Kati,Kriszta: JÓ NYARALÁST!!!!!
Violát én se találtam,
Sudi megnevettet bennünket,ha nem is akarja
Hajni:Sajnálom,hogy a kórházba kötöttetek ki.Én a tanfojamon hallottam annakidején,hogy a babák néha alergiásak a tejre,ha a mama issza szoptatáskor.Na én nem is ittam,épp ezért.De nem is volt tejem.Ugyhogy nem szar csak kaka.Ha tápszerre lesz szükséged,akkor biztos kelesz majd egy speciális,ami alergiaszegény.Én ijennel kinoztam a Lénát feleslegesen.Ugy gondoltam biztos ami biztos.Kivánom,hogy mihamarabb rendbejöjjetek!
Edit,miféle paradicsomos krumplit adtál Krisztának?Valahol azt olvastam hogy paradicsomot nem adjunk nekik,viszont bébiételesbe is van paradicsomos 4 hónaptól.Viszont képzeld a kekszes almás ételt én ettem meg
fini volt,nekem a gluten meg se kottyant
Sancsi:Nagyon zabálni való a lányod,ahogy ott ül
Ezt a habi-tapit megtaláltam ahol rendelni is lehet,de meg kell mégegyszer néznem.Viszont én Németböl fogom rendelni.
Lányok az auram tegnap egész nap egész éjjel és ma egész nap dolgozott.Lassan meg se ismerem ha találkozunk
Egész délután szét akar a fejem durranni a migréntölOlyan jó volt,hogy terhesség alatt nem volt ijen problémám.Halljátok ,hajam az aszthiszem nem marad egy szál se ha igy megy tovább.Örület,szinte tincsekként hullik
Rita,neked segitett a vágás rajta.Talán nekem is kellene vágatni belöle,ha marad egyáltalán.
Na megyek a bolondos üvegeket csinálni.
Puszi mindenkinek
Betty