Új privát üzeneted érkezett!

Bibar:
Kell egy kis pihi, mert besokalltam, és állandóan rosszul vagyok a hormonoktól, kicsit már unom hogy szinte minden nap hányingerem van, lassan beleőrülök.
Szeptemberben nem tudok menni, mert pont amikor tudnék menni a kolleganőm szabin lesz és én egyedül nyomom az üzletben, így csak októberben megyek.
esperanza

Sziasztok Lányok!

Egy picit eltűntem, de azért nyomon követtem mi történik Veletek.

Kriszti, :D nagyon szorítok neked én is ; amikor ezt az üzit. írom már lehet,hogy túl vagy a beavatkozáson. Melyik doki csinálta ? Remélem nagyon ügyes volt és vigyázott a kis Krisztikékre és... hogy is hívják a párod.. szóval mindkettőjükre.

Velem azóta nem történt semmi érdemleges. Csütörtökön lesz (remélem) a hiszteroszkópiám. Holnap megyek vérvételre a központba; ez már a lombikhoz kell.Remélem lassan velem is felpörögnek (pozitívan) az események!
Jön Valaki holnap a központba?

További szép napot Mindenkinek!

Kismoni
kismoni

Bibar!

Egy vidéki oviban dolgozom,vagyis most épp nem, mert a kisfiammal gyesen vagyok.De én is bmc-s vagyok,voltam.
taptau

Sziasztok!!!

Segítsetek!!!

Herpesz témában kellene infó!!! Kedvesem összeszedett egyet!!!!!!!! :(
mot

Kriszti, ügyes voltál!! Hajrá babócák!!

Lucia
lucia1

Sziasztok!

Csak gyors beugrás.

Kriszti írt SMS-t:

"A 7-ből 3 indult be, abból egyben sejttöredék van, az nem fagyizható :(, 2 szép, 6-8 sejtesek, azokat kapom. Vastag a brukuk, lézerrel megvágják, remélem nem lesz gond!"

Írtam Krisztinek, hogy ez pont elég a hőn áhított ikrekhez, úgyhogy ne aggódjon, minden rendben lesz.
Amúgy most van úton hazafelé a kismami :):):)

Puszi mindenkinek, este jelentkezem!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!!

Hát, itt vagyok.
Sajnos nem jó hírekkel fogadtak bennünket, de sikerült 3-nak szépen beindulni....Mint már Zsókuci megírta(utólag is köszike)!
Szóval, azt mondta a biológus, ezek nagyon szépek, erősek....
Már itt vannak a pocimban!
És remélem nagyon sokáíg itt is fognak maradni! Vérvétel szeptember 1!
Kicsit fájt amikor visszatették, állítólag kanyargós a méhem, és nehezen találta a méhszájat, de megvan. van fotóm is, majd fölteszem...Az első családi képünk! :lol: :lol:

Kismoni,
a nevük már kiválasztódott! Ha leányka lesz, Lilla, ha fiú, az apja nevét kapja, Gyula!Persze ha mindkettő lány vagy mindkettő fiú lesz, nem tudom mit csinálok! Bár a lényeg, hogy egészségesek legyenek!

Mot,
én herpesre Zovirax-ot szoktam kenni(a számon elég gyakori),de ez sajnos csak orvosi utasításra, ill. felügyelettel alkalmazható. Én volt, hogy fogkrémet kentem rá, ha nem volt Zoviraxom....több kevesebb sikerrel jártam, de nem káros. :lol:
Vendég

kis korrigálás: 3 babó maradt, de az egyik"beteg",azért nem fagyizható!!

Kismoni,
Újvári főorvos úr csinálta....
Mot,
terhességben kell az orvosi felügyelet, azt írják...
http://www.hazipatika.com/drugs/prod?pid=3177
Vendég

Hello Lányok!

Kriszti!
Nagyon sokat gondoltam ma Rád!
Pihenj sokat, meglátod minden rendben lesz! :lol:

Esperanza!
:( :cry: Nagyon sajnálom!Most egy kicsit töltődj fel, ne gondolj Rá, és aztán októberben újult erővel hajrá.

