Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,
csak egy pillanatra van erőm jönni,

Enci, gratulálunk és sok boldogságot kívánunk a kis jövevényhez :lol:

Mi, ha minden igaz, akkor holnap már ott alszunk a lakásban. Tegnap csinálták a konyhabútort, ma takarítás, meg holnap is. Még apró munkák maradnak, de már nagyon várom, hogy végre,újra a saját ágyamban aludhassak:)

Krisz, nagyon drukkolok nektek is, olyan jó, ne aggódj, össze fog jönni a dolog :lol:

manóka
manóka

Sziasztok! Köszi az infokat!
Gratulálok a babócákhoz! Én most ha minden igaz 14+2 vagyok..Női dokinál szült valaki a Klinikán?
Üdv mindenkinek! Judit
jáditnéni

Enci,

nagyon sok boldogsagot kivánok a kis Gergő úrhoz :wink: És persze még sok-sok tejcsit, pihenést, meg minél kevesebb rokonlátogatót :wink: :lol:

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Sziasztok!

Enci,
Gratula Gergőfiúhoz!!! :) :) :)
nagyon nagyon sok boldogságot kívánunk nektek!!! :)

Kép

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Én is gratulálok az új "fórumostársunkhoz" :))
Sok tejcsit, nyugodt éjszakákat és sok boldogságot kívánok :)

Gabi!

Bocs, hogy a telefonban olyan értetlen voltam, csak utólag vettem észre, hogy a múltkor mégsem mentettem el a számodat (hát igen, elég béna vagyok :oops: ) és így nem írta ki, hogy ki hív, a csajok meg ricsajoztak és alig hallottam valamit :(
Bocs, rosszul emlékeztem, aug. 21-től van a Huggies játék :(
De addig hátha elfogy ez a csomag :)

A csajok mostanában meg vannak bolondulva:( A délutáni alvásnál rohangásznak egymás ágyából ki-be, felmásznak a pelenkázó tetejére, a szekrényre, szóval mindent, csak aludni nem akarnak :( Remélem nem tart soká :(

Ditke
ditke62

Próbálnék feltenni képeekt a nyaralásról, de a program, amit eddig használtam nem működik :( Easy studio Image Editor, azt írja ki, hogy "buffer overrun detected!" ez most mi??? :shock:
Tudja valaki mit kell ilyenkor csinálni? :oops:

Ditke
ditke62

Sziasztok!

Ditke,
gőzöm sincs, nekem még ilyet nem írt ki. Esetleg ha megpróbálnád frissíteni?

Voltunk Dorkával az oviban tegnap és ma is. Dumáltunk az ovónénivel, nem is annyira gáz szerencsére. Bár a csaj nem annyira barátkozott, de érthető is inkább a gyerekek után rohangált :)
Megvan a jele: Dorka katica lesz :lol:

Ja Era, kérdezni akartam, hogy mekkora az oviszsák, amit vettél?
dobnál róla egy képet?

Krisz
krisszie

sziasztok!

csak egy gyors bekukkra van időm.

aug.11-én este 20.17 perckor megszületett pici kisfiam. 3400gr és 51 cm-el jött avilágar. elég gyorsankiszáguldott belőlem, mert este 6-kor bementünk 10 perces fájásokkal de mire már odaértünk 4 percesek voltak és alig 2 ora mulva megérkezett két tolofájás alatt Gergő.
a vajudás nagy részét az előkészitőben töltöttem, mert mivel csak 2 ujjnyira volatm tág azt gondolták van még időm. csak amikor nem sokkal később mondtam, hogy tolofájásaim vannak akkor mondta a szülésznőm(aki egy angyal volt, de sajna csak a keresztnevét tudom,Aniko) ő mondta hogy ne sétáljak, hanem menjek zuhanyozni. kaptam végre egy ágyat és ott megnéztek és mindenki megdöbbenésére jo négyés fél ujjnyi voltam. a dokim éppenhogy beért akkor jött amikor már toltak a szülőágyra. gergőt csak a magzatburok tartotta mert az csak az utolsó pillanatban pukkant ki szegényAnikót telibe találta de szerencsére az arcát sikerült elkapnia :) ha hamarabb kipukkan a dokim nem ér be. igy is egyfolytába mondták, hogy ne nyomjak már száll kia kocsiból , jon fel a lépcsőn.
szóval röviden ennyi.teszek felképet a csapatról. majd jövök remélem mostmár sürübben, de egykicsit belekell szokni az uj életben.
a kisfiam egy angyali (remélem nem most szoltam el magam)eszik-alszik a hangját még csak akkor hallotuk ha éhes ill. kakis a popesza de az is jelzés szintu. hát nem baj hogy nema nővérére ütött igaz még csak 6 napos.

