Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Tonti ügyi a fiad :) Vigyázz magadra!

Csakegy

Halihó .... klassz hogy nincs semmi panaszod a nadrágokon kívűl ... :)

Én általános rossz hangulatban vagyok .... :(
kokusz

Sziasztok!

Én is itt vagyok,túl a szülinapokon :)!

Végre beiratkoztam az egyetemre is,szóval abszolút hivatalosan már hallgató vagyok :D!

Sokminent olvastam,amire emlékszem,reagálok :)...

Athiz

A görbéd szuper eddig, a mensis fájdalmak(ahogy írta vki) lehetnek babától is.Én is azt hittem a fiammal,hogy meg fog jönni,csak késik,mert mensisen fájt a hasam.Aztán egy kolléganőm mondta,hogy ugyan teszteljek már,ha 1 hete késik,mert neki is ez volt... :) Hozzáteszem,nekem máskor is késett olykor 1 hetet is,tehát én ezt nem vettem jelnek :D!
Drukk megy :)...és örülök,hogy kibékül
tetek Áfonyával :)!

Áfonya

Fonal: én is Puppetset használok(ha a tied is így van írva :D).Ezek elvileg 6 szálból állnak és általában 2 vagy 3 szállal szokták varrni a képeket.Majd nézd meg.ha nem olyan,akkor nem tudom...akkor vegyél másikat :).
Szuri :roll:.... Ügyi :)!
Neked detto,amit Athiznak írtam...örülök :)!

Takido

Köszi-köszi,el ne piruljak :).Akartam még írni,hogy bocs,hogy nem mindig figyeltem,de annyira meg akartam találni neked a keresztszemeseket :roll:...
Pihizz sokat,mert azért nem olyan jó,hogy rövidült a méhnyak,bár van olyan ismerősöm,aki így is túlhordta a babáját :D!

Moni

Nagyon-nagyon örülök,hogy jól viselted a mensit!És eszedbe se jusson,hogy nem lehet több babád :)!

Tontica

Örülök,hogy jobban vagy :)!
Ratenak gratula,csak így tovább(de nehogy azt hidd,hogy marad ez :D:D:D)!
Máté gyönyörű,el sem hiszem,hogy az enyémek is voltak ekkorák :D!Apuka hogy viseli a fiatal embert? :)
párod mint baltás gyilkos :D:D!

Angel

Nyugi-nyugi,ne akarj már most hányni :D!Ráér még :wink:!

Kokusz

Jujj,tudom,milyen karkötőt kaptál,azok olyan cukik :)!
Én meg most kaptam a 3. X-re egy gyönyörű arany színű karórát :)!Szóval most már nem irigykedek :D!

Kriszti

De van,csak még a másik gépen.De majd szkennelek be fényképet :).Sőt,van uolyan ruhás-pocis fotóm is :D:D:D!
Na,neked sem volt semmi az a hét :roll:....

Poci-dolog:még az jutott eszembe,anyum amikor emgem várt,összesen 6 kilót hízott(nem volt túlsúlyos)...alig volt hasa,így júniusban,amikor kint kapálgatott,át is rohant a szomszédasszony,hol a gyerek :D!erre anyum mondja,hogy bent (tesómra gondolván...).Az meg elképedt,hogy már megszületett,Erre kapcsolt anyum,hogy rám gondolt és mondta,hogy én még bent :D4Azt mondták neki,hogy tuti bajom van és nagyon kicsi leszek.erre lettem 3250 gr...igaz,csak 445 cm :D:D:D!Jó duci baba voltam,de semmi bajom :D!Ő rendes naciban(nem kismama) ment szülni is,csak ki kellett gombolnia és egy biztostűvel összefogni... :D!
Szóval tényleg van ilyen :)!

Pusztok!

anyapoc

Sziasztok!

Tontica!
Örülök,hogy jobban vagy,de azért pihizz sokat.Apa nem semmi ezen a képen.
És gartulálok,hogy ilyen ügyes nagy fiatok van :D

Csakegy!
Jó,hogy szerencsésen túlvagytok a nyaraláson,ahogy olvastam,nem igazán fogtad vissza magad,úgyhogy remélem,most pihentetsz

Kokusz!
Nem tudnánk valahogy jobb kedvre deríteni?

Athiz!
Szupi ez a görbe :D

Anyapoc!
Semmi gond.
Akkor sikerült megtennetek azt a kellemes hosszú utat(BP:+Szeged)
És hogy sikerült a szülinap? Gyerekek élvezték?
A nap nagy részét pihivel töltöm,de néha már uncsi.

