Sziasztok,
először is, annyira édes gyönyörű kisfiú Gergő!!!!!! Flóri meg jó ég, mekkora nagylány! Még most vártunk egyszerre Balla profnál a 6 hós kontrollon....
Ovisoknak sok-sok szerencsét és kitartást. Talpraesett gyerkőcök ezek, biztosan nem lesz semmi baj a beszokással. Majd meglátjátok , kellemes meglepetés ér majd benneteket
Az meg nem baj, ha eleinte visszahúzódnak. Ilyenkor megfigyelnek, és csak hetek múlva játszanak a többiekkel is igazán. Ez így van bölcsiben is, oviban is-legalábbis ezt mondják az okosok, de nekünk is pont így volt
Meg gondoljunk csak bele, ha mi kerülnénk egy idegen közösségbe.... Mi is egy darabig háttérbe húzódnánk
Igaz is, ti hogy indultatok neki az ovikeresésnek? És végül is ki hova fog járni? Az ovit csak úgy bementetek megnézni? Vagy hogy is van ez? Lassan nekem is illene elkezdeni, de a bölcsi vhogy egyszerűbb volt...
Dm:
nekem van -ha jól emlékszem- nyolc pontom, azt szívesen bedobom a közösbe....
Képek nagyon szépek! Azért ilyenkor olyan jó érzés, h mégiscsak milyen szép kis országban élünk itt, csak alig vesszük észre
A nyaralós sztorikat meg olyan jó olvasni. Úgy hiányzik, hogy az nem fért bele az idén.
Nekünk gázunk még mindig nincs... Kicsit már kezdünk is hibernálódni ebben a szép nyári időben....Azért elég szomorú, hogy ilyen vacak augusztusunk volt....
Mindenesetre szeptemberben már tuti meglesz.... Holnap jönnek végre szerelni, aztán még kb. 3 hét... Klassz...
Ha végre rendeződnénk, szerveznék én is bababulit, persze csak ha már beszoktak a nagy ovis lánykák és fiú
Szóval gondolom úgy szeptember vége felé...
Remélem akkor még az újdonsült dolgozó anyukák is el tudnak szabadulni
Tényleg! Krisz, Era van már munkahely?
Expo minket is érdekel, de sztem mi leragadunk majd a munkagépeknél.... Így megint csak vizuális élmény lenne, hogy együtt megyünk, mert az én kis gépbolondom tavaly is így volt. Más állatokat nézett, sétált, mi meg.......