Új privát üzeneted érkezett!

Bujka:
Nem viccelek, de meghatódtam, amikor ezt olvastam:

Sziasztok!

Már én is gondolkodtam, hogy megnyissam-e az őszi topikot, de aztán beelőzött Pitypalatty De nincs harag
Nálam ma bizonyosodott be, hogy dobog Pöttöm szívecskéje a pocakomban, ma kukkantottuk meg UH-on. Már karácsony előtt produkáltam a két csíkot, de csak most jutottunk el dokihoz. Kb. a 6. hétben lehetek, a pontos "koromat" majd jövő hét kedden tudjuk meg, mert akkor egy jó felbontású UH-on nézzük meg, a mai gép egy kicsit elavult volt, de a lényeg látszott

Próbálok gyakran benézni, de van már egy kisfiam, Marci, aki 13 hónapos és ugye mellette azért nincs nagy szabadságom.

Remélem egyre többen leszünk!

Puszi: Melinda

KépKép
Kép
jadey

Siba,

de jó ez a babnetes fotóalbum ötlet!! Sok-sok szép babakép lesz benne.
:lol:

Krisszi,

a hálózsák ujjatlan és én elég melegnek találtam az őszi babámnak :wink: Én még egy vékony takarót fogok hozzá adni, és szerintem az elég, de majd meglátjuk. Amúgy szerintem is jó az ára, és jó a minősége is. Nem szokott mindig lenni a boltban, úgyhogy hajrá :wink:

Jadey,

Végre újra itt :lol: Örülök, hgy nem vagyok "paranoiás" és Te is úgy gondolod, hogy Dune elég fura. Én is megnéztem a hozzászólásait, ezért is gondolom, hogy tuti pasi. Ha mégsem, elnézést kérek ezúton is, de nem hiszem, hogy tévednék.

Lányok,
Lassan teszek fel "ilyen lett" képeket a tetőtérről :lol: :lol:
Most takarítunk, pakolunk, mint állat, a szépen összeszerelt kiságyat már szétszedtük, mert nem fért fel a lépcsőn. Remélem, holnap már függönyöket varrunk. :lol:
Amint kész vagyunk (hétvégére), én készen állok bármikor szülni :lol: :lol:
sz_kata

Krisszi!
Köszi a bölcsős infőt. Kádat állvánnyal még mindig nem találtunk jó árban, mert mindenhol 5000 forint felett jönne ki a kettő. Úgy emlékszem, hogy te olcsóbban tudtad beszerezni.

Egyébként nemrég kaptam egy telefont az apukámtól, hogy a cicust ma délután el kellett altatni, mert amikor hazament már el volt bújva (alig találta meg) és a doki szerint már félig kihűlt a kis teste :cry: . Megérezte, hogy már nincs sok hátra neki :cry: . Tudom, hogy én is az altatás mellett voltam, de úgy látszik, hogy erre nem lehet kellőképpen felkészülni. Csak abban bízom, hogy nem szenvedett sokat az utolsó órákban. Bocsi, hogy ilyen búval-bélelt vagyok, de kell egy kis idő, amíg felfogom, hogy már nem simizhetem többet és nem jön elém, ha anyuékhoz megyünk.

Gesztenye
gesztenye78

SziasztoK

Bocs,hogy idepofátlankodok,de Dune-ről jók a megérzésekEgy másik topikban pasi volt(ugyanez a név,uez az érdeklődési kör),akit nagyon érdekel a szülés,a terhesség,és szeret pocakokat fényképezni.Véletlenül vettem észre a tart.jegyzéknél egyszer,amikor ide írt,és azóta néha figyelem,hogy miket ír.Szerintem is meg kéne keresni,ez valami perverz!

Bocs,hogy belepofázok,mindenkinek jó babavárást,és babázást!

Kép

Kép
ányicska

Kép

Kép
ányicska

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.19 22:48-kor.
Vendég

Sziasztok!

Gesztenye, sajnálom a cicust. Hidd el, jobb lesz így, de tudom, milyen szomorú...

A kádat a babyfunban vettük, azért annyival nem olcsóbban, talán 3900-re jött ki állvánnyal. Szupermarketekben lehet, h van másfajta, nem kádra tehető, de az sem hinném, hogy párszáz forint. :(

Ányicska, köszi, hogy szóltál! Kiráz a hideg ettől az egésztől. SzKata, asszem inkább nem rakok fel több képet a hasamról, pedig tök jókat csináltunk tegnap.

Jók legyetek és majd a pocakképeket inkább személyesen mutogatjuk :wink:

pusz,
Krisz

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

krisszi

Sziasztok,

Tényleg, hol van ma mindenki?

Krisszi,
még egyben? :wink: :lol:
Pocakfotó: okés, majd a legközelebbi talin, már babásan nosztalgiázunk :lol:

Dune-félékkel kapcsolatban: egy barátnőm mesélte, hogy volt régebben egy botrány itt a babaneten, akkor hirtelen megugrott a letöltések száma, és kiderült, hogy pedofilok töltögetik le a kisgyerek fotókat :evil: Szóval, lehet, hogy ha lesz topicos fotóalbumunk, azt jelszóval kellene védeni. Sajnos van ilyen is :evil:
sz_kata

Simigabi
A lakáscsere sajna nem fog össze jönni, mert a nő annyit kér, hogy nem éri meg. Este még tanakodtunk a férjemmel, hogy mit hogyan csináljunk és arra jutottunk maradunk kb. 1 évig. Addig úgy is velünk kell hogy legyenek az ikrek egy szobába és addígra lesz annyi pénzünk remélem, hogy vagy veszünk egy kertes házat vagy a férjem épít, mert kőműves. Kicsit szomorúak voltunk de ha abba megyünk akkor hitelbe kellett volna vágnunk és azt nem igazán szeretnénk meg a rezsi is rengeteg lett volna. A gyerekek mellé hitel plusz 70-80 e ft. rezsi az úgy sok. Tehát most kicsit szűkös lesz de csak kibírjuk ezt az 1 évet. Azért köszi a szurkolást! Hogy birod így a vége felé? Hol fogsz szülni?
baboka

Sziasztok!

