Sziasztok lányok!!!
ITTHON VAGYUNK!!!
De mindenek előtt: mély részvétem Titiéknek. Nem is tudok mit mondani, az ember ilyenkor nem talál szavakat. Csak talán annyit írnék, hogy GONDOLJ ARRA A GYERMEKRE, AKI A JÖVŐBEN VÁR RÁD!!!
Csak nagyjából futottam át a szombat óta történteket, mert most épp alvás van
de nemsokára kajaidő. Most még pörgök ezerrel, olyan jó itthon lenni!
Megdöbbenéssel olvastam arról a perverz baromállatról amit írtatok!
Hát normális az ilyen???
Hogy száradjon le neki tőből, meg az összes pedofilnak is!!!
Bocs a kitörésért, de teljesen ki vagyok akadva, a férjemmel együtt, aki azt mondta, közepesen forró olajban kéne sütögetni neki az izéjét, mert az legalább jó sokáig tart.
Na erről ennyit.
Szüléstörténetet holnap írom meg lányok, ha nem hariztok, elöljáróban annyit, hogy összességében kellemes emlékem lesz az életem során, mert minden úgy történt (a kellemetlenségekkel együtt), ahogy a nagykönyvben ilyenkor "meg van írva", nem mondhatok semmi rosszat, a kórházban (eltekintve attól hogy már nagyon mehetnékem volt a harmadik napon), szintén kulturált volt minden. Tejem is szépen beindult a negyedik napon, és most már szinte több a kínálat, mint a kereslet (pedig az utóbbi sem semmi ám!) De a többit majd a történetemben elmesélem.
Nagyon nagy gratula mindenkinek, akik szintén a napokban váltak Anyává! Csodálatos, felemelő, semmihez nem hasonlítható érzés! Amikor a kis csöppség békésen szuszmákol a mellkasomon fekve, annál szebb érzés talán nincs is.
Hű lányok, én nagyon boldog vagyok!!!!!!!!
Köszönünk szépen minden aggódó sort, és jókívánságot, Gesztikém nevében is, és a sok-sok drukkot, nagyon jól jöttek!
Köszi Jadey-nek a hívást, és hogy beszámolt nektek rólunk. Siba, neked is az sms-t!
Íme, a mi kis Tündérkénk, 1 naposan:
Jó éjt mindenkinek, holnap jövök!