KépKép
takido

Csakegy,
Isten hozott újra itthon!!! :) Remélem nagyon jól éreztétek magatokat, de azért kicsit visszafoghattad volna a véred, pláne ha barnáztál! No mindegy, remélem itthon mostmár tényleg pihensz ha a nyaralás alatt nem is volt időd :) Nagyon kíváncsi leszek az UHra! :)
Anyapoc,
az én fonalamra az van írva amit írtam, nekem ez nagyon másolatszagú :? és egy szálból áll, de az szép vastag. Bár vagy vastagabb vagy vékonyabb lehetne, akkor duplán fognám, mert így sehogy sem jó. Na majd keresek valahol olyat amilyet írtál.
Tonti,
gratula nagyfiadhoz! :) (Nálunk az egyetlenegy dolog amivel nincs gond az az alvás, mindig is jó alvó volt a szentem, de cserébe látni kéne hogy eszik, és milyen hisztis :x )
Vendég

Anyapoc

Biztos szép az óra :) ja és boldog szülinapot így utólag :)

Takido

Hát nem hinném, magamban kellene rendbe rakni a dolgokat de nem igazán sikerül. A környezetemben majdnem mindenki terhes vagy kisbaba van ... nálunk meg semmi
kokusz

Sziasztok!

Csakegy, pont ma gondoltam arra, mikor jössz már haza, hogy mesélj! Reméltem, hogy minden rendben lesz veletek, és úgy is lett, úgyhogy nagyon örülök! Tutira szépen kapaszkodik az a csemete odabenn!++++++++++++++++++++¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Anyapoc és Takido, köszönöm, hogy bíztatónak vélitek a görbécskémet, és szerintem is az, csak ne jönne meg, és akkor boldog is lennék. De most még eszem a kefét a bizonytalanságtól. :lol:
Az az érdekes, hogy egyátalán nem érzem olyan feszültnek magamat, mint máskor, mielőtt megjönne. Ez akár jó jel is lehetne, de már nem akarom lelelovallni magamat, majd 2-3 nap múlva kiderül. Addig meg megpróbálom lekötni magamat a nyaralásszervezéssel! Kép

Puszi mindenkinek
Vendég

Áfonya: iszonyú sokat pihentem a nyaralás alatt... sejtheted... sötétedéskor takarodó, alvás a kristálytiszta hegyi levegőn (na ezért jó a sátor :) )... szerintem itthon ennek a tizedét tudtam volna összesen pihenni ugyanennyi idő alatt...

az a kis vízesésmászás és séta meg csak megmozgatta a vérkeringésem és talán az oxigénellátásom is... ami csak jót tehet a babának :)

(fúúú.. és egy csomó ruhát vettünk nekem... jó kis nyúlós pólókat és két csípőfarmert is... röhejes összegekért persze... kint most vannak a nyár végi leárazások :) )
Vendég

Sziasztok !

Ezer éve nem jelentkeztem,sajnos. Persze párszor benéztem a hőmérős topikba, de soha sehol egy ismerős arc. Most jöttem rá, hogy mindenki átköltözött ide :lol:

Először is Csakegynek Hatalmas Gratula!!!! Visszakerestem a tesztelés időszakát :lol:

Van még új babásunk??

Én teljesen beletemetkeztem az építkezés intézésébe, szervezésébe. A banki ügyintézés (szocpol és hitel) egy rémálom volt. Ami létezik baki, azt nálunk mind elkövették. Egy példa: a közgyegyző előtt 7 helyett csa 2 példány írattak alá velünk a kölcsönszerződésből, nem jutott a földhivatalnak stb. Mire erre rájöttek, a közjegyző elment nyaralni, meg kellett várni, míg hazajön...stb. A múlt ciklusban a termékeny időszakban úgy alakult, hogy egyáltalán nem tudtunk együtt lenni, így nem volt min izgulnom.
Most vagyok a 27. cn,13.DPO-on. Középidőben a Balatonon voltunk :lol: :lol: :lol:
Majd meglátjuk....
Még olvasgatom, kivel, mi van.

Kép
Kép
sosi

Sosi, örülök, hogy megtaláltad ezt a topicot is! Meg annak is, hogy lehet, hogy babásodsz! Legalábbis remélem, a Balaton biztosan segített! Főleg, ha már a 13. DPO-nál jársz! Bár már én is ott tartanék :roll: !

