Új privát üzeneted érkezett!

Nercsi!HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ akkor mától nyugottan aludhatsz.Ez nem semmi.Én soha nem görcsöltem nagyon csak picit,de akkor is inkább a derekam szokott fájni már egy nappal előtte.Hogy így marad-e azt nem tudom!!
Vendég

Na hello!!!Merre vagytok?
Vendég

Bencéknek boldog névnapot!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink:

Nercsi, Gabó,
Janka 21hónapos koráig szoptattam együtt őket, általában dilisnek néznek ezért... Janka meg most februárban szokott le :lol:
Véletlen, hogy megint meghívtak az anyatejes világnapra a védőbe?????????? :oops: :oops: :oops:

Rohannom kell, Ágnes sír, ma megyünk haza a nagyokért is :roll:
amica

Akkor tudtatok egy kicsit pihenni?
Nagyon ritka,hogy ennyi ideig szopik egy gyerek,de ez a lehető legjobb ha az embernek van elegnedő teje.
Vendég

Ma szieszta napot tart mindeki?

Hahóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

sziasztok

hát igen,a szoptatás!mikor míra megszületett szecső még a kifejt tejet sem itta meg.most meg zóránál ha bedurrant a cicim,még kiszívta.pedig 6 éves volt már majdnem,sőt már be is töltötte,mikor "segített" nekem.meg a kifejt tejet is megitta.míra viszont nem.érdekes dolgok ezek,jó volt a viasaton a film is erről a témáról.
köszi az aggódásokat még egyszer.péternek még a telefonja is elázott,lehet,hogy cserélni is kell :cry: .de mi tényleg megúsztuk,ő meg egy forró fürdő után csak mesélte az ijesztő élményeit a viharról.tegnap villamosoztunk sokat az ikeába,rengeteg kidőlt fát láttunk.hétfőn meg kimentünk a városligetbe,hát ott is rengeteg ág volt szana-szét,még nem volt idejük összetakarítani.

katus
zóra 9150 gr volt,meg 74 cm(ha jól emlékszem-itt nem vezetik az eü kiskönyvüket).de most úgysem tudod elolvasni,majd legfeljebb mégegyszer "megbeszéljük" a méreteket.akkor a fiad csinosabb,mint zóra :lol: .és jó nyaralást!

eszter
hogy ízlik a munka?jobb volt itt,ugye?gyertek vissza :roll: .bár már csak egy hét nyugi és beindul a nagyüzem,

kicsit félek is,reggel iskolába,oviba rohangálni,főzni(közben zóra a lábaim alatt :shock: ),aztán összeszedni őket.de ugye mi akartuk.higgye el mindenki,tuti több gyereket nevelni.csatlakozok andihoz,én is imádtam "terhes" lenni,szülni,nevelni(ez nem mindig sikerül :P ,néha csak kiabálással :twisted: )

most meg vacsi,üdv mindenkinek

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Halika! :)

Én is Boldog Névnapot kívánok a kis Bencéknek! :)
Katus,
húúú, már szemezgettem is, qrva sok lett, de üres lemez most csak 17 db van itthon, egyelőre annyit választok, de marhára ráér, tőlem eltarthat hónapokig is! :) A lényeg, hogy akkor csináld, amikor minden másra már jutott időd és még pihentél is. :) Ez legyen az utolsó dolgod.

Gabó,
hú, akkor Levi nagyon ügyes volt az oltáson! :) Mi jövő héten megyünk. El tudom képzelni, ahogy ott elindult félpucéran... :) :) A talin is már csak pelusban meg felsőben volt rövid idő után... :) :)

Ági,
és milyen lesz az új frizó? Csak rövidebb vagy fazonban is más? Hú és nagyon hamar letelt az "itthoni" idő, igaz? :( Mikor lesz még jövő nyár? :( De eljön! :)
Innen Hegykőről is mennek majd a pozitiv energiák! :)

Erika,
ja, akkor már értem hogy értetted a listát! :) Akkor majd küldöm. :)
Na, akkor te sem leszel most pocakos. Izgi, mi? Én most jobban izgultam, amikor csináltam, mint amikor azt vártam, hogy pozitiv legyen! :)
Nemtom így maradsz-e, vagyis görcs nékül, én mióta fog.gátlót szedtem, sosem görcsöltem. Viszont anélkül, még tinikoromban, na akkor igen. :?

Csilla,
na, akkor nemsokára belecsöppensz az iskolakezdésbe... Még egy hét. Gondolom, hogy nem lesz egyszerű, a három gyerek háromfelé megy. Minden elismerésem a többgyerekes anyukáké! :) Ugyan több gyerek több gond, de több öröm is, nem? :)

Dorka a múlt héthez képest 2 dekát fogyott... :? Védőnő szerint összeszedhetett vmi vírust, azért kakil sokszor és néha hígat. Azt javasolta, hogy adjak neki répát. Vagyis ugye főzzem meg, és kis lével turmixoljam össze és pár napig minden szopi előtt adjak neki 2-3 kanállal, mert az megfogja a kaksit és kitisztítja a kis beleit. Vagy ha nem akarok pepecselni, akkor vegyem meg a Hipp "Sárgarépa és rizsnyák" ivólevét, mert az is jó, vagy még jobb, mert ott a rizsnyák is. Amikor a dokinőnek is mondtam, hogy mi van, megkérdezte, hogy mit eszik és amikor mondtam, hogy csak anyatejet kap, akkor egyből azt mondta, hogy ez nagyon gyakori náluk. Ő is azt mondta, hogy várjunk pár napot, etessem igény szerint, aztán vmikor mérjek egy 24 órás kajálást végig, vagyis minden szopikor mérjem, hogy mennyit eszik.
Vettem Hipp-et. Megszagoltam, fininek tűnt. Megkóstoltam, qrva sz@r. Dorka sincs oda meg vissza érte, de valamennyit betermelt okosan. Meglátjuk. Most itt tartunk. A kedve olyan, mint máskor, csak szegényemnek kicsit prios a feneke, ott két csíkban. Állandóan kakil a kis nyúl. De most remélem kicsit javul a répa miatt.

