Sziasztok!
KIKA:SOK SZERETETTEL GRATULÁLOK A KISFIATOKHOZ! Jó,egészséget,sok boldogságot és sok-sok tejcit Neki! Aranyos vagy,hogy bejelentkeztél!
Soraya:BOLDOG SZÜLINAPOT MARTINNAK!
VERA:NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT MÍRÁNAK!
(Nem tudom,hogy holnap tudok-e jönni.)
Bölcsi.
Nem emlékszem,Te is mész vissza dolgozni?
Gyerekek dícséretét köszi.
Rita:nagyon sajnálom a rossz híreket!
Gyors javulást a nagymamádnak!
KÉpek nagyon klasszak megint!
Éjszakai ébredés:
Még mindig úgy néz ki,hogy ülőideggyulladás,de vizsgálnak tovább,most CT-re várok,hogy kizárják a gerincsérvet.Egyébként sokat javult a derekam most vasárnaptól,csak nem tudom,hogy mitől,mert semmit nem kaptam azóta.
Tegnap azért megint megszúrt a doki,és olyan rosszul lettem utána....1 óra múlva már közel 200/100 volt a vérnyomásom.Másfél órát ültem a váróban,és 160/90-nel engedtek haza,de taxival kellett jönnöm,nem mertem buszra szállni.Még mindig nagyon fáj a szúrás helye,és jól be is van dagadva.
A vérnyomásom már rendben.
Mese:mi újság Tündivel???????? Még ezekre az izgalmakra sem indult be,akkor nagyon jól érzi magát bent.
Türelem,egyszer ki fog bújni! Holnap költözés?
Orsi:kerítés.
Úristen,hogy megy az idő,már csak 5 hét!!!
Gerincsérvet írtam Ritának feljebb. Nekem nem jött be a gyulladáscsökkentő sajna.
Már nagyon unom,jövő szombaton megyünk bulizni,és annyira szerettem volna végre táncolni,már több,mint 2 éve nem mulattunk.nem tudom,mi lesz belőle.
Könnyekig meghatódtam a telefonodon,annyira aranyos vagy!!!!!
Te szereted,ha meglátogatnak a kórházban,vagy inkább csak 6 hét után otthon?
Andi:hú,de nehéz ez az elszakadás.Nem irigyellek.
Én is végigcsináltam Katával,sajnos még nagycsoportban is,sőt a suliban iskb.2 hónapig.Olyan szívszaggatóan tudott zokogni,hogy összeszaladt a folyosó.
Derekad hogy van? Masszír van?
Nagyon sokat gondoltam Rátok a tüzijáték közben,örülök,hogy már nem voltatok ott.Egy életre szóló borzalmas élmény lehetett a gyerekeknek.
Eszter:jól vagytok?
4.gyerek valszeg nem lesz,azt hiszem mi már teljesítettük a tervet,csak valahogy rossz érzés,hogy már soha nem érezhetem azt,amit abban a 9 hónapban,és utána,amikor megszületik,szopizik.Most hogy abbahagytuk a szopit,időnként megint feleslegesnek érzem magam egy kicsit.Tudom,hogy hülyeség,bocsi,hogy ilyeneket írok,de én már csak ilyen idióta vagyok.
Talán rossz ez a felesleges szó is,inkább azt élveztem,hogy nélkülözhetetlen vagyok,van valami,amit csak én tudok megadni valakinek.
Egyébként meg hálát adok Istennek mindne nap,hogy ilyen szép családom lett.
Egcsi:nem is esik jól a kávé reggelenként!!!
Remélem jól telik a szabi!
Na,ennyire emlékeztem,többieknek is puszi:Anikó