Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Csak annyit még mára,hogy Lilinek kibújt a fogacskája:alul kocog a kiskanál és ujjal is érezni,hogy bök :lol: :lol: :lol: Látni persze még nem láttam. :wink:

Nancsika-Micsoda izmos superman Alex :) :) Jó sokat nőtt!MEgyek én is felborulni,az én fejem sem 100-as :? .

Jó éjt mindenkinek!!
Vendég

Babcika: 6-ra ígérték, hogy jönnek, de majdnem 8 volt, mire ideértek. :( Muszáj volt, mert apának segített valamit a srác egy melóban. Én meg addig a feleségével tutujgattam Alizt :)

Én arra a fehér kislábasra gondoltam az asztalon. Nem igazán látom, hogy mi van benne, de gondolom azt azért nem etetted meg Lilivel :lol:

Sajnálom a szopis harcodat, nem semmi, hogy 6 hónaposan még van lelkierőd nekiállni fejni a tejcsiért. Minden elismerésem, Lili büszke lehet az anyukájára :)

Gratula a fogacskához :) Egy jött ki, vagy kettő?

Nancsika: Asszem hízott pár grammot a fiacskád :) Látom, hogy már ő is kilóg a kiskádból :)
Húúúúú ... és gyorsan, bár már ma nem olvasod ... nagyon boldog 5. hófordulót Alexnek :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Na megyek én is és borulok utánatok, csak még dobok fel pár képet a ma készült sorozatból :)

Mit akar már megint apa azzal az izével??? :)
Kép

Anyával mókázunk :)
Kép

Támadjuk le apát :)
Kép

Én is tudok mókás képet vágni :)
Kép

Végre megszereztem :)
Kép

Most már én is sok(k) voltam, de Bartit kell szidni, ő bátorított :lol: :lol: :lol:

Jó éjt,

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok :)
Petra :)
Köszi a leírást, nagyon jó :) Ha lesz időm kb 2 hét megcsinálom és megmutatom :)
Minden elismerésem az örökbe fogadás miatt :) Drukkolok, hogy gördülékenyen menjenek a dolgok :)

Mamacka :)
Nagyon jók a képek :) Áron baba nagyon édes :)

Bartika :)
Nagyon cuki Pötyi :) Biztos komoly matemaikai példán mélázott így el :lol:

Eszti :)
Gratula a nagy fiadhoz :) Nem semmi, hogy már itt tart :)
Boldog névnapot és fél éves szülinapot neki :D

Anita :)
Örülök, hogy túl a férjed a műtéten. Gyors felépülést neki :)

Cory :)
Liza nagyon édes :D Látszik mennyire imádják a nagy tesók :)

Évi :)
Sajnálom az éjjeli keléseket :( Remélem ma már jobban alszik a kispipi :)
A gyerkőcök már csak ilyen, a legegyszerűbb dolgok tetszenek nekik a legjobban :) Csak a szülők dilije, hogy a legdrágább játék a jó játék :)

Eszter :)
Remélem jól mulattál a koncerten :) Kell néha egy kis feltöltődés :)
Annamari nagyon okos és csak azokat a dolgokat lusta megcsinálni, amiket én adok :D Amit a suliban kap, azt azonnal megcsinálja, sőt az összes szorgalmit is :) Mondom én hogy van esze :lol:

Ildi :)
Örömmel látom, hogy nálatok is zajlik az élet :lol:
Örülök, hogy Natasa már jobban van, cuki, ahogy így elterült :)

Boscó :)
Drukk a viszgádhoz :)
Fannika nagyon ügyi, hogy már forgolódik :) Biztos Bencét akarja utolárni :D

Vali :)
Talpmaszi nálunk is haonlóan zajlik, azzal a különbséggel, hogy én masszírozom apa lábát, aki rendszerint belealszik :lol:
Nagyon jók a képek :) Tüneményes Alíz :lol:

Ildi, Vali :)
Érdemes elkezdeni a trenirozást :) A sulitól annyira el tudnak fáradni az elején, hogy délutánra hót hullák. Nagyon megterhelő nekik a szoros napirend és egész napos koncentráció. Annamari általában fél 8 és 8 között megy aludni és reggel fél 7-kor kel. Néha még így is marha nehezen főleg télidőben. De nem kell sok idő és beáll minden :) Bocsi, hogy beleszóltam :oops:

Babcika :)
Nagyon cuki a kisasszony :) Tényleg látszik, hogy nagy kevdvel eszik :)
Örülök, az első fogacskához :)

Nancsika :)
Nagyon cuki Alex :) Jó sokat nőtt :lol: Peti is így szokott betámasztani a kádba :)

Tegnap nem voltunk itthon, leutaztunk Kópházára megnézni egy teherautót :? Hát tartozunk az ördögnek egy úttal :? Fényképen sokkal jobban nézett ki, mint élőben.
Peti jól viselte az utat, végig nevetgélt, mosolygott játszott meg aludt :) Ja és megtanult buborékot fújni a szájával :lol:
Tuti még kimaradt egy pár dolog amit akartam írni, de már keresztben állnak a szemeim :? :lol:

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Uh, sok mesélni valóm van. :D

Kezdem a kevésbbé jóval:
Ma megyek vissza a kórházba a dokihoz. Megnézet az egyik főproffal, majd csinálnak sülyedést, meg még valamit a vérből és még elmegyünk valami ortopéd dokihoz is, ha a főproff is így rendelkezik... Szóval az antibika nem hatott semmit. :(:(

A jó:
A koncert naaaaaaaaaagyon jó volt. Igaz, kevés Crystalt játszottak, mert a zenekar választhatott zenét, de naaaagyon jól érezetem magam. Végigénekeltem 2 órát. (bár én ezt inkább üvöltős éneklésnek hívnám) és még csak be se rekedtem annyira, mint gondoltam. :D:D A sógornőm 2 sorral előttem állt és még így is hallotta, hogy énekelek... Beszéltem egy kicsit Katival is (az énekessel), mert a volt lakótársam, egyben bartánőm neki az általános iskolai legjobb barátjnője volt, így volt mit mesélnem neki az Ildiről. :D:D
Most persze jó fáradt vagyok, mert 11ig tartott a koncert és mivel még fel voltam pörögve, csak éjfél körül aludtam el....

Megyek, hogy időben készn legyünk Hannával. :D

Este jövök és reagálok midnenkinek. :D

Puszi

Eszter
Kép
Kép
vok

Jó reggelt ! :)

Vali-Jaaa,az csipetke volt a gulyásleveshez. :) Azt is adtam Neki,a barack csak a kép kedvéért ment :wink: :lol: :wink: :lol: :P Nem áám.Húúú,Te nagyon csini vagy.Én is így szeretnék kinézni 2 gyerek után....Le a sityakkal! :) És irigykedem a konyhádra is,gyönyörűűű! :) :oops: Köszi az elismerő szavakat! :oops: Már most reggel sem szopizott rendesen :( Jól beárulom ma a dokinéninek.

Annácska-Köszi :) Biztos nagyon édi bubifujó Petibabab :)

Vok-Sajnálom ezt a csont dolgot,borzasztó! :( :( Megy a drukk,hogy minden rendeben legyen.Szupcsi,hogy jó volt a koncert és ki tudtál kapcsolódni kicsit! :) Hanna mikor kelt?

Na szép napot mindenkinek,remélem nekünk is az lesz és nem parázok be a mérlegtől,ha balépek a rendelőbe. :)

Vendég

Sziasztok!

Petra: nekem Balu után az első 3 mensi maga volt a rémálom. Mondtam is a pasimnak, hogy most azonnal kistesót, mert én ezt még egyszer nem bírom ki. De aztán kevésbé görcsöltem, és a mennyiség is kevesebb lett.
Le a kalappal előtted!

Vok: 29-e esélyes.