nadine81

Ja, Gabó
még neked azt akartam, hogy akkor meghiúsult a szingli-ivászat... És akkor most Apa jön veled? És marad is? Vagy csak idehoz? De ha épp akkor lettél megd..va, akkor meg nincs miért aggódni, azzal elleszel, amíg haza nem érsz... :oops: :shock: :D :oops: :oops: )Bocsíííííí)
A káromkodáshoz meg annyit, hogy én is mondom ám, mint annak a rendje, csak ide nem írom annyira, mert leírni más. De ha hallanál... Ott a talin azért nem volt semmi, mert nem volt miért, nem volt mi feldühítsen! :) De ha igen... Húúú... :) :) :)
Szal csak nyugodtan, engem személy szerint nem zavar.

nadine81

Na, amíg megjöttök, addig töltök fel pár képet a Nyulamról! :)

Dorka és az üveg :)
Kép

Így fürdik a nagykádban :) (Gabó, neked írom, hogy Gábor fotózott. Látod a lényeget? :))
Kép
Kép

És egy délutáni alvás után így találtam meg (keresztben az ágyban, közben persze dumált :))
Kép

nadine81

Na és most hol vagytok?? :(

nadine81

Szemizo!Hú akkor kicsit keményebb időszak következik nemsokára!!
Én nem tudom,de Levivel is beérem bár nem igazán szeretném,hogy egyke legyen,de most,hogy bejött ez a tanulási lehetőség és talán el is tudok menni melózni"már nagyon hiányzik"kitoltuk 4-5 évre,de lehet,hogy több is lesz belőle.Ha melóilag minden jól megy majd és eltudok menni dolgozik.Én eddig azt vallottam,hogy inkább legyen 2-3 év a korkülönbség többet nem szerettem volna,de most már másképp gondolom pláne,hogy Levi ilyen anyakullancs,eleven kiskrapek.Épp elég nekem most ő egyedül.A terhességet valamennyire én is élveztem főleg mikor már látszott a pocóm olyan másnak éreztem magam a szülést már nem és :) egy darabig nem is szeretném.Most úgy érzem még nem vagyok felkészülve mégegy babára.Na,de ti tudjátok miért jó 3-gyerkőc én biztos nem szeretnék 3-at.

Nadine!Ejj már nagykádaztok?Ki szokott vele fürcsizni?Jól elmászott a kis prücsök álmában.Változott a szeme színe Dorkának?
Most akkor méricskélni fogod?Biztos nincs semmi bár most van egy fosós járvány lehet,hogy benyalt belőle egy kicsit.Úgyis visszahízza a kis evőgép amit most leadott meg különben is jó husban van.
Hát az az igazság,hogy eddig úgy van"tegnap óta",hogy reggel elmegyünk és este jövünk így ugrott minden tervem.
Az az igazság,hogy már két napja nem volt semmi "szal ma van a második nap",de már kell.Van mikor egy hétig nincs semmi,mert nem akarom van mikor "ez van többségben"meg a hét napból 5-nap mindíg.Na nem egyfolytában ám!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: "Sajnos"ha rámtör a vágy nincs menekvés!! :)
Egyébként úgy bírom a mély hangodat elhalgatnám ahogy káromkodsz.
A Gábor is ilyen káromkodós?

Na most lépek kihozom a Husit megnézem a Született feleségeket közben meg megeszem a Sportszeletemet.

Szép estét!!

Ági!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

A terhességet én is szerettem, a szülést már nem annyira, a gyereknevelésnek meg még csak az elején tartunk... :)

Gabó,
sztem jól gondolkodsz, mert tulképp nem mondtál le róla, hogy összehozzatok még egy ördögfiókát, vagy ördögkisasszonyt. (milyen érdekes, hogy rólunk, nőkről nincs ilyen szó :))
Ha most tényleg a tanulásra meg a melóra megy a hangsúly, akkor jobb később a babó.

Nagykádban azért vagyunk, mert Dorka már átlósan sem fért el a kicsiben, nem tudott rugdalózni rendesen. :) Én fürdetem, a többiek (vagy Gábor vagy anyu) meg nézik. Én nem akarok (még) együtt fürdeni vele.
Fúúú, a szeme színe? Passz. Sztem nem, vagyis én nem igazán látom. Vagyis nem nézem, hogy változott-e. De majd holnap, világosban megkuksizom.
Van, hogy mérem mennyit evett, a kíváncsiság kedvéért, és már 1-2 szer csináltam olyat, hogy egynapi kaját is mértem végig. De van, hogy mocorog a mérlegen, így nem mindig megy.
És akkor Levi addig anyósnál lesz? Vagy jön ő is és akkor anyudnál?
Hát nem kell magyarázkodni, nem tudod letagadni, hogy ti majdnem állandóan... :D :shock: :D Pityputyoltok... :) Ami természetesen nem baj, sőőőt! :) Egészségetekre! :)
És hogy mély hangom van? :) Mondjuk mondták már. Nem olyan karcos "Keresztes Ildikó"-s, csak olyan sima "Viol"-os. :)
Gábor is belefűzi sokszor a mondataiba, ahogy én is. És tulképp nemcsak akkor sajnos, ha bosszankodunk, hanem már megszokásból is. Ez van. Van, hogy úgy kezdem a mondatot: "B@szki, képzeld el..." és ilyenkor egy teljesen hétköznapi dolgot mesélek el.

Hm, Sportszelet... Nekem Boci Bokréta bonbonom van, igaz Gábor kapta, de mindegy... :) :) :)

Én a konkurens csatornát nézem, a "Szökésben"-t.

Jóccakát Mindenkinek! :)

nadine81

sziasztok!
még épp szunynak a kölykök, tegnap nagyon későn aludtak el, mert nyaralásból jönni az más :D :lol: :evil: :roll: !!!!!!!!!!

