Sziasztok!
Sikerült visszaolvasom pár hozzászólást, némileg képbe kerültem, olyan rossz volt,hogy nem tudtam jönni, amikor meg már igen, akkor meg nem tudtam semmit!
Mostmár Kristóf is, ZSombor is meggyógyult, elevenek is rendesen.
Zsombor szombaton ebédnél be is jelentette : - Anya, meggyógyultam!
Teljesen ledöbbentünk, egyrészt attól, hogy ezt így kimondta, másrészt, hogy így tisztában van a vele történtekkel.
A szombati esküvő és az utánna levő mulatság nagyszerű volt. Élveztem, hogy teljesen kiszolgálnak evés közben, olyan jó volt így nyugiba enni, inni, hogy semmiért nem kellett felállni, elmenni.
Valamint az ikrek egy angyalok voltak.
Egyszerűen nem értettem, mert ennyire, amennyire mutatták, azért nem jók.
Nem is hallottam mást, csak, hogy velük aztán könnyű, meg, hogy észre sem veszem, hogy kettő stb....
Cat!
Mielőbbi felépülést Olinak, remélem hamar összetudja szedni magát! Szegénykém 2 kg, az nagyon sok.
Remélem Samu tényleg megússza egy enyhe hasmenéssel.
A nyaralást meg majd bepótoljátok.
Volt úgy, mikor Zsombi is csak feküdt és sírt, hogy azt kívántam, bárcsak olyan rossz lenne, hogy a hajam tépném miatta...
Kitartás.
Bölcsit mikor kezditek?
Samu aranyos lehetett, ahogy a szingli csajokat " fűzte".
Lilla!
Gratula Dávidnak!
Gyönyörűek a gyerekek a nyaralási képeken!
Kínai cipőről az a véleményem mint Cat-nak, ill. az én gyerkőceimnek sem tetszett az egyszeri próbálkozásunk.
Őszre Zsombi adidas, Zsófi nike bakancsot kapott. Valamint sport cipőket is hamarosan cserélni kell, mert kezdik kinőni, de ebből is a nike mellett voksolunk.
De, mindezt nem azért mert annyira imádjuk a márkás cuccokat, hanem mert tényleg ebben kényelmes nekik, és tartja a lábukat kellőképpen.
Kristófnál is hasonló képpen gondolkodtunk, és nem is szűrik ki évente az ortopédiai vizsgálatokon.
Marcsi!
VAlóban, nem keseredtem el, hogy Zsófi kihagyta ezt a nyavalyát!
Az, jó, hogy tudtál pihenni, mert tudod, 3 gyerek az nem egy séta galopp.Én is csomószor kimerülök, pedig nálunk ugye Kristóf már 9 éves, csomó mindent megcsinál, sőt segíteni is szokott.
Nálatok meg ugye Bulcsú csak 4 hónapos.
Nálam meg a fáradtság sajnos olyan formát öltött, hogy csomószor idegesebb voltam a kelleténél.
De, szerencsére már ritkán, nagyon ritkán jön elő.
Brigi!
Szóval a csajokat fárasztani kell.
Látom írták a többiek is, ez egy ilyen időszak.Teljes felfedezés, félelmek, korlátok nélkül.Aztán meg, ha nem olyan napunk van vissza kisbaba korba és csüngünk anyán ezerrel.
Nálunk már nincs meg ez, de én is nehezen bírtam.
Én azt csináltam, hogy hagytam mindent és ahányszor csak kérték mentünk játszani, és ha jött segítségem akkor próbáltam bepótolni mindent.
De, mostmár leülnek ketten és csodásan lekötik magukat.
Talán az volt könnyebb Nekem, hogy korán kezdtek beszélni és megértették velem a gondjaikat!
Edit!
Jók a képek!
Nálunk is Apa imád így közéjük feküdni.Ők meg másznak rá ezerrel, aztán bírkózás!
5 férfi a háznál?!? Le a kalappal előtted!
Vikta!
Szia Neked is.
Jó éjszakát mindenkinek, megyek próbálom behozzni a múltheti alvás kiesésem.