Gesztenye!
Én is sajnálom a cicust,mi épp a kutyusunkal szenvedünk ,mert készen lett a babaszoba ráccsal együtt és azóta minden nap bepisil a lakásba,egy szót se szól csak elkezd csurogni.
Pedig okos vizsla és eddig mindig szólt,azt hiszem ma elvisszük dokihoz.Kicsit megijedtem ,mert ha baba megszületik nem tudok két helyen lenni .
Na majd csak lesz valami.
Kád+ kádállvány a Brumi maciba jó árak vannak,nemtudom ott jártatok?
Bölcsőt Én a baby planetben láttam szombaton 18 körül nem emlékszem Rá pontosan mennyi volt.

Dunevel kapcsolatban Én is most kiakadtam,pedig vasárnap direkt Nektek csináltunk közeli képet pocakomról de így én is csak ruhás képet rakok fel.

Krisszi!
Most látom 5 nap van hátra,hu ez már nagyon izgalmas,én megmondom őszintén már alig várom a nagy találkozást az sem érdekelne ha hamarabb kijönne,de úgy érzem semmi front nincs hatással a babára,jól elvan odabent.
:)

Viola!

Azt szeretném megkérdezni kis sapit és kis zoknit és kis kesztyűt vigyek a sotéra?
vagy adnak?
Örülök jól vagytok,teáról Én is azt hallottam amit többiek írtak,inkább próbáld meg mostmár a homeopátiás bogyót,amit Napraforgónak írtam.

Megpróbálok felrakni babaszobáról képet csak az a baj ,hogy azt a hangulatot nem adja vissza a kép és ez elszomorít
:(
Szép napot mindenkinek,ma megyünk este 8ra ctg és talán megtudom nyíltam vagy sem....

sue
37+2
suezika

ó a fenébe ráklittyöltem a küldésre és ki se javítottam a hibákat
LÁNYOK MOST AZ EGYSZER ÉS UTOLJÁRA NE NÉZZÉTEK A VESSZŐKET A KIHAGYOTT BETŰKET
:oops:
:cry:
suezika

Simigabi:

Köszi a nyaralás jó volt.Aktívra sikerült,mert a férjem kollégái és családjuk is ott nyaralt,11 gyerek volt.Ahogy az egyik apuka mondta,fényesre simizték a hasam.

Baboka:

1 év a gyerkőcökkel biztos hamar elrepül,aztán meg biztos megtaláljátok a megfelelő lakást.
Azért sajnálom,hogy nem sikerült.

Gesztenye:

Szegény cicus!Úgy lehet ragaszkodni az állatokhoz,mintha a barátain lennének.
A szüleimnél van egy kutyám,aki eléggé öregszik.Nagyon rossz látni,hogy már nem olyan mint rég!!
Kádat én a Kikában is láttam.Ami nagyon egyszerű volt,kb 5000 volt állvánnyal.

Jadey:

Mizujs?Otthon pihengetsz?Ez a Dune tényleg fura.Hogy valakit ilyen érdekeljen?!!

KépKép
rönci

Sziasztok!

SzKata!
Mekkora méretű hálózsákot vettél?

Gesztenye!
Sajnálom én is a cicát... :( De jobb hogy nem szenved.

Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok Kismamik és Anyukák :)

Hú megint mennyi minden történt, pedig próbáltam mindent visszaolvasni...

Gesztenye :) nagyon sajnálom a kis cicust :cry: :cry: tudod, lehet hogy jobb így neki, ezek a kis állatkák megérzik amikor már nincs sok hátra és keresnek maguknak egy félreeső helyet. Tudom, hogy most semmi nem jelenthet igazán vígaszt Neked, de hidd el, idővel enyhülni fog a fájdalom. (Azért írok így mert nekem is 2 kutyám van, szörnyű lesz majd az a nap amikor el kell válni tőlünk, de tudom sajnos ez előbb-utóbb bekövetkezik.) Ezek a kis állatok annyira édesek és szeretni valóak, sokszor tényleg kimonhatatlan veszteség amikor itthagynak Bennünket.

Hízás téma: én 76 vagyok egyelőre, viszont az elmúlt 5 hétben semmit nem híztam, azelőtt viszont összesen 8-9 kilót. Igazából nem tudom ezt hova tenni, kíváncsi vagyok mit hoz az utolsó 10 hét.

Hetti:) ha megcsíp egy darázs, teljesen nyugodtan beszedheted a Ca-t szerintem ettől tuti nem lesz baja a babócának.

