Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Livi: A lányok már leírták amit én is mondanék.A Dorka maikr kórházban volt a műtét egyszer belázasodott.Feltünt hogy egész nap csak alszik,és tök bágyadt volt.Nem is szopizott szinte semmit.Megmértem a lázát és végbélen keresztül volt 38.9.Egyből kapott lázcsillapított,meg vettek tőle pisit meg vért is.De ez más.Na a lényeg,hogy ott azt m,ondták nekem,hogy végbélen keresztül 37-5-nél kezdődik csecsemőknél a láz.Persze ez már levolnt eredmény.Ki kell takarni egész lengén kell öltöztetni.Nekem a germicid-c végbélkúpot írták fel.Nálatok szinte biztos hogy fogzás miatt lázasodott be,meg megy a hasa,szerintem.Amúgy ha belenyúlsz a szájába akkor dudorodik az inye?

Gangi,Zsanett,Livi:

Ma voltam dokinőnél,és megkérdeztem tőle is a pisiadagot.Hát ő sem tudta megmondani.Függ az izomzattól,aa szervezet anyagcseétől,meg mennyi folyadékot iszik.Ma eddig 150ml teát ivott kb és reggel 370g,délben 250 a pisi.Azt mondta a dokinő ez nagyon jó.

Lola:Tegnap a fülembe ültetted a bogarat a teával,meg a cukorral kapcs-ban.Tegnap 700ml teát ivott.Kicsit sok :shock: .Ma már nem adtam neki a granulátumost.Főztem neki kamillát,meg fog kapni gyümiteát cukor nélkül.Dokinő is mondta hogy ennyit nem szabad adni neki,mert a fognak nem jó meg stb...Tök érdekes én meg kisfiut nem tudnék elképzelni magamnak.De ha másodszor is terhes leszek,akkor nem akarom tudni mi lesz,majd a végén.Ja és beba 3-t még nem adhatok neki.Kipróbálom a rizses cuccot :D

Na megyek uzsizik a Dorka.
Este lehet benézek kiváncsi vagyok mi van a Liviékkel.

Üdv. Ági

Kép

Kép
ági01

Ági!
Én nem akarom bírálni senki ivási szokásait, én sem tudtam, mikor olyan 6-7 hós korában elkezdtem adni neki, hogy elég sok van benne... aztán nekem is mondták! Ha belegondolsz 7 dl "édes lé" az még egy felnőttnek sem semmi!
De rádbízom a döntést!
Ja, nem rizst írtam, hanem rizslisztet, azzal tudsz süríteni bármit, de nem fehérliszt!

Én meg az első gyerek nemét nem akartam tudni, de majd a 2.-at mindenképp tudni akarom! Pont azért, hogy lelkileg, meg ruhailag fel tudjak rá készülni.
Nekem a legtöbb cuccom megvan Somáról, emiatt nem is adom el, hátha lesz még egy fiam... persze a családban körbejárhatott volna, de mindenhol lányok születtek, így ha lány lenne, sem kéne túl sok ruhát vennem... :)

Lívi!
Ja, hát fogzáskor az immunrendszer legyengül ám, ilyenkor gyakrabban kapnak el a babák ilyen párnapos vírusos nyavajákat. Szóval lehet a foga, de lehet hogy bújkál benne is valami nyavaja... most jutott eszembe Somának is a többedik fogánál (bár asszem 1 éves kora után) kapott el valami nyavaját és akkor mondta a védőnő.

Rena!
Igen, nálunk sem csak a csap a bűnös, hanem a pocsolya is... mert még utána valahogy haza is kell érnünk, ha nem kocsival megyünk.

lola77

Sziasztok!

Sajna mi is úgy vagyunk mint Liviék, délben belázasodott a Lackó. Lábán találtam tegnap egy horzsolást és ma csúnyább lett megmértem a lázát 37,6 hívom a dokinénit, hogy szerintem van a gyerek lábába valami nézzen már rá, hát mire kiért (kb félóra) 38,1re felment a láza. Lábában nem talált semmit, úgyhogy attól tuti nem lázasodhatott be Nurofent adok neki 3x2,5ml és végszükség esetén Germicidet.
Mikor elment a dokinéni, rögtön adtam is neki Nurofent és germicidet is kb 2órakor, na mondom legalább kiüti magát erre aludt 20percet aztán olyan 4ig cipeltette a seggét ha leraktam sírt, ha leültem vele sírt szóval kipurcantott. Nesze neked Germicides kúp :(

Timinek is jobbulást!!!

Puszi
Angi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok

Angi
Nektek is jobbulást.Együttérzek veled.

A Timi délutánra jobban lett adtam neki panadol szirupot,meg nem a dentinoxit hanem valami kin baby-t adtak a gyogyótárban,de úgy vettem észre hogy jót tett neki.Este a pancsi kicsit hüvibb vízben volt ,aztán adtam neki megint panadolt meg azta kencét,és előbb megnéztem a buksiját és nem akarom elkiabálni,de normális volt.A Germicidet végszükség esetén adom.Az inye meg nagyon be van durranva.
Azok a fránya fogak.

Mindenkinek köszi a válaszokat,arik vagytok.
Kitartást mindenkinek.
Edit neked mégnagyobb kitartást,nem is merek panaszkodni sokszor,.
Jó éjt mindenkinek Üdv Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Edit
kitartást kívánunk!!!!!!!!!!
A bébiszitter segítséged már nem jár hozzátok azért vagy kiborulva vagy pedig a kialvatlanságtól?

Lívia,Gangi
Jobbulást a csemetéknek!!!!!!!!!

Sajnos nálunk sem sokkal rózsásabb a helyzet :(
Vikinek jönnek a felső szemfogai,emiatt ma este már 2 órán keresztül altattam,és úgy néz ki,hogy vele kell aludnom,frankó éjszakának nézünk elébe:(((((((((((((((
Már adtam neki homeós bogyót meg bekentem az ínyét Dentinoxszal.

Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát,sziasztok:Erika

cseriviola

Sziasztok!

Lola
Ha ismernél, akkor tudnád, hogy ez nem így van....

Aranka
Holnap de. nem jöttök át a centrumhoz? Majd üzi a Móninak is, gondolom még nincs gépük.

Jó éjt mindenkinek
Zsani
Vendég

Sziasztok!

A mai játszózásról itt találjátok a képeket:

http://enerzsi.kotra.hu/index.php?album=máltai%20játszótér%202006.08.24.

LIVI:
Jobbulást a Timinek!!!

RENA:
Elküldtem neked a képeket, remélem megkaptad őket, összesen négy levelet kellett, hogy megkapj tőlem.

ÁGI:
Volt egy időben, hogy én is nagyon sok cukros-citromleves teát adtam a Virágnak, aztán a fogak miatt leálltam velük. Amikor kisebb volt, sokat vettem én is neki granulátumosokat, egyszerű volt elkészíteni. Most vagy ízesítés nélküli gyerekteát kap, amiben nincs koffein, vagy sima garzonteát, de nagyon keveset ízesítem. Szerintem sem szabad rászoktatni őket a cukros levekre, aztán meg majd szenvednek a fogukkal.

LOLA:
Mi egész végig nem tudtuk, hogy milyen nemű lesz a gyermekünk, csak amikor már megszületett mondták, hogy kislány. Nagyon örültem, mert én mindig is lányt szerettem volna, de azt nem tudom, hogy miért. Másodiknak így inkább fiút, de az sem lenne baj természetesen, ha lány lenne, megvan mindkettőnek az előnye is, meg a hátránya is. Ugyanúgy, mint a nagy és a kicsi korkülönbségnek is. Azt hiszem nálunk az idő eldöntötte ezt a kérdést, nagyon kicsi már nem lesz :D , de azt hiszem várunk még egy-két évet a másodikkal.

ANGI:
Jobbulást Lackónak is, nekünk eddig használt a Germicides kúp, reméljük hamar rendbe jön a lába is!

A kukacot csodacsomagból csináltam, még annyi van ráírva, hogy festhető egységcsomag. Styrofoam habból készült, sűrű vizes alapú festékkel feshető és FBS ragasztóval ragasztható.
Vettem még egy madaras széljátékot is, az még csak félig van kész, és vettem délután az EXPO-n 3D-s képet, annak majd csak szerintem hétvégén állok neki valamikor.

Azért mondtam a kukacra, hogy nem lett szép, mert a festés kicsit szebbre is sikeredhetett volna.
Ezekben a csomagokban nincs egyébként benne a festék, érdemes akrilt venni (ne temperát), mert az sokkal jobban fog rá, és szebben is mutat rajta, bár most vettem olyan temperát, ami nagyon szép, majdnem annyira, mint az akril festék, igaz drágább is volt, mint a többdarabos, összecsomagolt.

A függönyre pedig műanyagból készült képeket vettem, amit csak ki kellett festeni. Fehér cérnával felakasztottam a függönytartó kis akasztóba.

Azóta már a kukacot is fellógattam, két helyen kilukasztottam óvatosan tűvel és a lámpa zsinórjára felakasztottam szintén cérnával.

Szombaton kezdem az iskolát, örülök is (végre kicsit kimozdulok és remélem, hogy későbbiekben hasznosíthatom az ott tanultakat), meg nem is (itt kell hagynom a Virágot). Logisztikai ügyintézőre fogok járni a SZÜV-be, minden szombaton 8-2-ig lesz oktatás egy éven át.

ERIKA:
Neked is elküldtem a képeket, remélem te is megkaptad rendben őket. A kuki, amit vettünk ma tőled nagyon ízlett a Virágnak, na és persze nekem is, vacsi után megkóstoluk.

