaknál is ezt csinálja. már 6 foga kint van, és csak a másodikkal volt komolyabb nyüglődés. Koppkopp....

KépKép

KépKép
majola

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?