Sziasztok!
Köszönöm Dorka nevében a dicseket, olyan jó ám!
Zsani,
francba, amikor olvastam, hog mi volt Virággal.... Nagyon sajnálom, hogy még most sem hagyja nyugodni a dolog. Én is remélem, hogy az idő majd megoldja, és nem kell soknak eltelni ahhoz, hogy elfdelejtse. És TE/TI is!! És én is azt mondom, hogy egyáltalán nem te vagy a hibás, te csak jót akartál a kislányodnak!! Ok-s???
Gabó,
hűűű, Apa mellett még vibrid is van??
Ez igen! Azért maradjon ám energyd Levire is! Nem ám teljesen lefársztod magad! Egyik nap Apa, másik nap...
Sajnálom, hogy belázasodott a Nagylegény! De akkor most már el is múlt. Ő meg ezek szerint bírja, mint állat!
Azért nem akarok együtt fürdeni Dorkával, mert ne abban a vízben üljön, amiben én is. Jó, világos, hogy nem az ő megmosdatása előtt kezdeném én is lemosni magamról (és magamból) a napi dolgokat, de azért mégis. Nemtom, de inkább nem.
Erika (Rik)
na látod, ha az albumba megy, akkor ide is mennie kell. Mert azt hiszem oda is max 600 pixeles képet tehetsz csak fel. Szal elvileg ami oda jó, annak ide is annak kell lenni.
De ha nem megy, majd leírom, én hogyan csinálom itthon. De ez géptől függ, lehet, hogy nektek otthon másképp kell.
És milyen néven van az albumod? Rik?
Mi Hegykőn lakunk, 98-ban költöztünk ide, előtte Sopronban laktunk szüleimmel a jerevánon. Itt épültünk egy házikót, a felső emeletem mi vagyunk, alul meg anyuék. Szerencsére külön bejárat, külön háztartás, külön minden.
Erika,
húúú, látom teljesen bezsongtál a fülátlövéstől. Itt Hegykőn csinálták egy kozmetikában. Odamentem, megkérdeztem csinálnak-e, a csaj azt mondta, hogy ha nekünk jó, akkor fél óra múlva rá is ér. Visszasétáltunk. Kiválasztottam milyen fülbevaló legyen. Ez egy ötszirmos virág, a szirmai fehérek, a közepe rózsaszín. Ezek apró kövecskék. Cakumpakk volt mindenestől 2.600 pénz. Azt mondta ez apisztoly valami állati modern dolog, a legújabb, ami van. Mondjuk jól is nézett ki, pici, hangtalan. A fülbevalót is úgy tudja beletenni a csaj a pisztolyba, hogy nem is ér hozzá kézzel, tök steril. Lefertőtlenítette a kis fülét Dorkának, bejelölte hova lesz. Nekem le kellett fognom. Az ölemben ült és az volt a lényeg, hogy a keze és a feje legyen megtartva. Csak egy-egy pillanatig tartott az egész, persze Dorka felsírt, mint pl oltáskor. De érdekes módon pár másodpercig csak. Magamfelé fordítottam, kapott pár puszit és meg is nyugodott. A második utáni sírás tartott picit tovább, de az is max fél perc volt. Hazafelé a babakocsiban már vigyorgott is. Kb négy hétig kell/lehet bent hagyni a fülében, aztán jöhet a sajátja. Vagy gondolom aki akarja, maradhat bent ez. Nemtom miből van. És pár napig kell forgatnom a fülében és közben alkoholos vattával petymegelnem. Na, az első itthoni forgatás és pemetyelés sírásba ment át, gondolom még kicsit csípte neki. De utána később, amikor forgattam neki, rám se bagózott. A csaj azt mondta, ha úgy látom, hogy begyulladna, menjek vissza, van neki vmilyen antibiotikumos ecsetelője.
na, felkébredt, itt van az ölemben
Eszti,
most sima répát főzk neki, megnézem ahhpz mit szól. az ivólevet egész jól benyalta, még tátotta is a száját a kanálnak. azzalm sikerült csak, de be is vált.
te meg megeszed a bébiételt?
és, szépen fejlődtél tőle?
és Zsani,
mi anno még a jerevánon egy házban, egy emeleten laktunk a Csorba Erzsiékkel, akkor még a szüleivel léakott ott. nagyon jóban voltunk velük, velük voltunk alegjobb kapcsolatban. esküvőjén éás sajnos a atemetésén is ott voltunk.