Ildi: nagyon édes Nati, ahogy elaludt :D
Mi sem csináltunk semmit a babakötvénnyel, de egyelőre van ezer más dolgom is, majd ha már nyugisabb az élet, és Liza is megbízhatóan tűri a babakocsit. De nem is értem, mi ezzel a gond.

Szelivi: barátnőm szerint még nálam is nagyobb szája lesz a csajszinak :D

Vali: nem voltam itthon, de köszi a hiányolást :)
Szuperek a képek :)

Babcika: súlyügyben már no para, most már aztán eszik mást is, ha akarna, tuti ehetne többet :) Tömni meg nem lehet egy gyereket.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Babcika
Én már adnék körtét de nálunk még egy pár nap v hét múlva érik.
Kíváncsi vagyok menyit nyom már Lilkó.
Nagyon édesen kanalaz. :lol: Lehet h ő már erre várt, a szopi már ciki neki. :wink:
Gratula az első foghoz!

Nancsi
A fiúk aranyosak! Hajléktalan apa..jót nevettem. :lol:

Anna
Te aztán jó sokáig kukorékolsz. :shock:

Vok
Irigy vagyok a koncert miatt.
Sajnálom h nem használt az antibika. :cry:

Eszti
Tegnap lemaradt:
SOK BOLDOG ELSŐ NÉVNAPOT BENCÉNEK!!! :D

Anita
Nekem is volt már laparoszkópiás (vagy milyen) műtétem, másnap már mentem is haza, szinte kutya bajom se volt. Remélem a párod is így éli meg.
Ti mivel mentek a talira? Kocsival v vonattal?

Vali
El ne kezd már te is (megint) a tejparát!!! Timinél is volt 1x olyan h nem volt egy hétig kaki.
Tetszettek a csábos csajok!

Engem nem masszíroz a párom pedig úgy szeretném. De ő meg nem. Tegnap is –szokás szerint- mást néztünk a TV-ben, így nekem a konyhában kellett nézni a sz.feleségeket. Ő meg a nappaliban nézte az új sorozatot de szó szerint csak nézte mert a fején fejhallgató volt és zenét hallgatott. :evil:

Vettem fagyasztott meggyet. Legközelebb ezt vezetem be Timinél vagy ha megérett a körte akkor azt.

Babakötvény: mi se csináltunk vele semmit. Majd teszünk el neki annyi zsét amit mi akarunk és tudunk, amit akkor veszünk ki amikor kell és nem akkor amikor ŐK megszabják.

Petra
Nem akarlak elkeseríteni de én is ugyanúgy görcsölök. Az első mensikor még nem a másodiknál már jobban, a harmadiknál meg már cataflamot is be kellett vennem. Sajnos ez van. Remélem azért hasonlóan fogunk járni mint Cory.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Babcika!

Gratula Lilkónak a fogacskához! Szerintem mára már látni is lehet majd, nemcsak érezni. Olyan gyorsan tudnak nőni :) Szuperek a képek nagylányról, ügyin falatozik :) A mérlegeléshez nyugit küldök :)

Vali!

Tök jó, hogy nem látsz most, mert akkor lebuknék, hogy milyen iszonyat sárga vagyok az irigységtől :lol: Csak nekem maradt ráncos és löttyedt hasam?!
Alizka tündéri, kis huncut! Nekem is tetszik a konyhabútorod :)

Nancsika!

Alex jó nagyot nőtt, édi kispasi :) Az egy hónapos képen szörnyen gondolkozik valamin :) És boldog hófordulót neki!

Eszter!

Hát, ez a kórházas téma nem hangzik jól... Remélem kitalálnak valami etra hatékony gyógymódot neked! De annak örülök, hogy a koncert jó volt :) Én is így szoktam koncerten "dalolgatni": nem szépen, de jó hangosan :lol: :lol: :lol:

Ma éjjel csak egyszer kelt a libuci, legalábbis én csak egyre emlékszem :) Viszont az én emlékeimre nem nagyon lehet hagyatkozni, mert ma pl. két inget kivasaltam, mire észrevettem, hogy elfelejtettem visszadugni a vasalót :shock: Csak csodálkoztam, hogy mi a csodáért nem lettek simák az ingek :lol:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Vali: rendben van a mázsálás eredménye? Nagyon klassz családi fotókat mutattál, elképesztően jól nézel ki két gyerek után. :oops:

Babcika: édes Lili, ahogy eszi a barackot. Gratula a fogacskához. :lol:

Vok: sajnálom, hogy nem hatott az anitbika, az viszont klassz, hogy jól érezted magad a koncerten. Reméljük, hogy a dokik megtalálják, mi a gond.

Tényleg ilyen borzasztó a szülés utánai első menzi? Ne már... :oops:

Rólunk: Csoda történt: Istvánka végigaludta az éjszakát, ismét. Reggel 1/2 6-kor felriadtam, rohantam át a gyerekszobába, ő pedig békésen aludt. 6-kor szopiztunk, utána aludt 9-ig. Én meg nem bírtam, így most ragyog a lakás, száradnak a ruhák, kész a kaja, szőrtelen a lábam, és csillog a frizurám. :lol: Olyan jó érzés. Kész szuperanyunak érzem magam. :oops: Bocsi, de ezt ki kellett írnom. :lol:

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Mariannka! Csak úgy sárgulok én is!!! Szuperanyu!!! :D Az én csemetém megint visszafelé lépett, háromszor kelt éjjel, de most rendesen zabált is, mint aki nem is 140 grammot nyomott be vacsira. De most annyira fáradt voltam (tegnap turbó üzemmódban kitakarítottam a lakást, amíg a csajszim elvitték sétálni), hogy nem volt erőm harcolni vele... :(
Ahogy Cory is mondta, majd csak leszokik róla.

Vali! Tényleg nagyon jól nézel ki!!! És sokkal jobban tetszik a hajad egyenesen, mint göndören! :wink:

Pircsi! Én most néztem meg a Született feleségeket, már csak videoról tudok megnézni bármit, mert azt meg lehet állítani. :) Nagyon izgi volt, ez most az egyetlen szenvedélyem... :D

Lilkó baba nagyon cuki!!!! Most akkor lehet vagy nem lehet a körtét adni? Mert az nekünk is lenne a kertben még ősszel és tudnék eltenni.

Évi! Jót röhögtem a vasalós storyn! Én ha nem írom fel éjjel, hogy mikor és hányszor ettünk, akkor reggelre elszáll! :shock:

A csemetém meg fél 10 óta alszik. Ez ritka, mint a fehér holló!!!

Ami a mensit illeti, képzeljétek, nekem a múltkor csak ijesztegetett. Nem jött még meg! Ki az, akinek még nem jött meg és előttem szült???? Jó lenne reménykedni, hogy van még esélyem!!!!

Puszi,

BArti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Bartika, nekem sem jött még meg.... :roll: Még csak nem is ijesztgetett. :)

Nekem a táblában az van, hogy a körte 7 hótól mehet.

Mariannka, ügyi vagy, én nem is gyúrok már arra, hogy ennyi mindent megcsináljak egyszerre. Vagy takarítás, vagy mosás, vasalás, vagy szépítkezés. :wink:

Nagyon szép babák vannak a topicon, és hogy mind egészséges, szuper jók vagyunk! :)

Nálunk fognak se híre, se hamva...

Fiús anyukák, a fütyivel mikor kell majd csinálni valamit? Egyáltalán kell??
Vendég

Sziasztok!!

Csak híreket hozok:Lili 380 gr-ot hízott és 2 cm-t nőtt 4 hét alatt.Ez nem rossz,juhéjjj!!! :) :) Most 5760 gr és 64 cm. :) :) Na jó picike,de akkor is NŐ!!! :) :) :) Most kiugrálok a bőrömből !!! :) :)

Majd később jövök,de most barackozunk :)
Vendég

Bartika: kitartás. A lényeg, hogy szépen lassan minden meglesz. Szerintem a körte nagyon rokon az almával, szóval én simán adnám. Az okos kis könyvem is ezt írja, bár abban találtam korábban jó néhány szamárságot. :lol: A menzi nélküliségre még van esély. :lol:

Eszti: nekünk azt mondta a gyerekorvos, hogy majd csak egyéves kor után. De hogy akkor mit kell csinálni, arról fogalmam sincs. Kérdezd meg a családot. :lol:

Babcika: jujj, de jó. Együtt örülök Veled. Látod, nem kell parázni, tudja Lili, hogy mennyit kell ennie.