Végül is megnéztétek a Plitvicei tavakat?
lanett

Kriszti
nem baj hogy nincsenek fagyik,most ez ugyis sikerül,a lombik után meg ugyis fog spontán is sikerülni!!!!!!!!!!!bár nem tudom hány babát akarsz,lehet hogy ikrekkel kiegyezel???? :lol: :lol:
az meg hogy lézerrel megvágják csak jó,könnyebben kibujnak!!!!!!!!!!!
na pihenj sokat kismama!!!!!!!!!

bibar

Kriszti:
Én is sokat gondoltam Rád, ügyes vagy, jó hogy már ott vannak a babók a pocódban, ez hihetetlen, végülis Te most terhes vagy! :)
Szóval nagy-nagy gratula+drukk+minden, vigyázz magadra(tokra)!
Lanett:
Igen, hát kell egy kis feltöltődés, mert mostanában kész voltam teljesen, nagyon rosszul voltam, már előre félek a hideg évszakoktól.
A Plitvicei-tavaknál voltunk, gyönyörű szép, majd rakok fel képet, ha sikerül. :)
esperanza

Sziasztok lányok!

Jó pár héttel ezelőtt írtam már nektek, azóta kicsit eltűntem, elmondom miért!
Sokat görcsölt a hasam és a menses is nagyon fájdalmas volt, emiatt elmentem a dokihoz.
4 héttel ezelőtt megműtöttek csokoládé cisztával és kiderült, hogy endometriózisom van, ami miatt most 6 hónapig GNRH injekciót fogok kapni! Sajnos a BMC-s kivizsgálásokat most nem folytathatom, ezért az egész gyerek ügy tolódik decemberig.
Tudtok tanácsot adni az endometriózissal kapcsolatban? Volt valakinek ilyen?
Az injekciók után nagyon erőteljesen ajánlják a teherbeesést, reméljük összejön!!!
Kriszti, gratulálok, hogy kismami vagy!!!
:) Óriási!
Chesti, nagyon szép formás a pocakod! :)
adri23

Plitvice-i tavaknál.
Kép
esperanza

Sziasztok!
Kriszti, én is gondoltam ma rád, és nagyon szorítottam nektek!!! Bár az az igazság, hogy én ebben a lombikos témában annyira még nem vagyok otthon, de a lényeget megértettem: Te most kismama vagy!!! Hűű, nagyon izgi, megy a drukk ezerrel! :D
Esperanza, a Plitvicei tavaknál mi is voltunk tavalyelőtt, fantasztikus volt, én nagyon feltöltődtem akkor azzal a sok széppel, amit ott láttam... Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Lányok, én még nagyon mazsola vagyok itt a babaneten, segítenétek majd 1-2 dologban? Pl. hol lehet olyan smile-t találni, ami szivecskét küld (azt hiszem Kriszti egyik hsz-ében láttam)? és hogyan lehet képet feltölteni a nevem mellé?
Ilyen és ehhez hasonló kérdésem még biztosan lesznek, előre is bocsi érte... Egy másik fórumon elég sokat irogattam régebben, de az kicsit másképpen működött, itt meg még nem találtam fel magam... :roll:
Mamm
mamm

Sziasztok Lányok és Mot-papa :)

Esperanza,
Nagyon sajnálom, hogy megjött végül a nyaralás alatt és nem azzal a hírekkel érkeztél, hogy tévedett a teszt… De nehogy fel add ám, egy kis pihi most rád fér, meg a szervezetedre is. Erős csajszi vagy, meglátod sikerülni fog!
A plitvicei kép gyönyörű, nemsokára én is ott leszek :D:D:D

Kismoni,
Lásd az én példámat - hónapokig elhúzódó HSG vizsgálat, aztán azóta nem győzöm kapkodni a fejemet, úgy felgyorsultak az események! :D
A histero-n hamar túlleszel, aztán lehet, hogy együtt lesz stimunk :)

Mot,
Hú, hát a herpesz az nem túl jó dolog (bár szerencsére nekem még sosem volt), de ahogy írták a többiek is, mindenképpen menjetek el orvoshoz! És ne halogassátok, mert elkaphatja a baba is, úgy tudom.

