Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Meli: ez borzasztó :( Csak a neme miatt nem szeretni egy babát.... Én imádnám Lizát akkor is, ha fiú lenne, és biztos vagyok benne, hogy VasIldi is, pedig mindketten nagyon vágytunk egy kislányra.
Hasmenéssel mi a helyzet nálatok?

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Meli!

Nem csodálom, hogy kiakadtál :evil: Nemhogy örülne, hogy sikerült teherbe esnie, így viselkedik... Szégyellje magát... Szegény kismanót nagyon-nagyon sajnálom, hogy ilyen anyja van... Legalább az apja normális?
Lehet, hogy hülye kérdés, de mi az a fibron? Sokmindenen átestem én is a gyerekért, de erről még nem hallottam :roll:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Meli!

Na, ez szörnyű! Annyira sokat ártanak egy gyereknek, ha otthon lánynak kezelik, pedig fiú.(vagy fordítva) Nem egy pszichés zavart fog okozni neki. :(
Én is szeretném Hannát, ha fiú lenne. Mielőtt megtudtam,hogy lány, végig azt érzetem,hogy fiú lesz (én lányt szerettem volna) és elfogadtam. Persze, amint elfogadtam, nagynehezen megmutatta magát a csaj. :D:D:D

Évi!
Jövő7en neked mikor nem jó? :D
Sajnálom a leesést! :( De akkor jót tett neki. :D:D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Anita-Nem is írtam,hogy szupcsi,hogy otthon van apa.Boti biztos érzi ám a helyzetet,majd újra feloldódik :)

Cory-Mi sohasem aludtunk együtt.Ki sem próbáltuk.1.nem tudok fekve szoptatni.2.Férj melletti alváshoz életbiztosítást kell kötni,mert ahány végtagja,azt annyi felé dobálja alvás közben,ma hajnalban pl. esküszöm,hogy 5 percenként forgolódott ide-oda...Olyan,mint egy örökmozgó álmában. :? Engem is vágott már fejbe meg hasonlók,Lilit inkább megóvnám ettől.Fal mellé nem tudnám rakni,mert férj alszik belül.de Lili nem is kel éjjel enni,felébreszteni meg nem akarom.Nem tudom,hogy éhes-e és attól kel korábban,lehet,hogy csak változik az alvási szokása.Te írtál múltkor erről pár szót. :roll: :roll: :roll: A tejpépet a magam megnyugtatására próbálnám ki.Nem szoktatom le a ciciről,Isten ments,csak "felturbózom" kicsit a kajálást.Most már lehet,7. hónapban van. :roll:

Vok-Sajnálom a telcsit! :( Elég sz.r érzés lehet. :(

Évi-Gratulálok a kis "ütődötted" nagy alvásához :) :) A Te recepted is jól hangzik,végülis ezt mi is megpróbálhatnánk. :roll: Dögöljön meg az ilyen buzi nő,aki ilyet tesz a babájával.Primitív barom. :twisted: :twisted:

Meli-Apukám rászállt a gyümielrakásra,csak mutogatja nekem miből mennyit rakott el.Körtét is,leturmixolja,jégkockatartóban lefagyasztja.Nekem nincs is rá gondom :oops: :oops: :wink: Mi az a fibron? :roll: Én nem hallottam róla :oops: Jézusom ez nő nem semmi,kicsit zakkant nem?Csoda,hogy majd langyi lesz a fia. :evil: :roll: Nyelvnyújtogatós Bogika nagyon édi :)

Nem tudom lányok hogy vagytok vele,de nekem hiányzik Gyöngyi :cry:
Vendég

Jesszuskám micsoda rémségekre jövök! :(

Csak gyors bekukk-mert ma apa itthon van és megyünk csavarogni. Amint felkel a kiscsaj, aki annyira kidőlt az éjszakai küzdelemtől, hogy a fél 8-as reggeli után beájult aludni... :)
Mert éjjel fenn voltunk 2 óránként... :(

Annácska! Zuglóban lakunk, a TV2 mellett! AZ jó neked? Ti merre?

Meli, cuki a kis nyelves csajszid! :)

Anita! Örülök, hogy jobban van apa! És micsoda hős, hogy ő szokott éjjel kelni Botihoz!!!

Vok! Sajnálom a telcsid!!!! Én is pont hasonló nyűgben vagyok (kicsit jobb helyzetben azért), mert vissza kell adnom a céges telcsim és fogalmam sincs milyet vegyek és kártyásat vagy előfizetőset, stb. Nekem mindig céges telcsijeim voltak és soha nem kellett nekem venni (csak a legelsőt!!) és nem tudom melyik éri meg. Utálom az egészet!!! De átgondoltam, nem hasonlítható a te esetedhez!!! :(

NA rohanok, indulunk!!!

