Új privát üzeneted érkezett!

Ggabszi- SMS-t csak akkor tud küldeni valaki, ha elötte Te megadtad a telefonszámodat Neki.!!!
nikinozso

Tegnap nem a nyomatékosítás kedvéért küldtem kétszer el hsz.-t, azt hittem el sem ment, mert nem müködött rendesen a babanet. Tudom már miért:nagy volt a forgalom!! :lol:

Obea és Kavicska üdv a csapatban!
Obea , egyidős a kislányunk, de közel egyidős baba most sok van a lányoknak is, írj mindenképp! Gréta nagyon helyes! :lol:

Keli, Védával kapcsolatban nem az bánt, hogy megsértődött volna. Remélem nem!Inkább az bánt, hogy leírtam egy olyan kérdésben a véleményemet, amiben nem vagyok kompetens, mert nem fogadtam örökbe nagyobb babát.Tanulság: máskor csak olyan kérdésben mondok véleményt, amiben jártas vagyok...így elkerülhetem a lelkiismeretfurdalást! :wink:
Cipő 2.: A cipőkiállításon szoktam venni sokszor Balázsnak cipőt. Van egy szombathelyi cég ( Táncsics cipő) Siesta alapra gyártanak gyerekcipőket , szerintem ízlésesek, szépek és nagyon fontos, az áruk 1900-4900 Ft között van. Nagyon sokan veszik, ajánlom, hogy nézzétek meg, és ha tetszik bátran vegyetek. Ebben az esetben az alacsony ár elég jó minőséget takar!
Balázs egyébként Dr.Leó-s cipőket és szandikat hordott, mert a bokája kicsit befelé dőlt. Ennek a cipőnek az a lényege, hogy a talp része belül 3 mm vastagabb, mint kivül, és így a helyes tartásba helyezi a bokát. Nagyon sok kisgyerek hordja, ez elég gyakori probléma....ja, és ez nem ortopéd cipő, ne egy szörnyűséget képzelj el! Csak egy okos trükk, hogy a babaláb később egészséges felnőtt láb legyen.

Lányok, ötlet: :!: :!: ha szeretnétek a reggeli ébredés után még legalább 20 perc nyugalmat, akkor vegyetek a most divatos mintás pelusokból. Zsófi nagyon sokáig elnézegeti a macikat hason fekve, megvizsgálja az összes medvét, ez van ugyanis a kiságyban a feje alatt, így a bukások után csak a mintásat kell cserélni. Áldott, békés reggelek! Kösz, pelus!!! :lol: :lol: :lol:

Diti, aludtam rá. A tanácsom továbbra is az, hogy csak keményen! A határokat Te jelölöd ki!!!! És ez nem a Te szívtelenséged, Máté érdeke.

Napsi, nekem a kalapos a menő!!! Nagyon édes!

Kép
Kép
ggabszi

Kedves Nikinozsó!
Igen, ebben teljesen igazgad van, de én naivan arra gondoltam, hogy 1x fog csak írni, majd valamikor talán csak évek múlva, hogy vele is minden OK és abban a tudatban voltam, hogy ha kissé korán is, de ezt a levelet már megkaptuk tőle márciusban. De álmomban sem gondotam, hogy fél év után még csak erősebb lesz a lelki kötődése Mátéhoz mint születésekor! Akkor teljesen úgy viselkedett, mint ha csak egy ismerős látogató lenne a mi kisbabánknál a korházban még megfogni sem nagyon akarta és 2 perc múlva már ment is el egy könnycsepp nélkül, megnyugodva, leglább is akkor mi ezt így láttuk rajta. Abban az bizonyos első levélben is úgy említí csak Mátét, hogy a "kisbaba", ezért ért hidegzuhanként a mostani levele!
Nekem valahogy kicsit az az érzésem, mint ha ezeket a sorokat az anyukája kérésére küldte volna el nekünk, de lehet hogy tévedek ebben is......
Minden esetre, akkor amikor azt kértem írjon majd nekünk, hogyan alakul a sorsa, azt teljesen őszintén gondoltam, talán azért, hogy a magam lelkiismeretét is megnyugtassam, túl lépett már a múlton és boldogan éli a saját életét. Hát ez nem így történt, ezért minden kedves még várakozónak azt javaslom okuljon a mi esetünkből és próbálja meg nem túlságosan megszeretni az életetadót!

Kedves Lányok!
Köszönöm az együttérző és biztató sorokat! Egyenlőre még mi is azon örlődünk, hogy jó-e ha bármikor fényképeket nézegethet Mátéról az életetadó, vagy tényleg legyünk kemények és tartsuk magunkat az eredetileg megbeszélt évi egy levélhez?! Tegnap azért jutott ez a megoldás az eszünkbe, mert hát ugye egy tiltott dolog általában sokkal jobban izgatja az embert, pláne ha ilyen fiatal még, mint ha tudja hogy az áhitott dolog, esetünkben a fényképek bármikor elérhetőek. Levelében azt írta, hogy neki úgy lenne könnyebb ha sűrűbben kapna hírt Mátéról, de ezzel én sem tudok egyetérteni! Naivan azt gondoltam, hogy fiatal kora miatt annyi minden újdonság fog történni vele, ami hamarabb eltereli a gondolatait rólunk. Nem azt várom el hogy elfelejtse Mátét, ez lehetetlen volna, csak hogy próbáljon tovább lépni és élje boldogan tovább a saját életét!
Azt tegnap le sem írtam, hogy azt is írta legszívesebben találkozna velünk hogy megölelgethesse Mátét, de tudja hogy ez lehetetlen és arra kér hogy soha ne felejtsük Őt el! Ettől rándult görcsbe a gyomrom igazán....
Szóval egyenlőre még rágódunk mi tévők is legyünk, de a soraitokat olvasva egyre jobban erősödik bennem az elhatározás, hogy maradjunk csak az évi 1 levélnél és fényképnél, talán így lesz jobb mindenkinek!

Sok puszi,
di_ti
di_ti

Jó reggelt!

Kedves Obea és Kavicska!

Örülök, hogy végre idetaláltatok! Mi ismerjük egymást, együtt voltunk tanfolyamon, én voltam, aki elég sokat sírt. :wink: :D Kavicskáék mellett ültünk. Rám ismertek? :)
Gréti nagyon szép baba, továbbra is.
Meséljetek!

Napsi!
Norisz egyszerűen csodaszép! Az a huncut mosolya, nem csodálom, hogy nem tudtál választani, én sem tudtam volna. :) Hol csinálták a képeket? Nagyon jók a hátterek is.

Nagyon szégyenlem magam, hogy keseregtem, hogy miért nincs babánk, és türelmetlen voltam, ilyenkor mindig elfelejtem, hogy az én problémámnál sokkal nagyobb bajok vannak a világban. Sajnos egy kisbarátom, egy pártfogoltam balesete ébresztett rá erre. Nagyon igaz a mondás, hogy a szegény embert még az ág is húzza. A kislány félárva (anyukája nem él), nagyon rossz körülmények között élnek (én nem is tudtam, hogy Mo-on még így is élnek emberek :( ) elesett és a feje a szalagkorlátnak ütödött, a mentősöknek fél órájába telt, míg szállítható állapotba hozták. Szerencsésen megúszta, mára már elég jól van, de nagyon sokáig eszméletlen volt, és nem tudták, hogy felébred-e egyáltalán. A szívem majd megszakadt, annyira aggódtam, de nagyon rendesek voltak az orvosok, azt hittem, hogy nem is fognak velem szóbaállni, mert nem vagyok családtag, de én voltam az egyetlen érdeklődő. Szóval már nem kesergek.

Tegnap megvolt a tegyeszes látogatás is, új ügyintézőnk lesz, nagyon aranyosak voltak. Mondtuk, hogy vállalunk félroma babát is, így azt mondták, hogy akkor nagyon előreugrunk a sorban, :) , ráadásul mivel mindegy, hogy fiút vagy lányt, így még jobb a helyzet. :)
Tviky! Fejér megyében félévenként szoktak kijönni a családokhoz, megnézni, megbeszélni az esetleges változásokat.
A különleges sorszámunk hivatalosan 6, de úgy számoltam a másik fórumot olvasva, hogy talán ez már 5. :lol:
Izgulok nagyon, hogy mikor jön a telefon, mert nagyon jó lenne öcsémékkel együtt babázni (náluk októberben jön a baba), meg mint már írtam, hogy a horoszkópom őszre ígérte a babánkat :wink: , és nagyon remélem most az egyszer még bejön, de lehet, hogy ötösünk lesz a lottón, mert úgy írták, hogy az ősz sok minden eddigi fájdalomért kárpotol. Én a babát szeretném jobban, utána meg jöhet a lottónyeremény! :wink: :lol: Azt hozzá kell tennem, hogy nem lottózunk. :)
tirza

Di_ti!