sziasztok
enci

Kép Kép Kép
Kép
renci

Sziasztok debreceni Anyukák!

Segítségre lenne szükségem, mivel elég nehezen megy a szülész választás. Eldöntöttem, hogy A Klinikán szüök, de nem udom merre induljak. Dr. Kovács Tamásra bukkantam a neten. Tudtok róla vmit?

Köszi
Mira
mira76

Kedves debreceni Kismamák!

Ha van heti néhány órátok, és szeretnétek németül tanulni, szeretettel várunk titeket nyelvtanfolyamunkkal modern iskolánkban Debrecen-Újkert városrészben. Tervezett tanfolyamindítás szeptember 2. hete. Ár: 500 -1000 Ft/fő/óra a létszámtól függően. Időpont és nyelvi szintek az igényeknek és lehetőségeknek megfelelően.
Érdeklődni a köv. tel. számokon lehet: 30/ 54 988 54 és 30/29 90 804
oktatas

Enci,
végre itthon :) :) :)
Gergő csodaszép!!!! :D
Annyia édes Flórával :) :) aki igazi hölgy!!

Dorka eldöntötte,hogy növeszti a haját, már a szemébe lóg, de nem lehet levágni mert Ő LÁNY :lol: de a csatt még mindig szóba sem jöhet :shock:

Krisz
krisszie

Sziasztok,
Gergő nagyon szép fiú, olyan édes kis csöppség :lol:
És Flórával együtt, olyan édesek :lol: Még 1x gratulálunk Enci nektek, és minden jót kívánunk!!!

Krisz,
izgi az ovi, katica meg, sztem tuti kis jel :)
Kérünk NŐcis képet!
Munka, lakás, van már valami?

Mi jól vagyunk, hétfő óta van otthonunk,és folyamatosan pakolok :lol:
Valamikor összefuthatnánk!!

Orsi, ti hogy vagytok?

Az emilemet átírnátok hajdumoni@freemail.hu ra?

manóka
manóka

ENCI!!!!

Gyönyörű, szépséges, cukifalat! Legszívesebben összepuszilgatnám! Tedd meg helyettem! Gratulálok! Kinél szültél??

Mira!

Szerintem ne csak neten tájékozódj, hanem olvasd el ebben a topicban is az élmémybeszámolókat. Korábban elég hosszan volt erről szó. Egyébként a dokit nem ismerem, de hátha itt is találsz valamit róla.

Judit!
Női doki tudtommal Jenei dr.nő és Török Olga van. Jenei Ktalint nagyon szereti, aki nála szült, nekem kifejezetten ellenszenves volt. Érdeklődj utána, ha érdekel.
pancsika

Pancsika!

Azért kérdeztem, mert olvastam a topicot, és nem találtam erről az orvosról semmit.
mira76

Sziasztok!

Csak nagyon röviden most, mert a szennyeshalomból ki sem látszunk....
HAZAÉRTÜNK :D :D :D
Nem vesztünk el, csak hosszúra nyúlt a nyaralás :D 1hét Bp-en, onnan 1 hét Csopakon és végül 1 hét Mikófalván, nagyon klasszul éreztük magunkat. Egész jó időt is fogtunk ki, úgyhogy idén igazán nem panaszkodom a nyárra :)

Enci,
Gondoltam Rátok nyaralás közben, hogy biztosan már megtörtént a nagy esemény, de látom így is van :D Nagyon sok boldogságot kívánunk mi is Gergőhöz!!!!!! Látom Flóri nagyon élvezi a kistesót:) Ez jóóóóó:)

Na megyek, mindenkinek üdv újra itthon, csak még megpróbálok úrrá lenni az itthoni káoszon és írok bővebben.