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Mariannka! István baba ül már? Ő a legidősebb baba a fórumon, és nem emlékszem írtad-e.

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok,

Babuci, anyuci és a konyhabútor köszöni a dícsérő szavakat, aranyosak vagytok :lol:

Nekünk ilyen éjszakánk, mint a mai, még újszülött korban sem volt, Aliz 2 óránként felsírt :( Éjfélkor, 2-kor, 4-kor elég volt csak a cumi, 6-kor már szopi is volt, aztán 8-kor megint cumi és így húzta negyed 10-ig. Akkor mosolyogva ébredt, mintha mi sem történt volna :shock: Jól telezabbantotta magát, aztán rá egy órára megint jött a nyűglődés, alig bírtuk apával ketten elaltatni.
Szerintetek ez a foga miatt lehet?

Annácska: Ne hülyülj már, nem érzem beleszólásnak, amit írtál, inkább jó tanács, köszi :) Nem tudom a fél 8-8 órai fekvést hogy fogjuk megoldani, nálunk ez a szűk keresztmetszett :? Ovi idő alatt, ha 9-kor ágyban volt, már az is nagy szó volt, de tudta, hogy ha 9-ig nincs kész, akkor nincs esti mese. Ez jó kis ösztönző volt, lehet, hogy maradunk ennél, csak az időt hozzuk előbbre :)

Buborékfújó Petikét még nem örökítetted meg az utókor számára? :lol: Én szívesen megnézném a technikáját :)

Eszter: Ez a kórházas dolog nem hangzik valami jól, remélem nem találnak semmi komolyat, és hamar rendbejössz. Drukk-drukk.

Örülök, hogy jól sikerült a koncert :)

Babcika: Na mi volt a dokinéninél? Sikerült megnyugtatnia?
Én már kitaláltam mi lenne a legjobb. Azt kéne, hogy babucit, meg anyucit is mérni kéne folyamatosan, és a kettő hízást átlagolni :lol:

Cory: Jó, hogy újra itt vagy :)

Petri: Sajnálom, a külön TV-zést :( Hátha már Timi nagyobb lesz, apa is változik kicsit.
A menzis görcsölés is elég sz@rul hangzik, úgy látszik ez is mindenkinél máshogy jön elő :(

Évi: Nem tudom honnan veszed, hogy nekem szép sima a hasam. Asszem pont te írtad régebben a fánktésztát, na az enyémre ez a jelző egy az egyben ráillik :? :roll: Ráadásul a barna csíkom sem akar elmúlni :(
Irígy vagyok az éjszakátokra, de örülök is neki, hogy nektek legalább jól telt :) Csak nem kibújt egy újabb fogacska?

Mariannka: Csak ma este fogom mérni a kiscsajt, de semmi jóra nem számítok :( Hacsak nem a 3 napos kaki fog nyomni benne pár plussz dekát :)
Szupi, hogy Istvánka is ilyen jót szundizott, és, hogy végre te is kialudtad magad :) Ügyi vagy, hogy ennyi mindent megcsináltál kora reggel :) Én, amilyen lusti vagyok, visszafeküdtem volna szundizni :roll:

Bartika: Pötyi úgy látszik bepótolja az esti keléseket, és azért alszik ilyen jól ma délelőtt :) Enyim gyerek 20 percet aludt csak, most itt van a kezemben, én meg egy kézzel nyomom. De így legalább nem ordít :roll:
Nekem sajna hullámos a hajam, de én is jobban szeretem egyenesen. Csak nagy meló kihúzni :(

Eszti: Én anno Vince fütyijén a bőrt a kezdetektől fogva húzogattam, persze csak óvatosan, amennyire éppen ment, erőltetni nem szabad. Már akkor is az volt, hogy nem szabad, mert berepedhet, de én nem akartam, hogy letapadjon. Mindig körbe is mostam neki kamillával. Szerencsére sose volt gondunk vele.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sikerült jó sokáig írnom az előző hsz-t, hála Gizinek, és most látom, hogy Babcika azóta már meg is jött a jó hírekkel. :)

Gratula !!!!!! Hajrá Lilkó ! :lol:

Megyek a nyűgi lányomhoz, cicizünk egyet, addig is csend van.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Jól van , látom, nem csak nekünk volt csúnya éjszakánk.Natus 1-től óránként fennet volt, végig szopta az éjszakát,aztán 6-kor ordítva, visítva ébredt, nem lehetett megvigasztalni semmivel.Csak bömbölt.
Cici se kellett neki. Aztán mégiscsak nagy nehezen a szájába dugtam, és alaludt.Aztán megint ordítva ébredt, megint nem volt jó semmi.Aztán alaludt a fürdőben a hordozóban.Miután ott felébredt, mintha semmi se történt volna. :D
Most is jól elvan.
Viszont reggel 37,0 volt a hője.Ezzel még enm csináltam semmit se.Az előbb 36,8 lett.
Bőg, megyek :?
vas

Sziasztok :)
Petri :)
Bizony éjszakai bagoly vagyok, mert ilyenkor senki nem nyaggat és tudok egy kicsit a saját dolgaimmal is foglalkozni. Főzök, mosok, vasalok :lol:

Eszti :)
Pont tegnap olvastam el itt el egy topikot. Azt írják, hogy semmit sem kell csinálni egy éves kor alatt, de vagy hogy később sem. Cory írt is róla, majd őt megkérdezheted. Bár vannak itt még fiús anyukák Vali, Ildi :)

Mariann :)
Gratula Istvánka alvásához, na meg a szuperanyukához :lol:
Fogacskával hogy álltok? Kibújt már a kis kínzó?

Barti :)
Egyszer majd csak visszaáll a rendes kerékvágás és Pötyi is átalussza az éjszakát :)

Gratula Lili hízásához :) Pöttömmanó, de azért hízik és jókedvű. Kell ennél több :P Hogy ízlett ma a barack?

Sajnálom Alízka ébredéseit :( Lehet, hogy tényleg a foga gyötri :(
A fiadnak akkor csak azt kell mondani, hogy most nem 9, hanem 8 a határ. Egyébként úgyis hulla lesz az első időkben. Annamari az elején volt, hogy már 7-kor sírt a vacsinál a fáradságtól. De belerázódnak ne félj :)
A barna csíkom még nekem is meg van :(
Peti buborék fújását megpróbálom megörökíteni, csak fényképezőgép undoritisze van :lol: :lol: :lol:

Na ha már mindenki az éjszakájával jön akkor én is :)
Petike este 9-kor fürcsizett, de úgy hogy az egész fürdőt elúsztatta :lol: Aztán cici és alvás egészen reggel fél 9-ig :oops:
Van remény, hogy a gyerkőcök átalusszák az éjjelt :)
Bocsi, hogy ezt leírtam, de nagyon büszke vagyok a kicsi fiamra :D
Ha már hízni nem akar akkor legalább alszik :lol:

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Vissza is tértem, Olivért gyorsan elaltattam, mert hiszti volt, mert Leventével veszekedtek, hogy milyen filmet nézzenek, és sorsoltunk, és Lev választottja nyert.Így ő meg elkezdett hisztizni, de így most legalább alszik.

Babcika, nagyon ügyi Lilkó!!!!
Milyen sokat hízott :D
Ügyesek vagytok!!!!