Annyit még a 3gyerekről, hogy este 1/211-kor jutott eszembe, hogy még nem vacsoráztam, de végzett is a mosógép, teregetni kell és tele van a szárító!!!!!!!! De azért én sem szoktam panaszkodni, hogy mennyire sok dolog ez így együtt, mert mi akartuk, leginkább én és ezért nem jártatom a szám. Na meg nem is káromkodom, a csúnya beszédet nagyon döbbenetes lenne hallani a gyerekek szájából :wink: :oops:
Na meg a szoptatós filmet is kinéztem megnézni csak épp akkor nem jött össze, mire leültem, hogy elcsendesedtek addigra rég a Helyszínelők ment :D
Kezdődik a nagyüzem, felkeltek :P

Csilla, puszi, rohanok! már emailt sem ír ám nekem senki, aki ugye nem küld az nem is kap :oops:

Ági, szorítunk!!!!!!!!!!!!! Gondolom a szomorkodás mellett azért jó lesz haza is érkezni, újra együtt lenni a férjeddel. De már most várunk mi is vissza benneteket!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink:

Szép napot!!!!!!!!!!!!
amica

Miért nem akarsz együtt fürdeni vele?
Nyami!!Boci Bokréta!!Olyant még nem ettem! :( :(
Nekem nagyon tetszik a hangod.Hú nem vagyok ám leszbi!!HiHi
A Szökésbe én is belenéztem csak kár,hogy együtt van a Feleségekkel!! :cry: :cry:
Hát igen a káromkodással az a baj,hogy már beleférkőzte magát a hétköznapjainkba.De nem baj ez van! :) :?
Levi apával lesz valamikor délután lesz a megbeszélés addig csajoznak a városba.

amica!Persze biztos jó lehet nagycsaládosnak lenni,de én nem érzem magamban,hogy 3-gyereket fel tudnék nevelni.
Gratulésön nektek!!
Vendég

Sziasztok!Borzalmas éjszakánk volt!Virág nagyon rosszul volt.Álmában felriadt és fuldoklott és üvöltött,hogy nem akarok pirosat köpni.Alig tudtuk megvigasztalni ,hányt is.Én is azt hittem,hogy megint vérezni fog.Rettegek az egésztől így nem lehet élni!
Most már fent van és állandóan sír.
Azt hittem itthon már nem lesz ilyen.
kola2

Sziasztok!
Olyan szépek a kisbabáitok...olyan édes kicsik....Én ilyen képeket látva mondom ,hogy jöhetne már a harmadik bébi...Szerintem,ne mondja azt senki se,hogy nekem nem lesz 3,mert bármit hozhat az élet...
Az egyik szomszédom,most szülte a 4.-et.Na nem azért mert nem birt kisbaba nélkül élni,hanem ,mert ujra férjhez ment.Az új ura történetesen uj bébit akart,mondván annak a férfinak tudtál 3-mat szülni???Na terhes lett a csaj,nem nagy örömmel.Azért egy-két praktikát bevetett a megszakitáshoz...Aztán persze,végül megszülte.Olyan mint az apja a kis Levente.Márti nagyon szégyelli,hogy gyilkos tettei-gondolatai voltak.Nagy a boldogság a családjukban,és a testvérei is nagyon szeretik,van mindig aki tologassa...
Na ezt most csak aztért irtam le,hogy az élet mindig produkál olyanokat,ami első hallásra nem tetszik,nem értünk vele egyet,de aztán az Ég vagy a teremtő máshogy irta meg a nagy könyvben...

Kola---mi volt a Virággal???Mandulamütéttől lett vérhányása,és szegény még mindig arrol álmodik???Nem vagyok képben...

Erika---Babát szeretnél??Vagy megijedtél,hogy esetleg terhes lehetsz??

Segitsen valaki,hogy kell betenni ide képet,mert még mindig nem sikerült!!!!Hogy kicsinyitsem le???Ha lehet lépésről lépésre irja meg valaki!!!Bocsi a tudatlanságomért,de ez valahogy nem akar összejönni...S.O.S.!!!
Vendég

Rik!Jaj félre ne érts nem úgy értettem,hogy soha az életben nem lest 3-gyerekem,mert ahogy te is írtad soha nem modn,hogy soha bármit hozhat még az élet fiatalok vagyunk.Csak most úgy érzem,hogy egyenlőre még másodikat sem szeretnék,mert dolgozni akarok.Lassan két és fél éve itthon vagyok és azt érzem elég volt holott szeretek itthon lenni,de vágyom már a társasági életre.Ezt gondol mindenki másképp gondolja én így.Persze szeretnék majd még egy kis husit,de nem most.Levi rengeteg energiámat kiveszi.
A képekről majd Viol leírja neked hogy kell ő a zseni! :D :D

Kola!Jaj istenem szegényke.Nagyon megviselte őt is és titeket is.Most lehet,hogy elküldessz a picsába azért amit írni fogok,de mivel Virágban ekkora nyomot hagyott ez az egész majd nem lenne jó elvinni egy szakemberhez aki segít neki mindezt feldolgozni?És talán nektek is tudna segíteni,hogy elviselhetőek legyenek a napjaitok.
Biztos nem lesz már semmi baj csak véleményem szerint elég sok időbe fog telni mire feltudja majd dolgozni a vele történteket.
Nem okoskodni akarok ám csak segíteni szeretnék.
Vendég

Na a gyerek megtalálta a vibrimet!!! :D :D :D :D :D :D
Vendég

Köszönjük a jókívánságokat!!!!! (Iván is köszöni! :wink: :lol: )

Bencéinknek boldog névnapot!!!!!!!!!!!!
Vendég

egy kis Ivi-bugyor:

Kép
Vendég

Vero!Gyönyörű és tiszta apja!!
Vendég

Jajjj, de gyönyörű Iván!! :) :) :) Mekkora szemekkel néééz!! :) :) Jajjj!! :) :)
Nekem most nincs sok időm, nem is olvastam vissza, csak a szemembe ötlött ez a kép!! :) :) :)

Azt akarom írni, hogy Dorkámnak van fülbevalója!!!! :) :) Mármint benne a fülében! :) :) :)
Majd megmutizom! :) :) :)

nadine81

Tegnap kaja után bealudt, de azért én akkor is lemértem... :) :) :)
Kép

És a fülbevalós kislányom :) :) :)
Kép

Kép

Kép

Kép

nadine81

Sziasztok!
Viol nagyon édes az a csajszi!!És a fülbevalo nagyon jol áll neki...

Vero--Ivánkád a férjemnek tetszik nagyon sokáig nézegette a képeket.Hát az a bebugyolált kép az csúúúúúúúcs!!!

