Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy nem tudtam jonni, de mentsegemre legyen mondva, hogy ket nagyon nyugos lanyom van mostanaban. Kitti napkozben sokat van fent, nyugolodik viszont este 9-tol masnap reggel 8-ig alszik. nagyon jo alvokaja van. Ma szerencsere aludt delelott es delutan is, de akkor Lili volt fent es nekem is dolgom volt a kertben. Holnap megyunk anyukamek hazaba 4 napra, mert ok elutaznak Balatonra pihenni es a nagymamamat, aki veluk lakik valakinek el kell latnia. De legalabb ott van a medence es ha az ido kegyes hozzank, akkor jot fogok uszni. Lili jo kislany, csak idonkent hisztizik. De amugy nincsen vele gondom.
Raadasul csinaljak az utcankat. Aszfaltozzak! Hurra! mar regota vartunk erre. Ki kell birni a nagy zajokat, gepeket es hogy az autoval csak messzebb tudsz megallni. De megeri. Utana jobb lesz.
Mostanaban egyszeruen egyre kevesebb idom van a gepet bekapcsolni, ha pedig igen, akkor csak annyira telik, hogy elolvassalak benneteket es valaszoljak a mail-jeimre. :(

Mese: nagyon szep pocid van. :) nagyon hasonlitasz mind alakban, mind pociban a sogornomhoz. :) Nagyon drukkolok neked, es a nagy napon varom az sms-t. :)

Orsi: neked is nagyon drukkolok. :) Szerencsed van, hogy Flora befordult. :) legalabb nem jarsz ugy mint en.

Malna: En is drukkolok, hogy hamar osszejojjon a baba. :) Matenak utolag is Boldog szulinapot! :) nagyon jok a kepek es az autos suti szuper! Nem semmi amir vegigeltel a betegsege alatt. Minden elismeresem a tied. :) orulok, hogy most mar minden rendben van. :)

Aniko: derekad. :( Hat igy nem konnyu. :( Nincs valami normalis gyogymod ra?

Vera: Nem jottok at jovo heten? :) Legalabb tudnank beszelgetni. Nagyon jo Mira uj frufruja. :)

Na, megyek is. faradt vagyok es megyek aludni. :)

Puszi mindenkinek.
Rita

Kép
Kép
trita

Es most kepek Lilirol. :)
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
trita

elszállt a hosszú levelem :-(

még1ben vagyunk, van v.kinek v.mi tuti tippje, hogy ne így legyen??
elfáradtam, nem kezdem újból,

pusza
Mese
meske

Sziasztok,

Hét elején én is írtam és valamiért nem jelent meg :(

Mese,
Állítólag a szex megindítja :D De hallottam már a lépcsőzést vagy pont a meleg fürdőt.

Voltam én is röntgenen, megállapították h kopásom van. Járnom kell fizikoterápiára és úszni. Lehet h 10 éve múlva tolókocsival fogok közlekedni( bocs ez morbid volt) Közben Veronikának is elkészült a betétes cipője, ma megyünk érte. Remélem hogy nem fogja levenni magáról mert egész nap hordania kell. Közben anyuéknál találtam egy boltot ahol egész jó áron árulnak ilyen betétes Siesta cipőt, ami sokkal jobban néz ki mint ez a Salus.

Orsi,
Komolyan nem hallottam ilyen formában a gátmasszázsról csak arról hogy szülés közben szokták. De mindig tanul valami újat az ember. Robogó jó ötlet, én is gondolkoztam h veszek egyet és azzal megyek munkába. Vagy inkább biciklivel kéne és akkor meglenne a napi testmozgás (bár 15 km kezdetben kicsit sok lenne)

Málna,
Nagyon jó a vonalzód :)

Anikó,
Jobbulást kívánok én is.

Eszter,
Én a medveparkkal voltam így. Nagy nehezen eljutottunk múlt vasárnap, nagy naívan azt gondoltam milyen jó program a kis hölgynek erre 5 percenként nyafogott h vegyem fel mert ő elfáradt. Csak a palacsinta ígéretével lehetett rávenni hogy körbesétáljunk.

Pusz
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Rita!
teljesen megértelek! Két törpe 8szoros nyűg néha!
De 160szoros öröm! :D

Meske!
Nekem a fűnyírás vált be! De azt hiszem a sex talán kellemesebb! :oops:

Orsi!
Akkor fel a robogóra!
És jó dinnyézést!
OLivér tegnap hajalndó volt megkóstolni. Persze csak egy kicsit, de már ez is eredmény!

Kostyika!
Javaslom inkább ússz! Az mindennek jót tesz, és pocakidő alatt sem kell ám abbahagyni!!!!
Medvepark!:) Na igen!

gyerekemnek rudi kell. Helló!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Mese!

szülésmegindítás természetes módozatairól :
Ricinusolaj bevétele egy nyugodtan átaludt éjszakát követő reggel 1 evőkanál ricinusolajat rántottába keverve, avagy gyümölcslébe keverve megeszel/iszol. Ha nem hozza meg az eredményt (hasmenés) egy órával később még egy evőkanál.
ha nincs ricinusolaj nem gond mert sima étolaj is jó :)
(De amúgy természetesen a közösülést ajánlja nagyon, mert a spermában nagyon sok természetes prosztaglandin van, amit a mesterséges zselékkel csak próbálnak leutánozni (sokszor borzalmas mellékhatásokkal - pl. a méh túlingerlése - ritkán méhrepedés).A másik a mellek ingerlése szájjal, avagy prűdebbek mellfejővel.

ezt találtam :)

pusszancs mindenkinek vera

KépKép
viranka

Sziasztok :D

Rövid leszek ma, mert nagyon elfáradtam, a pesti kiruccanás és hazavezetés már lemerített. :(

Délelőtt voltunk Gergővel mérésen, 15,81kg és 94 cm! 8) Nem lesz semmi, ha megnő! :D

Délután megvettük a robogót, Karcsi szuper boldog vele. :D Kicsit ütött-kopott még, de ha lesz rá pénz, akkor átfestetjük és akkor pöpec kis moci lesz. :D

Rita
Jó, hogy jöttél!
Megértelek, biztos én is így leszek két manóval!
Aszfaltozás: de jó nektek!!! Nálunk is elkelne jó pár utcában (igazából majdnem mindben :( ).
Liliről a képek szuperek! :D

Mese
Kitartás!

Andi
Elvileg ettől is puhul a gát és lazul az izomzata, így a szüléskor a masszázzsal sokkal nagyobb a siker.
Robogó: mi imádjuk és sokkal gyorsabb közlekedési forma, mint az autó! Főleg Pesten!

Eszter
Aranyos vagy! :D
Dinnye: Gergő imádja, de mostanában nagyon kevés gyümölcsöt eszik és a dinnyét is ritkán. :(

Na, kifújtak a tartalékok. :(

Puszi mindenkinek :D

Orsi

avocado

Gergőnek boldog 2. szülinapot kívánunk :)

vera

KépKép
viranka

Gergőnek nagyon boldog második szülinapot!