Bár még nincs ilyenbe tapasztalatom, és remélem nem is lesz, de szerintem, tényleg próbálj meg erős és kemény maradni.
Nagyon együttérzek veletek, de csak az legyen a szemed előtt, amit már a lányok is mondtak, hogy Máté a Ti fiatok!!!, és ezen már nem lehet változtatni.
tirza

Obea, Kavicska :!:

Üdv a klubban.

Keli

Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmünket a cikre, olyan jó, hogy mások is tudnak tájékozódni.
Egyelőre csak varrogatok, a babaszoba még nincs kész. Igázaból pár dolgot kell csak átpakolni, és a férjem szerint még ráérünk vele.

Tirza

Ezek szerint Pest megyében nem szoktak féléventi kijárni, most hallottam Töled először ezt a dolgot.

Naninga

Nekem egy 95-ös Burda-ból van a szabásmintám. Ha megírod a címed priviben, szívesen elküldöm. A vastag plédnek egyik oldala termo, a másik pamut. A vékony pléd 2 rétegű pamut. Mindkettőt ferde pánttal szegem körbe, veszek rá valami figurát.

Di_ti
Együttérzek, de nem tudok hozzászolni. Még nem tudom, hogy viselkednék, de azt tudom, hogy Gabikára fogok hallgatni.

Puszi mindenkinek.
Tviky

Kép
tviky

Itt a kép amit igértem.

Ilyenek voltunk 1994. augusztus 27.

Kép

Kép
tviky

Sziasztok Lányok!

Ggabszi egyik mondatához kapcsolódva szeretnék néhány gondolatot leírni:

Azt írtad, Ggabszi, hogy az internet nyílt fórumára se tennél fel képet, hisz csak nehezítené a helyzet, ha folyton nézegethetné a szülőanyuka...

Azt hiszem, erre az az egy kép is éppen elegendő lenne, amit szülinapkor kaphat az Életet Adó.
Ha a szíve sajog, bármikor elő tudja majd venni azt is a fiókból, hogy nézegethesse.
Viszont szerintem így élőbb a Titok, hogy "most milyen lehet", mennyit változhatott - a kis agykerekek úgyis dolgoznak odabennt, ha valaki nem tud elszakadni a múlttól...

Persze minden szituáció más, mindenki a maga tapasztalatai nyomán értékeli a helyzetet.
A mi esetünkben a távolmaradás sokkal fontosabb az Életet Adónak, mint nekünk. Ez persze egyfajta biztonságérzést nyújt - de hát mi biztos az életben? :)

Képzeljétek!

A napokban a férjem kutakodott az iwiw-en, ahol ugye bárkinek a személyes lapja megtekinthető, aki tagja a rendszernek.
A lapon meg minden olyan adat szerepel, amit a nagyvilággal közölni szeretnél, amire büszke vagy, ami alapján rég elhagyott ismerősök is rád köszönhetnek.

Valami ösztöntől hajtva a férjecském keresőbe írta az Életet Adónk családját is, és... - rájuk talált!
Félve jött elém, hogy "mit tett", hisz ha nem is jelezte sehol a nagy felfedezést, azért Ő tudta, tehát nekem is tudnom kell. :)
Félt a kis csibész, hogy mit szólok majd hozzá! :)

Lányok! Én annyira örültem!!
Még fénykép is van fenn róluk! Mosolyognak, együtt vannak, máris változtak kicsit!
Annyira féltem, hogy elfelejtem az anyukánk arcát! De így láthatom - és persze látom is újra, meg újra, mert már egy többször odakattintottam, hogy újra megnézhessem.

Ezzel persze együtt jár, hogy ha valaha Ő is úgy érzi, rátalálhat a mi iwwiw-oldalunkra.
Valahogy nem ijeszt meg! :) Persze ezt megint aszerint értékelem, hogy a mi esetünk, a mi anyukánk milyen. Másvalaki más helyzetben mást érezne, de Őt ismerve igazán komoly félelmekre nincs okom.

Sőt: az első dolgom volt olyan képekkel ellátni az oldalamat, amik megnyugvást hoznának, amik fontosak lehetnek, ha majd egyszer kíváncsi lesz.

Én is fogom figyelni az Ő oldalukat - szeretném látni, ha Zituskánkak újabb tesója lesz, hogy az anyukánk hogy változik, milyen irányt vesz a sorsuk...

Tagadhatatlan, hogy minden történet más, de a magunkéban élve kitarthatok a nézetem mellett: a titok csak bonyodalmakat szül.
Az ember úgyis arra alakítja a sorsát, amerre akarja.

Talán jobb átbeszélni az ilyen helyzeteket: megmondani, ha zavar valami, nyíltan elutasítani, ha teher a közeledés. Az még nem tiszteletlenség, ha az ember határozott és a gyermeke érdekeiért áll ki.
A mi esetünkben pedig: ott az esély, hogy valamicskét tudjunk egymásról, de hogy melyikőnk hogyan él vele, az az Ő dolga.

Bárhogy is lesz, úgy lesz jól, hisz mindent, ami a gyermekemmel történik felügyelhetek - legalábbis még jóideig. :)
Persze ha egyszer úgy hozná a helyzet, kiállnék magunkért, de azt hiszem, nyíltan tenném. Szerintem ismernünk kell a korlátainkat, hogy betarthassuk - és betartathassuk őket.

Ez persze csak az én véleményem - ezt gondolom most a tapasztalataim és a mi Életet Adó anyukánk ismeretében.
Aztán hozhat még az élet mást is, de most így gondolom.

KépKép
amneris

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm, hogy ilyen kedvesen fogadott :D

Tirza, Kavicska

De örülök, hogy itt vagytok :D :D :D :D :D
Mi újság veletek? A többiekről tudtok valamit?

Nem sok időm van,de azért egy-két dolgot írok, amíg Gréta baba alszik.
A kislányunk nagyon jó baba, 1 hónapja nem kel fel éjszaka. Este 9-kor elalszik és reggel 7-kor kel fel. Nagyon szépen fejlődik, 2.4kg-val született és most 5kg4dkg. Amikor fent van,akkor rengeteget mosolyog, ha éhes, akkor viszont nagyon tud követelni :x De nekünk még akkor is nagyon aranyos, amikor bőg. Felteszek még egy-két képet róla.
Mindenkinek nagyon drukkolok, hogy minél hamarabb teljeseüljön az álma :)

Ildikó!
Mi is ott voltunk a tüzijátékon, még szerencse, hogy Grétát itthon hagytuk anyáékkal. Örülök neki, hogy jól vagytok.Mi is elég rendesen eláztunk, de hála Istennek semmi bajunk nem történt.
Veronika nagyot nőtt mióta nem láttam.

Mennem kell, mert még sok a dolgom ma, majd jövök még.

Pirinyócska:
így ismeretlenül is azt kívánom, hogy legyetek nagyon boldogok :D

Sziasztok! Kép Kép Kép Kép
obea

Tirza: "utána meg jöhet a lottónyeremény! Azt hozzá kell tennem, hogy nem lottózunk."
Látom, szereted a kihívásokat!! :lol: :lol: :lol: :lol:
rkata

Hát ezek a képek Noriszról... kész vagyok. :) Hány lánynak fogja összetörni a szívét!! Még jó, hogy az én csajócám kicsit "öregecske" hozzá. :lol: :lol: :lol:
rkata

Sziasztok!
Nem mondom, hogy nyugodt szívvel olvastam a fórumot!
Tényleg feldúlt Diti története, és hogy nem ő az egyetlen közülünk hasonló problémával!
Sajnálom, azt hiszem, mindig tanul az ember...

Obea! Kavicska!
Üdv közöttünk!

Lányok!
Átalakítják a szomszéd lakást, szóltak, hogy nagy zaj lesz 2hétig, így lelépünk anyukámhoz Regivel! Nem sok esélyt látok a netközelséghez, szóval, majd jelentkezem valamikor!!!
Puszi
rayo

Sziasztok!

Vége a heti munkának, így végre nem csak olvasni, hanem írni is tudok. (Rájöttem, hogyan tudok hosszú í betűt írni.... :) )

Obea és Kavicska! Üdv Nektek köztünk, érezzétek jól magatokat!

Diti! Átérzem az aggodalmatokat, kívánom, hogy a lehető legjobb megoldást találjátok meg. Én úgy vélem, hogy az évi egy fénykép elég.

Rayo! Nem biztos, hogy már olvasol. Érezzétek jól magatokat anyukádéknál!

Napsugi! Hát Norisz ezeken a képeken! :) :) :) Nagyon tündéri!

Tviky! Nagyon szépek vagytok az esküvői képen! :)

Boszi! Mikorra várható kicsi Zóra megszületése? Sokat gondolok rátok!

Kelimoni! A vonalzóban néztem Gergő baba képét. Olyan nagyfiús már! Nagyon aranyos! Az én fiaim rég voltak ekkorák, persze minden kornak megvan a maga szépsége.

