Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Sudi köszi a tippet! Én lehűtöttem a rágókáit, az nagyon bejött neki!

Edith!
Ismerem a krémet, én is szoktam csinálni, de simán, mert a majonézes, vagy tejfölös változat nem jött be!
Vineteeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!(asszem így hívják felétek)

És amit elfelejtettem!
Képek!

Így ücsörög:
Kép

Esti móka apával:
Kép

Fogacskák:
Kép

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi

Ezt elbaxtam! :oops: :oops: :oops:
Bocsi!

Szóval, fogacskák:

Kép

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Mindig elfelejtek valamit! :oops: :oops: :oops:

Betty!
Ha valahol találsz a neten, hab-tapit légyszi írd már be a linkjét! Én is akarok, mert az enyém tele van apró darabkákkal, és félek hogy Enéh kipiszkálja, majd lenyeli.
Rákeresek én is.

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Sziasztok!
Edit köszi a küldeményeket, megkaptam.Sajna azért nem járok most errefele, mert kórházban voltunk Marcival a hasfájása miatt kivizsgáláson.
Kati írt nekem levelet, ők is nyaralni mentek, remélem jól sikerült nekik a kikapcsolódás, Mira pocija már nem fáj azt mondta nekem.
Nem sokáig tudok most se maradni, mert Marci nagyon nyög, mert megettem 1 kefírt-- mert Danone-Aktíviát állítólag lehet, de ezt sem bírja már Marci, így én egy deka tejet vagy tejterméket sem ehetek, mert fáj tőle a pocija.Ezért nem használt semmijen görcsoldó sem.Na meg le volt zabálva, mert rengeteg volt a tej és Ő evett is jócskán belőle és a kórházba megfigyelték a székletét, és kiderült a szélcsövezésekkor, hogy a kaja szinte emésztetlenül jön kifele belőle, túl sokat eszik és ritkán, így most sokszor szopizik de keveseket---ez eddig bevált.sajnos nem csak ez derült ki, mert én kiküzdöttem egy hasi uh-ot is és a veséjével is van probléma, konkrétumot majd szombaton tudunk mert akkor megyünk 3D-s UH-ra, mert a kórházi uh-on csak nagyjából nem biztosan látták a problémát.Így most tiszta idegesek vagyunk a páromal, a tejcsim is drasztikusan kevés lett.A napi 500ml pluszból napi 100ml lett.
na most jól kipanaszkdtam magam, de nem tudok még jönni sokszor ide, bár már a vonalzót a múltkor megcsináltam, de azóta járjuk a dokikat meg injekcióra megyünk minden nap szegény Marcikámmal mert baci volt a vizeletében, az is kiderült.
Így én most K.O.vagyok ha tudok majd jövök mert szerencsére még mindig az anyósom főz ránk:)))))))))
Puszi mindenkinek Hajni+ Marci= 12hetes

t.hajni
t.hajni

Sziasztok!

Lassan én is megszülök, és úgyis ide fogok jönni hozzátok tanácsért meg csevegni, így gondoltam, bekukkantok hozzátok már most.

Hajni: Sajnálom, hogy gondok vannak, és kívánom hogy minél hamarabb rendbejöjjön a kis Marci! Már ti is lassan 3 hónaposak vagytok!!!! Hogy szalad az idő.

Sajnos az előző 10 oldalt nem tudom visszaolvasni, rengeteget írtatok, nagyjából azért képben vagyok. :)

Sancsi: Nagyon édes az Enéh, már igazi kisasszony :).

Puszi mindenkinek!!!!! Andrea hogy van?
Enikő

Kép
Kép
ann77

Sziasztok!

Enéh gyönygörű! Mesebeli királylány.

NEm tudtok valahol Pesten vagy Pest környékén babacipő-boltot? Valami normális cipőt szeretnék Ákosnak, de nem Niket még....

Kép
mölli

Sziasztok!
NA, lányok, ma jót gyakoroltam. :shock: :shock: :shock: :roll:
Tegnap nem fejeztem be a vinetát (padlizsánt) végül, mert túl fáradt voltam, így mára is maradt.
Egyszer csak kinéztem az ablakon, hát látom, hogy a szomszédnő meg biciklizni a kétéves fiával. Amikor meglátott, úgy megörült, el kellett mennie, és nem volt kire hagynia Barnit. Mondom, én elvállalom! :roll:
NA, aztán vagy három órán át gyakoroltam milyen az, hogy egy kicsi és egy pici + még házimunka, és tudjátok, mi a következtetés? Lehet csinálni. Lehet, hogy én csak szerencsés voltam, és Barninak egy jó "pillanatát" fogtam ki, de nagyon ügyes volt. Nem nyúlt semmi tiltotthoz, evett, paradicsomos krumplit, mint Kriszta, játszottunk, simogatta Krisztának a kezét és a lábát, szóval úgy viselkedett, mint ahogy otthon sosem. :D
Mérges is vagyok, mert reggel óta zajonganak a lépcsőházban, épp az említett szomszédéknál szerelnek központi fűtést és még az abklakokat is cserélik, és olyan hangosan hallatszik a fúrás, hoyg Kriszta alig tud pihenni. Állandóan megébred és mir evisszaalszik, ismét kezdik. De mit csinálni? Ők is be kell fejezzék a munkát!
Azonkívül fáradt vagyok, az este korán feküdtem, de a reggel hatkor keltem, lés azóta semmit sem pihentem.
Meg aztán megyek is, hogy azt az utolsó pár vinetát is megpucoljam.

Hajni.: Sajnálom, hogy kórházba kerültetek, de így legaláűbb fény derült olyasmikre, amikre nem is gondoltál volna és lehet, hogy később sokkal rosszabb lett volna. És látod, már a pocija is javul Marcikának! :) Mindig szívesen várunk! :)

Enikő: Megírom aztán a számom! :)

Sancsi: Igen, vinetének hívják, de ez maga a padlizsán neve románul. De amikor mi ezt a krémet készítjük, mi is egyszerűen Vinetának hívjuk. Ja, meg a padlizsánt is úgy általában.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!

Hajni, sajnálom ami veletek van, de tényleg jobb talán, hogy kiderülhet így minden. mármint legalább alaposabban minden ki lesz vizsgálva. Reméljük a legjobbakat és hogy mihamarabb rendeződik minden és tudsz ide sűrűbben irogatni! :lol: :lol:

Viola, üdv itt!!!!!!!!!!!!!

Küldött a Demeter Kati képeket, de láttam mindenkinek elküldte.
NAGGGYYYON ARANYOS a kis Mirella!!!! Annyira szépek az anyukájával együtt!!!! Teljesen ki van virulva Kati! Írtam is neki, hogy most már jó lenne ha ide is benézne néha!!!!!

Enéh is tündéri, de hát ezt már róla mindig is tudtuk!!!! :lol: :lol:

Edit, jó az új vonalzód! csak a kép hiányzik előle!! :shock:

Rita írt sms-t, hogy megint beszart a szgép, majd jelentkezik ahogy tud......... :?
Mi megvagyunk. :wink: :lol: :lol:

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Ki a Viola? Nem látok semmi bejegyzést! :shock: :shock: :D :D
Eddig csak a lányomnak a második neve! :lol: :lol: :lol:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Edith: Örülök, hogy tetszettek a tojások! :D

Mindjárt indulunk a sógoromékhoz, Jocinak már összepakoltam egy halom holmiját, amikre szükségünk lehet a pár nap alatt, remélem nem hagytam ki semmit! (De ha mégis, az sem baj, mert kb. 15-20 percnyi autóútra leszünk itthonról! :lol: ) Holnap mindenképpen hazajövünk, mert reggel 9-re kell Jocit oltásra vinnünk, lesz súly- és hosszúságmérés is! Kíváncsi vagyok! :roll: :D Utána pedig a férjem -aki most szabadságon van- szeretne itthon tenni-venni egy kicsit, úgyhogy majd megpróbálok benézni és beszámolni, hogy mi volt az orvosnál, csak hát a férjem számít rám, hogy segítek neki! Na majd meglátjuk! Csak tudok egy pár percet lopni magamnak a fórumozáshoz! :lol:
Jocinak ma megemeltem a kajcsiadagját, mert úgy vettem észre, hogy a 130-140 ml tápszer már nem elég neki. Ma eddig csak 3X evett, igaz alkalmanként 170 ml-t, de még egyszer enni fog fürdés után! A tápszeres dobozon is már csak négyszeri étkezés szerepel ekkora mennyiségnél! Remélem a gyerekorvos sem fogja soknak találni, hogy ennyit adok neki, de Joci még talán ennél is többet begyűrne, ha hagynám! :lol: Hiába, egyre nagyobb, egyre élénkebben kapálózik, így aztán az étvágya is nől!

