Meli: Borzalmas, amit írtál.
Igazából nem is értem azt a nőt, hogy minek akart ennyire gyereket, mert abszolut nem érett rá. Az ilyen vegyen játékbabát, abból olyat választ, amilyet csak szeretne.
Én azt gondolnám, ha valaki mindent megtesz és mégsem jön össze neki természetes úton a baba hosszú ideig, csak ha mesterségesen beavatkoznak, akkor teljesen mind1, hogy fia vagy lánya születik, a lényeg, hogy végre van egy lurkója, aki egészséges. Lehet, hoyg rosszul gondolom???
Szegény babát sajnálom, hogy ilyen hülye anyja van, remélem legalább az apjától meg a nagyszülőktől kap majd elég szeretetet, hogy normális ember válljon belőle.
Bogi cuki a kis nyelvével
Bartika: Sajnálom a 2 óránkénti kelést, mi előző este ugyanezt játszottuk. Azzal tudlak bíztatni, hogy a mai este viszont csudajól telt
Nekem mobil telónál egy a lényeg: lehessen rajta beszélni, meg esetleg sms-t küldeni. Minden egyéb funkcióját én tök feleslegesnek tartom. De lehet, hogy csak igénytelen vagyok
Rólunk: Voltunk dokinál. Kicsit ciki volt, mert pont a rendelés végére értünk oda, úgy kellett a dokibácsit visszahívni. De nagyon rendes volt, egyáltalán nem tette szóvá. Lemértük ott is a csajszit, hát ugyanannyit mutatott azon a mérlegen is, mint itthon tegnap este. Direkt nem kajáltattam be előtte, hogy reális eredményt adjon. Szerinte ez a súly tök ideális a korához, főleg, hoyg elég picikének született.
De még a mérlegelés előtt mikor megnézte, mondta, hogy tök jól néz ki, vannak hurkák a kezén meg a lábán is, szal baja nem igen lehet.
4-5 nap nem kakilás is belefér, de ha minket zavar, akkor hőmérőzzük meg. Na azt tuti nem fogom, inkább várok még 1-2 napot, hátha.
2 hét múlva megyünk megint, hogy megnézze.
Kicsit megnyugodtam, de azért még mindig parázok a tejcsi miatt, szal pár napig tuti 2 óránkénti szopi lesz a csajnak.
Reggel lemértem a második szopit, csak 170 grammot evett Aliz, pedig a cickó még kicsit feszült is. 3 hónaposan is ennyit evett, szal bele sem merek gondolni, hogy a többi kajcsinál mennyit kajálhat
Cory: a gyakrabb cicizésnek mennyi idő elteltével van érezhető hatása a tejcsi mennyiségére nézve?
Vali