Barti, nekem se jött még meg, de nem is hiányzik :wink:
Egyébként Levente nagyon bírja az éjszakázást, de ő nem gépezett, mert tiltva van neki.Szerencsére kihúztuk majdnem az egész nyarat, hogy nem számítógépezhetett.Júni végéig volt egy kis bünti, aztán utána napi 1 órát játszhatott, aztán megint jött egy hosszú nyár végi bünti :wink: :lol:
Most meg jön a suli, így ezért nem lesz játék :wink:

Annácska, nem szóltál semmi rosszat, inkább köszi a tanácsokat, én is abban bízok, hogy tök fáradt lesz, és kimerül, nem kell az ágyba hessegetni.De az eleje lesz a legnehezebb. :roll:

Babakötvényt mi sem intéztük, csak kíváncsi voltam, hogy ti mit csináltatok vele.
Én is úgy gondolom, mint Petri, hogy majd teszek neki akkor annyit, amennyit akarok, meg amikor akarok.
A 40 ezrükkkel meg kitörölhetik a se**üket !!:lol:

Vok, sajnálom a nem ható antib.-t, de majd talán kitalálnak valami hatékony dolgot :wink:
koncert jó, hogy jól sikerült :D

Vali, jól néztek ki a kiscsajjal, a hajad meg tényleg jobb szerintem is egyenesen :D

Babci, barackzabáló Lilkó is aranyos :wink:

Ma ezt sütöttem, figyu:
Kép
Kép

Vali, a tegnapi Norbis kaja egész jó volt, a többit meg már írtam.Tegnap volt még gombás-hagymás pirított csirkemáj salátával, az tök ízletes volt.
Szerintem a diós gubával se lett volna olyan nagy gáz, ha külön rakják a vanília sodót(ahogy a food-ososk is teszik), de így baromira szét volt ázva, és ehetetlen volt.
Holnapra aranygaluska lesz, ha azt is egybeöntik, többet ilyet nem kérek.Még jövő hétre rendelek tőlük, ha ehetőek lesznek, akkor maradok, vagy váltogatom a food-dal.
Mára nem rendeltem.

Megyek Levente szerint hemzsegnek a hangyák a konyha előtt, meg Natasát is altatni kéne :wink:

vas

4 kóbor hangya volt csak :lol: :lol: :lol:
vas

Ildi, ez övön aluli volt. Csak azért bocsátok meg, mert épp az előbb toltam le egy meggyes-mákos rétest, a piacról hoztam. :wink: :lol:

Vali, Annácska, köszi a fütyi infót.
Vendég

Sziasztok!

Alex köszöni a dicséreteket. Mondtam ám neki, és mosolygott közben jól.:)

Babcika!
Gratu a fogacskához, és h ügyesen hízik a kiscsajod.:)

Vali!
Csodaszépek vagytok a képeken! :)
Jah, kilóg a kádból. Most azon agyalunk, h mit csináljunk vele. Az a gáz, h apa nem nagyon akar a nagykádban együtt fürdeni vele, mert még most is bénának érzi magát. Bár szokatom, mert egy hete Ő fürdeti Alexet, és én csak asszisztálok.:) Szal valamit majd kitalálunk.:)

Annácska!
Sajnálom az autót. :(
Mégha csak betámasztana. Huligánkodik :) De konkrétan pancsol, csapkod. Úszik a szoba néha. :)

Eszti!
Sajnálom az antibiót.:( És, h nem javult.:(
Koncert viszont királyságos lehetett. :) (a 16 tonna meg már kívülről majdnem! ;))

Petri!
De nem úgy néz ki, mint egy hajléktalan? :D De ma már parancsba adtam neki, h haza jön, és szépen behalad a fürdőszobába, és addig nem jön ki, amíg puccba nem vágta magát.:) Szegény kis Alex , hozzá sem tud bújni, mert tiszta piros lesz a kis arca a szakállától.

Évi!
Vasaló :D

Mariannka!
Nagyon ügyi Istvánka, és Te is! Nekem úgy kell erőt venni magamon, h nekiessek a lakásnak. Bár nálunk apa takarít.:) Minden más az enyém.:)

Bartika!
Körte elvileg 7 hótól. Csak asszem fájhat tőle a hasuk. Vagy nem? De majd Cory vagy Borcsa nyilatkoznak… gondolom.:)

Esztipeszti!
Fütyivel majd csak 1 éves kora után kell foglalkozni. Mi ugye megnyertük magunknak, mert már régóta mossuk neki, de fel sem tűnik.:) De majd doki megmondja. Ő látja rajta, úgyis, ha valami lenne vele, és fel kell húzni neki. Amúgy egyáltalán nem fáj Alexnek, apával baromkodnak olyankor, amikor csinálom.:)De már kenegetni sem, csak simán fürcsikor megmosom neki. Nálunk sincs még fog, ne aggódj. Legalább nem harap akkorát. :D

VasIldi!
Nem lehetett könnyű az éjszakátok. Mi lehet a baja. A foga? Mennyi van már kint neki?

Oroszok még hozzám sem törtek be. Bár volt valami kis pecsételés olyan 2 hónapja, de az olyan lehetett, mint annó jánykoromban, amikor legelőször megjött. :) Azóta sehíre. És tegnapmegtaláltam a szerencsetamponomat. Akkor tettem a táskámba, amikor vártam tavaly, h megjöjjön, aztán cserébe jött egy Alex.:) Azóta ott figyel a tatyóban. Ha kiveszem, tuti megjön.:D

Kép

Kép
nancsika

Ildi
Én tegnap sütöttem mákos és túrós rétest. Már alig van belőle :oops:
Te is bolti lapból készíted? Az enyém elég száraz lett, vagyis inkább csak a mákos. Te h csinálod?
Nem fogod elhinni mivel játszott a jány. Száraztésztás flakonnal. Hát idejében meg kell vele ismertetni a tésztaféléket. Van benne minden:csiga, tarhonya, eperlevél stb.
Legközelebb a fazékkal és a fakanállal fog megismerkedni.
most alszik

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Na, csajok, megvolt nekünk is az első (és remélem utolsó!!!) ágyróllegurulós balesetünk :cry: Letettem a libucit a nagyágy kellős közepére, azzal a boldog tudattal, hogy nem tud még gurulni a csaj, csak hasra fordulni... És egy másodpercre elléptem mellőle, hogy bekapcsoljam azt az idióta Judit és a zenemanókat :( Abban a pillnatban már huppant is a csajom... Hát, nem pont így szerettem volna megtudni, hogy mégicsak tud forogni, meg gurulni :( Szerintem az ijedtség nagyobb volt, mint a fájdalom, mert gyorsan megvigasztalódott, utána nemsokkal már vigyorgott is, de nekem még mindig remeg az egész belső berendezésem :(

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
én is mindíg ettől félek, Timi még nem gurul ezért én is szoktam egy pillanatra az ágyon hagyni
pedig tudom h nem kellene...

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!

Gyöngyiék jól vannak, csak még nem tud netezni. Szombaton mennek Alsópáhokra.

Senkit sem érdekel az alsópáhoki hétvége, amit átadnánk valakinek?????????????

Talira mi is mennénk, de én teljesen tudok alkalmazkodni, bár jobb lenne a hétvége, mert akkor a férjem is tudna jönni.

KépKép
KépKép
scullyx

Az agyamat eldobom!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Már alig vártam, hogy ami lakóparkunkban átadják az utolsó ütemet, és végre kuss legyen. Végre elkészültek, gépek, munkások levonultak, erre a mögöttünk levő telket is megvette valami bagázs, és olyan hangosan dolgoznak (valami irdatlan konténerbe dobálnak valamit, és rém hangos), hogy azt se hallom, amit gondolok :evil: :evil: :evil: Szegény libszi alig tud aludni :evil: És még csak az alapnál tartanak :evil: De szerencsére több üres telek nincs a környékünkön :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi, szegény libuci, de az a lényeg, nem lett semmi baja :D

Nancsi, el is felejtettem megdícsérni a kádban lubickoló Alexot :D

Petri, ez is bolti lapos rétes, nekem nem lett száraz.A tésztát kicsit megkentem olvasztott vajjal, beszórtam pici morzsával, arra tettem a tölteléket:1/2 kiló túró, kb.10 szem édesítő vízben feloldva,1 tojci, meg 1 vaníiliás cukor.
Rápakoltam 2 rúdra, az egyikre még raktam szedret, a másikra szilvát.
A harmadik meg csak simán almás(+ fahéj+ cukor) lett.
Mire felébredtem, Levente megette az összes almásat :lol:

Kinga, nekünk akkor már suli lesz, így nem jó a dátum :(
Gyöngyiről kösz az infót.