Madri! Kisfiatok szépséges, azok a szemek! :) Köszönöm a képeket!

Gabszi! Nagyon szeretem olvasni a soraidat! Annyira bölcs vagy! Cipő tekintetében pedig teljesen egyetértek Veled. Mi is Táncsicsot szoktunk venni a gyerekeknek a cipőkiállításon. Elégedettek vagyunk vele nagyon, az az ára is jó.
Egy kis segítség: (nemrég találtam én is, így nem feltétlenül kell a kiállításra menni, van üzletük Pesten és Győrben)

Persze mindenkinek, nemcsak Gabszinak: www.tancsicscipo.hu

Marcianyu! Köszi, hogy visszahívtál! Nagyon jó volt hallani Marcit! :)

Egy kicsit rólunk: jól vagyunk, bár fiúk oviszünet miatt nagyszülőznek, hétvégén megyünk át. Nagyon hiányoznak!
Egy kicsit kevésbe jó hír, de azért nem olyan nagy a baj: már régóta kérdéses volt, mi van Matival, (hosszú részleteket most nem írok, mi, miért, stb.) mostanra pontos a diagnózis: Mati búzalisztallergiás. Szerencsére nem lisztérzékeny (Még!), mert a kettő nem ugyanaz! Ezért búzalisztet tartalmazó táplálékot egyáltalán nem kaphat.
Azért nem, mert ha nem diétázna, akkor a lisztallergiából (ami kinőhető) kialakulhat a lisztérzékenység (ez viszont nem fordítható vissza, autoimmun betegség).
Találtunk speciális boltokat - egyet hozzánk közel -, ahol minden beszerezhető, ami másfajta lisztből (kukorica, rizs, stb.) van, és az oviban is sikerül megoldani a speciális étkezést.
Emlékeztek mikor arról beszélgettünk itt, hogy ki fogadna örökbe beteg gyereket. Látjátok jött egy olyan betegség, ami nem volt előre tudható, és bár volt számtalan nehéz óránk, éjszakánk a diagnózisig, nagyon boldog vagyok, hogy Mati velünk lehet! :) Imádom! :) A minap eszembe jutott, milyen jó, hogy családba került -, ha nem hozzánk került volna, hanem másik családba anno, akkor is igaz ez -, mert ha intézetbe kerül, nem biztos, hogy észreveszik, és az allergiából kialakulhatott volna az érzékenység, amibe ha az egyén nem diétázik idővel sajna bele is lehet halni.

ÉS! OLYAN BÜSZKE VAGYOK MATIRA! Nagyon szépen fogadta a dolgokat, megértette, mit, miért nem szabad enni. Először nagyon meglepődött, talán nem is értette és mikor elmentünk anyuval a speciális boltba, rájött, hogy mennyi minden van, amit ehet (imád enni, öröm számára az evés) és pl. megjegyezte, "Ez a tészta ugyanolyan, mint amit Dani eszik" (Tényleg ugyanolyan volt a csigatészta, cérnametélt is pl.) Meg ugye ropit is találtunk! :) Azt hiszem helyén van a dolog a kicsi lelkében, még az oviban lesz egy két kör, de szerencsére az óvónénik nagyon partnerek.

Hú, elnézést, hogy ilyen sokat írtam! Mindenkinek szép hétvégét!
Vendég

Matiba, szeptember közepe - esetleg vége a célidő:)

Köszi a cipőlinket, innen kell megtudnom, hogy nálunk is van ilyen cipőbolt:)
Már meg is nézegettem a cipőket.
szuperboszi

Sziasztok

Obea , Kavicska üdv itt :)

Tviky

Megköszönném, majd este irok mailt cimmel , most a melohelyen vagyok .
Én ma végignéztem az újságaimat, de sajnos nem találtam semmit.
Na minden eszembe jutott csak a termo nem , pedig napok óta a textilboltokat járom. Igaz nem is láttam mert itt minden tele van nyári anyagokkal .

A képről : De szép is volt, de rég is volt :):):):):):)

Mosi

Hűha tiszta Anne Geddes :) :lol: :lol:
Nem semmi kiscsávó , asszem már most felkészülhetsz a rohamra :):)
Küldhetsz nekem belőle mondjuk 3.4.8.10. hmmmmm ?? :):)

Ja és jól kérdezted NEM.
A párom azt mondta mig nincs baba nincs babaszoba csak szoba !!:) :( Szegény szerintem csak akkor hiszi el ha a kezében tartja :(:(:(

Este a randi , ne felejtd :):):):)

RKata

Nem jelent semmit ma már nem fontos hogy a csajszi legyen a fiatalabb :):) 1év plusz-minusz :):)

Tirza

Remélem a kislány gyorsan kiheveri a balesetét.
Azért az szörnyű hogy senki nem érdeklődött felőle mi van vele :(:(:(

Matiba
Hát nem irigyellek azért , 2 felé főzni , de szerencse hogy kiderült és kezelhető a dolog

Na megyek mert túltengek kicsit .

Naninga
naninga

Sziasztok!

Köszönöm a fogadtatást! :D

Napsugi!

Nagyon édi, vagány srác Norisz! Nagyon jók ezek a képek!Műtermiek?Vagy ennyire profi fotós vagy?Nagyon irigyellek a kreativitásodért ebben az esetben!

Tirza!

Nagyon örülök neked!Én régóta babanetezek,csak ugye eddig a Kaális csapatban drukkoltam,de ott már nem nagyon van helyem csak drukkerként.Jobban húz ide a szívem,csak kevés az időm.Most is két vendég közt pötyögök.

Hozzánk is jöhet a TEGYESZ :lol: jövő héten költözünk :D
Ha a 25 nm-es szobára megkaptuk a környezettanulmányt....erre egyből 3-mat kaphatunk :lol:
Már alig várom,hogy készen legyen a gyerekszoba,és felállíthassuk a kiságyat,ami most a mi ágyunk alatt hever :?
Nagyon bíztató a sorszámod!Ez TEGYESZ-es sorszám?Mi ennyire még nem tartunk,mert a házfelújítást akartuk előbb elintézni,és majd most készülünk besoroltatni magunkat.

Obea!
Nagyon helyes Gréti!
Arról nem is beszélve hogy mennyire rendes baba ,hogy hagyja az ősöket aludni.... :)
A többiekről nem sokat tudok,bár mindig gondolok rájuk,hogy mi lehet velük.Gitta már biztos jó nagy pocit növesztett,és biztos Kriszta is a nyomdokaiba lépett már pocinövesztésben.A többiektől szoktam kapni körlevelet, de Claudiáék levele óta nincs hír.

Most mennem kell dolgozni!
Sziasztok!
Kellemes hétvégét,ha nem találkoznánk!
kavicska

Sziasztok!

Köszönöm a fogadtatást! :D

Napsugi!

Nagyon édi, vagány srác Norisz! Nagyon jók ezek a képek!Műtermiek?Vagy ennyire profi fotós vagy?Nagyon irigyellek a kreativitásodért ebben az esetben!

Tirza!

Nagyon örülök neked!Én régóta babanetezek,csak ugye eddig a Kaális csapatban drukkoltam,de ott már nem nagyon van helyem csak drukkerként.Jobban húz ide a szívem,csak kevés az időm.Most is két vendég közt pötyögök.

Hozzánk is jöhet a TEGYESZ :lol: jövő héten költözünk :D
Ha a 25 nm-es szobára megkaptuk a környezettanulmányt....erre egyből 3-mat kaphatunk :lol:
Már alig várom,hogy készen legyen a gyerekszoba,és felállíthassuk a kiságyat,ami most a mi ágyunk alatt hever :?
Nagyon bíztató a sorszámod!Ez TEGYESZ-es sorszám?Mi ennyire még nem tartunk,mert a házfelújítást akartuk előbb elintézni,és majd most készülünk besoroltatni magunkat.

Obea!
Nagyon helyes Gréti!
Arról nem is beszélve hogy mennyire rendes baba ,hogy hagyja az ősöket aludni.... :)
A többiekről nem sokat tudok,bár mindig gondolok rájuk,hogy mi lehet velük.Gitta már biztos jó nagy pocit növesztett,és biztos Kriszta is a nyomdokaiba lépett már pocinövesztésben.A többiektől szoktam kapni körlevelet, de Claudiáék levele óta nincs hír.