BArti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Babcika: milyen tejpépet akarsz adni neki? Nagyon figyeld, hogy ne legyen benne tejpor stb.

cory
Budapest

Cory-Baby Love glutén mentes tejpépet vettem,nem tudom van-e benne tejpor,de olyat,amiben nincs,nem csak feliratni lehet? :roll: Akkor is szigorúan kell ezt figyelni,ha nincs a családban közel,se távol tejérzékeny? :roll:
Vendég

Babcika: a tej akkor sem ajánlott 1 éves kor alatt, ha nincs allergiás a családban. Vannak gabonapépek, ha úgyis anyatejjel akarod csinálni, akkor az pl tökéletes lenne.

cory
Budapest

Fibron nem más mint egy vad hús nől a néhen és a ciklusokból táplálkozik. De alattomos egy kis jószág, mert mikor eléri a 1/2cm már önnálóan képes meg vagy nem inditani a vérzést. És minél többször sikerül neki, annál nagyobb lesz a drága és így lassan rátelepedhet az egész méhre. Van ilyan is, h csak éppen érinti a méh falát és més iranyba terjeszkedik, de ez konkrétan csak akkor látszik, miután felvágják a hasadat.
Szóval, nincs szabályos ciklus, peteérés stb.

A fibron tulajdon képpen egy jóindulatú daganat. Bármennyire is nő, sohase rákosodik el. Viszont egy idő mulva nyom.

Gyógyszerekkel tompitani lehet, de végleges megoldás rá az operáció.

Nővérem is ezzel küzd. Nekik van már egy babájuk, és az orvosa azt mondta, h huzzanak bele, ha még egyet akarnak, mert... De sógi nem akar többett. :twisted: Viszont a tesókám iden :cry:
Amiota ismerem sógit tudom rolla, h f*szfej. Én mondtam is a tesómnak, h ha ő lett volna az egyetlen fiú a földön akkor se mentem volna hozzá, de..... Ki milyen virágot szakit, olyat szagúl :?

Az meg olyan mindegy szerintem milyen nemű a gyerek, fő, h egeszséges legyen. Nem?

Az apukát csak látásból ismerem. A csajt is csak ott a vároteremben ismertem meg.
Vendég

Cory:
Hasmars nincs mák, de hőmérőzés ismét.. :cry:
Vendég

Meli: Borzalmas, amit írtál. :evil: Igazából nem is értem azt a nőt, hogy minek akart ennyire gyereket, mert abszolut nem érett rá. Az ilyen vegyen játékbabát, abból olyat választ, amilyet csak szeretne. :( Én azt gondolnám, ha valaki mindent megtesz és mégsem jön össze neki természetes úton a baba hosszú ideig, csak ha mesterségesen beavatkoznak, akkor teljesen mind1, hogy fia vagy lánya születik, a lényeg, hogy végre van egy lurkója, aki egészséges. Lehet, hoyg rosszul gondolom???
Szegény babát sajnálom, hogy ilyen hülye anyja van, remélem legalább az apjától meg a nagyszülőktől kap majd elég szeretetet, hogy normális ember válljon belőle.

Bogi cuki a kis nyelvével :)

Bartika: Sajnálom a 2 óránkénti kelést, mi előző este ugyanezt játszottuk. Azzal tudlak bíztatni, hogy a mai este viszont csudajól telt :)

Nekem mobil telónál egy a lényeg: lehessen rajta beszélni, meg esetleg sms-t küldeni. Minden egyéb funkcióját én tök feleslegesnek tartom. De lehet, hogy csak igénytelen vagyok :lol:

Rólunk: Voltunk dokinál. Kicsit ciki volt, mert pont a rendelés végére értünk oda, úgy kellett a dokibácsit visszahívni. De nagyon rendes volt, egyáltalán nem tette szóvá. Lemértük ott is a csajszit, hát ugyanannyit mutatott azon a mérlegen is, mint itthon tegnap este. Direkt nem kajáltattam be előtte, hogy reális eredményt adjon. Szerinte ez a súly tök ideális a korához, főleg, hoyg elég picikének született.
De még a mérlegelés előtt mikor megnézte, mondta, hogy tök jól néz ki, vannak hurkák a kezén meg a lábán is, szal baja nem igen lehet.
4-5 nap nem kakilás is belefér, de ha minket zavar, akkor hőmérőzzük meg. Na azt tuti nem fogom, inkább várok még 1-2 napot, hátha.
2 hét múlva megyünk megint, hogy megnézze.
Kicsit megnyugodtam, de azért még mindig parázok a tejcsi miatt, szal pár napig tuti 2 óránkénti szopi lesz a csajnak.

