Sziasztok Lányok és Mot-papa
Esperanza,
Nagyon sajnálom, hogy megjött végül a nyaralás alatt és nem azzal a hírekkel érkeztél, hogy tévedett a teszt… De nehogy fel add ám, egy kis pihi most rád fér, meg a szervezetedre is. Erős csajszi vagy, meglátod sikerülni fog!
A plitvicei kép gyönyörű, nemsokára én is ott leszek
:D:D
Kismoni,
Lásd az én példámat - hónapokig elhúzódó HSG vizsgálat, aztán azóta nem győzöm kapkodni a fejemet, úgy felgyorsultak az események!
A histero-n hamar túlleszel, aztán lehet, hogy együtt lesz stimunk
Mot,
Hú, hát a herpesz az nem túl jó dolog (bár szerencsére nekem még sosem volt), de ahogy írták a többiek is, mindenképpen menjetek el orvoshoz! És ne halogassátok, mert elkaphatja a baba is, úgy tudom.
Krisztimami,
Nagyon szívesen, jó híreket bármikor szívesen közvetítek
Köszönöm, hogy küldél sms-t!
Mostantól mennek a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Sok pihi, sok fehérje, folyadék, ne idegeskedj és mindenképpen kösd le magad, mert az sem jó, ha egyfolytában ezen jár az eszed. Lazíts, és sétálgassatok.
Adri,
Hú, nem semmi… remélem már jobban vagy, és összejön a spontán babó!
További gyógyulást, a szurikhoz meg kitartást kívánok!
Mamm,
Smiley: ha látsz egy neked tetszőt, akkor katt rá jobb gombbal - kép mentése más néven, és akkor ha beszeretnéd szúrni egy üzenetbe, akkor azt kell tenned, hogy az üzenőablak alatt van egy olyan, hogy "melléklet feltöltése", a kis ablakban - tallózás - ahová mentetted, és rákatt 2x, majd a kis ablakban a feltöltés gomb, és már ott is van (hú, remélem, így érthető
)
Kép a neved mellé: az ablak felső részén van két gördítősáv, ahol azt látod, hogy segédletek, ott válaszd ki a profil-t, és itt tudsz sok mindent beállítani (alul van az Avatar - itt tudsz képet rakni a neved mellé)
Remélem, tudtam segíteni
Kelimoni,
én emlékszem rád - már megvolt Gergő, amikor írtál néhányszor. Hát most sem tudok mást mondani, minthogy csodaszép gyermek, és biztos boldog, hogy jó anyukája van!!!!
Chesti,
gondoltam is Rátok, merthogy msn-en írtad, hogy kimentek a tűzijátékre - de jó, hogy nem mentetek!!!!!! Puszillak drága!
Holnap reggel (7:30) már a BMC-ben kezdünk, férjecskémnek lesz sperma-vizsgálat, hogy nincs-e benne baci. Meg a múltkori megbeszélésen Wiegandt dokival, elfelejtett Norcolut receptet adni, úgyhogy ma felhívtam, hogy mi legyen, és mondta, hogy akkor holnap reggel menjek fel, és ad
Remélem, nem lesznek nagyon sokan, és hamar tudunk végezni. Aztán még hátra van szegénykémnek az urológus…
És aztán már csak a stimu jön
Izgulok előre is
Megyek is aludni, mert elég korán kelünk, és hát ma is nagyon fárasztó napom volt…
Millió puszka mindenkinek!