Most mennem kell dolgozni!
Sziasztok!
Kellemes hétvégét,ha nem találkoznánk!
kavicska

Bocsi hogy telenyomtam a topikot! :oops:
kavicska

Naninga: én 3 és fél évvel vagyok idősebb a páromnál... :lol:
rkata

Rkata

Látod látod mégiscsk jó lesz ha felkészülsz Norisz rohamára :lol: :lol:
Tudod , a gyerek azt tanulja , amit otthon lát :D :wink:

Naninga
naninga

Nikinozso, valóban megadtam a telefonszámom oktondi módon, de a mi helyzetünk egy kicsit más, előbb találkoztunk az életetadóval aki utána lett gólyahíres...bár ezt Te tudod, csak a többieknek írom.Ha nem cserélünk telefonszámot, nem tudtam volna beszélni az életetadóval, aki a beszélgetésünk után telefonált Neked. Na, jó, azt elismerem, lehettünk volna átgondoltabbak is, de azokra a napokra minden jellemző volt, csak az átgondoltság nem. Pontosan ezért volt jó, hogy a Gólyahír bekapcsolódott, így a további kapcsolattartással nem volt gondunk, és a dolgok kiegyensúlyozott mederbe kerültek. Többek közt ezért is szerettük volna, ha az Egyesület segít.

Matiba, köszönöm, de Mera szavait ídézve, remélem a bölcs jelző nem utalás élelmedett koromra! :lol: :lol: :wink:
A Táncsics cipős oldalt pedig szintén köszönöm!
Mati nagyon okos kisfiú, és hogy mennyire egyformán szereted őket, én mindig elfelejtem ( talán, mert Te sem hangsúlyozod), hogy ki ki a fiúk közül.

Amneris,én nem az örökbefogadás miatt nem teszek fel képeket.
Biztos emlékszel rá, Balázsról és rólam itt a fórumon csak egyetlen kép volt, amit azért tettem fel, hogy megismerhessenek azok is, akikkel nem sikerült találkoznom. ( Pedig ebben az esetben az életetadó nagyon közeli és elég hisztérika!!!! :lol: :lol: :lol: )
Én egyszerűen nem szeretem, annyira idegenkedek tőle, hogy belekukucskálnak az életembe idegenek. Itt nem rátok gondolok, hisz nektek szoktam küldeni képeket és örülök, ha szívesen fogadjátok! De ezt a fórumot sokan olvasgatják,akiket egyátalán nem ismerek, ami persze nagyon jó....de én mégsem vagyok ennyire nyílt. Nem vagyunk egyformák...én csak irigykedem, nektek milyen természetesen egyszerű bepillantást nyújtani örömteli és szomorú eseménykbe egyaránt, nekem ez nem megy! Lehet, hogy egy kis gyakorlással kéne???? :wink:

Kavicska ,Gittát én is ismerem. Szinte egyidőben jártunk tanfolyamra, csak Ő nem TEGYESZ-esre. Szerintem, már a napokban kibújnak a babák.

Kép
Kép
ggabszi

Sziasztok

Tegnap írtam, de úgy látszik nem sikerült elküldeni. :evil:
Most újra próbálkozom, remélem sikeresen. :)

Hazaköltöztünk 6 hét után. Vége a bölcsiszünetnek.
Újra megpróbálok bekapcsolódni a topic életébe.

Marci_anyu, így utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok.
Kép

Obea, Kavicsaka üdv a csapatban. Szerintem nagyon jó helyre jöttetek. :lol:

Obea, nagyon édes a kicsi Gréta. Imádom ezt a sok babás képet. :D

Di-ti, nem irigyellek. Nem lehet most egyszerű nektek. Mi ugyan titkosan fogadtunk örökbe, de nekem is az a véleményem, hogy nem biztos, hogy jó az ha havonta fényképet kap. Remélem sikerül megnyugtatóan rendezni a dolgot.

Tviky, Naninga, kicsit irigykedem, hogy ilyen ügyesek vagytok. Én nagyon kétbalkezes vagyok a varrás terén, pedig varrógép is van. Ezért aztán inkább anyósomra hagyom. :lol:

Napsugi, fantasztikusak a képek Noriszról, ahogy már a lányok is írták, lassan meg kell erősíteni a zárakat az ajtótokon, hogy meg tudd védeni a csajsziktól. Azt hiszem igyekezni kell, hogy a Petinek legyen egy kishuga, és akkor mi is beszállunk a versengésbe a fiad kegyeiért. :lol:

Kép
Kép
atan

Sziasztok!

Elég zűrös volt ez a hét nem nagyon tudtam írni, de most igyekszem bepótolni.
Hát, hétfő estére Marci belázasodott, nem volt egyszerű éjszakánk, de szerencsére kedd estére teljesen rendbejött. Aztán szerdán Apa meglepett, elment „dolgozni” aztán 30 perc múlva hazajött egy csokor virággal! Meglepetésszabit vett ki! Jól indult a nap, elmentünk ebédelni, utána haza és mind a hárman aludtunk egy nagyot. Na, eddig volt jó, aztán úgy keltem, mint akit megrágtak és kiköptek… Belázasodtam, vszeg Marci vírusa kapott el. :cry:

Rkata!
Bocs, hogy nem is jelentkeztem, de az előbbiekből látszik, hogy van „alibim”. Nagyon jó lenne azért látni titeket, remélem a jövő héten még összejöhet. Nektek?
Péter napra 4 hónappal idősebb nálam, de én ebből 2 évet is tudok csinálni. Lásd az idei év: Ő április 23-án betöltötte a 33-at, tehát Ő aznaptól 34 éves én még augusztus 23-ig 32, mert rám természetesen nem ugyanazok a szabályok vonatkoznak. Ezen logika alapján nyilvánvaló, hogy most sincs közöttünk kevesebb 1 évnél, mert bár már én is 33 vagyok, Ő már „rég” 34. :lol: :lol:

Tviky!
Nagyon is értem, hogy min mész most keresztül! Tudom, hogy a kettőnk helyzete nem összehasonlítható és bízom benne, hogy nem is bántottalak meg vele, hogy kerestem a párhuzamot! Mikor Marcira vártunk mondtam is a pszichológus nőnek, hogy nehéz időszak előtt állok, mert, ha rajtam múlna, 1 hét alatt elintéznék mindent beleértve azt is, hogy baba szuszogjon a kiságyban… Valahogy addig volt elviselhető a várakozás, amíg tudtam csinálni valamit. Telefonok, papírügyintézés, látogatások, tanfolyam, stb. Amikor megkaptuk a határozatot, az öröm után olyan ürességet éreztem… mit fogok most csinálni… Aztán vártuk Marcit és a várakozás soha nem volt az erősségem. Egyébként most visszagondolva, nekem sokkal nehezebb a finisben, akkor is és most is. A bizonytalanság megőrjít! Na mindegy, száz szónak is egy a vége: KITARTÁS! Egyébként szerintem már nem kell olyan őrült sokat várnotok és hazaér a babátok! De ez persze csak utólag nem olyan hosszú idő.

Madri!
Hihetetlen mekkora szemei vannak a fiadnak! :D

[b]Obea, Kavicska![/b]Üdv nálunk! Írjatok gyakran!! :D

Di-ti!
Bár a ti „károtokon”, de megint tanultam valamit! Köszönöm, hogy megosztottad a történéseket velünk! Szerintem helyesen teszed, ha az évi egy fényképre redukálod a kapcsolattartást, és persze azt is Gabiékon keresztül.

Kelimoni!
Köszi, hogy vagy!!

Na, mindjárt felborulok, úgyhogy most elmegyek aludni, mindenkinek szép álmokat!

Pár nyaralós kép (végre):
Kép Marci motorozik :-)

Kép Királyfi a homokban. Kérdés: Hogy jutok el a törölközőig???

Kép A motoros!! :-) A fején bukósisak, a kezén bokszkesztyű... Hosszú az út hazafelé...

KépKép
KépKép
marci_anyu

Marci anyu! Nem felejtettelek el, még a naptáromba is beírtam a szülinapod, csak mostanába elég nyomi vagyok azért nem jövök.
Nagyon boldog szülinapot kívánok!
Kép

Lányok jönni fogok, de kérek még egy kis időt, mert nagyon üres a fejem! :roll:

Rkata az én párom is 3 évvel fiatalabb!

A képek szupik, aranyosak!

Az újakat üdvözlöm! :wink:

Kép
vivi1

Vivi!
Semmi gond! :-) Köszönöm szépen!

KépKép
KépKép
marci_anyu

Sziasztok!

Marci anyu: Az utsó képen akkorát vigyorogtam így kora reggel. :D
és :):):):):) Én is örülök, hogy vagy!

Obea: Tündéri leányzód van. :)

Várakozók!
Amikor anno évekkel ezelőtt havi rendszerességgel összeomlottam, mert megint megjött, alig tudtam magam ismét olyan állapotba hozni, hogy a következő hónapot megéljem.
Az örökbefogadásnál is éreztem hasonlókat, de itt legalább a cél ELÉRHETŐVÉ vált.

Nekem is az az utolsó 3 hét volt az őrülten nehéz, amikor jött a telefon, hogy az én Drága Kisfiam elindult felénk, de a megszületése jócskán váratott magára. ( nekem egy örökkévalóságnak tűnt. )

Úgy látom, nagyon ügyesek vagytok, sokkal jobban kezelitek magatokban az érzéseket, indulatokat, mint én annak idején.