Eszti, akkor jövő héten melyik nap lenne jó?
Ki tud még jönni?
Edit, Nancsika, Annácska, Bartika?????
Ki akart még múltkor jönni?????
Jöhet ám bárki, aki akar :!: :!: :!:
Kinek melyik nap jó????
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
vas

Évi :)
Szegény Libuci :(
Ne aggódj, szerintem nincs olyan gyerek aki le esett volna valahonnan valamikor és mégis felnőnek :)
Te biztos jobban megijedtél mint Libuci :)
Az építkezést sajnálom :( Nekem is az agyamra megy. Eddig akárhová költöztünk tuti kifogtuk a szomszéd lakásfelújítását :x Idén nyáron csak az egész környék vízvetetékcseréjét szívtam be :evil: Így legalább párosult egy parkolási cécóval és két naponkénti vízhiánnyal :x

Nancsi :)
Mi esélytelen vagyunk a szobában fürdetni, mert tuti szőnyeg csere lenne :lol:
Most már a kiskádból is ki kellett venni, mert úgy rúgta magát, hogy attól tartottam kicsúszik a kádból.Most nagykádazunk és nagyon élvezi. Igaz íyg is úszik a fürdő :lol:

Ildi :)
Azt hiszem innentől hozzád járok ebédelni :wink: Istenien néz ki :D
A suli eleje való igaz, hogy nehéz lesz, neked is és Leventének is :)
Miért is aludt Natasa az ülésében a fürdőben :shock: Peti itthon sosoem alszik el az ülésében, inkább hintázik benne, de olyan lendülettel, hogy attól félek kiesik :)
Nekem hétfő, kedd, szerda oké, de csütörtökön évnyitózunk, pénteken meg már suli :?

Scullyx :)
Sajnos mi nem tudunk menni, mert suli van. Talán majd az őszi szünetben, de azt még nem tudom mikor lesz :)

Hű most nagyot bűnöztem én is :D Barackos gombóc volt az ebéd egy halom porcukorral, utána meg fagyi :lol: Ez aztán az update fogyi :lol:

annácska

Évi!
Szegény bébicsajod. De a lényeg, h jót nevetett az egészen. Reméljük máskor nem csinálja.
Ismerős. :( Volt, h a házban egyszerre csinálták a felettünk lévő lakást, és a mellettünk lévőt. Volt minden. Fúrás, faragás, kopácsolás, még flexelés is. Na az is finom volt. nem basszáztam csak egy kicsit. De már eladták az összes lakást, asszem. De a környéken folyamatosan dolgoznakmég. 2 napig nem megyek ki az ucánból, és hopp már nőtt is egy ház megint. Egyszer csak elfogynak, és csend lesz végre, ha már ide költöztünk.:)

Ildi!
Nekem tök mid1, h melyik nap. Semmi halaszthatalan progim nincs. Csak nem tudom, h hogy jutok át Gödöllőre.:( Apa viszi az Astrát, a csodának meg eltört a gázpedálnál valami pittyputty, szal szegénykém most üzemképtelen. Ha lenne valaki, aki össze szed minket, és majd haza is dobna, aki esetleg innen jön a környékről, azt nagyon megköszönném, és akkor el is tudok menni.

Mi meg jól "megúsztuk", h haza menjünk. Valahogy egy porcikám sem kívánta az utat, bár Anyuék hiányoznak veszettül. Erre Apu felhív, h mit csinálunk hétvégén. Jól bejelentkeztek.:) Király! Jön mobilanyu, és süt főz helyettem. :D

Kép

Kép
nancsika

Húú Évi, tök megértelek!!! Én ilyenkor anyatigrid módjára üvöltök!!! De velük még nem is tudsz semmit csinálni. :( Egy egész vállalatot leállítani. :( :twisted:

Vas, ez nem fair! Tegnap én gyorsan elosztogattam, amit sütöttem, mert különben túl sok maradt volna nekem. :)
Én csak annak függvényében mennék, ha valaki el tudna vinni. :( Nekünk nincs autónk és BKV-val messze van aszontátok!!!

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Hali!!

Mindenkinek köszi a dícséreteket és a drukkokat!! :) :) Lilit most elvitte Anyum sétafikálni.Remélem alszik kicsit közben.

Dokinéni végülis nem volt,majd jövőhéten mehetünk újra,mert már régen találkoztak Lilivel. :? Nem nagy ügy különben 5 percre lakunk a rendelőtől :wink:

1.Körte:Védőnő azt mondta inkább várjunk kicsit,mert vmi szemcsés összetételű és ez megdolgoztathatja a beleket.Mondtam,hogy Lili soha nem volt hasfájós,Azt mondt,ha gondolom,akkor icipicivel próbálkozhatunk.Nálunk most érik,fini,mézédes,lédús.A levét lehet,hogy meg lehetne próbálni.
2.Mondtam,hogy Lili mostanában(jó 2 hete)nem szívja ki rendesen a cicit,csak amíg dől a tejcsi.Azt mondta,lehet,hogy már nem érdeklődik annyira a tejcsi iránt,vannak babák,akik elválasztják magukat.Adhatok neki tejpépet,ha úgy gondolom,hogy keveset szopott.Háát néha úgy gondolom,főleg este.Ekkor nem tudom,hogy az álmosságtól,vagy miegyébtől,de NEM HAJLANDÓ szopizni.Kész tortúra már az egész,nekem meg már rettenetesen fáj a cicim,sokszor elpityeredek közben az egésztől,meg a fájdalomtól :( :( És lehetséges,hogy ezért kevesebbet is eszik,ezért kel korábban,mint eddig.(6óra felé már ébredezik,holott volt,hogy 9-ig aludt).Mivel ugye nem szívja ki a ciciket(most már egyszer sem!!! :( ) fejek.Nem túl sok jön össze,de azért van mennyiség.ÉS kitaláltuk,hogy ezzel csinálom a tejpépet,amit olyan du. 6 óra felé kapna meg.Ez nekem óriási megnyugvás lenne az esti szopit tekintve,mert már totál kiidegelem magam tőle. :( Így megeszi azt a tejcsit is,amit amúgy is megevett addig,amíg ben nem sztrájkolt.Kicsit felturbózva,hiszen már NAGY :wink: ,hízásnak meg amúgy sem árt.Ártani remélem nem ártok vele.Na befejezem a monológot. :wink:

Vali-Anya-baba súlyátlagolás tetszik,erősen dobnék a statisztikánkon :) :)

Évi-Sajnálom a borulást,de azért ügyeske a forgással a csajszika :)

Húú csajok ezek a kaják(rétes,gombóc,fagyi),ejnyebejnye.... :wink: Én most kicsit bekeményítettem magammal szemben,mert már nagyon elszabadult a pokol. :? Kitaláltam,hogy amikor iszonyú éhes vagyok két főkaja között norbijoghurtba mártogatott abonettet eszek.Vmi isteni :)

Scullyx-Sajnos mi sem tudunk menni :( Sporolósra kell fognunk mostanában,mert csomó kiadás áll előttünk :( (autóműszaki,sógoresküvő,járókavétel,meg az élet is drágul,de cefetül és félre is kéne rakni.....)