Lassan megyek, nem tudom mikor jövök legközelebb, úgy néz ki, hogy a hétvége a tanulás mellett a konyhabútor összeszerelésé lesz, ma este párom hazahozta a konyhabútor ajtajait és a munkalapot is. Sajnos két hét múlva megint megyünk Pestre, most kivételesen az Ikeába, fürdőszobaszekrényt venni.

Jó pihenést mindenkinek!

Sziasztok, Hugi

hugodugo

MnZsani!

Ne haragudj, de nem tudom miről van szó, ha megkérhetlek leírnád pontosabban! (Visszanéztem aug. 5-ig, de nem találtam, hogy mit írtam Neked!)

Hugi!
Tök jó, hogy elindulsz Felsőről busszal a Máltaira, hogy Virágnak jó játszóterezéses délutánjai legyenek! Kifárad így estére legalább?
Megértem, hisz arra felétek sincs normális játszó... :x

lola77

Sziasztok!

Hát mi nem vagyunk olyan szerencsés helyzetben mint Líviék. iszont Lackó tuti kialudta magát, tegnap írtam ugye, hgy 4kor bealudt fél9ig vártunk hátha felébred, aztán tisztába tettem közben félálomban megetettem és leraktuk aludni. Éjjel 2kor felébredt, hogy neki ennyi elég volt :shock: 3ig fenn voltam vele aztán beraktam a kiságyba adtam neki 2 játékot, hogy akkor én visszafekszem.Édes drágám is olyan ari volt hogy hagyott aludni még 3 órát viszont 6kor már nem volt kecmec kelni kellett, de azt már nem is bántam, de sajna ment fel a láza :( és a reggeli kaki is hígabb a kelleténél :( Szóval nem tudom mi fenét nyaltunk be, mert nem köhög, nincs konkrét/látható oka.
Nem tudom másnál is az történik, ha lázasodik a baby rögtön nyávog, de Lackó már a hőemelkedésnél elkezdi. Nyávog, csak az anya, az anya sétáljon vele úgy hogy cipel. Lassan olyan a bicepszem, mint egy bádibilderé :)

Remélem Timiéknek jó volt az éjszaka és a nappal is :)
Puszi
Angi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!

ANGI:
Látom jól felborult az éjszaka, reméljük hamar meggyógyul Lackó. Virág is elég hamar elkezd nyüsszögni, ha beteg, bár annyira sokat nem cipelteti ilyenkor magát.
Most már 12 kg fölött vagyunk, úgyhogy eléggé megérzem, ha cipelem :D , főleg azok után, hogy tegnap a Vikit felemeltem, ő a Virághoz képest pehelysúlyú :D

LOLA:
Bár semmi közöm hozzá, de én sem értem, hogy mit akar neked írni mnzsani, legközelebb biztos elmagyarázza.

Igen, itt nincs valami normális játszó, egyszer majd lefényképezem nektek úgy, hogy lássátok milyen magas a mászóka is, én alig érem fel, mikor Virág fent van a szívbaj kerülget. A hinta nagyoknak való, nem olyan kosaras, mint a máltain, még egy homokozó van, meg mérleghinta, na meg egy fa-háromfejű sárkány, amivel igazán Virág nem tud mit kezdeni. A csúszda a kedvence, meg ha olyanja van, akkor elücsörög egy darabig a hintában is. Ráadásul 100-ból 90-szer tutira tök üres a játszótér, senki sincs itt, pedig itt is vannak kisgyerekesek. A legtöbbnek tele van az udvar játékokkal, nem nagyon járnak le a városba, de én szeretek, nem vagyok egy otthonülös típus.

Most mennem kell, Virág már szétrámolta a fél szobát, lehet hogy leteszem egy kicsit aludni, bár mostanában szokik le a délelőtti alvásról.

Sziasztok, gyógyulgassanak a kis betegek!

Hugi

hugodugo

Sziasztok

Hát sajna mi sem vagyunk jobban.Timit levittem a dokihoz,mert felhívtam végre a védőnőt,és ő mondta hogy a fogzás nem járhat lázzal,és hogy mindenféleképpen mutizzam meg.Na levittem,sajna a torka gyulladt mint állat.Kapott rá antibiotikumot.Meg orrcseppet is,de azt nem tom minek amikor nincs semmi gond orr téren.Nem dugult el,nem folyik,semmi.

Angi
Egyébként Timinek sincs semmi tünete.Még csak nem is köhög meg semmi.Annyi hogy fáradékonyabb kicsit ,de mikor fenn van virgonc ugyanúgy.Na jó egy kicsit visszafogottab.Ja és Anyás.Állandóan követ meg csimpaszkodik fel.

Kedden viszem vissza.Addig adnom kell neki az antibiotikumot.Meg lázcsillapítót ha lázas.De azt mondta a dokinő hogy 2-3 napig lesz csak lázas.Úgyhogy másfél napon már úl vagyunk. :D .

Jobbulást mindenkinek
Üdv Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Hogy vannak a kis betegek?

Livi:Remélem Timi már jobban van?.Azt írtad ,hogy a lennti fogaival is megszenvedett szegényke :cry: Csak egy kis "nyugtatás",a Dorkának már 3 hete be van durranva fennt az ínye.4 foga jön.Kibújhatna már neki is.Bár mi szerencsések vagyunk mert nem nyügi abszólut e.Már eszik rendesen is.A lényeg a lényeg sok sok kitartást kívánok neked!!!!!

Gangi:
Lackó hogy van?OLvastam nem túl jó éjszakátok volt :cry: Ha tudsz szerintem pihenj nappal is,ki tudja a mai éjjel milyen lesz.Mi történt Lackó lábával?Elesett?Lehet hogy írtad csak én nem láttam,akkor bocsi :lol: Remélem nincs már láza...

Hugi:
Tök igazad van a cukoros löttyökkel kapcs-ban.Próbálom már én is leszoktatni,mert nem szeretném ha a fogainak bármi baja lenne.Lehet hülye kérdés.de hol lehet gyerek gyümi teát kapni,amibe nincs cukor?Gyógyszertár,vagy van pl: a tescóban is?A kajálásnál is figyelek,hogy nehogy tegyek bele cukorot.Pedig az elején mondták hogy tegyek bele ,mert a gyerekek szeretik az édeset.Hát én inkább egy kicsi sót teszek,de úgy is nagyon szereti.Bbakocsival mentek a játszótérre?Jó kis túra ez nektek :lol:

Erika:
Szegény Viki,ő is megszenved a fránya fogak miatt :cry: .Milyen éjszakátok volt?Vele kelett aludnod?Hányadik foga jön már Vikinek?

Képzeljétek,a férjem már megint ügyeletes,mint autómentő.Tegnap hívták Kecskemétre.Egy autó volt felborulva,és egy motor volt totál kárra törve.Az autó annyira nem volt gáz,de ahogy közeledett a Balázs feléje,mondták neki ha ájulós akkor szedje össze magát.Tiszta vér volt a kocsi,meg a motoros húscafatjai szana szét a kocsin.Állítólag iszonyu volt.A motors sajna ott is maradt.Kicsit elgondolkodtatott ez az eset az életről....

Üdv:Ági

ü

Kép

Kép
ági01

LIVI:
Sajnálom, hogy így alakult, remélem hamar túl lesztek rajta. Nem értem én sem, hogy miért kapott orrcseppet, én is csak akkor adtam a Virágnak, ha nagyon folyt.

ÁGI:
Én koffeinmentes gyerekteát vettem a Virágnak a Tescoban, Pickwickes és erdei gyümölcsös íze van. Ehhez eleinte nem tettem sem cukrot sem citromlevet, így is megitta, szerette. Aztán anyósom mondta, hogy kell bele valami ízesítés, úgyhogy most már teszek bele, de tényleg csak minimálisat.
A Vikinek pont ez a fajta nem ízlik, ők csipkebogyósat isznak, de azt nem tudom, hogy ízesítik-e, majd Erika megírja neked.
Én sem teszek cukrot az ételhez, a legelején, mikor elkezdtük a pépeseket előfordult pl. a sóskához, vagy egy-két fajtához, de nem jellemző, szerintem se adj neki, nem kell megszoknia.
Vagy majd kipróbálhatod te is, amit sokan csinálnak, hogy vesznek ásványvizet fél l-es palackban, aminek az oldalán van valami figura, abból lehet hogy érdekesebb az innivaló.
Nekem a Virágnak állandóan a szájában lóg a cumisüveg, lassan le kell őt szoktatnom róla, ilyen nagylánynak már nem való!
Irigylem pl. Erikáékat is, hogy abszolút nem volt cumisüveg Viki kezében, ha még egy babám lenne sok mindent másképp csinálnék.

Az az igazság, hogy innen Felsőgalláról, ha tehetem autóval megyek a játszótérre, sokkal egyszerűbb, mint busszal, mert persze hogy a legtöbb nem Bánhida fel megy (5, 7), vagy amelyik igen (28), annak meg jó félóra a menetideje. Volt már olyan, hogy busszal mentünk, de akkor időben kell elindulni és nem is tudunk olyan sokat maradni. Viszont előfordult már olyan is, hogy Sárberekből hazamentem a gyerekkel gyalog Felsőgallára, jó kis séta volt, több mint egy órás :D Ilyet csak ritkán vállalok be.

Most mennem kell, Virág követel, meg összeütök egy csokis muffint gyorsan a családnak.

Jók legyetek, jó hétvégét!

Hugi

hugodugo

Sziasztok!