Edith: A férjem éppen túrós puliszkát csinál! Az a specialitása! Ti szoktatok azt enni? Én is szoktam neki vinetát csinálni, de majonézesen még sohasem próbáltam! Majd megkérdezem Józsit, hogy megkóstolná-e!? (Eléggé válogatós!)

Sancsi: Nagyon édes Enéh!

Még szívesen írogatnék, de most már tényleg mennem kell, még eszünk, aztán indulunk!

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!

Mi hamarosan elindulunk a Horvát tengerpartra,de még utoljára ide benéztem.Remélem mindenkivel sok kellemes dolog történik ,amíg haza nem érek. :lol:
Szeretnék jó sokmindent olvasni,amikor visszajöttem.Úgyhogy írjatok jó sokat.

Mindenkinek jó pihenést.majd szeptember 2 körül jövünk haza.

Jó babázást!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Kati,Kriszta: JÓ NYARALÁST!!!!!

Violát én se találtam, :shock: Sudi megnevettet bennünket,ha nem is akarja :lol:

Hajni:Sajnálom,hogy a kórházba kötöttetek ki.Én a tanfojamon hallottam annakidején,hogy a babák néha alergiásak a tejre,ha a mama issza szoptatáskor.Na én nem is ittam,épp ezért.De nem is volt tejem.Ugyhogy nem szar csak kaka.Ha tápszerre lesz szükséged,akkor biztos kelesz majd egy speciális,ami alergiaszegény.Én ijennel kinoztam a Lénát feleslegesen.Ugy gondoltam biztos ami biztos.Kivánom,hogy mihamarabb rendbejöjjetek!

Edit,miféle paradicsomos krumplit adtál Krisztának?Valahol azt olvastam hogy paradicsomot nem adjunk nekik,viszont bébiételesbe is van paradicsomos 4 hónaptól.Viszont képzeld a kekszes almás ételt én ettem meg :lol: fini volt,nekem a gluten meg se kottyant :lol:

Sancsi:Nagyon zabálni való a lányod,ahogy ott ül :D Ezt a habi-tapit megtaláltam ahol rendelni is lehet,de meg kell mégegyszer néznem.Viszont én Németböl fogom rendelni.

Lányok az auram tegnap egész nap egész éjjel és ma egész nap dolgozott.Lassan meg se ismerem ha találkozunk :cry:
Egész délután szét akar a fejem durranni a migréntölOlyan jó volt,hogy terhesség alatt nem volt ijen problémám.Halljátok ,hajam az aszthiszem nem marad egy szál se ha igy megy tovább.Örület,szinte tincsekként hullik :shock: Rita,neked segitett a vágás rajta.Talán nekem is kellene vágatni belöle,ha marad egyáltalán.
Na megyek a bolondos üvegeket csinálni.
Puszi mindenkinek
Betty

betty30

Sziasztok!

Mostmár remélem tényleg tudok jönni egy héten legalább 2x.
Nagyon hiányoztok ám nekem :!:

Sancsi:A kis Enéth gyönyörü lányka :P

Sudi:Olyan jó végre olvasni benneteket,a honlapod cimét légyszives add meg mégegyszer,mert az e-mailedet kitöröltem amiben megirtad és már nemtudom fejből.
Köszike előreis.

Árulja már el valaki közülletek,hogy ezt a vonalzót hogy csináljátok?
Illetve a kezdő felhasználó alá hogyan lehet képet csatolni?
Nagyon tetszik,hogy ott lehet látni a gyerekeket,de nem jöttem eddig rá,hogy hogyan lehet képet oda feltölteni.
Sudi neked beszarás a fenekes kép a fiadról :lol:

Mi Mirával egyépként jól vagyunk,egy a gondom talán valamelyikőtök tud segiteni.
Nyaraláskor fel lett a segge a gyereknek szoktatva,most próbálom leszoktani,csak az a baj most meg a cicin akar elaludni.Ezt nem nagyon akarom,ilyenkor mit csináljak?
Valakinek volt iylen gondja?
Ha nem adom a szájába a cicit üvölt még éjszaka is ,és éjjel nem kellene a szomszédokat felsirnia,nemtudom mit csináljak :roll:

Puszi
Kati
kati28

Sancsi:Megnéztem ez ahol eladják a habtapit,ez már használt.500ft-ba kerül.
VATERA az oldal neve.Olyasmi lehet ez mint az ebay.Licitálni kell.
Meg még irták,hogy a KIKÁNÁL is kapható,ha az van nálatok a közelbe.
puszi

betty30

JÁÁÁÁÁÁJ EDIT!!!!!
Tényleg, most nézem Violát írtam, pedig Annát akartam, csak a kicsiny lányod neve úgy látszik jobban bele ragadt az agyamba. Szép név, és mindig mikor látom, akkor mondom is magamban, hogy Viola. :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: Tiszta gyagya vagyok!!!.... :? :oops:

Kriszta nektek nagyon jó utat, viggyázatok magatokra és jó szórakozást!!!! :lol: :lol:

Kati! MIIIIII A Te párod főőőőőz :?: :?: :!: :?:
Hát ha Én ezt valaha megélem?!? :lol: :lol: :lol:
Tök klassz!!! :lol: Nektek is jó együttlétet a pároddal is!! Hisz ez is fontos!!! :lol: :lol: Ha kis Joci meg több ételt kíván, akkor többet adjál neki. Én sosem néztem a dobozon mi áll! Ahogy érzed, amit az anyai ösztönöd diktál!!!! :lol: :lol: :lol:

Hát képzeljétek, ma kipróbáltuk Gerynek a kiflit! Egy kis véget adtam a kezébe, had majszolja. Egész tetszett is neki, szépen nyammogott, viszont aztán láttam, hogy egy kis darab feltapadt a szájpadlására és ez nem nagyon tetszett neki. Akkor Én az ujjammal lepattintottam és basszus pont a torkába pottyant, na azt hittem megfullad, gyorsan hasra és veregettem a kis hátát és egyből kihullott. Én megilyedtem, Gerynek mintegy fel se tűnt. Hát szóval ez a kifli evés se olyan egyszerű, mint ahogy azt Én elgondoltam magamban. De hát valahogy ezt is meg kell tanulnia.
Aztán!!!!! Nehogy már jól érezzem magam, lementünk sétálni, hazafele meg beragadtunk a liftbe! Félúton az 5. és a 6. emelet közt, negyednyire nyitott liftajtóval, Hát Én úgy befostam! Kicsit klausztrofóbiás vagyok, még gyerekkoromból maradt rám, akkor is sikerült beszorulnunk a liftba a nővéremmel......
Na megnyomtam a vészcengőt, sípolt hülye hangon és meg néha kiabáltam, hogy hátha valaki meghallja, hogy beszorultunk, és gyerekkel vagyok! Gery csak nézett rám nagy meredt szemekkel és szerintem attól ilyedt meg, hogy Én kiabálok. Aztán Őt kezdtem csitítgatni, de hát gondolhatjátok! A halálfélelem elég rendesen rámtört, azt gondoltam mindjárt le fogunk szakadni, megfulladunk meg ilyesmi. És persze a Geryt féltettem a legjobban, hogy mi lesz!
Aztán valaki bekiabált, hogy mindjárt segítenek és aztán elindult lefelé a lift. Az elsőn megállt Én meg gyorsan kiviharoztam a babakocsival. Kezem lábam remegett mint a kocsonya!
Na mondtam Én sem jutok fel 5 emeletet így mindenestől, qrva nehéz a babakocsi, pláne Geryvel. Aztán felhívtam anyósom, még szerencse, hogy itthon volt és lejött hozzánk. ( apa melóban ) Persze a lift megjavult egyből, de Én mondtam be nem szálok!!!
Inkább gyalog. Így a mai erősités is megvolt, lépcsőn fel babkocsival a kézben. :shock:
Szóval, ezek történtek ma :?: :roll: :? :|