Andrea
Vendég

Boldog Szülinapot Gergőnek!
Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Vera, Andrea, Egcsi
Nagyon drágák vagytok, köszönjük szépen!!! :D

Szuper jól tellt Gergő szülinapja, még most is a kapott játékokkal játszik, teljesen odáig van mindentől. :D Talán a diavetítő az egyetlen, ami még nem neki való, az annyira nem érdekelte, de a többi...! Nagyon édes volt, ahogy birtokbavette a játékokat! :D

A torta is gyönyörű lett, teljesen odavolt tőle! És fincsi is, csak baromi sok, pedig csak a 15 szeleteset kértük, de így is fog maradni a Hugiéknak hétfőre. 8) Olyan vastag rajta a marcipán... 8) , nyamiiii. :lol:

Ja!
És mi is kaptunk Gergőtől ajándékot, mert csak 7 után kelt. :D Igaz már ébren volt 10 perce, de csak nézegetett minket és egyszer félálomban éreztem, hogy odabújik a pocimhoz és puszilgatja. :D Azt hittem elolvadok! :D
Amikor mi is felébredtünk, mondtam Neki, hogy boldog szülinapot, erre Ő: Én majd kapok tortát és ajándékot is. És a hangját hallanotok kellett volna, Karcsi akkorát nevetett, tüneményes volt Gergő! :D

Most csak bejelentkeztem, hogy minden ok, majd később hozom a képeket is, csak még be kell tenni a gépbe.

Puszi :D

Orsi

avocado

Elsőként:

Gergőnek boldog szülinapot!!!
képeket kérünk!!

Csajok, köszi a tippeket!
most már ideje lenne, ezt a lusta csajszi, még képes, és a szülinapomon (aug 20.) lep meg ajándékkal (a harmincadikon!!) tölthetem kórházban :-) de még az is jó lenne!

Vera :-)
kösz a tippet, bár megmosolyogtam az elején: 1 nyugodtan átaludt éjszaka..brr.. ez már rég volt, állandóan kelek pisilni, vagy Tündire, vagy keményedésre.. Levivel ez nem volt egyáltalán, csak pihizni kellett, aztán meg magzatvíz csöpögés, kórház, később kezdődtek a fájások, addig nem is voltak. Most meg hetek óta jönnek.

na mindegy, túlélem, csak fura, hogy ennyire más..

szóval étolaj? fújj..
több mint 1 ujjnyira nyitott méhszáj plusz házasélet.. Levinél el voltam tiltva, most nem is kérdeztem mega dokit.. nem is mertük.

forró fürdőt ismerem, nem hat.. lépcsőztem is tegnap, de csak a derekamat kezdte ki.. na nem is vittem túlzásba :-)

Lassan nem lesz kis oroszlánom, pedig apának mindig azt mondtuk, hogy lesz egy kis oroszlán falkája (mama, Levi, Tünci)
na meglátjuk- a vak is ezt mondta..

Medvepark- az hol van?? milyen?

Andi,
kopás :-(

Málna
vonalzó :-)

Rita, Eszter,

hamarosan én is két babás leszek, úgy várom már.. :-) kiváncsi vagyok, hogy fogom túlélni :-)

Apának már mennie kellene Amsterdamba, tök gáz.. 29-én elmegy, kivéve ha nem jön a baba.. már több mint 1 hónapja halogatja, de muszáj mennie..csak másfél nap, de az ilyenkor ugye rengeteg! Ideges is miatta.

pusza
Mese
meske

Tegnap már nem jutottam ide, most pótolom a képekkel. De előtte:

Mese
Nagyon szurkolok Neked, tudom milyen már ennyire a végén lenni és várni nagyon! :D Én most kezdtem el érezni, hogy már milyen jó is lenne látni és kézbefogni kicsi Flóránkat, de azért még nekünk 5 hét hátravan, szóval még maradjon bent a drágám! De én is bálnának érzem magam, éjszaka minden fordulásra felébredek, meg a pisilés...szóval nem vagyok most a legjobban a testemmel. :? Gergőnél ez csak az utolsó hónpban jelentkezett. Ráadásul mivel hegyesebb a pocim, ezért már csomó mindent sokkal nehezebben tudok csinálni, mint Gergővel, tegnap pl. alig ment a hajmosás. :? De nem panaszkodom, mert ezeket leszámítva imádok pocakos lenni! Én is sajnálnám, ha ez lenne az utolsó terhességem, de sajna ha így maradunk (anyagilag), akkor nem hiszem, hogy bele merünk vágni a 3.babába. Igaz, ez még odébb van, majd meglátjuk! :wink:

Na, akkor a képek:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Szokásomhoz híven jó sok, úgyhogy bocsi mindenkitől! Elvileg a mérete miatt nem hosszadalmas letölteni, remélem senki nem fog szidni! :wink:

Most megyek, Gergő végre elaludt, így én is szunyok egy órácskát!

Orsi

avocado

Mese :)

Hát remélem a kiscsaj nem akkor jön amikor apátok külföldön lesz :shock: Én úgy szültem, nem egy jó élmény. :( Boldog Szülinapot!(Hátha holnap elfelejtem vagy nem leszel gép közelben) :lol:

Orsi :)

Nagyon klassz a torta, még vezetném is, olyan jól néz ki! :D Marcipán...nyammm. Küldhetnél egy kis kóstolót. :D
Nagyon jó játékokat kapott Gergő. Látszik mennyire leköti. :)
Már csak 5 heted van... :shock: Ez már a finis. :)

Mindenkinek pusszancs, mennem kell, ma megint 3 gyerekes anyuka vagyok. :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Gergőnek nagyon boldog második születésnapot kívánunk családilag!!!! :D

Orsi!
Tényleg nagyon jók a képek, és nyugi gyorsan betöltődtek, legalább is nálunk! Szépek vagytok, és tényleg dögös a torta!

Meske!
Legjobbakat! remélem nem akkor jön majd a lányzó, hanem amikor mindenkinekjó!!!!
Drukk! Pl. Ma este????

Egcsi!
Te már tudod milyen három babával! Lassan jön nálatok is a "negyedik" nem?
Mintha megegyeztetek volna emberrel?! ha jól emlékszem....

Sziasztok!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Eszter :)

Szept. 1-től van biztosításom. Már apa is rákérdezett... :D Tehát szeptember az első próbálkozós hónap. Jó lenne egy májusi baba. :) Már nem is tankolok fel betétből. :D

Ma olyan jót röhögtem...Ettük a fagyit Bercivel, nem adtam elég gyorsan neki a következő adagot, erre elkezdte mondani "faszi, faszi"..mármint fagyit kell érteni ez alatt, de olyan cuki volt.
Kezdem nevelni a sportra is, tegnap teniszt néztünk. Azóta ha meglátja a teniszmeccset már mondja is:"bászi teszisz". Annyit dumál már, olyan édes. :D

Mindenkinek üdv!