Mennek a drukkok és a babaragacs
++++++++++++++++++++++¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Az építkezéses dolgot sajnálom, rémálom lehet, de sajna túl kell élni, és túl is fogod! Lesz ez még ígyse :D !

Pusz
Vendég

Takido

Igen,sikeresen beiratkoztam az egyetemre :D!Hivatalosan is hallgató vagyok :D!
Az út egyébként jó volt az autópályán,de a Szeged-Vp táv már macerás volt... :(
A szülinap nagyon jól sikerült, a picúrok nagyon élvezték a sok ajándékot, a tortát, a díszítést és természetesen Apát :D!Villő már több,mint 1 hónapja nem látta Apáját,kicsit féltem is,hogy mi lesz,de fél óra után olyan örömködésben tört ki,hogy jó volt nézni :).
Pihi tudom,hogy uncsi,de majd még pár hét és már nem lesz olyan nagy a nyugi :D,most élvezd ki :wink:!
Akkor inkább küldöm a keresztszemest és akkor tudsz varrogatni :)!Mit gondolsz?

Áfonya

Hát tényleg úgy tűnik,hogy kicsit átvágtak... :( Akkor vegyél újat,de én ajánlom,hogy van egy új fonalfajta, a Vénusz,aminek minden színe megvan a DMC-ből(azért fontos,mert a legtöbb mintát DMC-ben adják meg) ,tudod neten is rendelni,meg asszem Pesten valahol személyesen is át lehet venni...

Kokusz

Köszi :).
Olvastam a másik topikban,hogy magad alatt vagy és ez tényleg természetes.Ahhoz képest,hogy én most nem szeretnék(elvileg :D:D) babát,én is irigykedek minden pocakosra és minden kisbabásra :D!Pedig nekem itt van kettő.Tudom,hogy más érzés az,amit téltek Ti,akik már nagyon várjátok,hogy lehessen.Ahogy olvasgatok a fórumon,sokaknál,főleg lombikosoknál látom,hogy nagyon jót tesz nekik pl a pszichológus....Nem akarlak ezzel megbántani :),csak segíteni.Ha nagyon nem érzed magad jól,szt sokat segíthet.Legalább is tisztába jönni magaddal,elfogadtatni az érzéseidet...na bocsi,hogy belekotyogtam... :roll:

Athiz

Örülök,hogy most másként érzed magad,remélejük,jót jelent. :)
Nyaralásszervezés pazar :)..nekem erre nem volt gondom... :( sajnos... :(
Nektek viszont jó utónyaralást ! :)

anyapoc

Köszi Anyapoc, már le is rendeztem a szervezés részét, már csak a bőrönd hiányzik, amit venni kéne! Balatonfüredre megyünk szeptember 3-14-ig egy szállodába! Jó borsos az ára, de már 3 éve nem voltunk sehol, úgyhogy ez most úgy érzem, jár nekünk. Ha rossz is lesz az idő, fürödni fogunk tudni, mert a szállodában van fedett uszoda, vagy mehetünk kirándulni, hajókázni, stb.
Már úgy várom! Én nagyon szeretem a Balatont, én szerettem volna oda menni. Remélem, Szilárd meggyógyul addigra, mert bár már nem lázas, még mindig csupa pötty a torka! Nem tudom, mi lehet ez, remélem semmi komoly. És persze a gyerekorvos pont most ment szabira :roll: ! Most várok még 2 napot, hátha elmúlik neki, ha nem, akkor mehetünk valami idegen dokihoz vele, hogy kezeljék ki nyaralásig!

Puszillak meg a két babát is!
Vendég

Athiz

Húúú,szuper,tiszta szívemből kívánom,hogy nagyon jól érezzétek magatokat!!!! :)
Ha megengedsz pár program ötletet... :)
A vp-i állatkertet ne hagyjátok ki,Szilárdnak biztosan tetszeni fog.Sőt,van feljebb egy állatsimogató, az állatkertben vehettek Zoo csemegét és a kecskéknek ,lovaknak odaadhatja a manó.Garantálom,hogy el sem tudjátok vonszolni :)!
Füreden van kisvonat városnézni,szt azt is élvezné biztosan,bár nem tudom,hogy szeptemberben megye-e még,de majd ott úgyis meglátjátok :).
Lehet,hogy csak vmi vírus volt,ha már nics láza.
Ja,és ha végképp nincs programotok,akkor látogassatok meg minket :):):)!

anyapoc

Hú, anyapoc, köszi. Az állatkert tök jó ötlet, a kisvonat pedig tutira megy, mert az apósom a szívszanatóriumban ott feküdt, és akkor is voltunk vele, pedig igencsak hideg volt már! A meghívást köszönjük, egyébként van egy ismerős-rokonfélénk, akik eddig Veszprémben éltek, de már B.almádiba átköltöztek, lehet, hogy majd Őket is beiktatjuk. :D
Vendég

Pár kép a szülinapról.... :)

Először is...

