Új privát üzeneted érkezett!

Lola, Gabi!
Nagy durkk nektek holnapra tényleg mielőbb gyertek a hírekkel!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Smakey!
Örülök neked megyek oda és megnézlek. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán

sziasztok!

köszi a jótanácsokat, már jobban vagyok és úgy néz ki szeptemberben elkezdek egy tanfolyamot :) kicsit nehéz kicsengetni, mert ugye nem dolgozom és ami bejön azt elviszi a babagyár!
A férjem sajna nincs oda a babanetért, mert szerinte ezzel is csak paráztatom magam, de a jó híreknek azért ő is örül. Igazából őt nagyon bántja, hogy baj van a kiskatonákkal, de mivel továbbra is pasiból van ezt szigorúan magában tartja és nagyon elkeseredik amikor nem sikerül, de erről is hallgat. Szóval neki is nehéz, és gondolom még nehezebb, hogy én meg állandóan erről beszélek...
szóval ugy gondolom ez minden kapcsolatnak egy iszonyatos próba.

Angel!

nekem utro vagy nem utro, mindig időre megjött :( A két hét alatt a mellem és a hasam rohadtul feszült, de sajna nem lett semmi belőle, de én se bírom ki, hogy ne figyeljek jeleket. Sőt nekem még sikerült olyat is produkálnom, hogy felkelésnél visszaszédültem az ágyba, reggeli után, meg egy kis hányinger.... Én ezekben a jelekben már nem bízom, csak ateszt és vérvétel... Sőt most a végig vérzett ciklusomban ugy bedurrantak a melleim, hogy szorítottak a melltartók és a férjem azt állította, hogy megcsináltattam őket, olyan nagyok voltak. Persze most újra lapos vagyok.

Anikó!
a 6 embrike már szép! :) Pénteken mikor mész beültire? lehet hogy összefutunk?

Kata!
örülök, ha tudtam segíteni! :D

Lois!
benn vannak a pöttyök?

Samyke!
gratula a babócához! majd átnézek a másikra is, kiváncsi vagyok rá nagyon!

katyerina

Sziasztok Lányok!
Elöször is mindenkinek nagyon köszönöm a szoritást!Hihetetlenül jol esik!

Semyke!
Én átkukkantottam és megnéztem a képet!Már most gyönyörű!!!
Gratulálok a babához!

Lois!
Te csak pihenjél most!De nagyon szoritunk és izgulunk érted!
Végül hány embrikét kértél vissza?

Katyerina!
Holnap kell telefonálnom és akkor fogják szerintem megmondani mikor kell pénteken menni!

Zsebike!
Köszönöm a drukkokat!
Én is mindig a tüneteket figyelem de mivel alapbol mindent tudok produkálni (hányinger,szédülés,éhség stb...)igy már nem tulajdonitok jelentőséget neki!Nekem már most feszül a cicim pedig még a Kaáliban vannak a gyerekek :wink: !Szoval nem hiszek az én tüneteimnek! :evil:

Lola,Gabi!
Drukkolok 100000x a holnapi tesztehez! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Anikó, Katyerina!
Pont ezért mondom hogy nem szabad figyelni a tünetekre mert ilyenkor még azok nem valósak, csak becsapják az embert. Én is bedöltem neki kétszer a harmadik és negyediknél nem foglalkoztam velük mert tudtam hogy előtte is volt ilyen amikor nem volt senki a hasamban.