Tviky: Nagyon tetszik a fotó! Kicsit megváltoztál! :D
Egyébként is szeretem az esküvői képeket. :)
Anno fodrász koromban sokszor csináltam menyasszonyi frizurát és ha meglátok egyet, azonnal megvizsgálom. :D Nem tudom kinőni! :oops:

Tirza: Szörnyű az eset, amit írtál. :(

Gabszi, Diti: az életet adónk jelentkezését naaaagy próbatételnek tartom. A pakliban benne van, hogy ez elő fog még fordulni. Edzettebbek lesztek akkor. Én mindig ezzel nyugtatom magam. :)

Képzeljétek, a hétvégén itthon van a férjeeeeeeem!!!!!!!!!!!!!!!:):):)

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok! :lol:

Hát elég fájdalmas nap van mögöttem, de most már jól vagyok...
Köszönöm a sok dicséretet :lol: Büszke is vagyok a fiacskámra nagyon!:P A képek a Brendon-Cafeban készültek, kreatív vagyok, de a fényképezőgép és a világítás az nélkülözhetetlen a minőséghez, azzal nem rendelkezem:))))
Nme könnyű egyébként a fotózás, 20-30 perc alatt kellene a legjonn formáját hozni, és ha kilép egyet a háttérből már nem is jó az egész... A kalapot meg rátettük a fejére és már vette is le, azért fogja mindig a kalapot:)))
Köszi lányok még egyszer, aranyosak vagytok nagyon!!!

Marcianyu! :)
Én is megkésve (bocsánat, de nem voltam elég alapos...), de kívánok Nagyon-nagyon Boldog Szülinapot!!!
És remélem ezt már Lili is megérezte... Az elmúlt napokban eléggé sokat emlegettünk itt a háttérben a többiekkel, NAGYON SZORÍTUNK NEKTEK!!!! :!: :lol:
Kicsi fiad nagyon nagyon tündéri, olyan helyes kisMacsó, hááááááát nem lesz egyszerű a csajokkal:))))
Jobbulást és jó egészséget nektek!!!

Tviky!! :lol:
Olyan jó volt találkozni a múltkor:))))))))
Jóleső érzés volt, hogy egyszercsak egy nagyon kedves ismerőssel találkoztam:)))
Keresztgyermekek??? Voltak már azóta? Hogy érezték magukat???
Bár ez nem kérdés, ha ennyire szereted őket, és ilyen nagyon figyelmes vagy:)))
Sok erőt küldök a további nehéz időszakhoz...!!!!

Obea, Kavicska! :)
Nagy szeretettel köszöntelek titeket!!!
És annyira jó, hogy új sorstársak is írnak nekünk!!!
Várunk minden új sorstársat, érdeklődőt és a sok-sok csak olvasót is!! Írjatok!!!
Obea! A kislányod gyönyörű!!!

Amneris! :)
Zituska milyen nagy már, és mennyire szépségesss...!!!! :lol:
És amit írtál a másik fórumon, nagyon egyre gondoltunk!!!
Sok puszi neked és a kicsi lánykádnak is!!!
Süniékről tudsz valamit??

Süni! :)
Miklóska nagyon helyes kiskrapek!!!
És nagyon anyucira hasonlít, le sem tagadhatnád!!
Remélem már jól vagytok!!????
Puszi!!!

RKata! :)
Gratulálik a kis Vincushoz!!! Olyan gyönyörű gyermek, nem győzöm csodálni a képeit!!!
Igazi vagány csávesz már pár naposan is!!!
Csengéhez is nagyon hasonlít, aki mellesleg annyira csini, ráadásul a fiam még az öregcsajokra bukik!!!
Jobb lesz ha apukája kordont állít;)

Lányok, jövök még és folytatom, csak Norisz felébredt...

KépKép
napsugaracska

Kelimoni!
Akkor mekkorát vigyorogtál volna, ha látod, hogy én is így ültem a kocsiban órákon keresztül... Marci egy másik ujjatlan pólója úgy a fejemen, hogy az egyik lyukon kidugtam a hajam, a másikon próbáltam kilátni és kidugni az orrom.. :lol: :lol: Ja, és közben hangosan berregtem és kalimpáltam a kezemmel, mint aki motort vezet. Nem volt semmi! Mit meg nem tesz az ember lánya a gyerekéért, hogy könnyebben elviselje a hosszú utat??!! :lol: :lol:

Kép Pakoltam a tavalyi cuccokat, Marcinak fel kellett próbálnia a kabátját... de kicsit meleg volt. :-)

KépKép
KépKép
marci_anyu

:) Igen aranyos:)
szuperboszi

Sziasztok :D

Gilicéhez hasonlóan, gyakran olvaslak titeket, de annyira elidőzök a képeken, hogy mire írnék Mazsolám :lol: már hív.

Gyönyörűek a gyerkőcök :!: :!: :!:

Házassági évfordulósoknak- sok boldogságot, még legalább 50 évet együtt szeretetben, egészségben.
Nekünk is most volt 23-án a 9.

A szüli és névnaposoknak nagy ölelést küldök. Kép

Az újdonsült ANYUKÁKNAK és APUKÁKNAK annyira örülök. Olyan jó, hogy minden héten bővül mostanában legalább egy-egy család.
Sok boldogságot Anyucik és ApucikKép

Szuperboszi
Hogy bírod a frontokat?

kopp-kopp-kopp
Mi jól vagyunk. A műtét után Miklóska bizalmatlanná vált az idegenekkel, de a napokban újra barátsággal közeledett ismét az idegenekhez.
A kontroll vizsgálaton úgy sírt, hogy a doktorbácsi javasolta nevezzük be decibel versenyre :wink: Hát ami igaz-az igaz van hangerő. :P

Örülök, hogy szerencsésen "megúsztátok" állami ünnepünket :?

Diti
Nehéz most nektek okosan dönteni. Máté a Ti kisfiatok, ezen valóban senki nem változtathat. Kívánom, hogy tudjatok olyan döntést hozni, ami a szívetekbe megnyugvást hoz.

Ildikó
Köszönöm a kérdést, a pancsival minden rendben. :twisted: Csak rájött a kislegény, hogy milyen jó felállni a kádban, alig győzöm folyton leültetni.

Már megint kimaradunk egy jó kis programból :cry:
Szombaton általános iskolai osztálytalálkozóm lesz. Annyira szeretnék ott lenni és találkozni veletek. kik mennek és mikor-szombaton vagy vasárnap??????????? Lehet, hogy vasárnapra megfűzném apát, hogy menjünk el mi is :wink:

Obea
Üdv közöttünk.

Kavicska
Annyira örólök neked.
Olyan rég hallottam felőled. Örülök, hogy itt vagy. Írj sokat.

Megváltozott a e-mail címem és ezt elfelejtettem megírni, így lemaradtam egy csomó képről :(
Az új: rusznyakr@rubicom.hu

Mindenkinek szép hétvégét kívánok
Mi délután a Macifarmra megyünk. :lol:

Üdv: Süni :D
renóca

Így aludtunk tegnap dálután, mert nagy volt a sírás. De végre kinn van a jobb alsó szemfog is. :P
Kép

Ettől fáj néha anya nyaka :wink:
Kép
renóca

A cipő támához:

Nekünk sandic betétes Szalay Károly-Püspökmolnári által gyártott szandink van-FUSBETT. Miklóska mikor először felvette szó szerint toporzékolt örömében olyan kényelmesnek találta. 5490 volt az eredeti ára, de akciósan 4600 körül vettük. 2 év garancia van rá. :wink: Bár addig tuti elkoptatunk legalább még 4-5 párat.
renóca

Sziasztok!

Nem mondanám, hogy gyakori vendég vagyok errefelé. :lol: Kb másfél hónapja jelentkeztem be, és azóta maximum olvasgatlak benneteket. De hát mi még eléggé az elején járunk a dolgoknak, és nem is nagyon volt miről írnom.
Jelenleg ott tartunk, hogy gyakorlatilag a Tegyesz-es részt letudtuk, a héten voltunk tanfolyamon, az Ágacskánál. Hihetetlenül jó volt. Azóta egyfolytában vigyorgok. :)

DI-TI, bár itt már mindenki elmondott mindent, de annyit azért még hozzátennék, hogy amiatt egy percig ne fájjon a fejed, hogy az életetadó hogyan dolgozza fel a történteket. Ez nem a Te dolgod, feladatod. Neked ott van Máté, és csakis az ő érdekeit szabad szem előtt tartani. Persze az ember próbál jó fej lenni, ráadásul, ha a vérszerinti még szimpatikus is, de akkor se szabad az ő problémáját a nyakadba venni. Egyébként meg Te vagy az anyja a gyereknek és pont. Ez eleve nem kérdés. Ezt a kapcsolattartós témát sürgősen zárd rövidre. Hagyd dolgozni magadban az anyatigrist! :)

Marci anyu!
Elképzeltelek a pólóval fejeden, pelussal az ökleiden :lol:
És drukkolok, hogy minél előbb Lili anyu is lehess! :wink:
fr.uzsi

Sziasztok!