Krisszi :) Kicsi Ricsi még odabenn? Nagyon a finishben vagy most már Te is :lol:
Tüzijáték: hallotam-láttam én is sajnos mi történt. Én úgy gondolom, ha este 7-kor közölték volna jónéppel hogy vihar lesz, szerintem kb. max 50ezer ember ment volna emiatt el magától, már ha el tudott volna menni. Óriási tömeg volt, szerintem nem lehetett volna biztonságosan szétoszlatni ennyi embert. Az viszont már szerintem az adott ember felelőssége ill. felelőtlensége, hogy egy ilyen helyre miért visz ki csecsemőt, meg miért mászkálnak ilyen helyen ikres babakocsikkal. Szóval azért ez se semmi... :shock:

Szkati:) igen, egyre jobban be vagyok sózva a bevásárlás miatt, pedig még csak most kezdjük majd a 30. hetet. Semmit nem szeretnék a végére hagyni, mert mi van ha esetleg valami miatt előbb befektetnek, vagy megindul a szülés vagy bármi nem várt helyzet áll elő. Balikámra sajnos nem merem rábízni ezeket a dolgokat. :roll:
A Novetex hálózsákot feltétlen megnézem, én még nem vettem de biztos jó anyaga lehet!

Csajok! A Visegrádi u. 25-ben (nem tudom a nevét) de állítólag van egy nagyon jó bababolt és ott nagyon dícsérték az újszülött kádat. Ill ez egy kádba helyezhető tapadókorongos valami, és csak rá kell tenni a babát és nem kell tartani fürdés közben. Biztonsági babafürdető a neve ha jól tudom.

Nem tudom ki ez a Dune nevű felhasználó, de írásait olvasva nem is nagyon érdekel.

Puszi Mindenkinek!

Tűzmanó és Kicsi Jázmin Zoé
Vendég

Sziasztok!

Tegnap minden rendben volt az orvosnál, a héten még majd mennem kell a 30. heti UH-ra. Megkérdeztem azt is hogy mi van ha hirtelen kell majd bemenni a kórházba, lehet-e kérni mentőt ( Mert ugye mi kb 1.5 órányira lakunk a kórháztól) Azt mondta legközelebb ir papírt. De ezt csak végszükség esetén használnám el, mert szeretnék inkább kettesben felmenni kocsival a férjemmel. Reméljük nem lesz rá szükség.

Gesztenye

Sajnálom cicust :cry: De így jobb volt neki.

Ez a Dune ügy tényleg felháborító :evil: Vannak hülye meberek, sajnos :x

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie

Jaj, lányok! Mi lehet már Mamyval? Ne küldjünk egy sms-t szerintetek?

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Bali

Sztem is küldjetek neki sms-t, az nem hiszem hogy zavaró lenne. Más is biztos kíváncsi rá, hogy mi lehet vele. :wink:

Nem tudjátok mi van Rejo-val? Vagy csak én maradtam le valamiről?? De már nagyon rég nem láttam őt itt.

hettie

Sziasztok Lányok,

FRISS INFÓK: Most beszéltem Mamyval, szombat este elfolyt a magzatvize, úgyhogy gyorsan meg is csaszizták!!! Gesztike is és ő is jól van, 2750g és 52 cm lett a leányzó. Ma már a tejcsi is beindult és szopizott is egy keveset. Mindenkit puszil Mamy és hamarosan küld képeket is!!

Ranpo pedig most küldött sms-t, már bent tartják a kórházba és ma vagy holnap reggel műtik. Egyelőre ennyit tudok róluk, úgyhogy drukkoljunk nekik :lol:
Természetesen ő is mindenkit puszil!!!

Jaaaaaj, egyre jobban parázok... Persze jó értelemben :P

Dune: Ha olvasod: Menekülj, különben megtalálunk!!! :twisted: :twisted:

Rönci: Hmmm, pihengetés... Megpróbálok. Kiderült, hogy ma kell mennem a dokihoz. Jade könyveit ma megvettük, 15000!!! Azt hittem, dobok egy hátast :shock:

Simigabi: Még nem tudom, ma biztos megmondja az Attila. Jó lenne összefutni!

Puszi Mindenkinek

KépKép
Kép
jadey

Drága Mamy,

Emlékszel még?? :lol: Bár az akkori megérzésed csalt, biztos nem bánjátok!!! :lol:

Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni hozzátok :-)
Egy másik fórumba már írtam itt a babaneten, de most vettem észre, hogy van egy ilyen topik is :-)
Én ma vagyok 11 hetes kismama, 2006. augusztus 28-ra vagyok kiírva :-)))) Első baba lesz, és valószínűleg a Nyírő Gy. Kh-ban fogok szülni. Hálistennek minden rendeben velünk. Legutóbb múlt pénteken voltunk ultrahangon, a Picurikánk már 4,2 cm-es, igazi kis emberke! Azóta már biztosan nagyot nőtt. Persze, még nem tudjuk hogy fiú-e vagy kislány. Én szívem mélyén úgy érzem, hogy kisfiú lesz. Nagyon tetszik a táblázat melyet itt láttam, belekerülhetek én is? :-)
Lányok, a jövő héten megyek a 12. heti ultrahangra. Valamelyikőtök már túl van rajta? Az érdekelne, hogy pontosan mit néznek, és mik a normál értékek?
Szép napot mindenkinek!
Mamy (11+0)
--------------------------------------------------------------------------------

KépKép
Kép
jadey

Jadey :) DE JÓ , KÖSZÖNJÜK A HÍREKET!

Mamy drága :D SOK SZERETETTEL GRATULÁLOK Gesztikéhez és kívánok sok tejcsit és minden szépet és jót!!

Aztán minél előbb gyere vissza a részletekkel!

