Sziasztok!
Szokás szerint kutyafuttában...
Először is köszjük a köszöntést nagyon kedvesek vagytok.
Hugomék "frontján" túl vagyunk egy pénteki polgári esküvőn, egy szombati egyházi+lagzi kombináción. Ezen felül egy vasárnapi családi Lili-szülinapon, most meg szombat-vasárnap költözködünk az új kéglibe. ugyan még nem lesz egy csomó minden kész, de itt nem maradhatunk az albérletben. Hosszú lenne elmesélni de a kis puttonyom tele van a fa tetejéig már a sok buta és primitív embertől, aki körül vesz mionket.. Na mind1
Ez van. Inkább most nem panaszkodom nektek..
A kecó nagyon szép lesz, legalábbis a mi szemünknek gyönyörű, pedig mindenből tök szimplát vettünk/kértünk..
Kivéve sarokkád
ja és sarok mosogató is.. azt hiszem mi a sarkokra vagyunk kiélezve
Konyha pultot "majd egyszer", addig próbálom rokonoktól, barátoktól, ismerősöktől berendezési tárgyakat összekalapálni /Sunimum: puncs, puncs, puncs!;)/
Lili nagyon szép nagy és ügyes, de néha nála is vannak hisztisebb napok. Ilyen teljesen mind1 mit csinálok, sírás-rívás van és kész. én meg néha ökölbe szorított kézzel szívom a fogam, hogy ne vágjam fejbe, csak mindent csináljak úgy tovább mint régen.
Sajnos visszaszoktam a cigire, kicsit sok volt most a sokk..
Lili viszont nem akar leszokni az esti szopiról, úgyhogy mostnagyonnagyon lelekiterrorizálom magam, de valahogy úgy érzem bagó nélkül már egy pár emberkét péppé vertem volna annyira fel tudnak bosszantani..
Így a végére hagytam, de nem utolsó sorban szeretnék
GRATULÁLNI:
Andinak és Csengőnek a picikhez
Bálintnak a szülinaphoz,
És előre is Helénának, Benedeknek, Fanninak és a többieknek a közelgő évfordulóhoz,
Papzsónak /akinek külön örülök, hogy hírt hallok róla/ és Moszinak a pocakbabához
és mindenkinek minden egyéb alkalomból
Csak hogy jó kedvetek legyen.
Beszéltem Noémivel. Azt mondja, hogy jó hogy túl vannak a hétfői napon. Most már "jobban van". Januártól megy vissza dolgozni, addig a szabaságokat használja el. Már kezdenek összeszokni a nagyiékal. Heléna szókincse tovább bővült, pedig eddig sem volt kicsi.
Azt ígérte most már egyszer elmegy egy netkávézóba és ír nekünk..
Ime egy-két kép a 2 éves "manóról"
/ezen látszik milyen játék talált be nálunk. - ezen kívül még az olvasás, főzőcskézés a babakonyhában, meg a homokozás, hintázás nyerő nagyon - kizárólag ha nem egyedül kell csinálni , akkor!
/