Tali minket nem érint,mert ahhoz majdnem 300 km-t kéne kocsiznunk. :shock: :cry:

Este még bekukkolok! :)
Vendég

Ildi: Nekünk hétfő és péntek kivételével bármelyik nap jó. De csak akkor tudok menni, ha lesz még legalább egy apuci, mert az én drágám csak akkor visz el. Azt mondta egyedül tök égő lenne neki annyi anyuci között. De lehet, hogy csak berezelt :lol:
Ha megyünk, sztem egy anyóca meg egy babóca elfér még nálunk a kocsiban.

Rétes: nyami :) Mégis csak sz@r lehet, az a Norbis ebéd, ha még ilyet is muszáj leküldeni utána :) Mert csak azt ne mondd, hogy meg se kóstoltad :wink:

Annácska: Jó neked, hogy ilyen nagy alvó a fiad. De azért ez az éjszakai program, amit lezavarsz, nem semmi :o

Nancsika: Nálunk is nagyon kellett biztatni apát, hogy merje fürdetni a kiscsajt, de nincs más választása. :) Mindig azzal jövök neki, hoyg minden apuka fürdeti a gyereket, mert ez apuka-feladat, szal nehogy már ő kilógjon a sorból. Még a múltkor is, mikor megmerítette Alizt, összeszedte magát, és csinálja tovább :)

Petri: Jó hamar konyhatündért nevelsz a lányodból :)

Évi: Akkor most már te is felavattad a lányt, de a lényeg, hoyg nem lett semmi baja. Azért így is nagy gratula a forgáshoz :)
A házépítőkhöz kitartást.

Scullyx: Sajna nekünk sem jó az időpont a suli miatt :( Más topikban próbálkoztál már?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Nem írok most sokat, bocsi...

Babcika,
mi is kaptunk Humana HA tejpépet. Azt mondta dokinő, hogy adjam a gyümihez hozzá délután. Ma délelőtt megkóstolta Lidi, olyan állaga van, mint a tejbegríznek, folyós és persze a lányom tele volt teljesen. Ette, bár ő mindent megeszik. :) Gratula a hízáshoz+foghoz! Cuki a képeken!
Évi,
sajnálom a balesetet.... Lidi szinte naponta bevágja a fejét, mert vetődik és nem mindig tudom kivédeni...
Vali,
nagyon jók vagytok! Klassz a lakás és Alíz tündéri. Nálunk is ez az ébredés ment napokig, most talán javul a helyzet. Kopp, kopp... Kitartás Neked is!
Vas,
jó a kaja.
Nancsi,
hatalmas már Alex!! Helyes! :)
Annácska,
szupi az alvása Petinek! Nálunk ma óriási nyügi után aludt 2,5 órát du és végre én is tudtam 2 órát pihizni, nagyon jól esett.

Mensi: nekem sincs még semmi, pedig én már jó régen szültem. Na nem hiányzik.

Pussz. Jó éjt Mindenkinek!
angi79

Sziasztok,

Hazahoztam Apát :D!!! Papíron még bent fekszik, majd szombaton megyünk varratszedésre, meg záróért. Jól érzi magát, bár még fájdogál neki, és még hamar elfárad. Még egy ideig nem emelhet, meg ilyesmi, de már ez erőt ad, hogy itt van velünk! :D
Furi picit, mert mosolyog neki nagyon Boti, de picit, mintha tartózkodó lenne férjjel szemben, nem húzgálja még úgy magához (nem is tudna még nagyon odahajolni az uram), mint korábban, meg elég óvatos.

Botuskám múlt hétvége óta gyakorolja a felülést, és ma végre sikerült neki. Már 4x megmutatta, úgyhogy csak fog az menni :D
Nekünk tegnap a dokinéni javasolta a husi bevezetését. Ma sütőtök (kedvenc) volt pulykahússal. Mit ne mondjak, nagyon csúszott a fiúnak. (Aztán nehogy évek múlva neki is epeköve legyen :roll:)
Babakocsiban tök stabilan ül. Mindent néz, folyton kifelé csüng a babakocsiból, így nem maradhat bekötés nélkül. De nagyon tündérke,ahogy bámészkodik :D

Babci: Én tudod, teljesen megértelek! Nekünk pont ugyanezt mondták,hogy vannak babák, akik hamarabb elválasztják magukat, te hiába akarnád még,hogy szopizzon. Azt tanácsolták,hogy esetleg,ha rájön Botikámra is a hoppáré, és nem akar annyira cickózni, elég , ha reggel, délben, este szopi, mellette kétszer főzi, két főékezés között gyümi, desszert. Mindenesetre így egész nap szinte eszünk :roll: :D

Vali: Nagyon klassz képek! Gyönyörű babuci, szép anyuci :D

Scullyx: Mi Zalakarosra megyünk, asszem épp akkor!

Nancsi: Nagyon cukker Alex!

Évi: Dóribukás :( De tényleg grat a forgáshoz! :D Munkálatokhoz kitartás!

Mesi: Nekünk kétfunkciós van, és egyelőre nem is gondolok kisebbre. Ezt imádom (egyelőre)! :D
Köszönjük!

Ildi: Nagyon durva volt a kép :lol: Főleg most,hogy szolidaritok Apával a diétába (mindenesetre nem árt :D) Milyen a "norbiskaja"???

Annácska: Irigy a fiad jó alvókája miatt :D

Angi: Nálunk is akkora nyügi volt ma! Mondtam is,hogy jól fogadtad Apát , drágaság :roll: Annyira nem akarta,hogy elmozduljak melőle, mikor leraktam, mintha félt volna,hogy megint eltűnök mellőle, mire felébred (mint az elmúlt napokban) :(
Lidi is imádja a szilárd kaját, úgy látom :lol: Látszik is rajta! :D

Vok Eszter: Nagy drukk!!!! Szupi,hogy ilyen jól sikerült a kimozdulás! :D

Mariann: szuperanyu :D irigy vagyok ám emiatt is! Remélem, egyszer már az én fiamat is megszállják az álommanók, és produkál ilyen alvást! Mindennel elkészülni, hát nem semmi! :D

Mióta férj kórházban volt, fiam minden este szivat. Apja szokott bekukkolni hozzá,ha esetleg felsír éjszaka. Most félóránként- kétóránként ellnőrzés volt (hátha végre apa jön??? ), aztán nem alvás, átköltözés hozzám.... Napközben továbbra sincs nagy alvás, nekem még szaladgálni is kellett , tehát jó kis fogyi :roll:

Edit? Bea? Titati? És akik még régen jelentkeztek! Mi van veletek???

Mindenkinek köszönjük az együtt/velünk érzéseket.

Cory:
Nálunk a Nestea a menő! :D

Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Petri: autóval készülünk, férj visz, meg lehet sógor is feljön velünk és mennek ők is talizni :D

Babci: nekünk is 250 km :wink: De annyira szeretnék menni! Pocisan felutaztunk még novemberben egy talira, és olyan jól éreztem magam. De annak már 9 hónapja... egy teljes várandósság :shock: Szupik a csajok az életben is, nemcsak a hálón :D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Anita, szuper, hogy férjecske már otthon is van!! Mielőbbi gyógyulást neki!
Nagyon jó a nesztííís kép :wink:

Vanillka, enyém apa jön tuti. :)
Bár ma mondta anyukám, hogy szeptemberben szüret lesz, úgyhogy még az sem biztos hogy tudunk menni. :(

babcika, a hízáshogy gratula! :wink:

Évi :( A lényeg hogy semmi baja nem lett a kismanónak!!

VasIlsi, szuperjól néz ki a rétes! Most bevágnék egyet, pedig nem vagyok nagy sütis. Sőőt. :D

Mindenkinek szép és nyugis éjjelt.

