Sziasztok!!!
Régen nem jelentkeztem...
Köszönöm lányok az utóbbi napokban a sok-sok megkeresést és telefont, miszerint hol vagyok:))) Nagyon jól esett
Nagyon jó tudni, hogy ilyen fantasztikus csapat részese vagyok
Azért én olvasgattalak ám titeket és ámultam és bámultam, hogy a gyerkőcök milyen gyönyörűek és mennyire boldogok!!!
Azért még visszaolvasok, mert csak úgy átfutottam a hozzászólásokat, nem volt időm belemélyedni a részletekbe, igérem behozom!
Próbálok most már sűrűbben jönni.. Ami elég nehéz, hiszen Norisz tényleg KisCsibész, és én annyira féltem, minden rosszaságban benne van, olyan dolgokat talál ki ami számára nem éppen biztonságos! Hiába a sok-sok biztonsági felszerelés, nem lehet rajta kifogni:)))
Nagyon aranyos és nagyon boldogok vagyunk vele:))
Minden reggel bejön az ágyikónkba... megeszi a tápit és utána kezdődik a hancúr
És mivel ő egy okos kisfiú nagyon jól ismer már minket... Ha egyikőnk puszit kér és kap, utána kérés nélkül adja másikunknak:))
És mivel 1 nem elég
egymás után kapjuk a puszikat...!!!
Ez akkora boldogság!!!! Sokszor könnybe lábad a szemünk és rengetegszer hálát adunk a sorsunknak(és a Gólyahírnek!), hogy minden így alakult!!! Tudjátok nem is az életet adó személye volt számomra a legfontosabb(bár ő is szimpi volt), hanem az érzés...: Noriszt a kezembe vettem, és ő megnyugodott , a sírás abbamaradt, kinyitotta a szemét és rámnézett, majd nem sokkal utána elaludt a kezemben...
Úgy érzem álmodom még mindig, hihetetlen , hogy minden napunk csodálatos, és hihetetlen, hogy a hétköznapi gondok nem is akkora problémák többé.... gyermekünk a legfontosabb és legszebb egész életünkben!!!
Mikor olvasom a várakozásotok nehéz pillanatait mindig összeszorul a szívem, hisz TUDOM, hogy az volt életem legszörnyűbb időszaka... Minden nap úgy lefeküdni, hogy a szívem szomorúsággal volt tele, és nem tudtam hogy leszek-e Anyuci valaha, lezsek-e ilyen boldog....
Hát lettem!!! Ti is lesztek!!!! Megéri várni, hiszen mindenkinek a maga babáját kell kivárnia, hiszem azóta: nincsenek véletlenek!!!
És próbálok minden várakozónak rengeteg energiát küldeni, mert tudom, hoyg nagyon-nagyon nehéz várakozni!!!! (Még annál is nehezebb...)
DE egyszer, nem is olyan sokára ti is átélitek az Anyává válás édes pillanatait, és akkor megértitek egyből, hogy a ti gyermetekre kellett várni!
Szorítok nektek nagyon, nagyon, nagyon...!!!!!
Pirinyócska:
Nagyon gratulálok nektek!!! Sok-sok sok Boldogságot!!!!
Diti!
Nagyon sok erőt kívánok nektek, nagyon nehéz lehet...
Egy valami biztos: Máté baba a tiétek, és az is marad!!!
Máténak te vagy az Anyucija, és azt kell tenned ami neki a legjobb!!! Az ő és a ti boldogságotok a legfontosabb!!
Ahogy GGabszi is írta, teljesen igaza van!!!
Naninga!
Nem teszed fel a képet a Babaszobátokról, olyan nagyon aranyos lett a festés?!!!
Huúúú, nemsokára jövök még, nem csak magunkról szeretnék írni, hanem nektek is...
De sajna női gondjaim miatt kicsit pihizek... Pedig mondta a Nőgyógyász régebben is, hogy ha gyermekem lesz, elmúlik a hasfájás.... Nem értem mi lehet a probléma most már...???
Ja, és Noriszról elkészültek a képek, 1 éves szülinapjára fotóztattuk , hát nem egyszerű kiscsibész Norisszal fotózni, de megoldottuk
Az én képeimen mindig tart valahová, arckép csak akkor sikerül, ha alszik
Fogadjátok szeretettel, és bocsánat előre is a sok képért, de a 76 képből nagyon-nagyon nehéz választani, mindegyik nagyon tetszik, IMÁDOM!!!
Puszi mindenkinek!!!