Hugi
jók lettek a képek!
Milyen márkájú a tempera amit vettél?Lehet,hogy engem is fog érdekelni,mert nagyon csábít a kukacvétel :lol:

Gangi
szegénykéim :cry: nem irigyellek az éjszakázás miatt :evil:
Azért nappal próbáljál meg pihenni,már amennyire a Lackó hagy :D

Lívia
gyógyúljatok meg minnél előbb!!!!!!!!!
Tegyél a Timi nyakába valami sötétkék anygból sálat/én pamutból szoktam/ a színterápia miatt nagyon jó torokgyulladásra,mi mindketten használjuk arra,hamarabb meggyógyulunk tőle.
Nekünk meg azt mondták anno a rendelőben,hogy a fogzástól is lehet hőemelkedése meg kis láza,jó hogy mindenhol egyformákat mondanak :evil:

Ági
éjjel Vikivel aludtam,szerencsére elég jó éjjelünk volt,csak 1-szer volt fent,de reggel 1 órával előbb ébredt mint szokott :cry:
Vikinek 4 foga van felül,4 alul,4 rágó,most pedig a 4 szemfog jö,valószínű egyszerre,csak már jönne....... :twisted:
Én a Vikinek babakora óta a Herbária csipkehús filteres teát adom csak,aminek azon kívűl hogy nagyon kellemes az íze még egészséges is.
Natúrban adom neki,én ízesített,cukrozott granulátum teákat nem adtam neki,kiv.amikor Hugi adott a Pickwick erdeis gyerekteából kóstolót,amit Viki elutasított :(

Vikit tegnap mérte meg a védőnő 9850 gr/9500 volt múlt hónapban/ :lol: ,81 cm magas/ez maradt/.bocs,ha már írtam :oops:

Ma végigjártuk az összes tatabányai cipőboltot,íme nagyjából,hogy mire lehet számítani:
-Hopplá/Ofotértnál/-kevés választék,3990 ft-tól vannak
Viki méretében/22-23-as 1 pár volt csak :(
-Móci-még nem érkeztek meg az őszi cipők,tavalyi modallak vannak 6000 ft-nál kezdődnek/Vikinek csak benti szaladgálós cipőt vettünk ott,rózsaszín 1890 ft/viszont nagyon édes gumicsizmák vannak,bár csak pár méretben 2850-3550
ft
-Gézengúz-falcon márkájú cipők 7350 ft,szívárvány színű gumicsizma is van/olyat fogunk a VIkinek venni,nemsokára indulunk :D 2450 ft
-Szt.Borbála tér-Marco cipőbolt 7490-Asso,8990-siesta,mi valamilyen olasz márkájút vettünk/kék,lásd képet alul/4600 ft
itt volt a legnagyobb választék és szépek is a cipők

Hát ennyit sikerült ma az esőben,igaz kocsival végigjárni,Tatára már nem mentünk ki.

Jó hétvégét mindenkinek,hétfőtől 28-tól nem leszek net közelben szept.7-ig :evil:
Sziasztok:Erika

cseriviola

A képek:

Kép Kép Kép Kép Kép

Erika

cseriviola

Sziasztok!

Panaszkodjatok ám nyugodtan,nekem is jól esik,ha meghallgatnak! És tudom,hogy mindenkinek a saját baja a legnagyobb! Segítségem már júniustól nincsen.De közben meg itt a Dávid,főznöm is kell, a fiúk is elindultak. Szóval sokkal több dolgom van. A kedves rokonaim meg csak álmélkodnak,hogy "te ezt hogy bírod.."De egyik se kérdezné meg,hogy egy fél órát ne vasaljon-e vagy egyéb. A férfinemnek meg csak kívánságai meg megjegyzései vannak. Pl: olcsóbban kijönnénk,ha már házi kaját ennének a fiúk és nem bolti bébiételt.Ja csak ki tud minden nap főzni??? :?
Ma is (én hülye!) almás pitét sütöttem neki (persze örömmel tettem),tegnapról volt paprikás krumpli ebédre.

Cipő:
ha valakinek megéri,menjen Komáromba!Mi ott vettünk szandálcipőt 4.100Ft-ért.Teljesen bőr,lúdtalpbetétes.Volt tépőzáras és csatos is 3-4féle színben.És mindez aug elején! Bokacipő 4.500-5.200ft-ért.Nekünk 21-22kellett,de bokacipőt már 23-asban néztünk.
Igaz mi egyszerre minimum 3párat kell,hogy vegyünk,így nagyon nem mindegy mennyiért.Szeptemberben meg a Dávidnak is kell bőrcipő a suliba,így 4párral jövünk haza.Amit ilyen árak mellett sem fog 20.000Ft betakarni (Dávidnak 8.000ft körül vannak cipők).

Kisbetegeknek jobbulást!!!Anyukáknak pedig zavartalan éjszakákat!!!

Néhány friss kép a fiúkról:
Oli,Beni,Marci
Kép

sarokba szorítva!
Kép

gyerünk,támadás!
Kép

egy kis hancúr
Kép

reggeli kurkászás: Marci+apa
Kép

reggeli a mamáéknál
Kép

karate-bajnokom
Kép

vizsgán (jobbszélső a Dávid)
Kép

Mindenkinek szép hétvégét!
Edit

Kép

Kép
edit73

Sziasztok!

Megpróbáltam napközben pihenni, Lackó délelött aludt egy órát addig gyorsan összepakoltam mondom majd délután ha alszik alszom én is. Persze úgy ahoyg én azt elképzeltem kb 40 perce alszik most :( Volt amikor lenn feküdtem a földön a Lackó elvolt mondom egy kicsit szunyálok erre nem észrevette??? jött azt nyomkodta a szemem :)

Edit!
Oltári jók a képek a sarokbaszorítós a legjobb :D anyukámnak is nagyon tetszett. Miért nincs már segítséged??? Remélem annak a férfiembernek aki beszólt beleépítettél valamit az agyába!! :evil:

Ági!
Nem tudom mi történ a Lackó lábával egyszer csak ott volt egy horzsolás és másnap meg olyan volt mint ha begyűlt volna neki, majd lefényképezem. Vannak ezek a Gárdonyi teaházas teák nagyon finomak szerintem jobbak mint a Pickwick és ebből van ami igazi gyümölcshúsos, tehát nem filter hanem gyümidarabkák szerintem abból alegjobb egy tea hmmm nyamiii asszem főzök is :D

Lívia!
Nekem ma azt mondta a dokinéni, hogy a fogzás miatt vagyunk lázasak, de azért mert a fogzás alatt meggyengül az immunrendszer és akkor lehet elkapni ezeket a vírusokat. Mi most "jól" vagyunk, láz szerintem a Nurofen miatt nincs, de előtte mindig mérem hátha nem kell neki, de sajna mindig kellett :(

Erika!
Miért nem leszel???
A zárt cipő amit vettetek nagyon tetszik :) a benti cipő is csak a kintit még a Lackónak is megvenném, tök ari.

Végre apa is hazaért már épp ideje volt, mert ugye nincs elég bajom még a menzesz is tört rám :evil:

Mindenkinek kellemes hétvégét!
Puszi
Angi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!

Sajnos,mégis leszek :evil:
Úgy volt,hogy anyukáméknál leszünk amíg ők nyaralni mennek,de közben nekiálltak ajtókat mázoltatni és hát festékszagba meg ami azzal jár koszba nem szívesen laknék,így marad a tömbélet :evil:
De minden rosszban van valami jó,legalább tudlak benneteket olvasni meg írni :lol:
Pedig úgy vágytam haza,kertes házba.......

Edit
egyik kép jobb mint a másik,olyan édesek a lurkók!!!!!!!!!
Dávidnak nagyon jól áll a karateruha!
Sajnálom,hogy nincs segítséged :cry:
Ha gondolod mi a Vikivel szívesen elvállaljuk a fiúkat 1-1 délelöttre,hogy addig is pihenhessél egy kicsit,csak át kéne őket hozni :D de ezt most komolyan gondolom...

Gangi
Viki is így szokta ellenőrizni,hogy alszom-e,jön és nyitogatja a szememet :?
A benti rózsaszín cipőt a Móciban,a kinti félcipőt pedig a Szt.Borbála téri Marco cipőboltban vettem/1890 és 4600 ft volt/

A Gézengúz babaházban vettem Vikinek egy gumicsizmát,nagyon nagy örömet okozva ezzel a csajomnak,gurgulázva nevetett ahogy tapicskolt a pocsolyában :lol:
A csizma 2450 ft volt,fiúknak való aranyos van még a Szt.Borbála téri cipőboltban is.

Viki annyira sokat evett ma délután,hogy csak lestem!!!!!!!!
Uzsira 100 gr vaníliás krémtúrót,majd rá 1 órára vacsira megevett másfél!!! üveg bébiételt :P
Aztán fél kifli,meg mogyorós puki :wink: a kis belesem :wink: altatáshoz plusz két cici :P

Puszi mindenkinek,sziasztok:Erika

cseriviola

A képek:

Kép
Viki gumicsizmában

Kép

Kép
Viki babázik

Kép
Unokatesóimmal és keresztszüleivel

cseriviola

Sziasztok!

Szeptember 1-től átmenetileg nem lesz itthon internetünk, mihelyst lesz újra, jelentkezem.

Jó hétvégét mindenkinek, puszi

Kép
smariza

Sziaszok!