Kép

faby

Mensihez akartam még hozzászólni. Megjött másodszor nekem is, jelenleg 38 napos a ciklus. Ez is brutál, mint az első volt (fájdalmas, és az a mennyiség... :oops: :roll: :shock: :?
Én is bízom benne,hogy majd alábbhagy!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Hát csajok, tökre el vagyok kenődve, lemértük Alizt fürdés előtt, és egy huncut grammot sem hízott a héten :( Ráadásul ahogy néztem, az egész havi hízása is csak 240 gramm volt :shock:
3 napja nem is kakilt, de pisi az mindig van rendesen. Egyre jobban azt gondolom, hogy nem elég neki a tejcsi :( Ma már másfél-2 óránként szopizott, de így is tiszta nyűg volt, egész nap csak 3x20 percet aludt.
Holnap lehet, hogy elugrok vele a dokibácsinkhoz, hoyg nézze meg, meg le is méretem ott is, mert nem tudom ti hogyan csináljátok, de ez a gyerek mindenhol lelóg a mérlegről, szal kíváncsi vagyok, hogy ő mennyinek méri majd. Remélem tápit már nem akar neki felírni, akkor inkább kezdjük el hamarabb a hozzátápit.

Bocsi a nyavajgásért, de elég sz@r kedvem lett :(

Babcika: A tejpépet mikor fogod neki adni? Fürcsi előtt vagy után? Fekvéskor már nem is teszed majd cicire?

Angi: Neked is köszi a dicséretet :)

Anita: Szuper, hoyg végre otthon van apa is :) Gyógyuljon meg hamar, hogy újból teljes erőbedobással dögönyözhesse a kicsi fiát :)
Jobb éjszakát kívánok nektek is :)
Tetszik a kép, Boti jól meghúzta azt a teásflaskát :lol: :lol:

Faby: Dominik is aranyos :) Sztem ugyanilyen babakocsink van nekünk is. Pierre Cardin?

Asszem megpróbálok hunyni egyet, ki tudja megint mennyit hagy aludni a kisasszony.

Jó éjt,

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Örülök a kis monológodnak :) Jó, hogy leírod az érzéseidet :) Nem lehet könnyű küzdeni a szopcsiért, megértelek :) Az első hat hónap a legfontosabb és azt az akadályt már megugrottátok :) A csajszi nem halt éhen és ez a lényeg :) Nagyon klassz anyuka vagy! :D
A körtével tényleg várj még, mert puffaszthatja Lilit. Inkább fagyazd le és később neki adható :)
Jól hangzik a Norbijoghúrtos abonett :D

Sokszor én sem irígylem magam :wink:
De a hosszú évek alatt hozzászoktam, hogy éjfél előtt sosem megyek aludni és már reggel hatkor kelek. Így most a nyáron nagyon el voltam kényesztetve :D De hogy mi lesz jövő héttől, azt nem tudom :roll:
Nyugodj meg! Lehet, hogy a fogacskák bántják :)

Angi :)
Peti délután csak 1-1 órát alszik szopcsik után. Az alatt tudnék pihenni, de Annamari nem hagy :lol:
Örülök, hogy ilyen étvágya van Lidinek :D

Anita :)
Örülök, hogy apa újra otthon van és lábadozik :)
Így szerető környezetben biztos gyorsabb a felépülés :D
Gartula Botinak a csücsüléshez, ügyes nagyfiú :D
Ebben a korban minden nap csinálnak valami újdonságot :)
A másfél liter Nestea-t benyomta? Jó szomjas lehetett :wink:

Bartika :)
Merre felé laktok? Lehet, hogy fel tudlak venni :)

annácska

Sziasztok!

Vanillka, igen pierre cardin, de le szeretném cserélni. Nem tudom megszokni a tolókarját. (nekem a sima vizszintes kar jön be).

Mensi, nekem Dominik 6 hetes korában volt egyszer valami 2 napig, azóta nem, és remélem ez még egy pár hónapig így lesz. Aztán jöhet, mert jó lenne ha rendesen beállna a ciklusom, hogy jöhessen a következő kis pulyám. :lol:

Mindenkinek szép napot!

faby

Sziasztok!!

Vali-Nem semmiképp nem maradna el az esti cicizés,csak ne azon múljon,mennyit kap éjszakára,mert nagyon nem akar már akkor szopizni.Így arra gondoltam,hogy 6-fél 7 körül kapná a tejpépet.Így még van majdnem 2 óra (durván) az esti szopiig,így sem az étvágyát nem veszi el teljesen(tehát annyit,amennyit eddig,biztos szopik :roll: ),de mégis kap vmi táplálót estefelé,a bónusz pedig,hogy a lefejt tejcsit kapja meg,felturbózva. :wink: :roll: Remélem bejön,mert ma is korán kelt,kihúzza ilyenor fél 7,7-ig,de régebben ilyenkor még az igazak álmát aludta.Ha meg nem a kajcsihiánytól van,akkor belépünka koránkelők klubbjába,így a 7. hónapban :? :wink: Sajnálom a nemhízást,és,hogy úgy érzed fogytán a tejcsi.De,ha sűrűn cicire teszed,tudod,az felturbózhatja a mennyiséget.Vagy próbálkozhatsz Te is a szaporító fejéssel. :roll: Hogy telt az éjszakátok? :roll:

Annácska-Köszi az elismerést :oops: Nem fogom feladni a szopit,az biztos,amíg van tejem.Ha így,vagy úgy,de kitalálok vmi trükköt rá. :roll:

Faby-Dominó szépséges tündérkirályfi! :)
Vendég

Sziasztok!

Anita. örülök, hogy a férjed jól van :)

Vali: mennyi most a súlya Aliznak?

cory
Budapest

Babcika: a keveset hízó babákhoz szokták ajánlani az együtt alvást, mert akkor többször ébrednek szopizni, és hátha a több szopi, nagyobb hízást eredményez, mert akkor nem marad ki 8 óra szopi nélkül.

cory
Budapest

Sziasztok!

Bocsi, de tegnap este annyira kiborultam magamon, hogy már nem volt erőm írni.

Sikeresen elhagytam a telcsimet. Bent hagytam a kosárban a boltban és nem adták le, hanem elvitték. Egy nokia 6030as volt, ami most keményen 5000 Ft-t ér... És nekem itthon csak N-ig voltak leírva a telcsiszámok. :(:( És mivel én voltam a béna, totál kiakadtam magamon. :(:(
Ma megyek kártyát csináltatni, meg kapok egy kölcsöntelcsit és vasránap meg vissza a régit... :( Ja, januárban vettem magamnak a 6030as szülinapomra. :(

Viszont a kórházból jó hírekkel tértem haza. Mert nem gyulladásaom van, hanem "csak" görcsben van egy izmom szülés óta a megerőltetéstől... Persze szopi alatt nem lehet túl sok gyógyszert szedni, de a dokim ráállított pár embert a keresésre. Remélem találnak egy izomlazítót, amit szedhetek majd, ha a magnézium+kálcium kúra nem jönne be.

Anita!
Tök jó, hogy otthon van már a párod, meg hogy a nagy fiad már iiilyen ügyes. :D:D

Babci!
Én ehhez még buta vagyok :D Szóval kitartást meg hajrá! Ha ízlik neki, akkor tuti,h ogy jobb, minthogy éhes legyen!

Angi!
Már ennyi mindent eszik Lidi? Tök jó! :D És mennyire szerencse, hogy nem válogat!!! :D Éjszaka milyen volt? sokszor kel még Lidi?

Faby!
Csini a pasid nagyon! :D

VasIldi!
Na, ez a rétes!!! Rögtön éhes lettem tőle... :oops: Azért az nem Norbis, ugye? :D:D

Vali!
Azért lehet olyan is, hogy ha már megduplázták a súlyukat a törpék, hogy nem híznak. :( Nem lehet,hogy nőtt helyette? Az is lehet, hogy most valamiért több tejcsi kell neki, nem? (pl. fogak)Drukkolok, hogy valami okosat mondjon a doki!!!!

na, megyek intézkedni, még jövök
puszi

Eszter
Kép
Kép
vok

Szerintem tegnap az eséstől helyrebillent valami a pipikém kobakjában, mert nem ébredt fel éjjel egyszer sem :lol: Persze mondanom se kell, hogy amikor fél hatkor felriadtam, hogy "te jó ég, nem kelt éjjel a gyerek!!!", akkor mindenféle rémeket láttam, hogy biztos az esésétől, meg hogy baj van... De szerencsére nem :) Hetek óta nem aludtam ennyit :) A cicik se nagyon tudták, hogy most mi van, mert betonállagot vettek fel, fejnem kellett :)

Babcika!