Nah, megyek füri idő van......

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Betty!!! ÁÁÁÁ ez nem ér! Ne nevessetek kiiiii!!!!
Bár Én is jól felröhögtem, mikor olvastam ahogy kérdezi Edit ki az a Viola!!! :lol: :lol: :lol: :D Bár lehet nekem kellett volna titeket jól megtréfálni, hogy hát nem látjátok, állandóan ír, itt van minden este...........stb. mintha nektek rossz lenne valami és nem látnátok......................... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Lehet bevettétek volna!?!? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kati!!!!!!!!
De jó!!!, Megkaptad az emailemet????????
Nagyon édes a kislányod!!!!!!! De ezt ott is meg már itt fentebb is írtam! :lol: :lol:
A vonalzós kép ami beszarás vagy ami bal oldalt a nevem alat van? Mert ez utóbbi, az nem Gery!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Csak úgy megtetszett az a kép, hogy azt raktam fel. De ezek szerint valaki bedől a trükkömnek!! :lol: :lol: :lol:
A vonalzót, ha rákattintasz valamelyikünkére akkor odatalálsz az oldalra és ott tudsz csinálni. Nem bonya, egy kicsivel visszább már írtam pont egy kis segitséget hozzá. A babafalvás magyar, tehát esteleg az könnyebb. De ha nagyon nem megy, akkor majd segítek.
Ide a neved alá, pedig a profilodban az aláírás szerkesztésnél tudsz képet felrakni és a készített vonalzót is ott, az aláíráshoz kell majd beilleszteni, mármint a kódot. :lol: :lol:

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Ja és Kati!
A honlap : Gery vonalzója alatt, ott vannak kis ikonok :
"profil" , "pü" , "email" , "www" <<--------- nos ez az utolsó, a www!!!!!! Ha ráklikkelsz már ott is vagy a honlapon!!!! :-))))
Pussz

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Sudi!

Köszike a segitséget ma már nem próbálkozok a szerkesztéssel,de talán holnap lesz rá időm apus holnap szabadnapos lesz,igy babázhat.
Gery-ről megnéztem pár képet nagyon szép a fiad,ugyanolyan a haja mint a Miráé :lol:
Egyépként jól átvágtál,mert a beszarásos kép az a bal oldat a neved alatt lévő kép.
A kiflis sztorid nem semmi,a liftest már meg sem emlitem,mozgalmas napod volt nagyon.
Puszika
Kati
kati28

[color=red]Hello!

SUDIII!!!
Most meg te hozod itt ránk a frászt? :?: :?: :?: Ne ijesztegess!!! Jaj, elhiszem, hogy megijedhettél, és tutti, ilyenkor csak a gyerekére tud gondolni az ember! NÁlunk szerencsére nincs lift, mert csak négyemeletesben lakunk. Mi meg amúgy az elsőn, és én kézben viszem fel a kocsit.
Biztos, hogy még be fogysz szállni a felvonóba, mert annyi emeletet megmászni babakocsis-babástól, nem fogod tudni megtenni. Nem szabad a rosszra gondolnod. Különben tudod, mit olvastam abban a balesetes topikban? Valaki írta, hogy a liftek nem tudnak lezuhanni, mert valami fékezőrendszerrel vannak ellátva... Na, ha az hazudott, akkor én is, esetleg nézz bele és olvasd el te is.
de mindenképpen nyugodjál meg.

Cs.Kati, Sudi: Hát igen, az én párom sem szokott főzni, DE... Ha rájön, akkor felkel vasárnap reggel, összeszedi a hűtőben található összes akármit és egy olyan, de olyan sonkás-szalonnás-zöldséges-sajtos rántottát készít, hogy megnyaljuk a szánkat utána. Vagy pl. múlt vasárnap jött a húgom s a bartátja vacsorára, hát meghámozta a krumplit, felszeletelte és bepácolta a húst. Nos, ez részéről hatalmas segítség volt, örvendek is az ilyennek, mert a konyhába az evésen és iváson kívül ritkán lép be. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A túróspuliszkát természetesen szoktam készíteni, mindegyikünk nagyon szereti. De a puliszkát amúgy is nagyon szeretjük. egy pörkölt, vagy csirkepaprikás elképzelhetetlen nélküle nálunk. István szerencsére szinte mindent megeszik, de azért ott van a szinte. Pl. káposzta, rizs, tészta, ezeket nem szívesen eszi meg. Ja, és a zöldpaszulyt egyáltalán.
Kati, szerintem megpróbálhatod a majonézes vinetát is, mert - legalábbis szerintem - nincs olyan nagy különbség az ízében. Pl. az én párom csak majonézesen szereti.

D. Kati: Jó, hogy ránktaláltál. A cicizéssel kapcsolatban csak a cumit tudom ajánlani. Míg Krisztával a kórházban voltam, állandóan a mellemen lógott, mert oda nem volt szabad cumit vinni, és bár eleinte állandóan kiköpte, később megszokta. Mást nem tudom, mit tanácsolhatnék.
Ha vonalzót szeretnél, akkor azt megteheted úgy, pl., hogy rákattintasz valamelyikünknek a vonalzójára és akkor rögtön kiadja azt az oldalt, amelyiken készíteheted. Ott kiválasztod a neked tetsző, megfelelő képeket vonalzókat, mutatókat, majd, amikor megvan a vonalzód, ott kiad 3 furcsa, hosszú kódot. Nos, azok közül a küzépsőt kell bemásolnod az aláírásodhoz, és akkor minden hozzászólásod végére automatikusan hozzáteszi. Az aláírást a lap tetején találod meg úgy, hogy belemész a Segédletek-be, ott a Profil-ba, majd az aláírásba. De ha esetleg visszamész 1-2 oldalt, akkor már többször le van írva konkrétan, lépésről-lépésre, hogy hogyan kell csinálni. A képet is itt teheted fel, mármint azt, ami a vonalzó elején van. Az ami oldalt van, azt ismét a Profil-ban teheted be, az Avatarnál.