Renóca!

Jajjjjj de jó hogy itt vagy!
Annyit gondoltam rád!Írtam neked e-mailt,de akkor lehet hogy a címváltozás miatt nem kaptad meg.
Éjszakás leszek,és remélem hagynak írni......akkor majd küldök neked mailt.
Nagyon édes a legényke!

Sziasztok!
kavicska

Jajjj, nagyon régen nem írtam már!
Tegnap szerelték az internetet, így gyakrabban jövök.
Képek is lesznek a szülinaposunkról, csak most nem otthon vagyunk.
A gyerkőcök édesek, látom megint dolgozott a GÓLYA! Gratulálok minden kedves Kismamának! (Bár még nem volt időm végigolvasni!)
Lili is kisgyermek státuszban van már, nem csecsmő többé, nagy bánatunkra! Olyan gyorsan elrepült ez az idő, csak ámulok!
A mi kis zsebibabánkból hipp-hopp nagy cula lett. Önálló akarattal és rengeteg sok szeretettel.
Renóca én is cipővásárlási mizériában vagyok, ennek a mesternek hol kaphatóak a cipikéi? És már béleltet is lehet venni?
most búcsúzom és majd jövök, szép hétvégét még!
Idusa
idusamoja

Na jövök folytatni, még kiscsibészem alszik:)

Renóca!!!:)
De jó hogy jelentkeztél!!!:)
Olyna helyes Miklóska, annyira szép kisfiú:)))
Olyan szépek vagytok együtt is:))) Emlékszem a régi szomorkás írásaidra, és most már mennyire boldog vagy!!:)))
Mi szombaton megyünk egy páran... Még nem írom le a neveket nem 100%ra bezséltük...
Szomabton előtte nincs időd???
Jó Macifarmozást:D :)

Ja, és én viszek egy csomó Zeneovi Cd másolatot, akik jönnek azoknak mindenképpen átadom(egy kis ajándék tőlünk), akik nem jönnek jelezzék és postán kapják meg!
/Norisz nagyon szereti, most már táncikál: forog körbe-körbe és tapsol ill. a kezét ritmusra le-fel mozgatja:)/
Vannak még klasszikus zenéim bébiknek, aki örülne neki szóljon és másolom is:)
(Várakozóknak is viszek ha jönnek a fórumról! Mert nektek is kelleni fog majd!!!:)/
Ildi!
Ha ti is jöttök akkor ott jó ha átadom?? Majd kereslek MSN-en...

Rayo!:)
Megértem a költözést, most nálunk is festenek a szomszédok, így nehéz nagyon az alvás... De mi megbezséltük, hoyg szólnak előtte és úgy igazítjuk a programot...
Azért rendesek, hoyg szóltak nektek!!!
Majd hívlak a múltkori dologgal kapcsolatban is!!:)

fr.uzsi!:)
Jó, hogy jelentkeztél:))
Mesélnél egy kicsit miylen volt az Ágacskás tanfolyam???

Madri!:)
Gyönyörű a kisfiatok!!! Még olyan kicsike:)))
Nagyon szép szemei vannak!!

Vivi1!:)
Nagyon várunk!!

Atan:))
Aranyos vagy:)) Kishugi?? Mesélj már!!!
Petiről már rég láttunk képeket, pedig nagyon szép barna őzikeszemei vannak!!! Képet, képet, képet:))

Kavicska!:)
Jó költözködést!!! Kitartást és jó pihenést!!
Honnan jött a nickneved??:)

Boszi!:)
Úristen, akkor már nem sok van hátra.... Szorítok, hogy minél könyebb és problémamentesebb szülés legyen!!!
Hogy bírod így a vége felé??
Írtam már, hoyg nagyon szép és különleges nevet választottatok? :)

Matiba!:)
Köszi a cipőlinket!!!:)
Sajnálom az allergiát, biztosan nem könnyű vigyázni rá.../És nagyon jó, hoyg időben észrevetted!!/ És mekkora szerencsétek, hogy van olyna bolt a közeletekben...
Kisvárosban nem olyan gyakori..:(
Megértem, hogy hiányoznak a fiúk!!! Biztos örültek nektek nagyon!!!:)

Tviky!:)
Most vettem észre a képet:)))
A szád és a szemed nem is változott semmit:))) A hajad az igen, jól mondtad a múltkor, az mindig változik:))
Biztos örül a férjed hogy ilyen sokszor megújulsz:)))

Tirza!:)
Szegény kislány...:( Olyna jó lehet neki, hogy te vagy!!!
Jobbulást neki!!!! Reméljük az élete meg fog változni hamarosan...
És már tudja az apukája? Vagy kivel él??
Nagyon szorítok nektek, még mindig emlékszem a kicsi pityergésre, olyan édes voltál(és annyira éreztem az okát), én már Süninél és Amneris-nél is majdnem sírtam...! És annyira szeretném ha végre igazán Boldog lennél!!!:)

DiTi!:)
Olyna régen láttuk már Mátét.. Nincs újabb képetek??
Különben ahogy olvastalak én is nagyon együtt érzek veletek...
Mindenképpen muszály keményebben reagálni a levelére, értem ezen azt, hoyg ne nagyon írd neki, hogy megszeretted, sajnálod stb...
Azt mindneképpen, hoyg jó szívvel gondoltok rá, de ennél többet szerintem ne, nehogy úgy érezze, hogy egyzser majd talán történik valami...
Én írnék neki utoljára, és megosztanám vele, hoyg az egész család mennyire boldog Mátéval, és hogy mennyire bújik hozzád Máté, mennyire nagyon szeret tieteket, és az idegenektől fél, de a karjaidban megnyugszik stb...
(Persze ha így igaz, nálunk Noriszra ez teljesen jellemző..)
És hogy a kisfiad érdekében ezentúl Gabikától érdeklődjön...
Lehet, hoyg csak arra kíváncsi Boldog-e Máté... Lehet csak megnyugvást szeretne...
A költözést én nem tartom biztos dolognak...
Nme akarok senkit elrettenteni, de olyna könnyne ki lehet deríteni, hogy ki hol lakik...
Ráadásul a kezében van 1 papír, ahol az adataitok rajta vannak...
Én mondjuk úgy alakítottam a kapcsolatunkat az Életet adóval, annak ellenére hogy megszerettük egymást, hogy tudtuk, többet nem találkozunk..
Mondjuk a mi helyzetünk teljesen más, több tesója is van Norisznak...
Én inkább attól tartok egy kicsit, hogy ha esetleg kiderül a családban, mert ez azért nem biztos hogy titok marad, nem keresik-e meg a tesói...
Bár félni nem félek, mert én is kíváncsi lennék...
Mindenesetre szorítok, hogy megoldódjon a probléma, és tényleg ne foglalkozz most más érzéseivel!!! Ti vagytok a legfontosabbak!
És jó egészséget kívánok neked (olvastam a másik topicban a Csillagszeműről..)!!!
Ja, és még valami eszembe jutott... Én mikor Norizs 9. hónapját is betöltötte, nagyon megnyugodtam:)) Azt mondtam a férjemnek, hogy annyira jó érzés, most már én voltam többet a kisfiammal:)))
Nme olyna nagy dolog, de nekem akkor is jóleső érzés volt... Neked is az lesz szerintem!!!
És ahogy mindig odabújik hozzád..., nem az számít igazán???

Töltike!:)
Hogy vagytok??? Gyerekek?
Hogy bírod 2 csemetével?

Gilice!:)
Hihetetlenül gyönyörűek a csajszikák!!!
Ja, és szavaztam!!:)
Mi lezs ha elindulnak, nekünk is volt 1 kemény hónapunk, akkor szinte mindne nap történt valami foltocskával járó esemény...
Bár mindig a legkisebb esés hagyta a legnagyobb foltot...
Látom nálatok is megy a Biskotti meg a járóka is:D Nálunk Dettó:)

Siminéni!:)
Helyes kis vagy inkább nagy drukkered van!:)))

Móncsi3!:)
Hogy vagytok? Mi újság veletek?

Rvan!:)
Köszi a bezsélgetést!!!:)))
Nagyon szorítok nektek!!!
Anyukádnak mielőbbi jobbulást!!!

Csöpke!:)
Megértelek teljesen, nekem sosem sikerült az a fajta döntés, én minden nap sírtam:(((
Nagyon sok erőt és kitartást kívánok, és hidd el, már nincs is olyan sok hátra...
Puszi, és gyere többet!!!

Kizsó!:)
Lánykáid csodaszépek!!!
Sok gyógyító sugarat küldök neked és sajnos a tesódnak is!!!:)

Naninga!:)
Küldtem a képeket!:)

Jiny!:)
Dóri baba nagyon helyes, a kedvencen a gólyahíres fórumon a közös képetek, ahol kinnt van a nyelvecskéje:))) Édesssssssss:)
Refluxal mi a helyzet? Jobb már?