Helyzet? Egyszerre lesz szülinapod a lányoddal? :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok,

Eszter,
Úszás: két apró problémám van vele, egy hogy Érden még nincs uszoda, most építik állítólag jövő tavaszra lesz kész. Másik hogy most heti kétszer járok aerobicra de a cégnek van bérlete tehát ingyen megyek. Mivel baba-mama tornára megyek, viszem magammal manót mert apa elég későn jár haza. Sajnos az uszodába akkor még fizetnem is kell és nem tudom hogy mikor menjek és addig ki vigyáz a lányomra. De tegnap voltunk Balcsin és úsztam jó sokat :) Nálunk pocakos állapot talán jövő nyáron lesz újra.

Orsi,
Utólag is Boldog szülinapot Gergőnek! Nekünk (pontosabban manónak) is ilyen csúzdája van :) Az az autós szett nagyon jó.

Egcsi,
Amerikában milyen rendszer van, van gyed vagy gyes v ilyesmi?

Meske,
Medvepark Veresegyházon van, egy nagy rész körbe van kerítve és ott vannak a medvék. Körbe lehet sétálni és a kerítésen keresztül lehet etetni a medvéket mézzel. Bár mi úgy láttuk hogy heveny mézundorban szenvednek. Viszont egy leleményes hapi vitt egy zacskó almát, azt dobálta be nekik és azt nagyon ették a medvék. Úgy követték a hapit hogy öröm volt nézni. Van egy másik elkerített rész, ahol farkasok vannak. Az állatkerthez képest jobb dolguk van a medvéknek, mert sokkal nagyobb a helyük. Szerintem érdekes volt.

Délután megyünk be Pestre a Várba, megnézzük a 20-i ünnepséget.

Puszi
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Maccs Lilijének és Mesének boldog szülinapot kívánunk :)

vera

KépKép
viranka

Andi :)

Ha dolgozol-már ha nem saját céged van-akkor van azt hiszem 6 hét szülési szabi. Utána a saját szakálladra maradhatsz otthon amíg a családi költségvetés bírja. Itt nincs gyes, gyed, családi pótlék. :(

Maccs :)

Lilinek Boldog Szülinapot!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Macs:LILINEK BOLDOG SZÜLINAPOT!

MESE:ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG! TÜNDI??????
Neked most már kötelező mindne nap bejelentkezni,nagyon izgulunk. :wink:

Orsi:itt is utólag nagyon boldog szülinapot Gergőnek!KÉpek édesek! :D Nagyon szép kismami vagy megint! :lol: Mondtam,hogy a 15 szeletes is elég nagy. :wink:

Rita:nagyon jók a képek!Mint egy baba! :o
Egyelőre azt sem tudjuk biztosan,hogy mi bajom van,addig nem tudják rendesen kezelni.Gyógyszer és szteroid nem segített.

Egcsi:még jó,hogy kint nem értik! :D

Andi:én még csak most megyek kedden rtg-re. :evil: Holnap nőgyógyász,szerdán ortopéd doki. :roll: Közben letört a fogam,és csomókban hullik a hajam. :cry: Szép kilátások.

Tegnap voltunk a Csodák palotájában,Bence is nagyon élvezte.

Na,most ennyi jutott eszembe,puszi:Anikó
vakili

Ja,Eszter:a fájdalmat nem sikerült kifogni a hátamból,de sokat pihentem,úgyhogy jó volt.Fogtunk 6 pontyot,1 dévért,és kb.200 keszeget. :D A szállás nagyon dzsuva volt,de ettől függetlenül nagyon jól éreztük magunkat.

Na,eldugulok,puszi még egyszer:Anikó
vakili

Mindenkinek köszönjük a szülinapi jókívánságokat! :D

Macs
Lilikédnek boldog szülinapot! :D

Mese
Neked is boldog szülinapot, főleg hogy a 30.! Ugye jól emlékszem? :D
tényleg jelentkezz, mert izgulunk érted!

Anikó
Drága vagy! :D
Derekad :( Gerincsérvet nézték már? Nekem annó még Madeirán volt ilyen derékfájásom, de akkor alig bírtam felállni, aztán meg leülni, kiegyenesedni, borzalmas volt. Gerincsérvre gyanakodtak (utóbb kiderült, hogy nem az volt szerencsére!), de gyulladáscsökkentővel elmúlt, aztán a doki mondta, hogy ha megint kicsit is érzem, rögtön kezdjem el a gyógyszert, így még 1x jelentkezett, de aztán elmúlt véglegesen.
Pihenés, pecázás :D Klassz lehetett! :D Utólag is boldog házassági évfordulót!
Torta: és milyen igazad volt! :wink: :D

Andi
A csúszda még húsvéti ajándék volt Nagyitól, csak állandó tartozéka a nappalinak. 8) Az autós szettet tőlünk kapta, pontosabban egy garázs, van liftje és rámpája és Gergő imádja. Persze kapott egy csomó kisautót, meg repülőt és azokkal szuperül tud rajta játszani. :D Anyukámtól kapott még egy szerszámoskészletet, csak az talán nincs a fotón, de azt is nagyon szereti. A kalapácsot rögtön félig szétütötte, még jó, hogy össze lehet rakni. 8)
Pest: remélem nem maradtatok a tüzijátékra, iszonyú vihar volt, és pillanatok alatt kiért hozzánk is, Karcsi rohant ki menteni a teraszról a dolgokat és sajna a száraz ruhát, amit moshatok újra. :( Remélem nem áztatok meg!!!

Egcsi
Aranyos vagy! :D
Küldöm a toraszeletet, nyitod az ablakot? :D
Finis: bizony!!! :roll: De már várom is! :wink:
6 hét :( Madeirán 4 hónap volt, de az itthonihoz képest az is semmi. :(
Berci dumája :D Gergő is hihetetlen miket mond, ráadásul mondtokban beszél! Ma megszólalt: Én megyek Laci bácsiékhoz, kész-passz! :D 8)
Babaproject :wink:

Eszter

Azt hiszem senkit nem hagytam ki! Ha mégis, nagyon bocs, de már kivagyok, nagyon elfáradtam.

Ma megcsináltuk végre Flóra szobájában a dekorcsíkot, annyira édes lett! Holnapután Karcsi összeszereli a kiságyat is és már berendezem a véglegesre, igaz sokban nem fog különbözni, mint amilyen Gergőnél volt. Megrendeltük a lámpát is, ha az fölkerül, plussz a függöny, akkor már tényleg igazi kislányszoba lesz! Akkor majd teszek fel fotót. :D

Most már tényleg nem bírok itt ülni, megyek.

