Új privát üzeneted érkezett!

Pirinyócska!
Végre teljesült az álmotok! Gratula!!! :D

Ildikó!
Veronika nagyon sokat nőtt! És hasonlít a bátyjára:)

Tölti!
Nekem Regi most alapból tiszta nyűg, mert mandula-és torokgyulladása van! Sajna, ahogy jön egy foga, legyengül és összeszed valamit! :cry:
Vettem neki egy búgócsigát, hátha azzal leköti magát egy kicsit. Holnap meg anyukám jön, legalább lesz egy nap pihenés nekem is!

Pestiek!
Nem semmi volt ez a vihar! Még nézni is rossz volt a TV-ben! Mik vannak!!!

Kép
rayo

Pirinyócska! Gratulálunk! Jó ismerkedést:):):)
szuperboszi

Pirinyócska
Gratulálok :!: Nagyon sok boldogságot kívánok :)
Miért kellet 2 évet várnotok, mekkora a baba, mesélj légy szíves.

Én 2 napja olyan zaklatott vagyok. Elfogott az "azonnal szeretnék gyereket" érzés :oops: Ráadásul tegnap elhoztam a barátnőmtől egy csomo babacuccot, bébihordozót stb. Tudom, türelem - babát terem... Akkor is nehéz.

Vissza is vonulok.

Tviky

Kép
tviky

Tviky!
Üdv a klubban! :-) Én is ebben a lelkiállapotban vagyok. Kitartás! És ezzel saját magam is motiválom. :oops:
Tegnap én is kaptam az egyik ismerősömtől egy csomó babacuccot, úgyhogy lassan hármasikrekre is benevezhetünk... :-)

Persze lehet, hogy Lili most tudja, hogy várnia kell egy picit (nagyon picit! :-)), mert tegnap estére Marci belázasodott.. :-( Úgy tűnik átrohant rajta egy vírus, mert ma (lekopogom) már nem volt láza. Hasmenése is volt, szegénykém annyira meglepődött és meg is ijedt, hogy nem értünk ki a biliért. Azzal vigasztaltam, hogy ez apával is előfordul :lol: , ettől megnyugodott. :-)

Tegnap azért jó, hogy nem valahol vidéken voltunk, hanem vele tudtam lenni! Szörnyű éjszaka után ma 10.20-ig aludt és úgy tűnik jobban van. Remélem este sem lesz ez másképp!!!

KépKép
KépKép
marci_anyu

Sziasztok!

Passzívan, de itt vagyok, olvaslak benneteket csak folyamatos idő-híányban szenvedek és ez így lesz még egy jó darabig! :D
Olvasva az alváshiányos éjszakákról, jót mosolyogtam és megfogadtam, hogy nem panaszkodom :oops: , mivel nálunk a legrosszabb, ha 3-4 óra után felváltva megébrednek óránként , de cumival gyorsan orvosolható a probléma. Alszanak 6-6:30-ig majd gügyögnek és rendezkednek a kiságyban, 7-kor reggeli majd 1/2-1 órát visszaalszanak.
Hihetelen sokat fejlődtek: Janka négykézlábazik, mindketten gurulnak és nagyon élvezik, persze nekem meg résen kell lennem, mert hipp-hopp az ülőgarnitúra vagy a számítógépasztal alatt teremnek. :roll:
Sára tegnap az állólámpát nézte ki magának, először csak fogdosta majd rugdosni kezdte. :twisted:
Kép
Kép
Kép
Kép

Jankának megjelent az első fogacskája, intenzíven rágcsál, a kedvenc rágókája:
Kép

Puszi mindenkinek: Gilice és a csajok!

KépKép
gilice

Majd elfelejtettem!!!! Beneveztünk a babaszépségversenyre, a bébi kategóriában, várjuk a szavazatokat!
http://www.babaholmi.hu/index.php?todo= ... orszam=961

Köszönjük: Sára és Janka

KépKép
gilice

TÓPARTI ÚJBUDA PARTY
Feneketlen Tó

2006. szeptember 2-3
10 és 16 óra között

A Gólyahír Egyesület szeretettel várja
a krízishelyzetben lévő, várandós anyákat, akik nem kívánt gyermeket várnak,
hogy gondjaikat hozzáértő szakemberrel megbeszélhessék.

Várjuk azokat a párokat,
akik szeretnének bővebb információhoz jutni a nyílt örökbefogadásról,
akik örökbefogadni szándékoznak.

A Partyn az Egyesület munkatársai mellett
találkozhatnak örökbefogadó szülőkkel és örökbefogadott gyermekeikkel. Alkalom nyílik személyes beszélgetésre is.

A rendezvényen kapható lesz a GÓLYAMESE első kötete, mely a nyílt örökbefogadásról szól.

www.golyahiregyesulet.hu

Adószám: 18687343-1-13
Bankszámlaszám: 64800073-10705005

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!
Ma volt életünk legszebb napja, végre megismerhettük a kisfiunkat, Noelt!
Ma 5 napos, teljesen egészséges és gyönyörű!!!!!!! :lol:
Valószínű, hétfőn jöhetünk haza a kórházból, már alig várom, hogy bemutathassam nektek!
Most lépek, mert hulla fáradt vagyok, de majd folyamatosan jövök a hírekkel!
Mindenkinek köszi a gratulációt!
Pirinyocska
pirinyocska

Pirinyócska!
Gratulálok a kicsi Noelhez!
Legyetek nagyon boldogok!

Ildikó!
Szörnyű ez az egész ami a tüzijátékon történt!
Remélem Vivien már jól van és nem hagy maradandó nyomokat kis lelkében ez a rossz kaland.

Gilice!
Hatalmasat nőttek a lányok és gyönyörűek! Természetesen szavaztam.

Marcianyu!
Előre is boldog szülinapot kívánok, mert holnap nem tudom mikor kerülök a géphez. Nagyon szorítok már neked, remélem a szülinap meghozza Lili babát! Olyan szép lenne, ha a fiúk után a lányok is együtt ünnepelnének! Remélem ezt a vágyadat a gólya is meghallgatja!

Madri!
Köszönöm a képeket!
Dávid nagyon szépen kikerekedett, lassan már nem fogod tudni cipelni, hány kiló? A keresztelő jól zajlott?
A fiúk a hétvégén Brünoba voltak a Talmácsi futamon. 3-dik lett úgyhogy nagyon boldogan és sok élménnyel jöttek haza.
Jövőre a te két pasid is mehet velük.
a héten a gyerekek anyunál vannak, mert tegnap éjjel leltároztunk és egész héten dolgozom. 7-re mentem reggel dolgozni és hajnal 3-kor végeztem. Még jó, hogy ma szabad vagyok egész nap pihiztem, már öregszem és nehezen bírom az éjszakázást, régen meg sem kottyant.
A látogatásotok már nagyon várom.
simineni

A nagy drukker Kép

Madri apa direkt neked fényképezte Dávid Kép jövő évi javasolt szerkóját
simineni

Pirinyócska gratulálok a babához, legyetek nagyon boldogok és jó egészséget kívánok nektek! :D

Tviky én is olyan zaklatott vagyok, nincs is kedvem írni. Aug. 15 óta nem olvastam a fórumot. Szégyenlem magam, nem akarlak hanyagolni Titeket, de olyan életunt vagyok. :cry:

Ki megy a Tóparti talira és melyik nap? Mi is megyünk ha sokan ott lesztek a babanetről!