Sziasztok! Orsi
brosi

Sziasztok!

Megyünk ma az egyetemhez kavicsozni :) :) :)
van kedvetek csatlakozni?

Krisz
krisszie

Judit!

Én az első lányomat Harsányi Áginál szültem, úgy tudom, ő most körzetben van, de azt hallottam, be szokott járni szülésekhez. A terhesség alatt nagyon gondos volt, de a szülésemre nem jött be, mint kiderült, családi programja volt( hogy nem jön be, még a szülés alatt sem közölték velem, csak hitegettek, hogy majd jön stb., de elég hamar rájöttem, csak magamra számíthatok). Első szülésnél ez elég érdekes volt, de pillanatok alatt átértékelődnek a dolgok.
A második lányomnál Török Olgánál szültem, csak jót és szépet mondhatok róla, bár úgy tudom, nem igazá vállal már szüléseket(velem azért tett kivételt, mert korábban voltak genetikai gondjaim).
Összegezve-ha az én véleményemre vagy kíváncsi-, szerintem ha rendeben van egy terhesség, nincsenek komplikációk stb. nem igazán fontos a szülésorvos(ez csak Magyarországon olyan nagy divat), hiszen valóban csak a kitolásra hívjá be, hogy az ő kezébe pottyanjon a gyerek(tisztelet a kevés kivételnek), a többit Neked kell elvégezned(és el is fogod tökéletesen, ebben biztos vagyok). annál fontosabb szerepe van számomra a szülésnőnek, mert ő nagyon sokat segíthet. Ha újra kezdeném, én ennek a vonalnak érdeklődnék inkább utána.

vepa
vepa

Judit!

Én az első lányomat Harsányi Áginál szültem, úgy tudom, ő most körzetben van, de azt hallottam, be szokott járni szülésekhez. A terhesség alatt nagyon gondos volt, de a szülésemre nem jött be, mint kiderült, családi programja volt( hogy nem jön be, még a szülés alatt sem közölték velem, csak hitegettek, hogy majd jön stb., de elég hamar rájöttem, csak magamra számíthatok). Első szülésnél ez elég érdekes volt, de pillanatok alatt átértékelődnek a dolgok.
A második lányomnál Török Olgánál szültem, csak jót és szépet mondhatok róla, bár úgy tudom, nem igazá vállal már szüléseket(velem azért tett kivételt, mert korábban voltak genetikai gondjaim).
Összegezve-ha az én véleményemre vagy kíváncsi-, szerintem ha rendeben van egy terhesség, nincsenek komplikációk stb. nem igazán fontos a szülésorvos(ez csak Magyarországon olyan nagy divat), hiszen valóban csak a kitolásra hívjá be, hogy az ő kezébe pottyanjon a gyerek(tisztelet a kevés kivételnek), a többit Neked kell elvégezned(és el is fogod tökéletesen, ebben biztos vagyok). annál fontosabb szerepe van számomra a szülésnőnek, mert ő nagyon sokat segíthet. Ha újra kezdeném, én ennek a vonalnak érdeklődnék inkább utána.

vepa
vepa

Sziasztok,

Bercinek nagyon boldog névnapot kívánunk:):):):):O:O

Ma délelőtt esetleg valami gyerekes program?

manóka
manóka

Sziasztok!

Bercinek nagyon boldog névnapot kívánunk!!!

Kép

nekem okés a tali :) :) máltai?

Krisz
krisszie

Ok, Imi még alszik, de,ha felkelt mehetnénk együtt is.

manóka
manóka

okés :)
akkor megpróbálom összekapni a csajt :D

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Előkerültem én is. András szabin van a héten, így semmire nincs időm :D

Krisz!
Fotózom majd a zsákot, de most Annánál van bent, nem akarom zavarni.

Manóka!
Örülök, hogy átköltöztetek!!Milyen ott lakni?
Jó a környék??? :lol: :lol: :lol:

Orsi!
Végre előkerültetek a nyaralások sűrűjéből!!