Krisztimami,
Nagyon szívesen, jó híreket bármikor szívesen közvetítek :D Köszönöm, hogy küldél sms-t! :) Mostantól mennek a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :)
Sok pihi, sok fehérje, folyadék, ne idegeskedj és mindenképpen kösd le magad, mert az sem jó, ha egyfolytában ezen jár az eszed. Lazíts, és sétálgassatok.

Adri,
Hú, nem semmi… remélem már jobban vagy, és összejön a spontán babó! :D További gyógyulást, a szurikhoz meg kitartást kívánok!

Mamm,
Smiley: ha látsz egy neked tetszőt, akkor katt rá jobb gombbal - kép mentése más néven, és akkor ha beszeretnéd szúrni egy üzenetbe, akkor azt kell tenned, hogy az üzenőablak alatt van egy olyan, hogy "melléklet feltöltése", a kis ablakban - tallózás - ahová mentetted, és rákatt 2x, majd a kis ablakban a feltöltés gomb, és már ott is van (hú, remélem, így érthető :))
Kép a neved mellé: az ablak felső részén van két gördítősáv, ahol azt látod, hogy segédletek, ott válaszd ki a profil-t, és itt tudsz sok mindent beállítani (alul van az Avatar - itt tudsz képet rakni a neved mellé)
Remélem, tudtam segíteni :)

Kelimoni,
én emlékszem rád - már megvolt Gergő, amikor írtál néhányszor. Hát most sem tudok mást mondani, minthogy csodaszép gyermek, és biztos boldog, hogy jó anyukája van!!!! :)

Chesti,
gondoltam is Rátok, merthogy msn-en írtad, hogy kimentek a tűzijátékre - de jó, hogy nem mentetek!!!!!! Puszillak drága!

Holnap reggel (7:30) már a BMC-ben kezdünk, férjecskémnek lesz sperma-vizsgálat, hogy nincs-e benne baci. Meg a múltkori megbeszélésen Wiegandt dokival, elfelejtett Norcolut receptet adni, úgyhogy ma felhívtam, hogy mi legyen, és mondta, hogy akkor holnap reggel menjek fel, és ad :D Remélem, nem lesznek nagyon sokan, és hamar tudunk végezni. Aztán még hátra van szegénykémnek az urológus…
És aztán már csak a stimu jön :D Izgulok előre is :)

Megyek is aludni, mert elég korán kelünk, és hát ma is nagyon fárasztó napom volt…
Millió puszka mindenkinek! Kép

Kép

Kép
zsókuci

Szia Adri!

Nekem is volt endometriózisom, én is fél évig kaptam ezt a szurit. Hát a mellékhatása nem egy leányálom. Tiszta klimaxos lesz tőle az ember. Nem jött meg, majd jöttek a hőhullámok meg a plusz kilók, hiába tornáztam mellette ezek hormonálisan jöttek. No meg ahhoz se volt kedvem. Utána inszemem volt de azok nem sikerültek, viszont lombiknál van esély, épp itt alszik a másik szobában. Úgyhogy kitartás sikerülni fog, csak ezt a fél évet kell túlélni.

Szia Kriszti!
Néha olvasgatom a fórumot és most pont rádismertem. Ma egy szobában voltunk én voltam legbelül, fagyibabás beültetésem volt.
Mennek a babatapik++++++++++++++++++++++++++++++

csibe
csibe31

Sziasztok!

Kriszti, kismama, nagy-nagy gratula!Milyen hármasban?

Esperanza,a kép tuti.Hát igen Horvátország valami gyönyörű.Igaz mi Krka Nemz. Parkban voltunk,de felejthetetlen élmény volt. :D

Üdv. mindenkinek!Szép napot!
taptau

Sziasztok!
Bocsi, hogy tegnap nem reagáltam, de nagyon hamar elaludtam!!
Nagyon köszönöm mindenkinek a drukkokat!!!!!Nagyon aranyosak vagytok!
Lányok, tényleg hihetetlen, de kismami vagyok!El sem hiszem, hisz erre vártam mindig!!!! Persze nem élem bele magam nagyon, majd csak ha biztos lesz!Nagyon bízom benne, hogy most ittmarad,(nak ) velünk!!!!