Reggel lemértem a második szopit, csak 170 grammot evett Aliz, pedig a cickó még kicsit feszült is. 3 hónaposan is ennyit evett, szal bele sem merek gondolni, hogy a többi kajcsinál mennyit kajálhat :cry:

Cory: a gyakrabb cicizésnek mennyi idő elteltével van érezhető hatása a tejcsi mennyiségére nézve?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok :)
Évi :)
Örülök, hogy Libuci jó nagyot aludt :)
A Tényekben szereplő nőt a ...-nál fogva akasztanám fel :evil: Hogy tehet valaki ilyet :cry: :cry: :cry: Nem csodálom, hogy elsírtad magad :cry:

Meli :)
Atyám, nem semmi ez a csajszi :evil: Ilyeneket valahogy nem tudom megérteni :? Teljesen mindegy, hogy fiú vagy lány persze lehet vágyni bármelyik nemre, de a lényeg, hogy egészséges legyen :)

Bartika :)
A Pólus centernél lakom, de elmegyek érted :) Nem laksz túl messze :)

Ildi :)
Neked melyik nap jó?

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Vali: nem egészen értem, hogy miért gond, ha 170-eket eszik a babód. Nem növekedhet ez lineárisan fölfelé, hisz te sem eszel egyszerre meg 2liter levest, pedig mennyivel idősebb vagy Aliznál.
Hány kg most Aliz? Mert az is simán lehet, hogy elérte azt a súlyt, amivel ő már nem óhajt ilyen tempóval hízni és kész. 2-3 nap alatt illik eredményének lennie a gyakoribb szopinak, de ha ő nem akar többet enni, akkor hiába teszed gyakrabban mellre, ő nem fog többet enni.

cory
Budapest

Annácska! Köszi!! Már csak Vas Ilditől függ akkor!!! :)

Vali!!!! ANyááááám! :shock: Ne akasszál Te is ki engem ezzel a 170 grammal!!! Pötyi életében nem evett ennyit és mégis hízik rendesen! Heti 140-eket. Most éjjel nem kapott enni csak egyszer, nehogy az legyen, hogy éjjel termeli be, amit nappal kihagyott. De így is ma evett egyszer 100 grammot, egyszer meg 90-et. És tiszta kóma, mert 10-től elmentünk apával ügyet intézni, de nagyon le volt lassulva a csaj. MOst délben evett és beájult megint aludni. Frankó! :roll:

Csak szerintem a tejellátásnak nem a legfrankóbb, hogy egyszer sokat kell termelnie, egyszer meg keveset. A csajszi 3 naponként vagy csökkenti, vagy növeli a mennyiséget. Normális dolog ez??? :shock:
Na mindegy, sosem fogom megérteni ezt az egészet!

Barti

UI: Mindenkinél ilyen búvalb@tt idő van???? Elment az összes életkedvem! :?

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Cory: 3 hete stagnál: 6280 g
Általában 3 óránként eszik, de ha 2 óránként adok neki cicit, akkor sem ellenkezik. De volt olyan is, hogy simán kibírt 4-5 órát napközben 2 kaja között. Szal bármikor kínálom, ő eszik. Akár fél óra elteltével is.
Ha szerinted a 170 g OK, akkor megnyugodtam.
Köszi

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Hú, Meli, mekkora egy barom nővel találkzotál!!!
Jól seggbe kéne rúgni, aztán pasinak öltöztetni, hogy észhez térjen.Primitív barom!! :twisted:
Igaza van Corynak, ha Natika fiú lett voln , akkor is imádnánk.
De én már mind a két fiúnál lányt akartam, mégsem őrültem bele a tudatba, hogy fiúk lettek, és ugyanúgy szeretem őket, mintha lányként jöttek volna a világra.
Viszont mikor Natival voltam terhes azt mondtam, ha fiú lesz, akkor is rózsaszínbe öltöztetem. :lol: :lol: :lol: :lol:
DE EZ CSAK VICC VOLT!!!!
Nem gondoltam, hogy létezik iylen ember, aki meg is teszi ezt :shock:

Csajok, nekem is hétfő-kedd-szerda jó.
Ugyanaz a szitu, mint Annánál, csüti. évnyitó, péntek meg suli :roll:
Vali, szerintem nem jön ide most pasi, de attól még az urad eldobhat, nem???? :wink:
Vincét is hoznád??
Akkor lenne Leventének játszótársa :D

Vali, megnyugtatott a doki???
170-et evett Alizka???
Hát az szerintem tök jó :D .
Amikor Natasa múlt hét végén alig evett, na az tényleg kevés volt, 70-80-100.
Örültem, ha 100-at mértem, így már nem is mérem, és a mérleget is vissza kell adnom keddig :wink:
Viszont tegnap éreztem, hogy visszatér az élet a melleimbe.Kedd óta szedem az urticát, és tegnap már csöpögött össze-vissza, meg tejbelövellést is éreztem egy csomószor :wink:
Natasa is nyeli, mint kacsa a nokedlit :lol:

Vok,végre jó hírek :D

Múltkor találtam jópofa rizspépet, meg gabonapépeket(asszem gluténmentesek), mindjárt megkeresem, és belinklem.

