Sziasztok,
Babuci, anyuci és a konyhabútor köszöni a dícsérő szavakat, aranyosak vagytok
Nekünk ilyen éjszakánk, mint a mai, még újszülött korban sem volt, Aliz 2 óránként felsírt
Éjfélkor, 2-kor, 4-kor elég volt csak a cumi, 6-kor már szopi is volt, aztán 8-kor megint cumi és így húzta negyed 10-ig. Akkor mosolyogva ébredt, mintha mi sem történt volna
Jól telezabbantotta magát, aztán rá egy órára megint jött a nyűglődés, alig bírtuk apával ketten elaltatni.
Szerintetek ez a foga miatt lehet?
Annácska: Ne hülyülj már, nem érzem beleszólásnak, amit írtál, inkább jó tanács, köszi
Nem tudom a fél 8-8 órai fekvést hogy fogjuk megoldani, nálunk ez a szűk keresztmetszett
Ovi idő alatt, ha 9-kor ágyban volt, már az is nagy szó volt, de tudta, hogy ha 9-ig nincs kész, akkor nincs esti mese. Ez jó kis ösztönző volt, lehet, hogy maradunk ennél, csak az időt hozzuk előbbre
Buborékfújó Petikét még nem örökítetted meg az utókor számára?
Én szívesen megnézném a technikáját
Eszter: Ez a kórházas dolog nem hangzik valami jól, remélem nem találnak semmi komolyat, és hamar rendbejössz. Drukk-drukk.
Örülök, hogy jól sikerült a koncert
Babcika: Na mi volt a dokinéninél? Sikerült megnyugtatnia?
Én már kitaláltam mi lenne a legjobb. Azt kéne, hogy babucit, meg anyucit is mérni kéne folyamatosan, és a kettő hízást átlagolni
Cory: Jó, hogy újra itt vagy
Petri: Sajnálom, a külön TV-zést
Hátha már Timi nagyobb lesz, apa is változik kicsit.
A menzis görcsölés is elég sz@rul hangzik, úgy látszik ez is mindenkinél máshogy jön elő
Évi: Nem tudom honnan veszed, hogy nekem szép sima a hasam. Asszem pont te írtad régebben a fánktésztát, na az enyémre ez a jelző egy az egyben ráillik
Ráadásul a barna csíkom sem akar elmúlni
Irígy vagyok az éjszakátokra, de örülök is neki, hogy nektek legalább jól telt
Csak nem kibújt egy újabb fogacska?
Mariannka: Csak ma este fogom mérni a kiscsajt, de semmi jóra nem számítok
Hacsak nem a 3 napos kaki fog nyomni benne pár plussz dekát
Szupi, hogy Istvánka is ilyen jót szundizott, és, hogy végre te is kialudtad magad
Ügyi vagy, hogy ennyi mindent megcsináltál kora reggel
Én, amilyen lusti vagyok, visszafeküdtem volna szundizni
Bartika: Pötyi úgy látszik bepótolja az esti keléseket, és azért alszik ilyen jól ma délelőtt
Enyim gyerek 20 percet aludt csak, most itt van a kezemben, én meg egy kézzel nyomom. De így legalább nem ordít
Nekem sajna hullámos a hajam, de én is jobban szeretem egyenesen. Csak nagy meló kihúzni
Eszti: Én anno Vince fütyijén a bőrt a kezdetektől fogva húzogattam, persze csak óvatosan, amennyire éppen ment, erőltetni nem szabad. Már akkor is az volt, hogy nem szabad, mert berepedhet, de én nem akartam, hogy letapadjon. Mindig körbe is mostam neki kamillával. Szerencsére sose volt gondunk vele.
Vali