Szisztok!
Huh, kicsit zaklatott vagyok.
Azt álmodtam, hogy létrejött a találka és Ildikó engem jól kioktatott,hogy milyen hülyeségeket írok a topikban....aztán kiderült, hogy akivel beszéltem nem is Ildikó volt, hanem valami tök vadidegen, aki nem is szokott ide írogatni
Fú, olyan rossz volt. na, mindegy csak álom volt.
Ildikó,
remélem nem írtam semmi rosszat a kajcsival kapcsolatban, ha igen akkor bocs, nem annak szántam!!!!!!
Kicsilány,
én is halottam a Chamomilláról de tudnál róla vmi többet mondani. Ez bogyó, vagy ez is kúp?hogy kell neki adni?
Tényleg ezekhez a homeos dolgokhoz nem tud hozzászokni a szervezete ugye? Mert én 3 napja adom neki ezt a kúpot, mert nagyon-nagyon nyügi és úgy veszem észre,hogy ez meg elbágyasztja. Szeee, utána tudnál nézni ennek a Viburcolnak? a papírján az van, hogy nyügösségre való, nehogy nekem itt benyugtatózzam szegényt...
mert akkor inkább veszek én is Chamomillát.
A Panadolt én is próbáltam, de azt csak végső esetben adom neki, nem nagyon vagyok híve a gyógyszereknek.
A dentinox meg úgy vettem észre sz...rt se ér, már bocs a kifejezésért. (hú, lehet, hogy ezért álmodom ilyeneket? majd moderálom magam
)
először Mincsi is csak marta az arcomat, de most már egyre finomabban közelít, majd Alíz is ezt fogja csinálni.
Még a hajam cibálásáról nem sikerült leszoknia...
Szeee,
ez a pörgés nálunk is megy, csak éppen a hátán forog 360 fokot.
csak azért se marad meg a hasán hiába próbálok bármit. az se köti le, ha szines dologra teszem.
viszont én is rengeteget dumálok neki, ő a legjobban a hol jártál báránykámat szereti, főleg apa előadásában. De komolyan.
most tanulgatok innen is-onnan is (köszönet Dávid baba oldalának a szerkesztőjének...
) mondókákat és nálunk változatlanul babazenére alszik el cicin lógva...
Ehhez még annyit, hogy a barátnőm is rengeteget beszélt a kisfiáhz és verseket, mondókákat mondott neki, most 3 éves és olyan választékosan beszé, hogy csak ámulunk bámulunk. Nagyon helyes kissrác. És tök hamar megtanul új mondókákat.
Köszi a bókot már ami Artúr babát illeti.
Artúr baba új szokása mint már írtam, hogy szájába veszi a lábát. Nos ezt most már minden helyzetben képes, legjobban annak örülök amikor ezt evés közben produkálja...
Viszont pelenkázásnál kifejezetten jó, nem kell tartanom a popsiját, "pucsít" magától...
majd megpróbálom lefotózni.
MOst megyek, puszika mindenkinek!
Gombócka