Anita, örülök, hogy jól van a férjed, Botuska meg vissza tér a normális kerékvágásba :wink:
Norbis ebéd ma jó volt :D
De szerintem maradok a food-nál :roll:

Na, megtaláltam, csak a rizses gluténmentes, de a többi pép meg tejmentes.Én majd asszem kipróbálom őket, ha sor kerül rájuk.
http://www.hazipatika.com/store/list?ca ... 5-DEC20064
vas

Nyelvecskés kiscsaj köszöni a bókokat. Mikor mondtam neki akkor vágott egy olyan komoly képet, aztán elnevette magát.

Bocsi lányok, de vigasztal, h más is éjszakázik. Mi is van h oránként. 2 oránként, de volt már, h alig letettem vehettem is fel. És mindig sikitva ébred. Viszont ált. 5 fele nem tudom mit álmodhat, de hangosan nevet. Olyan cuki olyankor. Jön, h felkapjam és anyonpuszilgassam.

Vali: nekünk sajna mindennapos a hőmérőzés, mert igy is nyügi, hát még akkor, ha nem jön ki a cucc.

Éjszakai nemalvásra az új dokinénink azt mondta, h amiatt van, h nem a saját közegében alszik el és mikor felébred nem ott ébred ahol elaludt.
Doki néni szernint cicike után zsupsz be ágyba, majd ő elalszik.
Hát nálunk akkor nagy reformot kellene csinálni. Idejét nem tudom mikor aludt a kiságyban és ált apa riszálja álomba vagy bealszik binbin és akkor kerül mellém az agyba.
Egyszer probáltuk betenni kiságyba, h aludjon el magétól. Csucsut. De mit is várjak el tőlle, mikor 9 hónapig velem volt.
Meg, bocs: a térdem miatt is kényelmesebb.
De doki néninek nem kell mindent tudni.
Meg igen! Azt mondta, ha éjjel felsír ne vegyük ki kiságyból, hanem csak menjek oda és simizzem meg majd mondjam neki, h reggel találkozunk.
Hogy lehet ezt elmondani egy síró csecsemőnek?
Vendég

Barti: Nem akartalak kiakasztani :) Csak mivel 3 hónaposan is ennyit mértem, ezért azt hittem, hogy most már ez kevés. De Cory szerint nem. Csak kíváncsiságból mértem most is le, általában nem idegelem magam a számokkal. Mindenesetre most várom a hatást.
Hétfőtől mérlegem sem lesz, szal legközelebb 2 hét múlva a dokinál derül ki, hogy mi az ábra.

Te miért méred még Pötyit minden kajálásnál?

Itt is borús az idő, pedig reggel tök szépen sütött a nap :( Lehet, hogy közeledik az ősz? :roll:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Na, csajok most kérem a címeket, megyek és kihajítom azokat a mérlegeket :D
Barti: nem mindegy, mennyit eszik, ha hízik rendesen? Ha nem méred, nem tudod, hogy hullámzik, mennyit eszik :D Te egyformán eszel minden nap?

Vali: próbáld meg most kicsit gyakrabban mellre tenni, de simán lehet, hogy ő úgy gondolja, megduplázta a születési súlyát és most pihen egy kicsit.

Meli: alvásügyben több nézet is van. Az egyik az, amelyiket a te dokinénid is mond. Na, ezzel spec az én gyerekeimet csak üvöltve lehetett volna elaltatni, ami viszont egyértelműen káros a gyereknek. Liza szopiba alszik be, lerakjuk a kiságyba, és van hogy ébred, van hogy nem. Az egyedül visszaalvás is tanulási és érési folyamat, nem pedig környezetfüggő.
A babák többsége nem tud egyedül elaludni, csak segítséggel (legyen ez cici, ringatás, simi bármi), aztán szépen megérnek arra, hogy egyedül elaludjanak. A fiúknál 1,5-2 évesen jött ez elő.

cory
Budapest

Vali:
Boglárka sem evett soha 170et. Igaz mi nagyon sürjen cicizünk.
És az idejét sem tudom mikor volt kökemény mellem a tejcsitöl.

Lehet, h apad?????

Bartika:
Kinéztem a kedvedért, nálunk borult az ég 27 fok van és kicsit fúj a szél, de meleg szél. viszont kedd reggel igazi Őszi reggelre ébredtünk. Hideg volt, köd volt. Brrr!