Csajok! Nem akarom elkiabálni, de szerintem a kislányom tegnap vagy ma befordult - ugyanis teljesen máshol érzem a mocorgását mint eddig ..drukkoljatok hogy jók legyenek a megérzéseim... :wink:
Vendég

Jadey
Köszönjük a híreket és nagyonjó egészséget Gesztikének és persze Mamynak is!
Ranponak meg megy a drukk!
Tűzmanó!
Neked is szurkolok, hogy tényleg jól érezd, de úgy gondolom van még bőven időd, hogy a kis drága beforduljon.
Ákatáékról tud valaki? Hogy bírja a 2 babával? Remélem jól vannak!?
baboka

Sziasztok!

Beszéltem Titivel. Tegnap megcsinálták a magzati szív Uh-ot és minden rendben van vele. Már egy kicsit bizakodóbb. Most cél, hogy minnél tovább benntmaradjon a baba, vagy legalább elérje a 2kg-os határt. Sokat pihizik, mást nem is nagyon tud. Mindenkit puszil.

Nagyon gratulálok a megszületett babákhoz és sok tejcsit kívánok nekik!

Lányok ha megengeditek újra csatlakoznék hozzátok. Az elején írtam és is ide de keveset tudtam jönni és nem bírtam követni a sok hozzászólást így sajnos elmaradtam. Láttam, hogy a táblában még benne vagyok, nem tudom kinek köszönjem meg. Így látatlanban is köszönöm! Most már tudom, hogy újra kisfiam lesz, és a neve is eldöntött: Áron lesz. A Szent Rókusban fogok szülni.

Puszi!

Kép

Kép
bufo

Sziasztok!

Mamy drága, nagyon sok gratula!!! Sok-sok tejcsit és nagyon sok boldogságot Nektek!!!!

Titi, Nektek meg továbbra is szurkolunk!

Védjük le jelszóval azt a fotóalbumot, jó?

Képzeljétek, milyen ijesztő dolog történt velem: az egyik emailemre, amit egyébként nem nagyon szoktam publikálni, érkezett egy angol nyelvű mail, ismeretlen hotmail címről, subject: Rich curse és arról szól, hogy a gyerekem vezekelni fog az általam elkövetett bűnökért és el van átkozva. nem olvastam végig, ezt is csak azért, mert ez volt az első levél és a freemail ilyenkor automatikusan megnyitja. Nagyon jó érzés volt. milyen rohadt beteg emberek vannak.

Sue, Tűzmanó - egyelőre semmi jelét nem érzem a szülésnek, nem tudom, mikor akar kijönni a drágánk. :wink:

Tűzmanó, az anyai megérzések sosem csalnak :wink: Biztosan megfordult Jázmin!

Rejo Szilvivel pedig most fogyasztottunk el egy nagy adag fagyikelyhet, tegnap jöttek meg a nyaralásból, majd egy hónapig nem volt gépközelben. Minden rendben és a többiről majd beszámol :wink:

Bufo, üdv köztünk ismét!

pusz,
Krisz

krisszi

Sziasztok!

Mamy, nagy nagy gratula Gesztikéhez és nagyon sok boldogságot Nektek! Kiváncsian várjuk a részleteket! :)

Ranpo, nagy drukkok!!!

Titi, örülünk a jó híreknek, kitartás!

Gesztenye, cica :( Biztos, hogy jó szívvel gondol Rád a Cicamenyországból!

Hettie, mentő ügy... Milyen papír kell hozzá? Csak mert mi is a város másik végén lakunk a kórházhoz képest és például egy péntek délutáni dugóban kb. 1 óra az út kocsival. Ráadásul a múltkor taxival mentem és a taxis mesélte, hogy egyszer nem ért be egy kismamával, mert akkora dugó volt.

Tűzmanó, szuper hírek!! remélem jól érzed és tényleg átfordult a picike!

Bufo, beírtam a részleteket! :)

Csajok, aki akar levetetni köldökzsinórvért időben egyeztessen a Krioval, mert kb. 3 hetes várólista van a szerződéskötésre. Nehogy kifussatok az időből!

Sok puszi mindenkinek!

MSE

Kép
siba

Sziasztok!
Most sajna nem tudok mindenkinek írni, mert hulla fáradt vagyok. Egész nap pakolásztunk, takarítottunk és a vége az lett, hogy kiürült a kisszoba és most már be lehet majd rendezni az újonnan vásárolt bútorokkal. Elég maratoni menet volt, de bízom benne, hogy a babucit nem terhelte meg túlságosan ez a sürgés-forgás.
Még egy pár dolognak meg kell találni a helyét a lakásban, de az már nem lesz ennyire vészes.

Mamynak és Gesztikének gratulálok. Remélem jól vannak és jól megy a szopi is.

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a részvétet. Még nem dolgoztam fel teljesen, de ma már úgy fogtam fel, hogy biztos együtt van Jerryvel a szomszéd kutyájával, akivel imádták egymást (együtt nőttek fel), de a kutyus már 3 éve elhunyt.

Jadey, Boróka!
Elvileg úgy volt, hogy ezen a héten csütörtökön talizunk valamelyikőtöknél, viszont elmaradt a további szervezés. Netán nem jó nektek vagy valami közbejött? Jó lenne tudni, hogy mit döntöttetek ez ügyben. Én szívem szerint nagyon szívesen találkoznék veletek és a többiekkel :lol: .

Gesztenye
gesztenye78

Sziasztok, Lányok!

Mamy,
sok-sok gratula Gesztikéhez, nagyon-nagyon jó egészséget és sok boldogságot Nektek!