Boldog Névnapot kívánunk Bercinek!!!
Kép

Ditke!
Nekünk nem olyan képszerkesztő progink van.
Alszanak már a csajok délután? El tudom képzelni, hogy milyen huncutok lehetnek együtt, Anna és Flóra is ha összekerül nagggyon rosszak :D

Ma voltunk délelőtt az oviban. Sajna nem Anna óvónénije volt, de jót játszott...egyedül. Próbálták hívni játszani, de nem ment.
Még nincs jele, mert most gombát akar, minden héten mást.
Olyan fura, hogy egy hét múlva ovis lesz a lányom......

Még jövő héten jó lenne találkozni, mert utána már nem lesz olyan könnyű.....sajna :(

Szép álmokat!

Era
Kép
era75

Kedves debreceni anyukák!
Egy 20 éves debrecenben tanuló joghallgató lány vagyok!
Szívesen vállalnám hogy gyermekeitekre vigyázok ha pl. elmennétek fodrászhoz vagy ilyesmi!Hívjato bizalommal.06302494453
bartkucs@freemail.hu
bartkucs

Sziasztok!

Na eljutottam idáig...Köszönjük a sok névnapi gratulációt, a Verdát külön is, Berci nagyon imádta :D Van egy olyan gyűjtőfüzetünk is, amiben Verdás matricákat kell gyűjteni :D :D :D

Era, pont gondoltam rátok, hogy milyen kár, hogy itt az ovi...bár sztem Annának jó lesz a gyerektársaság. Mikor mentek először???Szept-ben? És Veled mi lesz, találtál munkát. Hú, de rég találkoztunk, tényleg jó lenne, ha összejönne a nagy csapat még szeptember előtt :)

Mi nagyon jót nyaraltunk, kicsit hosszabbra nyúlt, mint terveztük, de nem bánom :D Anyukám szerzett nyaralóhelyet Csopakon és így az egész család együtt tudott lenni egy hétig, Az 5 unokatesó meg a rengeteg felnőtt, szóval jól éreztük magunkat. Az idő is jó volt, lehetett pancsolni a Balcsiban is. Berci nagyon élvezte, fejjel be a vízbe és semmi félelem, utána újra...Aztán Mikófalva is jól sikerült, sokat pihentünk a kertben és volt homokozó meg játszótér bent és egy nagy jakuzzi....sokat kirándultunk, Szilvásváradon, Egerben, még a Minaretet is megmászta Berci...nagyon bírta a magasságot, le sem akart jönni :D

Na megyek, mert épp nagytakarítok Bercinél csak pihiképp benéztem ide :)

Sziasztok! Orsi
brosi

Szalajka-völgy, Fátyol vízesés

Kép

Csopak, naplemente

Kép
brosi

Sziasztok!

Orsi,
klasszak a képek :)
jó lehetett a hosszúra nyúlt nyaralás :) :)

képzeljétek ma voltak családlátogatni az ovónénik :) nagyon aranyosak voltak, Dorka bezzeg nem fogalkozott velük mint akinek elvitte a cica a nyelvét, szinte meg sem szólalt. Na remek benyomásuk lett róla, gondolom, alig volt hajlandó kimászni az ölemből :shock:

jövő héten szülőire megyünk :) :)

tényleg a farmer expó senkit sem hoz lázba? kimehetnénk kollektíven :lol:

Krisz
krisszie

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni a szakdolgozatomhoz! A magán és állami óvodák összehasonlításáról írom az Általános Vállalkozási Főiskola nonprofit szakán. Ha valakinek lenne kedve és egy kis ideje, hogy egy kérdőívet kitöltsön, és visszaküldjön emailen, azzal nagyon sokat segítene! Kérésem csak annyi, hogy ha vállaljátok írjatok az email címemre, hogy most van ovis gyermeketek, vagy csak lesz a közeljövőben!

Előre is köszönöm a segítséget!

Üdvözlök mindenkit:
Hajduné Bilász Ildi
bmano@invitel.hu
dikó1

Sziasztok,

először is, annyira édes gyönyörű kisfiú Gergő!!!!!! Flóri meg jó ég, mekkora nagylány! Még most vártunk egyszerre Balla profnál a 6 hós kontrollon....