Eszti---merre vagy??Gondolom dolgozol sokat,aztán nem érsz rá itt trécselni!!Tudod mi jutott eszembe??Nem a nőgyogyászaton dolgoztál ezelőtt???Én jártam oda sokat a Szilveszterhez streilre.Talán onnan lehetsz ismerős.Beletrafáltam???
Erika
Vendég

Sziasztok!!
Viol, gyönyörűűűűű...Ma csináltattátok? Hol? És mivel kell kezelni és hogyan? Sírt Dorka Utána? És miért, és mivel, és merre, kivel, hova és egyáltalán melyik??? :lol:
Az utolsó előtti kép.....mint aki tisztában van vele, hogy akkor most van fülbevalóm, és most nagyon csini vagyok. Nagyon bájos kislány. :lol:

Veró, Iván se semmi. Ezekkel a hatalmas kék szemeivel engem levett a lábamról.
Micsoda csajok meg pasik lesznek itt 15-20 év múlva. :lol:

Zsani, ez borzasztó. Szegény kislány elég nehezen dolgozza fel. Én próbálnám, hogy rajzoljon róla, vagy babákkal eljátszani, hogy kórházba került a baba, fájt a torka és a doktorbácsi meggyógyította. Beszélni nem tud róla, de talán így ki tudja adni magából ezeket a rossz emlékeket.
Vagy mesélni neki egy kislányról aki beteg lett, de már meggyógyult, és már nincs semmi baja. A lényeg, hogy a végén minden rendbejött, makk egészséges, és többet nem lesz ilyen.
Remélem hamar túllesztek rajta.

Rik, megijedtem hogy terhes vagyok. Már jó ideje nem szoptatok, és a védőnő szerint 6 hétre meg kell betegedni. Na nekem késett, ezért féltem. Igazából nem lett volna ám katasztrófa, csak Alíz még olyan pici lett volna akkor is, és én még csak vele szeretnék foglalkozni. De pár év múlva aztán lesz mindent bele.... :lol:

Gabó, látod eddig biztos azért nem jött össze a kistesó, hogy most kihasználhasd ezt a lehetőséget. Én hiszek az ilyen sorsszerű dolgokban. :lol: Utána meg még lehet egy falka gyereked!!! :lol:
Levi mit csinált vele???

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!
Az utolso hozzászolásom óta itt nyomom a gépet.Ide még nem sikerült képeket feltennem,de akit érdekel,az albumba sikerült.(végre)
Na azért még probálkozom itt is...
Csáo! :wink:
Vendég

Sziasztok!Virágom alszik.Úgy sajnálom szegényt de én se tudom magam túltenni az egészen.Valahogy most jön ki rajtam az egész.Barátnőm áthívta játszani és ebédelni hozzájuk.Nagyon jól érezte magát.Aztán beálmosodott és hoztam haza aludni.Még jó hogy egy házba lakunk barátnőmmel.Neki van egy 2éves kisfia.
Rik!Virágom mandula műtét után 5nappal bevérzett rá 5napra megint bevérzett .A második vérzésnél teljessen kivérzett a gyerek .Még jó hogy a kórházba voltunk különben meghalt volna.Veszprémbe vitték helikopterrel végig altatásba és mindenféle csövek lógtak ki belőle.Szörnyű volt látni így a gyereket.Mind a kétszer végig néztem ahogy ömlik belőle a vér.A mai napig nem tudom feldolgozni ezt az egészet.Elfelejteni soha nem fogom.Szegény gyerek nemtudom hogy fogja elfelejteni de remélem elfogja!Most úgy érzem én vagyok a hibás ,hogy egyáltalán bevittem a kórházba műtétre.
Majd csak ídővel bízom benne rendbe jön minden.
Te soproni vagy?Bocs de nem nagyon volt ídőm vissza olvasni.
Viol!Gyönyörű a kislányod!
kola2

Zsani!
Sajnos ez"természetes"az ilyen súlyos dolgok után.Virágod el fogja felejteni egy idő után mert még kicsi és annyi sok szép dolog fog vele történni felnőtt koráig(és utána is)de te nem!!!Szerintem nem rossz Gabóca véleménye mely szerint egy hozzáértővel kellene együtt feldolgoznotok a történteket.Ez nem szégyelnivaló dolog ez sajnos van és én mint egészségügyis látom,hogy egy -egy beszélgetés szakemberrel csodákra képes.
Persze ha elég erős vagy akkor magadat is átsegítheted ezen a"rossz korszakon".DE,HOGY MAGADAT HIBÁZTASSAD AZ A LEGROSSZABB AMIT TEHETSZ!AZT FELEJTSED EL,HOGY TE VAGY BÁRMIÉRT IS A HIBÁS!!!!Ha nekem egy doki azt mondja,ki kell venni a gyermekem manduláját én sem tagadtam volna meg és szerintem itt egyikünk sem.Tehát:NE OKOLD MAGADAT!!!
Szerintem Erika ötlete nagyon jó!

Rik!
Nem dolgoztam egy percig sem a kórházban a suli után.Tehát nem onnan vagyok ismerős neked.Valószínűleg a suliból.Suli után vendéglátásban dolgoztam párhuzamosan pedig vendéglátót végezetem.Aztán az OTP felett levő fogászati rendelőben dolgoztam 3 évet.Ezután kezdtem a munkát a Korona fogászaton,idestova 8 éve vagyok ott.........
Most néztem meg a képeidet.Te is ismerős vagy nekem!Emlékszem rád,asszem a suliból.
Nagyon szépek a lányaid!Réka tényleg kész nő!

