Sziasztok!
ÁKata - Gyönyörűek a tündérkék!!! Mennyit nőttek! Fantasztikus ,hogy egyikük szőke, másikuk barna, hihetetlen!
Olyan drágák, ahogy fogják egymás kezét, milyen jó nekik, hogy nincsenek egyedül. ez tényleg életreszóló kötelék, annyira megható.
(Megnéztük tegnap a C&A-t, tényleg vannak 42-es ! ruhácskák is. Bár ha így haladtok, nemsokára a 74-es is kicsi lesz)
Dorka, Neked meg jobbulást! Nehogy már lelkifurid legyen, talizunk majd úgyis, max babákkal.
Piciri, ha hiszed, ha nem, azóta sem volt lelkierőm nekiállni a Micimackó képecske festéséhez.
Talán holnap délelőtt? Mindenképp teszek fel képet, hacsak meg nem szülök addig.
A rohadt nappaliba való képeimet is paszpartuznom kéne, de motivációm zéro. most üres keretek vannak a falon, a látogatóink nagy derültségére.
Most jöttem a dokimtól, méhszáj zárt, fejecske nincs beillesztve (képzeljétek, éreztem, ahogy a dokim megmozgatta a kis koponyáját és szégyen ide, szégyen oda, akkor esett le, hogy te jó ég, ott egy gyereknek a feje a medencémben
- summázva: egy-két napon belül tutira no baby. Viszont a "jósló"
fájásaim semmi jót nem jósolnak, csak azt, hogy:
ad1 félórán belül megszülök
ad2 az "igazi" fájásokat nem fogom kibírni. és ez csak félig vicc.
Egy-két napja nagyon sz@rul vagyok, hasam kőkemény, nyilallások itt-ott, alhasam húzódik, CTG-n is olyan hullámok vannak, hogy csak na.
(Megkérdeztem, ha 27-éig nem indul meg a szülés, akkor várunk 3-4 napot, mindennap CTG és utána befektetnek, de csak akkor indítják meg a szülést, ha Ricsi nem érzi jól magát bent. max 2 hetet várnak)
Babásoknak sok-sok tejcsit és nyugodt éjszakákat, várakozóknak meg türelmet, kitartást és 25 fokos hőmérsékletet
pusz,
Krisz