Ovisoknak sok-sok szerencsét és kitartást. Talpraesett gyerkőcök ezek, biztosan nem lesz semmi baj a beszokással. Majd meglátjátok , kellemes meglepetés ér majd benneteket :wink: Az meg nem baj, ha eleinte visszahúzódnak. Ilyenkor megfigyelnek, és csak hetek múlva játszanak a többiekkel is igazán. Ez így van bölcsiben is, oviban is-legalábbis ezt mondják az okosok, de nekünk is pont így volt :) Meg gondoljunk csak bele, ha mi kerülnénk egy idegen közösségbe.... Mi is egy darabig háttérbe húzódnánk :wink:
Igaz is, ti hogy indultatok neki az ovikeresésnek? És végül is ki hova fog járni? Az ovit csak úgy bementetek megnézni? Vagy hogy is van ez? Lassan nekem is illene elkezdeni, de a bölcsi vhogy egyszerűbb volt...

Dm:
nekem van -ha jól emlékszem- nyolc pontom, azt szívesen bedobom a közösbe....

Képek nagyon szépek! Azért ilyenkor olyan jó érzés, h mégiscsak milyen szép kis országban élünk itt, csak alig vesszük észre :wink:
A nyaralós sztorikat meg olyan jó olvasni. Úgy hiányzik, hogy az nem fért bele az idén.

Nekünk gázunk még mindig nincs... Kicsit már kezdünk is hibernálódni ebben a szép nyári időben....Azért elég szomorú, hogy ilyen vacak augusztusunk volt....
Mindenesetre szeptemberben már tuti meglesz.... Holnap jönnek végre szerelni, aztán még kb. 3 hét... Klassz...

Ha végre rendeződnénk, szerveznék én is bababulit, persze csak ha már beszoktak a nagy ovis lánykák és fiú :wink: Szóval gondolom úgy szeptember vége felé...
Remélem akkor még az újdonsült dolgozó anyukák is el tudnak szabadulni :wink: Tényleg! Krisz, Era van már munkahely?

Expo minket is érdekel, de sztem mi leragadunk majd a munkagépeknél.... Így megint csak vizuális élmény lenne, hogy együtt megyünk, mert az én kis gépbolondom tavaly is így volt. Más állatokat nézett, sétált, mi meg.......

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Óóó és el isfelejtettem, hogy itt a házban végre odafér a gyerek a mosogatóhoz. így hiába van mosogatógép, mindig mosogatni kell, szóval íme 2 mosogatós kép tőlem is... :lol: nem tudtam választani :oops:

Kép

Kép

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Sziasztok,
Jubi,
remélem, azért néha benézel!
Láttam a centidet, igazán beszámolhatnál a nagy hírről :lol:

manóka
manóka

Sziasztok!

Gabi,
hűde helyes mosogatógéped van :lol: az a mosoly!! :D
nekem 1dm pontom van, szóval még egy kósza pontocska kéne :)

az ovi végülis egyszerű volt, mert ez a körzeti ovi és nekem elsőre megtetszett, meglátjuk milyen lesz :) :)
nincs még munka sajnos :( az eü-be kizárt hogy vissza tudjak menni, olyan leépítések vannak, de végülis mindenhol :(

Móni,
mit tudsz? mesélj! :)

Era,
nagyon boldog névnapot kívánunk neked!

Kép

Krisz
krisszie

Sziasztok,
Én annak idején ovit úgy kerestem, hogy ismerős anyukáktók érdeklődtem, akiknek a gyermeke már óvodás volt, hogy mi a vélemyényük az óvónénikről(mi óvónénit kerestünk, nem ovit). Így kiválasztottam néhányat, ahová személyesen is elmentünk a gyerekkel, itt már elég sok minden kiderül, volt ahol foghegyről beszéltek velünk, volt, ahol azt sem tudták, hogyan kedveskedjenek. A kiválasztott ovi annyira bejött a nagyobb lányomnak, hogy valószínűleg a kicsit is odaviszem jövőre, már szóltam is az "érdekében", pedig(mióta elköltöztünk) a város másik végén van. De azt hiszem, a jó óvónénit meg kell beszülni. A csoportja egyébként vegyes volt, erről szeretnek elég sok rosszat mondani, nálunk viszont nagyon bejött, csak pozitív oldalával találkoztam(de azt gondolom, itt is a nevelő/pedagógus a lényeg)
Vepa
vepa

Sziasztok,

Era,
szeretnénk mi is BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNNI :lol:

Farmerexpo minket is érdekelne, csak még nem tudom, hogy alakul a holnap, illetve, ez az eső..........

manóka
manóka

Sziasztok!