Gabóca!
Kép
Szomorú vagyok,hogy nem jössz szerény hajlékunkba italozni.
Ha legközelebb jössz akkor is állni fog az ajánlatom.Egyszóval örökérvényű és sok alkalomra szól.Csak nem a kópházi vagányoktól félt az urad?Ha látna párat nem féltene. :D :D :D :D :D :D (Egy azért van aki nem is rossz. :oops: )

Viol!
Gyönyörü a kis Dorkád a fülbevalójával.Igazi csajszi!
Annak idején néha vettem magamnak Kecskeméti bébiétel spenótot.Nagyon szar volt az íze de feljavítottam és mennyei kaja vált belőle. :D :D :D A sütőtökpürét meg kimondottam imádtam.Lestem mennyit hagy meg belőle és a maradékot én ettem meg. :D

Csilla!
Ha én elmondom,hogy csak tegnap kellett mennem Ausztriába biztosan kiakadsz,mert én is azt csináltam.Vasárnap telefonált a pasi,hogy festenek nála és csak szerdán kell menni.Maradhattunk volna egymás hegyén-hátán még pár napig. :wink:
A jövő héten kezdem csak a fogászaton a melót.Veletek együtt csapok bele a lecsóba.
:D

Vero!
GYÖNYÖRŰ A KERESZTFIAM!!!!!!IMÁDOM!!!
A hét végén meglátogatnánk titeket ha jó nektek!puszi

Kép

KépKép
eszti76

Ági!
Nagyon jó utat kívánok nektek!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ez a pozitív enegrgiamennyiség amennyi maradt a mai nagytakarításom után.Az összes a tiétek!
Kép

KépKép
eszti76

enegrgia=energia

KépKép
eszti76

Koszi lanyok, energiakat elraktaroztam, megfelelo idoben felhasznalasra kerul holnap! :)

Zsani!
Ez borzalmas, de most mar biztos minden rendben lesz! Egyetertek Gabival, talan egy pszichologus segiteni tudna feldolgozni ezt az egeszet, mert egyedul nagyon nehez lehet. :(

Viol,
Gyonyoru ez a lany!!! Nagyon edes a fulbevaloval, bar en nem vagyok egy ekszer rajongo, nekem nincs se fulbevalom se semmi.

Vero,
Milyen draga Ivan! Micsoda szemek!!

Most roviden ennyi, majd ha mar egyenesbe jottunk, meg atalltunk jovok. Mindenkinek puszi, nagyon orulok, hogy szemelyesen is sikerult megismert titeket. Jovo nyaron osszehozunk egy ujabb talit ok?
Holnap reggel indulas. :cry:

Kép
Kép
agi

Sziasztok!
Kérdezni akartam már tőletek,hogy ki merre lakik???

Kola---köszi,huogy leirtad nekem is ezt a borzalmat.A legjobb lenne

tényleg ha felkeresnél valakit,aki segitene neked...Ezt egyedül nem lehet megemészteni.Azon ne emészd magadat szerintem,hogy mi lett volna,ha........Nincs ha,ki kellett venni aztán kész.Ha nem veszik ki akkor meg az oikozott volna bonyodalmat...Az én nagylányomnak is kivették anno a manduláit.Én sem ugy mentem oda,hogy jaj baj lesz majd ott.de ez mindenkival előfordulhatott volna,igy velünk is!!!Akkor egy nagylány vérzett be ,mldhogynem azonnal ahogy kihozták a mütőből,már tolták is vissza,pont velünk szembe feküdt,igy is borzalom volt,hogy más gyerekét láttam,Neked aztán meg pláne.Nagyon sajnálom a történteket,és kivánom,hogy mielőbb lelkileg is gyogyuljatok!!!
Kérdezted soproni vagyok-e.Igen,az ágfalvi lakoparkba lakunk.

Eszti
miután megirtam neked,hogy a korházban dolgoztál-e,eszembe jutott,hogy annak a csajnak egy fia volt,de az már 5 éves is lehet.De biztos ismered Őt,mert egy évfolyamba,vagy esetleg osztályba járt veled,és Ő is Eszti.Ugyhogy a sulibol ismerlek csak.

Nercsi
a védőnőnek azt tanitották,de ember tervez.....,Alizkának biztos lesz kistesoja,mert indigozni kell....szép kislány!!
Mi is igy voltunk a nagylányom után,még babázni akartunk vele.Amikor meg akartunk babot akkor meg elmaradt a mensim ugy 5 évre....Na ezt nem elrettentés képpen irtam,csak azért mert örülni kell a piros napoknak,mert az azt jelenti,hogy lehet majd szép egészséges babád.(épp a lányomnak beszélek ilyenekről,képben vagyok,látod).
Ugyhogy jo babázást Neked!!!

És mindenkinek!!!!Jo éjt,megyek szunyni,mert elcsendesedtek végre!!!
Vendég

Nadine!Hú,de szép Dorka ezzel a fülcsivalóval.Persze nélküle is csini baba.Milyen édin beájult a mérlegen.

Nercsi!Nagyon jó ötleteket adtál Zsaninak nekem látod ilyen eszembe sem jutott volna.
SZerencsére nem csinált vele semmit gyorsan elvettem tőle és elrejtette jó mélyre,de csak annyira,hogy megtaláljuk.Lehet,hogy van benne valami amit írtál.A sorsa mindekinek meg van írva.Elolvasnám mi az enyém!!

Zsani!Eszedbe sem jusson mégegyszer ilyet gondolni,hogy te bármiben is hibás lehetsz.
Osztom Eszti véleményét!!ú

Eszti!Hát én sírok ám ezerrel nagyon szomorú vagyok,hogy nem jön össze a csurcsulázás és a dumálás,de persze örülök,hogy apa elvisz úgyis olyan keveset vagyunk együtt.Pláne ha majd felköltözünk a Husival!!!!De ennek is lesz egy előnye annyit talizunk amennyit csak akarunk/mindenkivel/.

Ági!nagyon jó és zökkenőmentes utat kívánok nektek.Vigyázzatok magatokra!!Jó volt veled talizni.

Nekünk tegnap fasza délutánunk volt Levi a délutáni alvás után belázasodott ráadásul nem otthon voltunk még csillapító sem volt nálam mikor haza értünk 39-volt neki,de le sem szarja ha lázas ugyanolyan kis eleven rossz kölyök.Az oltás kihozta belőle,de reggelre már nem volt semmi.
Vendég

Eszti!Az az egy jó pasi a férjed?Vagy mégsem?
Vendég

Jó reggelt!Micsoda szar idő van!
Ági!Jó utat!Remélem jövőre találkozunk!
Rik!Csorba Erzsébetet ismerted?Szegény meghalt.Ő is az ágfalvi lakótelepen lakott.Két kicsi lányt hagyott itt.A fenyő téri suliba tanított
kola2