Livi:Hogy van Timi?Remélem már nics láza,és a torka sem piros.Inye be van durranva nagyon?Dorkának sztem 1-2 nap és kint lesznek azok a fránya fogak,már nagyon fehérlik. :D

Erkia:
Nagyon aranyos vagy ,hogy Editnek felajánlod a segitséget,nagyon szép gesztus :lol: Tök jó Viki gumicsizmája.Ezek szerint te még szopiztatod Vikit?De jó neked...A kertes házba való visszavágyást tök megértem.Mi csak 5 hónapja költöztünk el tömbbe,de már minden bajom van.Pedig a kertes elött is tömbbe laktunk(dózsakertben).Szerintem a szomszédok zavarnak nagyon(tudod a bulizósok).Ez szörnyü,tegnapis buli,ma már kezdik a zene már szól... :evil:

Köszi szépen a teávak kapcsolatos infókat.Ma adtam neki pickwicket,a gyümiset ,és sztem izlett neki.kb 100ml megivott.Kezdetnek jó.Cukrot nem tettem bele.

Egy kérdés.Szerintetek miért van az ha Dorkának bármi féle kaját adok a kezébe pl:barackot,kiflit, akkor nem akarja megfogni.Ha nagy nehezen megfogja ,akkor vág egy pofát és eldobja.A szájába nem vesz semmi idegen kaját,viszont ami nem kaja azt mindent mag akar enni?Ha van a kajájában egy mini darabka akkor meg akar fulladni,és nem eszik tovább.Láttam a babtalikon,hogy pl a Lackó ezerrel tömi a szájába a kukit,azsem azt evett.Dorka miért nem?

Szép estét mindenkinek

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok! :D

Szeretnék csatlakozni hozzátok, ha befogadtok. Jó lenne veletek beszélgetni. Anita vagyok, van egy lányom Petra, aki 31.-én lesz egy éves. Ja és sárberekben lakunk. Ha lesz egy kis időm teszek fel képeket is magunkról, csak le kell kicsinyíteni őket.

További szép hétvégét mindenkinek.

Üdv. Anita

Kép
cs.anita

Sziasztok!

Végre tegnap éjjel elkészült a madaras széljáték is, fel is akasztottuk gyorsan a szobába a lámpára. Arra ébredtünk 7 órakor, hogy Virág ácsorog az ágyában (hónapok óta az első éjszaka, amit végig a saját ágyában töltött :!: ) és ö,ö-zik a lámpa fele. Egyből észrevette és tetszett is neki! Mindjárt teszek fel képeket is róla.

EDIT:
Nagyon aranyosak a fiúk és már nagyot nőttek, legalábbis az én szememben, mert én már nagyon régen láttalak titeket, talán csak egyszer, az Erikáék babataliján még februárban.
Nekem a támadás kép tetszik a legjobban.

ERIKA:
Nagyon jók a cipők, amiket vettél, holnap mi is elmegyünk Virággal a Szent Borbála térre, veszek neki én is.
Tegnap láttam a kórházzal szembeni soron, valahol a telefonos és a 100 Ft-os bolt között leárazva kiscipőt, 6300 Ft volt, ha jól emlékszem. Még mindig ez a legolcsóbb, amit te mondtál.

Elfogyott ám hamar a kuki, amit te adtál, úgyhogy ha egyszer a Lidl fele járunk, biztos, hogy veszünk :D

Virág most megint két napja visszatért a napi kétszeri alváshoz, de nagyon nem bánom, mert nagyon nyűgi lenne, ha nem aludna. Mondjuk tegnap fél 5-kor keltegettem, alig akart felébredni, pedig délelőtt is aludt állítólag másfél órát, így aztán jó későn értünk le a máltaira játszani, de most lehet hogy egy darabig másik játszóra megyünk majd, mert eszméletlen mit tud művelni ott.
Minden labdát kivisz, amiket persze csak egyszer dob el, aztán én meg futkoshatok utánuk, aztán meg bemegy másikért. Hát nem lehet az összes játékot kihordani!!!
Na meg találkoztunk egy nagyon bunkó kisgyerekkel, anya dettó, úgyhogy most egy kicsit elment tőle a kedvem. Egy kisebb fajta biciklivel volt ott a gyerek, Virág odament, meg akarta nézni, mivel mást még nem nagyon tudott volna vele kezdeni, merthogy nagy lett volna neki úgy is. De ez a kisfiú olyan undok, ellenséges volt, egyből elrángatta onnan a bicót, ezzel a felkiáltással, hogy: az az enyém! Aztán az anyja tovább ücsörgött abban a forgó akármiben, ott ettek rajta egy másik nővel, de az sem mondott volna semmit. Aztán berágtam, mondtam a gyereknek, hogy nem bántja, csak megnézni. Halkan megsúgom azért a kilóméteres nyaklánc ott lógott a nyakában.

De úgy látom a tegnapi napom a berágás napja volt, mert a buszsofőrre is nagyon mérges lettem, aki hazahozott minket. Nem tudom van-e buszos apuka, vagy családtag a babanetesek között, nem akarok senki megbántani, de ez az ember egy állat volt. Panaszt fogok tenni a Volánnal, mert nem értem hogy lehet ilyen eszeveszettül menni, főleg úgy, hogy több gyerekes család is volt a buszon és komolyan mondom, ha nincs velünk az anyósom, lehet hogy a Virág kiesik a becsatolt babakocsiból. Már ültem nagyon sokat vele buszon, egyik sofőr sem volt ilyen, mint ez. Aztán itt felsőgallához közel már nem bírtam és előrekiabáltam neki, hogy jó lenne, ha ésszel menne, nem tudom, hogy meghallotta-e vagy sem, de kicsit visszafogta magát, de ott kellett végig guggolnom a Virág mellett és lefognom őt, mert minden egyes bukkanót, aszfaltrepedést megérzett, annyira csapkolódott a feje hátra.
Szóval nagyon mérges voltam.

Bocs, hogy ennyire kipanaszkodtam magam, de muszáj volt leírnom.

Na meg aztán Virág is, amiket mostanában művel: egyszerűen nem tudom őt leszoktatni a cumisüvegről. Most jöttünk meg a boltból, direkt nem vittem az üveget, hanem helyette egy műanyag, gömb alakú, sportkupakos üvegbe tettem neki teát, amiből itthon szépen iszogatott, de az úton nem kellett neki, reklamált a cumisüvegért. Aztán a sokadik reklamáció után bedugtam a szájába a sportkupakot és akkor rájött, hogy végül is ha igazán szomjas, akkor ebből is tud inni, de ő csak kereste a cumisüveget, gondolom, hogy rághassa. Valahogy le kell róla szoktatnom, mert szinte egész nap a szájában lóg.

ANITA:
Üdvözöllek a csapatban! Én Simon-Kotra Erzsébet vagyok, felsőgallán lakunk anyósomékkal, de remélem idén már tényleg költözünk! 16 hónapos a kislányunkat Virágnak hívják. Most hirtelen nem tudom mit írjak még, majd kialakul.
Várjuk a fényképeket, kíváncsi vagyok Petrára.
Ja, és írj bátran!!!!

ÁGI:
Igazándiból nem tudom, hogy Dorka miért nem veszi az idegen kaját is a szájába, Virág mindent a szájába vett és nem csak azt amit nem szabadott volna. Amikor próbáltunk átszokni a darabos kajára, akkor én is nagyon el voltam keseredve, azt hittem az én gyerekem soha nem fogja megszokni és mindig pépeset fog enni, mert nálunk is többször előfordult, hogy meg akart fulladni.
Én úgy csináltam, hogy amikor nagyobb darabot adtam a kezébe, vagy szájába, akkor mindig (még most is előfordul), hogy erélyesen rászólok: rágd meg jól, ez nagy neked, vagy harapd mert nagy. És közben mutatom hogyan kell rágni. Virág elejétől fogva kiköpte azt ami a szájában volt, ha én azt mondtam neki, hogy köpje ki, most meg ha megkérdezem mi van a szájában, akkor kinyújtja a nyelvét, de úgy hogy közben a száját alig nyitja ki, csak résnyire és mutogatja közben a kezében, hogy nincs semmi. Szerintem kezd valami puhával, valaki babapiskótával szokta, kiflivel (nálunk olyan is előfordult, hogy a szájpadlására ragadt valami), vagy puha gyümölccsel, mint pl. ahogy csináltad is az őszibarackkal.
Hidd el meg fogja tanulni, ahhoz képest Virágnak is hamar ment, pedig nagyon el voltam én is keseredve.

Mennem kell lassan, krumplis tésztát csinálok ebédre. Aztán délután megyünk valamerre, nagyon szép idő lett.

Az új képek:

http://enerzsi.kotra.hu/index.php?album ... san_bovul_

hugodugo

Sziasztok

Anita
Üdvözlünk köztünk.PErsze hogy befogadunk.Minden új tagot szívesen fogadunk. :D .Írj ha van egy kis időd magatokról.

Ági
Timi ma már jobban van.Tegnap egy kicsit volt már csak nyügi,és csak este adtam neki lázcsillapítót.Ma meg már teljesen virgonc.A gyógyszert viszont nemigazán akarja megenni,úgyhogy hátrahajtott fejjel nagy lökettel próbálom neki beadni.Pedig illata alapján jóízünek tűnik.Lehet nagyon édes, amihez a Timi nemigen van hozzászokva.
Dorkának mennyire adod darabosan a kaját? Nálunk úgy volt hogy őszibarackból tök mindegy milyen darabos volt azt megette.Aztán szép lassan próbálkoztam vele és már egész jól eszi a darabosat. Ja ügye megvettem a 3-as tápszert.Hát talán estére azt fogja kapni,de reggelre elég neki a 2-es is.Mindig hagy a reggeliből jócskán. Sokszor az estiből is marad,de azt szerintem meghagyom neki.