Ilyen volt(ezt már ismeritek :D):

Kép

És ilyen lett:

Kép

És a szülinap:

Kép A gyertyák elfújva...

Kép Hmmmm...ez isteni :)

Kép Azért Apának is jár belőle :)

Kép Inkább bevágom egyedül az egészet...

Kép És a végeredmény....

Kép A nagyok már stílusosan...késsel-villával :D!

Kép A nagy játék....

anyapoc

Anyapoc, ez igazán szép szülinap lehetett! Boldog szülinapot mindkét babónak. Tündériek! És az a sihuhus torta!

Nagyon szépek vagytok!

Puszi nektek! :wink:
Vendég

Ja és a tickerek is nagyon tetszetősek! :D
Vendég

Athiz

Köszi :wink:!
Kicsit tartottam tőle,mert sajnos Bulcsú 1. szülinapja elég balul sült el,de most szerencsére minden rendben volt,csak Apát kellett néha helyrerakni :D:D!
A programötleteket is szívesen,ha addig még eszembe jut valami,akkor még majd írok :).
Mondtam volna,hogy gyertek hozzánk játszóterezni,mert most építenek egy hatalmas EU-s játszóteret ide elénk,de sajna 15-én lesz az átadó,Ti meg akkor már otthon lesztek... :(

Na,megyek rendbetenni magam,aztán csicsizni!

Jó éjt,puszi

anyapoc

Hát ez peh, de ez van!

Jó éjt!
Vendég

Csakegy,
ha sokat pihiztél akkor jó, letolás visszavonva. :)
Tényleg nagyon vigyázz magatokra! Mindenki úgy örül nektek, nehogy valami bajotok legyen! De biztos vigyázol te, ügyes nagylány vagy! :)
Anyapoc,
tényleg jó buli lehetett! :) A torták láttán összefutott a nyál a számban. És Villő is nagyon édes! :) Meg apuka is, Villő fél karjával a szájában. :D Jót vigyorogtam. :D
Vendég

Sziasztok,

Anyapoc,
nagyon szépek vagytok! :)
Villő "ilyen lett" képe különösen nagyon tetszik! :D

És gratula mint gólyának! :lol:

A veszprémi állatkert tényleg jó!!! A falánk zebrákon nagyon jókat szórakoztunk! :lol:

Athiz,
ti már nemsoká mentek nyaralni! :)
Szili jobban van?

Sosi,
drukk neked! Mai helyzet? :)
angel37

Angel, Szilinek hála Istennek annyi a baja, hogy fehér pöttyökkel van tele a torka meg az ínye. "Csak"! Szóval nem tudom, mi ez, de ha nem múlik, akkor el kell vinni valami dokihoz, mert a miénk szabin van sajna. Septofortot meg ilyeneket adok neki+C vitamint, de most stagnál.
Pedig jövő héten vasárnap már utazunk. Viszont nekem sem jött még meg, úgyhogy bele fog lógni a nyaralásba! A hasam veszettül görcsöl, de még nem is barnázom.
A hőm:

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 092.96.jpg

Szóval nem tudom, most mi a fene van már, de már megőrülök, hogy nem jut dűlőre a szervezetem! Máskor nem csinál ilyet!
Vendég

De bunkó vagyok, meg sem kérdeztem, hogy Te hogy vagy, Angel? Ugye minden okés veletek?

Puszillak
Vendég

Akkor a nyaraláson fog kiderülni, hogy mi van! Én drukkolok hozzá! :)

Ilyen fehér pöttyös nem a tüszős mandula szokott lenni? Mondjuk az a manduláján lenne...

Jól vagyok köszi, ma már dolgozom és nem igazán érzek továbbra se semmit... mintha, mintha vmi fájásféle lenne a hasamban, de úgyse tudom, hogy az is mit jelentene! :roll: :D
angel37

Athiz!

Még mindig nem csináltattam képet, de hamarosan.... :) Mi ezen egy hónapja estünk túl. Először csak a torkán volt, így megállapították, hogy tüszűs mandula, aztán a száján, ínyén és mire alkaptuk már a nyelvén is jelentkeztek a fehér pöttyök. Se kaja, se szöveg... Elég fura volt, ogy csendben van az édes kisfiam... Nos, végül (sok mindene túl) az Aperisan (azaz zsálya) kenőcs pár óra (!) alatt hatni kezdett.... Próbáljátok ki, talán!

