Na jövök folytatni, még kiscsibészem alszik:)
Renóca!!!:)
De jó hogy jelentkeztél!!!:)
Olyna helyes Miklóska, annyira szép kisfiú:)))
Olyan szépek vagytok együtt is:))) Emlékszem a régi szomorkás írásaidra, és most már mennyire boldog vagy!!:)))
Mi szombaton megyünk egy páran... Még nem írom le a neveket nem 100%ra bezséltük...
Szomabton előtte nincs időd???
Jó Macifarmozást:D
Ja, és én viszek egy csomó Zeneovi Cd másolatot, akik jönnek azoknak mindenképpen átadom(egy kis ajándék tőlünk), akik nem jönnek jelezzék és postán kapják meg!
/Norisz nagyon szereti, most már táncikál: forog körbe-körbe és tapsol ill. a kezét ritmusra le-fel mozgatja:)/
Vannak még klasszikus zenéim bébiknek, aki örülne neki szóljon és másolom is:)
(Várakozóknak is viszek ha jönnek a fórumról! Mert nektek is kelleni fog majd!!!:)/
Ildi!
Ha ti is jöttök akkor ott jó ha átadom?? Majd kereslek MSN-en...
Rayo!:)
Megértem a költözést, most nálunk is festenek a szomszédok, így nehéz nagyon az alvás... De mi megbezséltük, hoyg szólnak előtte és úgy igazítjuk a programot...
Azért rendesek, hoyg szóltak nektek!!!
Majd hívlak a múltkori dologgal kapcsolatban is!!:)
fr.uzsi!:)
Jó, hogy jelentkeztél:))
Mesélnél egy kicsit miylen volt az Ágacskás tanfolyam???
Madri!:)
Gyönyörű a kisfiatok!!! Még olyan kicsike:)))
Nagyon szép szemei vannak!!
Vivi1!:)
Nagyon várunk!!
Atan:))
Aranyos vagy:)) Kishugi?? Mesélj már!!!
Petiről már rég láttunk képeket, pedig nagyon szép barna őzikeszemei vannak!!! Képet, képet, képet:))
Kavicska!:)
Jó költözködést!!! Kitartást és jó pihenést!!
Honnan jött a nickneved??:)
Boszi!:)
Úristen, akkor már nem sok van hátra.... Szorítok, hogy minél könyebb és problémamentesebb szülés legyen!!!
Hogy bírod így a vége felé??
Írtam már, hoyg nagyon szép és különleges nevet választottatok?
Matiba!:)
Köszi a cipőlinket!!!:)
Sajnálom az allergiát, biztosan nem könnyű vigyázni rá.../És nagyon jó, hoyg időben észrevetted!!/ És mekkora szerencsétek, hogy van olyna bolt a közeletekben...
Kisvárosban nem olyan gyakori..
Megértem, hogy hiányoznak a fiúk!!! Biztos örültek nektek nagyon!!!:)
Tviky!:)
Most vettem észre a képet:)))
A szád és a szemed nem is változott semmit:))) A hajad az igen, jól mondtad a múltkor, az mindig változik:))
Biztos örül a férjed hogy ilyen sokszor megújulsz:)))
Tirza!:)
Szegény kislány...
Olyna jó lehet neki, hogy te vagy!!!
Jobbulást neki!!!! Reméljük az élete meg fog változni hamarosan...
És már tudja az apukája? Vagy kivel él??
Nagyon szorítok nektek, még mindig emlékszem a kicsi pityergésre, olyan édes voltál(és annyira éreztem az okát), én már Süninél és Amneris-nél is majdnem sírtam...! És annyira szeretném ha végre igazán Boldog lennél!!!:)
DiTi!:)
Olyna régen láttuk már Mátét.. Nincs újabb képetek??
Különben ahogy olvastalak én is nagyon együtt érzek veletek...
Mindenképpen muszály keményebben reagálni a levelére, értem ezen azt, hoyg ne nagyon írd neki, hogy megszeretted, sajnálod stb...