Az elöbb telefonált anyukám, h holnap jön apukám unokázni. én meg akkor apukázok. 135km laknak töllünk, ugyhogy jelentem előre igazoltan fogok hiányozni, vagy h mondják má!
Vendég

Meli: az ilyen dokikra nagyon dühös vagyok. Anno ezt nyomta dr. Spock is, hogy ne vegyük ki, simi, és aludjon vissza... Az meg le van tojva, hogy valamit akar a baba, mert hogy szegényke csak így tud kommunikálni. Sír. Lehet, hogy éhes, fáj a foga, rosszat álmodott...
A nagykönyv szerint 6 hét, 4kg (?) az éjszaka átalvásának a határa. Na, Balu 10 hós volt, mikor először elmentem este haverokkal úgy, hogy este megszoptattam, elaludt, elmentem, de közel voltam, ha szükség van rám, 5 perc alatt itthon vagyok. Vártam a telefont, hogy a párom csörög, hogy felkelt... nem jött. 2-re értem haza, és persze Balu fent volt éjfélkörül, ahogy szokott, de adott neki az apja őszibarackot, megette, és aludt tovább. Szóval tuti éhes volt, nemcsak a megszokás. Az ő kiságya ráadásul a mi ágyunk mellett volt közvetlenül, szóval ugyanúgy minket látott ébredéskor, mint elalváskor, de ettől még ébredt 1,5 éves koráig.

cory
Budapest

Meli: a kőkemény cicik csak az első időszakra járnak, utána vége a Pamelás időszaknak. Tudod, az élet kegyetlen ;)

cory
Budapest

Cory:
a mi rizsnyákunkra az van írva, h nyomokban tejet tartalmaz. Viszont az elkészitésénél azt írja, h tejporral vagy tejjel készitendő.
Én anno, csak 100ml vizhez egy csapott evőkanállal adta.
Akkor ez nem jó? Mármint a rizs...Nestlés.
Vendég

Meli: én nem adnám. Biztos, ami tuti.

cory
Budapest

Igen, de Vali irta az elöbb, h szopi után is kemény maradt a cicije. Az egyém meg sokrszor olyan plötty, mintha nem lenne benne semmi.
Vendég

Meli: ez alkati kérdés. Nekem pl sosem volt kemény a cicim. Most sem, és a havi 1kg-kat hízó fiúknál sem.
Alapvetően a tej úgy termelődik, hogy a szülés utáni időben szopik között is termelődik, most meg már 90sok %-ban szopi alatt termelődik, így nincs mitől feszülnie. Ezen ne parázz, nem múlik ezen semmi :)

cory
Budapest

Megyek kidobom :twisted:
Te milyet vennél, ha vennél? A srácoknál milyet használtál?
Nekünk a multkor ezt írta ki a doki és ezt vettük. De majd ha elkezdjük a hozzátápit tudjam milyet vegyek.
Vendég

Meli: a fiúk nem kaptak semmilyen tej vagy gabonapépet :) De ha vennék, akkor gabonapépet vennék, ami tejmentes, és anyatejjel vagy gyümölcslével csinálnám meg

cory
Budapest

Cory-Vettem gabonapépet, HA-s milupa,gluténmenetes.900 vmennyi volt,patikában nem tudták megmondani,hogy felírják-e.Másik patikus szerint recept nélkül meg sem kaphattam volna,de ez már az ő bajuk. :wink: Jövő héten talizunk dokinénivelm,megkérdezem mit írna ő fel,ha egyáltalán felírják 6. hóanp után :roll: Így most buktam 400 pénzt. :shock: Nem baj,már nem tudtam volna dokihoz elmenn,meg hétvége is jön,szeretném kipróbálni. 8)

Vali-Ne idegesíts már,170 az sok!!! :!: (sztem) Lili egyszer eszik annyit,reggel üres pociba.Mennyit szeretnél,hogy egyen,260-at,mint Babetta Levije?Alizka kislány,vigyáz a vonalaira. :wink: Lili 80-90-et evett napközben 2 óránként,azzal is úgy kellett tömni :roll: Most hál'Istennek nem mérem,már begolyóztam volna az tutti,a sztrájk miatt. :shock:

Megyek pogit sütni,az lesz lencselevessel. :wink: ápdét 100000 :lol:
Vendég

babcika:
ez olyan mint amit Cory mondott, glutén és tej mentes, mert akkor jegyzem.
Vendég

Na mindjárt 2 óra, jönne a következő kajáltatás, erre a lányom bealudt :( Nagy ívben letojja, hogy milyen merényletet terveztem ellene :?