Sok puszi, ígérem összeszedem magam és jövök olvasni meg írni is!

Kép
vivi1

Sziasztok!
Úgy tűnik, tényleg csak egy villámlátogatást tett nálunk ez a fránya vírus. Marcim szerencsére már jól van, este azért még mellettem aludt, hátha belázasodik, de szerencsére semmi! :-)

Pirinyocska!
Óriási gratula a kisfiadhoz! Várom a részleteket, ha lesz egy kis időd! :-)

Ildi!
Szörnyű lehetett, ami a tüzijáték alatt történt! :-( A tesómék is ott voltak, szegény gyerekek azóta is emlegetik.. Főleg a kisfiát viselte meg nagyon. Hívtalak hétfőn reggel, de még nem voltatok otthon, azóta meg nem nagyon volt időm semmire.

Vivi1!
Veled vagyok! :-( :-)

Simineni!
Köszönöm szépen! :-)

Gilice!
Nagyon ügyesek a lányok! :-) Csak figyelj, mert nálunk is így kezdődött, Marci elkezdett mászni és két hét múlva felállt! Még az ágya sem volt leengedve teljesen, a fene sem gondolta, hogy 1/2 évesen ilyeneket attrakcióznak...

Már tényleg "mindenórás" lehetek, semmit nem hagyott aludni a lányom! Egész éjjel Lili járt a fejemben, 6kor ki is jöttem, nem akartam felébreszteni a fiúkat.

KépKép
KépKép
marci_anyu

Kezdem a nem rovidre fogot irassom hogy vegig boktem a vissza olvasast!Volt amikor örömöbeen volt amikor a meghatotsagtol!
Tirza nagyon szepek vagytok!!!!!!!Na a szoba se semmi!Boldog hazasagi evfordulot!!!
Töltianyu meg 107 evet Boldogsagban!!!
Ilyen jo ejszakam nekem iss volt csak egy gyerkocel.
Ggabszi BALÁZSNAK utolag de nagyon nagy szeretettel BOLDOG SZULINAPOT!!!!Koszonom hogy leirtad a nagybeszelgetest!!!!!
Tviky lesz valami kulonleges buli 27-én????
Rayo itt mindenki fotomodel????Nagyon szepek vagytok!
Madri David baba hany kg???????
Matiba keerlek pihizd ki magad mert tudod kicssi betegseg is tud meglepit okozni!
Iildiko Jaj anyira felve olvastam soraid!!!!!
Vivi Olyan jo hogy ijbol itt vagy!Nagyon ugyi vagy!!!!!!!
Marci anyu jo ez a brutto szoveg!!!Izgulok es ugy varom mar a ti nagy napotokat mintha en ......
Kizso Kingus tekintete olyan tiszta artatlan jo latni ahogy nezi a tortajat!
PIRINYOCSKA!!!!!!!!!!!!!Istenem ilyen jo hirt!!!!!!!!!Gratulalok!!!!Sirok!
Gilice pont rad gondoltam hogy te hogy birod!
Vivi1 sokat gondolok rad!!!!
Na es akiknek most nem irtam azokra is sok ssok szeretetteel gondolok!!!
móncsi+3

Sziasztok!

Pirinyocska! Gratulálok a kisfiatokhoz! :) Sok boldogságot kívánok! :)

Ildikó! Szörnyű volt olvasni, amit leírtál a tűzijáték kapcsán! :(

Boszi! A motorokat az Auchanban vettük, valamikor tavaly november környékén, ha jól emlékszem. EGy db 10.000.- Ft-ba került.

Az összes gyermek továbbra is gyönyörűséges!

Bocsi lányok, most mennem kell, vár a munka. Szép napot mindenkinek!
Vendég

Köszi Matiba:)

Gilice, nézegettük Bobival a lányokat, többször vissza kellett térni, megbeszéltük milyen szép kislányok, majd egyszer csak megszólat: Zóra

Siminéni, vagány a nagy drukker:)
szuperboszi

Tirza és minden várakozó részére

Tegnap visszahívtak a Léghajó programtól, a tanfolyam szombatonként van 10 órától, kb 4-5 órát vesz igénybe, az V. kerület Honvéd utcában tartják. Én nagy valószínüséggel szeptember 23-ra fogok bejelentkezni.

Marci_anyu
Örülők, hogy Marcinak nem lett nagyobb baja. Tudod, a Te helyzeted egy picit más, beláthadó időn belül megszületik Lili. Én meg valahol a 90 és 99-es szorszám között vagyok, ami azt jelenti, hogy akár 1 évig is várnom kell még.

Gilice
Naná, hogy szavazok! Ezek a lányok csodaszépek és milyen ügyesek.

Kellimóni
Mi biztos nem megyünk a rendezvényre, már pénteken elutazunk Anyósomékhoz, és csak vasárnap késő este jövünk meg.

Vivi1
Meg tudom érteni, hogy nem olvasod a fórumot. Én is sokszor gondolkodtam, hogy helyesen cselekszem-e, hogy folyamatosan nyomonkövetem az eseményeket. Lehet, hogy jobb lenne, nem tudni semmiről, és élni az életet, aztán majd csak csörög a telefon. De úgy érzem így könnyebb, hisz közűlünk nap mint nap valakvel megtörténik a csoda, és ezért tudom, hogy egyszer csak velem is és veled is meg fog történni. Szóval, ha nem is vagy jelen rendszeresen, azért kérlek, jelentkezz.

Moncs+3
Nem lesz buli, örülök, ha kettesben lehetünk. Gondoltam elmegyünk kirándulni, de rossz időt jósolnak. Majd meglátjuk mivel töltjük a napot.

Mindenkinek puszi.
Tviky

Kép
tviky

Drága Marcianyu!

Boldog születésnapot! :)

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Jó reggelt!

Pirinyocska!
Gratulálok, és nagyon sok boldogságot kívánok nektek, várjuk a beszámolódat.

Gyönyörűek a gyerekek, még mindig! Ennivalóak! Dávid is hatalmas csodaszép baba!

Ildikó!
Sokat gondoltam rátok! Remélem Vivi hamar kiheveri.

Melyik nap mentek a talira? Mert akkor mi is arra a napra megyünk, nekünk elvileg bármelyik nap jó.