Sudi: Apropó vonalzókép. Nekem nagyon megtetszett az a kiskacsás vonalzó, ezért cseréltem ki, de azon az oldalon nem lehet képet csatolni hozzá. Egyelőre maradok kép nélkül, aztán, ha esetleg rámjön, és ismét kicserélem, valószínű, hogy fogok képet is tenni.
Ja, és apropó Viola. Sejtettem én, hogy Enikőt üdvözlöd, de mégsem voltam biztos benne. Képzeld, még nem is olyan régen Enikő (Ann77) volt a legifjabb kismami a topikban és most már ő a "legöregebb" a maga 34 és fél hetével! :)

Sancsi: Most jövök rá, hoyg én meg sem dicsértem Enéht. De nem azért, mert nem akartam vagy nem találom szépnek, sőt. De valahogy mindig kiment a fejemből, hogy írjak róla. Nagyon aranyos. Sőt a Minimanón, a szundis képén is ennivaló. Már nem dicsekvésből, de szavaztam rá! :) Azóta án is küldtem néhány képet oda krisztáról egypár kategóriába! :)

Még írok, csak ezt egyszer elküldöm...[/color]

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Betty: Ne rémüldözz attól, amit most írok, jó?
Én csak gondoltam egyet, és - abból kiindulva, hogy én is láttam 4 hónaptól paradicsomos bébékaját - meghámoztam egy jó érettet és szitán áttörtem. pont olyan lett, mint amit kiszorítasz centrifugával, majd felfőztem, tulajdonképpen egy kissé besűrűsödött. Főztem külön krumplit és egy fél krumplit áttörve, összekevertem a paradicsommal, és... Kriszta ette. Annyira ízlett neki! Megkóstoltam és valóban fincsi volt. Kissé savanykás, de nem túlságosan. Mindenesetre, Kriszta egy rövid kis fintor után már nyakalta. És csak nem lehetett rossz, ha Barni, a kétéves szomszédlegény is szerette, pedig ő már igazán elszokott az "ízetlen kajától"! :) Hogy árt-e a gyomrának, nem tudom, de nem hinném, mert ezt még délben ette, és az utána lévő kakija teljesen normális volt.

Kriszta: NAgyon szép nyaralást nektek, kellemes, jó utat, és várunk haza szerencsésen! :) (Bár ezt szerintem már csak akkor olvasod, ha hazajöttél! :) )

Kimaradt még valami? Nem szeretném, ha valaki megsértődne, mert nem reagálok az írására! :wink: :wink: :wink:

Na, most meg rámjött a nosztalgiázás. Hiányzik István!!!!!
Kép
Én és a párom, István, 2002. július 13-án.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sudi és Edit!

Köszönöm a segitségeteket.
Jó éjt!
pusza
kati28

És még egy kép....
Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Köszönjük a bókokat!

Jelentem, az én párom szokott főzni! :lol: Az exférjem is főzött!!!! Szeretett is, és Sanya is szeret főzni, úgyhogy nálunk is előfordul párszor hogy ő főz. Jah! Általában Sanya porszívózik, ő mos ablakot(ezt profin tudja, régen tékázott, ott is ő mosta a kirakat üvegét), és még a takarításba(söprés, felmosás, mosogatás) is besegít. De hogy ne csak ódákat zengjek, roppant kupis. :? Zoknik rendszerint a szoba közepén landolnak. Múltkor rendett tett a sz.gép asztalon. Nah! Kb. 2 hétig tartott, már megint kupi van. Alig férek el, de nem nyúlhatok semmihez, nehogy összekeverjem a szent dvd-ket.

Hajni!
Remélem hamar rendbe jönnek a dolgaitok!

Sudi!
Én nem kaptam meg Kati képeit! Átküldenéd nekem?

Betty!
Én 2 helyen találtam habi-tapit, az egyiken még várom a válaszukat, de ha nem írnak megrendelem Szombathelyről. De a tudod, megírhatod hogy honnan lehet rendelni, lehet ugyanazt találtuk. Én: Polifoam.com és anixbt.hu oldalakat találtam.
Az ilyen licitálós dolgokat nem igazán szeretem. Már próbáltam, de nem jött be. :?

Edith!
Köszi a szavazatot! Nem is tudom hogy áll Enéh! Majd megnézem Krisztát is!

Most megyek, fürdök!
Jaj! Képzeljétek! Rákaptam a fürdésre! Eddig zuhanyoztam, de valamelyik nap tök fáradt voltam, és úgy döntöttem hogy megfürdök! Nah! Azóta minden nap áztatom magam a saját levemben!

Nah! Elhúztam!

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Edith!

Beelőztél, de sebaj! Végre látok képet Rólad is! :D Teljesen másnak képzeltelek!

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Jó reggelt mindenkinek!

Edit tegnap elfelejtettem irni,hogy gyönyörü voltál menyasszonyi ruhában is,szép pár vagytok a férjeddel. :)
puszi

Kati , Mira,Iza babaKép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
kati28

Hello, lányok!
Még mindig itt. Az este mikor írtam, már egyre enyhébbek voltak a fájdalmak és mind ritkábban jelentkeztek, korán le is feküdtünk. Kétszer ébredtem meg, mert vécére kellett mennem, de ennyi. Most is úgy néz ki, hogy jól érzem magam. Pedig a tegnapi fájások, görcsök olyan másak voltak, mint az eddigiek, hogy azt hittem, valóban szülés lesz a vége. Mégsem az lett, legalábbis eddig nem. Csak azt remélem, hogy nem kell márciu 20, 23-ig várni, és mindennap egy-egy ilyen délutánt átélni, mert azt hiszem, az rosszabb lenne magánál a szülésnél. De hátha nem. A babucim sem volt tegnap olyan fürge, nem tudom, hogy megvolt-e a 10 mozdulata, mert sokszor nem tudtam eldönteni, hogy ő feszíti a hasamat vagy csak bekeményedett. Ma már mozgott kétszer, de elég halványan most is.
Nem tudom mi lesz. Mára egy kicsi főzést terveztem és egy egyszerű mosogatást. Úgy gondolom, hgy ez mindenképpen belefér. Azonkívül ülök az ágyban meg pihenek, és persze napirenden tartalak titeket az eseményekkel.
Legyetek jók! Szép napot, a dolgozóknak jó munkát, az otthon lévőknek pedig jó pihenést kívánok! Vigyázzatok magatokra és babáitokra.
Edith 37+5

Na, sziasztok!

Korai vagyok, mert nem lesz időm bekukkintani már, csak este. Fogok neki az erkélyt rendbetenni, és tudjátok, nálunk az a bazártér, mert az előző lakók nagy ügyesen a kis raktárat beolvasztották a konyhába. :( Na, nem a legkellemesebb időtöltés ez.

D.Kati: Eszembejutott, hogy kérdeztél D. Andiról. jelentkezett, hogy július 21-én megszületett Natasa, még mindig az anyukájánál volt akkor, és utazott a férje hozzájuk. Ez rögtön a szülés után volt, azóta semmi hírem felőle. :( Remélem, nagyon jól vannak, és boldog a kis család! :) És remélem, hogy haza is mehettek már! :)
Különben valóban küldtem mailt, mindenki megkapta, nem létezik, hogy csak te nem, sőt, hogy mindkét címedre elküldtem. de ez most valóban nem lényeges, jó, hoyg itt vagy! Azóta bővültünk még egy KAtival, de neki Jocikája van! :) :) :)

Enikő: Andreáról sem tudok semmi újat, a múltkor, mikor küldtem a képeket, annyit írt, hoyg jól vannak, és amint tud, jelentkezik.

Sancsi: Háááááát, így néztem ki 4 évvel ezelőtt. Most már én sem ilyen vagyok. Küldök egy szülés utáni képet.

Apropó, Lányok! Korena, a másik topikból létrehozott egy albumot, az a címe, hog y BABÁT VÁRÓK ALBUMA. Ha a lap tetején belementek a jobb felső sarokban lévő rózsaszín fotóalbumba, meg tudjátok nézni. Én javasoltam, hogy bővítse a nevét a babázókkal is, mert már töltöttünk fel babás képeket is. Ott akkor mindenki láthatna mindenkit. Ja, és ha szeretnétek képeket feltölteni oda, akkor az azonosító: korena73, a jelszó meg: 19730404. A másik topikban ő adta meg, ne ijedjetek meg, de csak ezekkel az adatokkal lehet új képeket feltölteni.