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Na én meg hülye vagyok... hamarabb ki fog az derülni, csak miklós menne veletek nyaralni, de hátha nem! :wink: Szóval drukk! :)
angel37

Hú, köszi Bali, remélem, recept nélkül lehet kapni! Meg kérdés, hogy 2,5 évesnek is adhatom-e?
Boldog 35. hetet! Várom a képeket!

Angel, szerintem nagyon max. 3 napon belül kiderül, hogy Miki vagy bébi! A mostani leesés nem túl bíztató, de a másik topicba feltettem terhes görbéket, és az utsó előtti nagyon olyasmi, mint az enyém. Szóval nem tudom! :roll:
Vendég

Igen, recept nékül is lehet kapni és 2,5 évesnek is lehet kenni, yul. képp csak gyógynövénykivonat.... Öblögethetne még Glycosepttel, mert ugye a krémet nehéz eljuttatni a torkához, de az nem valami gyerekbarát.... Sok sikert! :)

Livi

bali78

Sziasztok!

Anyapoc

Nem bátottál meg a pszichológussal. Már próbáltam ... annyira jutottunk hogy megmagyarázta nekem hogy ez a dolog olyan mait mi nem tudunk irányítani és ezt el kell fogdani. Éljük az életünket, szeressük egymást és hagyjuk megtörténni a dolgokat .... Ezzel marhára nem lettem kisegítve, persze lehet rossz emberhez mentem.

Angel

Neked szurkolok ezerrel :)

Bali

Te már nagyon a finish-ben vagy :)

Athiz

Jobbulást a törpének!
kokusz

Athiz,
nincs rosszabb mint mikor beteg a gyerek, jobbulást a Manódnak!

Én ma valami hihetelen bénázások után a jobb oldalamba adtam a szurit, jobbkezesen nagyon nehéz, de eddig az összeset a balba adtam és már fáj az agyonszurkált izom.
Holnap valószínűleg kimegyünk a férjem volt egyetemista barátaival az egyikük borospincéjéhez szalonnát sütni meg iszogatni. Remélem nem esik az eső. Eddig úgy van hogy vasárnap meg ugyanez a banda jön hozzánk bográcsban csülköt főzni. De ez még nem biztos. Tavaly is volt ilyen, hatalmas udvarunk van, tábortűz, iszogatás, egész jó volt.
Vendég

Ezt nem tudom nem elmesélni, ma hallottam:
Mi az?
Nagyon hosszú, nagyon sárga, nagyon meleg, és nagyon nem mozdul?
Combínó villamos a körúton! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Köszi a gratulációkat :)!

Athiz

Hát érdekes a görbéd,eléggé leesett,várjuk meg,mi lesz holnap...
szilinek jobbulást,én azért még gyorsan megmutatnám dokinak... :roll:

Kokusz

Szt nem jó emberhez mentél.Olyat próbálj keresni,aki kifejezetten ezzel foglalkozik.Ha jól emlékszem, a Kális topikban szoktak ilyesmiről írni a lányok,olvasgass bele...
Szt ez nem segítség volt,egy nagy nulla... :( ennyivel ezt nem lehet elintézni....menj tovább ezen az úton!mert persze van benne igazság,de aki ezen már túl van,vagyis mélyebben,annak ez már nem elég....
És örülök,hogy nem bántódtál meg :)!

Angel

Jujj,már úgy izgulok!Jövő csüt teszt? :)
Zebrákat még nem etettünk,csak kecskéket a Gulya dombon,de az is nagy buli :).Ha jó idő lesz,jövő héten is kimennék velük,amíg lehet :).
Hát az "ilyen lett" kép nekem is a kedvencem.És hogy élvezte a hintaszéket!!!Saját maga lökte ám...amennyire tudta :D!
Munkával óvatosan :)!

anyapoc

Anyapoc

Én is így gondoltam, mármint hogy ez egy nagy nulla :) Dehát ez van ....
Magamat azzal nyugtatom, hogy a closti előtti hónapokan nem volt peteérésem, így ha azt veszzük akkor még csak ez a 6. hónap hogy próbálkozunk.
kokusz

Áfonya

Vicc jó :D:D:D!
Szalonnasütés...hmmmm...most meg nekem csorog a nyálam :D!

