sziasztok!
köszi a jótanácsokat, már jobban vagyok és úgy néz ki szeptemberben elkezdek egy tanfolyamot
kicsit nehéz kicsengetni, mert ugye nem dolgozom és ami bejön azt elviszi a babagyár!
A férjem sajna nincs oda a babanetért, mert szerinte ezzel is csak paráztatom magam, de a jó híreknek azért ő is örül. Igazából őt nagyon bántja, hogy baj van a kiskatonákkal, de mivel továbbra is pasiból van ezt szigorúan magában tartja és nagyon elkeseredik amikor nem sikerül, de erről is hallgat. Szóval neki is nehéz, és gondolom még nehezebb, hogy én meg állandóan erről beszélek...
szóval ugy gondolom ez minden kapcsolatnak egy iszonyatos próba.
Angel!
nekem utro vagy nem utro, mindig időre megjött
A két hét alatt a mellem és a hasam rohadtul feszült, de sajna nem lett semmi belőle, de én se bírom ki, hogy ne figyeljek jeleket. Sőt nekem még sikerült olyat is produkálnom, hogy felkelésnél visszaszédültem az ágyba, reggeli után, meg egy kis hányinger.... Én ezekben a jelekben már nem bízom, csak ateszt és vérvétel... Sőt most a végig vérzett ciklusomban ugy bedurrantak a melleim, hogy szorítottak a melltartók és a férjem azt állította, hogy megcsináltattam őket, olyan nagyok voltak. Persze most újra lapos vagyok.
Anikó!
a 6 embrike már szép!
Pénteken mikor mész beültire? lehet hogy összefutunk?
Kata!
örülök, ha tudtam segíteni!
Lois!
benn vannak a pöttyök?
Samyke!
gratula a babócához! majd átnézek a másikra is, kiváncsi vagyok rá nagyon!