Hú ne tudjátok meg milyen vihar volt nálunk éjjel.Kint aludtam a gyerekkel mikor arra ébredtem,hogy úgy dörög az ég,hogy beleremeg az ablak orkán erejű szél fújt.ömlött az eső és kb.1órán keresztül egyfolytában villámlott.Úgy bevoltam szarva,hogy amíg nem csillapodott átkellett mennem apához gyerekestül,mert féltem.a tavalyi nagy viharnál éreztem utoljára ilyen nagy félelmet.aztán reggel minde újra kivéve a szelet.Itt kurva hideg van.
Na csak ennyi!!!
Vendég

rik!Nagyon szépek a lányaid.
Vendég

Gabó!Probálom magam túltenni az egészen.Hétvégére barátnőim hívtak bulizni,mindenki mondja menjek el.Apa azt mondja vigyáz a gyerekre csak menjek és kapcsolodjak ki.A legjobb barátnőm most tudta meg,hogy kisbabát vár és azt akarja megünnepelni.Csak szolid buli lesz.Mi most elhalasztottuk a kistesó ügyet.Majd talán jövőre.
Viol!Nagyon csini Dorka!
kola2

Itt is hideg van fúj a szél zuhog az eső.Utálom!!!!!!!!
kola2

Sziasztok!!!

Na, nekünk is jó éjszakánk volt. :cry: Alíz 2-kor kelt, üvöltött. Nagyon melegnek éreztem, 39.1 volt a láza végbélben, abból ugye lejön egy fok. Kapott kúpot, az levitte neki. :? Azóta mérem neki, de már nincs láza. Mi a kutyafülétől lett neki. Megvizsgáltam a száját, fogának se híre se hamva. Remélem nem lesz újra lázas, még a doktornő szabin van, és az az idióta helyettesíti, akinél Rik volt. :twisted: Meg ilyen időbe hogyan vigyem el. Esetleg 4 után az ügyeletre.

Zsani, menj el egyet bulizni, hidd el jót fog tenni egy kis kikapcsolódás. Magadat pedig tényleg ne okold, mert nem te tehetsz róla. Gondolj arra, hogy túl vagytok rajt, már nem lesz semmi gond!!! :lol: :lol: :lol:
Nektek is megy egy kis +++++++++++++++++++++++++++ energia. Meg egy kis: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Azt akartam kérdezni még, hogy miért pont Veszprémbe vitték? A győri vagy a szombathelyi kórház se jobb??

Rik, köszi. :lol: Nagyon szépek a lánykáid!! Szóval már itt tartotok, felvilágosítás..... :lol: :lol: Tényleg nagylány már.

Mi a József A. ltp-n lakunk, már 3 éve. Én szeretem. :lol: De az álom egy családi ház. Majd valamikor...... :?
Mi volt az az 5 év? Amíg nem volt mensid? Persze csak ha nem titok. :lol:

Gabi, én is utálom a vihart, főleg hogy annyira szarok az ablakok, hogy attól rettegek mikor fog kiszakadni. Állítólag ősszel kicserélik, bár nagyon áll a dolog. Remélem a pénz, amit befizettünk megvan még. :? A szomszéd lépcsőházban a tervezési díjat, 18×15000 forintot lenyúlta a közös képviselő, aki már nem lakik ott. :roll: :twisted:
Szerintem nem jó tudni a jövőt. Persze ha azt mondanák, hogy nagyon boldogan élünk majd, szép okos gyerekeim lesznek, minden évben tengerparti nyaralás.....azt elviselném. De mi van ha nem?
Egyszer voltam jósnőnél. De szerintem valami kamu jós lehetett, mert pont az ellenkezője történt annak, amit elmondott. Vicc.... Úgyhogy meglepetés. :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nercsi!Azért Veszprémbe vitték mert Győr nem vállalta!Ezt Veszprémbe mondták.Győr félt mert nem történt még ilyen.Tudod csak velünk történhet meg ilyen.Hát ez van.Remélem Alíznak semmi komoly baja nem lesz.
kola2

Kola!Nyugodtan menj csak el nem árt ha kicsit eltereled a figyelmedet erről az egészről.Apa is tud vigyázni Virágra nem lesz már semmi baj.
Menj és szórakozz egy kicsit! :lol: :lol:

Nercsi!Lehet,hogy nincs ám semmi baja Levinél is volt ilyen,hogy felment a láza és semmi.Nem lehet,hogy nagyon meleg volt az éjjel?
De ha attól megnyugodsz vidd el az ügyeletre megmutatni.
Nem semmi,hogy lenyúlta a pénzt.És mennyi ilyen van!!!!
Én elmennék jósnőhöz lehet megbánnám.
anyukámnak van egy jósnője ő sok évvel ezelőtt megjósolta neki,hogy műtétem lesz "utánna műtöttek cisztával"pont akkor voltam rosszabn anyuval azt is megmondta.Megjósolta,hogy lesz egy harmadik gyereke és lett.Megjósolta,hogy találkozni fog egy magas,szőke jóképű pasival és találkozott aki nem sokkal utánn ameg is halt amit szintén megjósolt.Aztán mondott neki a múltjáról olyan dolgokat amiket ő nem tudott haza ment megkérdezte a mamit és minden úgy volt ahogy a csaj mondta.Őhozzá elmennék.Lehet,hogy aztán olyanokat mondana amiket nem szívesen hallanék,de hajt a kiváncsiság.
Vendég

Sziasztok! :)

Köszönöm Dorka nevében a dicseket, olyan jó ám! :)

Zsani,
francba, amikor olvastam, hog mi volt Virággal.... Nagyon sajnálom, hogy még most sem hagyja nyugodni a dolog. Én is remélem, hogy az idő majd megoldja, és nem kell soknak eltelni ahhoz, hogy elfdelejtse. És TE/TI is!! És én is azt mondom, hogy egyáltalán nem te vagy a hibás, te csak jót akartál a kislányodnak!! Ok-s???

Gabó,
hűűű, Apa mellett még vibrid is van?? :) :) :) Ez igen! Azért maradjon ám energyd Levire is! Nem ám teljesen lefársztod magad! Egyik nap Apa, másik nap... :D :D :D
Sajnálom, hogy belázasodott a Nagylegény! De akkor most már el is múlt. Ő meg ezek szerint bírja, mint állat! :)
Azért nem akarok együtt fürdeni Dorkával, mert ne abban a vízben üljön, amiben én is. Jó, világos, hogy nem az ő megmosdatása előtt kezdeném én is lemosni magamról (és magamból) a napi dolgokat, de azért mégis. Nemtom, de inkább nem.