Esperanza,
biztos nagyon szép leheett Plitvice!! Feltöltődtél, pihentél, aztán októberben már Te is kismama leszel!!! :)

Bibar, természetesen megelégszem az ikrekkel, 2-nél többet egyébként sem akartunk!
De ha csak 1 marad, annak is nagyon fogunk örülni, és pár év múlva(ha nem jön össze spontán), akkor visszamegyünk kistesóért!! :lol:

Mamm. küldj email címet, és küldök neked több száz darabot..... :lol:
Egyébként:www. kiscsilli.try.hu-ezen sok van.

Adri,
nagyon sajnálom, hogy így alakult, de kitartást kívánok sok erőt a szurizáshoz, meglásd, meglesz az eredménye.... :lol: :lol:

Csibe!
Ez hihetetlen!!!!!!Nem is gondoltam volna!!!!!! Babatapik, babaragacs neked is mennek!!!!!!!+++++++++++++++

Sok puszi mindenkinek!
Vendég

Kroszti, drukkolok én is nagyon, meg mindneki másnak, akinek szüksége van rá, úgyhogy az egész topiknak! :)

Lányok, lenne egy kérdésem: az utrogestant az inszem napjától kell szedni? Amíg meg nem jön (ha mégis megjön)?! És nagyon visszafolyós? Előre is köszi.
edua

Edua,
azt nem tudom, hogy inszemnél mikor kell kezdeni az utrót, lombiknál a leszívás napjától....
De hogy nagyon folyós az tuti!Én saját magamtól undorodom, de a cél érdekében mindent....
Köszönöm a drukkokat!Remélem ennyi igazi drukktól lesz is eredménye! :lol:
Vendég

Edua:
Én az inszem utáni naptól rakosgattam szorgalmasan a kúpokat, napi 3x1-et. :) A múltkori inszemnél meg a 2. v. 3.nap után kezdtem csak, mert nem kaptam a gyógyszertárban.
Szóval nem kell azért nagyon szigorúan venni.
Folyni folyik, mint állat, tisztasági betét kell mindig.
esperanza

Esperanza,
de jó neked, csak 3 x 1-et kellett.
Nekem 3x3-at kell..brrrr, gondolhatod....tényleg nagyon gusztustalan...

Bibar, most a hasam alja fáj(csak így tudom behatárolni), ez még a punkció miatt van??Kicsit ijjesztő!
Vendég

Kriszti
nekem a két oldalam fájt a petefészkeimnél,biztos neked is még a punkcio hatása,azért megkinozzák akkor a testünket rendesen.
szóval ne aggódj,ez még belefér!!!!!!!!
pihengess sokat.
puszi

bibar

Sziasztok!

A kisfiamnak átadtam az elismerő szavakat, széles mosollyal nyugtázta. :) Köszönjük szépen. :)

Úgy mindenkinek válaszolok. :)
A Nyírőbe jártunk anno és mi a z örökbefogadást és a meddőségit egyszerre bonyolítottuk. Sajnos a szervezetem semmilyen injekciót nem tolerált, nem szívódott föl az anyag. Mindenféle vizsgálaton túl voltunk, minden rendben is volt, mégsem jutottunk el az inszeminációig sem. Az orvos szerint pszichés gát az ok. Pszichológust javasolt.
Amikor éppen szerettünk volna intézményt váltani, jött Gergő, így abbahagytuk az egészet és mellette már nincs bátorságom elkezdeni semmit, mert szeretném Őt felnevelni, félek a hormonok káros hatásaitól.
Emellett a férjem sem mutat túl sok hajlandóságot a dologra. Gergő annyira kitölti az életünket, nem vágyunk már vérszerinti babára. És elárulom, amikor Gergő született, a születésnél jelen voltam és felülről láttam azt, ami a szülő nő lába között folyik. Húúúúúúúúú !!!!!!!!
Szóval nem csodálkozom, hogy a papás-mamás szülések után néhány férfi képtelen a szexuális életre.