Azt mindneképpen, hoyg jó szívvel gondoltok rá, de ennél többet szerintem ne, nehogy úgy érezze, hogy egyzser majd talán történik valami...
Én írnék neki utoljára, és megosztanám vele, hoyg az egész család mennyire boldog Mátéval, és hogy mennyire bújik hozzád Máté, mennyire nagyon szeret tieteket, és az idegenektől fél, de a karjaidban megnyugszik stb...
(Persze ha így igaz, nálunk Noriszra ez teljesen jellemző..)
És hogy a kisfiad érdekében ezentúl Gabikától érdeklődjön...
Lehet, hoyg csak arra kíváncsi Boldog-e Máté... Lehet csak megnyugvást szeretne...
A költözést én nem tartom biztos dolognak...
Nme akarok senkit elrettenteni, de olyna könnyne ki lehet deríteni, hogy ki hol lakik...
Ráadásul a kezében van 1 papír, ahol az adataitok rajta vannak...
Én mondjuk úgy alakítottam a kapcsolatunkat az Életet adóval, annak ellenére hogy megszerettük egymást, hogy tudtuk, többet nem találkozunk..
Mondjuk a mi helyzetünk teljesen más, több tesója is van Norisznak...
Én inkább attól tartok egy kicsit, hogy ha esetleg kiderül a családban, mert ez azért nem biztos hogy titok marad, nem keresik-e meg a tesói...
Bár félni nem félek, mert én is kíváncsi lennék...
Mindenesetre szorítok, hogy megoldódjon a probléma, és tényleg ne foglalkozz most más érzéseivel!!! Ti vagytok a legfontosabbak!
És jó egészséget kívánok neked (olvastam a másik topicban a Csillagszeműről..)!!!
Ja, és még valami eszembe jutott... Én mikor Norizs 9. hónapját is betöltötte, nagyon megnyugodtam:)) Azt mondtam a férjemnek, hogy annyira jó érzés, most már én voltam többet a kisfiammal:)))
Nme olyna nagy dolog, de nekem akkor is jóleső érzés volt... Neked is az lesz szerintem!!!
És ahogy mindig odabújik hozzád..., nem az számít igazán???
Töltike!:)
Hogy vagytok??? Gyerekek?
Hogy bírod 2 csemetével?
Gilice!:)
Hihetetlenül gyönyörűek a csajszikák!!!
Ja, és szavaztam!!:)
Mi lezs ha elindulnak, nekünk is volt 1 kemény hónapunk, akkor szinte mindne nap történt valami foltocskával járó esemény...
Bár mindig a legkisebb esés hagyta a legnagyobb foltot...
Látom nálatok is megy a Biskotti meg a járóka is:D Nálunk Dettó:)
Siminéni!:)
Helyes kis vagy inkább nagy drukkered van!:)))
Móncsi3!:)
Hogy vagytok? Mi újság veletek?
Rvan!:)
Köszi a bezsélgetést!!!:)))
Nagyon szorítok nektek!!!
Anyukádnak mielőbbi jobbulást!!!
Csöpke!:)
Megértelek teljesen, nekem sosem sikerült az a fajta döntés, én minden nap sírtam:(((
Nagyon sok erőt és kitartást kívánok, és hidd el, már nincs is olyan sok hátra...
Puszi, és gyere többet!!!
Kizsó!:)
Lánykáid csodaszépek!!!
Sok gyógyító sugarat küldök neked és sajnos a tesódnak is!!!:)
Naninga!:)
Küldtem a képeket!:)
Jiny!:)
Dóri baba nagyon helyes, a kedvencen a gólyahíres fórumon a közös képetek, ahol kinnt van a nyelvecskéje:))) Édesssssssss:)
Refluxal mi a helyzet? Jobb már?
Képekről jut eszembe!
Gilice újraküldenéd a képeket amit 1-2 hónapja küldtél?? Sajnos mikor a gépem tönkrement, akkor elvesztek...
Ha volt még valaki aki küldött képet, de nem tettem a fotótárba az szóljon nekem!!!
Iletve küldjetek nyugodtan friss képeket, most van időm feltenni!!
Puszi mindenkinek!!!
Napsi