Orsi

avocado

Sziasztok Csajok!

Jöttem búcsúzni átmenetileg. Holnap jönnek a vendégek, 2 hétig valószínűleg csak olvasó üzemmódban leszek, úgyhogy írjatok! :D
Majd jövök egy csomó képpel, készüljetek! :D

Anikó :)
Remélem mire jövök már jobb lesz a derekad! :) Halak :D

Neked hajrá! :)

Mindenkinek üdv!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Gergőnek, Lilinek, Meskének útólag is boldog szülinapot!!!!

Egcsi

Egy másik topikban, ahol még előfordulok az egyik lány 9 hetes terhes.Évek óta próbálkoznak a babával.És mi hozta meg az eredményt?!A szülei lakásfelújítás miatt hozzájuk költöztek...Csendben,"titokban"kellett szeretkezniük mert a szülők a másik szobában aludtak.
Úgyhogy mindent bele!!Lehet,hogy nektek is a vendégek hozzák meg az eredményt.

Lehet,hogy én is ideköltöztetem a szüleimet :shock: :lol:

Meske

A medve parkba csak akkor érdemes menni, amikor hetekig nem esik az eső.Akkor nincs nyakigérő sár,igaz a szagok akkor kicsit intenzívebbek.De valamit valamiért :lol:

Mi Tiszafüreden voltunk a hétvégén.Nagyon jól éreztük magunkat.Zárójelben teszem,hozzá,hogy vendégségben voltunk... :wink:
Voltunk Hortobágyon a Hídi vásárban.Voltak nagyon szép dolgok de sajnos Made in China már itt is felütötte a fejét.

Remélem senki nem nézte testközelből a tűzijátékot???
Kostyika,ti megúsztátok???

málna2162

Sziasztok,

Köszi hogy aggódtatok, szerencsére mi csak a délutáni programokra mentünk ki, 7-kor már mentünk haza és otthonról élveztük a vihart. De a gyomrom görcsbe rándult arra a gondolatra hogy esetleg manónak valami baja eshetett volna. Megnéztük a légi bemutatót meg a verseny első felét. Manónak nagyon tetszettek a repülők. De egész hétvégén nem volt szerencsénk az idővel, szombaton lementünk Siófokra és ott is beborult és szemerkélt.

Egcsi,
Majd kérünk részletes leírást a programokról, hadd irigykedjünk :D

Bocsi most többet nem tudok írni mert munkából csak bekukkantottam.

Puszi
A

Kép[
Kép[
kostyika

Csak most tudtam jönni, mert egész nap kettesben voltunk Gergővel, de nagyon izgultam Andiékért!

Andi
Úgy örülök, hogy nem maradtatok ott!!!! Teljesen kiakadtam ettől a tragédiától, főleg hogy mi 3 éve voltunk kint az unokatesómékkal és már akkor is iszonyatos tömeg volt, tesómék be is ragadtak a tömegbe, rendesen rosszul lettek, így mi akkor azt mondtuk, hogy soha többé! Erre most ez történik! :( És tényleg szörnyű volt látni, hogy voltak ott babakocsikkal...jaj be is fejezem!

Egcsi
Jó vendéglátást, aztán hajrá a fotókkal! Tudod, nekem soha nem lehet elég sok! :wink:

Málna
Család odaköltöztetés :D A Hugiéknak meg egy esküvő utáni másnapos hajnal jött be 2 év próbálkozás után! Úgyhogy ezekben a dologkban sok az igazság! :wink:

Megvan végre Flórácska függönye, így ha holnap összerakjuka a kiságyat, akkor csinálok fotót. Igaz a képek még hiányozni fognak a falról, de majd arról később csinálok új fényképet.

Most ennyi voltam.

Orsi
(holnap 35 hetesek leszünk!!! :D )

avocado

Sziasztok!

Andi!

De jó h. nem mentetek ki a tűzijátékra :) Szörnyű ami ott történt :(
Mi jártunk ki ,volt h. stégről néztük,mert előtte az ejtőernyősöket Robi fotózta és akkor kényelmes volt,nem a tömegben nyomorogtunk :)

Orsi!

Már 35 hetesek :shock: :shock: Hogy repül az idő :)
Kíváncsi vagyok ám a képekre :)

Rita!

Küldök mélt h. melyik nap jó nekünk a pénteken biztosan nem tudunk menni.

Egcsi!

Azért adjál magatokról néha életjelt :)

Mese!

mi van veletek?Még 2in1? Tüncibaba nagyon ráér :)

Anikó!
Mit mondotta doki?A képeket köszönöm nagyon jók lettek :)
Annyira szépek a gyerkőcök :)

Felvették MÍrát a bölcsibe :) :( Most az egyik szemem sír a másik nevet.Olyan fura érzés,hétfőn megyünk szülői értekezletre :)
A mi utcánkat is túrják már előttünk vannak,a markológép nagyon tetszik Mírának,este mindig mondja h. az is alszik és reggl felkel :)

megyek is lelkemet ápolgatni :)

vera

KépKép
viranka

Sziasztok,

Vera,
Én is így vagyok vele, ahogy közeledik a szeptember 11-e, úgy kezdek kételkedni hogy jó lesz.Főleg mert tegnap délelött belefutottam egy hisztibe hogy ne menjek dolgozni, ott kapaszkodott a nyakamba és nagyon rossz érzés volt otthagyni. Remélem ezek nem lesznek mindennnaposak a bölcsiben. Nálunk nincs külön szülői, szept 11-én 9-re kell menni a bölcsödevezetőhöz. Majd mesélj, hogy mit mondtak.

Orsi,
Én is nagyon örülök hogy nem maradtunk kinnt. Képeket majd várom a lányszobáról :)

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Rita
Szerintem egyszerre írunk, láttam, hogy Te is bent vagy. :D

Vera, Andi
Képek még késnek, mert a sógoromra rájött, hogy segít Karcsinak felrögzíteni a kerítésléceket, így most az készül előbb, mint a kiságy összeszerelés. De a héten összehozom a fotót! :wink:

Én kicsit nyomin vagyok, már túll lennék ezen az 5 héten, főleg a miatt, hogy idegesít a "nem bírok annyit, mint normálisan" állapot. :( Ki vagyok akadva a takarítónőre, aki jár, mert egyre trehányabb, és idegesít, ahogy takarít. :( Elmegy és látom, mit nem csinált meg. Ha szólok, akkor meg nem veszi túl jó néven, szóval alig várom, hogy végre én takaríthassak! Sajna itt nincs más takinéni, hiába kerestünk hetekig, így be kell érjem vele, amíg muszáj. :?

Most mennem kell.