Képekről jut eszembe!
Gilice újraküldenéd a képeket amit 1-2 hónapja küldtél?? Sajnos mikor a gépem tönkrement, akkor elvesztek...
Ha volt még valaki aki küldött képet, de nem tettem a fotótárba az szóljon nekem!!!
Iletve küldjetek nyugodtan friss képeket, most van időm feltenni!!

Puszi mindenkinek!!!
Napsi

KépKép
napsugaracska

IDUSA!!!!
Jajj d ejó, hoyg jelentkeztél!!!
Várunk ám titeket még mindig, Csilláék is igérték mostanában hogy jönnek... Össze kéne hozni, majd kereslek!!

Lilire gondoltunk a szülinapján, nekünk akkor volt a házassági évfordulónk!!! Még a filmet is megnéztük újra!! És annyi mindne történt akkoriban, hoyg a telefon elmaradt:(((

Hihetetlen, hogy az 1 év mennyire elrepült....
Én még erre nem is gondoltam, majdnem kisgyerek a kisfiam, ne máááá:)))))
Persze akkor is IMÁDOM, továbbra is:)
Várjuk a képeket!!! Norisznak feltétlen mutizom!!!:P ;))

Hildusról tud valaki valamit???
Alexa??????????
Réce???
Ancsúr?? Kezdődik a suli?? :)

KépKép
napsugaracska

Sziasztok!

Hazaértünk a nyaralásból. Dóri nagyon jól viselte a hosszú utat, semmi sem zavarta meg a napirendjét. Este ugyanúgy végigaludta az éjszakát, és eszik is rendesen. A kutyussal se volt semmi gond, végülis egész jól sikerült, pihenni is tudtunk. Azért voltak kissebb problémák, de ezeket gyorsan elfelejti az ember. :)

A szülinaposoknak és a házassági évfordulósoknak nagyon sok boldogságot kívánunk!!!

Tündériek a gyerekek egytől egyig! Olyan jó nézegetni a képeket. :)

Vivi! Jó volt látni téged, sajnos csak ilyen rövid időre tudtunk maradni... Így se láttunk túl sokat a városból... Majd a talikon több időnk lesz. :)

Kelimóni!! Látom ám, épp hogy kitesszük a lábunkat.... :lol: Hogy számolok így el apa felé? Nem adja a lányát egy csapodárhoz! :D

Diti!! Tudom hogy nem olyan egyszerű ám! Tőlünk is kért képet az életetadó, de csak Gabikán keresztül. "Csak" a címünket tudja, nincs telefonja. Én ezért vagyok ilyen bátor a képekkel kapcsolatban is, hiszen biztos vagyok benne hogy nem fogja keresni az ÉN lányomat. Mindettől függetlenül ha bennünket keresne meg nem tudom mit tennék...

Képek a nyaralásról:
Kép

Kép
Kép

Kép

KépKép
jiny

Napsi!
Hildusék jól vannak, még mindig nem tudtak költözködni. :( Így net közelben sincs. Pancsi hol eszik hol nem. Egyébként gyönyörű kicsi lányka!!! Azért hízni is hízott már kicsit. :)

Dóri refluxa rendeződni látszik amióta kapja a hozzátápit. :) Nem hány már egyáltalán, naponta többször is kakil, és igaz négyszer hajlandó enni, de akkor megeszi a 200 ml-t. :) A tápszert továbbra is gyűlöli, csak akkor eszi meg, ha nem érzi a kajcsiban az ízét. Kanállal sem akar enni, csak fekve eszik. Ülni ül már, de enni nem hajlandó így. :( Mindenféle kanállal próbálkoztunk... Ötlet, hogy mit csináljak vele?

Nálatok hogy áll Norisz refluxa? Mikor kell mennetek ellenőrzésre?

KépKép
jiny

Kedves Lányok!
Köszönöm a sok együttérző hsz-t, nagy segítség ez nekem/nekünk most! Azt hiszem ezt az utolsó levelet lezárásként még elküldjük, amiben megkérjük hogy csak Nikinozsónál érdeklődjön, ha akar és minket ne keressen semmilyen formában! Az évenkénti képet is csak az egyesületen keresztül küldjük, de ez eredetileg is így volt megbeszélve.

Napsugi! Ez a pasi egy kész csábító ezeken a képeken! :lol: Máténak azóta van egy 2. albuma is, de mostanába inkább videó készült róla ezért nincs is benne friss, de majd igyekszem pótolni a hiányt! :wink: A jó kívánságot köszönöm, rám férne már hogy rendeződjenek a női bajaim :? .
http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=18904
Mikot és hol lesz a Gólyahíres tali?!
Amúltkori kör-email mellékletét letíltotta az outlook-om és nem tudom mi volt benne!!!!
Én örülnék a meseovis CD-nek, ha megyünk talizni, viszek helyette üreset, jó?!

Jiny! Érdekes, mert Máté is szívesen ücsörög az etetőszékben, de kanállal csak "nyugágy" pózban eszik rendesen, mint ahogy a tápit kajpa, egyébként kifolyatja a kaját a szája szélén a nyálával!
De lekopogom, mert végre eszik gyümölcsöt és tejpépet is, az üléses technikát meg majd később begyakorolja :wink: .

Matiba! Ó szegénykéim, hogy mindíg történik valami.... Azért jó hogy időben elkaptátok az allergiát! Van rá esély hogy kinövi Mati?

Olyan édesek ezek a fényképek! Én annyira béna vagyok, hogy akárhányszor próbálkoztam beszúrással hiába volt lekicsinyítve a kép, sosem fogadta el a rendszer.........

Cipő téma:
Hetek óta én is cipőt keresek Máténak a kis krumpli lábaira, de mivel nem vagyok hajlandó 5-6ezret adni érte, egyenlőre nem találtunk semmit. Vászon kis cipőnk az van, meg az overálra gombolható "csizmapótló" is, de az átmeneti hűvős-esős időre kellene valami tépőzáras zárt 18-19-es. Nem láttatok valahol, akár használtat is megvennék, mert úgy is csak "dísznek" lesz a lábán, amíg nem tud járni. Érdekes mert most kislányos cipőkből valahogy sokkal nagyobb a választék?!
Ha hamarabb nem is, de 2 hét múlva a zuglői börzén majd csak találok valamit!

Mindenkinek sok puszi,
di_ti
di_ti

Lányok a képek olyan édesek, ezért érdemes mindig bekukucskálnom! :D Tök jó kedvem lett a sok szép kép láttán!

Jiny! Anyukámnál vagyok és Dóri babáról mesélek neki. Annnnnyira aranyos kislány, és milyen sokáig elvolt az ölemben, pedig akkor látott életében először. Csak vigyorgott meg nézelődött, teljesen levett a lábamról. A parki képek látom Sopronban készültek! Jó volt találkozni, de az idő tényleg kevés volt egy jó dumcsira. Majd bepótoljuk! :wink:
Kelimoni! Jó volt veled msm-en dumcsizni, annyit nevettem, hogy majdnem leestem a székről! :lol: :lol:

Mindenkinek puszi, hétfőn jövök!

Kép
vivi1

Jiny! Bobinak a csecsemőotthonban az almapürét pohárból öntötték a szájába (5-6 hósan). Megtartottuk ezt a szokást egy ideig, a saját tempójában nyelte be a kaját, és elég gyorsan eljuttottunk a teli nagyobb kávéspohárnyi adagig. (az a hagyományos, amelyiknek kifelé áll a széle.)
Később ebből kapott főzeléket is, ha "lusta" anyja nem akart vagy nem ért rá 1 órát kanalazni fél tányér szétköpködött kajával.
És ami fontos, ilyenkor úgy fogtam a kezemben félig fekve, félig ülve, mint a cumisüveg esetében.
Egy próbálkozást mindenesetre megér a dolog, nekem eszembe se jutott volna, hogy így is lehet, ott meg gondolom időtakarékossági céllal igen jól működött.
szuperboszi

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk! :D
Úgy néz ki, hogy mi is megyünk a szombati talira! :D

Süni! Annyira aranyosak vagytok a képen Miklóskával! Nagyon huncut a mosolya! :lol:

kizsó

K-Izsó!:)
Boldog Névnapot :wink: :lol:
Úgy tudom Rvan is jön, ha minden igaz szombaton:)

Diti!:)
Ne hozzatok helyette üreset, ez ajándék:)
Figyusz, a fiad már be is csajozott??? Olyan édes, tényleg annyira szép gyermekeink vannak, mindegyikükben van valami nagyon nagyon szépséges! Hihetetlen!!!! :lol:
A Feneketlen Tónál... Kelimóni feltette az előző oldalra, de a Gólyahíres fórumon is fennt van a helyszín!
De nézd csak: http://www.ujbuda.hu/page.php?template= ... 3_golyahir