Szóval lányok csak előre kell mindig nézni bízni benne hogy ott fognak maradni tudom ezt nagyon nagyon nehéz de györelmes a két hét ha mindig azon jár az agyunk hogy most vajon mi van odabent. Nem szeretném ha úgy tünne hogy persze nekem már könnyű mert végig csináltam én is négyszer és tudom miről is beszélek. Tudom milyen az mikor két hét várakozás után a szemembe mondják nem sikerült, de higgyétek el mindenkinek sikerül egyszer soha nem szabad feladni mert igen is mindenkire vár egy baba csak mennünk kell érte. Valamiért hozzánk nehezen talál el a gólya, de eltalál ez a lényeg.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!!
Hát megvolnánk mind a hárman!!! :lol: Szóval két prücsökkezdemény csücsül a pocimban!!! :D :D :D
4 petesejt termékenyült meg végül, kettőt még parkoltatnak az ötödik napig, de igen kicsi az esély, hogy lefagyasszák őket. Azért hívtak vissza mára, mert nagyon szépen fejlődtek.
Klassz volt az egész, bár még mindig eléggé érzem a hétfői punkciót, de ez a mai nem okozott plusz fájdalmat. Benn volt velem a férjem is, igen meghitt pillanat volt, ahogy ő meg kedvenc doktorom közben végig a horgászásról beszéltek... :lol: :lol: :lol:
Köszönöm mindannyiótoknak a bíztatást, és MEGADRUKK!!!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugodtam. Mindig csak Krizsánról hallani és azokban a táblákban is Krizsán babákat látni a legtöbbet. Lehetséges, hogy ő nagyobb sikerrel dolgozik????
Nekem most lesz az első lombikom és ngayon izgulok, mert novemberben átlépem a 40-et. Nincs sok időm már :(

Zsó
zsofian

Lois!
Nagyon drukkolok neked vigyázz a manócskákra.
Most küldjük aztán az igazi mega drukkokat hisz most fog történni a csoda nagy feladat vár a két kis manócskára.

Zsó!
Igen sok Krizsás van de azért a többi dokihoz is járnak szép számmal a lányok. Szerintem véletlen hogy itt épp az ő betegeiből van több megoszlik mindegyik orvos nagyon jó.
Woodi már rég nem ír ide de anno ő is 40 éves volt mikor az első lombikját csinálták és bizony sikerült neki szóval nem kell nekikeseredni sikerülni fog. Drukkolunk neked is.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok

Gratula mindenkinek, és millió drukk azoknak akiknek drukkra van szüksége.

Katyerina
mond meg a férjecskédnek, hogy ne szomorkodjon a kiskatonák miatt, Ti örülhettek, hogy vannak. Sajnos nekünk nem voltak semmilyenek (se jók - se rosszak) és szerintem ez mégrosszabb. Úgyhogy fel a fejjel és mondd meg neki hogy ne ezen rágódjon, hanem csak arra gondoljon, hogy vannak, és beszélgessen velük, hogy jók és mégjobbak legyenek. Tudom hogy ez így hülyén hangzik de nekem ez a beszélgetősdi bejött. Úgyhogy ne izguljatok sikerülni fog nektek is.

Szép napokat kívánok mindenkinek!

Erika
erika13

Erika!
Jaj, nagyon rendes vagy! Köszi szépen!

Lona
lona1

Jó reggelt!

Angel! Én egy nappal elötted voltam(szerdán).Kiváncsi vagyok ám a Te eredményedre is!Drukk-drukk! Szerintem is valamelyik összetevőjére allergiás lehetek.De nem érdekel,ha a hatását ugyanúgy fejti ki.Elviselem akkor.Fel sem hívtam a dokit.Csak nem lesz tőle bajom!
andrea23

Lola, Gabi! Várjuk nagyon az eredményeteket! Reméljük 2csííííííííííííík!
andrea23

Sziasztok Lányok!
Most telefonáltam és 8 embrikém lett!!
Nagyon örülök nekik!!!!
Holnap 1-kor transzfer!!

Várom a tesztelős lányokat!Nagyon nagyon!!!!!

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!
Nagyon nagyon nagyon nagyon jó hírek! Drukk hegyek mennek!!!!!!!!!!!!!
Popidat el ne feledd borogatni mert hosszú ám a 12. hét a szurikból.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

SZiasztok!

Lola, Gabi,
holnap rajtatok a világ szeme! :) :)

Katyerina,
köszi neked is a választ, szóval van itt mindkét variáció :?

Nem tudom, miért gondoltam, hogy az utro mellett nem jön meg, csak ha abbahagyom...