Puszi :D

Orsi
35

avocado

hali!

még 1ben :-) kezdem unni.. már ha lehet ilyet mondani..
pénteken költözünk, csak nem várja meg, mig rendezett körülményeket teremtünk??? vagy csak simán, mint az anyja, mindig késik :-)

megyek mert éjjel van,
köszi a köszöntést, Maccs, Lilidet is Isten éltesse!
Lassan Veráéknál is jön a nagy nap!!! erre gondolj, ne a bölcsire :-)

pusza
Mese

mi

ps: mi a Battyin voltunk, de lakáson, onnan néztük teljes kilátásssal- a repülös showt, meg a tüzijátékot. Meg hogy az emberek sikítva rohannak az utcákon a hirtelen viharban, esőben.
.. tudjátok, ott még ledőlt az az állvány is.. félelmetes volt!!! Levi meg is ilyedt, akkor beljebb mentünk, aztán meg mondta, menjünk ki a szélére a terasznak, nézzünk embereket.. ahogy futnak. brr.. le volt nyűgözve. Hááát..
meske

Sziasztok,

Réges-rég írogattam ebbe a topicba, lévén, hogy kislányom 2004-es nyári (augusztusi) baba volt.
Az aktualitást, hogy ma mégis ide írok az adja, hogy 2006.08.10. napján megszületett kisfiúnk Balázs 3600 gramm és 51 cm-vel, szintén császárral. Fantasztikusan jó élmény volt, semmi gondom a közeli két csaszi miatt és nem érzek csalódást amiért nem rendesen született, ennek így kellett lennie.:)
4 nap után haza is engedtek bennünket.

A finiselő kismamiknak drukkolok és kitartást.
Mindenkinek minden jót!

Kriszta
kika

Kriszta!

gratulálunk és jó egészséget kívánunk :)

Soraya Martinjának boldog szülinapot :)

vera

KépKép
viranka

Kika
Húú, de rég nem hallattál magadról! Azt sem tudtuk, hogy megint kisbabát vársz, pedig milyen klassz, hogy mindkét gyerkőcünk szinte egyidős! :D Csak Ti fordítva csináltátok, lány-fiú. :wink:
Nagyon gratulálok Balázskához és örülök, hogy ilyen jó élményként maradt meg mindkét császár benned! Jó egészséget mindkettőtöknek (sőt négyőtöknek) és sok tejcsit a babucinak. :D

Soraya
Boldog szülinapot Martinnak!

Mese
Hát, lehet hogy tényleg a költözést várja a lánykád! :wink: Elhiszem, hogy már unod a banánt :wink: , de előbb-utóbb kibújik a kis lustika, ne aggódj! :D
Nekem nagyon érdekes érzéseim vannak, valamiért úgy érzem hamarabb ki fog bújni Flóra baba, hát majd meglátjuk Ő is így gondolja-e? :wink:

Nálunk minden ok, lassan kész a kerítésünk, ami hihetetlen nagy változás ám kinézetre az egész háznál, meg a kertnél! Persze még vakolni majd kell, de hogy arra mikor lesz pénzünk? Viszont az nem sürgős. De így a lécekkel már annyira jól néz ki! :D

Most megyek, még vár rám egy marcipánburgonya a hűtőben. 8)

Orsi

avocado

Sziasztok!

Jol eltuntem! :( Hat igazsag szerint nem is nagyon volt idom netezni es a csaladban is tortent baleset. :( Tudjatok Budaligetre azert mentunk ki a mamamekhoz 4 napra, hogy egyreszt vigyazzunk a nagymamamra amig anyuek nyaralnak, masreszt medencezni. Nos, nem igazan sikerult jol, mert Szombat ejjel nagymamam elesett a szobajaban es eltort a combcsontja. Mentok elvittek a korhazba, anyukamek feljottek a Balatonrol. Most mar tul van nagymamam a muteten, de nincsen jol. Barmi tortenhet. 84 eves. :(
Majd Vasarnap hajnalban kedvenc Laci bacsi szomszedunk 55 evesen meghalt szivinfarktusban. Az egyik pillanatban meg teljesen jol volt, a masik pillanatban osszeesett es meghalt. Hetfon szinte egesz nap bogtem. Nagyon szerettem, es a Lili is. Azota is kerdezi, hogy megyunk Laci bacsihoz? Hiaba mondom neki, hogy Laci bacsi mar nincsen. :(
Szoval nem tul jol sikerult het. Azert Budaligeten jol ereztuk magunkat. Nagyon jo idonk volt igy egesz nap medenceztunk. :)
Vasarnap, 20-an, voltunk a Godi Szent Istvan unnepen. Lili nagyon jol erezte magat. vegig korhintazott es ugralovarban ugralt. Nagyon elvezte. :) Pecazott is, es olyan ugyes volt, hogy a legmagasabb foku halacskat fogta ki, igy egy szep ajandekot kapott. :)
Velunk minden rendben. Lili mostanaban sokat felsir az ejszaka. Nem tudjuk mitol. Kitti viszont tovabbra is alszik egesz ejszaka. Most kifejezetten sok a tejem. Rengeteg folyik ki az egyikbol ha a masikbol szopik. Mintha Kitti novesztette volna a tejigenyet.
:?

Kicsit le vagyok maradva, de utolag is szeretnek minden kis szulinaposnak sok boldogsagot kivanni. :)

Vera: Johettek barmikor, akar a jovo heten is. :) Mailt varom. :) Bolcsihez gratulalok. :) Mi most kezdtuk el a keresgelest az ovihoz jovore. :) Voltatok az alsogodi sportpalyan 20-an?

Mese: nagyon izgalmas mar, hogy mikor fogsz szulni. :) Mehnyak milyen? nyitva vagy mar?

Orsi: takaritono. :( Nekunk szerencsenk van vele. :) 2 het mulva ujbol zenebolcsi. :) Mar alig varom. Viszem Lilit. Kitti addig vegignezi a hordozobol. :) Te viszed Gergot?

Egcsi: Jo vendegeskedest. :)

Aniko: nem hiszem, hogy nem tudnak rajonni mi lehet a derekaddal. Nem porckorongserv?