Vivi! Tviky!
Hasonló a lelkiállapotom nekem is! Úgy érzem, lassan megőrülök, ha nem lesz babám hamarosan, de tudom mitől érzem így magam, mert befejeztünk - azt hiszem - minden előkészületet, és az elvonta eddig a figyelmemet.
Azt meséltem már, hogy a munkahelyemen már összepakoltam a cuccomat két dobozba, hogyha jön a telefon, akkor csak fogom a dobozokat, aztán elhúzom a csíkot! :lol:

Holnap jönnek megint a tegyesztől környezni, így legalább elfoglalom majd ma magam a takarítással, kiváncsi vagyok mit fognak szólni a babaszobához. :)

Marci anyu!
Sokat gondolok rátok is! Mindenórásként már tényleg nagyon izgulhatsz! :D

Tirza
tirza

Marci anyu!

Boldog születésnapot!

Tviky!
Nekem még nem írtak vissza a léghajósok, van más időpont is?
tirza

Marci- és lassan Lili anyu!

Nagyon boldog szülinapot kívánunk!
szuperboszi

Tirza
Minden szombaton van tanfolyam, 10 nappal előtte érdemes jelentkezni.
Most miért kell újra környezet t.
Úgy emlékszem, Ti a különleges sorban álltok, hanyadikok vagytok?

Marci_anyu
Isten éltessen sokáig :!:

Kép
tviky

Marci anyu! Boldog szülinapot kívánok! :D
Kép

Lányok jönni fogok ígérem! :wink:
Kép

Kép
vivi1

Marci_anyu! Nagyon boldog születésnapot kívánunk!! Marci jól van? Próbáljunk még vmit összehozni, vagy hagyjuk? :cry:
rkata

Sziasztok!

Marci_anyu Boldog szülinapot!!!! Kitartás, jön az a gólya hamarosan :D Marcinak gyógyulást kívánok!

Gilice a lányok nagyon ügyesek, nagyon szépen fejlődnek!

Siminéni nagyon tetszik a szerkó, apa egyetért a férjeddel! Már alig várom a szeptember elejét és megyünk hozzátok :) Addig kitartást kivánok, ne dolgozd túl magad, az "új" kollega is hozzáférhet a munkához :wink: !

Pirinyocska Hatalmas gratula Noelhez! Várjuk a beszámolót!

Dávid babáról... Negyedévesen több mint 6 kg és 62 cm. Ügyesen tartja a kis fejét, hatalmas "repüléseket" hajt végre hason és ha nagyon mérges, akkor átfordul hasról hátra. Ügyesen pörög a kiságyban és szépen fordul az egyik oldaláról a másikra. Állandóan jár keze-lába és mindenre figyel, főleg ha zenél. Nagyon szeret fürdeni, imád pancsolni :!:
Kép
Nagyon szeret a kertben aludni, főleg, ha vigyázzák az álmát!
Kép
A keresztelőn nagyon jól viselkedett, a papbácsi hangja elaltatta!!! A keresztvíz alatt mosolygott! Ezzel belopta magát az atya szívébe!
Remélem a képek mailen megérkeztek mindenkihez!

Kellemes napot mindenkinek!

Kép
madri

Sziasztok!

Madri köszönöm szépen a képeket, olyan szép kismanód van. :) Várlak majd Titeket, ha jösztök a kis keresztgyerkőcökhöz. :)
Nagyon érik nálunk is a keresztelő, de mindenki óhajának megfelelni nem tudunk. Anyósom csak szeptemberben ér rá, a családom 200 km-re és én ott szeretném, a mi kis templomunkban a keresztelőt.
De oda eljutni mindenkinek macerás. Már gondoltunk arra, hogy a keresztszülők és mi, de abból tuti sértődés lesz.

Simineni: Milyen jó, hogy a pasik külön programot szerveztek maguknak. :) Szólj, ha már nem vagy elhavazva....MIvel nem lesz festés most, így ismét tudok előre tervezni. :)

Pirinyócska! Gratulálok Nektek és legyetek nagyon boldogok. :)

Rayo: Reginek jobbulást. :) Az a kis koktél, amivel gyógyítottad korábban, nem jön be most is?

Gilice: Mekkorák a csajok! El sem hiszem. :D
Kérdezni szeretnék Tőled vmit: van olyan fogkrém, ami már ezekhez a pici fogacskákhoz használható?
Most csak a vizes fogkefével próbálkozunk reggel és este, de ez leginkább arról szól, hogy Gergő 3 percig rágja a fogkefét. :)

Tirza: Én is így voltam, felkészülten bedobozolva Gergő előtt, mert munkahelyet akartam váltani. A tavaly októberi Gólyahíres tali után mentem a holmijaimért, hogy a nagy része hazakerüljön. Ez szombaton volt, kedden pedig jött a telefon.... :)

Tviky: Ilyenkor a legnehezebb türelmesnek lenni. Azért a 90 és a 99 közötti szám már elég jó. Mégis olyan távoli. Babaruhavásárlás? Nem segítene most?

Lányok!
Kérdeznék: Milyen cipőt érdemes venni? Siesta vagy betét nélküli?

Van már egy Falcon cipőnk, meg egy kis sport, ami márkásabb. Ezeket kaptuk.
Gergő lassan indul, szeret már lépegetni, sokszor kiveszem a babakocsiból. Még mindkét kezét fogom, de gyakorlunk rendületlenül. :)

Ezt a képet most találtam :D

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Kelimoni, nekünk Siesta szandi van (volt is) bentre, azt hordta, hordja legtöbbet, kintre ha télen csak a babakocsiban ül, talán a kevésbé márkás, kevésbé drága is megteszi. (Egészségkártyára lehet venni.)
Vettünk jól beváló "Bären Schuhe" cipőket a Deichmannál is.
Egy biztos, egy-egy pár elég, mert olyan hamar kinövik, hogy csak na. (vagy másik megoldás, hogy itt figyel mostanában a 23-as szandi mellett egy 24-es is, és ha a kisebb szandi csutak homokos, akkor a nagyobbat használjuk:)
Tudományos magyarázatom nincs a betétről ill. nélküliségről, nagyoknak nem volt márkás cipőjük, volt műanyag meg kismamusz is, aztán mégse lett semmi bajuk, igaz, lehet, nem hajlamosak. Na meg fejlődött a tudomány:):):)
szuperboszi

Sziasztok!

Én sem tűntem el teljesen, mindíg olvasom a fórumot, de mostanában nem tudtam írni.

Pirinyócska!

Hatalmas gratula a pici Noelhez, és is kíváncsian várom a részleteket :P

Ildikó!
Nagyon sajnálom, hogy személyesen is át kellett élnetek a nagy vihart, szerencse, hogy nem lett semmi bajotok. Remélem kislánykád már el is felejtette az egészet.

Rayo!
Reginek mielőbbi gyógyulást kívánok! Bejött a búgócsiga, mint elterelő eszköz?!