Én is sokboldog névnapot kívánok Erának :)

Gabi!

Nagyon helyes mosogatógéped van:)
Én ugyan moat szeretnék nyerni egyet (hegyekban áll a Silan öblítő :D ), de ha nem nyerek, majd bérelem a fiatalembert :) Igaz, a lányaim is szeretnek mososgatni, de valahogy nem az igazi... :lol:

Nálunk a helyzet változatlan alvás téren, illetve egyre rosszabb, éjjel vándorolnak át hozzánk, délután meg ugrálnak, szórakoznak alvás helyett, nem nagyon tudom megfékezni őket :(
Kb. mintha egy talin próbálnánk meg elaltatni a gyerkőcöket :(
Én már volt, hogy elaludtam köztük :oops:
Megyek, ma korán fekszem:) úgyis keltenek :cry:

Ditke
ditke62

Sziasztok!

Először is köszönöm a névnapi köszöntéseket! :)

Ditke!
Kitartás!!!!Semmi ötletem, hogy mit kellene kezdeni a csajokkal....
Szorítok, hogy nyerjél!!!

Vepa!
Igazad van abban, hogy a jó óvónéniért érdemes utazni is....ő a legfontosabb eleinte a gyerkőcnek.

Gabi!
Marci nagyon édes!!! :D
Azért jó lesz már, ha lesz gázotok, lassan fűteni kell :(

Anna az Ifjúság utcai oviba fog járni, Százszorszép csoportba :D
Én megnéztem összesen 3 ovit, itt tetszettek legjobban az óvónénik.
Amúgy bármikor be lehet menni, én mindig a vezető óvónőt kerestem, és elmondta pár szóban, hogy milyen az ovi.

Munka: nincs :( nem is biztatnak nagyon :(

Krisz!
Ovis zsák:
Kép

70×40 cm.

Farmer expot még nem tudom, szombaton esküvőre megyünk. A vacsira nem visszük Annát, jön Anyukám vigyázni rá, és Ő marad vasárnap is.

Amúgy képzeljétek milyen nagy lányom van: valamelyik délután mese után nem akart aludni, hogy Ő még olvas. Elővette a Hercegnők Magazint, én kimentem, nem gondoltam, hogy ebből alvás lesz. Kis idő múlva, amikor benéztem hozzá, lekapcsolta a lámpát, letette az újságot és aludt :lol: :lol: Olyan büszke voltam rá. Ezt sem hittem, hogy lesz ilyen nálunk :shock:

Aztán szorítsatok, hogy hétfőn ne legyen túl nagy sírás, az első napon!!!Kicsit izgulok :oops:

Kép

Mostanában minden reggel cicának kell kifesteni, még jó, hogy van szájkontúr ceruzám, amit úgysem használok :lol: :lol:

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Annacica :) :) :) :)

köszi az oviszsák képet :) ez záródik valahogy? én varrattam végül egy édi macisat, de nincs rajta semmi....

Farmerexpora végül Anyukám kivitte Dorkát, alig akartak hazajönni
:lol: :lol:

lehetett traktorozni, szóval érdemes kimenni :lol:

Ditke,
húha mosogató gépet? akkkor váltanom kéne silan-ra :D
nem tudom két gyerekkel mit lehet kezdeni, asszem túlerőben vannak :shock:

Krisz
krisszie

sziasztok!
Csak annyit szeretnék írni,hogy Berettyóújfaluban,több liter fagyasztott anyatejem van eladó!A napi fél liter frisset is szívesen átadnám,azt a tb fizeti!Ha van valaki ismerőseitek közül akit érdekelne a dolog,írjatok emailt:barta.agi@freemail.huKöszi!Sziasztok!
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, hogy zavarlak Titeket, szeretnék kérdezni.