De izgalmas, hogy most már szinte minden nap szül közülünk valaki :lol: A következő találka már babás lehet :wink: :lol: :lol:

Melinda,
ti hamarosan hazajöttök - remélem, minden rendben veletek :lol: :lol:

Mi jól vagyunk, lányok már 2500 gramm körül - egy hét alatt 400-at hiztak, ami rengeteg! Igaz, három óránként jeleznek is a kajáért...

A képeket feltettük a honlapomra (ez igy elég nagyképűen hangzik, bocs :roll:), ime az elérhetőség:

http://baddog.atw.hu/
A nap képe menüpontot nézzétek!

(Bocs, nem találom a hosszú i-t - ez a férjem leptopja...)

Puszi - Kata

ákata2

Gesztenye,

Én azt írtam, hogy mivel Boróka beteg, lehet nálunk is, ha nincs más hely. Te pedig kikötötted a csüti-pénteket, hogy Neked és Szkatának csak akkor jó... Sőt, még azt is írtad, hogy a többiektől függ, hogy hozzám jöttök-e. Én csak arra vártam, hogy jelezz vissza, kinek megfelelő... Most viszont már ne mjó ez a hét, úgyhogy vagy toljuk, vagy talizunk a városban. Bocsi.

KépKép
Kép
jadey

Sziasztok lányok!

Annyira jól esett a sok gratuláció, el is sírtam magam örömömben!
Látom azóta többen is szültek és gratulálok nekik, sok tejecskét és sok boldogságot nekik!

Születéstörténetet később írom meg, bár előre mondom nem valami romantikus - elfolyt a magzatvíz, fájás semmi - így aztán oxitocinnal csináltak fájásokat.
A szopi most már megy :D (az első két-három napban még nem indult be a tejcsi és egy kicsit besárgultunk - de mivel elég jó lett az evőkéje Zsoltikának remélem hamar visszanyeri a színét - dokinéni csütörtökön nézi meg.) Zsoltika nagyon aranyos, egész nap el tudnám nézegetni - hihetetlen, hogy ez a kis emberke bennem volt - ez maga a csoda!

A finisben lévőknek megy a drukk, a többieknek pedig jó pocakosodást!!!

Puszi mindenkinek! :D
nózi

KATA:

Jaddel végignéztük a képeket, TÜNEMÉNYEK!!! Annyira szép mindkét lány, hogy elfogott az irigység! :lol:
Bár nem ismerem a férjedet, de Lizi nagyonhasonlít Rád!!! Még még még akarunk ilyen tündi képeket!!!
Az a kép meg nagyon megható, ahol fogják egymás kezét!!!

Puszi Nektek!!

KépKép
Kép
jadey

Jadey!

Utána kiderült, hogy a többieknek is jobb a hét második fele és azért maradtunk a csütörtökben. Én azért hagytam szabadon ezt a napot, mert számítottam arra, hogy talizunk, de a visszajelzések elmaradtak, legalábbis nem konkretizálódtak. Mások nevében nem beszélhetek, de mindenki fel volt villanyozva egy újabb találka lehetőségén. Egyébként nekem teljesen mindegy, hogy hol talizunk és mit csinálunk, ha együtt vagyunk :lol: .
Remélhetőleg a holnapi nap folyamán a többiek is visszajeleznek, hogy él-e még az igényük a talira, ha az időpont nem jó, akkor találjatok ki egy másikat. Nekem általában a hétvégéim vannak lefoglalva (péntekkel együtt), de máskor szívesen ráérek. Ha nektek csak a hétvége jó, akkor majd talizok veletek máskor.
A végén meg tényleg babás találkozóra lehet készülni :lol: .
Én nem akartam szervezkedni, mert nem ismerem a többiek igényét és azért gondoltam azt, hogy mindenki írja meg a neki legjobb időpontot és helyet.

Gesztenye
gesztenye78

Siba

Pontosan nem tudom milyen papír kell hozzá, mert majd a következő hónapban írja meg. De sztem valami hasonló lehet, mikor beutalót ír valahova. Gondolom az feljogosít arra, hogy bevigyenek szükség esetén, mert lehet hogy ha csak ugy kihívod őket nem visznek be. El tudom képzelni, mert már volt hasonló dolog a családban. Sztem kérdezd meg az orvosod, meg mond el, hogy messze laktok a kórháztól és a biztonság kedvéért kérsz egy ilyen papírt. Biztos fog írni Neked is.

Ákata

Nagyon aranyosak az ikrek, tényleg milyen érdekes az egyik sötét hajú a másik meg világos.
Történt olyan is, hogy egy fehér és egy néger embernek olyan ikrei születtek, hogy az egyik fehér volt a másik meg fekete. :D

Jo éjt!

hettie

Ákata!
Ezek a kis drágák valami tündériek!!!! :lol: Nagyon irigyellek, nekem még van egy csomó időm de már nagyon várom őket! Remélem az én kis drágáim is ilyen kis tündikék lesznek?! Hihetetlen mennyit híztak 1 hét alatt! Ez is azt bizonyítja milyen ügyes vagy na meg persze ők is. Ha lesz egy kis időd akkor légyszi írd meg, hogy mennyíre nehéz egyszerre kettővel és hogy nem ébresztik fel egymást? Mi úgy tervezzük, hogy egymás mellett lesz a 2 kiságy de félek ha az egyik elkezd sírni felébreszti a másikat??? Hamar elkell döntenem mert pénteken jön az asztalos és úgy csináltatunk a szobába szekrényeket, hogy a kiságy fölé is csak nemvagyok biztos benne hogy jó ötlet őket egymás mellé rakni? A válaszodat előre is köszi. Nagyon jó egészséget és boldogságot kívánok! A képekkel egyszerűen nem lehet betelni!!! :lol:
baboka

Sziasztok!