A Gólyahír Egyesületen keresztül fogadtunk örökbe, ott csak újszülött babákat lehet örökbefogadni, nyílt örökbefogadással. Tehát, megismerkedik az ember az Életet Adóval. Nálunk is így történt, a mi "nénink" nem nézte meg Gergőt, nem is szoptatta, nevet is mi adhattunk neki. Csak arra volt kíváncsi, hogy egészséges e.

Kívánom Mindenkinek, hogy teljesüljenek a vágyai, addig pedig triplán aludni, mertha jön a babóka, nem lesz rá lehetőség. :)

KépKép
KépKép
kelimoni

Jó reggelt Mindekinek!!! :)

Kriszti :)

Nagyon-nagyon szorítok !!!!!

Tegnap megvolt a genetikai UH. Dokibácsi késett háromnegyed órát ezért felpörgette a dolgokat, lediktált 4-5 méretet a nővérkének és már haza is zavartak minket!! Tehát minden rendben!!!

Lakásfestés elkezdődött!!!

:)
mot

Kriszti:)

Sok-sok babatapit küldök!!!!!!

mot

Mot,
nagyon köszönöm!!!!
Örülök neki, hogy nálatok is minden rendben.
A lakásfestés éppen nem kellemes dolog, én csak úgy hívom, a szükséges rossz. Utálok utána takarítani!
Teszek föl a mi kis "családunkról" egy képet....
Ők már biztos itt vannak nálam, a kérdés csak az, hogy meddig akarnak maradni!Remélem sokáíg!! :lol: :lol:
Kép
Vendég

Kriszti
ez tök jó,sajnos én soha nem kaptam képet,a Zeke nem osztogatja!
hát persze hogy veled maradnak sokáig!!!!!! :lol: :lol:

Mot
örülök hogy minden rendben,azért csak ovatosan a munkával!!!!!

bibar

Kriszti:
Szuper a fotód, drukkolok, hogy jól érezzé(k) magukat a picúro(k) a pocakodban. :D
esperanza

Esperanza, köszönöm!!!! :)

Chesti, és lombikos kismamik!
Szerintetek normális az, ha úgy fáj a pocim mint mikor meg akar jönni???Vagy csak a természet szórakozik velem??
Vendég

Sziasztok!

Kriszti,
Igaz nekem inszem volt,de utána még nagyon sokáig feszült a hasam.Sőt az első hónapokban,mindig az volt az érzésem,hogy meg fog jönni.De ne izgulj ezen,az a lényeg,hogy ott vannak és ott is maradnak bent,amíg nem kell kibújniuk,mondjuk 9 hónap múlva. :lol:

Egy kis babaragacs:++++++++++++++++++++++++++++++++++
PUssz! :wink:
taptau

Taptau,köszi a választ :lol: ,
én is úgy érzem, ittmaradnak velem, legalább 9 hónapíg...
Minden reggel elmondom nekik, mennyire boldoggá tesznek bennünket, hogy itt vannak, és még boldogabbak leszünk, ha sokáíg itt maradnak.
Persze nem egész nap ezen jár az agyam, szinte minden figyelmem leköti a párom...de jobb is így!
Ja, és ebéd után képes vagyok 3 órát szundítani, és ilyenkor már megint fáradt vagyok.Bár, ez nem jelent semmit, eddig is sokat aludtam!
A pocifájás, meg csak elmúlik egyszer, és nem ijjesztget itt engem!!!

Jó éjszakát mindenkinek!
Vendég

Sziasztok! Nagyon eltűntem, de rengeteg munkám volt :roll:

Kriszti! Küldök neked sok-sok babaragacsot +++++++++++ ezeket szorozd meg milliárdokkal!! Nagyon drukkolok nektek, hogy 9 hónapig lakjanak a pocakodban!! Aztán kérünk gyakran ilyen jó kis UH képeket!!! Az Utrogestan állítólag hiánycikk. Ti betudtátok szerezni könnyen? Hol? Vigyázz magatokra, pihizz sokat!!