Na ennyi voltam. megyek aludni. :)
Ja! Meg kepek Lilirol amikor medenceztunk anyueknal, es amikor a Szent istvan unnepen korhintazott meg ugralovarazott. :) Es a kis husos Kittirol furdes elott. :)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

KIKA:SOK SZERETETTEL GRATULÁLOK A KISFIATOKHOZ! Jó,egészséget,sok boldogságot és sok-sok tejcit Neki! Aranyos vagy,hogy bejelentkeztél! :D

Soraya:BOLDOG SZÜLINAPOT MARTINNAK! :)

VERA:NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT MÍRÁNAK! :D (Nem tudom,hogy holnap tudok-e jönni.)
Bölcsi. :( Nem emlékszem,Te is mész vissza dolgozni?
Gyerekek dícséretét köszi. :D

Rita:nagyon sajnálom a rossz híreket! :cry: Gyors javulást a nagymamádnak!
KÉpek nagyon klasszak megint!
Éjszakai ébredés: :(
Még mindig úgy néz ki,hogy ülőideggyulladás,de vizsgálnak tovább,most CT-re várok,hogy kizárják a gerincsérvet.Egyébként sokat javult a derekam most vasárnaptól,csak nem tudom,hogy mitől,mert semmit nem kaptam azóta.
Tegnap azért megint megszúrt a doki,és olyan rosszul lettem utána....1 óra múlva már közel 200/100 volt a vérnyomásom.Másfél órát ültem a váróban,és 160/90-nel engedtek haza,de taxival kellett jönnöm,nem mertem buszra szállni.Még mindig nagyon fáj a szúrás helye,és jól be is van dagadva. :cry: A vérnyomásom már rendben. :)

Mese:mi újság Tündivel???????? Még ezekre az izgalmakra sem indult be,akkor nagyon jól érzi magát bent. :lol: Türelem,egyszer ki fog bújni! Holnap költözés?

Orsi:kerítés. :) Úristen,hogy megy az idő,már csak 5 hét!!! :o
Gerincsérvet írtam Ritának feljebb. Nekem nem jött be a gyulladáscsökkentő sajna. :( Már nagyon unom,jövő szombaton megyünk bulizni,és annyira szerettem volna végre táncolni,már több,mint 2 éve nem mulattunk.nem tudom,mi lesz belőle.
Könnyekig meghatódtam a telefonodon,annyira aranyos vagy!!!!! :D Te szereted,ha meglátogatnak a kórházban,vagy inkább csak 6 hét után otthon? :oops:

Andi:hú,de nehéz ez az elszakadás.Nem irigyellek. :cry: Én is végigcsináltam Katával,sajnos még nagycsoportban is,sőt a suliban iskb.2 hónapig.Olyan szívszaggatóan tudott zokogni,hogy összeszaladt a folyosó. :cry: Derekad hogy van? Masszír van? :wink:
Nagyon sokat gondoltam Rátok a tüzijáték közben,örülök,hogy már nem voltatok ott.Egy életre szóló borzalmas élmény lehetett a gyerekeknek. :cry:

Eszter:jól vagytok?
4.gyerek valszeg nem lesz,azt hiszem mi már teljesítettük a tervet,csak valahogy rossz érzés,hogy már soha nem érezhetem azt,amit abban a 9 hónapban,és utána,amikor megszületik,szopizik.Most hogy abbahagytuk a szopit,időnként megint feleslegesnek érzem magam egy kicsit.Tudom,hogy hülyeség,bocsi,hogy ilyeneket írok,de én már csak ilyen idióta vagyok. :oops: Talán rossz ez a felesleges szó is,inkább azt élveztem,hogy nélkülözhetetlen vagyok,van valami,amit csak én tudok megadni valakinek.
Egyébként meg hálát adok Istennek mindne nap,hogy ilyen szép családom lett. :lol:

Egcsi:nem is esik jól a kávé reggelenként!!! :( Remélem jól telik a szabi! :D

Na,ennyire emlékeztem,többieknek is puszi:Anikó
vakili

Anikó
Látogatás: nekem nincs semmi bajom, ha a kórházban látogatnak meg, sőt jó is, csak meg kell szervezni, hogy ne legyen túl sok egymás után. Úgyhogy ha ezt azért kérdezted, hogy eljönnétek, annak én hihetetlenül örülnék!!!
Javulásod: remélem ez most már így marad! De azért jó lenne rá tudni egy gyógymódot!
Várandósság, szopi: teljesen megértelek, hogy így érzel! Én is még úgy szoptattam volna Gergőt és már alig várom, hogy a cicimen lógjon egy picurka! Most itt vannak a Hugiék és mikor nézem őket szopi közben, annyira jó érzés! Én is szülnék legalább ötöt, de persze a jövőre, a jövőjükre is gondolni kell.

Vera
Boldog szülinapot Mírának! Én meg el fogom felejteni (mert most tényleg mindent elfelejtek :oops: ), ezért írom már most! :D

Rita
Sajnálom a rossz híreket! :( Nagymamádnak jobbulást, remélem rendbejön!
Fotók tüneményesek, mind a két lánykád gyönyörű és édes!
Arra a medencére NAGYON irígy vagyok ám! :wink:

Most ennyi voltam, már nagyon fáradt vagyok. Ma elég sz... napom volt, reggel és délelőtt olyan rosszul voltam, hogy azt hittem ma megyünk is szülni. :roll: De szerencsére tudtam pihengetni és délre elmúlt. Biztos valami hülye frontot éreztem, de nem volt valami kellemes. :roll:
A kerítés kész van, már csak a kiskapu és a hátsó kapu van hátra, de így is már sötétben fejezték be zseblámpával, így azt majd a hétvégén Karcsi megcsinálja. Szuper jó lett, végre már kinéz valahogy! Iszonyú nagy munka volt, 1500-1600 csavart kellett befúrni és becsavarozni! :shock: Ha kész a kapu is, akkor lefényképezem.

Most megyek.

Orsi
35+2

avocado

Rita
Ne haragudj, de most látom, hogy kérdeztél is!
Zenebölcsi: nálunk 4-én kezdődik, akkor tervezem, hogy megyünk, igaz a szülés után egy darabig nem fogunk járni, hacsak Anyukám nem vállakozik rá. Kíváncsi vagyok, Gergő most milyen lesz?
Takarítónő: találkoztam a régivel és lehet, hogy mégiscsak elvállal minket. Olyan boldog lennék! Egyelőre gondolkodik, de nagyon reménykedem, hogy azzal hív fel, hogy a jövő héten már jön!

Na puszika! :D

Orsi

avocado

hali!

2in1..
ma elkezdtük a költözést, de holnap lesz a végleges, akkor már ott is alszunk. Lehet én is belülről visszatartom, hogy mégse húzza már keresztbe. Ma voltunk dokinál, már 2 ujjnyira nyitott a méhszáj (3 hete nyílik, ha így haladnánk.. :-)) szóval még mindig bármikor..

Lehet hogy pszihésen visszatartom..
beszéltem a szülésznőmmel is, ő is ajánlotta a akoktélt, cssak ő még beletett 1 feles páleszt vagy whiskyt a rostos gyümibe meg fél deci ricinus olajba. Apa röhögött nagyokat- jól megküldjük a gyereket- ezt már csak nem bírja ki, de kérte, hogy péntek estig várjunk vele.. ugye a költözés.

szegény Levi, költözés, baba egyszerre kicsit sok lehet neki, készítgetjük fel, meg érti is, de azért.. ha belegondolok, hogy én meg lelépek 3 napra..hááátt..

Anikó, jobbulást!
Vera, Mirának boldog szülinappot!!!
Orsi, ez biztos csak az idő miatt volt, sokan érezték at időjárást most.. 3 hete én is frontra indultam majdnem be- de aztán leállt a dolog.