Erika
Aranyos vagy hogy így Editnek felajánlottad a segítséged.Arra gondoltam hogy esetleg ha bevállalod őket akkor ha nem zavarok akkor segítenék én is. :)

Arankáé szemével mi újság van?Jól vannak már?

Na msot mentem üdv mindenkinek Lívia.

UI:Ja dózsakertben itt a sparnal lesz délután valami nyárzáró buli,ha valakit érdekel jöjjön el,azt hallottam hogy gyerek programok is lesznek.

Kép
slivia

Ja elfelejtettem kérdezni Hugitól hogy azt a kukacot hol szerezted?

Kép
slivia

Hugi az a lógó madaras is tetszik,hol vetted?Nagyon ügyi vagy. :P .

Kép
slivia

Sziasztok!

Nemsokára megyek altatni Virágot, csak gyorsan benéztem még egy kicsit.

LIVIA:
Örülök, hogy Timi jobban van már!!
A kukacot és a madaras széljátékot is az Interspar melletti soron vettem, ahol az az XXL-es bolt is van.
Nem volt drága, 300 Ft alatt van egy ilyen csomag ára, de inkább az akril festéket ajánlom hozzá, vagy darabonként lehet kapni tubusos temperát is (ígérem legközelebb megnézem a márkáját, már Erika is kérdezte), az is olyan jó, mint az akril. Próbáltam másfajta temperával is, amit itt felsőn vettem, de az nem jó, foltos lesz tőle. Ez a tempera ott alul volt a földön egy kiskosárban, de ígérem megnézem a márkáját.
Szerintem szebben is sikerülhetett volna, bár így első nekirugaszkodásra nem lett olyan rossz.

Lehet hogy délután lenézünk oda a sparhoz, remélem jól gondolom, hogy a Lővér ahol van, ott lesz a buli.
Remélem lesznek ismerősök :D

Most mennem kell, sziasztok!

Hugi

hugodugo

Sziasztok!

Már megint jó sokat írtatok,főleg a Hugi :lol:
Tegnap anyikáméknál voltunk kertvárosban,nagyon jól éreztük magunkat,csak otthon valahogy olyan gyorsan elrepül az idő :wink:
Viki péntekről szombatra éjjel 12 órát aludt egyben,reggel 9 ó 6 perckor már bementünk hozzá,megnézni,hogy nincs-e valami baj,de csak kialudta magát a drágám :P
De ennek aztán volt bőjtje,mert délután nem tudott elaludni,estefelé 6 körül meg már elég nyűgi volt :cry:
Sokat pacsált a kinti vödrében,tiszta víz lett a ruhája,még az arcát is megmosta :lol:
Amíg ő mellettem pacsált én segítettem anyukámnak a lecsó eltevéshez a paprikákat összevágni,majd egyszer csak Viki odajött és kért belőle,úgy ette mint más az almát :P

Ági
igen,hál istennek még szopik a Viki,mondjuk naponta változó,általában 3-4 alkalommal,de van hogy többször,ezért is szoktam sokszor Csöcsinek hívni :wink:
Sajnállak benneteket a bulizós szomszédok miatt,borzasztó lehet :evil:
NIncs esetleg valamelyik szülőnél lehetőség,hogy hétvégenként ott aludjatok?Dorkát is nagyon zavarja gondolom :cry:
A darabosabb étel elfogadásával lehet,hogy Dorka még várni akar,ne legyél elcsüggedve,előbb-utóbb biztos el fogja fogadni.
És ha nem te adod neki,hanem ő veheti el akkor sem fogadja el?
Viki kb.1 hónapja sokszor eljátsza azt,hogy önnállóan akar enni-inni,vagy csak ő akarja a szájába tenni a kaját.
Hány foga van Dorkának?Vikinek amíg nem volt kint 2v.4 foga addig nekem sem fogadott el semmi darabosat.
Amikor meg már el is fogadta,előfordult,hogy elkezdett fuldokolni,de nme kell tőle megijedni,ez velejáró jelenség.
Ilyenkor kicsit megütögettem a hátát és adtam neki inni és kész.

Anita
üdvözlünk köztünk!!!!!!!!!!
Ha nem baj,én nem mutatkoznék be,mi már régóta ismerjük egymást :P
Várjuk a képeket!!!!!!!

Hugi
elhiszem,hogy dühös lettél a buszsofőrre,teljesen igazad van!
Én is ezért nem szeretek igazán buszozni,mert mi is utaztunk ilyen "őrült gyors" sofőrrel és alig vártam,hogy végre megérkezzünk.
Amiket leírtál,hát az nem volt a ti napotok tegnap :evil:
Nagyon ügyes vagy,jók lettek a kreatív cuccok amiket csináltál,ügyes vagy!
Két madaras forgót csináltál,mert az egyik képen 8 madár van,ha jól láttam?
A 3D-s kép is nagyon jó lett!
Találtam egy oldalt,ahol lehet hobby dolgokat rendelni,a Sárberki bolt honlapja,jártál már ott?
http://www.kreativa.unas.hu/
Nem lehet,hogy Virág rágóka helyett igényli a cumisüveget?
Minél előbb elveszed tőle annál jobb szerintem.És ha helyette almát rágcsálna vagy valami gyümölcsöt?
SAjnos,ma nem tudunk már kimenni az Expóra,mert elég későn ebédeltünk,Viki is alszik amíg a hülye felettünk lakó fel nem kelti a cipője kopogásával :evil: és ma csak 17-ig vannak nyitva :cry:
Mindegy,megyünk a Lővérhez körülnézni,köszi Lívia hogy szóltál!

Lívia
örülök,hogy Timi már jobban van!
Oké,Lívia megbeszéljük és szívesen látunk bébiszitterkedni :lol:
Én is csináltam Vikinek olyan forgókat meg Arankáéknak is,teszek fel képeket róla :wink:

Edit mit szólsz az ötlethez?Mikor hozod a fiúkat?
Mi van azzal a nénivel aki segített neked eddig?

Puszilunk mindenkit:ERika és Viktória Lili

cseriviola

Újabb képek :lol:

Vikinek készített méhecskés szélforgó akril festékkel festveKép

Vikinek készített lovas szélforgó szintén akril festékkel festve
Kép

Izabellának készített lovas szélforgó akril festékkel festve

Kép

Izabellának készített lovas szélforgó temperával festve/előzőt eltörte :cry: /
Kép

Viki így ette a paprikát
:lol:
Kép

Kép

Sziasztok:ERika

cseriviola

Sziasztok!

Anita,
üdv közöttünk! Zsanett vagyok, a kisfiam Máté 10 hónapos, a Mártírok uton lakunk a Herman sulinál. várjuk a képeket! Írj egy kicsit bővebben magadról. Hol szültél, milyen volt stb. Tudod... :)

Ági,
ez a bulizós szomszédság nagyon durva. Én biztosan feljelenteném őket, vagy egyszerűen lekapcsolnám a villany biztosítékát, ha nem értenek a szóból. Nem beszéltetek még velük. Elméletileg 9óra után már csendháborításnak minősül a zajongás. Nem?

Lívi,
tök jó, hogy a Timi jobban van már. Mit mondtak vírus volt?
A Mátéval holnap mi is megyünk dokinénihez, mert köhög a lelkem, de nincs láza hála istennek. Csak megmutizom, hogy nem hurutos-e.

Hugi,
tök ügyes vagy. Én is csináltam a Máténak még régebben egy holdas-csillagos (ez van az ágya fölött) és egy felhőcskés-repülős konbinációt. Nagyon jó szerintem. Csinálnék még, csak nem tudom hova tenni :). Most én fogast szeretnék neki készíteni, láttam jó alapanyagokat az Isparnal. Tényleg jó bolt, de a sárberki is szuper. Ha tudsz nézz be oda is. Aranyos a csaj. Én ott szoktam venni az üvegfestéses cumóimat.

Gangi,
mizu veletek? Lackó jobban van már?

Gyorsan elrepült a hétvége. Állítólag nem nagyon lesz már ilyen jó idő. Ezért ma tartottunk a barátokkal egy nyárzáró kertibulit. Jól sikerült nagyon. A Máté nagyon élvezte a gyerektársaságot, ki is purcant rendesen estére :).
Apával pihiztem
Kép
Hű ez a dömper!
Kép

Megyek aludni, sziasztok
Jó éjt
Zsanka

Kép

Kép
zsanka

Köszönöm a kedves fogadtatást. Jól esett. :oops:
Magunkról egy kicsit bővebben: Anita vagyok 28 éves. Dr. Pazár Dániel volt a fogadott dokim, végig nagyon rendes volt. Csak jót tudok róla mondani. A szülés gyors volt (2 óra). A doki meg is kérdezte, hogy mindent ilyen gyorsan szoktam-e csinálni! :lol: Petra 31-én lesz 1 éves. Gyorsan elment ez az 1 év. Nagyon kedves mindig mosolyog, és nagyon türelmes.
Ma Anyuéknál voltunk a kertben. Minden hétvégén ott vagyunk, na meg Anyóséknál is, de ők most nyaralni mentek. Szeretek náluk lenni, mert így kiszabadulunk a betontömbök közül.

Hugi:
Nagyon ügyes vagy! Ahogy így elnézem a remekműveket ismét kedvet kaptam, hogy nekiálljak az ilyesmi dolgoknak. Eddig csak az ablakra és az ajtóra készítettem üvegfestékkel figurákat, és a falra szalvétából képeket.