A 170-et úgy írtam, hogy az esti cici pihi után evett ennyit a csaj, szal egyáltalán nem jellemző minden egyes szopira. Pont emiatt paráztam, mert napközben ennek szerintem a töredékét eszi, a cickók is lötyik már olyankor :(

Ildi: Basszus, az Urtica meg az egyéb csodaszerek nekem miért nem használnak? :cry: De az is lehet, hogy neked sem attól több a tejed, hanem a gyakoribb szopiktól, a bogyesz meg max. csak rásegít kicsit.

Ha lehetne, a hétfőt passzoljuk már, mert akkor megyünk a suliba megvenni a könyveket, meg aznap van ebédbefizetés is. Ti már ezeken túl vagytok?
Vincét is vinném, már csak a héten van a mamáéknál, jövő héttől kőkemény iskolára hangolódást terveztem nála :)

Meli: Attól, hoyg nem kemény, még nem apad. Ez tényleg csak az elejére jellemző sajna, míg beáll a kereslet-kínálat :(

Cory: Köszi a tanácsot. Lehet, hogy tényleg úgy gondolja, hogy most már pihen, mert most is bevágta a szunyát szopi helyett :(
Egyébként a doki is ezzel súlyduplázással nyugtatott.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Meli: jajj ... vagy én írtam el, vagy te olvastad félre, de szopi után nekem nem kemény sosem a cicim :( Azt akartam írni, hogy úgy szopizott 170-et, hogy előtte kemény volt a cickóm (na jó, nem volt kőkeményre bedurranva), így nem tudom, hogy napközben, mikor plötyi, akkor mennyit ehet.
Bocsi, ha félrevezettelek. :(

Babcika: na jóvan, most már befejeztem a rinyát a 170-emmel. De egyébként azt még hozzáteszem, hogy ez is majdnem hogy üres pociba ment, mert előtte 3 órával evett a másik ciciből.

A kajcsi nagyon jól hangzik, meg is kordult a gyomrom :roll:

Lejárt a mosógép, teregetek, aztán tolok le én is valami hamit, nehogy már ezen múljon a tejcsi.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Babcika,
ami nekünk van humana ha, azt is csak receptre adják. Van rajta támogatás.
Vok,
sajnálom a telcsidet... :(
Meli,
hát.. az ilyen nem anya!!!
Anita,
de jó, hogy otthon van már Tibi! Azért jobbulást még neki! Botinak meg nagy gratula az üléshez! Jó a kép az üveggel. :) Én lányom is mindig kihajol a babakocsiból és a szélét akarja nyalogatni. Én is bekötöm általában.
Vali,
jó, hogy oké minden Alízzal.

Csajok,
mellbimbón egy fehér kis "hólyag" mitől lehet? Fáj is, amikor szívja Lidi.
angi79

Vali: a cicikből akkor is tud 170 jönni, ha plötyik, mert szopi közben termelődik a tej nagyrésze.
Mindenki azt mondja, okés a csajod. A mérleg csak számokat ír ki. Dobd ki ;)

cory
Budapest

Cory: Ha nem béreltük volna, akkor már régen repülne. :wink: De így csak szimplán visszavisszük hétfőn :lol:

Csajok! Köszönöm mindenkinek a nyugtatást, komolyan mondom, hogy már túl is tettem magam az egészen. :) Egyébként is olyan vagyok, hogy beparázok valamin, de nagyon, aztán pár óra alatt megemésztem, és már nem is idegesít, sőt csodálkozom rajta, hogy hogyan tudtam ennyire felhúzni magam a dolgon :shock: Hülye vagyok, mi? :lol:

Így kiterült Bogyókám, mi meg itt malmozunk apával, mert már rég el akartunk indulni vásárolni :roll:
Kép
Kép

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

mit takar a HA jelzés?

Ok vali akkor kezdek megnyugodni. De tudod, van olyan is, h reggelre fullosok a cickók.Na ilyen sem volt már régen, igasz éjszakázunk.

Enyém jányka 1/2 12 óta huzza kissebb-nagyobb megszakitásokkal.Én meg félek elmenni kajálni, nehogy felriadjon. Volt itthon egy csomag vaniliás keksz (5oogr-os) ezt majszolom itt. Még van 5 db de mire leirom csak 4. Ha tudom megyek rendes kaját enni... :roll:
Vendég

Vali:
akkor ezek szerint nem csak hozzánk jött álommanó. De miért nem jön éjjel? :roll:
Vendég

Jó sokat írtatok, :shock: alig bírtam követni az eseményeket. 8)

Ildi
Én is hasonlóan csináltam a rétest csak vaj helyett olajjal. Akkor biztos a sütőben szárítom ki. :x

Trose
Mi még nem vettünk másik babakocsit.

BAbci
Mondtam én már.. Lilinek ciki a cici. :wink: :wink:

Vanillka
Kaki csalogatásra egyél te barackot, szilvát stb.