Gilice!
A lányok megint nagyot nőttek, már kiész kis hölgyek. A szavazat megy!! :D

Tviky!
Én is sokszor türelmetlen vagyok, és vannak nagyon nehéz időszakaim. Mi is ezerrel benne vagyunk a készülődésbe, és félek is, hogy mi lesz, ha mindenünk meglesz és még hónapokig kell várakozni, akkor majd nem tudok mit kezdeni magammal.
Én is gondolkoztam a Léghajó programon, de talán még túl korai lenne nekünk elmenni, igaz, ha jól emlékszem elég közeli sorszámunk van.

Madri!
Köszi szépen a képeket, nagyon sokat nőtt Dávid, jó látni milyen szépen fejlődnek a babák és milyen gyönyörűek.

Kelimoni!
Jó ez a kép, van egy "kevés" különbség az akkori és a mostani babakocsik között :)
rvan

Kizsó!

Lánykáid nagyon édesek a képeken, Kinguson látszik mennyire élvezte a programokat.

A talira szeretnénk mi is menni, de nem biztos, hogy sikerülni fog, mert az édesanyám sajnos kórházban van.

Vivi!
Fel a fejjel, sokszor tényleg nagyon nehéz a várakozás, de tényleg jó olvasni hogy milyen boldog családok születnek, legalábbis nekem nagyon sok erőt ad.

Mindenkinek további szép napot kívánok!
rvan

Jó reggelt!

Tegnap este olvastam az éjszakai alvásproblémákról különböző megközelítésekben. Szinte mindenhol azt írják, hogy a gyermeknek szüksége van a szülő közelségére, bátran tegyük be az ágyunkba, ha ebben a férj is partner vagy az anya a gyermekkel aludjon külön szobába.

Ilyen sokat változott volna a tudomány? :)
Na, én most rendesen össze vagyok zavarodva. :D

KépKép
KépKép
kelimoni

:P :P :P :P
Sziasztok Lányok!
Most várjuk a Gyámhivatalosokat, jönnek környezni, tegnap esgész este ment a takarítás (szombaton volt nálunk nagytakarítás), biztos, ami biztos :)
Noel nagyon jó baba, szépen eszik 70-et és imád aludni :P
Hétfőn jöhetünk haza a kórházból.
Majd még jövök a további hírekkel!
Sosem gondoltam, hogy valaha ilyen boldog leszek!
Pirinyócska
pirinyocska

Moni, tudomány ide vagy oda, asszem ezt is neked kell eldöntened, mint az evésnél. :):)
Nálunk akkor alhat valaki az ágyunkban, ha beteg, vagy ha egyikünk nincs otthon, akkor telepednek a helyére a többiek (nagyok).
Bobi ragaszkodik a kiságyához, eddig csak egyszer aludt velünk kényszerűségből, mert szétázott az ágya. Egész éjszaka keresztben feküdt, és a kedves férjecskémet rúgta.
Lányommal sem lehet kibírni, ő is keresztben fekvős, és rúg meg csapkod.
Nagyfiam meg már kifejlett felnőtt méret, a 180 széles ágyba sem nagyon fér mellénk:)
Aztán meg hova jutnánk, ha 4 gyerek feküdne az ágyunkban? Mi meg befeküdnénk a kiságyba? :):):)

Viszont reggel Bobi nálunk issza a tápszert, és a nagyok is behurcolkodnak mellénk pár percre, Antónia kispárnástól...

Valahogy úgy vagyok vele, hogy betegségtől eltekintve, amikor jobb, ha érzem, ha lázas, rosszul van a gyerkőc, nekem is "jár" a saját ágy, az esti ágyban olvasás, a beszélgetés, a saját éjszakai nyugalom, esetenként a szexuális élet:)

Más meg teljesen másképp gondolja, és imádja a kis szuszogó közelségét érezni az ágyában.
szuperboszi

:):):)
Pirinyócska, de jó neked most:)
Várjuk ám a híreket:)
Sok boldogságot büszke apuka és anyuka:)
szuperboszi

Sziasztok!

Élek még!Nagyon elment a nyár, iszonyú régen olvastalak benneteket,de bepótolom hamarosan!

Vivi: Az igazság az,hogy pont ilyen gondolataim voltak nekem is,mint neked, ezért nyár elején úgy döntöttünk a férjemmel,hogy kicsit lenyugszunk babaügyben. Már úgy éreztem belebolondulok,hogy mindennap azzal ébredtem,vajon mikor jön a gólya.
Nekem ez a döntés nagyon sokat számított, bár kellett hozzá egy hatalmas levegőt vennem és azt mondtam magamban: le kell foglalnom magam mással,mert így mire anyuka leszek, teljesen befordulok.Sikerült,csodaszép nyarunk volt, persze azért megcsináltuk a babakuckót, még csak a helyet és egy egész csomó dolgot csináltunk,ami rólunk szólt és nem a babusról.
Szóval együttérzek veled és drukkolok,hogy sikerüljön hamar átvészelni ezt az időszakot,próbálj kikapcsolni kicsit és meglátod könnyebb lesz!

Az újdonsült anyukáknak és apukáknak hatalmas gratula!!!!!

Mindenkit puszilok!!!!!!!!!
csöpke

Pirinyócska

Most már tényleg nagyon várjuk történetet :lol:

Keli

Az az igazság, hogy vásárlás helyett varrni fogok. Magamnak is késtítek ruhákat, és annó a bátyám gyerekeinek is mindent megvarrtam. Most a vastag és vékony pléddel fogom kezdeni, majd hállózság, esetleg ágynemű. Ruhácskákat majd ha megszületett a mi babánk.
Különben szeptember elsején nekem is indul a suli, belevetem magam a pénzügyi ismeretek és társaiba. Remélem kicsit elterelődik a figyelmem babavárásról.

Rvan

A határozatod alapján kb. egyforma sorszámunk kell, hogy legyen
:roll:

Kép
tviky

Sziasztok

Bocsi hogy a nagy hallgatás után berontok :):):):):):):):):)

Tviky

De jó látni hogy más is varrogat én éppen ma fejeztem be az ágyneműt a picinek. :):):)
Ha esetleg van szabásmintád hálózsákhoz azt megnézhetném persze ha valahogy megoldható ??
A boltban nézegettem milyen is de ugy egyenlőre nem megy :(:(
Másik, plédhez milyen anyagot vennél ?