Kép Hat héttel a szülés után - egy esküvőre vásárolt kosztümben.

Kép Ugyanakkor

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Na, én tiszta gyagya vagyok. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mielőtt a képeket feltöltöttem volna, átmásoltam a beírt szöveget egy régi fájlba és most látom, hogy azt is ide átmenekítettem. :P :P :P
Nem vettem észer. De elolvastam és a végén látható számokat nézve, elmosolyodtam. Épp azon, hogyha az ember tudná, hogy mi vár rá, akkor rossz lenne. Ahhoz az időponthoz képest én még szinte 4 HETET!!! vártam a szülésre!!!! (37+5-től 41+2-ig.)
Na, hagytalak, megyek körmöt vágni a lányomnak, mert alaludt! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Na, túl vagyunk az oltáson, szegény Jocikám úgy sírt, hogy még én is majdnem elbőgtem magam, alig tudtam visszafojtani! :cry: Igaz, ehhez talán még az is hozzájárult, hogy előtte meg finoman leszúrt a gyerekorvos, amiért egy kicsit elkéstünk! Persze én megértem, igaza volt, hiszen utánunk még többen be voltak írva időpontra, de mivel "csak" az etetőscuccai (cumisüveg, vízforraló-edény, tápszer) maradtak ott Jocinak a sógoromék házában, muszály volt visszafordulni értük! :oops: (Mivel estig nem megyünk oda vissza!) Ma teljesen szétszórt vagyok, az előbb a kávét is sikerült kiborítanom, szóval, ez nem az én napom! :( Kérdeztem a doktornőt az etetésről, azt mondta, hogy nyugodtan megeheti a 170 ml tápszert! A vesemedence-tágulattal kapcsolatban csak annyit mondott, hogy természetesen kontrollt kell majd csináltatnunk szűk 3 hónap múlva, de addig is, ha netán belázasodna, emlékeztessem erre a diagnózisra, mert akkor legelőször is vizeletvizsgálatot kell csináltatni, mert lehet, hogy ez okozza! Egyébként a mérések eredményei: 6520 g és 64 cm. Úgyhogy szépen gyarapszunk! :lol: Tápszeres receptet nem tudtam szerezni, mert mialatt én Jocit felöltöztettem, a doktornő elkezdett vizsgálni egy másik babát és tekintettel az előzményekre, nem volt pofám feltartani! (Miután azzal fogadott, hogy fél órája várnak ránk! Ami persze túlzás, még a váróban is ültünk egy darabig, mire behívtak!) Úgyhogy most teljes áron kell megvennem! :cry:

Még folytatom az írást!

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sudi:Ez egy RÉMÁLOM lehetett a liftben! :shock: :shock: :shock: :shock: Én ettöl félek a legjobban,hogy benntragadunk.Ha megyek a bevásárló központba és tudom,hogy ott lifteznem kell,akkor viszek Lén´´anak több kaját.Mert attól mégjobban félek,hogy órákig kell várnunk ott bent mire kiszednek és a gyerek ordit mert éhes.Kaját akkor is sokat elörekészitve viszek,ha az autópáján utazunk,ha párpercet is,mert ott is lehet dugó,vagy baleset és akkor is kell kaja.Na arról nem beszélve,hogy én is fulladozok ilyen szük helyeken bezárva.Én a másodikon lakom lift nélkül.A kocsit lekell cipelnem a gyerekkel a pincébe,de inkább,mint a liftezés.Nálunk alig van valaki napközben otthol a házba,mire jönne valaki megháborodnék.Na ugy hogy eltudom képzelni,hogy min mentél át.te szegény.

Edit:Gyönyörü menyasszony voltál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ez a rész az öreg fórumból nagyon tetszett.Valahogy ha véletlen is volt,jól jött ki,hogy ide került.Igy mi is nosztalgiázhattunk :lol: :lol:

Ma találkoztam egy barátnömmel,aki már 2 hónapja Kroáciában volt.Hiányzott már nekem.Ma mikor találkoztunk össze vissza beszéltünk,mert annyi minden történt.Neki is van egy tüneményes 2 éves kislánya.Na és az én lánykám szépen szunyizott,jól viselkedett.Meg is dicsértem.

Sancsi:olyan jó,hogy irtál a férjedröl.Az én párom a tegnap 36 órai munka után,mint egy hulla beesett a lakásba.Épp a Lénát altattam.Aztán mig a Léna elszunditott az ágyikójába,addig a párom meg horkolt a mellemen :lol: :lol: :lol:

Edit:Bejött a csel a tápszerrel.Vagyis a zöldséget,amit a Léna nem akart megeni,én is bekevertem tápszerrel és jóizüen megette.Még mondta is landóan,hogy HAM-HAM :lol: Nem vicc!
Puszi

betty30

Sziasztok!!!!!!

Na mi ez a nagy nosztalgiázás??????
Edit az esküvői képen, ha nem mondod, biztos nem jöttem volna rá, hogy TE vagy!!!!! :oops: :roll: :shock: :shock: :shock:
Én azt a képet láttam, amin a piros ruha van rajtad, meg még pocis képet. De teljesen más vagy azokon!!!!! És ne haragudj meg, ha ezt írom, de az a haj jobb volt, mint ami most van. Jó tudom biztos Te is órákig ültél a fodrásznál a nagy napon, de akkor világosabb is volt a színe ugye és hosszabb és hullámos hajad volt. Szóval gyökeresen máááás mint most! Növeszd vissza és szőkíts, mert sokkal jobban áll!!!! :lol: :lol: :lol: Bár ezt úgysem Én fogom eldönteni, de azért leírtam.................. :? :shock: :roll: :wink: :lol: :lol:

Cs-Kati! Te meg ne hagyd magad, igenis azért van az orvos, hogy ha kell neked valami, akkor azt teljesítse!!! Én sokszor volt, hogy elfelejtettem a receptet vagy bármi kérdést és simán vissszakopogtam és elmondtam ami lemaradt! Ez már csak ne baj!!!!???? :lol: :lol: Szép méretekkel rendelkezik Joci-baba, éppenhogy utoléri a kisfiamat!! :-)))

Képzeljétek ma kipróbáltam azt a bugyis pelenkát a Liberotól az UP&GO-sat. Így állva húztam fel Geryre a pelust. :shock: :shock: Furi de tök egyszerű volt!!!! :lol: :lol: Jópofa........

Na akkor Én is tegyek fel nosztis képet?!?

Sancsi elküldtem Miraképeit még tegnap, megkaptad??????

na jó :
esküvőnk

Kép

És amikor a búvárok felhozták az elveszett gyűrűket :
Kép

Babanet EXCLUSIVE!!! Soha vissza nem térő alkalom!!!
Én az eskűvő végén otthon, hajnalban teljesen készen!!
Apa meg is kapta érte a magáét! titokban csinálta az aktot!!! :? :

Kép

És nem olyan régi kép Geryvel :
Kép

Hát jót nosztalgiáztam mire kiböngésztem a képeket......pedig most volt alig 1 éve a nyagy nap.............. :lol: :lol: :roll:

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Ja és Sancsi!
Milyen szavazat??? Enéhre lehet valahol szavazni? Én néztem a honlapot, de nem leltem ilyesmire.................... :?: :?: :!:

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Ja és a nővérem esküvőjén amnit épp koszorúslány voltam :

Kép Kép Kép

akkori séró :

Kép

na jó, abbahagyom..........

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Sziasztok!

Edith!
Így még jobb, már legalább van valami fogalmam Rólad!
Szerintem is jobb a szőke haj!
Én látható vagyok Enéh honlapján. 4 évvel ezelőtt is így néztem ki, csak pár kilóval voltam kevesebb.