Lívia:
Örülök, hogy a Timi jobban van. Nálunk a Petra kb. 3 hete volt beteg. 38 fokos lázzal indított, majd 2 napig nem volt lázas, utána 3 napig egyfolytában lázas volt.Nem győztem adni neki a lázcsillapítót. Semmi más baja nem volt, evett rendesen és ugyan olyan vidám volt, mint mindig. Kapott antibiotikumot, de lehet, hogy a foga miatt volt ez az egész.

Erika:
Sajnálom, hogy nem jött össze az, hogy Anyudéknál legyetek a jövő héttől. Viszont neked is jó sok energiád lehet, hisz annyi szép dolgot csinálsz a Vikinek!Rengeteg örömet szerzel így neki. Az energiára vissza térve jól jönne nekem egy kicsi plusz, mert egyszerűen nem visz rá a lélek, hogy tanuljak. Egy vizsgát vissza is mondtam mert nem tudok még arra is készülni.

Zsanka:
A szülésről még annyit, hogy tök jó visszaemlékezni rá. A nagy nap előtt délután még vasaltam, csavarogtunk minden fel. Este 8-kor még jól meg is vacsoráztam. Nem gondoltam, hogy pár órával később a Petrát már a kezemben fogom tartani. 23h-ra mentem be a korházba és másnap 00.55-kor megszületett a Petra.Te kinél szültél?
A képekből ítélve ti is állandóan mentek. Igaz addig lehet ezt megtenni, amíg jóidő van.

Kérdés:
Nincs valami jó tortareceptje valakinek? A Petrának még nem igazán akarok rendes tortát venni. Azt korainak tartom.
Vagy nem??

Egyenlőre elég ennyi belőlem. :oops: Jó éjszakát mindenkinek. :D

Üdv. Anita

Kép
cs.anita

Ja még a Petra képei lemaradtak.
http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=19802

Üdv. Anita

Kép
cs.anita

Sziasztok!

Csak gyors bekukkantottam,nem bírtam tovább aludni :evil:
Csanita
e-mailben elküldöm ma délelött neked Viki torta receptjét és a képet a kész tortáról.

Lrita
mi van veletek,hogy vagytok?
Gondolom munka,háztartás,gyerekek mellett nem igazán tudsz közénk jönni :cry:
Utólag is nagyon boldog 6.születésnapot kívánunk Hanna Kiarának!
Kép Kép Kép

Anita/Ann 26/,Remka,Nóra/vnora/,Anikó/eagleszem/ nagyon eltűntetek,hogy vagytok?

Szép napot mindenkinek! Kép
Megyek vissza aludni :lol:

cseriviola

Sziasztok

Erika
Ti is ott az intersparnál vettétek a szélforgót?A Timi imádja a lovakat (úgy vettem legalábbis észre) és azért kérdezem. Nagyon jók.
Mondjuk Timinek még nincs szobája,sajna pénzhiány miatt még nem került rá sor. :cry: .De jövőre tervezzük ha van pénz ha nincs. De ahogy magamat ismerem lehet még idén meglezs.Majd meglátjuk.

Anita
Nagyon helyes baba Petra.Jó súllyal született ha jól látom. :D .Sógornőm is a Pazárnál szült,eddig senkitől nem hallotam panaszt a Pazárra.Én is nagyon bírtam,bár én nem nála szültem,csak az uccsó 9 héten fogságban voltam a kórházban :( ,és ő volt ügye az osztályos doki.Egyébként én a Varjúnál szültem.Teljesen meg vagyok vele is elégedve.

Mi elsétáltunk,vagyis inkább átsétáltunk a dózsakerti nyárzáró ünnepségen.Kicsit nagyobb gyerkőcök bizti jól érezték magukat,de a Timi még nemigazán élvezte.Majd jövőre.Mondjuk nem is volt annyira nagy szám :oops: .Vagy legalábbis nemigen néztem körül hogy mi is volt igazándiból.

Na most mentem,úgy néz ki még ma is jó időnk lesz.Asszem ma elnézek az intersparhoz.
Üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia

Ja még valami,nem tudtok olyanról akit esetleg érdekelne megvételre egy kiskád állvánnyal,meg egy avent kézi mellszívó?Ha igen akkor részleteket is írok,meg fotót is.
Köszi Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Erika:
Tök édi Viki ahogy eszi a paprikát :lol: Bzti nem is volt olyan éhes mint mutatta,csak jó bulinak tartotta.Képzeld voltunk a hétvégén anyóséknál kertibuliba,és vittem saját kézi készítésű gyümitortát,és meg sem kostólta senki :evil: .A férjemmel azt beszéltük ,hogy hazahozzuk és megesszük mi.Nem sikerülhetett rosszul a kinézete sztem nagyon is jó volt,de hát ez a család ilyen :twisted: Anyu már felajánlotta ,hogy hétvégén menjünk hozzájuk aludni,de Balázs nem akar,mert azt mondja ez nem megoldás...Dorkának még csak 2 foga van alul,de sztem napok kérdése és fönnt kibújik egyszerre 4-is :lol: .Ha kint lesznek lehet hogy elfogadja az idegen kaját is.Amúgy ha nem én adom neki akkor sem veszi el,még játszani sem.

Anita:Üdv a körünkben.Mi a gálon lakunk az unió lakóparkban8az nincs túl messze hozzátok) :lol: Dorka baba 9 hónapos,nyugott,és jó alvó baba eddig...Megnéztem a képeket,Petra nagyon helyes baba.Hány kilóval született,és most mennyit nyom a kiscsaj?Én a Vargánál szűltem,hát voltak kisebb gondok,na de az már rég volt.Egy kérdés hozzád.Láttam az egyik képen,hogy Petrának napszemüvege volt.Ha jól láttam babaszemüveg,ha nem javíts ki.Hol vettétek,és menyiért?Engem érdekelne,mert Dorkára ha kicsit is süt a nap már minden baja van.Amúgy ez nem baj a babának?És nem piszkálja?

Zsanett:Marha jól áll Máténak a kedő.Nagyon menőbenne,bár ezt már mondtam neked egy párszor,na mindegy,akkor is tök jó :lol: Remélem nem komoly a köhögés.a fölöttünk lakóknak már 2* szóltunk,de nem sok eredménnel,a villanykapcsoló lekapcs. jó öttlet :twisted: ,majd kipróbálom.

Hugi:Kiheverted már a buszos incidenst?Nagyon gáz lehetett.Amúgy ha egyedül vagy akkor,hogy oldod meg a búszraszállást?Van bérleted,vagy mindig jegyet veszel?
Dorka nem nagyon issza a teát :cry: Napi kb 100ml.Pickwick gyerekteát próbáltam ki az erdei gyümiset.Cukor nélkül.Lehet teszek bele egy nagyon picit,és fokozatosan vnom meg tőle.

Gangi: Ti hogy vagytok,Lackó meggyógyult már?A kis lába is helyrejött?

Livi:Azt akarom kérdezni,hogy neked a dokinő mondta hogy adhatod a 3-as tápszert?Te szoktál halat adni Timinek?És ha igen akkor hogyan ,mármint bébiételben?Mert én vettem neki paradicsomos halat és tele volt darabkákkak,hát evett belőle 2 falatot és majdenm megfulladt a lelkem.

Angika: Már lassan megjöttök a nyaralásból :) .Ha már vagy ,akkor írj és mehetünk sétálni.Közben megbeszéljük mi volt :lol:

Na megyek főzök valami gyorsat.

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Minden okés nálunk Lackó csütörtök péntek lázas volt aztán szombattól már semmi baja. Fogat próbáltam nézni neki hátha valahol látom, de ez a kis büdösbogár nem mutatta :D Hétvégénk nagyon jól telt alig voltunk itthon :D Holnap meg megyünk Egerbe, tehát nem leszünk itthon 1 hétig épp ezért úgy gondoltam teszek fel én is egy pár képet nehogy elfelejtsetek :lol:
Kép Hol az okos fejed? Kép Reggeli erkélyezés Kép Taximban
Kép Uzsi utáni bealvás

Kép
Kép
gangi

sziasztok!

Tegnap este jöttünk haza!
Jó hamar eltelt ez a hét :lol: később mesélek meg visszaolvasok :wink:
Most nagyüzemben mosok meg pakolok:(

Gyors teszek képet Kép Kép Kép

Szép napot mindenkinek!
angika

Sziasztok!

Lívia
köszi a dcséretet,bár már fél éve csináltam őket:oops:
Igen,az Intersprárnál lévő hobbyboltban vettem őket.
Timi akkor veletek van 1 szobában?Vagy csak nincs gyerekszoba jellege a szobájának?
Ha gondolod majd segítek,adok ötleteket dekoráció ügyben :lol:
MI is voltunk tegnap kint a nyárzáró bulin,de nem volt nagy szám,kb.5 percig maradtunk aztán Viki kívánságára elmentünk fagyizni :wink:
Megkérdezem a Berci unokatesóját,hogy érdeklik-e az eladó cuccaid.

Ági
biztos fincsi lehetett a gyümitortád,én megkostóltam volna :P
Türelem,majd eljön az az idő amikor Dorka megfogja és megeszi a darabosat,minden gyerek máshogy fejlődik...

Gangi
édes a Lackó a képeken!
Nekem az alvós tetszik a legjobban :lol:
Jó nyaralást nektek,képeket kérünk :lol: meg persze élménybeszámolót!

Angika
várjuk a beszámolót!
A képek nagyon jók!Levágattad és befestetted a hajadat?
CSini vagy,jól áll!
Szép nagy baba Julcsi és milyen csini!!!!!!
Élvezte a strandolást?

cseriviola

Sziasztok!