Meli
Én meg azt hittem ettől a fibrontól lett terhes..
Ez a nő nagyon durva..sztem az ilyenek inkább ne legyen gyereke. :evil: Most lehet h nagyon gonosz vagyok :evil:
HA mindenképp muszáj akkor hőmérőzés helyett inkább szélcsövet használj állítólag ahhoz nem fog hozzászokni.
Patikában lehet kapni, vékony gumicső szerűség (én még nem láttam).

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Vali-Lili ugyanígy eszik.Reggel a kissé feszülő ciciből benyom 170-et,aztán 3 óra múlva(mert 170 után soha nem 2 óra múlva tömtem újra :oops: ),újra 160 körül,aztán legközelebb már max. 100-at,és így tovább.Este szokott kapni két cicit,akkor úgy eszik 130 körül.Ez akkor volt,mikor mértem.Sztem semmi baj a tejcsimennyiséggel Nálatok.Na én meg ugye ferúgtam a 2 órázást,mióta hozzátápizunk,erre kicsicsaj igénye=fél 12 körül szopizott,fél 1 körül(mert boltba rohangáltam)kapott barackot,erre leraktam elaludt,és azóta alszik,már majdnem 3 órája :shock: :shock: ez a lány tutti jobban szeret aludni,mint szopizni.Nekem most a cicim eléggé feszül,nincs ehhez hozzászokva.Mit ne mondjak jó érzés :wink: :lol: Bogyókád nagyon édi,enyém is hasonlóan nyomja. :P

Cory-Akkor jót vettem ugye?Ilyet különben csak gyógyszertárban lehet kapni.Legalábbis dm-ben nem,ott csak max. gluténmentes van. :?

Meli-HA=Hipoallergén(nem tom,hogy kell írni :oops: ),tehát nincsenek benne allergizáló összetevők(tej,glutén)Asszem. :roll: Én is azt hittem,amit Petri,hogy a fibron,vmi megtermékenyítő kütyü. :oops: :) :)

Petri-LEhet,hogy ciki neki a cici.Már vmi ütősebbre vágyik,mondjuk...őszibarack :wink: :lol: :lol:

Lilinek kakigondja aztán nincs(kivéve az almától,az kicsit rekeszti).Most,hogy eszik barackot is,kakil napnta 2.3szor is :lol: :lol: Tegnap este pl. megtisztelte a pelenkázót is fürdés előtt,még jó,hogy nem a vízbe ment.Ja és persze ő már elég komolyat kakil,mint a nagyok.Nem ám napsárga anyatejcsis kakikát :) :) Megy az idő,nőnek a kölkök...a kakiból is ez látszik. :wink: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Iszonyú sokat tudtok írni egy nap alatt!Mire végigolvasom már mehetek is,nincs időm reagálni.

Olvastam jó,és rossz híreket is!
Az enyém sem túl rózsás.Kevesebb a tejem!Fannikának elég,és ez a lényeg,de már nem tudok annyit kifejni mint eddig!Eszek iszok rendesen,sörözök,dinnyézek,pihenek,és mégis!Remélem nem lesz gond vele!Lötyik a cicik!

Ildi:mennyei a sütid!Biztos az íze is az volt! :oops:

Meli:én is azt hittem a fibrontól lett terhes a banya!Nemhogy örülne hogy anya lehet!Bogi nyelves képe nagyon aranyos! :lol:

Vanillka:nagyon aranyosak vagytok a képeken!Tetszik a frizurád!És a konyhát én is megmutattam a páromnak,hogy ilyenre vágyom! :lol:
Babcika:Szegénykém!Neked mindig van miért paráznod!Nyugiba legyél,szépen nő a te nagylányod! :lol:
Vendég

Timinek jön az első fogacskája :lol: :lol:
már érzem a recét :lol: juhééj :lol:

legújabb mókája, megpróbál a tejcsiből bubborékot fújni :? :shock: :P

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok, csak kukk!

Tünde Patríciájának nagyon boldog névnapot kívánunk!

Megvan már, hogy mikor lesz pontosan a tali?

faby

Petri, gratula a foghoz! :)

faby

Sziasztok :)
Hát nem semmi, hogy felpezsdült a topik :shock:

Vali :)
Örülök, hogy egy kicsit megnyugodtál :)
Peti is változékony eszik, van hogy 170-220 között, de előfordul, hogy csak 130-at. Múlt szombaton vacsira meg bevágott 280-at :lol: :lol: :lol:
Annamari bezzeg tök másképp esett. 4 hónaposan már nem evett 150 alatt, sőt többször is előfordult, hogy akár 350-et is evett :shock: :lol:

Bartika :)
Lehet, hogy Pötyi a 100-ból 100-at hasznosít, Alíz meg Peti is ennyit csak ők 170-ből :lol:

Ildi :)
Emlékszem még ezekre a kijelentéseidre, de persze akkor is tudtuk, hogy csak vicc :lol:
Mit szólnátok a keddhez?