Kati!
A védőnő nem tud intézni Nektek receptet? Én neki szoktam szólni, és mindig írat fel. Mondjuk holnap megyek dokihoz, majd iratok receptet. Igaz most van bőven kajája, de nem árt ha van recept.

Képzeljétek! Enéh „hörög”. Olyan mintha tele lenne az orra, de ha leszívom nem jön semmi.

Sudi!
Igen megkaptam!!!! Köszönöm!
Te is nagyon csini vagy a képeken!
Nekem az a kép is tetszik, amin kész vagy!

Én sajna nem tudok esküvői képeket küldeni, de felteszek párat!
Itt ismerkedtünk meg: :roll:
Kép
Itt tudatosult Sanyában és bennem hogy mi összetartozunk! :wink:
(engem ne nézzetek, full beteg voltam akkor :? , de el kellett menjek a koncertjükre!)
Kép
Enyire szeretjük 1mást! :oops: :oops: :oops:
Direkt homályosítottam el, hátha kiskorúak is olvassák a fórumot! :P
Kép

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Jah!
Sudi!
A www.minimano.hu -n lehet szavazni Enéhre.

-cs-

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Sziasztok!

Na, lányok, jót csámcsoghattatok a hajamon! Én meg jól kimulattam magam. Tudjátok csak mi az érdekes? Hogy nekem időtlen idők óta nem volt festve, szőkítve a hajam, az esküvőn is, most is az én drága természetes hajszínem van. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Igen, igen. Jól olvassátok, és nem hazudok. Ilyen az én hajam. Igaz, hogy akkor verőfényben úszott minden, és a hajam is azért látszik világosabbnak, de ha megnézitek a lila ruhás képet (ami ugyanaznap volt, csak este) ott már sötétebb. Sőt semmi pénzért nem lettem volna festett hajjal menyasszony. (Még a sminkelésem is annyi volt, hogy saját magam festettem ki a számat és fekete ceruzával a szememet. Ez annyira volt jó, hogy puszilkodások és pityergések lejártával már minden letörlődött.)
És a mostani..... Hát az az északra néző szobánkban készült, igaz, hogy nappal, de nem lett túl jó.
Abban egyetértek, hogy hosszún jobban áll a hajam, de én hamar meg szoktam unni minden frizurát és akkor aztán levágatom. A piros ruhás képen pont hajvágás után vagyok. Lehet, hogy emlékeztek, mennyire kivoltam akkor, hogy nem úgy vágták, ahogy én akartam, mert én a hosszából nem akartam vágatni, csak épp megigazíttatni.
Most mindenképpen növelem, és ha akkor nem b.ssz.k ( :oops: ) el nekem, már jó hosszú lenne! D e mindegy. Szerintem, mire megnőne, már nem lesz ami megnőjön. Marékszámra hull. Sokszor Kriszta belekapaszkodik és legalább 5-6 szál marad a kezében :( De más is panaszkodott err, tudom. valóban jó volt, míg terhesség alatt egy szál sem hullott ki!
Na szóval, kérem szépen, én nagyon is természetes vagyok, de most áll az eszem egy szőke-vörös tincselésen. Volt még így és mindenki mondta, hogy jól áll, és nekünk is tetszett. Mármint a páromnak is.

Sudi: Nagyon szép menyasszony voltál, és igazán egyedi módon "kerültek meg" a jeggyűrűk. Emlékszem, amikor mesélted, hogy mindenki mennyire meg volt lepődve! :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: Nagyon jó lehetett. Tényleg, a múltkor mondtad, hogy valamikor augusztusban van az évfordulótok. Hát azt nem árultad el, hogy mikor, de azért én sok boldog évfordit kívánok nektek! :) :) :) U.I: Nekem is tetszett az "utáni" képed, és kösz, hoyg exklúzíve velünk osztottad meg! :) :wink: És a koszorúslány-ruhád sem semmi! Sajátod vagy kölcsönzött volt?

Sancsi: Jól néztek ki a pároddal! Bár téged valóban "ismertelek" már a honlapodról. Igaz, a mi naplónkban is van egy-egy kép rólam vagy a páromról, ott is láthatod a "mostani énemet" :D :D :D

CS. Kati: Szerintem is kellett volna kérned a receptet. Aztán miután eljössz, mind mérgelődjön a doki vagy mondjon, amit akar. Neked az a fontos, hogy Jocinak minden meglegyen. És ha már nálatok lehet olcsóbban venni, akkor miért adjál több pénzt érte! :) Nagyon jók Joci méretei, nem semmi egy 3 hónapos babától! Bocs, 3 hónapos 1 hetes! :D Krisztát tegnap mértem meg, 7100 g és 68-69 cm. Mondjuk, legyen 68, hónap elején 67 volt. Még azt mondta az egyik nő, akinek a fia egy héttel kisebb, mint a lányom, hogy nem lehet annyi. Na, megmértem, hát pontosan annyi, amennyit leírtam. Sokat nőtt valóban, 53 cm-rel született. Az ő fia 60-nal és most annyi, mint Kriszta. De kilóban? Ajjaj, szinte 9 kiló!!!

Betty: Na, örülök, hogy Lénánál is bevált a "csel". Kriszta is szokott mondani olyankor, de csak valami AAAAAAAAA, ÁÁÁÁÁÁÁÁ-kat, de én is mindig mondom neki, hogy Hammm. lehet, hogy megszokja és majd így fogja hívni a papit?

Többiek, Mölli, merre vagy?

Ja, és Sudi, nagyon szép volt a ruhád is. Egyszerű és nagyszerű!!! Hasonlít az ízlésünk. :) Na, ez az utcsó kép, de most megmutatom én is a ruhámat teljes egészében. Ha egyáltalán látszik! :) :D

Kép :)

Na, ne haragudjatok, de ezt még meg kell mutatnom. Állítólag már akkor kimutattam a fogam fehérjét! :lol: :lol: :lol: :evil: :evil: :twisted: :twisted: Ez is exkluzív! :)

Kép ;)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Hali!!!!!

Hát nekünk most lesz Szeptember 3-án az évfordi!!! Még ezért nem írtam, majd megyünk az étterembe ha minden igaz!!!! :lol: :lol:

A ruha meg tényleg egyszerű és nagyszerű, a hasimat szépen és csinosan eltakarta. Tudjátok akkor már 21 hetes kismami voltam. :lol: :lol:
Amúgy minden minden ruha kölcsönzős volt, a koszorús is. Jó drágáért! Az akkor egy friss új ruha volt, onnan ahonann a nővérem két ruhája is bérelve lett, és nagyon beleszerettem, és pont jó is volt!!! :-)) Elötte egy bordó ruha volt kinézve, de aztán azt megláttam és....................... :lol: :lol:

Na akkor maradjunk az Exclusie képeknél :-))) :

Kép

Ez pedig még a lánybúcsúmon, mindenkiről készülnek hülye képek asszem! :lol: :mrgreen: :mrgreen:
kaptam egy fekete korbácsot és azzal vertem el a táncosfiúim fenekét! :lol: :lol: :mrgreen: :twisted:

Kép

És Mi is szeretjük egymást!! :lol: :lol: :lol:
Kép

Edit jó a vicsorgó kép, bizony meg kell nevelni a férfiakat!!! :lol: :lol: Ja és a melír bizti jól állna!!!! Jó, hogy nem kell festeni a hajad, szép színe van, az enyémről ez nem mondható el!!!.... :-(
Sancsi Te meg hihetetlenül hasonlítasz a kereszttesómra!!!!! Azon a képen ahol írtad, hogy beteg voltál!!!
Jó kis pár vagytok!!!! :-)))
És esküvős kép miért NINCS :?: :?:

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Na, Sudi, nagyon Killer kedvedben voltál a tortaszeleteléskor! :lol: :lol: :lol: :P :twisted: :P Még jó, hogy nem a férjed került a kezed közé akkor! :D :D :D :D :D :D :D