Mi Szabolcs megyeiek vagyunk, de Debrecenben szültem az ikreket immáron 4 éve. A kisfiamnak az orrmanduláját szeretném megnézetni. Illetve megnézetni megnézetem itthon, de ha műteni kell (kivenni), akkor jobban szeretném, ha a Klinikán csinálná valaki.

Tudtok valami jó dokit ajánlani? Volt már nálatok valakinek
orrmandula műtétje? Hogy zajlik, tapasztalatok?

Illetve hallottam mostanában, hogy nem lehet odavinni a gyereket, ahova szeretném, hanem oda kell menni, ahova tartozunk.Erről tudtok valamit, igaz ez? Tehát Nyíregyházára kellene mennünk, de bevallom őszintén, hogy oda nem szívesen vinném :oops: Egy kicsit sok rosszat hallottam már róluk :oops: :cry:

Ditke!
Nem ismersz valakit a Klinikán?

Előre is köszi, ha válaszoltok

Andi

Kép
gandi75

Ovisok!

hahóóóó! Meséljetek a beszokásról, azt hittem most bekukk és tele lesz a topic :( Hogy tetszik a csajsziknak?

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Sziasztok!

Egyetértek Gabival, én is rákészültem az ovis beszámolókra :D
De gondolom nehéz nap volt, mindenki fáradt.

Andi!

Írok privit! Még nem írtam még babaneten keresztül, ha nem kapod meg, írj a tiedit@freemail.hu -ra!

Lányok, képzeljétek Csenge ma elszavalta a fúj a szél- mondókát. mutattam apának mikor hazajött, erre megkérdezte, hogy én komolyan gondolom, hogy ebben egy értelmes szó is volt akár? :twisted:

Kb. így hangzik: Fúa szé a fáááka, letöiaáat, eccs
(ok, fordítok :D Fújja szél a fákat, letöri az ágat, reccs - szerintem tök egyértelmű, nem?! :roll: )
Na jó, a "dallam" is segít :oops:

Ditke
ditke62

Sziasztok!

Ditke!
Én az első sorból is felismertem :D

Ovi:
már három délelőttön túl vagyunk, és nem is olyan rossz, mint amire én számítottam :D
reggel van egy kis sírás :cry: , de nem annyira vészes, meg néha elsírja magát Anna, ha más is sír, de azt mondták az óvónénik, hogy hagyja magát vigasztalni. Amikor megyek érte, olyan édesen szokott játszani az udvaron....már van egy kis barátnője is, vele is jól elvannak.
Jövő héten alszik ott először, még attól tartok egy kicsit, de remélem azt is könnyen átvészeljük!!!
és a gyermekem kommunikál mindenkivel, megkérdezi a nevét más gyerekeknek, megbeszélik a jelüket, olyan édesek :D
Aztán remélem ez így is marad!

Andi!
Nekem most voltak a szomszédaink a Kenézyben, mert a kisfiúnak ki kell venni az orrmanduláját. Ők nagyon meg voltak elégedve a dokival(az Anyukának most vette ki a manduláit), ha gondolod megkérdezem neked, hogy mi a doki neve.
Azt nem tudom, hogy a Klinikán ott maradhatsz-e a gyerekkel, de a Kenézyben bent voltak az Anyukák is.

Era
Kép
era75

Ditke,Era!

Köszi lányok a választ. Most kedden kellett volna Gergőt vinnem a fül-orr-gégészetre, de olyan fejfájás jött rám, hogy képtelen voltam elvinni. :oops: :cry:
A jövő héten remélem odaérünk, és ha úgy van, hogy ki kell venni, akkor jelentkezem a doki nevekért :roll: Egyébként nem ragaszkodom a Klinikához, és természetesen nem hagynám ott a gyerekemet egyedül még 1 éjszakára sem.
A mandula kivételt Nyíregyházán csak érzéstelenítéssel csinálják, Debrecenben pedig úgy tudom, hogy egy rövid altatással. Leginkább ezért szeretném odavinni Gergőt, mert nem mindegy, hogy milyen élménye van a gyereknek. Azért 4 évesen már komoly nagyfiú és nem akarom, hogy rossz benyomása legyen a kórházról, az orvosokról. :roll: Eddig szerencsére megúsztuk komolyabb betegségek nélkül, soha nem voltak még kórházban :lol:

Bocs, a hosszú hsz-ért, majd ha fejlemény van, jelentkezek.