Lois,
gratuláció a két kis Prücsökhöz! :) :) Megadrukk nekik a kapaszkodáshoz! Megnéztétek őket előtte? :wink:

Jaja, jó ez a meghittség! :lol: Ismerős, csak más témával! :wink: Csak én ne lettem volna olyan béna :roll:

Andrea,
bocs, félrenéztem, akkor a punkciónk volt egy napon! :wink:

A kiütés biztos nem befolyásolja a megtapadást! Kíváncsi vagyok én is a tesztedre! Drukk! Már alig egy hét! :)

Anikó,
ez egyre jobb! :D Gratula a további két embrikének is! :)
Holnap 1-kor gondolok rád!

Én pedig mától pedig azértse foglalkozom a tünetekkel, vagyis a nemtünetekkel! :!:
angel37

Zsebike!
Köszönöm!
Bevallom férfiasan tartok is tőle egy kicsit!
Minden szurit bevállalok a cél érdekében de ez az olajos napi szuri kicsit megrémiszt!De az nyugtat csak meg hogy nincs olyan jo kis izmos futo popsim hogy annyira fájjon :wink: !Lesz hova adni :wink: !A barátnőm csillagokat látott mert ő nagy lovas és hát izomban nincs hiány nála!Milyen jo is néha ha az ember kicsit lötyi! :wink: De köszönöm a segitséged a borogatást elkezdem holnaptol!

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!
Nagyon ügyik voltatok! Holnapra is drukkolok, remélem továbbra is minden ilyen szerencsésen alakúl! :D

Loislane!
Vigyázz magatokra! :D Üzenem nekik, hogy kapaszkodjanak erôsen!

Erika!
A beszélgetéssel nagyon egyetértek,én is szoktam beszélni a méhemhez meg a kis margarétákhoz 8)

Szép napot!
Lona
lona1

Sziasztok Lányok!

Nem tudtam tovább várni Lola és gabi jelentkezésére. :cry: Mindjárt indulunk nyaralni (Balatonfüred) :) , de előtte még fel akartam tenni a táblázatot!
Nem ígérem, hogy nyaralás alatt is tudok írni (és táblázatot feltenni), de biztos, ami biztos elviszem a laptopom, és ha van internet a közelben, akkor jelentkezem!

Samyke! :)
A másik topicból kivettem az UH-képedet, és lecseréltem a zebrát erre. (A zebra ugyanis remélem, most majd másoknak kell! :wink: )

Anikó! :)
Nagyon-nagyon szorítok holnap!

Szóval a táblázat!

Kép
Kép
Kép
Kép

u.i.: A párom ma megjegyezte, hogy "babanet-függő" lettem... :lol: Hát lehet.... :roll:
kismokus

Sziasztok!

Bocsi,hogy nem jelentkeztem,de nagyon szarul voltam, megint járok be a Kaáliba infúzióra.Ma meg is szurtak ami azt jelenti,hogy a hüvelyemen keresztül leszívták a folyadékot belőlem ,mert már levegőt is alig kaptam ugy szorított.Most már jobb,de mennem kell minden reggel.Nagyon kedvesek voltak velem a műtőbe.DE akkor se kívánom senkinek gondolhatjátok milyen érzés ha OTT egy óriási tűvel megszúrnak :cry: :cry: .

DEEE ami a lényeg vettek vért és SIKERÜLT :D :D :D
Csak félek,hogy ezek miatt nehogy elveszítsem őket,bár bent megnyugtattak,hogy minden oké lesz.

Ha egy kicsit összeszedem magam majd rendesen jelentkezek.
Mindenkinek kívánom,hogy minden jól menjen!

Kép

Gabi
gabibi

Kismókus!
Jó nyaralást érezzétek jól magatokat.

Gabi!
Gratulálok hidd el ezek már az utolsó próbakövek amik hátra vannak hamarosan rendeződni fog egyén lnagyon sok fehérjét. Holnap nem szívájk már le úgye?

Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Gabibi!

ÉLJEN-ÉLJEN!!
Ez nagyon jó hír!
Jobbulást, és boldog, problémamentes babavárást kívánok! :lol: :lol:

Puszi
Lona
lona1

Anikó! Nagyon jó az a 8embrike! Ügyes voltál! Gratula hozzá!

Angel! Én már visszaszámolok!

Gabi! Gratulálok!!!!!! Vigyázz mostmár rájuk nagyon ám!
És persze magadra is!
andrea23

negatív lett a tesztem szomatig utro, újra kell tesztelni.
lola29

Lola!
Nagyon sajnálom. Ne add fel mindenkinek lesz babája.

Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lola!

szorítok, hogy szombaton dupla csíkod legyen!!
Addig is kitartás!

Puszi:Lona
lona1

Zsofian!
Nem tévedsz, Krizsa a mágus!!! De a viccet félretéve, nekem azt mondták még a recepción is, hogy hozzá kell a legtovább várni, hogy bekerülj!! A korod miatt nem aggódj, egy barátnőm most szüli az első babáját 42 évesen!!
Anikó!
Remek a nyolc embrike, gondolok rátok majd holnap!
Angel!
Igen megnéztük őket, én bezzeg, mint ideális potenciális anyuka maszk nélkül dugtam oda az orromat, rám is szólt a biológus!! De az a bénaság nem lecsúszott??? Miért voltál te béna???
Lona, Zsebi!
Köszi a drukkokat, remélem ideérnek!! :roll:
Gabibi!
Szuper!! Ilyen hírek kellenek ide!!! Őszintén örülök nektek!!
Lola!
Sajnálom, remélem csak az a fránya teszt tréfál meg, és szombaton mégis örülhetünk neked!!

Rólam csak annyit, hogy bár beszedtem a Doxiciklint, lehet hogy mégis fellépett valami gyulladás, mert ma estére eléggé belázasodtam. Járt már valaki így közülletek?? Remélem holnapra legyűri az immunrendszerem, mert ez eléggé leszívja az energiámat és totál enervált leszek tőle :(

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Gabi!
Hatalmas gratula! Vigyázz nagyon Magatokra, szép pozitiv gondolatok, semmi stressz mostmár!
Aniko!
Hát ért valamit ez a sok drukk! Remélem, a többit is meghallják azok a kis embrikék! Küldöm nekik!
Mi 1/2 11-re meygünk, tehát valszeg nem találkozunk.
Lola!
Még ne add fel, hátha ott lesz a zebra!
Loiska!
Látom, már Neked is bent vannak! Nagyon drukkolok, csuri tovább megy!
Kiscsillag, hogy állsz a tablettákkal?

Mostanában kevesebb időm van, Pöri teljesen kisajátitott. De azért jövök. Na meg talán inditjuk a következőt, holnap kiderül.

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Melcsi!
Hűű, de egyszerre írtunk!! :D Köszi a drukkot, a csurit külön éreztem!!! :wink: Hamar írj holnap, kiváncsi vagyok mire juttok!!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Loiska!
Ha holnap is lázas lennél, hivd fel Mágust!
Zsófi!
Én 39 leszek, ez még nem késő, hidd el!
Hát Krizsa, Róla csak felsőfokban lehet beszélni... De biztos jó kezekben leszel Te is!
Kiváncsi lennék, vajon tudja-e, hogy milyen imádattal irogatunk itt Róla :lol: De jogos, nagyon jól tud gyereket csinálni :lol: :lol: :lol:

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Hát ha beleolvas, biztos kisakkozza, hogy ki-kicsoda :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Szia Melcsi!

Jaj, de jó, hogy jelentkezdtél! Hiányoztál már!
Remélem holnap minden úgy alakul ahogy szeretnéd! :wink:
Gondolok rád!

Puszi: Lona
lona1

Loislane!

Jobbulást és lázmentességet a továbbiakban!

Jó éjszakát!
Mindenki álmodjon szépeket!
Lona
lona1

Köszi Lona, azon leszek, jó éjt neked is!!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

lányok!
köszi a sok drukkot!
remélem hasznát veszem!
gabibi!neked gratula!jobbulást!
feltétlen jelentkezem!
lola29

Lois drága Nagyon sajnálom, hogy belázasodtál! :( Ilyenkor még gyógyszert sem lehet bevenni. Próbáld hideg vizzel levinni, nekem az mindig segít! És nagyon, de nagyon drukkolok Nektek. ;) Már ott vannak a pocidban erre gondolj! Kitartás a két nehéz hétre! Mail megy! :)

Melcsi Köszönöm az érdeklődést. Már a kanyarban vagyok. :D Épp tegnap mutattam a férjemnek, hogy nézd már a kanyarban vagyok. hi-hi Amúgy jövő szerdán megyek kukucskára. :lol:

[quote="melcsi1967"]D írta:melcsi1967e jogos, nagyon jól tud gyereket csinálni :lol: :lol: :lol:

Sajnos ezt én még nem tapasztaltam. :cry: :cry: :cry: :cry: És vagyunk még így egy páran, akik sajnos ezt nem így látják! :( :( :( Így ez az állításod nem teljesen pontos... sajnos :(

lola sajnálom! :(

gabibi gratulálok! :)

anikó Juj, de nagyon jóóóóóó! :) Csak így tovább!! Drukkjaim mennek folyamatosan!! :)

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok!

Gabi,
gratulálok! :) Ne aggódj, biztos minden rendben lesz!
Az nagy tű ijesztő lehetett! :shock:

Andrea,
már én is visszaszámlálok! :lol:

Lola,
sajnálom a nega tesztet :(

Lois,
Jobban vagy mára, lement a lázad?

A maszkot én fordítva vettem fel - állítólag - nekem nem tűnt fel :roll:
Azért voltam béna, mert nagyon szűk szokott lenni a méhszájam, és annyira féltem, hogy fájni fog, hogy nem bírtam, nyugton maradni :shock: Olyan idiótának éreztem magam, főleg, mikor kedvenc dokink mondta a végén, hogy ügyes voltam :oops:

Melcsi,
csuri neked mára! :D

Kiscsillag,
már a kanyarban? :lol: Csak így tovább! Mindjárt itt a szerda! :)

Hááát, ha Krizsa doki szabadidejét ezzel tölti, hogy a topicot olvassa, akkor valóban nem tartana sokáig beazonosítani minket, akár a táblázat alapján is :D Természetesen a fan clubba én is csatlakozom! :D
angel37

Lola! hanyadik napon lett negatív? Halványan sem látszódott az a második csík??? Reméljük megváltozik!

Angel! Holnap reggel lehet csinálok egy tesztet!10.nap.Aztán hétfőn mégegyet,meg szerdán is.
andrea23

Andrea,
Akkor már érdemes? Ha igen, akkor hajrá! :)

Én azt hiszem, kivárok...
angel37

sziasztok!

nem rég értem vissza a kaáliból... szépen érik a petécském, rendben a ciklusom, úgyhogy kezdünk Kép szept 3.-án elkezdem lőni a suprefactot...
és hogy ne csak mindig a krizsa dokit fényezzük a doktornő ismét nagyon kedves és figyelmes volt. én nagyon kedvelem, meg nekem egyébként is mindig nő nőgyógyászom volt.
Sajna a prolaktin szintem még mindig kicsit magas, úgyhogy a bromo marad.

Melcsi!
mikor lesz kezdés?

Aniko!

nagyon szép a 8 embrió és mindjárt 3 ott csücsül a pocakodban :lol: drukkolok!

Gabi!

gratulálok! sok folyadék továbbra is!

Lola!

nagyon sajnálom! Kép

Mindenkinek küldöm a kis drukk csapatomat! Tegnap volt 18 éves az első magyar lombikbébi! Ne adjátok fel!
Kép Kép Kép Kép Kép

katyerina

Angel! Na jó,akkor várok hétfőig... De már nagyon türelmetlen vagyok!!! Te hogy vagy?
andrea23

Katyerina,
gratula a petécskéhez!
Vasárnap start! :D

Igazad van, a doktornő nagyon kedves! :) :) Bár eddig csak egyszer beszéltem vele telefonon.

Andrea,
jaaa, ne várj, ha nagyon nem bírod! :) Csak tényleg nem tudom, 10. napon látszana-e már a csík :wink:

Jól vagyok, továbbra se érzek semmit! A hasamban mintha lenne vmi nagyon halvány fájáska, de az is ki tudja, mitől! :roll:
angel37

Angel! Melyik nap fogsz tesztelni? Egy másik fórumon van egy csajszi,aki a 10.napon tesztelt és halványan ,de két csíkja van!
andrea23

Akkor lehet, hogy érdemes megnézni 10. napon! :wink:

Nekem jövő csütörtök van kitűzve, sztem kivárom! :roll:
angel37

Nekem meg elméletileg a szerda.
andrea23

Sziasztok!