Viccről jut eszembe...fiamnak volt nagy beszólása kedden.Utaztunk a kocsiban és azzal szórakoztatott,hogy (szerinte) vicceseket mondott az éppen látott dolgokról....Pl vonatbusz és társai...A legvégén nagyon viccesre sikerült:
-anya,mondok egy vicceset:favicc :D:D:D:D!

anyapoc

Bali, köszi, képzeld, már be is szereztük a gélt, mindjárt bekencézem neki, remélem nem fog hányni tőle, és használni fog nekünk is!

Kokusz, Áfonya, köszi a jókívánságot Szilinek, remélem kilábal végre belőle!

Anyapoc, valóban lepottyant az a hő, jobbat nem tudok, várok. Csak az a baj, hogy most nagyon ki vagyok borulva, úgyhogy szerintem ha a fiam elalszik, akkor kibőgöm magamat! Olyan szar, hogy szintem mindenki úgy látja, hogy annyi ennek a ciklusomnak. Persze biztosan igaz, csak most valahogy rohadt szarul esik! A legszívesebben lefeküdnék, és többé fel sem kelnék! :cry:
Vendég

Athiz,
reméljük a második! :)
Hááát, és ha volt már ilyen terhesgörbe, akkor miért ne? :wink:

Bali,
jessszusom, már csak 35 nap van hátra! :shock:

Kókusz,
köszi! :D

Áfonya,
hú, borospince, szalonnasütés! Az nagyon jóóó! :D

Mi volt ez a szuri?

Anyapoc,
na képzeld, én hogy izgulok! :shock: :lol:

Azok a zebrák olyan zabálósak, hogy kinyújtják a fejüket a lécek között, és már tiszta zöld a szájuk a sok zoo csemegétől! :D Az egyik kikapta a kezemből az egész zacskót és benyelte! :shock:
angel37

Sziasztok!

Anyapoc!
A képek is arról tanuskodnak,hogy nagyon jól sikerült a szülinap.
Jó ötlet,hogy keresztszemessel fgolaljom le magam. :D

Athiz!
Jobbulást Szilinek,remélem nyaralásra sikerül meggyógyulnotok.
A füredi kisvonat tényleg jó,mi is ültünk rajt 1 hónapja kb.fél óráig
ment :D

Áfonya!
Nagyon jónak igérkezik ez a hétvége,remélem az idő is veletk lesz :D

Kokusz!
Sajnálom,hogy annyira súlyos a helyzet,hogy mi nem tudunk segíteni.

KépKép
takido

Angel,
hát hormonszuri. Stimus hónapom van, ez a második ilyen, és magamat szúrom mert a doki mellett az asszisztensnő egy hülye. Kicsit macerás a fenekemet szúrkodni mert ez nem hasba adós tollas hanem fecsis tűs. Hősnek is érzem magam miatta :D
Köszi mindenkinek a hétvégémre irigykedést, nekünk ez most a nyaralás. Majd fotózok ha akarjátok, és így én is tudok élménybeszámolni. :)
Vendég

Angel, ha jól tudom, neked már kevesebb, mint egy hét van hátra a tesztig, igaz? Nagyon drukkolok, hogy pozitív legyen!

Sziasztok
Vendég

Athiz

jaj,ne ess ennyire kétségbe!Amíg meg nem jön,tudod,bmi lehet!De a hőd tényleg elég nagyot zuhant,de hát ugye a hőmérőzés amúgy is elég kényes dolog...és mára elég hűvös is lett... :roll:
No,nem akarlak felzaklatni,jobb,ha jól kibőgöd magad,attól megkönnyebülsz,az biztos... :roll:
Olyan rossz,hogy semmi okosat nem tudok mondani... :(

Angel

Zebrák :D:D:D!Ez jó,majd kipróbáljuk... :) Bár a Gulyadombon meg lovakat etettünk,na azok sem semmik :D!

Takido

Ugye,hogy milyen jó ötleteim vannak? :wink:
Páromnak nem volt ideje levenni a másik gépről a többi kersztszemest,majd 2 hét múlva jön haza(megyünk esküvőre) és akkor megteszi,megígérte.De hogy addig se unatkozz,küldök MP,mert az ugye megvan.Melyiket szeretnéd?Elküldöm a képeket kicsiben és amit kiválasztasz,azt majd átküldöm a mintával együtt,jó?

Áfona

Nekem szalonnát küggyé :D:D:D:D!
Szurival nagyon ügyi vagy,az biztos :)!

anyapoc

Áfonya
Nem baj,ha egy csepp visszajön,attól bekerül a kellő mennyiség,ne izgulj!