Rita, nagyon sajnálom, tényleg nem túl jó hírek 1 héten belül..
Medence viszont király! Igy lehet hűsölni.

na pusz, holnap nagy nap lesz, ki kell még bírnom v.hogy!
sziasztok,
Mese
meske

Sziasztok!

Még élek... Napi átlag 4 óra alvással tengetem magam..
Berci mindenkit jól fogadott, az első 15 perc után haver volt az egész banda. :D
Majd jövök még, most csak ennyire futja....

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Anikó,
Köszönöm kérdésed, változatlanul fáj a hátam. Ma reggel voltam a reumatológián, kaptam kétféle elektromos kezelést, jövő pénteken megyek először. A kezelésekkel párhuzamosan kétnaponta egy bizonyos Ritex pakolást kell alkalmazni. Robi nagyon örült nekem mert én ugye nem tudom ezt megcsinálni. Be kell kenni először vékonyan vazelinnel a hátamat majd haránt barázdákat kell húzni és szétlocsolni egy evőkanál Ritex folyadékot. Ezzel kell feküdni fél órát. Mellette a reumatológus is javasolta az úszást. Elvileg októberben adják át itt az uszodát, megpróbálok majd korábban felkelni és munka előtt elmenni. Remélem neked is megtalálják az okot és tartós lesz a javulás.

Rita,
Sajnálom a rossz híreket :( Lili milyen ügyes ezen az ugrálóváron. Veronika nem mer rá felmászni, pedig egyszer ő akarta kipróbálni. Képek tündériek :)

Egcsi,
4 óra? Nekem a duplája is kevés általában. Hányan mentek
hozzátok?

Orsi,
Hol fogsz szülni? Ugyanott ahol Gergővel?

Vera,
Boldog szülinapot kívánok Mírának :D :D

Kicsit pipa vagyok mert holnapra vártuk a burkolót, már el is kezdtük szétbombázni a konyhát erre tegnap késő este beszól hogy mégsem tud jönni ezen a héten, csak egy hét múlva. Már minden hozzá volt igazítva erre egy mondattal felborít mindent. Ez csak egy konyha de már most mérges vagyok. Lehet h nem mernék belevágni egy építkezésbe ezek után.

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Vera: Isten eltesse sokaig Mirat! nem tudtam sms-t irni, mert kifogyott a kartyam. :(

Mese: Muszaj meg, hogy Tuncike bent maradjon. tenyleg varja meg mig bekoltoztok, mert kulonben nehezebb lesz. :( A 2 ujjnyi mar elegge biztato. :wink: Egyebkent tenyleg hathatsz ra pszichesen, hogy varjon meg a kibujassal. :) Mar nagyon kivancsiak vagyunk. Hat tenyleg nem lesz konnyu amig bent leszel a korhazban. Nekem borzasztoan hianyzott Lili, de azert vittem be magammal kepet rola, es mindig ott volt az ejjeliszekrenyemen. De kicsit rosszul esett, hogy amikor szules utan behoztak, nem volt az a kitoro orom, hogy hianyoztam volna neki. Meg hat az uj kisbaba miatt is tartozkodo volt. :( de a masodik nap mar jobb volt. :)

Orsi: En is nagyon kivancsi vagyok, hogy Gergo hogy fog viszonyulni a kistesohoz. :) Amikor korhazban voltam es Kitti pici volt, anyukam vitte Lilit a zenebolcsibe. :) Kapu. :) Nekunk oktoberben lesz az utcaoldalon teljes hosszaban kovacsoltvas. nagyon szepet terveztunk. :) majd meglatjatok. :)

Aniko: Hogy mik vannak?? Uloideg? Sose hallottam ilyenrol. :? Remelem most mar rendbe jossz, igazan megerdemelned. :)

Andi: Lili is elso alkalommal felt az ugralovaron, de aztan belelendult es nem lehetett leszedni. Csodalatos volt latni ahogy elvezi, es ahogy uvoltve kacag kozben. :)
Burkolo. :( Nem jo hir! De sajnos epitkezesben ez mindennapos problema. :( Nalunk is volt ilyen amikor epitkeztunk, de ebben az esetben minden csuszik, es mindent at kellett szuerveznunk. :(
neked mi is volt az oka a hatfajasodnak?

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Itt egy újabb elveszett bárány!
A nyár nagy részét a tanyán és Levente szüleinél töltöttem, alig voltam itthon. Gyorsan visszaolvastam, de nem jegyzeteltem, így csak egy pár mondatot akarok most is írni:

Rita: hihetetlenül jók a Liliről készült képek, nagyon profi munka!
Kitti baba tényleg nagyon hasonlít Lilire, nagyon édes!

Mese, Orsi: kitartás a hátralevő időre!

Anikó: Anyukámnak ülődeg zsábája volt, nagyon sokára tudták diagnosztizálni, évekig járt orvosról-orvosra. Végül az Orfiban talált egy orvost, aki meg tudta gyógyítani, bár kiújult kb 10 évente. Winkler Valéria volt az orvosa, nem tudom, hogy ott van-e még, de akkoriban az ülőideg betegségeknek valami elismert tudora volt. Ha érdekel, megkérdezhetem, hogy praktizál-e még.

Manó nyöszörög megyek simizni, remélem sikerül visszajutnom még a géphez. Ha nem jönnék: szeptember közepéig még azt tervezem, hogy tanyázunk a Manóval, utána jövünk haza!
puszi Mindenkinek!!

Jerry
jerry

Sziasztok!

Jerry:de régen hallottunk Rólatok! :D Ha megkérdezed,megköszönöm,lehet,hogy próbálkoznom kell másfelé is. :cry:

Rita:köszi,remélem tényleg helyrejövök most már. :?
Nagymamád hogy van?

Mese:sikerült a költözés?Egyben vagy még????????Úgy izgulok! :lol:

Andi:a fene!!!!Olyan rossz,amikor az ember már rákészül...... :evil:
Remélem a kezelés használni fog! :)

Orsi:Hú,vigyázz Magadra!Azért még korai lenne! :? Csak azért kérdeztem,mert én az első két szülésnél nagyon élveztem,ha jött valaki,Bencénél viszont nagyon fárasztott,borzasztó rosszul voltam.Majd hívlak,és megbeszéljük. :D Juj,de izgi!!! :lol:

Egcsi:továbbra sem jó ízű a kávé! :wink: Jó,hogy bejelentkeztél!

Többiek,merre vagytok??????

Jó éjt:Anikó
vakili

Sziasztok!

Egy rövid beköszönésre ide is benézek!

Először is gratula minden kedves szülinaposnak, Gergő, Martin, Míra és Mese is éljen sokáig boldogságban, egészségben.
Nagyon köszönjük a köszöntést Lili nevében is! :)

Nálunk nagy rumli van/volt. Múlt hét pénteken volt a hugom polgári, majd szombaton a templomi házasságkötése lagzival öszevonva, vasárnap meg Lili szülinapozott össznépileg a család.