Mamy!
Nagy-nagy Gratula.Sok Boldogságot, egészséget. Olvasom már szopika is megy. :) Várjuk a képeket.

Ranponak drukkolok, bár lehet, hogy megszült már? :D

ÁKata!
Nagyon édesek a gyerkőcök. Jó volt nagyon nézegetni a képeket. Megható. Nem is látszanak picikéknek. A hajukról felismertem őket. És tényleg nagyon ari, ahogy egymáshoz érnek néha :)

Titinek drukkolunk. Örülök, hogy jobban van. Már nem olyan sokat kell kibírnia... Most 29hetes nem?

Edit

Kép
Kép
edi78

Jó reggelt!

Siba
Köszi, hogy kiegészítetted a táblát. :)

Ákata
Gratulálok a két szép lánykához, nagyon tündériek. Ügyesek vagytok a hízás miatt, csak így tovább.

Nózi
Nem baj, ha nem romantikus a szüléstörténet, azért kíváncsiak vagyunk rá. Amikor Dávid született utánna én sen tudtam felfogni, hogy ez a pici ember a hasamban volt és hogy fért el ott. Folyton csak lestem , gyönyörködtem benne. Teljesen normális nézegesd csak nyugodtan. :)

Baboka
Igaz nekem nem ikreim lesznek, de én egymás mellé tettem az ágyakat. Nálunk 2év 8 hónap lesz a különbség. REmélem jó lesz így ha nem akkor majd menet közben változatunk.

Lányok nektek a szemérem csontotok nem érzékeny? Nekem kb egy hete olyan mintha szét akarna csúszni. Az első terhességemnél ilyet nem éreztem.

Puszi!

Kép

Kép
bufo

Bufo
Köszi a reagálást, csak ha meglesz a szekrény akkor én már nemigazán tudok majd változtatni. De mindíg próbálok optimistán gondolkodni és remélem jó babák lesznek és hagyják majd egymást aludni. :wink: Az, hogy a szemérem csontod fáj az meg szerintem normális nekem is fájdogált a vége felé a pici lányomnál hisz csak megy lejjebb az a baba és a csontoknak meg tágulgatni kell hogy elférjen a kis drága. Én még csak a 20 héten tartok de nekem mármost fájdogál néha, bár elviselhető. Neked meg már nincs tulsok hátra. Azért remélem nemtúl elviselhetetlen?
baboka

Kedves Lányok!

Órák óta olvasok vissza, nem semmi!!! Minden újdonsült anyukának és babának gratulálok, ennyi örömhírt egy hét alatt!

Látom, Melindáról tudtok, majd írok neki smst, megkérdezem, mikor mehetnek haza és mindenki üdvözletét átadom.

Tűzmanó!

Nagyon örülök Neked is, én is csak annyit éreztem anno, hogy máshogyan rugdos. Remélem, igazad van, dokihoz mior mész?

Titinek sok-sok türelmet és kitartást!

Krisszi!

nem mutatod meg a Micimackós képeket? Kíváncsi lennék.

Ákata!
Képekkel nem tudok betelni!

Balaton jó volt, de már nagyon kívánkoztam haza a megszokott dolgaimhoz, és persze férjecskémhez.

Erika
piciri

Piciri
Örülök,hogy jól érezted magad a Balcsin, és remélem az idő is türhető volt. Gondolom azért fürdeni már nem volt alkalmad? Én már úgy szeretnék egy jót úszni de nem merek. Pedig a dokim azt mondta hogy lehet. De én inkább most kihagyom. Hogy vagy?
baboka

Bufo:

Üdv újra itt,és köszi a híreket Titiről!minden rendben lesz,és szorítunk neki.

Mamynak nagy-nagy gratula.Végre ölelgetheti Gesztikét.

Rejonak megy a drukk!!

Tűzmanó:Az anyai ösztönök általában nem csalnak.Teljesen időben van més a manó a beforduláshoz.

Krisszi:Hű de izgi!!Talán csak 4 nap.

Baboka:Én csak a 28.hétben járok,de én sem merészkedtem be a Balcsiba,pedig a doki mondta,hogy nyugodtan.Majd jövőre pótolom.

Ákata:

Örülök,hogy jól vagytok és ilyen gyorsan gyarapodtok.Sajnos a képeket nem tudom megnézni,mert a gépem letiltja.Majd Jadeynél megnézem.

KépKép
rönci

Sziasztok!

Gesztenye; Jadey; Siba; Sz_kata:
mindenkitől ezerszer elnézést kérek, de sajnos nem múlt el ez a fránya torkogyulladás - most éppen a fülemre ment rá, vagyis így nem vállanám el a holnapi találkozó házigazdai szerepét.
TÉNYLEG NE HARAGUDJATOK!!!

Reménykedtem, hogy jól leszek, de nem jött össze, és már szedem az antibiotikumot is.
Nagyon izgulok, hogy szülésre meggyógyuljak.
És Jadey köszi a felajánlást utólag is.

Amúgy ez a fülbedugulás lehet csupán a terhességtől is?

Krisszi:
Eszméletlken hogy milyen bunkó emberek vannak, meg perverzek is...