Jó a bolondos kép is a lánybúcsúról, és a frizurád az aztán tényleg tutti.
Az én ruhám is kölcsönzős volt, fölösleges lett volna szerintem megvenni. A lila estélyi viszont a sajátom, azt anyósomtól kaptam ajándékba az esküvő előtt. Természetesen ketten rendeltük és olyan volt, amilyennek én szerettem volna. Na, nincs rendes anyósom? Pedig hajaj, milyen ára volt! És már biztos nem is jó!:):(Egészruhás képem nincsen róla!:(

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!
Tegnap tök mérges voltam, mert nem tudtam ide belépni, pedig a férjem vigyázott volna addig Marcira hát ez az én szerencsém:((((Most pedig rohannom kell.
Csné Kati látom nekte ill. Jocinak is van problémája a veséjével????Eddig a mi diagnózisunkban is az a biztos hogy a bal veseemedencéje tágabb és a bal veséje is 4mm-el.Ne haragudj hogy itt megkérdezem, de nektek is volt már emiatt problémátok??Pl. hőemelkedés-láz vagy húgyúti fertőzés????? Mi holnap megyünk Szegedre 3D UH-ra hogy biztosat tudjunk, ráadásul Marcellkám most tök nyügi, alig alszik állandóan fáj a hasa, hasmenése van,nem tud büfizni, pedig már 1 hétig semmi problémánk nem volt. Jocinak nem fájt sose a hasa a veséje miatt??Nekünk a kórházba azt mondták hogy ez a veseprobléma is belejátszik a hasfájásba.
Hát én teljesen kivagyok, mert már azt hittem semmi kondunk nem lesz a pocival, olyan jó hogy írtad hogy Joci mennyit eszik, legalább tudok kihez viszonyítani, mert Marci szept.1-én lesz 3 hónapos. Majdnem egyidősek, ráadásul nekem nagyon figyelnem kell, hogy ne kajáljon be, mert állítólag attól van hasmenése, hogy olyan sokat eszik, hogy nem tudja megemészteni, íyg sokszor keveset ekll neki adnom, de majd megszakad a szívem amikor le kell vennem a ciciről, mert persze imád cicizni.Most pl. 80gr-ot evett kíváncsi leszek, meddig bírja vele, mert 100-130grig szokott enni. Még jó hogy már csak éjjel kell fejnem, mert megőrülnék ha állandóan fejnem kellene mint régen,mert akkor semmire se lenne időm.Ha sokáig tart még ez a hasfájás, lehet hogy akkor is megőrülök. Na puszi mindenkienk, remélem nektek jobban telnek a napjaitok. Jó hétvégét, majd ha tudok jövök.Hajni+marci 12 hetes

t.hajni
t.hajni

Na jó tényleg az utolsók, de a szépséges piros ruhám itt látszik! :lol: :lol:
Exclusive kacsatánc, először ugyanis nekem egyedül kellett...... :? :?
mert az állapotomra való tekintettel, nem menyasszon rablás volt, hanem férj rablás!!!!!! :lol: És a tánc volt a kiváltás, meg egy pár csóki móki...... :lol: :lol:
Kép

Aztán beszállt András is, és kettem bénáztunk..... :lol: :lol: :roll:
Egyikünk sem állta a helyzet magasletán... :
Kép

Na aztán minden jó, ha jó a vége! Olyan vadító és tűzes volt ez a piros szerkó, teljesen bevadított!!!! :oops: :lol: :lol: :twisted:
Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Hát ilyen nincs is!!!!
Amikor a piros ruhámat vettem, a páromnak is vettünk egy piros inget. Kb úgy nézett ki, mint a férjed. És igen, egyetértek veled, hogy vadító!!! Na, nem a tiedre, az én páromra gondolok itt! :lol: :lol: :lol:
Szép a ruhád. Ez is, úgy értem! :)

Nálunk nem volt kacsatánc, mi Istvánnak a munkatársaitól kaptunk ajándékot: Egy fél téglát az építendő házunkhoz (ami szerintem sohanapján lesz felépítve - szerk. megj.), egy cserepet ugyancsak a házunkhoz, egy tésztanyújtót, egy falapátkát kajakavaráshoz, egy tekercs WC-papírt, egy 10 voltos (remélem nem beszélek höülyeséget) ellenállást a feszültségek levezetésére és ... Egy biztosítótűvel átszúrt óvszert. NA, volt ott röhögés, ne félj, az átadáskor, természetesen, mindegyikhez a megfelelő szöveget társítva! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép :D :D :D

Na, és a csúcs az az volt, amikor meg kellett mutassam, hogy tudok-e bánni a tojással!!! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Egy tojást fel kellett vinnem, majd leszállítanom, Istvánnak a két nadrágszárán. És a végén persze, hogy kiejtettem. :( Nem tudok bánni a tojásokkal, na, ez van! :wink: :wink: :wink:

Kép :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Hajni: MOst láttam, hogy írtál. Én itt nagyokat hülyéskedek, nektek meg problémáitok bvannak. Istenem, nem szeretnék a helyetekben lenni, de kitartás, biztos, helyrejön a Marci pocija is. Most már lssan 3 hónapos, és ezután meglátod, ki-kimaradoznak a görcsök, utána meg már meg is szűnnek. Ami a vesemedence-tágulást illeti, nem tudok hozzászólni, nekünk hál'istennek nincs ilyen problémánk. Kati biztos megírja, hogy mi a helyzet náluk. NAgyon sajnálom, hogy a kis Picúrod ilyen kicsin már beteg. Biztos, neked a legrosszabb ez, mert érzed a tehetetlenséget, hoyg nem tudsz tenni semmit az érdekében.
Kívánom, hogy jó eredményeket mutasson az UH, és MArcipán minél hamarabb rendbejöjjön teljesen.

Na húztam. Délután vagy este aztán megmutatom, merre mászkálta férjem míg én itthon a gyereket dajkálgattam, vinetáztam meg mostam-súroltam. :D

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Tegnap jól elhuztunk anyukámékhoz párom pakolta össze Mirácska cuccait és huzott el a gép elől,hogy megyünk.
Én meg csak pillogtam,mert nem akartam elmenni itthonról,gondoltam Ő babázik én meg itt lógok veletek a fórumon.
Mirácskám lehet beteg lesz nagyon ugy néz ki,most alszik remélem nem lesz lázas folyamatosan nézem,úgy hörög,lehet megfázott tegnap?Pedig nagyon be volt öltöztetve.

Hajniéket nagyon sajnálom,neki is elkezdtem tegnap egy levelet irni,de nem tudtam befejezni.Majd ma.

Hát ti milyen jókat hülyültök,nagyon jók az esculsive képek :P :lol:

Puszika

Kati , Mira,Iza babaKép

kati28

A kis mancsuszkám ugy bealudt,hogy azóta sem kelt fel.
Remélem ezt a jó szokását megtartja ,tegnap anyuéknál szinte egész nap aludt éppen csak enni kelt fel és már aludt is vissza.

Csajok kérdezni akartam ki mivel kezdte a babája etetését,illetve hány hónapos kortól?Mindenki betartotta a 4 hónapo?Mert én szeretném már 3 hónaposan elkezdeni hozzászoktatni a kajához,mit szóltok hozzá?

Jah és Edit,az éjszaki cicizésnél a cumi nekünk nem jön be,mert a kis szarosom nem hajlandó cumizni,kiköpi,ha meg fogom erőszakkal a szájába akkor meg sir. :roll:

Puszi

Kati , Mira,Iza babaKép

kati28

[/i]Sziaaaa Katiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!
hogy vagytok???megyek olvastgatok és mindjárt írok....
pusziiiiiii

puszika Emőke és Krisztián

Kép

Kép
emoke1

Sziasztok!

hajni, Én is remélem minnél hamarabb rendbejön minden, nem lehet egyszerű most nektek, de Te nagyon ügyesen helytálsz és ez a lényeg!!!! Minden jót kívánok nektek és jobbulást!!!!!!