Athiz
Most hogy is van?????A tikered szt. megjött :?: :?: :(

Angyal
Nagyon drukkolok++++++++++++++++++++++++++++++++.Már úgy tekerném előre az időt!!!
:oops:

Kokusz
Nekem fél év próba után volt ilyen mélypontom,aztán pár hónap elteltével ismét.Azt hiszem ezt túl kell élni,és egyszer eljutsz oda,hogy lesz,ami lesz.Persze amíg a folytonos UH,és dokihozjárás van,nehéz!
A pszichológus valóban segíthet,már úgy értem,egy hozzáértő ember!

Anyapoc
Nagyon szuper tortáitok voltak!!!!!Édesek a gyerekek,és Ti is!
Várom a fotókat!
445 cm voltál??Jó nagyra nőttél! :D :D :D
Gratula a gólyának!Én majd 4-én íratkozom!

Tontica
Nagyon szép gyermek az unokaücsi!!!Gratula!Tesódnek nincs elég teje? :( Csak mert látom cumiból etet!
Örülök ,hogy már jobban vagy,és Rate ilyen ügyi fiú!

Bali
Hol az a kép?Kifúrja az oldalam a kíváncsiság?!

Csakegy
Remek,hogy minden O.K!

Takido
Akkor majd a köv. UH-nál kiderül a neme!
Ada a bölcsit elég jól viseli,bár még sír,ha elmegyek egy kis időre.A beszoktatást én fizikailag rosszabbul tűröm :oops: Hulla vagyok estére!

Rólam:
Szóval a beszoktatást nehezeb,mint gondoltam :oops: ,és vmi vírus is kering a levegőben.Apa már hétfőtől totkfájós,én tegnaptól.A gyereket most homeopátiával próbálom óvni a meghűléstől.Ha megfázik,akkor kezdhetjük a beszoktatást előlről. :evil:

KépKép

KépKép
okr

Köszi Kriszta,
te biztos sokat szúrkodsz. Nálad is szokott lenni ilyen, vagy a profiknál már mind bennmarad?
Anyapoooc,
nem küldenél nekem is válogatandó keresztszemest? Adok email címet is ha kell ( adel.adel@freemail.hu ). És akkor ami tetszik abból a mintát is elkunyizhatom? Most egy pipaccsal harcolok de ezzel a vacak cérnával... :? pedig nem is volt olcsó, főleg ha azt veszem hogy egy képhez minimum 5 szín kell hogy mutasson!

Lányok mindenkinek,
főleg városlakók vagytok (gondolom), ezért csöpögtök a szalonnára. Ha van rá igény, nagyon nagyon szívesen meghívok mindenkit magamhoz egy hétvégi tábortüzes szalonnasütős topiktali-féleségre, akár gyerekkel, akár gyerek nélkül, apát is lehet hozni, de semmi nem kötelező. Az egyetlen bibi a távolság, Tolna megyében Paks város mellett lakom. De ha van rá igény, és meg tudunk beszélni egy időpontot, én a helyet szívesen felajánlom, az ittalvás is bőven megoldható ha valakinek úgy kényelmesebb, hely az van bőven. Még nincs vége a nyárnak, ha akartok gyertek!
Vendég

Áfonya, ez igen kedves tőled, hogy felajánlottad, én szívesen mennék, de sajna attól tartok, mostanában ezt nem tudom kivitelezni!

Okr, nem, a tickerem szerint, és a valóságban sem jött meg, csak annyit történt, hogy pár tizedet leesett a hőm.
Holnapra többet fogok tudni!

Képzeljétek, a végén nem tudtam sem aludni, pedig nagyon hullának érzem magam, sem pedig spontán elbőgni magam. Viszont ahogy megláttam a Zenthe Ferenc temetését a tévében, egyből kitört belőlem a sírás! Viszont egyátalán nem könnyebültem meg. :roll:

A fiamnak mostanában meg az a hülye szokása van, hogy többnyire a tükör előtt sírást imitálni! :shock: :roll:

Na pusszancs
Vendég

...hát béna lett, bocsi... Telefonnal készült... De olyan édesek vagytok, hogy így érdeklődtök! Jól esik, köszönöm! :)
Kép