Puszi,

Dorka

[url=https://lilypie.com]KépKép
boróka1973

sziasztok,

Sok sok boldogságot az ujdonsült Maminak! :lol:

Ranpo, remélem veletek is minden ok, és hamarosan kapunk híreket.

Jadey,

Én is parázom :lol: :lol: Szigorúan jó értelemben :wink:
tali: én azt hiszem, már nem mennék sehová. Nem tudom miért, de annyira nem szívesen mozdulok ki ithonról. Lusta dög lett belőlem :wink:

Krisszi,
húha, nagyon rossz lehet ilyen emilt kapni. Még a hideg is kirázott ahogy olvastam amit írtál. :evil: Ilyenkor kell egy kicsit fórumozni, és elfelejteni :lol:

Ákata,

Olyan gyönyörűek ezek a babák! Kis törékeny angyalkák, meg kell zabálni őket. Irigy vagyok!!! :lol:

Edi,

én 62-68-as méretezésű hálózsákot vettem. Remélem, jó lesz egy darabig :D

Megyek, mert még csiszoljuk a gerendákat. (kézzel, smirglivel, képzelhetitek!!)

Puszi
Kata
sz_kata

Boróka,

JOBBULÁST NEKED, MIELŐBB!!
sz_kata

Sziasztok!

Nagyon gratulálok minden új babának és mamának! A képek nagyon arik, a friss babókról pedig remélem, hamarosan lesz kép! Meg a születéstörténeteket is nagyon várom!

Most nem írok mindenkinek, mert olyan vacakul érzem magam, szombat óta a fél napot végigbőgöm, folyton szomorú vagyok, és a hasam is kemény és fáj. Úgy érzem, mintha minden tagom egyenként 100 kilós lenne, szóval mint egy viziló, nehéz mozogni. remélem, nem azért van, mert ez a 30. hét, és most már mindig így lesz... :cry:
Tegnap voltam védőnőnél, aki szerint valami véradatom 99, aminek 120 fölött kéne lenni, úgyhogy jól megijesztett, azt mondta, hogy ilyen vérszegény kismama még nem volt a praxisában, pedig szedem a ferrofolgammát. Azt mondta, 10 éve még akinek 100 körül volt ez az adata, az hetente háromszor kapott vért, de ez most nem "divat".

Na jó, nem rontom itt a hangulatot tovább.

Rozus

Ui: Gesztenye, szerintem ezen a héten nem jógázom, de jövő hétre megpróbálom összeszedni magam.

KépKép
rozus

Sziasztok!

Egy gyors bejelentkezés.
Még egyben vagyunk. Habár 16-ra voltam kiírva, a mensi szerint, de uh szerint 28-án lennék csak 40 hetes. Na de a dokiknak nagyon fontos hogy a 16-hoz képest túlhordásom van. :oops: :cry:
Tehát ha nem indul meg magától a héten a szülés akkor, hétfőn mindneféleképpen szülök. :roll: :oops:
Van kis/nagy para... :shock:
Azóta intenzívebben pakolok, létrázok, sepregetek, meg hajolgatok hátha megindul magától Kittike, de nagyon jól érzi magát itt bent. Egyfolytában mocorog, semmi jele hogy ő ki szeretne jönni. Pedig már kíváncsi vagyok rá.

Gesztenye értesített hogy vannak már babócák, nem is kis számmal. Ezúton is gratulálok nekik :lol: és sok boldogságot kívánok!!!!

Sajna visszaolvasni nem tudok, de azért írok, hogy még megvagyok. Ha van valami találka remélem azért gondoltok rám és Gesztenye értesít róla.

Na eldugulok, láttam Boróka beteg, jobbulást neki.

Puszi mindenkinek: Bettus
bettus79

Sziasztok!

Mamy!
Nagy nagy gratula Babához,

Ákata!
Gyönyörűek a kislányok

Babóka!
Nálunk vannak 4 hónapos ikrek családba.Kiságyuk fejtől fejig van rakva,mert azt mondják ikreknek egymás mellett a helyük ,hogy közel érezzék egymást.Kicsit macerás a helyzet,mert a kislány akkorákat visongat, magyaráz, sokkal többet fent van mint a kisfiú.
Nappal külön vannak,mert általában ha az egyik fentvan a másik alszik és így tudták megoldani .eleinte nem is a kiságyban aludtak,mert ha anyjuk berakta visítottak, inkább mózeskosár meg hordozo,de miután letelt a 3om hónap az éjjeleket végig aludják és nem ébresztik fel egymást.Most meg nappal már sokat de 20-30 perceket alszanak.
Jó ha egymás mellé rakod az ágyakat ,mert később látják egymást.

Bufó!
Szeméremcsont,Nekem nagyon fájt a 20.héttől,annyira ,hogy fél percig mozdulni se tudtam,mert olyan volt most mindjárt leszakadok és keresztbe kellett tenni lábamat ,hogy összeszorítsam és úgy enyhült,de most 2 hete nem fáj egyeltalán, biztos másképp fekszik vagy lejebb ereszkedett baba.