Jiny!:)
Nagyon Hasonlít rátok Dóri!!!! :lol:
Zabálnivaló!! és megint mennyit nőtt, és ez az apukás kép, teljesen odavagyok!!! :lol: :lol: :lol:
Milyen ötletesek vagytok pancsizás terén!!! :lol:
Különben Norisz sem evett sokáig kanállal, a hozzátápival is nagyon szenvedtünk, legalább 2 hónap volt mire rendesen enni kezdett kanállal... De nem erőltettem, azt mondta a háziorvosunk, hogy akkor csak megutálja.. így csak próbálkozgattam, most már nagyon szépen eszik, csak néha visszajön az egész...
Egyébként jól van nagyon! 2szer hányt azóta sugárban este lefekvés után 1-2 órával...
Nme nagyon tartom be amit mondott a Dr.nő, tejmentesen étkezik, viszont én adtam neki inni, nagyon szomjas volt, és nem si látom értelmét, hogy ne igyon... Miért nem szabad, tudtok erről valamit??? Este sűrítem a tápszerét...
Szerintme ez hat a refluxra... Norisz hatszor eszik, 3szor tápszert, 3szor ételt(gyümit, pépeket, főzit, turmixolt babakajcsit)... de pürésítve!
A biscottit eszi most már, ez nagy haladás! Egyébként a kanalas ételeknél többször előfordul, hoyg visszajön:(( Nme azért mert sok volt, hanem valami más miatt, van hogy az első 2-3 kanál visszajön, utána bevágja mindet... (De legalább ez nem sugárban jön...)
Kontrollra a szülinapján megyünk:)
Elrémiszteni nem szeretnélek, de Norisznál is volt vagy 3 hónap amikor teljesen tünetmentes volt, kb. 3 és 6 hónap között!
Jobbulást és mielőbbi "záródást" kívánok!!!
Hildusékat puszilom, add át neki, ha beszélsz velük!!!:)

KépKép
napsugaracska

Kedves Mindenki!

Hosszú gondolkodás után ültem le ide, hogy döntésemet megosszam Veletek. Úgy döntöttem, befejezem a fórumozást és szeretnék elköszönni Tőletek.

Nem árulok zsákbamacskát: az a vád ért, hogy véleményemmel célirányosan megbántok mást és miattam nem jelentkeznek sokan az utóbbi időben. (Természetesen mindez priviben. )
Hazudnék, ha azt mondanám, nem érintett a dolog érzékenyen, mivel nem éreztem semmit. Nem gondoltam, hogy az őszinteségem és a véleményem gondot jelentene.
Természetesen elnézést kérek, ha valakit megbántottam, nem állt szándékomban.

Amióta ez történt és leülök, hogy írjak Nektek, elkezdem, kitörlöm, elkezdem, kitörlöm és már nincs az a varázs, ami mindig vezette a kezemet, hogy olvashassalak Titeket és írhassak Nektek. Őszinteség nélkül nekem nem megy.

Biztosan fogunk még találkozni, hisz lesznek alkalmak. Továbbra is szeretném, ha a kisfiamnak lenne örökbebabás társasága és én is megismertem itt olyan embereket, akikkel jól éreztem/érzem magam, tehát örülnék a további kapcsolattartásnak.

Mindenkinek minden jót kívánunk!

Gergő és Kelimoni

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Még egyszer köszönjük a meleg fogadtatást, nagyon jól esett. :D :D :D

Lányok, kis Grétámnak szívzöreje van, mint most kiderült. Ti mit tudtok erről, volt valamelyikőtök már hasonló helyzetben? A védőnőm azt mondja, hogy nem kell félni, mert ez nagyon sok gyereknél előfordul és általában ki is növik. És azt mondta, hogyha egyéb más rossz, furcsa dolgot nem tapasztalunk, akkor nem lehet nagy probléma. Mindenesetre jövő héten megyünk gyerekkardiológushoz, reméljük nem találnak semmi komolyat.

Kelimoni!
Én nem ismertelek eddig, de sajnálom, hogy így döntöttél. :( Azért szerintem néha nézz be mindenképpen.

Kavicska!
Mióta vége lett a tanfolyamnak, olyan sokat gondolok mindenkire. Nagyon szeretném ám és várom, hogy nektek és a többieknek is legyen egy apróságotok, aki boldoggá teszi az életeteket. :D Nagyon drukkolok nektek. Tényleg, te ápolónő vagy, mit gondolsz a szívzörejről?

Tirza!
De jó, hogy ilyen előre vagytok a sorban :D :D :D

Most mennem kell, üdv mindenkinek!
Obea és Gréta
obea

Sziasztok Lányok!

Kelimoni!

Sajnálom, hogy így történt! Igaziból nem is tudom, miről lehet szó, de valamit még elmesélnék Neked:

Én minden nap benézek a topicra - már, ha tehetem.
Még akkor is, ha csak olvasni van időm. Mindíg olyan klasszul zajlik itt az élet.. :)

Aztán nemrég elutaztál nyaralni, és valahogy egyáltalán nem zajlott az élet. Kukkants csak vissza, és rájössz, hogy igazam van! Azért tudom, mert akkoriban meg is fogalmazódott bennem:
Vagy mindenki összebeszélt Veled, hogy egyszerre nyaraljatok :D vagy valóban megindítja a mi beszélőkénket is, ha velünk társalogsz. :P

Azért talán értem a dolgot: ha "bonyolult" lett, akkor már valahogy nem az igazi...
De azért hiányoznál! :oops:

KépKép
amneris

Sziasztok!

Kelimoni, az ujjra húzható fogkefét javaslom, hatásosabb vele a fogmosás. A nenedent-baby ilyen fogkefét tartalmaz és adnak hozzá fogkrémet, ami már 6 hónapos kortól használható. Patikákban kapható. Már én is beszereztem, bár még csak 2 mm van kinn az első fogból, de biztos ami biztos! :lol:

Marcianyu! Utólagosan én is boldog szülinapot kívánok, ja és elképzeltelek az autóban. :D

Napsugi, Norisz nagyon édes, a kalapos képek különösen tetszenek! Még nem tudom, hogy tudunk e menni szombaton :( , mert egy kerti bulira vagyunk hivatalosak, de a CD-nek nagyon örülnénk! :P

Jiny, de jó, hogy Dóri baba refluxa rendeződött, nagyon szép baba és mennyit nőtt! Az apás kép nagyon jó! :)

Süni, olyan jó látni, hogy sugárzol a boldogságtól! :D

Diti, sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültetek. Az életetadónkkal én nagyon közeli kapcsolatba kerültem. Úgy váltunk el, hogy nem szeretne tudni később a lányokról, én mondtam neki, ha mégis meggondolná magát, én nem zárkózom el előle. Mikor a lányok 3 hónaposak lettek kaptam egy sms-t, azóta kb. havi 1x beszélünk, képeket is küldtem. Nem élt még vissza a bizalmammal, mindig tudtomra adja, hogy jó döntést hozott és boldoggá teszi, hogy megvalósíthatta, hogy gyermekünk legyen!

A lányok egyre fürgébbek, nagyon résen kell lenni!
Kép
Kép
Kép

KépKép
gilice

Sziasztok!

Napsugi!

Köszönöm szépen a szavaidat, nagyon jólesett és igyekszem jönni közétek.

Kelimoni: az ilyen általánosító megjegyzés, amit te kaptál :
" miattam nem jelentkeznek sokan az utóbbi időben" amellett,hogy bántó, felveti azt a kérdést is,hogy aki ezt írta, miért fogalmaz meg gondolatokat mások nevében,pl.az enyémben,mert én sem jelentkeztem egész nyáron,de ennek egyikőtökhöz sem volt köze.
Amúgy az mindenki számára világos,hogy az egyik igazi mozgatórugója TE vagy ennek a topicnak!
Ha úgy döntöttél,hogy kiszállsz, nagyon fogom sajnálni(meg sokan mások),de őszintén kívánok nektek minden jót! Gergő iszonyúan megnőtt a nyár alatt,teljesen ledöbbentem,igazi nagyfiú már!
csöpke

Kelimoni!
Remélem, olvasod! Ezt nem hiszem el!!! :-( Annyit beszéltünk már erről, történt már megint valami? Nekem jó és fontos, hogy itt vagy, akinek gondja van veled (nem nagyon hiszem, hogy olyan sokan lennénk... ), az ne olvassa a hozzászólásaidat és ezzel minden megoldódik! Ezen kívül én priviben azokkal levelezek és traccsolok telefonon, akiket kedvelek, szeretek és valami miatt kicsit többet szeretnénk tudni egymásról, mint ami itt a fórumon mindenki szeme-füle előtt megtudható. De gondolom, ez nem csak velem van így! Az a valaki miért nem foglalkozik a barátaival és saját magával és miért érdeke elüldözni innen bármelyikünket is? :-(
Gondold végig légyszives!

puszi, A

KépKép
KépKép
marci_anyu

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?