Erika (Rik)
na látod, ha az albumba megy, akkor ide is mennie kell. Mert azt hiszem oda is max 600 pixeles képet tehetsz csak fel. Szal elvileg ami oda jó, annak ide is annak kell lenni.
De ha nem megy, majd leírom, én hogyan csinálom itthon. De ez géptől függ, lehet, hogy nektek otthon másképp kell.
És milyen néven van az albumod? Rik?
Mi Hegykőn lakunk, 98-ban költöztünk ide, előtte Sopronban laktunk szüleimmel a jerevánon. Itt épültünk egy házikót, a felső emeletem mi vagyunk, alul meg anyuék. Szerencsére külön bejárat, külön háztartás, külön minden.

Erika,
húúú, látom teljesen bezsongtál a fülátlövéstől. Itt Hegykőn csinálták egy kozmetikában. Odamentem, megkérdeztem csinálnak-e, a csaj azt mondta, hogy ha nekünk jó, akkor fél óra múlva rá is ér. Visszasétáltunk. Kiválasztottam milyen fülbevaló legyen. Ez egy ötszirmos virág, a szirmai fehérek, a közepe rózsaszín. Ezek apró kövecskék. Cakumpakk volt mindenestől 2.600 pénz. Azt mondta ez apisztoly valami állati modern dolog, a legújabb, ami van. Mondjuk jól is nézett ki, pici, hangtalan. A fülbevalót is úgy tudja beletenni a csaj a pisztolyba, hogy nem is ér hozzá kézzel, tök steril. Lefertőtlenítette a kis fülét Dorkának, bejelölte hova lesz. Nekem le kellett fognom. Az ölemben ült és az volt a lényeg, hogy a keze és a feje legyen megtartva. Csak egy-egy pillanatig tartott az egész, persze Dorka felsírt, mint pl oltáskor. De érdekes módon pár másodpercig csak. Magamfelé fordítottam, kapott pár puszit és meg is nyugodott. A második utáni sírás tartott picit tovább, de az is max fél perc volt. Hazafelé a babakocsiban már vigyorgott is. Kb négy hétig kell/lehet bent hagyni a fülében, aztán jöhet a sajátja. Vagy gondolom aki akarja, maradhat bent ez. Nemtom miből van. És pár napig kell forgatnom a fülében és közben alkoholos vattával petymegelnem. Na, az első itthoni forgatás és pemetyelés sírásba ment át, gondolom még kicsit csípte neki. De utána később, amikor forgattam neki, rám se bagózott. A csaj azt mondta, ha úgy látom, hogy begyulladna, menjek vissza, van neki vmilyen antibiotikumos ecsetelője.

na, felkébredt, itt van az ölemben

Eszti,
most sima répát főzk neki, megnézem ahhpz mit szól. az ivólevet egész jól benyalta, még tátotta is a száját a kanálnak. azzalm sikerült csak, de be is vált.
te meg megeszed a bébiételt? :shock: :D
és, szépen fejlődtél tőle? :)

és Zsani,
mi anno még a jerevánon egy házban, egy emeleten laktunk a Csorba Erzsiékkel, akkor még a szüleivel léakott ott. nagyon jóban voltunk velük, velük voltunk alegjobb kapcsolatban. esküvőjén éás sajnos a atemetésén is ott voltunk.

nadine81

Viol!Mi is ott voltunk az esküvőjén és a temetésén is.Volt egy kis boltja a várkerületen ott dolgoztam nála.Nagyon jóba voltunk.Csabival olyan szerelmesek voltak egymásba ,hogy jó volt nézni.És micsoda szomorú ez az egész ami velük történt.Nagyon ledöbbentett a dolog.Ő egy élet vidám csajszi volt a javából aki nem félt semmitől.
kola2

Nadine!De van ám!!! :lol: :lol: :lol: Enerdzsi marad bőven!!!!
Levi valszínű megint lázas,de nem tudom mennyi lehet,mert nem enged megmérni.Tegnap is a Balázs fogta le mire sacc-kb. meg tudtam mérni neki.Annyit tesz-vesz most is,hogy nem csodálkozom,hogy újra lázas.
Most kezdődnek ezek a gondok,hogy alig lehet neki felimátkozni egy kúpot a lázát elig lehet megmérni.Rég volt mikor minden szépen hagyott.Most már harcolni kell vele.De az egyik szeme sem tetszik nekem,mert tegnap be volt pirosodva reggelre tiszta csipa volt és ha jól tudom ez valami fertőzés is lehet,de ebben a fos időben nem tudtam bevinni lehet,hogy este elmegyünk az ügyeletre.Bár monta a védődő,hogy olyan lesz minta beteg lenne.Hát nem tudom.Lehet én inkább elviszem.
Nagyon ügyi volt Dorka,hogy ilyen szépen tűrte ezt a "kínzást"!!
Ami most a fülében van az is szép fülcsi!Nem is volt drága! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Nadine!

Az albumba Rik,a kis családom...,ha jol emlékszem ez a cime.Nehezen tettem oda is fel,mert éllandoan hibát jelzett.+-mat sikerült.Ha lesz enerdzsim hozzá,még teszek fel,mert azok egy fél évvel ezelőttiek.Anyámnál készültek,mert neki van csak digitális fényképezője...Most szept.2.án megyünk Horvátországba,ott majd készitünk,azon majd jobban látni a kicsit,és azt hogy már milyewn nagy!!
Szoval ide nem enged akkor sem tenni képet ha belegebedek,ha van időd ird le légyszi Te hogy csinálod!!!