Újrakezdtem a lombikot 2 év után. Akkor még fizette a TB az útiköltséget, most azt mondják, hogy nem. Én még Pest megyében lakom, de Debrecenbe járok a Kaáliba. Az orvos nem akar adni útiköltséges papírt, így a Kaálisok nem tudják leigazolni, ők meg nem tudnak adni.

Tudnátok nekem segíteni, vagy legalább a saját tapasztalatotokat leírnátok?

Köszi,

Csibe
csibe73

Sziasztok Lányok!
Tul vagyok a beültetésen!
3 embrikét kértünk vissza!De 6 maradt fagyiba mert végül 9-re emelkedett a számuk tegnap ota!
Megkaptam az első progiszurit!Nagyon ügyin adták be!
Találkoztam ott egy nagyon aranyos lánnyal aki rendszeresen olvas minket és mindenkit ismer innen a topikbol!Nagyon jot beszélgettem vele!Remélem ő is csatlakozik hozzánk!

Gabi!
Nagyon nagyon örülök hogy sikerült! Kép Gratulálok!

Lola!
Én azért reménykedem a szombati tesztbe! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Anikó,
gratula a 3 kis beültetettnek! :) És a plusz egynek is! :)

Akkor van nálatok is fagyibaba-hadsereg! :lol:

Várjuk szeretettel a topic-olvasó lányt! :)

Andrea,
na hogy döntöttél, mikor pisilsz? :wink:

Szia Csibe :)
sajnos nem tudok segíteni...
Miért nem a bp-i Kaáliba jársz? Gondolom van rá okod :?
angel37

Szia Angel37!

Mikor 2 éve elkezdtük, érdeklődtünk kicsit, és azt mondták, hogy a "vidékiek" - Győr, Szeged, Debrecen - emberbarátibbak, Pestre túl sokan járnak, az orvosoknak idejük sincs a betegekkel foglalkozni, nagyüzemben, szinte futószalagon működik. Debrecent azért választottam, mert lakik ott egy barátnőm, akivel a "holt időt" el tudom tölteni. Tudod, reggel vérvétel, aztán vissza vagyok hívva 11.30-ra, közben semmi. Illetve, ha esetleg feküdni kéne, Nála megtehetem, akár ott is alhatok, ha úgy adódik. Győr nagyon messze lenne nekem, még Szeged jött szóba, de aztán maradt Debi. Bodnár Dr. Úrhoz járok, és megnyugtató volt, hogy mikor telefonálnom kellett, h mi újság, már a hangomat megismerte, és mondta a dolgokat. Ha a folyosón vársz, kijön, Rádnéz, és a neveden beszólít. Épp eleget szenvedünk mi Nők a gyermekünkért, hát nem árt egy kis emberség még!

Te hová jársz, és most épp milyen fázisban tartasz?

Csibe
csibe73

Angel!
Olvasgattam, látom már, hol tartasz, akkor Neked már jó! :)

Nekem sajna 2 éve sem volt beültetés, mert abbamaradt az osztódás annak az egynek is, ami megtermékenyült. :(

Mi jön a beültetés után? :?:

Anikó!
Gratula a beültetéshez! Nem fájt? És mi az a progiszuri?

Köszke!

Csibe
csibe73

Értem... nem ismerem a vidéki intézeteket, de a bp-i Kaáliról csak jó tapasztalataim vannak. Igaz, hogy sokan vannak, de azt hiszem, az emberségre semmi panasz nem lehet. Ha egy kicsit visszaolvasol, láthatsz némi infót! :)

Az én dokim és néven szólít be! :wink:

Az lényeg, hogy meg vagy elégedve a dokiddal, és ha a debreceni utazást össze tudod kötni barátnőzéssel, az is egy szempont! :)

Első lombikom, múlt csütörtökön volt a beültetés, azaz épp a reménykedős-várakozós fázisban vagyok! :D
angel37

Sajnálom, hogy két éve csak eddig jutottatok :( Nagy csalódás lehetett! :(

Beültetés után jön a teszt! :lol:
angel37

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?