Edit, igen kivéve nálunk is a menyecske ruha volt az amit megvettem. :lol: :lol: És ráadásul nagyon jó áron jutottam hozzá!! :lol: :lol:

D Kati!
Nem javaslom a hamarabbi hozzátáplálást!!!! Nem tudom, biztos említetted már, és lehet elkerülte a figyelmemet, de még szoptatsz??? Vagy már tápszert kap Mira? Amúgy jó lett a vonalzód!! :-)))
Na mert azt szokták javasolni, hogy a tápszeres babáknál, mint pl nálunk is, 4 hónapos kortól lehet elkezdeni bevezetni a gyümölcsöket, annak is a levét. És szépen mindent fokozatosan!!!!!
Az anyatejes babáknál még ez az idő kitolható, sőt kitolandó úgy a 6. hónapig. Mivel az anyatejben minden fontos benne van!!!! :lol: :lol: Főleg ha baba rendesen hízik és kielégítő neki a tej, akkor nem szükséges elkezdeni a hozzátáplálást!
És mindenképpen kérd majd ki az orvosod vagy védőnőd segitségét és véleményét! Azért nem szabad nekik idő elött elkezdeni a hozzátáplálást, mert nincs kellő képpen kialakulva bélflórájuk, az emésztési rendszerüksincs teljesen kifejlődve. Még nem rendelkeznek az összes emésztőenzimmel, amelyek lebontják a gyomorban és a bélben a táplálékot.
Szóval várd csak ki azt a 4 hónapot és ha tudsz még akár többet is. Első a tej, vagy ha nincs a tápszer!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

KATIII!

Remélem, nem jól olvastam, amit írtál!
Ha neked van elég tejed, Mirell jól lakik és nincs probléma, meg ne próbálj neki más kaját is adni féléves koráig. Esetleg 5 hónaposan elkezdesz kóstoltatni vele egy kis gyümölcslevet, hogy szokja az ízeket, de még akkor sem muszáj. sőt!!!

Különben 4 hónapos kora előtt a tápis babáknál sem ajánlott a szilárd kaja bevezetése,nemhogy az anyatejeseknél. MOst nem tudok többet írni, mert vacakol a billentyűzet, és inkább elküldöm, de inkább várjál vele. Én is adtam kb 3 hónaposan Krisztaának 3 kiskanál almalevt a kaki miatt, de a lányok azt tanácsolták, hogy inkább még ne adjak semmit, és valóban, a kaki amúgy is rendbejött, és a gyümi most sem segít. Szóval, a te dolgod, végülis, úgy tegyél ahogy jónak látod, de ilyen kisi korban a babák gyomra még nem tud rendesen megbirkózni a szilárd kajával és több rosszat tehetsz vele, mint jót. Szerintem olvass egy kisit utána a neten is, biztos találsz hasznos infókat.

NA, lányok, mondjak valamit. ekkora baromságot! Képzeljétek, van egy kislány, tegnap töltötte az 5 hónapot, másfél héttel nagyobb, mint Kriszta. Amikor született írtam róla a fórumon is. AZ ANYJA BELETETTE A BÉBIKOMPBA!!! Szerintem elbent az esze. Semmi közöm, hogy ki hogyn teszi tönkre a gyerekét, de ilyen marhaságot! Én még nem hallottam. NA, hagylak is, d eezt muszáj volt leírnom!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Jahh, Edit jó mókák ezek az esküvősdi játékok!! :-))
Ez a tojáskeresés, lábon átvezetés nagyon jó!
Nálunk még az volt, hogy bekötötték a szemem és sok sok pasi felállt a székekre és nekem a szőrös lábukat taperolva kellett megtalálni a férjemhez tartozó szőrös altagot! :lol: :lol:
És persze mivel nem láttam, volt ott minden, harisnyás női lábtól kezdve a végén még egy kiscicát is a kezembe adtak!!!! :lol: :lol:
Kép

De engemet nem lehetett becsapni, egyből megismertem az uram lábát!!!! :lol: :lol: :wink:

Emőke!!!!
Átment a kiskép amiket küldtem??????????
Remélem igen!!!!
Már csak a vonalzód elé kellene berakni!!! :lol: :lol: :lol:

Úgy néz ki Gerynél nem lett baj a gluténtól!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Tegnap kekszes tejpépet kapott uzsira, nagyon izlett neki és nem lett se kiütés se hasmeni........... Meg a kiflit folyamatosan próbálom neki adni, de csak felügyelettel!!!! Ezt is le kell kezdeni megtanulni.... :lol: :lol:

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Húúú, ez a bébikomp szerintem egy nagyon rossz találmány, aki kitalálta az is csak a pénztárcáját nézte és nem a gyerekek érdekét!!! :( :(
Meg azt is olvastam, hogy ezek a kis lábbal hajtható motor-szerű járgányok is ugyan olyan ártalmasak!!!! Pedig azt akartam venni későbbre az utcára Gerynek, de apa gyorsan lebeszélt róla! Mondta, hogy nagyon nem tesz jót a csípőnek. Csak olyan bicót szabad venni amin van pedál és azzal tudja a csemete hajtani!!!!

Ma mennek a nővéremék a férjével és anyámmal a Horvát tengerpartra nyaralni!!!!!................. :cry: :cry: JÓÓÓ NEKIK!!!!!
Kocsival mennek, este későn indulnak............

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Na, lányok, ilyen helyeken (is) járt a férjecském az elmúlt 3 napban

Kép .

Kép .

Kép .

Kép .

Kép .

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Edith: Ez nem a zetelaki víztározó? Egyszer jártam ott és úgy hasonlít! Hogy sikerült a gombapaprikás zöldborsófőzelékkel? István mit szólt hozzá? Köszi a tortareceptet! Hamarosan ki fogom próbálni, egyáltalán nem bonyolult az elkészítése! Az ilyen sütik, torták valóak nekem! :lol: :lol: :lol: A bébikompot én sem találtam soha szimpatikusnak, azt viszont nem gondoltam, hogy a lábbal hajtható motorszerű kis műanyag járgányok is ártalmasak! Szinte minden kicsinek van! :?

Kati28: Korábban már írtam a lányoknak, hogy engem is csalódás ért, mert valamiért úgy emlékeztem, hogy 3 hónapos kortól lehet elkezdeni a hozzátáplálást! (Az én Jocikám 1 hónapos kora óta kizárólag tápszeren él! :cry: ) A védőnő ugyanazt mondta nekem, mint amit Sudi neked, hogy az emésztőrendszerük még nincs rá felkészülve és amúgyis sokkal többet ér még ilyen idős korban a tápszer vagy a tej, mint egyéb kaják! Úgyhogy még nekem is várnom kell 3 hetet! :(

Sudi, Edith: Nagyon szép menyasszonyok voltatok! Mi nem voltunk olyan belevalóak a férjemmel mint ti, nálunk nem voltak vetélkedők és menyasszonyszöktetés sem! 40-en voltunk, étteremben volt a vacsora és utána tánc. (Egy kétszemélyes "zenekart" fogadtunk, akik nagyon jó hangulatot csináltak.) Az egész lagzi este 11-ig tartott, ugyanis addig lehetett csak nyitva az étterem -a szomszédok korábbi feljelentései miatt -, amit mi akkor elegendőnek is találtunk, mivel egyikünk sem egy nagy bulizós, de utólag megbántuk, hogy nem kerestünk másik helyet, ahol reggelig mulathattunk volna, mert a végére nagyon belejöttünk!

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?