Tegnap megint voltunk ctg-n,vizsgálat nem volt ,mert ha megpiszkálnak felgyorsíthatják a folyamatot,pedig olyan kíváncsi lettem volna tágultam vagy maradt minden a régiben.Lehet megvárja a dokimat már csak egy hét és Bp van
Elkezdtem szedni a homeos bogyot ,tegnap 5 db pénteken 5db,aztán vasárnaptól 2 naponta 5db,de remélem addig nem kell már szedni......
És a mai nap már nemcsak keményedéseim vannak hanem enyhe fájások is.Lehet bogyók megtették hatásukat?
Megyünk ma elintézzük a házassági anyakönyvi papírt és szinte startra készek vagyunk.
Tegnap azt mondták örülhetek,hogy nem jött be nekik a jóslatuk ,mert így már Baba nem kerül fel az intenzívre megfigyelésre túljutottunk a kritikus időn.
Mindenkinek szép napot kívánunk
sue
37+3
suezika

Sziasztok!

ÁKata - Gyönyörűek a tündérkék!!! Mennyit nőttek! Fantasztikus ,hogy egyikük szőke, másikuk barna, hihetetlen! :lol: Olyan drágák, ahogy fogják egymás kezét, milyen jó nekik, hogy nincsenek egyedül. ez tényleg életreszóló kötelék, annyira megható.
(Megnéztük tegnap a C&A-t, tényleg vannak 42-es ! ruhácskák is. Bár ha így haladtok, nemsokára a 74-es is kicsi lesz)

Dorka, Neked meg jobbulást! Nehogy már lelkifurid legyen, talizunk majd úgyis, max babákkal. :wink:

Piciri, ha hiszed, ha nem, azóta sem volt lelkierőm nekiállni a Micimackó képecske festéséhez. :oops: Talán holnap délelőtt? Mindenképp teszek fel képet, hacsak meg nem szülök addig. :lol: A rohadt nappaliba való képeimet is paszpartuznom kéne, de motivációm zéro. most üres keretek vannak a falon, a látogatóink nagy derültségére. :oops:

Most jöttem a dokimtól, méhszáj zárt, fejecske nincs beillesztve (képzeljétek, éreztem, ahogy a dokim megmozgatta a kis koponyáját és szégyen ide, szégyen oda, akkor esett le, hogy te jó ég, ott egy gyereknek a feje a medencémben :lol: - summázva: egy-két napon belül tutira no baby. Viszont a "jósló" :evil: fájásaim semmi jót nem jósolnak, csak azt, hogy:
ad1 félórán belül megszülök
ad2 az "igazi" fájásokat nem fogom kibírni. és ez csak félig vicc. :? Egy-két napja nagyon sz@rul vagyok, hasam kőkemény, nyilallások itt-ott, alhasam húzódik, CTG-n is olyan hullámok vannak, hogy csak na.
(Megkérdeztem, ha 27-éig nem indul meg a szülés, akkor várunk 3-4 napot, mindennap CTG és utána befektetnek, de csak akkor indítják meg a szülést, ha Ricsi nem érzi jól magát bent. max 2 hetet várnak)

Babásoknak sok-sok tejcsit és nyugodt éjszakákat, várakozóknak meg türelmet, kitartást és 25 fokos hőmérsékletet :wink:
pusz,
Krisz

krisszi

Bettus, Krisszi!

Javaslatom a következő: Két szeretkezés között 10 perc lépcsőzés! :D :D

Livi

bali78

Suezika!
Köszi hogy írtál, mert most minden tapasztalat jól jön. Amúgy sincs túlsok variálási lehetőségünk, de így egy kicsit bátrabban teszem őket egymás mellé. Remélem ők is hamar átfogják aludni az éjszakát és nem ordítják majd föl egymást. Lehet, hogy te leszel a következő aki a karjában tarthatja a babát? Bár Krisszi már nagyon célegyenesbe van!
baboka

Baboka
Azért kibírható.Inkább az a rossz, hogy nem akkor pihizek le ha kellene, hanem amikor időm is van rá. Dávid mellet pedig ezt csak akkor lehet ha alszik.

Rönci
Átadom Titinek a drukkokat.

Boróka
Jobbulást és gyógyulj meg hamar!

Rozus
Ne keseredj el. Nem tudom milyen a védőnőd, de nem hiszem, hogy ilyen tragikus a helyzet. Szedd ba a gyógyikat és minden rendben lesz. Különben is minden kismaminak kevés a vasa a a vége felé.

Bettus
Juj de izgi már nem kell sokat várni és a kezedben lehet a picurka. Azért drukkolok, hogy magától beinduljon a dolog.
Annak idejé engen is indítottak császár lett belőle, remélem most nem lesz rá szükség.

Suezika
Azért nekem a fájdalom ennyire nem vészes. Végül is 1 hónapom van hátra az meg már szinte semmi.

Krisszi
Kitartást már ami hátra van szite semmi. Ha ilyen görbéket produkálsz akkor lehet, hogy egy front is megteszi a hatását.

Bali
Magam elé képzeltem az ötletedet, és jót derültem rajta. :D

Puszi!

Kép

Kép
bufo

Bufo!

...pedig nem is mondtam, hogy ne öltözzenek fel a lépcsőzéshez sem! :D :D :D

Livi

bali78

Bufo
Sajna én is így vagyok vele, mert nekem a kicsi lányom most 31.-én lesz 1 éves és képzelheted mit kell utána mászkálni. Mindenhova felmászik mindent szétszed, egyszóval nemsokat pihenhetek mert egy kis örökmozgó. Ráadásul most nagyon fáj a gyomrom lehet, hogy a kis törpék nyomják, de amúgy is már elég nehezek és néha még a járás is nehezemre esik. Nemtudom mi lesz később?! Azért talán neked könnyebb mert kicsit nagyobb a fiacskád. Persze nem biztos. Várja a kistesót?
baboka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?