Adri23! Nekem is endóm van, már háromszor műtöttek, kétszer fél év klimaxon is átestem. Nem volt kellemes a mellékhatás, de ki lehetett bírni. Pattanások, zsíros haj, egy kis depi, én nem híztam egyáltalán, a legrosszabb az volt, hogy összementek a melleim :cry: De aztán visszanőttek, de nem teljesen :cry: Ha többet akarsz tudni az endóról írj az endometriozis.hu oldalon a fórumba. De kérdezhetsz tőlem is :)

Brigi, Bibar! Én is beadattam ma a Gynevacot, az elsőt. Nem érzek semmiféle fájdalmat, nem vagyok lázas, szóval semmi...hú nem tudom ki írta, hogy ezek a mellékhatások jelentkeztek nála, meg 4 hétig rosszul volt tőle...de kérdezném, hogy mennyi idő után jelentkeztek ezek a tünetek? Mennyi időközönként kell beadatni? Én hetente szeretném, nem gyakori? Az 5. szuri a leszívás környékére esik, az szerintetek jó? Mi lesz ha belázasodok?? Jaj bocsi, de nagyon parázós vagyok :shock:

Zsókuci! Nekem is short-om lesz Koncnál. Megkérdezhetem, hogy nálad miért nem long? Nekem volt már hormonoktól májgyulladásom, azért nem csinál longot....

Lyutka! Üdv a fórumon...én is még most csatlakoztam nem régen, én is Konchoz járok.

Esperanza! Sajnálom, hogy megjött és pont a nyaraláson. Nagyon szép helyen voltatok! Hajrá októberben!!!

Velem annyi történt azóta, hogy elkezdtük a vizsgálatokat, és szeptember 10 körül - ha nem jött vissza az endóm - akkor kapom a hormonokat.

Lányok! Akik Konc dokihoz jártok, lenne egy kérdésem: nem tudjátok véletlenül, hogy a magánrendelésén mennyibe kerül egy UH és egy komplett lombikprogram megbeszélés, receptírással, vizsgálatokkal egybekötve? Munkahelyemen elég gázos a helyzet, nem fogok tudni elmenni a BMC-be :evil: Tényleg, munkahelyen mit mondtok, miért kell olyan gyakran dokihoz mennetek?

Na mára elköszönök! Jó éjt mindenkinek!
milike

Sziasztok!

Kriszti, nagyon tetszik az első fotó! :) Remélem, még több is fogja követni, és egyre nagyobban lesznek a babok. Pihenj sokat, és megadrukkokat küldök!

Esperanza, örülök, hogy a nyaralás jól sikerült. Neked is sok-sok pihenést kívánok, hogy októberben újult erővel folytathassátok.

Újaknak, régi visszatérőknek üdvözlet. Ebből a topikból csakis babásan lehet távozni. Ez már biztos. :)

Most 4 napra elutazunk. Vasárnap este jövünk haza. Dunaújvárosiak: felétek vezet az utunk. Majd integetek. 8)

Mindenkinek kitartás!
share

milike
ne aggódj,aki 4 hétig rosszul volt az allergiás lett rá és rögtön kijött neki sajna.1 hét,10 naponta a legideálisabb,azt mondják.ha az elsőnél nem lázasodtál be akkor szerintem a többinél nem fogsz,én is csak az elsőnél lázasodtam be. :(
szóval csak ügyesen...

Kriszti
a pocak nekem is fájt még jó ideig,szerintem ez még a leszivás utóhatása.
csak pihenj sokat,drukkolok!!!!!!!!!!

bibar

Share! Jó pihenést nektek!