Ugyanis én is ilyennel kötöm le magam :):):)

A suliról meg nem is beszéljünk :):):)
1 hónap és én is suli leszek :( :):):)

Naninga
naninga

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Sok szeretettel köszöntök mindenkit és nagyon örülök, hogy rátok találtam - mellesleg Ildikó hívott közétek, akinek ezúton is nagyon köszönöm :) Olyan jó, hogy ilyen sok szép dolgot lehet itt olvasni, és hogy milyen összetartóak vagytok. Egy kicsit magamról:
Beának hívnak, Miskolc mellett lakom férjemmel és 3 hónapos gyönyörű-legalábbis nekem Ő a világ egyik legtündéribb kisbabája- kisbabánkkal, Grétával, akit örökbefogadtunk. Olyan jó érzés, hogy lehet itt "beszélgetni" olyan emberekkel, akik hozzánk hasonló helyzetben vannak. Sajnos nekünk nem lehetett saját gyyermekünk(az orvos azt mondta, hogyha a szomszádasszony rá akarná fogni a férjemre, hogy tőle van a gyereke, akkor rá tudná bizonyítani elvileg, de gyakorlatilag sajnos nem lehet babánk. Bár vannak csodák és hiszek is bennük). De hagyjuk is ezt a témát, hiszen közületek is biztosan sokan tudják milyen ez. Az örökbefogadás egyébként abszolút nem volt idegen tőlünk. A házasságunk elején már megbeszéltük, hogyha lesz saját gyermekünk, akkor is szeretnénk örökbe fogadni. És ez a tündéri baba nagyon-nagyon boldoggá tesz minket. Most mennem kell, de még majd jövök, minde Kép kinek jó éjt!
obea

Kedves lLányok!

A véleményetekre volnék kíváncsi!

Nikinozsó a múlt héten jelezte, hogy megint írt az életetadó akinek a levelét ma meg is kaptuk. :roll:
Ebben arra kér minket hogy lehetőeg 3 havonta írjunk és küldjünk képet Mátéról, annak ellenére, hogy az előző levélben abban maradtunk, hogy csak szülinapkor jelentkezünk! Amitől viszont nagyon összeszorult a torkom, hogy azt írta "Nagyon-nagyon hiányzik a kisfiam, sokat gondolok rá és sokszor sírok. Nagyon szeretlek titeket, de rettenetesen rossz Máté nélkül. Legszívesebben azt mondanám, hogy találkozzunk,de tudom hogy ez nem lehetséges." Hát amikor ezt olvastam elcsukló hangon csak annyit tudtam mondani a páromnak, de Máté a MI kisfiúnk és nem az ővé! És hogyan érezhetné a hiányát, amikor csupán pár percet töltött vele és születésétől fogva mi dédelgetjük és vigyázunk Rá?!
Sajnos ettől a pár sortól is már annyira bepánikoltam, mint ha bárki is eltudná venni tőlünk Mátét! Tiszta őrület, hogy még el sem készült a lakásunk, de már arra gondolok, lehet hogy el kéne költöznünk innen?!
Én tiszta szívből próbálom megérteni átérezni a helyzetét, de ettől függetlenül az életünkbe való betolakodásnak élem meg a levelét és a páromon is látom, hogy kibukott! :shock: (Valószínüleg én "ronthattam" el a dolgot azzal, hogy túlságosan közel kerültünk egymáshoz a szülést megelőző időben és az azt követő napokban, de ez nekem akkor annyira természetesnek tünt..... :? )
Ezért mi arra gondoltunk, hogy ha Mátéra kiváncsi, akkor mindíg teszünk majd fel friss képeket az egyesület publikus oldalára, de tartjuk magunkat az évenkénti 1x-i levél íráshoz. Nikinozsó kedvesen még azt is felajánlotta, hogy ha Őt felhívja, akkor majd Ő szóban ad felvilágosítást Máté fejlődéséről.
Szerintetek jó lesz ez így?!

A betegeknek visszamenőleg is mielőbbi gyógyulást a szülinaposoknak pedig sok boldogságot kívánok!

Pirnyocska! Szívből gratulálok és sok boldogságot kívánok Nektek!

Sok puszi mindenkinek,
di_ti
di_ti

Kép [/img]
obea

Szia Diti

Igaz nincs még gyerekem de átérzem a problémádat ez az amitől szerintem már mindenki a várakozás közben is retteg :(
Szerintem jó sőt én lehet kicsit keményebb szívű lennék ebben a dologban és tartanám magam az évenkénti 1 "kapcsolattartáshoz".
Én ezzel ugy vagyok most 3 havonta majd havonta majd naponta kérne Mátéról infókat , ha sűrűbban kap róla adatot neki is jobban fáj és jobban is ragaszkodik a gyerekhez és jobban hiányzik ha látja is :(:(
Szóval próbálj kemény lenni ha tudsz és inkább Gabikán keresztül tartsd vele a kapcsolatot .
De ez csak a magán véleményem biztos gyakorló anyukák okosabbat mondanak.

Remélem megoldódik a dolog nagyon szorítok :):):)

Naninga
naninga

Sziasztok Lányok!

Üdvözlet neked obea! Isten hozott minálunk!
Rögtön meg is köszönjük a képeket: milyen szépséges kis család vagytok Ti így hárman!!
Legyetek mindíg ilyen boldogok!!

Kép

Drága di_ti!

Szerintem az egyetlen helyes megoldás, ha komolyan veszitek az aggájaitokat, és csak annyiba mentek bele, ami mellett még biztonságban érzitek az otthonotok nyugalmát!
Szomorú, hogy a vér szerinti anyuka ilyen nehezen lép tovább, de ez nem a Ti felelősségetek...
Nektek ott van Máté, a házasságotok, a remek kis családotok.

Bármi legyen is a döntés a kéréssel kapcsolatban, ne legyen lekiismeretfurdalásod! Kötelezettség nélkül és szabadon dönthetsz, hisz Máté a Te fiad! :)

KépKép
amneris

Marcianyu, boldog szülinapot!...lassan kétgyerekes mami...

Hát, Keli, együnk sok sárgarépát!!! :lol: Hátha hosszúfülűek leszünk???
Cipő: nekünk anno Balázsnál az ortopédorvos azt mondta, nem jó a betétes, abban nem dolgozik a baba lába. A sima a nyerő...
De minden gyerek más.

Kedves Véda! Irtam neked a másik fórumra is, remélem azért még olvasol minket!Sok olyan véleményt olvashattál, ami ellentétes az enyémmel. Remélem,nem másítod meg a szándékod és belevágsz! Mindenki csak saját maga döntheti el, jó-e neki úgy, ahogy tervezi. Más okoskodása ne tántorítson el! :oops: ( Más=ggabszi)