Nercsi

Azt irtad,hogy a pici lázas lett és a végbél höjéből lejön egy fok.Lehet elirtad,de az 5 fok ami lejön.Nem akarok okoskodni,ha igy is tünne,de én a gyereken dolgoztam (már irtam).Ott igy ment!!
Irtad,hogy a Jozsefen laktok,és a Mikola a dokitok nektek is.A JOzsef lekotelep olyan kihaltnak tünik ,de persze nyugis is gondolom...Vissza kellett volna ma vinnem a Dollmayerhez,de nem vittem,lekakálom...Nem siratom meg szegényt nála,Te se tedd.Talán jobban is van már mire ezt olvasod,de ha nem akkor inkább az ügyelet mint ez a Pics@!!!
Kérdezted,mi volt ez az 5 év mensi nélkül.Huuuu!Hát két éves volt a Réka,amikor ugy gondoltuk,hogy legyen még egy.Abbahagytam a Tri-regolt(elrettentésképpen irom le a nevét)és vártam a mensit.Na ugy 2 évig vártam,semmi.Közbe lefogytam nagyon...állandoan feszült voltam.Elmentem a Szilveszterhez,gondoltam állitsa be a dolgokat aztán mehet a gyerek.Na az a faszi egy szem kivizsgálás nélkül gyogyszerezett.Amikor adott gyogyszert akkor volt mensim és tüszőérésem is amikor nem adott akkor üres járat volt...Na 1 évig ez igy ment aztán kezdett injekciozni is,hátha terhes leszek.Nem lettem.Megnézte akcio után a himivarsejtek áramlását is bennem.Jo gusztustalan volt,nagyon szégyelletm magyam,dehát a cél érdekében mindent...Aztán 2003.dec-ben ugy telitődtek a gyogyszer hatására a petefészkeim tüszövel,hogy infuzioval tudták csak elhejtani tőlem!Akkor ugy éreztem befejezem az egészet aztán kutyát veszek.2004-ben személyesen a Berkes dr.-ral megismerkedtem.Ő azt mondta,hogy tud segiteni bizzak benne.Na elmentem hozzá.Kivizsgált tetőtöl talpig,engem is Gyulát is.Semmit se talált:(akkor már visszajött magátol a mensim két honapja)Azt mondta mensi után jun.1-jén petevezeték átfuvásra fáradjak be hozzá.Máj.28.-án elmentem meglátogatni,mi lesz mert nem jött meg arra a mensim amire kiszámolta,nem lesz akkor átfuvás?
Nézi UH-gal.Erika maga Terhes,nem lesz itt mütét.Azt hittem meghalok a boldogségtol.Ájulás kerülgetett de az örömtöl.Hála az égnek spontán terhes lettem.Ő is csak nézett.
Megszületett a lányom és én olyan boldog talán az elsővel se voltam.Megnyugodtam,és teljes lett az életem velük.Azért gondolunk a tesora,ha az égiek azt akarják hogy nekünk még legyen egy babánk állunk ekébe,mert mi aztán tudjuk hogy mekkora öröm amikor kimondják hogy ÁLLAPOTOS!!!
Bocs hogy ilyen hosszura nyult,de ebből kihagyni nem lehettett semmit,igy teljes.

Kola

Ismertem aZErzsikét.Ő lett volna az oszt.fője a lányomnak,de a tanévnyito előtt mint tudod meghalt...Azota van a suliba egy Bözsike dij az ő tiszteletére.Nagyon szerették a munkatársai.

Hosszura sikerült az irás, a lányaim meg nyafliznak már...
Sziasztok!!
Vendég

Sziasztok!

Rik!
Én Sopronban nőttem fel de most Kópházán lakom a családommal.Szivesen visszamennék Sopromba lakni.Talán egyszer sikerül ott házat vennünk.Majd ha nyerünk a lottón.
Kép
Durva ez a nőgyógyászati procedura ami veled történt!

Zsani!
ne aggódj,most már nem lesz semmi baj!Ezt átvészeltétek!
Menj csak el egy kicsit lazítani.Rádfér!
Csorba Erzsit én is ismertem.Haláli jópofa csaj volt.A Kisalföldben olvastam a halálhírét.Beteg volt ugye?

Gabóca!
Nem a férjemre gondoltam. :oops: Akkor javítok 2 jóképű pasi van Kópházán. :D
Szerintem Levinek az injekciótól van láza de lehet,hogy már elötte iis lappangott benne valami mert a szempirosság nem a szuritól lehet.

Nercsi!
0.5-öt kell levonni a végbélhőből.Nem sok mindenre de erre emlékszem a tanulmányaimból meg alkalmaztam is párszor. :D
Remélem minden rendben Alízzal.A kicsik nagyon gyorsan be tudnak lázasodni.Szonjának többször is volt 1 napos láza.Aztán másnaptól semmi.
Kép

KépKép
eszti76

rik!Na ez nem lehetett semmi ennyi herce-hurcán végigmenni!
Nekünk is nehezen jött össze a Husi már úgy volt,hogy nem is lehet"azt hittem ott bőgöm el magam a dokimnál"már monta,hogy gondolkodjunk el a lombikbébin amit én hallani sem akartam és láss csodát még abban a hónapban teherbe estem.Minden megvan írva!
Vendég

Rik, köszi hogy leírtad! Borsóztam tőle!! szép történet, főleg a vége, ahogy leírtad! Szeretem ezeket a happy endeket. :lol: :wink:
A Tri-regol volt az egésznek az oka? Én kb. 7 éve nem szedek gyógyszert, nem éreztem jól magam tőle, pedig többet is megpróbáltam. Most úgy gondoltam íratok valamit, de mégse. Te szedsz most valamit? Vagy elrettentél egy életre?
Ja, és a Szilveszter mindig ilyen alapos és lelkiismeretes lehet? :? :? :twisted:

Alíznak már nincs láza. KOPP_KOPP_KOPP Volt a védőnő is, jót kávéztunk, dumcsiztunk... :lol:

Gabó, lehet tényleg a melegtől volt. Sose tudom mennyire öltöztessem be. Valamikor én is fázok éjjel, de ma nekem is melegem volt. Lehet ez volt a baj.
Levinek is talán gyorsan elmúlik. Addig meg harcolj meg vele. :lol: :lol:
Na látod anyukád jósnője tudhat valamit. Nem mint az a bohóc ahol én voltam. Miből jósolt?

Erika

Kép
Kép
nercsi

Eszti!Biztos attól van meg nagyon nyálzik lehet,hogy van a foga is bár attól nem zokott ázas lenni.Gondolkodom,hogy bevigyem-e az ügyeletre.
Na azért ám!!Akkor két pasi van ez így helyes.Megnézném azt a másikat.
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?