Bibar! OFF: látom ti is nagy kutyabarátok vagytok :) Nekem is van egy kiskutyusom, ő a Milike, 12 hetes Westi. Teszek majd fel képet a kis szörnyikéről :lol: Annyira szeretem, mintha a gyerekem lenne, ugyanúgy kell vele foglalkozni, szeretgetni.
Amúgy köszi a választ, megnyugodtam...az asszisztens olyan szépen beadta a szurit, hogy még a helye sem látszik...lázas se lettem hála Istennek.
milike

Kriszti! Már akartam írni, hogy lombikos ismerőseim mondták, hogy végig olyan érzésük volt a beültetés után, mintha megjönne...de aztán nem jött meg nekik és NEKED SE FOG!!
milike

Szép napot mindenkinek!

Lányok, köszönöm a drukkokat!
Tényleg nagyon aranyosak vagytok!!!
Sokat pihenek, már teljesen begyógyultam az ágyba.... :lol: :lol:
Nagyon várom az 1-ét!
Szerintetek ha hétfő óta ágyban vagyok, szombaton elmehetek egy kis összejövetelre??Csak üldögélés lesz, kajával egybekötve(vizirendészeti nap).

Milike, épp ma reggel mondtam, hogy úgy érzem, tényleg itt vannak a pocimban...Nem tudom, miért érzem, hisz elvileg semmi tünetem nincs, csak egyszerűen a "női megérzésem" súgja azt!
Sajnos én elmondtam a melóhelyen, aminek nagyyon rossz vége lett, és a babók érdekében inkább betegállományba jöttem.
Így majd 1 hónapja itthon vagyok. Nyugodt vagyok, kiegyensúlyozott, és így tényleg mindent megtettünk a babókért!

Share, jó pihenést nektek, vigyázz nagyon magadra!!!!!/magatokra!!!!
Én is integetek neked, ha erre jársz!! :lol: :lol:

Átnézem a táblázatot, és dobok föl egyet.
Vendég

Azért egy kis könnyű séta nem árthat!!! Tessék néha felkelni az ágyikóból!!!! :)
mot

Mot,
azért néha felkelek, pl. a mosogatást nem tudom páromra bízni, (nem tudom elnézni, ahogy küzködik.... :lol: :lol: , mert nem áll a kezére), valamint kiülök az erkélyre, lemegyek lifttel a postaládáíg....(panelban lakunk).
Tehát nem egész nap henyélek, de sajnos többet vagyok ágyban, mert párom azt hiszi, így a jó! Csak mikor elmegy itthonról, akkor felkelek :wink: :wink: .
Ma viszont lesétálunk a dokihoz, kb. 5 perc gyalog, ha nagyon lassan megyek, táppénzes papírt vinni kell(persze oda sem akar engedni, annyira félt!).
Úgyhogy igyekszem mozogni is néha, mert az állandó fekvés biztos nem jó!

Akkor jövöhéten megtudjuk, hogy kisfiú, vagy kislány lesz?? Tudom, hülye kérdés, de milyen neműt szeretnétek??(Persze csak egészséges legyen!)
Vendég

Lyutka, a korod kimaradt, mert nem írtad meg..Majd legközelebb!
Egyenlőre Wiegandt dr. -hoz írtalak be, de ha váltassz, majd jelzed! :lol:

Kép Kép
Vendég

Több ismerős is lányra gondol! Ma volt kedvesem fogorvosnál ott is lányra tippelnek!! Ja és nem volt semmi gond (egy kis fogkő leszedés volt csak) !!! :)

Szóval jön egy kis pihi!!!!

4D szept 1-én, talán megmutatja magát a Drága!!!!

Küldök még egymillió babatapit!!!!!!!

mot

Mot,
gondolom, szép kerek lehet kedvesed pocija....
Ha megvan a 4D, kérünk ám képet!!!!! :)
Kívánom, hogy nagyon sok örömötök legyen benne, akár kisfiú, akár kislány lesz!
Az biztos, hogy büszke szülei lesztek! :)
Vendég

Bizony pocak most kezd alakulni!!! :)

DVD, fotó, minden lesz!!!!! A tegnapi futószalag után kényeztetés következik (12e), de sebaj, már nagyon várjuk a jövő hét pénteket!

A lakás festés, átrendezés is befejeződik addigra!!!!!

Már többször mondtam, de még egyszer leírom:

A GONDOLATNAK TEREMTŐ EREJE VAN!!!