diti!
Átérzem a helyzetet és pontosan ugyanazt éreztem és gondoltam amit Te, amikor az életetadó küldött nekem SMS-t. Zsófi egy hónapos volt. Az üzenet nagyon kedves volt, csak kiváncsi volt a babára ( pontosabban azt írta MÁR nagyon kiváncsi), kérte, hogy a freemailjére küldjek képet róla.
Én akkor túlreagáltam a dolgot, tudom utólag, de azt hiszem hasznos volt.
Természetesen nem küldtem képet és nem válaszoltam az SMS-re, felhívtam Gabikát és Annát és ők megbeszélték a dolgot.( Adtam Annának képet, de úgy tudom azóta sem ment el érte.)
Én eleve levelet nem ígértem, képet pedig minden szülinapkor a Gólyahíren keresztül.
Pontosan én is azt gondoltam, mint Te. Csak pár percre látta a születése után, én viszont felkelek hozzá minden éjjel, megetetem, megfürdetem , kiszívom az orrát, szeretem és gondozom.
Akkor elgondolkodtam rajta és megfogalmazódott bennem, hogy ki is az igazi anyukája egy kisgyereknek. Igen, az aki jelen van a mindennapjaiban, szereti, törődi és ismeri.
Mondom ezt én, akinek van vérszerinti gyermeke, mégsem látok különbséget, mert NEM a vérszerintiség az, ami anyává tesz valakit.
Betolakodásnak éreztem az életembe az SMS-t, majdnem elájultam, nagyon ideges lettem, és nagyon-nagyon rosszul érintett.
Később már higgadtan végig gondoltam és azt hiszem megértem: én is kiváncsi lettem volna legalább egyszer, szeretik-e a gyerekemet, jól döntöttem-e. Ez is egyfajta tiszteletreméltó aggódás, egyfajta gondoskodás.
De a tolerancia nálam itt be is fejeződött, és nem azért mert én nem szerettem meg az életetadót. Sanos, nagyon is kedves a szívemnek! A helyzetünk nagyon hasonló minden szempontból a tiétekhez!
De innentől kezdve a gyerek érdeke a fontos. Az Ő érdeke az, hogy békében és nyugalomban, biztonságban nőljön fel, és akarata szerint keresse majd meg az életetadót, amikor eljön az ideje! De a gyermek AKARATA a lényeg, és ha továbbra is segítenék az életetadónak, hogy feldolgozza a történteket és megengedném, hogy bármilyen szinten része legyen az életünknek, azzal a gyerekemnek tennék rosszat.
A megbeszélt évi egy fénykép, ezt mindig betartom, természetesnek tartom a kiváncsiságot és nem is akarom megtagadni tőle...mert megszerettem...mert számos mert van még.
Én nem teszek fel nyilvános képet az internetre, én nem szeretném, ha az életetadó azzal fájdítaná hónapról hónapra a szívét, hogy egy gyönyörű kislányt nézeget, aki nem az ővé többé. Szerintem ez csak olaj a tűzre! ( Ő aktív internet használó.)
Én ragaszkodnék az évi egy fényképhez a helyetekben, legalábbis megpróbálkozné vele, hátha egy kicsit jobban elzárkózva megérti: ez a TI életetek, és a Ti boldogságotok!
Ha nem megy, akkor nem is tudom mit tennék....mindenestre a szívfájdalmát nem vehetitek a vállatokra, ha mégannyira is megszakad a szívetek érte!

Most már félve, de azért itt a végén hozzáteszem: ez csak egy vélemény...az én igazam...de nem biztos, hogy a tiéd is... :oops:

Talán nem fejezte ki a hsz., de érzem azt az iszonyatos szorongást, nyugtalanságot és rettegést amit érez az ember ilyenkor, most is itt van az érzés a lelkemben, és remélem soha többé nem kell emiatt aggódnom!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
ggabszi

Marcianyu, boldog szülinapot!...lassan kétgyerekes mami...

Hát, Keli, együnk sok sárgarépát!!! :lol: Hátha hosszúfülűek leszünk???
Cipő: nekünk anno Balázsnál az ortopédorvos azt mondta, nem jó a betétes, abban nem dolgozik a baba lába. A sima a nyerő...
De minden gyerek más.

Kedves Véda! Irtam neked a másik fórumra is, remélem azért még olvasol minket!Sok olyan véleményt olvashattál, ami ellentétes az enyémmel. Remélem,nem másítod meg a szándékod és belevágsz! Mindenki csak saját maga döntheti el, jó-e neki úgy, ahogy tervezi. Más okoskodása ne tántorítson el! :oops: ( Más=ggabszi)

diti!
Átérzem a helyzetet és pontosan ugyanazt éreztem és gondoltam amit Te, amikor az életetadó küldött nekem SMS-t. Zsófi egy hónapos volt. Az üzenet nagyon kedves volt, csak kiváncsi volt a babára ( pontosabban azt írta MÁR nagyon kiváncsi), kérte, hogy a freemailjére küldjek képet róla.
Én akkor túlreagáltam a dolgot, tudom utólag, de azt hiszem hasznos volt.
Természetesen nem küldtem képet és nem válaszoltam az SMS-re, felhívtam Gabikát és Annát és ők megbeszélték a dolgot.( Adtam Annának képet, de úgy tudom azóta sem ment el érte.)
Én eleve levelet nem ígértem, képet pedig minden szülinapkor a Gólyahíren keresztül.
Pontosan én is azt gondoltam, mint Te. Csak pár percre látta a születése után, én viszont felkelek hozzá minden éjjel, megetetem, megfürdetem , kiszívom az orrát, szeretem és gondozom.
Akkor elgondolkodtam rajta és megfogalmazódott bennem, hogy ki is az igazi anyukája egy kisgyereknek. Igen, az aki jelen van a mindennapjaiban, szereti, törődi és ismeri.
Mondom ezt én, akinek van vérszerinti gyermeke, mégsem látok különbséget, mert NEM a vérszerintiség az, ami anyává tesz valakit.
Betolakodásnak éreztem az életembe az SMS-t, majdnem elájultam, nagyon ideges lettem, és nagyon-nagyon rosszul érintett.
Később már higgadtan végig gondoltam és azt hiszem megértem: én is kiváncsi lettem volna legalább egyszer, szeretik-e a gyerekemet, jól döntöttem-e. Ez is egyfajta tiszteletreméltó aggódás, egyfajta gondoskodás.
De a tolerancia nálam itt be is fejeződött, és nem azért mert én nem szerettem meg az életetadót. Sanos, nagyon is kedves a szívemnek! A helyzetünk nagyon hasonló minden szempontból a tiétekhez!
De innentől kezdve a gyerek érdeke a fontos. Az Ő érdeke az, hogy békében és nyugalomban, biztonságban nőljön fel, és akarata szerint keresse majd meg az életetadót, amikor eljön az ideje! De a gyermek AKARATA a lényeg, és ha továbbra is segítenék az életetadónak, hogy feldolgozza a történteket és megengedném, hogy bármilyen szinten része legyen az életünknek, azzal a gyerekemnek tennék rosszat.
A megbeszélt évi egy fénykép, ezt mindig betartom, természetesnek tartom a kiváncsiságot és nem is akarom megtagadni tőle...mert megszerettem...mert számos mert van még.
Én nem teszek fel nyilvános képet az internetre, én nem szeretném, ha az életetadó azzal fájdítaná hónapról hónapra a szívét, hogy egy gyönyörű kislányt nézeget, aki nem az ővé többé. Szerintem ez csak olaj a tűzre! ( Ő aktív internet használó.)
Én ragaszkodnék az évi egy fényképhez a helyetekben, legalábbis megpróbálkozné vele, hátha egy kicsit jobban elzárkózva megérti: ez a TI életetek, és a Ti boldogságotok!
Ha nem megy, akkor nem is tudom mit tennék....mindenestre a szívfájdalmát nem vehetitek a vállatokra, ha mégannyira is megszakad a szívetek érte!