Livi

bali78

Bali
Abszolúut nem béna! :!: Olyan édes pocak!!!! :D

Athiz
Most,hogy írtad,jobban megnéztem a tickered,és hát...szal a szivecskét néztem a cn jelzőnek,a 28-11 -nél pedig csak a számokat láttam.Nos a kettő összegződött nálam:1cn,és 11 nap ov-ig :oops: :oops: Bocsika!
De akkor nem értem,miért vagy elkeseredve!Nincs az kőbe vésve,hogy megjön!Fel a fejjel!!!! :lol:

Most rohanok, a férjemet ápolni.Asszem összeszedett vmi vírusos dolgot,mert az említett hétfői torokfájása elharapódzott :twisted: UUgy féltem Adát!Csak most el ne kapja!!! :? :?
Karaténba rakom az uram,vagy elküldöm ügyelni.ez a két lehetőség van! :roll:

KépKép

KépKép
okr

Lanyok, bemegyunk a korhazba, nagyon eros fajasaim vannak es verzek, drukkoljatok hogy meg tudjak allitani!

KépKép
KépKép
tontica

Tonti,
annyira de annyira sajnálom!!! Biztos hogy tudnak segíteni, ne félj! Nem is tudom mit írjak, úgyis már csak akkor olvasod mikor hazajöttél. Remélem hamar megoldódik és hazaengednek a kórházból! Amint hazaérsz írj, biztos hogy mindenki nagyon aggódik érted!
Vendég

Tonti, én beleőrülök ebbe! Ne csináld, légyszi! Nagyon drukkolok, hogy ne legyen nagy gond! Szegénykém, egyszerűen csak kitartás és drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bali, nagyon tetszik ez a szép "kis" pocika, habár sajnálom, hogy a buksid mégiscsak lemaradt!!! Gratula :wink:

Okr, köszi, igazából azért aggódom, mert a teszt nem mutat semmit, viszont nem is jön meg. Most nem tudom, mit tegyek. Éjszaka már nem görcsölt a pocim, nem úgy, mint tegnap éjjel.
Felteszem linkbe a görbuszomat, hátha mond valaki valami okosat, mert egyenlőre csak várni tudok.
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 432.59.jpg
Vendég

Tontica!

+++++++++++++++++++++++++++++++++, Írj minél hamarabb!

Kriszta, Athiz!
Köszönöm a dícséretet! De a fejem nem véletlenül maradt le.... :D Mindenki azt mondja, milyen kicsi, de már nem érdekel. Elég ez nekem...

Athiz!

Nem javult a helyzet? Én elég gyakran kenegettem fültisztítóval, mert úgy tudtam a legjobban eloszlatni a kencét.... Remélem, már jobban vagytok....!

Livi

bali78

Sziasztok!

Tontica!
Szorítunk,és aggódunk érted :!: És persze drukkolunk,hogy minden rendben legyen.

Okr!
Hát tudom,hogy a beszoktatás nem a legegyszerübb,és hogy Anyuka legalább olyan nehezen éli meg,sőt néha rosszabbul.Férjednek jobbulást,és tényleg jó lenne,ha most Ada nem kapná el.

Anyapoc!
Megbízom az ízlésedben.Válasz ki párat légyszíves,és abból majd 1-2-t elég lesz nagyban elküldened.Olyan kis aranyos gyerekszobába illőt.Előre is köszönöm.Priviben elküldöm az email címem.

Athiz!
Visszaugrott a hőd,ugyhogy semmi okod szomorkodni.A teszt még lehet,hogy korai volt.

Angel!
Remélem nálatok minden oké,már nem sok van hátra a tesztig :)

Bali!
Szép nagy pocid van,és nagyon ügyi voltál,már máshol nincs rajtad egy deka felesleg sem :D Elárulhatnád,hogy hogy csináltad :)

Áfonya!
Nagyon rendes vagy :)

KépKép
takido

Bali, anyunak mondták mindig, amikor fiatalabb volt, hogy gombostűfeje van, de mégsem takargatta, sőt. Egyébként biztos vagyok benne, hogy szép vagy, úgyhogy ne legyél már ilyen. Én sem vagyok tökéletes, és senki sem az, hidd el!!!

Sajna a fiamnak nem múltak a pöttyei, és elvittem az ügyeletre, de egy nagyon bunkó fiatal pasi volt, aki szinte nem is akart válaszolgatni, csak közölte, ha komoly lenne az ügy, akkor lázas lenne. Meg azt, ha ENGEM zavar, hogy ilyen a torka a bébinek, akkor vigyem el a gyerekorvos helyetteséhez. Hát köszi! Minek orvos az ilyen???? :evil:

Puszi, és köszi
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?