Tessék pocakot simizni, dédelgetni!!!!!!! És séta a pároddal (kézenfogva) a friss levegőn!!!!!!

mot

Kriszti,valóban szükség van mozgásra,hisz az állandó fekvés sem tesz jót.
Nemrég volt erről a témáról beszélgetés az RTL-en,és a Koncz doki mondott egy példát.
Volt nála egy nő,nem sikerült a lombik.
"Pedig én végig feküdtem"-mondta a nő.
Erre a doki:"Ki mondta magának,hogy nem kelhet fel?"
Igenis mozogni kell,persze nem most kell a maratont lefutni. :wink:
De szerintem fogod érezni mi esik jól és meddig. :lol:
Üdv. :D
taptau

Sziasztok!

Kriszti! Bocs, hogy kifelejtettem 31 év.

Taptau! Akkor nekem szept. 3-án még belefér egy félmaraton ?!?!
:D (4-én megyek az első beszélgetésre).
Van esetleg még valaki köztetek, aki futóbolond?[/img]
lyutka

Helló mindenkinek!!

Hol is kezdjem:
Krisztikém! :D

Nagyon ügyik vagytok,pihikézzél de azért nyugodtan sétálgathatok apával.Tudom ez az egyik legrosszabb várakozás, a tesztig.Drukkolok nagyon!!!

Zsókuci! :D

Hamarosan behozol mindenkit olyan íramra kapcsoltál!!Végre!!
Várjuk a további híreket!Csak így tovább!

Share! :D
Hova mentek nyaralni?
Igazán beugorhatnátok egy kávéra(koffeinmentes)!
Jó pihenést!!

Chesti! :D
Nagyon szépek vagytok a fényképeken!! :D
Na. és a pocid is jól néz ki!

Esperanza! :D

Mi dispiace molto!!Capisci?
Pihikézzél sokat.Okt-ben folytatjuk!!

Milike! :D

Nekem nem volt tünetem a GYnevac beadása után, bár egy kicsit csípet, de más nem volt.

Mot! :D
Remélem jó kis képeket raksz majd fel a babáról!
Nevek vannak már??

Mindenkinek sok sikert és kitartást!!

Zuzmó! :D

Jó pocaknövesztést!!Dolgozol még?

Üdv
Brigi :D
brigii

Share:
Esperamos en Dunaújváros. :D
Kriszti:
Tök jó, hogy ilyen pozitívan állsz a dolgokhoz. Irigyellek érte.
Brigii:
Sí capito, io ma mi dispiace. Forse ottobre riuscire ( spero ) .
Buonanotte! :)
esperanza

Share:
Esperamos en Dunaújváros. :D
Kriszti:
Tök jó, hogy ilyen pozitívan állsz a dolgokhoz. Irigyellek érte.
Brigii:
Sí capito, io ma mi dispiace. Forse ottobre riuscire ( spero ) .
Buonanotte! :)
esperanza

Esperanza, :)
tudod, jó példák vannak előttem! :) Aki eddig mondta, hogy ő pozitívan állt a dologhoz, és nem volt benne kétség, hog y sikerül, annak sikerült is.
Valójában eleinte nem hittem, hogy tényleg lehetséges, de ahogy "megkaptam" őket, érzem, itt vannak velem, és tényleg rajtam is múlik, itt maradnak-e!Ahogy Mot is írta, a gondolatnak teremtő ereje van!És ez ad erőt, hogy higyjek! :wink:
Hisz egyszer én is lehetek a sors kegyeltje! :roll: :wink:
Aztán a párom annyira bízik benne, leírni nem is lehet mit "csinál" mióta itthon vagyunk, hogy még ha akarnék se tudnék negatív lenni! :wink: :lol:
Remélem nekünk lesz igazunk, és nem véletlenül örülünk!
De a "REMÉNY"(és ezt nem véletlenül írtam, :lol: ) hal meg utoljára...

Remélem októberben Te is teljes erővel indulsz, és sikerrel jársz!!!Nagyon szorítok Neked/Nektek!!!!!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?