Cory :)
Nálam saját mérleg van, így tuti nem tudok arra hivatkozni, hogy vissza kell adnom :P
Mérem mert dilis vagyok :wink:

Petri :)
Gratula a kis fogacskához :) Timit nem kínozta meg nagyon?

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Babcika :)
Most találtam meg a milupa tejpépek készítését:
Őszibarack turmix:
Hozzávalók 1/2 db kisebb őszibarack, 200 ml anyatej vagy elkészített Milumil2 babatej (180 ml forralt víz és 6 mérőkanál tápszer)
Banán turmix: ugyan ez csak fél babánnal.

Tünde :)
Patriciának Boldog névnapot :)
Kép

annácska

Sziasztok!

Angi!
Ha jól tudom, az lehet tejkő. Az fájhat és mögötte pang a tej. Már nem emlékszem, hogy kinek, de két lánynak volt ilyenje. Az egyikük tűvel szúrta ki. De ők biztosan jobban tudnak segíteni.

Rólunk:
Csak hogy minden tuti legyen, ma feltörték a kocsit, de csak addig jutottak, hogy eltörték a zárat. :( És eláztattam az intimtorna könyvemet. Szóval megvolt a 3 szerencsétlenségünk. Telcsi rendeződik, most már van kártyám. :D

Tejparásoknak: kitartást!!!! Löttyedt cicben is van tej! :D

Megyek, sokk volt ez nekem mára. :D

Puszi

Eszter
Kép
Kép
vok

Meli: Sikerült azért rendesen is megebédelned?
Én fél 4-kor jutottam végül kajához :shock: Most meg 7-re megyünk a barátnőimmel vacsizni. Az a baj, hoyg egyáltalán nem vagyok éhes. Lehet, hogy csak bevágok valami nasit :lol:

Petri: Baracklevet iszom, de úgy látszik az már nem nyerő, pedig eddig mindig bevállt. :( Kipróbálom a rendes barackot is. Köszi :)
Gratula Timinek is a fogacskához :)

Babcika: Még azt akartam kérdezni, hogy félálomban sem szopizik már rendesen Lili?? Mert korábban azt írtad, hogy olyankor nincs baj a szopival.

Boscó: Ha kell majd teljes kép a konyhabútorról, szólj, és küldök :wink:
Ha még tudsz fejni a szopi mellett, akkor szerintem nincs okod aggódni a tejcsi miatt. Ezek szerint még így is több termelődik, mint amennyire Fannikának szüksége van :)

Annácska: Hát igen ... nem egyformák ezek a gyerekek. Sokan azt hiszik, hogy tök egyszerű a második gyerekkel, mert már tudsz mindent, persze a kölykök teljesen máshogy csinálnak mindent, mint a tesójuk :? :roll: Ráadásul 6 év alatt sokat hülyültem :lol:
Vince ilyen idősen is még majdnem 1 kilókat hízott havonta :shock:
A 350 grammos szopi nagyon szép teljesítmény :shock:

Ha nem leszek hulla, lehet, hoyg este még benézek. :wink:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Eszter: Szegény, tényleg nagyon összejött most neked :( Ettől már csak jobb lehet. Kitartás!

Angi: Asszem Anitának meg Gyöngyinek volt tejköve. Ha jól rémlik az LLL valamelyik oldalán találsz is róla infot. Sajna csak ennyit tudok segíteni, nekem szerencsére tejkövem nem volt, én még mindig bimbisebbel küzdök :( Az is rohadtul fáj, mikor Aliz elkezd szopizni, meg mikor nem ömlik a szájába a tejci és összecsípi az ínyével :(

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Meli!
Hihetetlen milyen picsák vannak. Az ilyet mindennek lehet nevezni, csak anyának nem….

Vali ugyanez van nálam is. Csak nekem nem a bimbimet kezdte ki, hanem alatta olyan 2 cm-re, szépen félkörívben. Kellemesen tud fájni.:( De arra jutottunk Coryékkal, h vakszeg a foga miatt csinálja.:(

Eszti!
:( :( :( :( :(

Kép

Kép
nancsika

Babcika:
köszi :D

Vali:
lesz ami lesz alapon gyorsan ettem egy kis levest és utána felébresztettem Boglárkát (hű, de rossz vagyok) papált ő is és elmentünk sétizni, de már a végére ismét elaludt.
Közben a parkban egy idősebb bácsika megkérdezte, h kisfiu v kislány:
Kép

Ez egy régebbi kép, de pont igy volt ma felöltözve. Szerintetek kisfiunak néz ki?????

Bocs, de ha az öregség ilyen akkor ....
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?