Úgy látom, hogy ez nem az én napom. :evil:
Délelőtt kitöröltem az egyik kedvenc képemet a Petráról, most meg eltünt amit eddig írtam.
Petra nevében is köszönöm a kedves szavakat.

Erika:
Előre is köszönöm a receptet.
Reggel miért nem tudtál tovább aludni? Megérezted ezt a bolond időt? Nálam pont fordírva volt. Hajnal 2-ig forgolódtam az ágyban, nem tudtam sehogy sem elaludni.

Lívia:
Sajna előzőleg rossz élményben volt részem, és bennem volt a para, hogy idő előtt be kell feküdnöm a korházba. Szerencsére nem így lett.

Ági:
Petra 3370 gr. és 50cm-rel született. Most 9510 gr és kb. 75 cm. Valóban babának való napszemüveg volt a Petrán. Előtte egy szakértőt megkérdeztem, és ő ezt válaszolta:

"A szemet nem rontja a napszemüveg, ha valóban csak erős fényviszonyok között használják. Napszemüvegnél a legfontosabb, hogy jó minőségű, torzításmentes képet adó, UVA és UVB szűrővel ellátott legyen. Egy jó ellenzős kalapka azonban jobb e korban."

A neten rendeltem:
http://www.bambino.hu/index.php?m=autosulesek_018
4.000 Ft-ba került. Ritkán adom rá, mert ha olyan kedve van, akkor le akarja venni.

Most megyek, mert a Petra felkelt. :D

Üdv. Anita

Kép
cs.anita

Sziasztok

Na voltam az intersparnál,és vettem is egy-két dolgot.De sajna festékből nemigen vette mert kifogyott.Így a méhecskéhez vettem feketét meg sárgát.Aztán meg vettem temperakészletet de azt a tescóba,kipróbálom az egyik méhen azt ha bejön bejön ha nem akkor így jártam :wink: .Na meg vettem lovacskásat,meg holdat csillagokkal,meg az uncsitesónak repcsoset.De nagyon sok jó dolog van ott abban a boltban,meg tök aranyos a csajszi.

Erika
Nálunk úgy van hogy a kisszobában lakunk mi :D .Mivel annak idején itt rendezkedtünk be pénzhíja miatt,a nagyszoba az kész katasztrófa volt egy ideig.De mivel sürgősen akartunk költözni ez jó volt így.Aztán szép lassan meglett a naygszoba,de annyira megszoktuk a kicsit,hogy nem bírunk szabadulni :P .Na aztán a nagyszobában hagytunk helyet a számítógépnek hogy ha majd átköltözünk az ott lesz.Na ebből az lett hogy oda került a kiságy meg a pelenkázó.De nem néz ki abszolut hülyén,csak jobb lenne m ár ha lenne saját birodalma a Timinek,meg már kezdi kihízni a ruhásszekrényét. :P Szóval így állunk. :lol:

Angi
Jó pihenést nektek.Reméljük még lesz azért jó időtök.

Angika
Bocsi bizti írtad,de merre fele voltatok nyaralni? Julcsi nagyon édes,olyan igazi kislányos,főleg a fodros sapijában.De azt néztem én is hogy jó nagy baba.Szerintem a Timinél bizti nagyobb.Jó magas csajszi lezs belőle :D .Mekkora egyébként?Timi most 70 cm,meg olyan 8 kg.

Reni
Köszi az infót.HÁt valószínű nem kell az overáll,mert jobb nekünk a külön kabátos.A Timit iszonyú öltöztetni,no persze a pelenkázásról ne is beszéljünk.Leizzadok mire felöltöztetem.A tesómékat kérdeztem a kisebb ruhák ügyében ,de még nem válaszoltak.

Ági
Nem mondta a doki a 3-as tápit,a védőnö adott egy ilyen tájékoztató szórólapt amin ilyen tápszerek bénikaják meg ilyenek voltak,és akkor mondta a 3-asat.De vissza fogok a 2-esre térni,mert a Timi eddig mindgi otthagyta.
Adtam már neki halat,de nagyon még nem.Kerti parti alkalmával volt sütve ilyen hekkfilé,abból adtam neki kézzel.Igaz asszonygák nincs benne szálka,de néha azért lehet benne találni így a kezemmel nyomkodtam szét neki.De ette rendesen.

Na most mentem
Üdv mindenkinek és jó éjt
Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Azt hittem ma már nem is tudok nektek írni, mert nagyon nehezen tudtam csak belépni.

ERIKA:
Te sokkal szebb szélforgókat tudsz csinálni, nagyon tetszenek a színek!!! Majd legközelebb nekem is szebbek lesznek. Bár legközelebb egy zsepitartót szeretnék csinálni, csak még ki kell találnom, hogy mivel fogom kiderkolálni.
Nagyon aranyos, ahogy Viki a paprikát eszi! Nálunk Virág a paradicsomot meg az uborkát imádja. Bármit adhatok neki ebédre, ha van hozzá ubi, tutira megeszi. Sőt, mostanában már reklamál, hogy ne kis darabokat adjak neki, hanem csak negyedeljem, majd ő harapja, de néha akkorák nyel, hogy attól félek megfullad, úgy tömi :D
Jártam már a sárberki kreatív boltban, sőt egyszer én is megtaláltam az oldalukat, de jobb szeretem élőben megnézni a dolgokat.
Végül is vasárnap a jubileum-parki játszón maradtunk, jó sokára értünk haza, a gyerekek alig akartak eljönni. De ahogy olvasom, nem volt valami nagy buli a sparnál, annyira nem bánom, hogy nem oda mentünk.
Nagyon örültem, hogy a férjem is eljött velünk, már régen voltunk így együtt, kivéve a győri állatkertet.
Igen, 8 madár volt összesen a csomagban, bár a képen, amit a csomaghoz mellékeltek, csak 4. Először fel akartuk rá tenni az összeset, de aztán nagyon zsúfoltak lettek, így maradt a 4. Majd valahova kiteszem, de azokat szerintem majd csak az új házba.
Cumisüveg ügyben nem jutottunk előrébb, ugyanúgy követeli, bár időnként eldugom előle és próbálom elterelni a figyelmét. Na és persze több darabolt gyümit is kap, bár nem hiszem, hogy beéri azzal a cumi helyett. Szerintem azért van ennyit nála, mert a rendes cumit csak alváshoz kapja meg, így jobb híjján ezt rágcsálja, meg az is lehet hogy jön a foga és ezért csinálja.

LIVIA:
Jó munkát a szélforgókhoz, biztos neked is szépek lesznek! Bocs, hogy még mindig nem írtam le a tempera nevét, de látom már túljutottál ezen.

ANGI:
Nekem is a fürdőruhás kép tetszik a legjobban Julcsiról, nagyon jól áll neki a kalap is!!

GANGI:
Örülök, hogy Lackó rendbejött, jó pihenést nektek!!
Nekem is az alvós kép jön be :)

ZSANKA:
Igen, előbb-utóbb nekem is az lesz a legnagyobb bajom, hogy még olyan szívesen csinálnék ilyen szélforgós, meg 3D-s képet is, csak már nincs hova tenni. Bár a mi házunkban több hely lesz (legalábbis remélem), de nem akarom túlzsúfoltá tenné. Az üvegmatricás dolgokban az a jobb, hogy könnyebben cserélgeti őket az ember, évszaknak, ünnepnek megfelelően. Látom milyen sok kreatív anyuka van közöttünk :lol: . Ez tök jó!
Nagyon jó Máténak ez a kendő a nyakában!

ANITA:
Én a Virágnak sajnos a kertvárosi Vadgesztenye cukrászdából rendeltem az első tortáját, ahelyett hogy én csináltam volna neki. Túró ízesítésűt szerettünk volna, de sima kakaós volt, abszolút nem volt finom. Hál istennek a formája jó lett, de közel nem lett olyan nagy, mint amiben megállapodtunk, úgyhogy tiszta csalódás volt, nagyon el voltam kenődve miatta, de már túltettem magam rajta, jövőre jobban sikerül. Sajnos sima fénykép van csak róla, de ha gondolod majd digitálissal lefényképezem és úgy fel tudom tenni. Mi megbeszéltük, hogy minden szülinapjára virág alakú tortát adunk neki.

ÁGI:
Hát igen, a buszos dolgot már kihevertem, de most egy darabig nincs kedvem felülni semelyikre sem! Pedig szerdán gondoltam elmegyünk az óvárosi bölcsibe, játszóház van minden szerdán 9-12-ig, legalábbis a kiírás szerint, jó lenne megnézni. És hát persze nincs mindig autó.
Nincs sajnos bérletem, hanem buszjegyet szoktam magammal vinni, elől odaadom a sofőrnek, aztán lerohanok a babakocsihoz, és így együtt szállunk fel hátul. Sajnos van olyan sofőr amelyik meg sem várja, hogy lefékezzem a babakocsit, máris elindul. Szerintem abszolút nem tudják beleélni magunkat a mi helyzetünkbe. Jobb szeretem egyedül cipelni a babakocsit akár lépcsősoron, akár a buszra fel-le, mert úgy jobban tudom vinni, hál istennek könnyűfajta a mienk, bár a Virág már egyre nehezebb benne :D

Most már abbafejezem magam, megint jó hosszú sikeredett az irományom. Most két napig úgysem jövök osszátok be :D

Íme néhány friss kép:
http://enerzsi.kotra.hu/index.php?album ... 006_08_27_

http://enerzsi.kotra.hu/index.php?album ... 006_08_28_

http://enerzsi.kotra.hu/index.php?album ... 006_08_27_

Sziasztok, Hugi

hugodugo

Sziasztok!