Közben utolsó felvonáshoz érkezett a lakásunk, /nem kevés utánajárás és izélgatás eredményeképpen:)/ úgyhogy mi is költözünk végre, bár még pár napig nagyon hiányosak lesznek a körülmények.. :)

A melóhely jól bevált, szeretek ott dolgozni - mondom ezt 4 hónap után, várjuk ki a végét mi lesz 4 év után - ha.. Lili hála istennek nagyon szereti a bölcsit, az elmúlt pár napban odáig fajult a dolog, hogy a hazaindulásból van cirkusz.. :):)

Rita! Remélem a dolgok jobbra fordulnak, néha nagyon össze tud jönni minden, de azért minden lejtő emelkedőbe fordul előbb utóbb!

Pocakmanóknak mindent jót kívánok, Orsi, Mese a babák úgyis ki fognak bújni, amikor nekik jönni kell.. :)
Orsi! gratula a nyereményhez, sajnos én napközben már csak a munkahelyen nézhetem a monitort! :(

Kikanak gratula a babához! :)

Anikó, Andi! Jobbulást a hátatoknak, szőrnyű lehet, nekem idegbecsípődésem szokott lenni pár napig, az sem kellemes, pláne, ha ilyen sokáig fájdalmakkal küzdötök.
Andi, orvosi javaslatra lehet a TB terhére usziba járni, legalább ennyi hasznod legyen a jó magyar TB -ből, nézz utána!

Manóci, látod, most nem feledkeztem meg a nyáriakról sem! :) Majd jelentkezem, ha kicsit már rendeződtek a dolgok, nézzétek meg az új kéglit.. /Többieknek: 2-3 ház eltéréssel szomszédok leszünk :)/

Dobok még gyors képet Liliről is:
Kép
Kép
Kép

Minden jót és jó éjszakát kívánok,
Macs
maccs

Mese
Szurkolok ám nagyon!!! :D
Költözés remélem rendben ment, azóta meg lehet, hogy már bent vagytok?

Egcsi
Alvás :(
Jó családozást, aztán majd gyere!

Andi
Derekad :( Elég macera lesz majd kezelgetni. :(
Burkoló :evil: Szerencsére nálunk csak a gépész és brigádja volt késős, a többi simán ment! De nekünk volt egy kivitelezőnk az építkezéshez és így azért csak ellenőrzöttebben mentek a dolgok.
Szülés: igen, itt fogok szülni Kistarcsán. A dokim is itt van, a szülésznőnk is ugyanaz, hozzá is nagyon ragaszkodunk és maga a kórház is nagyon jó, a szülészet-nőgyógyászat teljesen fel van újítva, már nem csak alapítványi 2 ágyas szobák vannak, hanem családi, 1 ágyasak is! Persze ezekért fizetni kell, de még mindig jobb, mintha egyáltalán nem lenne választási lehetőség, csak a 4-6 ágyas szobák. :roll:

Rita
Kerítés :D Az biztos nagyon szép lesz, madj várom a fotót!
Kórház: megértem a csalódottságodat, de már nagyon sok helyről hallottam, hogy a nagyobbik visszafogott volt, nem tűnt úgy, hogy örülne anyunak. Ettől én is kicsit félek, mert lelkileg biztos nehéz ezt egy anyukának feldolgozni, főleg szülés után, amikor az ember annyira érzékeny. Én legalábbis az voltam. De meg kell érteni a kicsiket is, hiszen nem elég, hogy anya eltűnik, ami eddig nem volt általános, ráadásul még ott van egy másik gyerek is a kezében, akit láthatóan ugynúgy szeret, mint az elsőszülöttet. Nekik szerintem ezt nagyon nehéz feldolgozni, így érthető, ha nem ugranak az ember nyakába. De azért legbelűl reménykedem, hogy Gergőnek majd nagyon hiányzom és a nyakamba ugrik. :D :oops:

Jerry
szia! Tényleg rég voltál, de megértem, hogy kihasználjátok a nyarat! Azért majd gyere, ha tudsz!

Anikó
Még bizony korai lenne! Nem szeretnék szülni szept.10-12 előtt! De szerintem addig bentmarad picurkám.
Szerdán megyünk az első ctg-re, aztán már hetente. :roll: Olyan furcsa belegondolni, hogy már csak ennyi van hátra!
Látogatás: nekem vegyes volt, inkább azok fárasztottak, akik nem szóltak előre, vagy ha szóltak is, nem kérdezték meg mikor lenne alkalmas és amikor nagyon fáradt voltam, akkor engem is zavartak a látogatók. Volt viszont, hogy nem. Majd telefonon megbeszéljük. :D

Macs
Köszi! :D
Lakás, melóhely :D Remélem így is marad a véleményed! :wink:
Képek nagyon édesek! :D

Na, most ennyit bírtam.

Orsi

avocado

Sziasztok!

Orsi:ok,akkor majd beszélünk,ha eljön az ideje. :D Ctg:de jó Neked,én úgy szerettem járni.Gyerekek is nagyon élvezték,volt,hogy Ők énekeltek Bencének,hogy felébredjen. :lol:

Mese:???????

Macs:örülök,hogy tetszik az új helyed.
Lakás. :D Hurrá,ez nagyon jó hír. Képek nagyon szépek.Rólad nincs valami csini esküvős? :wink:

Ugye csak a hétvége miatt volt ilyen kihalt a topic???? :roll:

Többiek,gyertek!!!!!!!

Puszi:Anikó
vakili

Sziasztok lanyok!

Csak roviden! Hajnalban kaptam az alabbi hirt. :)
Megszuletett Sipos Tunde Bernadett augusztus 27-en, 22.38 perckor 3350 gr-al es 56 cm-el. Igazi hajasbaba, mindketten jol vagyunk. Mese

Gratulalok nekik! Sok egeszseget es sok sok tejcsit kivanok nekik. :)

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

Mese, gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok a babához!

Andrea
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntést :oops:

Mese!

Gratulálunk és sok tejcit és jó egészséget kívánunk :)

Maccs!

De jóóóóóóó h. írtál :) Aranyos nagyon Lili a képeken :)
Lakás :)

Rita!
Oké megyünk vmelyik nap,Míra úgyis annyit emleget titeket :)
Ha meglát egy melírozott hajú nénit az utcán rögtön mondja Rita :)
Meg Kittit is sokat emlegeti :)

ma megyek szülői értekezletre :)
képket ajd rakok fel csak Robi elvite a pendrive-ot,és azon vannak a fotók :(

vera
vera

KépKép
viranka

Mese,

Gratulálok a kislányodhoz és sok-sok boldogságot kívánok!

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?