Most már félve, de azért itt a végén hozzáteszem: ez csak egy vélemény...az én igazam...de nem biztos, hogy a tiéd is... :oops:

Talán nem fejezte ki a hsz., de érzem azt az iszonyatos szorongást, nyugtalanságot és rettegést amit érez az ember ilyenkor, most is itt van az érzés a lelkemben, és remélem soha többé nem kell emiatt aggódnom!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
ggabszi

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni a csapathoz!

Zsuzsa vagyok.Fejér megyében élek férjemmel.Én 32 éves vagyok a férjem 26 éves.Április óta vagyunk hivatalosan örökbefogadó szülők.Mivel minden időnket lefoglal a házfelújítás(áprilisban szereztük be a felújításra szoruló otthonnak valót:) ),mert jövő héten költözni szeretnénk,így csak most szeretnénk rágyúrni a babavárásra!Bár ez így nem is igaz,mert mindennapos téma nálunk a babatéma.Biztos adódik a munkámból is.
Minden esetre én mindent megteszek,hogy ha véletlenül megszületik a kisbabánk,akkor ne kelljen kapkodni.Van ruhája,van cumisüvege,sőt cipője is.Ha lány lesz neve is van,ha fiú akkor csak ötletek vannak:).

Obea!
Együtt voltunk a 21 órás tanfolyamon.
Nagyon megörültem amikor megláttalak titeket a képen.Óriásit nőtt a kislányotok!Nagyon édes.

Diti!
Nem könnyű helyzetben vagytok!
Kikaptátok minden örökbefogadó legrettegettebb álmát.(szerintem)
Szerintem is ragaszkodjatok a megbeszélt évi egyszeri értekezéshez.Neki sem jó ha "mindig megrakják alatta a tüzet"
és nektek is csak a felhők gyűlnek a fejetek felett.Légy határozott, hátha ez kicsit őt is nyugvásra inti .Felejteni úgysem fog,de az érzései enyhülnek majd , de ehhez semmiképpen nem az kell,hogy sűrűn kapjon friss képeket.

Most befejezem,mert épp dolgozom,de szerencsére nyugalom van és béke.

Igyekszem jönni hozzátok,mert jól esik sorstársakkal beszélgetni.

Sziasztok!
Jó babázást a babásoknak,és jó babavárást mindenkinek!
kavicska

Obea és Kavicska!

Üdv köztünk!

Di-ti!
Hidd el Máté kizárólag a ti kisfiatok. És ezen semmiféle levél és kérés nem változtat. Én is érzem a félelmet és a rettegést a soraidban. Tudom nagyon nehéz eldönteni, hogy meddig legyen az ember rendes és mikor anyatigris aki védi a gyereke érdekeit.
Én annakidején határozottan közöltem az életetadónkkal, hogy nem szeretném, ha látogatna minket és azt sem, hogy esetleg később az óvoda iskola körül titokban meglesné a gyereket.
A gyerek szive joga megismerni a gyökereit, ha érdekli és akarja, de ez csak és kizárólag ő döntése lehet.
Amikor ő lemondott a gyerekről hozott egy döntést, ami egy életre szól. Senki nem tartott pisztolyt a fejéhez, hogy lemondjon a fiáról.
Aki mostmár a TE kisfiad.
Hogy őszinte legyek én az évenkénti fényképküldéssel sem nagyon értek egyet, mert csak a saját szivét fájdítja és neki lesz sokkal rosszabb.
A te helyedben én elgondolkoznék a lakáscserén is, mert ha ottmaradtok akkor mindíg az fog a fejedben motoszkálni, hogy vajon mikor toppan be az életadótok.( Én 3x költöztem)

Kelimóni!
Elolvastam és feltünt, hogy a számadatok kicsit sarkítottak. Egyedül a gólyahíré pontos.
simineni

Sziasztok!

Obea! Üdv a fórumon! Csodaszép a kis Gréta! Gratulálok!

Di-Ti! Könnyes szemmel olvastam az írásod. Máté a Ti kisfiatok! Ez egyértelmű!
Én Nikike születésnapja után ugyanilyen állapotban voltam amikor képet kért az életetadó. Nagyon kibuktam..
Valamiért ugy éreztem el akarják venni tőlem Nikikét és ugy reagáltam mint egy Anyatigris. Pedig csak egy kedves telefon volt az összekötő hölgytől és egy képkérés. Túlreagáltam... nagyon..
Akkor Gabika segített át ezen a helyzeten, felhívott, lelkemre beszélt. Hihetetlenül hálás vagyok érte..

Azután jött a telefon, hogy Ádámka a pocakban van. Ugy érzem a találkozás az életetadóval, a beszélgetés a Ádámka szülése előtt és a szülőszobán, az,hogy fogtuk egymás kezét a vajúdáskor stbstb.
Mind mind sikerült megértetni a helyzetet és sokkal közelebb kerültem lelkileg hozzá. Sokmindenért köszönettel tartozom Neki.

Lányok! Tegnap voltunk Nikike 18 havi oltásán. Nagyon bátran viselkedett. Ádámkán elhültünk!! 5 cm-t nőtt és 1 kg 40 dkg-ot hízott .. Hihetetlen!!! 68 cm és 8 kg 40 dkg már. Hatalmas baba! Édes kis husika!

Kép

Kép
töltike

Sziasztok!!! :lol:

Régen nem jelentkeztem...
Köszönöm lányok az utóbbi napokban a sok-sok megkeresést és telefont, miszerint hol vagyok:))) Nagyon jól esett :lol: :wink:
Nagyon jó tudni, hogy ilyen fantasztikus csapat részese vagyok :P
Azért én olvasgattalak ám titeket és ámultam és bámultam, hogy a gyerkőcök milyen gyönyörűek és mennyire boldogok!!! :lol:
Azért még visszaolvasok, mert csak úgy átfutottam a hozzászólásokat, nem volt időm belemélyedni a részletekbe, igérem behozom!