Angika,
jók a képek. Jó időtök is volt? Hol voltatok fürdőzni? Nagyon édes a Julcsi sapija.

Lívi,
ha esetleg tudod milyen szín hiányzik, akkor szólj nekem van egypár adok hogy ki tudd festeni a lógókat. :)

Gangi,
jó nyaralást! -És jó időt nektek.

Anita,
én is a Pazár dokinál szültem. Nagyon elégedettek voltunk vele. Én is hamar megszültem, 3 óra alatt a 4kgos bébit :).
Megnéztem a képeidet, nagyon aranyos a Petra, ő is olyan gyúrnivaló mint az én kisfiam. Igazad van nekünk is zabszem van a s...ggben, mert állandóan megyünk mint a dilisek :). Nincs olyan hétvége, amikor ne csavarognánk valamerre. Ez így jó :).

Ma voltunk orvosnál a Mátéval, kaptunk cseppeket reméljük segíteni fog a köhögésén. Szegénykém ma alig tudott aludni, mert 2 órával korábban kelt, és napközben mindig felébredt. :( Először miattam, majd pedig a Tescoba mentünk és ott felébredt a zajra. Mi is átálltunk a Tescos pelusra, Erika ha jól emlékszem te is azt használsz, neked nem szokott büdi lenni? Nekem néha olyan fura szaga van.. De amúgy jó.
Jut eszembe, ha van valakinek felesleges Pampers vonalkódja, akkor szívesen át-megvenném, mert szeretnék játékot rendelni.

hmmm még valamit akartam...
nem tudom mit...
majd eszembe jut ... :?

sziasztok
Zsanka

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Már megint ilyen korán seikrült felébrednem :cry:

Hugi
jók lettek a képek!A legjobban az utolsó adagban az tetszik amin a homokozónál lévő csúzdán vigyorogva fekszik a Virág :lol:
A papírzsepi tartó fából van?Mert én a Vikinek csináltam egy fa dobozkából hajcsatt és hajgumi tartót,kidekoráltam szalvétatechnikával,sztem jó lett/teszek fel róla képet,bár lehet,hogy már láttad :wink: /
Kép

Zsanka
jobbulást Máténak!
Pampers vonalkódot gyűjtötték Angika és Csanita,kérdezd meg őkat hátha van még nekik,vagy pedig a babaszoba oldalon a csevegő csere-bere rovatában nézzél körül,ott szoktak ezzel soan foglalkozni :lol:

Szép napot mindenkinek,remélem,hogy az eső nem egész délelött fog esni,mert nem szeretek esőben sétálni Vikivel :evil:

cseriviola

Sziasztok!

Már megint én vagyok :P
Tegnap,kihasználva a jó időt,estefelé lementünk a máltai játszóra,aztán pedig a házunk mögött játszottak a gyerekek,íme róluk pár kép:
Kép Kép
Kép Kép [img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1156826093.28.jpg[/img] http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 971.33.jpg[/img] Kép Kép Kép
Kép

sziasztok:ERika Kép

cseriviola

Sziasztok!!!
No,gyorsan írok amíg Julcsi elvan :lol:

Lívi! Balatonkenesén voltunk nyaralni! Hónap elején mérték Julcsit 72cm és 8070gramm volt :D

Erika! Köszi:)Le van vágva a hajam,de befestve nincs. Azt majd apa fogja.

Anita! üdv itt! Még nem küldték a játékot:) még kb 2 hónap szerintem.

Ági! Zolti itthon van még a héten,ezért nem biztos hogy tudunk veletek sétizni. De majd jövőhéten mindenképp:)

A nyaralás jó volt és hálistennek csak csütörtökönn éjjel esett az eső. A többi nap elég jó idő volt. szerdán voltunk Balatonfüreden az aquaparkban! Ott nagyon jó volt! Julcsi is pancsizott. Zolti bevitte őt a pezsgőfürdőbe is! Azt is nagyon élvezte. Csapkodta a vizet meg vigyorgott :lol: A többi napot a Balatonparton töltöttük. Zolti jó sokat pancsizott:) olyan volt mint egy gyerek. Én nem csak térdig mentem be egyszer,mert nagyon hjideg volt a víz kb.22fokos. Szombaton azért rámentünk a balcsira vizibiciklivel :D Julcsinak az is nagyon tetszett! :lol: Aztán egy fél óra múlva elaludt.
Már örültem ,hogy hazajövünk :lol: mégis jobb azért itthon.

No megyek még mosni egy-két adagot aztán vasalok stb.

szép napot mindenkinek! :lol:
angika

Sziasztok,

Szerencsésen megérkeztünk a motoros túráról, igaz egy trabis mikor előztük nem vett észre és átjött a felezőn túlra bal oldalra, így kicsit meglökött minket, de nem borultunk el, férjem jól tartotta a motrot és én sem pánikoltam be, igaz egy elemünk eltörött a motron, de semmi bajunk és ez a lényeg.
Teljesen más élmény Ausztriában motorozni a harmadrendű utak a hegyekben is teljesen simák! Sok szépet láttunk! Még soha nem jártam nyáron ilyen vidéken, minden tiszta virágos!

Sajnos dolgoznom kell így nemigen tudok visszaolvasgatni.

Talán egy hozzászólásom van a múlt heti eseményekhez:
dokinőm és védőnőm is mondta, de azóta már szegény Líviéknek is, hogy a fogzás soha nem jár lázzal. A láz mindig vmi betegség jele, még ha olyané is amire semmi gyógyszer nem kell, csak lázcsillapítás. pl.vírusfertőzés.
Ilyenkor a szerveztben minden felgyorsul, hogy hamarabb gyógyuljon és így a fogacskák is hamarabb áttörnek az amúgy is fogzó babánál. Betegség (láz) elmúlik, kibújt a foga is, ezért kötik e két dolgot tévesen össze!
Persze nyűgösséget, éjszakai ébredéseket, olyat hogy nem akar enni okozhat fogzás, de igazi lázat nem.

Remélem tudok jönni többet és majd rendesen visszaolvasok.

UI:
Roli nehezen ment tegnap oviba, visszaszaladt bentről a kocsiig. 3-an foglakoztak vele mire be tudták vinni! :lol:
Réka minden egyes torna után tud vmi új dolgot!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Angika:
Oké majd jövőhéten sétálunk,bár akkor meg anyuék lesznek szabin és megyünk hozzájuk ki.Kicsit kiszabadulunk falura :lol: ,no meg a hülye szomszádtól is elmenekülök.De majd eggyeztetünk,mert sztem nem leszünk kint minden nap.Nagyon cuki Julcsi :lol: ,nekem a fürőruhás tetszik a legjobban.Nagyon menő kiscsaj. 8)

Livi:
Legalább valamikbe lehagytuk Timit,már ami a súlyát illeti. :lol: Dorka múlt héten volt 8700g és 74 cm.

Hugi:
Írtad hogy nemsokára elkültöztök anyósodéktól.Felsőn építkeztek vagy máshova mentek lakni,ha megkérdezhetem.Jó kis dolog a költözködés,pláne ha már van baba :D .Mikorra tervezitek a költözködést?

Tegnap nagyon nyügi volt Dorka.Egész nap rajtam lógott.Végig bent volt a keze a szájába és sírt.Bekentem a kis inyét,de sztem nem sokat használt neki.Ma egy kicsit nyugisabb.Kibújhatnának már a fránya fogacskái :twisted: Meg is mértem a lázát,de szerencsért csak 37.4 vlot popsiba.Ez még nem levont szám.Hülyét is kapnék ha beteg lenne most,mivel szept.11-n visszük pestre izótpos vizsgálatra és ha megbetegszik,akkor elmarad,és várhatunk megint pár hónapot.Gyakorlatikag most "karanténban"van.

Megyek,mert lassan felkel és éhes lesz.
Szép napot
Ági

Kép

Kép
ági01

Megint én vagyok.Régebben tettetek fel képeket a picikről amikor még picik voltak,most én is megtaláltam a cd-t.
Dorka 1 órásan Kép

Kép

9 hónappal később: Kép

Kép

Kép
ági01

Angika:
Örülök, hogy a jóidőt még ki tudtátok fogni a nyaralásnál. A képek jók lettek. Nagyon aranyos a Júlcsi is abban a fürdőruhában. Látszik, hogy remekül éreztétek magatokat.
A játék pedig majd csak megérkezik.

Hugi:
A képek nagyon jók. A "torta" lefényképezésével ne fáradj, de azért köszi. Az is nagyon jó gondolat, hogy a Virágnak virág alakú tortája legyen minden évben. Én valószinüleg az Erika receptje alapján készítem el a Petra tortáját.

Zanka:
Máténak mielőbbi gyógyulást kívánunk. Van nekem egy 3 pontot érő pampers-es vonalkódom. Az szívesen odaadom. Írj, és akkor egyeztetünk.

Erika:
Nagyon ügyes vagy, hogy ilyen korán fel tudsz kelni. Mi a titkod?? A kerativitásodat sem győzőm dicsérni. :D
Ez a kis fa dobozka is jól sikerült. Le is van lakkozva?
Tegnapi képek miatt viszont irigykedem. Egyrészről azért, mert nagyon jók, másrészt, mert gondolom többen laktok közel egymáshoz, és így akár minden nap tudtok talákozni. :lol:

Ági:
Szerintem Dorka a foga miatt volt ilyen nyügi. A 11.-e miatt szorítunk, hogy ne jöjjön közbe semmi.

Most megyek, mert a Petra felkelt.
További kellemes napot mindenkinek.

Üdv. Anita

Kép
cs.anita

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?