Köszi, jó éjszakát mindenkinek: Andi

Kép
gandi75

Sziasztok!

Végre én is láttam Gergő naffiút :) :) persze nem foglalkozott velünk nagyban szunyált :) :) annyira édes :) :)

Andi,
háát sztem az altatás jóval veszélyesebb mint a helyi érzéstelenítés, szóval meggondolandó ilyen szempontból is. Nekem is 4évesen kapták ki az orrmandulámat akkoriban minimál érzéstelenítés lehetett, kb 1perc volt jó akkor fájt, de kaptam vigaszajándékot és jégkrémet és az egyből feledtette a macerát :) :) Szal sztem biztos nem okoz majd traumát neki :) :)

hú csajok szülőin voltam tegnap :lol:
na ez vicces volt 4-6-ig tartott!!! mindenféle pénzekről kellett szavazni azért rendesen lenyúlják ám a szülőket egy ilyen helyen :shock: csop pénz, függönyre is szedtek pénzt, gyümölcsnapot tartanak azt is a szülők viszik, teafőzés van azt is vinni kell stb.

a gyerekek nagyon jól beszoktak, azt mondták, hogy csüt-re szinte semmi sírás nem volt reggel abban a csop-ban :)
szerencsére nov-től indul a tesi és a különböző foglalkozások, így azokról nem fog lemaradni Dorka :)

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Jelentkezek már én is. :D

Zsani beszokott az oviba, igaz nem alszik ott ebéd után elhozom, de csak azért sírt mert az oviszsákot otthagytuk az oviban :) egyelőre nem fog ott aludni, mivel egyáltalán nem alszik délután nem lenne értelme ott kínozni (én se aludtam sose délután, tudom milyen rossz ha kényszerítenek)

Krisz
Nálunk még ebédpénzt se kellett fizetni, majd holnap lehet. Meg itt csak csoportpénz van azt hiszem 500-1000 ft/félév. igaz itt minden új, meg hogy református van pénz :D

Era
Sikerült az ottalvás?

na megyek a kis 18 hós oltottam nagyon nyűgös, Zsani meg nem alszik.... ez már így maradt.....

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Nadine
Az tök jó :)
akkor az alvásra fel voltál készülve :) de nem fárasztják ott le annyira? vagy hátha kedvet kap a többiektől :lol:

csajok!
egy dm-es vásárlást semmiképp sem tudunk összehozni???? :shock:

Krisz
krisszie

SZiasztok,

nagy ovis beszokós lánykáknak gratula :lol: , és csatlakozom, én is egyértelműen felismertem a dalocskát :wink:

Dm nekem is kéne nagyon, olyan sok minden kell :roll: Majd megnézem pontosan, de olyan 8-10 pontom van nekem is....

Most menni kell, férjecskének kell a gép... Még csak annyit, hogy talán jövő héten lesz már gázunk, szóval gyűjtöm az időpont ötleteket... Mikorra szervezzünk bulit?

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Dm-hez sajnos csak 7 pontom van....Ki mennyit tud bedobni?

Ditke,

nem tudod a parmalatos oldalt a sorsolás után mennyi idővel frissítik? Küldtem be aug. végén is 6 vonalkódot, hátha az nyert... akkor nem kunyiznám el a mágneseidet :wink:

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Sziasztok!

Igaziból a fiús anyukáktól kérdezem, hogy valaki rajtunk kívül nem követte el azt a "hibát", hogy elkezdte gyűjteni a Verdás matricákat???? Akkor cserélhetnénk egy párat, mert már egy csomó felesleges matricánk van :roll:

Era, Enci, Móni mi van veletek????? Régen írtatok!

Sziasztok, megyek, Berci végre álmos :D

Orsi
brosi

Szia Enci!

Nagyon boldog névnapot kívánunk!!! :)

Kép

Krisz
krisszie

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?