Próbálok most már sűrűbben jönni.. Ami elég nehéz, hiszen Norisz tényleg KisCsibész, és én annyira féltem, minden rosszaságban benne van, olyan dolgokat talál ki ami számára nem éppen biztonságos! Hiába a sok-sok biztonsági felszerelés, nem lehet rajta kifogni:)))
Nagyon aranyos és nagyon boldogok vagyunk vele:))
Minden reggel bejön az ágyikónkba... megeszi a tápit és utána kezdődik a hancúr :lol:
És mivel ő egy okos kisfiú nagyon jól ismer már minket... Ha egyikőnk puszit kér és kap, utána kérés nélkül adja másikunknak:))
És mivel 1 nem elég :lol: egymás után kapjuk a puszikat...!!!
Ez akkora boldogság!!!! Sokszor könnybe lábad a szemünk és rengetegszer hálát adunk a sorsunknak(és a Gólyahírnek!), hogy minden így alakult!!! Tudjátok nem is az életet adó személye volt számomra a legfontosabb(bár ő is szimpi volt), hanem az érzés...: Noriszt a kezembe vettem, és ő megnyugodott , a sírás abbamaradt, kinyitotta a szemét és rámnézett, majd nem sokkal utána elaludt a kezemben...
Úgy érzem álmodom még mindig, hihetetlen , hogy minden napunk csodálatos, és hihetetlen, hogy a hétköznapi gondok nem is akkora problémák többé.... gyermekünk a legfontosabb és legszebb egész életünkben!!! :lol:
Mikor olvasom a várakozásotok nehéz pillanatait mindig összeszorul a szívem, hisz TUDOM, hogy az volt életem legszörnyűbb időszaka... Minden nap úgy lefeküdni, hogy a szívem szomorúsággal volt tele, és nem tudtam hogy leszek-e Anyuci valaha, lezsek-e ilyen boldog....
Hát lettem!!! Ti is lesztek!!!! Megéri várni, hiszen mindenkinek a maga babáját kell kivárnia, hiszem azóta: nincsenek véletlenek!!!
És próbálok minden várakozónak rengeteg energiát küldeni, mert tudom, hoyg nagyon-nagyon nehéz várakozni!!!! (Még annál is nehezebb...)
DE egyszer, nem is olyan sokára ti is átélitek az Anyává válás édes pillanatait, és akkor megértitek egyből, hogy a ti gyermetekre kellett várni!
Szorítok nektek nagyon, nagyon, nagyon...!!!!!

Pirinyócska:
Nagyon gratulálok nektek!!! Sok-sok sok Boldogságot!!!!

Diti!
Nagyon sok erőt kívánok nektek, nagyon nehéz lehet...
Egy valami biztos: Máté baba a tiétek, és az is marad!!!
Máténak te vagy az Anyucija, és azt kell tenned ami neki a legjobb!!! Az ő és a ti boldogságotok a legfontosabb!!
Ahogy GGabszi is írta, teljesen igaza van!!!

Naninga!
Nem teszed fel a képet a Babaszobátokról, olyan nagyon aranyos lett a festés?!!! :lol:

Huúúú, nemsokára jövök még, nem csak magunkról szeretnék írni, hanem nektek is...
De sajna női gondjaim miatt kicsit pihizek... Pedig mondta a Nőgyógyász régebben is, hogy ha gyermekem lesz, elmúlik a hasfájás.... Nem értem mi lehet a probléma most már...??? :wink: :twisted: :lol:
Ja, és Noriszról elkészültek a képek, 1 éves szülinapjára fotóztattuk , hát nem egyszerű kiscsibész Norisszal fotózni, de megoldottuk :lol: Az én képeimen mindig tart valahová, arckép csak akkor sikerül, ha alszik :lol:
Fogadjátok szeretettel, és bocsánat előre is a sok képért, de a 76 képből nagyon-nagyon nehéz választani, mindegyik nagyon tetszik, IMÁDOM!!!
Puszi mindenkinek!!!
Kép
Kép
Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

KépKép
napsugaracska

Jó reggelt!

Először is : Kavicska és Obea, Isten hozott Titeket közöttünk. Bízom benne, hogy jól érzitek majd itt magatokat és megismerhetünk Titeket a véleményeitekkel együtt ( ami természetesen lehet más, mint a többieké ). :)
Olyan jó, hogy a csapat ismét szaporodik. :)
Obea: Én is borsodi vagyok, eredetileg kazincbarcikai. Sajnos, már nem lakunk ott. :( Így földiként, ismeretlenül is, azonnal a szivembe zártalak. :)
Kicsi Gréta gyönyörű. :)

Gabszi: Jaj, ne izgulj már! :) Hidd el, jó, ha az embert néha elbizonytalanítják, mert akkor még alaposabban átgondolja a dolgait és még felelősségteljesebb döntést hoz majd.
Véda biztosan nem sértődött. :) Köszönöm a cipős választ. :)
És egyél sok répát. :D

Diti: Amikor elolvastalak, első gondolatom az volt, hogy igen, költözzetek el. És nem kötelező az az évi egy kép sem. Sőt!
Ha a "rettegés" nem múlik.....
Máté a Ti gyönyörű kis vasgyúrótok. :) Annyira előttem van, ahányszor csak találkoztunk, hogy hogyan néztek a kisfiatokra. Ő Nektek született, a Tiétek.

Eltudod képzelni, mit éreztem abban a pillanatban, amikor beleszóltam a kaputelefonba és az Életet Adónk válaszolt anno? A másodperc töredéke alatt döntenem kellett. Nem tudhattam, miért jött. Hirtelen az futott át az agyamon, hogy hány zár van az ajtón, be van e kulcsolva.

Saját helyzetembe belegondolva: én az ördögbe is "beleszerettem" volna, ha ő tesz anyává. Ott és akkor mindent "megtettem" volna az Életet Adónak, csak ne lépjen vissza. ( Persze törvényes kereteken belül )

Amneris: édes az albumotok Zitusról a Gólyán. :)

Boszi: Sokszor jársz az eszembe, mindig igyekszem megnézni, ha Írsz, hátha az jön, elindultunk szülni.....
Bár nem hiszem, hogy az utsó pillanatban netezni fogsz. :wink:
Köszi cipős, alvós tanácsokat. :)

Tviky: nagyon ügyi vagy, hogy még varrsz is. :) Aztán, ha már az a babaszoba alakulgat, láthatunk képeket? :)

Simineni: Gabika hívta fel a figyelmemet erre a cikkre. :) Nem véleteln valszeg, hogy a Gólyahíré pontos. :) Persze én nagggggyon elfogult vagyok. :)
Vége már a munkahelyeden az őrült hajtásnak?

Diti: Közben ismét elolvastalak: "Szeretném, ha találkoznánk, de tudom, ez nem lehetséges" Számomra ez azt jelenti, hogy hátha mégsem olyan lehetetlen.

Marci anyu: Jobban vagy már ?
Szép napot Mindenkinek!
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Kedves Di-Ti, ugye nem haragszol ha leírom az elválásotokat.
Arról beszéltem akkor (mint mindíg!!!) Csak nálam érdeklődhet, és rajtunk keresztül max. évi 1x fénykép!
Sajnos nem hallgattál rám és kérted Őt, hogy ÍRJA MEG HOGY ALAKUL AZ ÉLETE, mondtam, hogy nem jó ötlet, de Te akkor így gondoltad.
Kérted, tehát itt a levél!!!
nikinozso

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki gondolt rám a szülinapi jókívánságokat! :-)

KépKép
KépKép
marci_anyu

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?