Még nem is gratuláltam az ügyes hízáshoz, látod, megy ez nektek! Majd mesélj, hogy vált be a tejpép! Anyatejcsivel elkészítve meg biztos extra hiperfincsi lesz! Én ma olyat tervezek a bébimnek, hogy rizslisztet főzök anyatejcsivel, és barackot kap bele. Borcsa receptje után szabadon :lol:

Anita!

De jó, hogy már otthon van a férjed! Főzzél neki fincsiket, és nagyon gyorsan fel fog épülni :)
Botinak nagy-nagy gratula a felüléshez!

Trose!

Picit a kókuszt ütötte be a csaj, meg a száját elharapta, de csak egy kis tűhegynyi sebecske lett, este vettem észre séta közben :( Babakocsi-téma engem is érdekel, úgyhogy figyelem majd a csajok válaszait ezügyben :) Valami olyan kéne azért, ami még dönthető, nem?

Bartika!

Igen, én is kiosztok mindenkit, ki nem hagyja a csajszimat aludni, de egy építkezést nem tudok leállítani :twisted: A kórházban is már tök bunkó voltam egy szegény szobatársammal, aki közvetlenül mellettem feküdt :oops: Nagyon nyikorgott a szekrénye ajtaja, és a Dóri minden nyitásnál felriadt. Megkértem, hogy inkább ne csukja be, és akkor nem kell nyitogatnia. Szegény, nem mert ellenkezni...

Vali!

Majd mesélj, mit mondott a dokibácsitok! Szeritnem tápiznotok biztos nem kell ám :)

Mensi: Nekem is megjött másodszor is. Az első két napig tartott, leginkább erősebb pecsételésnek mondanám. Hasfájás nuku. Most 6 napig tartott, elég gyengécske volt, hasfájás szintén nem volt. Én úgy látszik fordítva vagyok bekötve, mert nekem egyre erősebb lesz a jelek szerint :) F@sza...

Reggel a tényekben megint volt egy szörnyűség: egy "anya" nyilvános wc-ben hagyta a gyerekét, és még be is tömte a kis száját wc papírral... Szerencsére a wc-s néni megtalálta, és időben kórházba került a pici. Nem semmi azért, fél órát volt a klotyiban a nő. Az ilyennek bezzeg nem tart másfél órát csak a kitolás, mint nekem... Frankón elbőgtem magam a tv előtt :cry:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Vali nem tüntem el, csak már napok óta annyira nyügi, h még kézben sincs el. Viszont imád kenguruzni, így van mikor félnapokat lógók vele. Meg gyermekorvolt kerestünk, mert a mostani hó végén kimegy Svédbe. Barackot raktam, most körtében gondolkozom.
Tényleg valaki rakott el v. rak el körtét? És hogyan?
Meg voltam kismama látogatóba.

Találkoztam egy anyukával, aki ugyanannál a nőgyógyásznál volt mint én. Ő is kezeléssel lett terhes mint én. Őt 12cm fibronnal kezelte. Hót hepi volt a csaj mikor kiderült, h terhes. Majd mikor kiderült, h kisfia lesz elkeseredett, mert ő kislányt akart, s végig abban reménykedett, hátha.... De nem lett hátha. Elmesélte, h császárral lett, s kivették egyben a fibront is, de már jól van.
5 nap után indult be a tejcsije, de csak azért tette mellre akkor is, mert nagyon fájt. Azota kevesebb a teje, mert hideg vizes borogatást tett rá, h apadjon, meg könnyebb a tápszert összerázni és sipp-supp odaadni, nem kell félorákat szopival bajlódnia.
Meg, h ő otthon pirosba öltözteti és Kristófnak hívják, de ő Krisztinának szólitja.

Stb., stb.......

Szoval totál kiakadtam rajta. Probáltam elmagyarázni neki, h örüljön, h kapott egy esélyt az élettöl, h anya lehetett. Mások a fél életüket odaadnák egy gyerekért....de mintha a falnak beszéltem volna. És azok a legyintések..! Hát, bocsi, be mintha egy darabb szarrol beszélt volna. Pedig higgyétek el tényleg jó kis formás hapsi volt.

Azzal váltunk el, h minden anya tudja mi jó a gyermekének, s azt mondta, ha lánya lenne szeretné

:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Nem sorolom fel név szerint, nehogy valaki kimaradjon, de minden baba gyönyörű! :D

Tegnap kissé szeles volt az idő és ilyenkor nem tudom miért Boglárkám mindig kidugja a nyelvét. Persze közben elaludt. Jönnek szembe velünk az emberek és mosolyognak. Egyszer egy öreg néni megszólit, h kinn a nyelve, ugy aludt el. Probáltam visszadugni neki, de nem sikerült teljesen.

Kép

Elég vicces látvány ébren is mikor kint van a nyelve :lol: Mint egy kis hizelkedő pincsi :lol: Csak attol félek, ha lesz nekünk is fogacska, nehogy ráharapjon :roll:

Babcika: gratulálok a hízáshoz és a fogacskához. Végre megkönnyebültél.

Anita: Párocskádnak mihamarabb felépülést . Szegény te! Apát is ápolgatni, Botikát is tyutyulgatni. Nem könnyü neked!

Remélem jövök még, de most jelenésem van. :D
Vendég

Vas Ildi, Annácska, Vanillka

Így első babásként meg sem fordult a fejemben a suli, mi még csak férjem munkájától tesszük függővé a szabadságokat.

Őszieknél, télielknél is próbálkoztam, de gondolom sokaknál ugyanez a helyzet.
Na nem baj, így lemondjuk. Csak sajnálom, mert annyian szeretnének oda menni és mindig egy évre előre kell foglalni, annyira nincs hely.

Nancsika
Én már szavaztam korábban, egy kis tündér a kisfiad!

Anita
Zalakaroson is voltunk a nyáron, nagyon jól éreztük magunkat. Ott hová mentek? Hotelbe vagy nyaralóba?

Gyöngyivel beszéltem tegnap, holnap indulnak Alsópáhokra, már nagyon várja.

KépKép
KépKép
scullyx

Annácska: Most a nyáron én is később kelek (ha Aliz hagyja), mint általában, de ha elkezdődik a suli, akkor vége a nagy szunyáknak. Ha nem is én viszem be reggel Vincét a suliba, akkor is kellnem kell, hogy elindítsam őket.
Tök furi, mert már én is izgulok a suli miatt, bezzeg a fiamat totál hidegen hagyja :)

Faby: Tényleg szokni kell a tolókarját, de engem inkább az zavar benne, hogy folyton belerúgok alul a vázába :(

Babcika: Ez így jól hangzik, remélem Lilkónak sem lesz ellene kifogása, és ki tudod cselezni, hoyg mégis kapjon több tejcsit :)
Mikor kezded az átállást?

Ma egész jól aludt a csajszi, este 10-től negyed 8-ig, aztán nagy szopi és durmi megint, most ébredezik :)

Cory: 6280 gramm. De már 3 hete ennyi :(

Eszter: Sajnálom a telcsidet :( De tudom, hoyg inkább az elveszett telefonszámok miatt bosszankodsz :( Ne idegeskedj, most már úgysem tudsz változtatni rajta.

Örölük, hoyg a kórházból ilyen jó híreket hoztál :) Remélem hamar találnak valami jó kis szopi alatt is szedhető gyógyszert, és végre elmúlik a fájdalom.

Évi: Tök jó, hoyg végre jót pihiztél :) Hátha Dóri is rááll a több alvásra.
Jó főzőcskézést, majd mesélj, hogy ízlett a lánynak :)

Felébredt a kisasszony, megyek megtömöm mint a libát :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?