Sziasztok!
Én is itt vagyok,túl a szülinapokon
!
Végre beiratkoztam az egyetemre is,szóval abszolút hivatalosan már hallgató vagyok
!
Sokminent olvastam,amire emlékszem,reagálok
...
Athiz
A görbéd szuper eddig, a mensis fájdalmak(ahogy írta vki) lehetnek babától is.Én is azt hittem a fiammal,hogy meg fog jönni,csak késik,mert mensisen fájt a hasam.Aztán egy kolléganőm mondta,hogy ugyan teszteljek már,ha 1 hete késik,mert neki is ez volt...
Hozzáteszem,nekem máskor is késett olykor 1 hetet is,tehát én ezt nem vettem jelnek
!
Drukk megy
...és örülök,hogy kibékül
tetek Áfonyával
!
Áfonya
Fonal: én is Puppetset használok(ha a tied is így van írva
).Ezek elvileg 6 szálból állnak és általában 2 vagy 3 szállal szokták varrni a képeket.Majd nézd meg.ha nem olyan,akkor nem tudom...akkor vegyél másikat
.
Szuri
.... Ügyi
!
Neked detto,amit Athiznak írtam...örülök
!
Takido
Köszi-köszi,el ne piruljak
.Akartam még írni,hogy bocs,hogy nem mindig figyeltem,de annyira meg akartam találni neked a keresztszemeseket
...
Pihizz sokat,mert azért nem olyan jó,hogy rövidült a méhnyak,bár van olyan ismerősöm,aki így is túlhordta a babáját
!
Moni
Nagyon-nagyon örülök,hogy jól viselted a mensit!És eszedbe se jusson,hogy nem lehet több babád
!
Tontica
Örülök,hogy jobban vagy
!
Ratenak gratula,csak így tovább(de nehogy azt hidd,hogy marad ez
:D:D)!
Máté gyönyörű,el sem hiszem,hogy az enyémek is voltak ekkorák
!Apuka hogy viseli a fiatal embert?
párod mint baltás gyilkos
:D!
Angel
Nyugi-nyugi,ne akarj már most hányni
!Ráér még
!
Kokusz
Jujj,tudom,milyen karkötőt kaptál,azok olyan cukik
!
Én meg most kaptam a 3. X-re egy gyönyörű arany színű karórát
!Szóval most már nem irigykedek
!
Kriszti
De van,csak még a másik gépen.De majd szkennelek be fényképet
.Sőt,van uolyan ruhás-pocis fotóm is
:D:D!
Na,neked sem volt semmi az a hét
....
Poci-dolog:még az jutott eszembe,anyum amikor emgem várt,összesen 6 kilót hízott(nem volt túlsúlyos)...alig volt hasa,így júniusban,amikor kint kapálgatott,át is rohant a szomszédasszony,hol a gyerek
!erre anyum mondja,hogy bent (tesómra gondolván...).Az meg elképedt,hogy már megszületett,Erre kapcsolt anyum,hogy rám gondolt és mondta,hogy én még bent
4Azt mondták neki,hogy tuti bajom van és nagyon kicsi leszek.erre lettem 3250 gr...igaz,csak 445 cm
:D:D!Jó duci baba voltam,de semmi bajom
!Ő rendes naciban(nem kismama) ment szülni is,csak ki kellett gombolnia és egy biztostűvel összefogni...
!
Szóval tényleg van ilyen
!
Pusztok!